Sex & Mys

Nu sitter jag här i Veronicas soffa och myser, Vi har tagit upp hela soffan. Så som vi alltid skall göra ;D speciellt när Sex and the city visas på tv hehe De är så himla bra!

Denna valborg har vart helt perfekt! Lugn och mysig. Har varit hemma hos Veronicas och myst hela dagen, slutade fyra idag på jobbet. Gick lite tidigare, hade inte så mycket att göra, mamma sa efter typ halva dagen eller ja när de var ca 2 timmar kvar, att hon skulle dra. Det var självklart helt okej, men drog hon? Nej hon stannade kvar hehe såå typiskt henne! man ska helst butta ut henne ur salongen och låsa för att hon inte skall komma in : ) Men lite skoj är de när hon går runt och är social, diskuterar med oss och våra kunder  : ) Gillar dig mammi!  Sedan kom Veronica och Co o hämta mig :)  handlade lite mat till grillningen: ) Mumms! älskar sommaren när man kan grilla..

Ne nu skall jag stänga ner här vi höres när jag kommer hem kanske om jag inte har däckat i sängen då : ) hehe

Kram Saraah

Brinna upp el brinna ner??

   Eftermiddagen började med att vi åkte iväg och handlade till kvällen en massa godsaker + mat naturligtvis!! Så det blev grillat med en riktigt god sallad (som Sarah fixade) och en massa ndra godsaker till!!
   Sedan efter ca 20min kommer en stor diskusion upp mellan Sambon och mej! Om saker brinner upp eller ner?? Och kan inte påstå att vi kom ngn stans på det planet! Så därför tänkte jag tt ni skulle få hjälpa mej!! Så var snälla och skriv komentarer till oss!!! Sarah och Simon va oxå med i diskusionen men vi kom inge längre för de!! =)
   jag brukar säga att ett hus brinner upp men sedan säger man ju att ett hus brinner ned till grunden!!
   Kan verkligen bli långa turer fram och tillbaka mellan mej och sambon vem som har rätt och vem som har fel!!!!

Virre



   Kan ju inte bara skippa att visa en fin bild på en Majbrasa=)
HUR mysigt som helst!!!

HELG!

Nu äntligen är det helg! Skall bli så skönt.. Hade dock planer på att följa med Virre till hennes syster men som ni nog redan läst så fick inte jag komma pga för mkt folk. Men sedan bestämde virre att vi skulle vara hos dom, så snällt utav henne att inte låta mig vara själv:) De blir grillning o en massa bloggande och mys hemma hos Veronica : ) Tar självklart med mig kameran ! Nu blire dusch  och sedan fräääächa till mig lite  : )

Ses senare
Puss
/S

Trött!!

   Nej nu är det snart dags för Sarah att ta itu med mitt hår igen ingen ordning på det nu och jag hatar det så jag vill spy! Så ja du Sarah när lönen kommer in på kontot i slutet av Maj så är det bokning hos dej som gäller!! Vill bli ljusare! Så du vet =)

   Trött som skrutt på detta jobbande som aldrig vill ta slut. Fattar verkligen inte, efter att alla simskolor försvann idag har jag inte haft ett dugg att göra och det är såå fruktansvärt tråkigt att bara sitta och glo och hoppas på att man snart får gå hem!! Men innan hemgång så ska jag ha en tjej som ska träna inför stor tävling i Tyskland till veckan!

   Blir valborgsmässofirande hemma... hade tänkt att fara till syster och fira där men det blir nog inte så, vill inte att Sarah ska sitta hemma själv och jag tar faktiskt och umgås med henne före min syster....Nu tänker ni säkert att ja är dum men det är inte bara vi som är bjudna dit utan dom har bjudit x-antal personer som jag knappt vet vilka de är, så de kommer nog inte att sakna oss direkt..
   Sambon har haft det lite svårt med alergin nu oxå så det kanske är bra att vi stannar hemma så det inte blir ngt!

   Nej nu vet ni vad?? Min nedräkning är slut!, nu är jag ledig i tre hela dagar och det ska bli fruktansvärt skönt!! Jag skulle verkligen intekunna tänka mej att ha ett jobb där man inte har många dagar ledigt under hela året...men som sagt då kommer vi tillbaka till det jag har sagt förut!! Att alla är vi ju olika!!

   Ni kan vänta er lite bilder till kvällen Sarah kommer ju hem till mej så det blir en hel del bloggande !! Ha en mysig & trevlig valborg nu alla!!

Virre

Nedräkning ;D

Mallorca 13 dagar kvar

Turkiet 84 dagar kvar


Tjej Lunch + Valborg!

Tjej lunch på stan!
Idag så bestämde Sanna eller ja hon bestämde de igår nämligen att vi tjejer skulle gå ut och äta på lunchen idag : ) De var jätte mysigt! De måste vi göra till en vana 1 dag i veckan! Synd bara att Systeryster var sjuk : ( Men de kommer fler gånger! Så det var Sanna Jag Veronica och Annelie som åt lite lunch : )
 
Imorgon - Valborg!
Så är de bestämt att jag skall med hem till Veronicas syster. Johan jobbar så jag skulle ha varit hemma alone då, men nu blire ut o flänga. Dock nykter! : ) De ska bli lite roligt faktiskt, Grillning och massa mys! Kameran följer mer än gärna med ; ) Ni kommer inte missa något! Ska faktiskt bli skönt med en nykter valborg. Vet faktiskt inte vilka människor som skall till hennes syster men de är strunt samma alltid skoj med nya människor. Samtidigt vet jag ju att Veronica är där som jag får umgås med så de är jag glad över! : )

N blir de att äta lite stekt kyckling och lite ris, sedan blir de nog lite tv och mer bloggande och sedan sängen. : )
Vad har ni för planer imorgon på Valborgsmässoafton? : )

Kram Saraah

Ett proffs ; )

Ja visst vill man bli nöjd när man går iväg till sin frisör ? Vissa kunder är mer besvärliga än andra men oftast är dom jätte goa och jätte roliga att ha med att göra i stolen : ) Idag har jag min kära vän Annelie hos mig! Ibland känner jag mig så himla nöljd över saker som jag gör på jobbet. Det gjorde jag idag när min kära vän Annelie kom och gjorde sig jätte fin i håret! Jag blev avundsjuk kan jag lova och skall bli ljus jag med igen : )

Skall försöka fixa en bild på henne ; )

Kram S

Nu är det snart ledigt =)

   Nu börjar min nedräkning med dagra på jobbet ta slut, det är för väl det känns verkligen i kroppen nu att man jobbat dag efter dag och inte haft ngn som helst chans att sova ut..Är ju inte det lättaste att få sova ut när man har en morgonpigg tös där hemma som inte vill annat än lek och hoppa studsmatta!!
 
   Man känner sej inte alltid som världens bästa mamma, känns inte tillåtet att känna så ibland heller, men vet att det inte är mer än mänskligt! Man kan inte vara den pigga och glada mamman hela tiden ngn gång så orkar man bara inte! Det är skönt att veta att hon har sina kompisar på dagis som hon verkligen tycker om att unmgås med, då vet jag att hon har haft det bra under dagen och är rätt så nöjd med att sitta rita eller pärla när hon kommer hem!

   Magen börjar allt tala om att nu är det dags för mat snart! Så det blir att fara en sväng till MrJames och käka med tjejerna! Sitta och prata lite skit och bara umgås, blir inte så ofta det är alla vi som ska dit idag =)!! Sarah, Alex, Sanna, Annelie och så JAG =)

Så vi höres senare! Ska njuta av det fina vädret nu!
Ha de gött Kram Virre

Hue!

När skall de ge sig? : (

Ibland kan man må så fruktansvärt bra, och de vänder på bara en sekund.. Varför?

Ibland är de sjukt jobbigt och jag vill bara sjunka igenom golvet!

S

Happy Saraah!

YES yes yes yes! Äntligen ser jag någon skillnad när jag ställler mig på vågen! : ) De gjorde min dag idag! : ) Mitt mål är snart där!

Veronica boka inte in något den 10 Juli! ; ) i got plans for us! haha De kommer mer om de senare idag!

Hoppas de är bra med alla!

Puss S


Oj!

Jag är helt slut i kroppen. Så himla trött. Har nog inte varit så här trött på länge. Bc´n Va helt super skoj idag, men VARMT! Nästan för varmt, svettades hur mkt som helst! Jag ville och var helt slut efter första passet och tänkte för mig själv, "Varför bokade jag ett till pass DIRKET efter första passet!" Men jag har fått in de som rutin att varje måndag är de dubbel pass! : ) Jag trivs och jobbar gärnet, hur skoj som helst! Bra jobbat idag tjejer!

Så nu har jag hunnit med att äta och sedan skulle jag vika lite tvätt, men jag har absolut ingen ork alls.. Så de får jag strunta i. Ang dagens morgon promenix, så blev de ingen och jag MÅSTE upp imorgon för att knalla. BP´n kanske blir inställt för min del imorgon men vilket jag inte hoppas på! Men vi får se!

Nej nu blir de sängs o film med love! : )
Vi hörs imorgon

Kram Kram
Saraah

Hemma & snart sängen =)

   Ja ni det var riktigt jobbigt att träna idag har nog aldrig varit såå svettig i hela mitt liv, kan bara skratta åt de! Ja efter träningen blev det en tur till coop för att köpa lax, billigt pris..haha. Lite kul för jag äter verkligen inte fisk eller det finns en fisk jag äter och det är torsk men annars så håller jag mej helst till kyckling...alla e vi ju olika och så e de =) MEn sambon och lilltösen tycker ok det så va bara att passa på =)
   Nej ska strax hoppa i sängen jobbdag i morgon oxå tur att det är slut på det snart så man får vara ledig i tre dagar åtminstone =) Skulle behöva en vecka minst!! Har en svacka nu tror jag skulle inte sitta dumt med en tripp ngn stans och bara vara en helg skulle allt sitta fin fint de =)

   Det är tur jag har dej Sarah för annars hade jag nog inte orkat två pass, tur att amn kan peppa varandra bara utav att smila lite =) Vi kämpade allt bra alla tre, men vi var rätt så slitna när pass två skulle dra igång !! Bra kämpat tjejer både Sarah & Annelie!!

Vi höres imorgon sov så gott
Virre

APT möte & vattengympa

   Det är vad mitt jobb bestod utav idag APT mötet startade 11 så lämnade tösen på dagis vil halv, sedan bar det iväg till jobbet gissa om jag tängtar tills fredag!! Får man vara ledig tre hela dagar!! Ska bli gött de =) Sedan efter att mötet va slut var det bara att invänta vattengympa passet och uatv ngn anledning så är jag inte jätte peppad men som sagt hade jag 5 pass förra veckan så det sätter väl sina spår antar jag!!
   Efter det bar det iväg till banken för att sätta in pengar till resan som jag så snart som möjligt ska betala så det bara är att vänta in att planet ska lyfta och att fyra förväntansfulla tjejer ska fara mot Turkiet!! Kan verkligen inte låta bli att drömma sej bort minst en gång om dagen till sol och värma, det är ju fint väder här hemma oxå men inget kan ersättas med en utomlandsresa....just den här känslan över att inte behöva städa eller tvätta, utan man får ta det när man kommer hem!! Just den kännslan längtar jag efter!!! ÅH det ska bli såååå gött!!

  I kväll blir det combat och MRL jag och Sarah har fått in det som en vana att köra båda de passen och jag tycker verkligen det är hur kul som helst, fast man e ju inte alltid lika peppad men man får ge gärnet iaf, lite svårt att stå still mitt bland alla som ska ta sej höger och vänster, kan bli en hel del krockar då!! =)

Ha de gött ses sedan
Virre

Tänk dig för

"Den får aldrig några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner"


 


William Hazlitt

Läpparna ; )




Läppglanset har en solfaktor på 25. Lukten är helt oemotståndlig! Testa och du använder de jämnt!
Kostar 39:- på Nelly.com

Härliga söndag!

Denna söndag har vart helt okej, jag har inte haft den där ångest känslan än ialla fall : )

Slutade jobbet 07.00 Då var jag hurtrött som helst. Det bara sved i mina ögon, det är jobbigt när de blir så.. Jag tvät slockna i sängen hemma ställde klockan på 12.40 för att se om mamma skulle ha bilen som jag fick låna utav dom. Men icke så jag sov till klockan var ca 14.40. Lämnade bilen åkte hem och plockade in tvätten. Sedan fick jag äta lite sallad, hur god som helst. Var sugen på den hela natten : P mumms!

Ang träningen så hade vi bokat ett Core pass. Jag va jätte taggad på de passet. Så fick jag ett samtal från Veronica, -Core passet är inställt! NEEEJ! hopp så de blev en gymm dag för oss : ) Sedan när vi kom hem igen så blev de en promenix tillsammans med Jennie, kul att ses o snacka lite.

Så nu är jag helt slut i benen, drog över med dammsugaren här i lägenheten också : )
Sen så sitter jag och har lite ångest över Valborg... Vad händer för er??

Kram S

Nedräkning

Mallorca 16 dagar!

Turkiet 87 dagar!

/ Saraah

En lördag kväll : )

Här kommer det en bild från ikväll hos Veronica : ) Ni betyder så mycket! <3




Va inte rädd!

"Va inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer att se till att de blir så."

William James

Jobb Jobb och åter igen Jobb!

De känns som att de tar lixom aldrig slut. Det känns som att jag jobbar hela tiden & det är verkligen hela tiden..

På salongen som jag jobbar, så jobbar jag måndag - fredag. Jämna veckor är jag ledig tisdag & ojämna veckor är jag ledig torsdag. På Hotellet som jag jobbar också på varannan helg fredagnatt & lördagnatt. Jag känner aldrig utav att jag är ledig.  När skall jag känna att jag är ledig? Visserligen är jag ledig varannan helg. Känner att jag verkligen behöver vara ledig och känna utav ledigheten. Ibland önskar jag att ja fick vara arbetslös för någon vecka eller två, kanske tre. Men jag är så himla glad utav att jag har jobb överhuvudtaget. Har en del vänner som är arbetslösa och det är ju ett rent helvete att vara på Arb.förmedlingen. Usch!

Man märker dock att de går mot ljusare tider och sommaren är på G. Alla vill vara fina i håret och vissa vill klippa bort de. På Hotellet är det alltid mycket folk på sommaren så de är lite roligare när de är folk här på nätterna. De blir inte så segt då att jobba. Alltid trevligt med trevligta människor! : )

Jag trivs bra på de jobb jag har, båda är mycket sociala jobb. Man måste hålla humöret uppe exakt hela tiden. Ibland är det svårt men jag har inga problem med det. Men samtidigt så skulle ett jobb som man får sitta för sig själv och bara få vara tyst vara så otroligt underbart och skönt! Har jag en dålig dag så har jag, då behöver jag inte vara social och glad på någon. De skulle vara skönt ibland! Men jag gillar de jobba jag har !!  : )

Men jobbar man inte får man inga pengar, de har jag fått lärt mig. Det stämmer ganska bra va? ; ) Men man får akta sig så de inte blir för mycket! Vad jobbar ni som?

Kram Saraah

Tjej mys!

Nu sitter jag och veronica i deras säng och äter lite gott, sitter o pratar o kollar på Robinsson..
Det blev ingen bloggning på hennes altan, vi hade lite annat som vi skulle göra. hämta min Nordea dosa för att betala lite räkningar o samt svänga förbi Nöjesbutiken : )


Road trip to V!

Yes strax skall jag åka iväg till Veronica : ) Skall umgås lite innan jag börjar jobba igen. Skall ta med mig min dator och sedan köpa med mig lite gott och självklart kommer kameran med : ) denna dag skall de komma upp bilder på mig och Veronica, de har jag bestämmt ; ) hehe

Ses strax!

Kram Kram
S

090425

   Jag har legat utsalgen på soffan här i ca en timme och jag vill inte gå upp än, fick nyss ett mess från Sarah som vill umgås lite ikväll innan hon börjar jobba och det gör jag mer än gärna...Jag är riktigt trött fattar inte vad det tar på kroppen att inte varit ledig på 13dagar fast det finns såklart folk som har det värre!! Men måndag är mmin dag att inte åka till jobbet förens 11 ska bli göt de, sen jobbar jag bara mån-tors nu de e ju valborg till veckan =)

   På måndag ska resan betalas och det känns super skönt och det känns inte längre som om det är så långt borta tills vi ska åka! Åh man bara längtar till stranden frihetskänslan av att inte behöva göra ngt som jag inte orkar för stunden..och lägga sig i solstolen ta en öl och bara njuta det ska bli såå gött!!!

   Sarah du förstår inte hur mycket du betyder
det är verkligen helt sjukt att vi är så lika till sättet som vi är, jag är såå fruktansvärt tacksam för att du finns och orkar med mej!! Det finns INGEN som du!! Det spelar liksom ingen roll vad man har för några problem så finns denna underbara tjej vid min sida!! Du vet vad du ghar gjort för mej tjejen och det behöver vi INTE gå in på HÄR =)!! Allt som händer mellan dej och mej stannar mellan dej och mej!!!
OCH DU VET ATT JAG FINNS FÖR DEJ!!!!

Vi höres snart
Virre

Ännu en jobb helg!..

   Ännu en helg på jobbet och kan inte påstå att det kändes skönt att komma hit i morse =) Va hur trött som helst så jag hade verkligen inge "hopp & skutt" i benen när vattengymnastiken drog igång vid 9...hade till och med sov strecken kvar i ansiktet när jag åkte hit =) haha riktigt trött va jag =)

   Det är toppen väder ute så därför känns det ju rätt skit att sitta inne, men samtidigt så vet jag att jag verkligen kommer att njuta av dagen sedan när jag kommer hen, men då blir det att hänga tvätt och plocka lite i huset =) Inte det roligaste men som alla vet så måste det göras! Ett måste som man inte alltid har en lika stor lust till!! Av ngn konstig anledning!! Så det blir allt ut och lapa lite sol när klockan slår tre och det är dags att ta sej hemåt =) Kom precis på att jag ska cykla hem från jobbet idag, inget fel med det förutom att de är ständigt uppför hemåt !!

   Kanske blir att häva sej ut en sväng nästa helg har funderat lite och skulle sitta fint med en grillkväll med en massa tjejer och vin..åh va fint de lät, gillar inte vin men det går ner till mat iaf...sedan skulle det allt vara kul att dra sej till ngt uteställe och dansa lite, men får se...har ju faktiskt lovat mej själv att inte dricka förens resan bär av mot Turkiet men det blir nog lite svårt =)

Vad har ni för er dag som denna?? Kankse jobbar ni som jag el??

Kram
Virre


Keune - Care Line



VITAL NUTRITION
Hela denna serien är till för att reparera och skydda ditt torra, porösa och ditt skadade hår. Dessa produkter tillsätter fuktighet på den inre hårstrukturen. Nutrition- injection teknologin återställer och bildar en skyddnade hinna på de skadade och preparerade partieran på ditt hår. Ditt hår skyddas även från UV-strålning, uttorkning och från kemiska behandlingar. Produkterna gör ditt går mjukt och slätt. Lätt att reda ut  och ger en fin glans på håret.

Vital Nutrition Shampo - Detta milda shampo återställer din fuktighetsbalans i håret och ger håret mycket näring. Ett bra allternativ till ditt preparerade och skadade hår.

Vital Nutrition Intensive Hair Repair - Denna inpackning förbättrar elasticiteten i ditt hår. Det stärker ditt motsträviga och skadade hår.

Vital Nutrition Conditioning Spray - Sprayen är för ditt porösa och ditt torra hår. Ger en omedelbar verkan, som reder ut och stärker håret från rot till topp. återställer din fuktighetsnivå och ger en tyngdlös glans i ditt hår.

Vital Nutrition Leave-in Hair Repair - Går att ha i både torrt och fuktigt hår. Ger en omedelbar verkan för ett torrt och skadat hår. Denna leav-in ger glans och stärker ditt hår.


Egna åsikter om Produkterna; Shampot är milt och kanon bra! Tynger inte ner ditt hår som vissa andra produkter kan göra. Inpackningen är den bästa jag någonsin testat, och då har jag testat många många! Denna är den som funkar bäst! Sprayen är också hur kanon som helst men den är jätte dryg. Behövs bara ytterst lite! Leave-in balsamen är bara ett måste att ha i väskan! Jätte bra att ta i lite då och då. Det stärker bara ditt hår från skador!
Ta hand om ditt hår!

Lite fina klänningar igen =)

   Ska börja med att säga att telefonen inte blivit funnen och hoppas verkligen fortfarande att det ska vara ngn vänlig själ som lämmnar i den antingen till polisen eller så till närmasta affär =) Har varit lite nere idag, men kanske inte så konstigt!!
   Men en sak som jag blir lite gladare av är att nelly har åter igen kommit in med fin fina klänningar i stolekar till alla =)

   Så jag har valt ut tre av mina favoriter som alla kommer från www.nelly.com



Den första är en Lipsy klänning och ligger på 949kr
Sedan är det en kläning som kommer från Rare fashion 449kr
Den sista är en Elise Ryan som kostar 599kr

Vad tycker ni om dessa??

/Virre

Hur kan man vara så klantig!!?? =(

   Blir såå fruktansvärt trött på mej själv. för ca en månad sedan bestämde Veronica sej för att ta ett abonemang på 3. Hittaden en telefon som verkligen var jag och har varit super nöjd med den, så idag när jag åkte från jobbet i morse skulle vi bara svänga förbi de nyöppnade affärerna här i stan och när jag kommer hem finns inte telefonen ngn stans!!
   Jag kan verkligen inte förstå vart den tagit vägen, så har fått förlust anmält och spärrat den. sedan har jag pratat med försäkringsbolaget så ska bara skicka in kvitton på mobilen så får jag hämta ut en ny och då endast betala  självrisken.. Är ju toppen att man verkligen har försäkring på sej annars hade det kostat x-antal kronor mer...men kan tänka mej att det intebara är jag som reagerar genom att bli helt förstörd!!

   Allt privat i den blir ju jobbigt alla kontakter och alla mess m.m....det är ju inte bara, kan bara hoppas på att det är ngn snäll själv som lämnar i den till polisen =) Hoppas Hoppas Hoppas!! Känner att jag verkligen skulle behöve semester nu och inte om tre månader!!! Men det är ju min otur!!

   Över till ngt helt annat..har tänkt lite på det här med att vara gravid eller inte vara, kan ju vara svårt att se på en person om den har en bebis i magen eller inte...och jag själv frågar inte om jag inte är säker=) är ju inte det lättaste alla gånger, men vill inte hamna i en pinsam sits =)
   Jag har själv fått frågan och man blir lite småförbannad för jag har slitit som ett djur på lagret de senaste två måndaderna och har gått ner fyra kilo, sedan kommer det frågor om sådant...klar man börjar fundera eller hur hade ni reagerat???

Är på lite halv piss humör och jag tror att det märks =)
Nej nu sk jag fortsätta med jobbet, känns sådär det med inte en kotte som badar nästan tror att jag kan räkna alla på en hand, så ni kan förstå hur roligt jag har det!! Det är verkligen döden att bara sitta och stirra på de stackarna som badar =)
   Dom känner sej säkert hur psykade =) inte med mening...

Men vi höres sedan ha det gött
Kramiz Virre

  

090423

   Dagen har rullat på bra men fick vara uppe inatt med tösen hon mår inte riktigt prima, jätte hes i halsen så hon låter som en liten tant och sedan så var hon lite varm när jag va inne och kramade om henne nyss.. Stackare!! =( Imorgon så måste jag träna måste måste måste träna!! Ingen fara vänner bara att det har gått lite åt huvudet =)
   Jobba imorgon då först ska jag ner och ha ännu en klass som vill ha vattengymnastik och den ska jag ner på mellan 8.30-11 och sedan jobbar jag kvällen så ska hinna med både lunch och träna själv mella 11-13 så får se hur de går =) Känns int ejätte peppande men det går allt, så sk amn ju jobba helgen och ända tills torsdag, men på måndag får jag iaf sova lite. Eller sova och sova slippa gå till jobbet sju utan ska inte dit förens elva..

   Ingen respons och jag hatar det jag lägger allt en tanke till den meningen varje dag och funderar lite till och från... vi tjejer behöver respons och det behöver även killar, men jag måste få eran åsikt om en sak!! Om man har jobbat hela dagen och kommer hem och finner ingen mat i kylen som man har hoppats på, hur tacklar ni det?? Nu vet ni ju att jag har en 3årig tös oxå så jag förväntar mej ju lite mer....

   Nej det är dags för sängen men vill ni vara snälla och ge mig lite råd på frågan ovan så blir jag bara glad!!

Höres imorgon
/Virre

TV



Kanal 3!


Jag tycker ni skall slå på kanal 3. Asså jag blir ju inte förvånad utav vad de kommer upp för dokumentärer på tv. Men så otroligt Starkt och modigt gjort utav dem tjejer som är med i programmet. Att stå för vem man är och visa upp sig, de ska man verkligen göra!! Det tycker jag verkligen alla människor skall göra!!

Kram Saraah

Inget vill idag!

Nej inget vill idag tror jag. Hade tänkt att visa upp lite snyggt till sommaren men nej då blockerar min dator vissa sidor.. Men de kommer i helgen, sedan kommer en liten "hårvårds special" upp imorgon kväll! Jag skall jobba imorgon kväll/natt. Så då får ni en massa skojsigt att läsa om!

Ikväll så har jag inte gjort något speciellt. Tränat ätit och tvättat. självklart har jag varit trött hela dagen som jag har vart den senaste veckan.. Och är super trött nu med. Sa till mig själv nyss "NEJ! du ska inte lägga dig ner" för då somnar jag på en gång!

Nu blir de att ta bort all tvätt från sängen och sedan röjja upp lite.
Och sedan som pricken över i:et så ska jag ta en skön dusch : ) åh sen ska jag lägga mig i våran sköna säng : ) för imorgon måste jag och hoppas på en pigg morgon : ) Tror att jag ska tvinga upp mig på en promenad imorgon bitti också!

Hur har eran dag varit?

Pussar Saraah

SOL!!

Nu har jag nyss hängt en maskin med tvätt på våran balkong.. Oj va de brände på huden! Den där solen är allt fööör härlig! Så nu skall vi strax gå ner till den stora tvättstugan och slänga in 2 maksiner och sedan blire att ta sig ner till badhuset för att köra ett hårt pass! Längtar o nu jävlar måste jag komma igång på riktigt!  Ska köra mycket mage och sedan om jag orkar skall jag springa hemmåt : ) Men nu ska ja sätta mig på balkongen.. och njuta lite:)

/Saraah

Torsdag- Ledig dag!

Ledig idag och har ändå massor att göra. Jag har varit iväg och tränat nu, vi körde Body pump. De gick bara fint som de brukar göra! Men de va lite segt.  Men nu skiner solen och jag ska äta lite mat strax och sedan ska jag och Johan knalla ner eller åka till Öb, tar bilen ifall de blir mkt att bära : ) Sedan skall jag köpa mig en glass : ) MUMMA!

Vad gör ni en dag som denna?
Kram S

090422

   Så trött och skakig i hela kroppen idag var det en riktigt jobbig dag att träna, har nog fuskat lite med maten oxå så därför känner jag att jag är helt slut.. skakar fortfarande trots att det var nästan en timme sedan passet var över!! haha
  
   Lill tösen ligger risig så får se hur min dag ser ut imorgon, hon  var verkligen inge pigg alls, tycker såå synd om henne...hon kan ju säga om hon inte mår bra men samtidigt så är hon inte dum, om det är ngt som hon inte vill göra som jag säger att hon ska göra, så har hon alltid ngn undanflyckt!! Bara jag tänker på det så bli jag lite full i skratt =)
   När jag har gjort min dag imorgon så har jag bara 7 dagar kvar att jobba i rad innan jag e ledig!!! Och det känns så skönt att jag kan börja räkna ner och det blir mindre dagar kvar =)

Nej nu så ska jag äta lite gott
Virre

Träning

Yes ja sitte här ocj väntar på att veronica skall hämta mig, vi måste vara där lite innan. Prata med dom i kassan ang betalningen utav korten.. Sedan är de BOX som kommer upp, skal bli skönt o ta ut sig totalt : )

Ne nu blire att göra sig redo!
Höres sen!
Saraah

Sugen på beställning!!

   Som Sarah skrev igår så hade jag en toppen kväll med tjejerna det var såå skönt att bara sitta prata och kolla film, man behöver det ibland, bara sitta och snacka litte skit och ha det gött =)
   jag kan verkligen  inte låta bloi att kolla på nelly sidan och blir alltid lika såld på någonting, handlar man nu ngt varje månad så kommer man allt upp i en hel del summor =) haha...
   Så idag när jag äntrade sidan hittade jag dessa och jeansen känns som ett måste!! =)

Jeans 599:-    Skor 399:- & linne 99:-
Allt detta är från nelly!!


Jag behöver lite råd =) vad tycker ni om linnet?? Vet inte om det är jag =) skorna är ju bara SÅÅ fina =)

Ha det gott snart vankas det att skutta ner till badet och sedan till lagret för BOX!!

/Virre

Sjuk!?

Sitter här nu på min lunch, har mått skit hela förmiddagen.. skall försöka piggna till nu har 2 st kunder på eftermiddagen än så länge. sedan i kväll blir det BOX! Ska bli skoj o få avreagera sig lite!

Vi höres senare måste sticka till jobbet strax!
Saraah

Detta behövde jag!

Nu sitter jag här helt själv. Mina flickor, dvs Sanna Annelie och Veronica var hemma här hos mig och möös! Vi tittade på Sex and the City filmen! Hur bra som helst. Både Sanna och Veronica hade redan sett den ett par gånger, medans jag och Annelie aldrig sett den. Men vi pratade och skrattade mest med varandra o inte var så intresserade utav filmen men de som jag såg va jätte bra!

Jag behövde verkligen en tjej kväll tillsammans med dom som jag verkligen älskar att umgås med! Ni är bäst! Vi gjorde oss lite dipp och gurka och paprika tänkte jag skriva som jag gjorde också men jag menade faktiskt morötter : ) Mumms! Lite Cola light o Popcorn blev det också! Såå himla mysigt.

Jag har nog vart lite down ett tag så de här va de jag verkligen behövde! umgås bara få vara med alla underbara tjejer. Tog en allergi-tablett för några timmar sedan så jag började bli sömning utav dem. Jag brukar inte vara trött vid detta timmslag annars men de är jag nu..

Men att sitta och ha hur skoj som helst i x antal timmar. Så undra om jag kommer ha skoj i Turkiet?! hehe Jag önskar verkligen att vi kan få med oss Annelie, de vore sååå himla trevligt! Vi har som sagt 2 platser kvar : )

Ni betyder massor! <3

Kram Saraah

Natta!

Nu skall jag skicka iväg ett godnatt sms till Älsklingen! Sedan blir de, de senaste The hills avsnittet : ) Och efter så skall jag sova, hoppas ja kan sova.. Har lite sömnproblem : ( Mina eller jaa pga min allergi/sjukdom, ja dom vet inte vad det är. Alla läkare som jag har varit hos säger att -Nej vi kan inte se något på testerna vi gjorde... -Du är helt frisk sarah...  Har fått tabletter men dom hjälpte bara i ca 2 månader :( tabletterna var svindyra! över 450:- O de va bara 100 av 400 som jag skulle ha haft! snacka om att bli rånad! Pappa får ringa läkaren igen och så får dom väl skicka mig vidare om dom inte kan något =/ jag behöver hjälp! Av dessa tabletter får jag dålig sömn. Jag drömmer oftast mardrömmar, vaknar upp gråtandes och jätte anfådd, och kallsvettas. =(

Hoppas på en god sömn ialla fall : ) Jag mår förövrigt jätte bra! Och jag hoppas ni mina vänner mår bra ni med! : )
Sov så gott!
Vi hörs!
Kram Saraah

Mycket starkt gjort!

Jag vill bara kommentera en utav dessa stora bloggare. Att våga bryta sin vänskap och säga ifrån som hon gjorde! Det är starkt gjort! En sådan vän är du absolut inte värd Paulina! Jag har läst din och dessies blogg ett tag, och det är väldigt stor skillnad på er.  Du vet nog vad jag pratar om. Stå på dig när folk kommenterar en massa skit om dig! Vet att de kan vara svårt men de lönar sig om man låter dom vara ett oöppnat paket!



Ha en super bra kväll!
Kram Saraah

Tösen & Grizzly =)

   En super duper trött tös och en kisse som njuter av att ha huvudet i knät på henne, jag kan verkligeni nte förstå katten ibland för tösen är i ´nte alltid snäll mot honom, hon vill alltid ha med honom överallt så han har väl vant sej med att hon bär på honom =) Han är riktigt speciell den där katten!! Men helt underbart söt =)
 
   Passen är över, körde som jag sa förut två pass på lagret idag och var riktigt riktigt trött efteråt, är väl bra men om jag inte har ont kroppen imorgon så är det ett under!! Jag måste bara ha det för jag var verkligen helt slut i benen orka knappt gå nerför trappan!! haha
   Får se vad det blir imorgon har inte bestämt ngt pass på lagret iaf blir kanske ett om det ifnns möjlihet på jobbtid, skulle allt vara skönt med ett "flowin" pass, har inte kört det på ett bra tag...vet ni vad en flowin matta är?
   Kanske tar lite kort imorgon så kan jag lägga in. men jag lovar inget ;)



Men vi höres iaf imorgon sov så gott nu!! De ska iaf jag göra ;)

Kram Virre

Jobbat klart =)

   Dagen på jobbet är slut avslutar alltid måndagar med ett vattengympapass, men antagligen så kommer detta att ats bort från mitt schema och en annan tjej kommer att at det istället, för att det ska gå runt i huset nu när vi blir "en mindre"... Jag avundas verkligen inte chefer som ska sitta och få ihop jobbtider för sina arbetskolegor och att detta ska accepteras från alla håll!! Inte det lättaste kan jag tänka mej, är glad att jag inte sitter i den sitsen själv..
 
   Soligt och varmt är det ute och jag hoppas det håller i sej så tvätten torkar =) och att man kan sitta ute efter att man kommer hem från jobbet utan att frysa rumpan av sej, det kallar jag livskvalite!! Hur gött som helst!! Så nu sitter jag med datorn ute på altanen och har det gött och försöker att få i mej keso med hallon och blåbär, en riktigt god kombination men herreguud hur man ser ut i munen =) haha
   En rolig syn, lilltösen sitter här bredvid och oxå trycker bär, men ingen keso för henne!! =) Tycker hon inte om!! =) men damen ÄLSKAR broccoli och blomkål =)

   Äntligen dags för träning igen!! Och det känns SÅÅ skönt att det är dags att åka ditåt vid sex igen =) Har sett fram emot träning hela helgen som ni säker vet=) Så idag är det dags för combat och MRL ska bli skönt, kanske man somnar gott ikväll!! =)

Vi höres senare kram
Virre

HaHa!

Vill Bara visa en bild på mig och veronica, haha (Bilden är gammal, försöker få in lite nyare snart)
 
Vad säger du om denna bild, vilken kommentar får du upp i huvudet då Veronica?? ;D






Ja, Veronica betyder allt för mig! Min absolut bästa vän!
Kram Saraah

Blond, Brun eller Orginal ?

Jag får lte panikångest över mitt hår... Vet inte hur jag ska ha det. Ibland vill jag bli jätte blond som jag var för typ 2 år sedan. Eller så vill jag göra det mörkare som för typ 1 år sedan : ) eller spara ut till min orginalfärg igen : ) Varför orginal då, Jo för att jag har inte alltid tid för att den fruktansvärda utväxten som kommer efter ett par veckor : P Visst är jag frisör men jag har ju fullt upp att göra alla andra snygga i håret o får ingen tid till mig själv : )

   
Blond                                   Brun                          Orginal färg


Vilket tycker ni? Jag själv gillar ju mest Blont till Sommaren men jag vet inte hehe

Kram S

Neeeej!

Jag hade tänkt att visa lite bilder från i helgen. Men nu är de såhär att min kamera sladd är borta : ( Har absolut ingen aning om vart den är. Jag trodde jag visste vart den låg, och sedan har jag sprungit runt här och letat och letat. Men den är borta : /  Den måste komma fram!! Jag kanske har den hemma hos min mamma och pappa.. ååh ja blir lite nervös om jag inte hittar den : ( Ville visa er min helg. Den har varit jätte trevlig och underbar!

/Saraah


Helt sjuukt fina bikinisar!!!

   Åh kan verkligen inte låta bli att söka efter fina bikinis på nätet!! Och hittade ett bar riktigt fina!! Så jag måste bara lägga in lite bider! Säg gärna vad ni tycker=
)

Den rosa högstupp till vänster tycker jag är SÅÅ fin skulle gärna vilja klicka hem den till min byrå=)
Den rosa som är här längst ner till höger har jag sedan förra året och är en riktig favorit tykcer den är super fin!!

Dessa går att hitta på ww2.victoriassecret.com

Om ni nu får för er att beställa så tänk på frakten och att man kan få tulla in i Sverige!! Det åkte jag på förra året =(

/Virre

090419

   Söndag en dag närmare mina lediga dagar=) Sitter här i soffan som vanligt känns det som och skriver, har dörren öppen iaf så det åfr blåsa igenom lite, men idag mina vänner är det inte jätte skönt ute! Blåser riktigt kalla vindar! Sambon är ute och åker trail medans jag är hemma med tösen, just nu känns det som om jag verkligen inte gör någonting annat än är hemma, men hinner inte åka fram och tillbaka till lagret på en timme....känns tråkigt!!
   Men imorgon så blir det två pass som vanligt på måndagar, combat och MRL ser faktiskt fram emot det, funderar på en promenad om en liten stund, men känner inte för någonting alls just nu, vet inte riktigt varför!!

   Marabou Dark Rasberry choklad blev inhandlat till kvällen, är det lite nyttigare än att köpa vanlig mjölkchoklad??!! skulle tro det =) Gillar inte mörk choklad så där jätte mkt, men de är som med allt annat man vänjer sej=)
   Godis är nog det bästa jag vet, man måste unna sej så är det bara, men ibland känner jag att det blir lite för mycket, då blir jag arg på mej själv, sedan när sambon bestämmer när han ska träna och det inte riktigt finns tid för mej blir jag lite små arg....varför accepterar man att han ska få träna?? när han inte accepterar att jag vill vissa tider??

   Nu är vi tillbaka på det här med att ge och få tillbaka!!! =( Att man hela tiden ska få förklara att man vill göra vissa saker och sedan inte ens få ett vettigt svar!!
   Riktigt stor irritation just nu!!! Åh blir tokig på mej själv när jag bara låter honom hålla på!!
   Bara för att han tycker att han behöver träna mer än mej.....hallå jag har väl samma rättigheter som han?? EL???

Börjar liksom fundera på hur killar tänker?? Är det så att tjejer ska göra vissa saker och att killar ska göra vissa saker?? Jag kan ju tycka att vissa saker kanske vi tjejer inte är lika duktiga på och tvärttom....men varför kan man inte hjälpas åt och se till att det blir som båda vill så mkt som möjligt!!???

Ni får ha det gött så höres vi senare....hoppas bara att jag är på bättre humör då!!!

Puss Virre


Söndag

Hejsan alla sötisar!
Idag har jag tagit en jätte lång promenad tillsammans med älsklingen! : ) Vi gick nere vid sjön, hur fint som helst, dock lite blåsigt. Men solen sken högt och de va underbart! Gick sedan förbi Willys för att handla lite saker till Lunchen/middagen! Samt lite tvättmedel osv. Nu har vi städat hela lägenheten men skall hänga tvätten strax. Uch! Men de måste göras det med.

Jag har ingen ork att lägga in bilder från igår men de kommer senare det lovar jag : )
Vad har ni för er idag ?


Kram S

Kläder : )

Snart blir det att klicka hem detta tror jag. Hur snyggt som helst!
Veronica visade ju dom snygga shortsen ; ) Blev helt fast i linnet och bikinisen. Hade en till som jag vart frälst på men sedan stod de "Mörkbrun"  då ångrade jag mig på engång.
Men dessa är nog ett måste i min garderob nu i sommar : )


/ Saraah

Respekt till varandra

Nu blir det ett litet serious inlägg här utav mig. Vet inte var jag ska börja men som individ måste man både ge, ta och offra sig när de gäller mycket här i livet. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Är man vänner eller har ett förhållande så ska man ge varandra lite tid och behandla den andre individen med respekt! Man är inte alltid likadana till sättet och det är väl bra de? Ibland är det jätte bra att ha samma åsikter och tycke!

När det gäller tid. Så måste man också respektera varandra när man inte vill umgås eller absolut vill ha lite egen tid! När man har ett förhållande är de jätte bra att ge varandra lite tid tillsammans utan några vänner. Samt tid för att göra någon som man verkligen vill. MEN till en viss grad! Ibland måste man offra sig för sin andra hälft, sambo osv. Man kan inte alltid köra på sin egen väg och bara tro att den andra accepterar det..

Ärlighet, speciellt när det gäller vänner. Självklart sitt förhållande med. Men nu till sina vänner, har man vänner som man kan vara ärlig till 120% skall man kunna säga till när man inte har någon lust at umgås, och då skall ens vän inte ta illa upp. Att man skall kunna acceptera när man har andra planer och även om det kommer i sista sekund! Man skall även kunna säga att hon/han betyder jätte mycket. Ge komplimanger så man får sin vän att vara glad och känna sig värd!

/ Saraah


Vill ha!!

 

Veronica!! Vi måste beställa!! Jag vill ha dem NU!! :D

Gilla ni dom`?

XO Saraah

Giftemål??

   Sitter här i soffan och funderar lite på hur många det är i dagens läge som gifter sej!? Jag har bara några kompispar som är gifta, känns som om det kanske inte är så vanligt längre, eller vad säger ni??
   Jag skulle ju verkligen vilja gifta mej någon gång i mitt liv det är väl kanske något som alla tjejer drömmer om... Jag och min sambo är förlovade sedan -03 och nu är fallet så att verken jag eller han har ringarna på oss, vet inte riktigt varför har bara blivit så!

   Tänk vad fina platser det finns i världen, guud va romantiskt med ett giftemål på en vit sandstrand med endast de närmaste kompisar och släktingar, bara njuta av stunden med att man faktiskt har blivit två med gemensamt namn =) låter kanske löjligt men det finns ju faktiskt folk som verkligen älskar varandra och inte kan leva utan varandra, vad finns det då för annat alternativ än att gå till altaret och lova varandra evig kärlek!!??

   MEN!: det finns alltid ett sådant =) så tror jag verkligen inte att det kommer vara jag än på ett tag, men jag tycker verkligen att det är himla romantiskt när folk gifter sej, har blivit lite känslig sedan jag fick tösen tror jag, kan verkligen inte låta bli att fälla en tår eller tiotusen stycken varje gång jag ser på t.ex. sex and the city  filmen =)



Nej det blir att dra sej till duschen och sedan förbereda sej för sängen för det är ju en jobbdag imorgon oxå, och badet idag var inte direkt fullproppat med människor!!
Så har faktiskt tvingat sambon och tösen att komma med lite kompisar och bada imorgon, men får se hur det blir med det! Skulle iaf fördriva tiden en hel del!!

/Virre

Barbeque ; D

Nu sitter jag här hemma hos mamma o pappa på Mammis dator. Strax blir de förrätt. Ni får se bilder senare sen ikväll. : ) Riktigt gott ska de ialla fall bli med mat. Min mage är rätt så tom just nu : ( Har inte ätit något idag förutom en mjukglass på Ikea.. Inte bra de men nu blir min mage jätte glad!  : )

Vad grillar ni mest, och tycker är gott att grilla?

Kram Saraah

Roadtrip

Hela vägen till Örebro tillsammans med Veronica och den sötaste ungen i världen, Ebba : ) Nu skall jag äntligen köpa min egna resväska! : ) Men nu ska jag skynda mig skall hinna äta något gå på toa och sedan åka!

Vi ses när jag kommer hem och ni får självklart se väskan ikväll!

Vad gör ni en solig och underbar dag som denna?


Kram Kram
Saraah

Självförtroende

När det gäller personers självförtroende så vet jag att det finns de människor som har sjukt dåligt självförtroende och vissa människor ett jätte bra självförtroende. Självklart varierar det från dag till dag hos alla. När man mår bra så kan man ha ett bra självförtroende. När man mår mindre bra så har man ett lägre självförtroende. Allt detta kan bero på hur mycket som helst och vad som helst. Saker du gör hemma, saker i ditt arbete, vad dina vänner och omgivning gör. Jag tycker att man ska ge sina nära och kära samt omgivningen komplimanger dagligen. Om du redan gör de så beröm mer! Det gör så man känner sig värd något. Man blir glad. Bara ett litet snällt ord räcker, de kan man leva på ett bra tag!

Sedan de människor som har ett jätte bra självförtroende vill jag ge beröm till! Om dom kunde dela med sig till de människor som har ett sämre självförtroende. Jag vet de som har så lågt självförtroende så det är psykiskt dåligt! De är så negativa till allt man säger till dem! Jag önskar att jag kunde säga till varje person som mår dåligt, ett litet fins snällt omtänksamt ord!

För alla betyder något för någon!



Kram Saraah


The Beach

Är de någon som kollar på filmen eller har sett den förut?

Jag själv tycker den är rätt så bra : ) Har redan sett den ett par gånger!




Snäll eller inte??

   Vi tjejer framförallt vi tjejer är väldigt duktiga på att dömma varandra och på något sätt så stör det mej lite, alla är vi inte lika och det är väl en fruktansvärd tur det!! ELLER?? Hallå hur skulle världen se ut om alla vra lika och tyckte likadant!!?? Att låta andra vara andra är det vi ska sikta på!!
   Jag är inte perfekt kan vara duktig själv ibland oxå, men tittar man över alla bloggar så e de lite som Sarah skriver att det verkar som om man får en omtalad blogg bara för att man är taskig och hänger ut folk??!! Eller hänger ut är väl fel ord, men man är inte snäll i det mesta man skriver!1

   Vill alla väl är en sak som jag funderar på...folk tycker och tänker och säger en massa, emn sedan vad dom menar och inte menar är svårt att urskillja ibland, blir lite snurrigt...jag blir nervös över att olika människor i mitt liv verkar veta mer om mej än jag vill att de ska veta...och man undrar ju hur i tusan de har fått reda på de!!
   Alla har vi ju våra hemligheter...och som sagt alla är vi olika!!

   Se framåt är ngt jag måste börja göra nu jag stär mej lite på mej själv när jag läser en del utav mina inlägg, att jag verkar utåt som en människa som är feg och det är inte alls jag!! Nu vill jag bara att folk ska bry sig men inte så jävla mycket som vissa gör!! De låter oxå helt fel men ni vet vad jag menar, bry sej på rätt sätt inte lägga krut på onödiga saker!!

kram
Virre

Morgondagens Planer!

Imorgon har jag lite roliga saker jag skall göra : ) Det som står på schemat är:

När jag vaknar, (ska försöka komma upp i bra tid) så ska jag ta mig en lång promenad! Har ju köpt mig en efterlängtad Mp3 så den skall utnyttjas nu : ) Efter en stund så ska jag ta mig ner till vårat badhus Strandbadet. Det är dax att bättra på kroppsfärgen. Jag skall snart åka till Mallorca i 1 vecka, dvs den 12 Maj! Så jag måste skaffa lite mer kroppsfärg innan jag åker : ) Så de blir att ligga i Badets solarium en liten stund : ) Sedan blir de hem och duscha samt fräscha till sig lite grann för att sedan ta carenan (Bilen) in till örebro och shoppa mig en resväska. Tycker det är i behov nu. Skall som sagt åka utomlands 2 gånger vad jag vet detta år : ) Kan inte alltid vara berädd att man kan låna utav någon så därför bestämmer jag mig för att köpa mig en egen : ) Sedan blir det grillkväll igen hemma hos mina föräldrar denna gång, dom skall fira Johan. Han har fyllt år för inte så länge sedan och jobbar man som jag och han gör så blir det inte alls många helger som passar in. Så nu fick vi en helg då de funkade jätte bra! : ) Aldrig fel på Grillat eller hur ? ;)


XO Saraah


Besviken!

   Ibland blir jag så besviken, känns som om att det ibland skulle vara bra att vara själv.... jag har varit tillsammans med min sambo i 9år i september och det känns som en evighet! Funderar då ibland på att det kan verkligen inte vara onormalt att bara vilja vara själv och tänka på sej själv, kanske bara jag som är dum...men det känns verkligen som det finns personer i min omgivning som tycker att det är helt absurt att jag ska åka från min familj två veckor i sommar!!
   Tycker faktiskt inte att det är en "big deal" hallå två veckor av tösens liv är inte mkt, och som jag känner att det är nu i mitt förhållande så vet jag att det är behövligt för just mej själv att få känna att jag ska ta hand om mej själv och medan jag är borta så har tösen en pappa som tar hand om henne!!

   Irritationen växer och jag kan verkligen inte rå för det, min sambo och jag spenderar verkligen inte mkt tid tillsammans och den lilla tid vi väl har ser han till att göra någonting annat, jag blir ledsen och talar om det för honom men att han ignorerar mej gör mej såå arg...tror inte att jag är den enda som känner mej ensam, men känns så konstigt att ha den känslan jag har ju faktiskt en underbar dotter!!

   Räkna till tio!! har jag verkligen gjort x-antal gånger sen klockan slog halv åtta!! Nej alla fånga dagen som den är ta vara på den tid vi har här på jorden!! Nått som jag alltid tänker att det finns dom som mår sämre än jag!! Men man måste få tycka lite synd om sej själv iblan ;) el va säger ni??


Nej ta hand om er GIRLS and BOYS!!

/Virre


Nelly!!! =)

Åh jag blir helt kär skulle verkligen inte sitta dumt att fylla garderoben till bredden lite mera =) TItta bara på dessa två underbara klänningar!!!

Dessa kostar 329kr/st hos nelly.com
Skulle verkligen vilja klicka hem båda men vi får se vad det blir ngn av dem iaf..
Sedan kunde jag inte låta bli att titta på lite shorts oxå =)

Dessa ligger på 129kr/st
Och de är såå underbara gillar verkligen de korallfärgade!!

Så det kommer nog bli lite påfyllning till utlandsresväskan och till den svenaka sommaren som jag verkligen hoppas hoppas ska bli toppen!!

Höres sen
Virre

Fredag !

Fredag och solen skiner hur mycket som helst, tråkigt som Veronica säger, att de är skit om man har ett jobb som man måste stå inomhus och jobba : ( Men hoppas de håller i sig i helgen så man kan var alite utomhus nu när de är ens lediga helg. Ska knalla ner till Veronicas jobb imorgon och sola lite tror jag : )  + att man får sig en promenix också!

Ikväll blir de att skynda sig hem efter jobbet och ta sig en snabb dusch för att sedan göra sig iordning för en kväll hemma hos älsklingens föräldrar, Grillning : ) Inga fel faktiskt !

Sedan är jag något så grymt nyfiken på vad Veronica har kikat på Nellys hemsida : )  Bara de inte är något som är jätte snyggt så man blir tvungen att köpa något haha! Hon vet precis hur hon ska få mig att bli nyfiken och inte så lite heller!

Nej nu måste jag rusa till jobbet, jag har fullt på eftermiddagen bara klippningar hur skoj som helst! : ) 

Hur ser eran dag ut?

Vi höres senare ikväll!
Ha de bra
Kram Saraah

På jobbet =)

   Så nu sitter man här på jobbet och skriver, har nyss kollat på nelly.com och verkligen hittat ngt som jag vill klicka hem, men ska kolla med Sarah först om det är ngt hon vill ha =)..
   Guud va fint väder vi har idag, döden att sittainne i ett badhus och det är huur varmt som helst! Så fort solen lyser in håller man på och svettas ihjäl! Blir verkligen hur varmt som helst, och jag började min dag med att ha vattengymnastik med en drös med sexor..duktiga på att lyssna iaf riktigt imponerad =)

   Så nu ska jag vara här då i x-antal timmar till och det känns ju sådär när sambon är ledig och tösen då inte är på dagis, skulle ju inte sitta fel att tillbringa lite tid tillsammans med dom! Men det blir senare, har ju inte direkt ngt val =)
   Sitter och funderar lite, vårat badhus kommer ju att stänga för renovering ngn gång under 2010 och då ska vi som jobbar här antagligen fösas ut på andra kommunala platser och då sitter man ju här och funderar på vad man kan tänka sej....hm inte det lätatste! MEn hoppas på att vi får möjligheten att kanske utbilda oss lite mera!

   Nej nu är det dags att gå tillbaka till jobbet och hoppas på att vädret håller i sej över helgen!!

Ha det gött i solen alla så höres vi senare!

Kram
Virre

00.20

Oj va klockan har sprungit iväg, har plockat och städat lite här hemma, och sedan fastnade jag på msn och pratade med min mamma om baddräkter och skor : )

Men nu blir det natta för min del, imorgon fredag så har ja fullt upp på jobbet vilket ska bli så skönt! har bara trevliga glada roliga kunder! Efter jobbet så blir de lite grillning hos älsklingens mamma o pappa : ) De ska bli hur gott som helst!

Vad ska ni göra imorgon? (fredag)

Godnatt sov gott läsare o vänner o alla!  : )

Kram Kram Saraah

Midsommar söt : )

Vilken sommar söt klänning dessa två är, äckta midsommarklänning : )


    

PASSA PÅ!!!

Mmm läsare&Vänner nu får ni passa på, Hm har nu 25% rabatt om du beställer på webben eller från katalogen : ) Fanns lite sommriga underbara kläder som jag kommer klicka hem snart!  : ) skall strax visa er 2 helt galet fina klänningar också : )


Puss S

Vad tjänar man på de?!

Ja vad tjänar man på att skvallra och vara taskig mot alla? eller ja kanske inte mot precis alla men jag har ialla fall märkt de inom blogg-världen. För blogg-världen är ett tycke för sig. Alla stora bloggare är verkligen avundsjuka och verkligen hatar varandra rent ut sagt. Varför de?

Varför startar man en blogg?
För att vara taskiga mot andra för att få så mycket besökare och hamna så högt upp på en blogg lista?
Vad är nöjet med det, att vara elak och skvallra om andras liv som man inte har  med att göra egentligen?

Har någon något vettigt svar ?

Tycker denna blogg är omogen och helt onödig!   http://gossips.bloggspace.se/2/


Saraah

Hemma : )

Nu är jag hemma, och de va skönt med frisk luft : ) Tack för ikväll de måste bli fler gånger, verkligen!

Ikväll var det Jag (Aarah) syster yster Alexandra Annelie och Sanna (som vi var hos) Och Madde tittade förbi en sväng. Vi åt som ni läste tacos, mummis! Sedan satt vi bara och pratade och kollade på ett japanskt tv program fast gynning var programledare : ) ni har säkert reda sett de. Själv så tyckte ja de va värdelöst! Överdrivet och inge skoj.. Vad tycker ni? ("hjälp jag är med i en japans tv show" tror ja de hette)

Kollade igenom alla Sannas fotoalbum, gosh va avundsjuk man blir på den tjejen! Vill med göra så mycket som hon har gjort! Rest runt i världen sett hur mycket som helst, jobbat utomlands! åååh! Men de blir en turkiet resa tillsammans med underbara tjejer i sommar! De ska bli hur skoj som helst! Någon som ska dit under vecka 30 och frammåt?? ;D

Xo Saraah


mätt i magen : )

Nu sitter jag här och har snott S.W´s datorn ; ) hihi! Vi är proppmätta ! som jag förväntade mig så glömde jag filmen hemma hos mig : ( men vi tittar på "hjälp jag är med i en japansk tv show"  ja fattar inte i nöjet med de i japan, alla är ju så himla hysteriska och överdrivna. Humorn är ju maxad totalt där haha

Nej nu blire poppe och tjejsnack : ) Vi hörs sen

Kram hejs

Saraah

Tjejmys!

Nu skall jag strax ta mig ner till kronhallen : ) Vi ska köpa all dess tilbehör till TACOS! : ) Mumms det var faktiskt länge sedan jag åt de nu så de ska bli super gott : ) Vi är en tjej kort idag : ( Dvs, Veronica var tvungen att jobba. De blir fler gånger ska du se! de blir att ta med sig Veronicas Sex and the City filmen tror ja eller om jag sparar den de får vi se : ) Jag kommer hem senare sen och berättar om kvällen!

Vad blir det för er idag?

Kram Saraah

090416

   Sådär då var det en ny dag då, och jag känner mej inte överhuvudtaget peppad för att gå till jobbet om två timmar ca....torsdagar är inte den dagen jag älskar dirket, tycker det är tråkigt att jobba kväll! och med tanke på att jag ska jobba hela helgen känns inte ett dugg bättre! Men det är som det är och bara att gilla läget!

   Nu sitter jag här i soffan och väntar på att sambon ska komma hem från affären så det blir att laga mat, tösen äter ju mat på dagis vid  elva så det är bara att kära igång här hemma oxå, hon e ju hungrig=) så idag blir det spagetti och köttfärssås med dinkel pasa!! Gött de...tjejen tycker spagettin ser konstig ut när den är grå .. haha men tycker det är gott det gör hon, och det är ju huvudsaken!

   Nej som sagt sen blir det att ta sej till jobbet som jag kommer komma hemifrån vid halv tio! Åh..imorgon så ska jag ha en årskurs 6 med vattengymnatik, och känns lite som en utmaning att få det roligt för dom, man kan ju tänka sej vad dom tycker om att stå i vattnet och jobba...tror inte att det är så många som tror att det är jobbigt! Men det är samma sak som när man är i gymmet, det blir vad man gör det till!!

   Ha det gött nu så höres vi under dagen!
   Kram Virre

Godnatt :)

Nu skall jag ta mig en snabb dusch och sedan krypa ner till sängs : ) För imorgon blir det mycket skojsigt, ialla fall mot kvällningen. För efter jobbet blir det Tjejkväll hos S.W : ) De blir mycket tjejsnack och tacos mys ! : ) Ville att Veronica skulle vara med men hon blir tyvärr kvar på sitt jobb : ( Vi får ta en annan kväll och samla alla flickorna : )

Sen ska de bli hur trevligt och skoj att träffa S.W igen, var grymt länge sedan jag träffade henne! Tråkigt! de får de bli ändring utav tycker jag! S.W är en hur trevlig och go tjej som helst! Vi blev vänner rätt snabbt och hade och HAR framförallt hur skoj och trevligt ihop! Hon är en utav oss som ska med till Turkiet, Alanya i sommar : ) wiiiihuuuu! Men vi ses imorgon tjejen!

Men ser framemot morgonkvällen! : )

Sov gott!

Kram Kram
Saraah

Underbara Klänningar

Är inte dessa underbart fina? : ) Jag är helt såld på ALLA!

           


Alla dessa klänningarna ligger under 800:-
Hur bra som helst för alla oss som inte har alla pengar i världen ;D

Kram Sarah

Uttala sig rätt?

Förstå mig inte fel i mitt senaste inlägg om de att JAG själv inte tycker om MIN kropp! Jag har inte sagt och klagat på hur någon annan ser ut! Eller? Skulle inte Kommentera hur någon annans kropp är! För jag vet hur de svider i huvudet och hjärtat när någon kommenterar ens kropp.. Så jag förstår dig inte "Anonym" ??

Menar du den tjejen som jag skriver i inlägget som heter Veronica så är de en person som jag gillar hur mycket som helst MEN du ska veta att jag har ALDRIG kommenterat hennes kropp, inte negativt bara sagt bra saker! Hon har en jätte fin kropp och mycket muskler! Så du måste nog ha missuppfattat mig!

Saraah

Uppdaterat: svar till Anonym: Jag själv har inte sagt att jag inte behöver gå ner i vikt.. Utan det är personer som har sagt att jag inte behöver det. JA alla har ju inte sagt de men de finns dom som säger att "Nej men du är fin som du är"  Förstått rätt nu då?

00.01 uppdate, svar till Anonym: Nej jag har inte sagt till min vän att hon inte behöver gå ner i vikt heller. Hon vet att jag tycker hennes kropp är fin. Men jag har själv inte sagt något om hennes vikt : ) Jag vet vad hon tycker om sig själv och då behöver jag inte säga något till henne : ) Är vi på samma tråd nu ; ) ?

Kram


Sådär!

   Tr4äningen är gjord och det är dags att få ngt i magen, ska försöka få Sarah att äta keso, undrar hur jag skall lyckas??!!
   Jag är helt frälst, så nu blir det litte keso och annanas =)



Gott som skrutt!!!


   Finns det ngn som tycker lika?? haha
   Boxen idag var jobbig, men jag vet inte riktigt jag tar inte ut mej helt känns det som men ändå skakar jag som ett asplöv efter, känslan är lite jobbig eftersom man verkligen vill ge gärnet hela tiden! Nu låter jag som en som verkligen inte kan ta det lugnt under ett träningspass, men jag vet vad min kropp orkar så väl känner jag mej själv! Det ska ni veta!
   Efter att man har tränat olika sporter i sitt liv, så vet jag verkligen vad som är min grej och vad som int eär det!!


   Nej nu blir det käka litte och dricka massa =) ocg absolut glo på efterlyst!!
   Imorgon börjar jag inte förens ett så ska nog ta och ta mej till stan en sväng kanske med lill tösen, har ju endel presentkort som svider i väskan!! haha

Ha det gött
Virre

Skakisssss? :P

Nyss hemkomen från Boxén, herregud sitter och skakar som ja ja vet inte vad : P Men de va grymt skoj! Kul att se någon bli så svart i ögonen som Veronica blev idag : ) Bra jobbat!! Box är hur bra som helst att gå på om man vill få ut sina kännslor, när man kanske är förbannad eller irriterad över något! Rekomenderar, bra pass med kondition och styrka! Vill också ge våran instruktör en tumme upp! Alltid lika trevlig och peppande! : )

Nu ska jag göra lite mat och sedan plocka undan lite här i lägenheten : ) Sedan ska ni få se något riktigt fint!

Kram Saraah


End of work!

Japps nu har jag kommit hem från jobbet och hunnit ätit lite och sedan spidat om till träningskläderna : ) Nu blir de att ringa och boka en plats på Box : ) Eller ska jag chansa att bara knalla in där o hoppats på att de finns en plats ? ; )

Hehe Veronica va så snäll så hon bokade nyss : ) 

Sedan efter träningen blir det att lägga in lite musik på min mp3 som Älsklingen köpte med sig från örebro, jätte snygg! hehe och as bra! Då kan man knalla på rätt bra sen ;D

Ang träningen vikten och kosten så är suget på träning inte sådär jätte stort just nu : / Men måste tilltala mig själv att fortsätta!! Inte ge upp! Kosten har jag förbättrat en hel del faktiskt : ) Vikten då, lite trist för min vikt har stannat upp.. =( Vilket är bra men vill dock ner ett par kilo till.. Alla säger men du behöver väl inge gå ner i vikt? Men de hadlar inte om vad alla ni tycket, utan vad jag själv tycker. Jag vill kunna må bra utav att kolla mig i spegeln och just nu gör jag bara inte de.. När jag går in för något så kan jag var hur envis och målmedveten och stark som helst! Sedan håller de ett tag o sedan blir de sämre och sämre, men nu när jag vet hur de brukar bli så ska aj ta mig i kragen och fixa det! De gäller dig med virre! Tappa inte huvudet! Man har inte alltid lust och ork, inte lika taggad varje gång, men tänk? Vad träningen ger ist!! ;D Beach 09 right?? GO GIRL!

Ne nu blir de lite vatten och sedan sätta upp håret och tagga lite med peppande musik innan vi ska köra igång! Veronica kommer strax också : ) Såå snällt att hon kunde hämta mig idag : ) TACK!!


Kramisar!

Saraah

Dags för Boxercise om en stund=)

   Sådär då var det strax dags att hoppa in i bilen och först hämta Sarah och sedan ta sej till gymmet...är faktiskt lite mera peppad än förut! Och lilla tjejen ska vara hemaa, det är min lilla systers x kille som kommer hit och hoppar lite studsmatta med henne, tills hennes pappa kommer hem!
   Men vi höres senare!! Dags att svettas litte =)



Kram
Virre

090415

   Då har man jobbat klart för idag, eller jag slutade för två timmar sedan men haar tvättat och varit iväg och handlat lite=), usch iblad hatar jag verkligen att åka till affären! Inte det roligaste man kan göra men så väl behövligt!
   Har haft fullt upp på jobbet idag, det har jag varje onsdag den är proppad med saker att göra hela tiden, det som är positivt med det är ju att dagen verkligen rusar fram, men samtidigt är jag väldigt trött i huvudet när jag kommer hem, kanske inte är så konstigt när man jobbar i det klimatet som jag gör! Men man väljer ju själv =)..
   Så dagen har bestått utav simskolor och H2O gymnastik som verkligen inte gick min väg idag! Tappade hela tiden "myggan" och headsetet hoppade ur sitt hölje hela tiden, och när det var i farten men att ramla av hela tiden så tog betterierna slut, så efter 20minuter av passet var jag hel snurrig =)
   Men det blev ett lyckat slut iaf =)

   Ikväll är det dags för box pass och jag är verkligen såååå peppad NOT!! Usch det känner jag verkligen inte för, har kommit i en sådan fas att jag verkligen inte tycker det är roligt att gå iväg och slita på gymmet utan sitter hellre hemma, men samtidigt är jag såå rastlös när jag är hemma....så allt  blir lite jobbigt =)

   Ngn som har något råd hur man peppar sej själv att gå till gymmet när det känns som mest motigt??

Höres senare
Virre


Fundersam..

Ja ja vet inte vad de är som är på G men ja kan inte sova om nätterna.. Har ont i huvet varje dag, har haft nu den senaste veckan... = / Trött jämnt! usch! Nu är min Mallorca vecka väl behövlig! Bara 27 dagar kvar! : )

Nu blir det lunch som Älskling har gjort iordning, ska bli gott som tusan! Vi höres ikväll!

Kram Saraah

Natti!

Nu blir de natten för min del, har varit helt slut i kroppen hela dagen, och varit super trött på jobbet... Så nu ska ja få min sömn : ) hoppas jag slocknar på en gång bara och sover djupt!

Hoppas ni sover gott!

Kram Kram

Saraah

Strax kvällsmat

Huujedamig vilken sen kvällsmat de blev idag : ( Men de har varit såå himla mycket, har int ens hunnit tittat på de jag skulle lägga upp här på bloggen ens... =/ Jag ber om ursäkt!!

Förövrigt lagar jag och Älsklingen tacko-pannbiffar med brunsås och pressad potatis : ) Mumma!!

Ne nu blire att checka utav potatisen.
Höres sen!

Kram S

Åh!!

Blev verkligen helt kär i dessa, skulle vara helt super att ta med en utav dessa till Turket! Åh jag vill ha!!


Visst är de fina??
Kostar endast 379kr

Får se om det kanske blir en utav dessa, ska allt prata lite med sambon så han verkligen inser hur MYCKET jag verkligen behöver att en av dessa hoppar in i min garderob innan de tar slut!! =)
Men han är rätt så svår att övertala...men skulle nog behöva lite råd, om jag verkligen är en sådan person som kan ha denna klännig på mej utan att jag ser för hemsk ut! Som ni märker är inte själförtroendet det bästa idag =(


Nej nu blir det strax sängen för min del! Ska upp och jobba 7 imorgon bitti...och sedan har jag ju som sagt x-antal dagar kvar till sjag är LEDIG!!!

Kram på er i massor
Virre

Ingen träning=(

   Som ni läser på rubriken ovan så blir det ingen träning för mej idag=( och jag hade verkligen velat det, kanske blir att gå ut och springa en sväng ikväll...skulle dock vara första gången på ett tag!! haha så vi får se=)
   Tråkigt att inte kunna träna precis när man vill men så är det när sambon jobbar och när man intekan få ngn att ta hand om tösen en liten stund, men det är inte hela världen heller! Jag har ju tid på mej att träna och om man missar en dag kan inte vara hela världen!!
   För mej just nu så känns det så men de e lugnt =)

   Så det blir att köra box imorgon iaf som det ser ut nu=)
   Och sambon har lovat det oxå så då är det bara att köra!1

   Åh jag skrev ju igår att jag hade 14 dagar kvar att jobba men sedan satt jag och kolla på jobbet och den helegen som är mmin och jag jobbar så är vi lediga måndagen efter, men naturligtvis så har vi obligatoriskt APT möte + att jag har min H2O gympa =( så det känns sådär måste jag säga....så det blir att lägga på några dagar till!!
   Så Mån-Sön denna vecka, Mån-Sön nästa vecka och veckan därpå Mån-Fred.....känns rent utav skit !!!

Ha det så höres vi sen
Kram
Virre

Lunch : )

Nu har jag lunch : )

De kommer bli en lång eftermiddag, har inget inbokat på salongen : ( Så därför ska jag hålla på och planera ett special inlägg om gesällbrevet : ) Och sedan om de finns tid så skall jag lägga upp lite "student" grejer : ) Mer om de senare!

Vad gör ni denna dag?

Kram S

Herregud va bra!

Gud, jag är helt fast helt galen i The hills och har vart ända sedan laguna beach. De är sååå himla bra! Jag har nyss sett dom 2 nyaste avsnitten från season 5!! Så himla bra!! De måste ni se!

Men nu blir det sängen för min del, jag börjar 09.30 imorgon.. kommer bli segt att gå upp, för nu börjar ja bli pigg, nu på dygnet ja blir som piggast : / jobbade ju natt i helgen..

Vi höres och ses imorgon : )
Godnatt sov så gott!
Kram Saraah

( Tack själv V ! )

Tårar!!

Waaaah jag sitter och bölar till The hills : ) de avsnittet jag sett X-antal gånger men de är bar så sorligt! Jag känner igen mig så mycket i deras liv, inte att de är rika osv men ett antal andra saker som pågår i deras liv..

Följer ni den serien?? : )

S

Påsk-Ångest?

Någon mer än jag som fått lite påsk ångest? hehe Usch vad man äter och äter speciellt mycket "skit". (godis) Men själv så tilltala ja mig att jag får unna mig de under påsken : )

Nu sitter jag här i sängen färdig duschad och har ätit. Trött är jag inte direkt men kroppen är helt slut. Jag körde Body pump och Bocy combat tillsammans med Veronica och Annelie, De va grymt skoj! Kände där ett tag att jag kanske borde ha ätit något innan. Men hade inte direkt tid med de : )  Bra taggad var jag ialla fall och ja hoppas ja taggade till Veronica lite med, hon som inte var så sugen på att köra något idag. Jag gillar Bc mer och mer, de är ditt fel Sanna W. hehe men tack för att du sa att jag skulle testa de : )

Mitt träningskort gick ut i går : ( Men de blir att förnya det med 3 månader ;D uj! Undra hur de blir med alla semester veckor?De kanske bli onödigt att köpa 3 månaders kort : / Hum får fråga dom imorgon hur jag ska göra.. Imorgon blir det Body pump ;D haha ska bli skoj! Eller vad säger du Veronica? ;D

Kram S

Bp & Bc =)

   Ja ni nu har man tränat två pass och sedan forit hem, och nu har jag även fått lite mat i magen...köttbullar med grönsaker gott som skrutt=)
   Hoppas hoppas hoppas att jag kan köra bp i morgon oxå, men det beror på hur min andra hälft jobbar och i sånna fall när han kommer från jobbet, så nu är det dags för ett nytt kort på lagret, pengarna bara flyger iväg =(, men samtidigt så vet jag ju att om jag köper ett kort så MÅSTE jag anväda det flitigt, annars blir ja små irriterad på mej själv!!
   Och det blir lite lättare för mej att komma iväg nnu när sambon har sin träning, då får man ge varandra tid, och han vill oftast träna efter jobbet och de pass som jag vill iköra går först på kvällen!!

   Deklarationen dimpade ner här i brevlådan förra veckan och jag är såå glad att jag för första gången slipper att betala tillbaka=) det kan bero lite på att innan jag blev fast anställd där jag är nu, så jobbade jag på tre olika ställen..
   Så när jag fick fast anställning så bestämmde jag mej för att ringa och ordna att dom skulle dra lite extra så att jag verkligen är säker på att jag slipper rest skatt!!

   Nej nu blir det glo på tv, sedan krypa i sängen! Eller så det andra alternativet som är att ta med sej datorn in och glo på Jeff Dunham!! Jag är helt såld!! haha


Ha det gött
(tack för att du finns Sarah!)
Kram
Veronica

Orkar man??

   Idag har jag ingen toppen dag precis, har verkligen ingen som helst lust att gå till gymmet och sitter här i soffan efter en jobbdag och funderar på vad jag ska göra annars....vet iaf att jag ska ner och ta en dusch och låta mitt hår få en bra inpackning!! Välbehövligt=)
   Därför är det bra att dela bloggen med tjejen som vet vad jag ska göra när mitt hår känns helvete!!!
   Jag hade inte tackat nej till att vara hemma idag och inte jobbat, men nu är det gjort och badet är fint för imorgon ...
   Seg i hela kroppen eller kanske inte, men jag vet verkligen inte om jag ska ta mej till gymmet idag, men troligtvis blir det så...hoppas verkligen jag känner för det mer om en stund =)
   Lill tösen är hemma hos arbetskamraten och har det kuligt!!

   Jag räknar verkligen ner mina dagar för jobba 14 dagar i streck känns sådär just nu, men det funkar bara man får lite "egen" tid här hemma, eller så får man ta sej till gymmet =) tror att man intalar sej själv för att det ska vara jobbigare än vad det är, känner just nu när jag tänker på det att det känns skit, men vet ju samtidigt att det inte är några problem, tråkigt bara med två helger efter varandra!!
   Men det får man ta när man varit ledig x-antal nu, vi jobbar just nu bara var fjärde helg, får se nu efter schema förändringen hur det blir, men hoppas att det kanske kan vara som det är!! Vi har det rätt fritt när vi inte har inplanderde saker att göra, då kan man bpassa på att träna och tänka lite på sej själv...men nu får man se hur det blir ed det, med tanka på all uppsägning hela tiden!!

Men hoppas på att få stanna =)

Höres senare
Kram
Veronica

Lite goa kort från Sälen!!

   Tänkte nu att jag skulle uppdatera med lite kort från Sälen resan dock blir det mest på min tös!! =) Men man kan inte annat än va glad och stolt mamma när ens tjej lär sej åka skidor! Men först ett litet kort på backaran som dock inte va de bäst på gruns utav all SOL!! haha



Helt klarblå himmel!! Hel skön dag!!



Tösen åker rullband....för att komma till den "stora" backen =)



Och här försöker vi det bästa vi bara kan! händerna på knäna!!!


Svänga utan att trilla =)


   Jätte duktiga tjejen=)...men nu är det riktigt skönt att vara hemma igen..dock ska man upp till jobbet 7 ni morgon bitti och det känner ja inte riktigt för. Men det är som det är, och tanken på att jag ska jobba mån-sön sedan mån-sön är ingenting som jag känner jätte mkt för om jag ska vara riktigt ärlig!!
   Usch nu när jag skrev det så insåg jag att  jag ska jobba 14dagar utan ledigt!! Fy!! Men vad har jag gett mig in på =(

   Nä snart är det dags för att gå till sängs ska borsta gaddarna först bara =)

ha de gött så ses vi imorgon =)

Kramar
Veronica



Sol sol sol! : )

Godeftermiddag vänner : ) Nu skall jag sätta mig på våran balkong och sola lite, sedan kommer syrran och hämtar mig ska hämta mammas o pappas bil : ) ska åka en sväng, sedan ska jag hälsa på Veronica en sväng : ) jipiii! har inte träffat henne på 1 vecka ;D

Vad gör ni i de sommriga vädret?


Kram S


Frukost comming up ; D

Nu blir de till att strax fixa iordning i matsalen, ställa upp alla pålägg och ta fram nybakat/färskt bröd, koka ägg skära upp grönsaker osv : ) 

Sedan blir de att hämta älsklingen på hans jobb : ) Sedan hem till sängen sova! Sova länge!! : D De ska bli sååå skönt!

Tror Veronica kommer hem idag också (söndag) : ) Ska bli skoj, saknar henne jätte mycket! Saknar busfröt, min ängel också : ) Den lilla underbara tösen Ebba : ) Vi måste ses strax!

Nu får de bli att fixa saker! Höres mer i eftermiddag : )
Puss och kram!

Saraah

Summer feelings ;D

     


Hur mycket sommar kännslor fick ni inte i dagens värme?
Hittade dessa två fina jätte snygga bikinisar förut när jag satt och glodde igenom ett antal webbshoppar : )
Jag är grymt sugen på den till vänster : ) iiih! Men har redan köpt 2 nya bikinisar i år =/
Aaah ja får se hur jag gör : )

Kram Saraah

Vissa människor!

HAHA ja hur vissa kan vara! Sitter och läser en tjejs blogg som bor här istan : P Ni vet säkert vem det är men vill inte sätta ut någons blogg eller något namn : )

Den tjejen fögyllde min kväll i några timmar ialla fall : P Men ett tips, Akta de där med supandet om du vill gå ner i vikt ; )
Har allt sätt dig på gymmet! Go Girl! : )

/Saraah

Fina Armband



Hur snygga är inte dessa armband?
Armbanden kostar från 85:- till 165:-



Själv är jag lite sugen på att köpa 2 stycken utav de turkosa armbandet, ett till mig och ett till Veronica. Som ett vänskapsband : )

Kram S


GAH!

Va mycket fint jag vill ha från alla dessa webshoppar : ) Det kommer strax inlägg om ett antal kläder samt accessoarer som jag vill se i sommar : ) NJUT!!

/S

åååh!

Tittar runt bland olika internetsidor, o herregud vad ja hitta för helt underbara sidor! Massa fina klänningar som jag ska visa för Veronica, samt skor! HERREGUD! ska lägga in bilder här senare! ;D

XO Saraah


: )

Tack för att Jag och Veronica har minst 1 trogen läsare : ) Ni som läser lämna gärna ett spår i bloggen : )

Sv: Madde, ja vi uppdaterar så mycket som det går fast de får ju inte bli för mycket! Man vill ju inte skriva om något tråkigt : ) Veronica är i sälen så henne hör vi inte utav sådär jätte mycket just nu, men hon får blogga massor när jag är på Mallis och göttar mig : ) Kram S

Back at Work!

Japps nu sitter jag här igen på Jobbet, i en reseption på ett hotell i staden jag bor i ! : ) 

Sitter och pratar med en vän på msn, när jag ska dra till Mallis den 12 maj. De kommer bli hur underbart som helst! usch va man längtar nu!! ;D Sola o bada i en hel vecka! Ja ialla fall sola sola sola!! jag älskar att ligga i solen o glassa! : ) hehe

Har ni några sommar planer?

Kram S

Recenssion utav Colour Concealer Wheel!

Nu äntligen ska jag göra en recenssion utav en produkt som jag köpte utav Linda för ett tag sedan. Produkten heter Colour Concealer Wheel. Det är en helt underbar concealer som funkar hur bra som helst!



Det är många olika färger som uppfyller just dina krav, för dig som vill få bort olika färgskiftningar i ansiktet. Jag som inte har en sådan där jätte bra hy vissa dagar i månaden, det blossar upp finnar osv. När jag har vart uppe sent på kvällen innan och på morgonen efter så har jag som påsar eller ringar under ögonen så är denna min bästa vän! Använder först en fondation och sedan ett tunt lager utav concealern och sedan puder över. Vips! BORTA! : ) Precis de alla vill, att alla orenheter skall försvinna till fest kvällen eller en fin middag. Kanon bra produkt!

Först var jag inte direkt vän med denna lilla burk. Så de tog ett tag innan jag blev vän med den. Nu älskar jag den och använder den flitigt just de dagar som min hy är lite "oren". Jag rekomenderar starkt denna produkt! Prova den innan ni köper någon annan! Den räcker jätte länge också så oroa er inte över mängden och priset. Priset är värt de! En skonsam produkt för ansiktet också, det kan inte bli mycket bättre : )  

Lite cred till försäljaren Linda Blom : ) Snabb och bra leverans och inga problem som helst! En kanon tjej att göra affärer med, ärlig och trevlig! Känner Linda sedan tidigare, hur go och trevlig tös som helst! Så fortsätt med det du gör tjejen!  

Kram Saraah

Påskafton!

GLAD PÅSK!



Vill önska alla en glad påsk!
Idag vid ca 15.00 skall jag träffa min familj, dock utan alex. Mina kusiner och självklart min mormor! : ) De ska bli trevligt att träffa allihoppa! Länge sedan man var samlade lixom så många! Johan följer med så de e mysigt. För de är ju inte sådär jätte ofta man lyckas pricka in så han kan följa med, pga hans jobb : / Men idag så följer älsklingen med!
Får se om de kommer upp kanske något kort på min Påskafton!
Hur firar ni eran Påskafton? : )



Kram Saraah

Snart är de hemfärd : )

Nu är de segt kan jag säga er : / Jag längtar hem till våran stora mjuka säng!

Kram kram S

03.21

Sitter och läser aftonbladets hälsodel : ) Om en tjej som ska gå ner 5 kilo på 5 veckor! De är ganska skoj hur dom skriver om sitt tränings schema och deras kost! hehe
Tjejen heter Susanne Löfgren och har sin blogg där man han följa hennes dagar, hur skoj att läsa som helt för de som är intresserade utav kost och träning. : ) Lycka till !

Läs om henne här : http://blogg.aftonbladet.se/30728/


Saraah

Vad säger ni?

Om att vi lägger upp en liten Festival speical? Tänkte de kunde vara lite skoj för alla er som vill veta lite om festivaler eller för er som inte har någon koll alls? Bara här istan (Karlskoga) kommer vi ha närmare ca 2-3 festivaler! : )
 Så vad säger ni??

Kram Saraah


Ensamt : (

Nu sitter jag här helt ensam på hotellet : ( Men nu jädrar ska de bloggas o titta på en massa roliga saker : )

Jag satt och kollade igenom massa gamla bilder på min externa hårddisk nyss och hittade massa roliga gamla blider. Faktiskt så hittade jag mitt Gesällbrevs långhårsuppsättning : )  Vill ni se den?

Strax klart men va tvungen att ta ett kort på denna ur läckra frisyren!
                

Nu är den helt klar : ) Jag vart helt klart jätte nöjd med mitt betyg på denna frisyr! 
             

Men betyget på den får ni dock reda på imorgon tänkte jag. Då ska jag berätta lite mer om just Gesällbrevet! : ) spännande va!? ; )

XoXo Saraah

Hej : )

Nu sitter jag på jobbet och här är de verkligen dött! Fast har sett lite folk springandes in och ut faktiskt! Vilket man är glad när man skall hålla ögonen öppna ända fram tills klockan slår 07.00! *Gäsp*

Kvällen har jag tillbringat med Annelie, hon bjöd mig på mat! Hur gott som helst ;D de lyckades du bra med! Känns som jag bara äter och äter hela tiden nu! Jag får skylla på att de är påsk! haha

Idag har jag hunnit med att träna också, de gick jätte bra. Vart erbjuden att vara med på ett BP pass fast dom har stängt på lördagar och bara öppet i gymmet! De va snällt att de frågade, men för en gångs skull ville ja träna med min älskling : ) Att man altid ska klämma i så för j*vligt när man tränar med en som är mycket mycket starkare än sig själv? ; ) De va lite skoj. Ja kommer allt i kapp dig Johan! Jag slog även rekort i benpressen idag! 120kg inte illa va? : ) Ja blir så glad när jag ser att man ökar och när musklerna börjar synas mer och mer på kroppen! Det ger som en liten kick ;D

Senare sen när Annelie har gått skall jag skriva in lite skojsiga saker : ) även göra en ressension på en sak som jag köpte från Linda Blom, Ni vet Lily?  : ) Stay up!

Kram Saraah

Min lilla tös =)

   Här kommer en bild på min lilla tös som för andra gången i sitt lilla liv har åkt skidor, en liten backe som dög till henne, hon lös i hela ansiktet och bara skrek akta på dej mamma nu kommer ja!!!!
   Så imorgon blir det SKIDOR för hela slanten!!


Här gör hon en slängpuss till mamma som håller i kameran!!
Tösen SAKNAR Sarah! =)


Ännu en dag har gått här uppe den har bjudit på både regn och sol, alla har vi fått lite färg i ansiktet några fler än andra=) imorgon lovas det "töpp" väder under dagen så då blir det ut i backen!!

Ha det gött
Kramar
Veronica

älskar solen =)

de är så himla härligt : ) jag ligger här i sängen med en öppen balkongdörr jag solar ryggen ;D så himla skönt!
ikväll tänkte ja lägga in lite roliga saker :D stay in place;) haha

Ciao Saraah

: )

Måste bara säga, hur söt är inte Grizzly? : ) Veronicas och deras katt är nog den sötaste och goaste (förutom mitt hjärta iris hihi) som finns!

XO Saraah

Solsken! ; )

wiiiiie! Titta bara ut vänner! : ) så underbart väder! Nu skall jag få i mig något i magen och sedan blire att dra till gymmet en sväng : ) Efter de hämta mammas o pappas bil : ) skall ta den till jobbet i natt : / Men de är helt lungt att sitta där : )

Vi ses senare Vänner! ; )

Kram Saraah 

trött=/

Nu är jag hur trött som helst... har kommit hem för en stund sedan. uch va mätt man blir när man äter borta och när de finns hur mycket gott som helst=)

Nu ska ja lägga mig och kolla på mtv o somna til den bra musiken som spelas : )

Puss o kram !
Saraah

Min tös älskling =)

Titta vilken underbar krabat =) Min tös ääälskar honom!!

Kolla vilken underbar katt, så grymt go och såå fruktansvärt snällt, min lilla tös är inte den snällaste men kissekillen är hur snäll som helst mot henne...
En go persier hane vid namnet Grizzly..

Kramar
Veronica
 

Bort bjuden!

Yes jag och Johan är bortbjudna till johans mormor och morfar på mat =) Ska bli trevligt att träffa lite folk ;D och busungarna Moa och Ida kommer nog också att finnas till där : ) Skoj skoj! Älskar småbarn!

Sen när jag kommer hem skall jag betala räkningar : ( Mindre skoj men de måste göras de med!

Vi höres senare ikväll! : )

Kram Saraah

Till Sarah =)

   Det ska verkligen bli såå otroligt kul och skönt att åka iväg med er tjejer utomlands, blir mycket skrivande om det men man kan ju inte låta bli att längta!! Och fatta Sarah att vi ska va där en hel vecka själva, du och jag får vinka av Alex och Sanna, när dom sitter på bussen mot Antalya flygplats går du och jag ner mmot havet och solstolarna!!
   Och vi måste bara njuta av livet där nere och verkligen ha kul!! Äta gott och njuta av sol  och bad!

   Tycker synd om dej att du ska jobba till helgen, men samtidigt så vet jag att bloggen kommer  va full smetad med inlägg mitt i natten, så alla nattugglor har ngt att göra!!
   Du åker om 5 veckor med din andra hälft och jag kommer inte att ha ngn att träna med därför blir det ännu mera spring till gymmet så jag har ngt att göra när jag inte kan umgås med dej!!
  
   Vill tacka dej för att du hjälpte mej på min fest  och såg till så det blev lyckat!! Skulle varit kul med lite lekar men grabbarna roade oss rätt bra ändå, inte en handduk hade jag att torka mej med när det var dags att duscha efter statt så jag fik ta en liten liten handduk....för du vet ju vilka som använde dom..haha förbjudna bilder på bloggen!!! haha

Saknar dej oxå tjejen
kram
Veronica

090409

   Jag fattar verkligen inte vad min tös höll på med igår! Hon somnade inte förens klockan var över tolv låg och tittade på en film, alla sov utom jag och tösen! Tillslut somnade hon och då tog det inte många sekunder innan jag oxå sov, men vad killarna i stugan har snarkat! tur att jag hade hörlurar i öronen...
   Väder är inte toppen men uppehåll är det just för tillfället iaf! Så tösen står bredvid och tycker att det är dags att gå ut och åka pulka, skidor, hundspann och skoter allt helst på en och samma gång! haha

   Nej när det är sådant här väder så har jag verkligen ingen lust att gå ut, för nu när jag tittar ut så regnar det! Åh inge kuligt alls! Det är fruktansvärt dåligt med snö här uppe, faktiskt överraskad över att det inte är mer, vi var uppe i början av februari och jag har nog inte sett så mkt snö på hur många år som hest! Har väl sett kort sen jag var liten och då var det mkt snö, men nu på senare år har det blivit mindre och mindre...
   Men det är väl så, det blir ju varmare på sammrarna så då ändras ju klimatet även på vintern=)

   Men nu blir det att äta lite så höres vi senare =)

Ha det gott
Veronica

Natti Natti!

Nu blir det sängen för min del ialla fall =) Imorgon är de mycket jobb som står på schemat! Får dock ingen lunch imorgon, pga att vi ska sluta 16.00 vilket ska bli underbart! Sedan är jag och Killen bort bjudna på mat hos hans söta mormor och morfar : ) ska bli trevligt! Efter det är de bara att vara upp så länge som det går, måste vända rätt dygnet tills mitt nattskift kommer fredag kväll  23.00 - 07.00 ; D är lite taggad faktiskt! Mycket bloggande skall det bli då minsann ; D

Nej nu får de vara slut här! Vi hörs imorgon!

Puss o Kram
Saraah

ps: Saknar dig Veronica!

Sälen :S

   Nu ska jag försöka få min tös att somna och jag kan verkligen inte påstå att det är det lättaste, hon somnade i bilen upp hit och då är det som sagt kört att hon ska somna en bra tid på kvällen!! Är såå trött själv så tålamodet tryter lite när hon inte har någon som hellst lust att mysa bredvid mamma...det brukar fungera annars men inte idag, kan bero på att hela stugan är full med folk och min tös ÄLSKAR uppmärksamhet, det gör väl alla barn men just när hon ska sova finns det ingen som söker så mkt som hon!!
   Som när Sarah är hemma hos mej om kvällarna så får hon nästan åka iväg en sväng för att tösen ska kunna somna, det finns inte att den damen sluter ögonen förens Sarah åkt hem, men om sambon har kompisar så somnar hon utan problem, vet inte men verkar som hon är rädd att missa ngt kul när mamma har kompisar hemma....
   Grabbarna spelar ju bara xbox eller pratar trail och det tycker hon int eär jätte kul, och det kan jag förstå!! =)

   Imorgon har min dam bestämmt sej för att hon ska åka skidor, och det blir ju lite upp till bevis, för senast hon åkte blev hon tokig för att jag inte åkte skidor!! Så det blir till att hyra en skidutrustning till tösen och ett pr snowboard skor till mej!!, fast vet inte hur sugen jag är på att åka, återstår att se..
   Ni får lite uppdatering imorgon =)
 
   Åh satt här och tänkt elite på utomlandsresa förut och underfunn med att jag verkligen vill pka en lägre sträcka om kanske två år, och hoppas på att det kanske blir fler än bara jag sambon och tösen =)...

Höres imorgon sov gott
Veronica

Music makes me feel good!

JA det är sant, en dag utan musik gör mig deppig. Det går inte en ända dag utan att jag måste höra på bra musik ;D Visst kan musik göra en på bra samt dåligt, och deppigt humör? Just nu lyssnar jag på Infernal - i won´t cry. Den är hur bra som helst och den ska in på min mobil, och min mp3 när ja nu ska få fingret ur my ass och beställa en sådan! ;D





Ibland måste jag få lite peppande musik, då menar ja sådan musik som man blir taggad utav til träningen, för just nu tycker jag träningen är pest och pina! Nej ja är bara för trött och har inget sug längre att åka iväg till "lagret" =/  Så därför måste jag ha bra tips på musik som piggar upp en och är en bra pepp låt att träna till..

Vet du någon?? : )

S

Träning ; D

Nu blir det träning för min del, de ska bli skoj! Jag och Annelie ska på BOX! ;D avreagera sig lite är aldrig fel! haha Sedan blir det en myskväll tror jag =)

Fick reda på idag också att det blir att jobba i helgen, Fredagnatt och Lördagnatt =/ Visst är de bra för pengarna måste verkligen in nu. Tråkigt för om de blir ett bra väder vill man vara ute och sedan att vara långledig är ju aldrig fel ;) eller vad säger ni??

Men men då blir mycket gjort i bloggen, de ska bli skoj! Vad händer i Påsk för er??

Kram Saraah

Lunch hos mormor

Nu sitter jag hemma hos mormor och har ätit Kasslergratäng =) mumms!!

Imorse så svullnade mitt öga igen.. =( är så fruktansvärt trött på de.. Pappa får ringa och bråka med läkarna... för de har ja tröttnat på vid detta lag! blä! Vad är de för sjukvård vi har i sverige??

NEJ ! fy tusan !

Saraah

Mitt hjärta!



Med denna bild på mitt kära lilla hjärta vill ja säga godnatt!
<3
Iris snuttis så himla snäll och så otroligt fin!


Kram Saraah

TURKIET!

Tjejresan bär iväg mot Turkiet som ni ser på rubriken närmare sagt ALANYA ;D Vecka 30 rättare sagt! Vi kommer vara där i två hela veckor vilket ska bli så otoligt skönt! Vi är 4 st tjejer som ska åka. 2 utav oss stannar bara 1 vecka och de andra två stannar 2 veckor! Jag och veronica ska självklart vara där 2 veckor ;D Är de 2 st eller fler som vill med så hojta till! Vore skoj om de blir flera som följer med. Dock så har resorna gått upp en del. =/ Man ska vara ute i god tid eller vad säger ni flickor? Vi bokade våran resa i början av november förra året =) Jag och Veronica har väl pratat sedan vi åkte på varsin solsemester förra semestern att vi skulle dra ihop et gäng och åka! Vilket blir av nu! UNDERBART!

Här kommer lite underbar bilder från hotellet : )



     

   



Inte helt fel va? ;D



/Saraah

Det är härliga tider nu!

JA!! Verkligen både vädret och med allt annat tror jag =) Tror de är alla vårkänslor som kommer... Kan bara börja med att hur skönt är de inte att vakna med solen som lyser in genom fönstret i lägenheten? uuh! Lite synd att man står inne och jobbar, just på vår o sommartiden. Vintern o hösten kan vara jävliga men då är de tur att man jobbar inne =) Skönt med lite lång ledigt nu, eller? ; ) Dock blir de nog jobb på fredag men det gör inget för nu måste pengarna verkligen in känner jag! =/

När de kommer till kompisarna, så blev ja tok-rörd när ja läste inlägget här nedanför : ) TACK! Det värmer allt fint kompisarna säger om en. Jag har så otroligt fina underbara kompisar som är hur goa och snälla som helst! Damen som skrev inlägget nedanför är ju en absolut bästa vän till mig. Vilket jag är glad för, finns ingen som har varit så och kommer vara så himla bra på alla dessa sätt som hon är!

Snart blir det en vecka på Mallorca ;D Jag sticker om ca 35 dagar. Det ska bli hur skönt som helst så de finns inte!! Jag åker med Killens familj vilket ska bli hur mysigt som helst! Hoppas vi träffar deras släktingar som har skaffat hus där. Inte så dåligt hus heller ;D Vissa hart bra! Den familjen är hur go som helst gillar dom skarpt! Ses snart!! : )

Efter Mallorca blir det att jobba lite till för att sedan ha en vecka ihop med älskling innan han kanske sticker från stan : ( Lite tråkigt sådär men de kommer lösa sig helt perfekt! I know that! ;D Sedan jobba lite till och sedan vecka 30 då smäller det!! Då blir de dax för våran efterlängtade TJEJRESA!!!!!!

Gör ett speciellt inlägg om de strax! Med bilder osv!

;D

Kram Saraah

Det finns personer som betyder hur mkt som helst...

   Sitter här och verkligen tänker på hur mkt folk som verkligen bryr sej om hur man mår, fast man ibland känner sej väldigt ensam! En utav de kompisar som betyder såå otroligt MYCKET är denna underbara tjej som jag delar bloggen med..hon ställer upp till 100% hela tiden, och då menar jag verkligen HELA tiden!
   Det är såå skönt att veta att man aldrig stör eller är en belastning för personer, jag troa att man oroar sej alldeles för mkt, har man kompisar som bryr sej behöver man inte oroa sej för att denna skulle dissa en...
   Är så glad att jag nuu detta år tar mej själv i kragen och tänker lite på mej...har lite dåligt samvete ibland för att jag kanske lägger lite för mkt tid på just det jag vill göra!!

   Det som oroar mej mest är väl att jag ska känna skuldkänslor för att åka på semester och ha kul med tjejerna, medans min lilla tös saknar mamma, men samtidigt så vet jag ju att hon har det bra med pappa hemma, och man är ju bara ett samtal borta! Det är ju endast två veckor av mitt liv, så har verkligen ingen lust att behöva tänka på det just nu!, det är ju ett tag kvar, och man är ju inte mänsklig om man inte saknar dom man har nära hjärttat!

   Men för min egen och min sambos skull så är resan ett bra litet "break" från varandra! Och kan vara mer än välbehövligt ibland....dock är det ju vinte förns vecka 30 vi åker, men av ngn konstig anledning så kan man inte ge tusan i att längta!! haha

Love you girl!!

veronica

sarah!! fatta vad kul det kommer bli...det bara kryper i hela kroppen ;) haha

Svar på våra kommentarer : )

??


Ang bilderna från Veronicas fest kommer någon gång till veckan då jag förmodligen kommer träffa Veronica och kolla lite på deras kamera bilder =) Måste ju välja ut de bästa förstår ni väl! eller Madde ;D hehe 

Att vissa utav er bara ser halva blogg inläggen beror på att ni har en gammal webbläsare förmodligen! Det är en del som säger att men varför ser man bara halva inläggen på eran blogg=/ Vilket jag inte förstod för på alla datorer som jag har suttit vid och skrivit och kollat så har det varit helt okej =) Så prova att antingen byta dator eller uppdatera din webbläsare "Anonym"

Bra Annelie att du har bett din pappa uppdaterat din webbläsare ;D *Tummen upp* hehe!

/ Saraah

Trött!!

   Åh ja e trött, va inte direkt kry igår och har sviter från det idag oxå...inge pigg alls, men jobbat har jag iaf, men träning blir det dåligt med, vet att jag inte kan ge hundra när jag inte känner mig riktigt kry, så absolut ingen idé att ens ta sig till "lagret"..
   Är bänkad framför dumburken nu, de e ju hockey inget man får missa om man e värmlänning =) Hoppas hoppas bara att karlsta laget tar hem skiten!!
   Är lite sur på det här med träningen har inte kunnat köra på över en vecka, och lite surt när man köper ånadskort att man har ett datum det tar slut, men samtidigt så har jag verkligen utnyttjat dagarna på det, fast att jag har varit sjuk! Men det bli ett månads kort till innan de blir sommar schema på lagret!
  
   Nu blåstes det av första perioden är slut....färjestad-hv71  0-1 i första..tusan oxå!!

   Imorgon bär det av mot sälen! De e ju påsklov och har fått ledigt från jobbet torsdag och fredag så eftersom vi har våran stuga uppe i sälen mellan tandådalen och hundfjället så är det bara åka upp och njuta, bara komma hemifrån ett tag kanske gör mej bättre till mods! Och så kanske jag blir av med min hesa röst, och ondhet i öronen... så jag kan köra igång med träningen till veckan... och ska verkligen försöka att hålla mej ifrån min stora svaghet!! GODIS...hatar att jag inte kan hålla mej ifrån det där himla småätandet!!
   STORA problem =)

   Måste verkligen bara tacka alla sötakompisar som dök up på min fest! Och alla underbara paket=) jätte glad är jag!! och så tacksam för att ni ställde upp och kom, fast att man såg att vissa inte mådde jätte bra!!
   Det betyder hur mkt som helst!!

   Jag fick en massa presentkort, däribland på KICKS, JON&JONNA, HUSno4 & MIST sthlm, där fick jag faktiskt två =) så nuu ska det beställas sminkning  =) Åh jag väntar!! =)

Ha de gött
Veronica

Träning ;D

Nu vankas de body pump! Dock lite trist att träna själv men de går de med;D

Ska svara på kommentarerna senare:) måste sticka nu!


Kram Saraah

En jobbig måndag :S

   Usch! Såhär vill jag verkligen inte må, hoppas verkligen att det inte kommer hålla i sej speciellt länge, kom hem från jobbet vid ett och har legat utslagen på soffan sedan dess...helt förstörd!!
   Min stackars Sarha får allt ta och träna själv ikväll ingen höjdare och inte speciellt smart att bege sej till gymmet om man känner sej ett unns dålig, enligt mej: håll er för tusan hemma tills man känner att man kan ge allt på ett pass, absolut förståeligt att  ta slut på ett pass men inte efter bara uppvärmningen!!
   Tror verkligen att man måste tänka på vad som kan hända med sej själv om man tränar under sjukdom!!

   Min lilla tös sitter här i soffan och undrar varför inte jag kan ta och gå upp, gå ut och hoppa studsmatta med henne!!
   Hon förstår ju när jag säger att jag inte mår bra,  men sedan stryker hon mej på pannan och, sådär då va du frisk mammma, för JAG VILL att du kommer ut och hoppar med mej nu!!

    Vi satt på APT möte på mitt jobb förut och fick reda på när vi nu ska stänga och hur länge det kommer att bli, och vad vi kanske kan få göra medan det är stängt, vi får lägga in om vad vi skulle kunna tänka oss att gå för kurser, och jag kan tycka att det är självklart att det man väljer ska ha med jobbet att göra inget annat, kan verkligen inte tänka mej att det kommer att gå igenom om man skulle vilja gå nått som inte har med vårat yrke att göra utan endast för sin egen vinning!
   Men vi får se vart det leder och hur schemat kommer att se ut från och med 1 maj!!

   Nej nu blir de film en sväng, orkar verkligen ta mej för att göra ngt!!

Ha de
Veronica

Måndags Lunch!

Nu sitter jag här hemma och har lunch! slog på tv´n och, 3an. Operah. De handlar om överviktiga tonåringar. Rätt hemskt men ja vad ska man säga?? =/

Nu kom älskling hem, han hade vart i väg och tränat =)

ikväll blire att träna Body combat  , dock själv.. =/

Nu blir de att strax knalla ner till jobbet..

Ciao!

S

Söndag..

Ja som vanligt är det självklart den sista dagen på helgen! denna dag har vart lite seg, men ändå helt okej. Vi firade Johan på hans 24 års dag!

Kollade igenom min kamera från igår, kan dock säga att de är BARNFÖRBJUDNA bilder! När man lägger en kamera på ett bord kan de bli riktiga bra och roliga bilder =) Måste få bilderna från Camilla och Veronica haha!

Nu väntas de strax att laga mat. Lite Lax står de på dagens middags mat =)

ses senare!
Ciao!

Saraah

Sov dax!

Nu är jag hemma och skall strax lägga mig här, skall fira min älskling imorgon! =) han fyller på måndag så då skall de firas lite =)

Hade en fy hejdans skojsig kväll idag! bilder kommer komma upp imorgon eller till veckan hahah !
uj att man kan ha så skoj här ute på statt!

Ses imorgon smnar här strax!

Ciao

S

Party party! :)

Nu är jag färdig stylad och skall strax åka till veronica och partaja lite :)

Bilder kommer upp senare under kvällen eller imorgon ! hähä!

Ha de gott people!

Ciao!
S

Vilket vackert väder! ; )

Nu sitter jag på Lillsyrrans dator och har nyss ätit lite frukost hos mamma o pappa : ) Vädret blir nog bara bättre och bättre ! Nu blir det att skjutsa ner syrran till badhuset och sedan simma vid tre typ, sedan sola ca 9 - 12 min ja vet inte rikitgt men de blir som det blir. Efter de skall jag försöka få ihop något att förtära i dryck väg hos veronica! Hämtade min kamera på salongen också så nu blire att klicka massa massa kort ;)

Vad ska ni göra en dag som denna??

Kram Ciao!

S

Strax lördag ; )

Nu är snart fredagen slut och lördagen knatar fram! : ) Längtar faktiskt till Veronicas 25 års fest = ) Jag provade klänningen idag och den satt faktiskt helt okej, vart lite förvånad faktiskt!

Imorgon förmiddag skall jag till badhuset för att simma en stund och sedan sola lite, samt måste förbi systemet kanske och köpa något att dricka till festen! Imorgon kommer de garanterat upp bilder på mig och veronica ; ) ska hämta min kamera på salongen med =)

Nej nu blir de att titta lite på TV och sedan sova =)
Ses imorgon!

Kramar S

Lite sent!?

Inlägget nedanför vart lite sent uppdaterat, jag trodde nämligen att jag klickade på att de skulle visas men icke; )
Nu är klänningen här hos mig och jag skall testa den senare : )

Nu blir de att sätta på mig träningskläder samt att ladda mobilen oc om jag hittar ett par hörlurar till den så blir de en gå-runda : )

Kram S

JIPPIIII!! : D

Äntligen!! Klänningarna har kommit! Veronica ringde för ett par minuter sedan. JAAA! va skoj! nu e de bara att hoppas på att den passar perfekt! Men är fortfarande riktigt besviken att skorna inte fanns!

Nu är min lunch strax över så nu skall ja ner till tvättstugan o sedan iväg till jobbet!


XoXo S

Förlåt :S

Guud!

   Har verkligen inte haft någon vidare tur med datorer, eller snarare att min sambo är så fruktansvärt otursförföljd!! Ärligt helt sjukt!, vi köpte en liten acer som köptes för ca 1år sedan, och gissa vart han la den: jo på biltaket och körde sedan iväg i ilfart... det resulterade i en ny dator via drulleförsäkring som nu då har gått sönder så inne på lagning!!
   Inge vidare flyt!! haha...
  
   Så nu sitter jag då på jobbet och försöker vara så pigg som möjligt inför kunderna som kommer hit, usch jag är verkligen ingen morgon människa!! Stackars lilla tös som var tvungen upp ur sängen och till dagis vid 6 imorse.. hon ville helst att jag skulle släcka lampan och låta henne vara...själv var jag rätt så pigg trots allt =) ett under..

  Åh jag vill verkligen att min och Sarahs klänningar ska dimpa ner i brevlådan idag, annars har jag verkligen ingen som helst aning om vad jag ska ha på mej på min fest imorgon! Lite småpanik...inte så lite utan stor panik... I eftermiddag blir det att åka till Örebro och inhandla saker inför festen som lillasyster och jag ska ha ihop så det blir att inhandla allt....har verkligen bara haft tankarna i huvudet om hur allt ska vara och se ut, sedan att få ner det både på papper och väggar får vi se om jag lyckas.

   Nej nu så dyker det strax upp en hel drös med folk, så jag måste jobba vidare, men ska lägga beslag på Sarahs dator så ni inte blir utan inlägg!!!

Åh vad jag längt

Lite roligt att veta : )

Energiåtgång i Kcal för olika aktiviteter per timme, detta är självklart olika från person till person men de va lite skoj när jag hittade detta på Gymgrossisten. : )

Sittande aktivitet 50 kcal
Städning 200 kcal
Promenad 300 kcal
Dansa 300 kcal
Simma 20m/min 350 kcal
Hantverksarbete 400 kcal
Aerobics 500 kcal
Cykling 16km/h 500 kcal
Löpning 10km/h 960 kcal
Löpning 16km/h 1140 kcal
Styrketräning (medel) 300 kcal
Styrketräning (tungt) 500 kcal


Lite fränt att jag som hantverkare frörbränner ca: 400kcal i timmen när jag jobbar : ) hehe

Kram S

Mål!

Nu har jag suttit och klurat lite på mina mål och det är framförallt inom träningen och kosten! Får se om jag håller detta. Börjar med detta på Måndag!

Träningen:
- Träna minst 5 dagar i veckan på Gymmet!
- Simma eller Gå lång promenad varje lördag minst 1½ timma!
- Gå minst 45 minuter varje kväll el. 30 varje morgon innan frukost!

Kost:
- Titta igenom alla "dålia" fetter samt tänka mycket på vad man stoppar i sig!
- Inte äta en massa onödiga "gotti" saker mitt i veckan!

Övrigt:
- Tänka mer på mig själv!
- Spara pengar ; )
- Resa mycket : )
- Få mer erfarenhet inom mytt frisör yrke.
- Nya utbildningar.



Listan kommer väl fyllas på med tiden just nu är de detta jag har funderat mycket på!
Nu blir de att prata lite med Mammis och sedan hänga en tvätt =(

Ciao!
S


Skall sätta upp mål!

Nu har jag suttit här i snart 2 timmar och funderat på massor.. Nu skall jag sätta upp mål! skall skriva ned tom här o klura på ett papper så skall jag skriva in de här sedan i bloggen! ; )

Se u later!

S

Easy Line comming up babe!

; ) Yes nu väntas de på att klockan skall bli lite åt halv åtta hållet. Då blir det ett Easy Line pass för min del, lite tråkigt att åka iväg själv men de gör  inget. är inte på sådär jätte bra humör så de kvittar mig..

Vi hörs senare!
Ciao!
S

Besviken!

Jag är NÅGOT besviken på Nelly.com!! När de står att ett par skor finns inne och kommer att skickas och sedan får man reda på att nej de kommer inga skor till er! Då kokar jag!!! Nej ja blev tokig när ja fick ett sms utav Veronica! FY!!

Får bara hoppas att klänningarna kommer komma ialla fall imorgon så man kan ha dem på lördag!

MORR!

Saraah

Dagen är färdig!

Yes! Nu har jag S bara en grej kvar att göra innan min dag är slut. Det är att bädda nya lakan osv i sängen. Ska bli såå skönt att lägga sig. Denna dag har vart jobbig och deppig.. Fick sluta sent idag kom hem när klockan var strax över sju.. Sedan vid halv åtta åka till gymmet, sedan hem vid nio och äta, diska tvätta ta reda på tvätt lägga in tvätt sortera tvätt och städa! JAG HATAR ATT STÄDA!   =( Men de måste göras!

Imorgon torsdag blir de att jobba och sedan hem och hänga en tvätt sedan skall jag inte göra något! Jo! Prova klänningen om den har kommit =) Hoppas verkligen skorna kommer på fredag också=) Då är min lördag lyckad!
Då kommer det nog garanterat upp bilder, de MÅSTE bara klickas lite kort! ; )

Nepp nu blire att bädda sängen och sedan krypa ner, och somna : )

Godnatt alla vänner!
Kramar S

Min bästa vän

Min bästa vän Veronica, du är en utav dom närmaste och en utav dom bästa vännerna jag har och har haft. Du är den som känner mig bäst, den som kan läsa mig utantill. När du säger att du känner dig dålig på något så gör mitt hjärta ont... För du är inte dålig på något. Det är många som tycker du är en helt underbar tjej, vän, mamma, och flickvän! Du är någon man vill vara nära, umgås med skratta med gråta med ha roligt med träna med, att dela saker med! Jag skulle kunna sitta här hela natten och skriva hur många saker som helst till dig. Men säg inte att du känner dig usel på något! De sårar mig.. Du vet att är de något så finns jag här! <3 Älskar dig vännen!


RSS 2.0