Fina Saker!

Här är de saker som jag köpte i Örebro idag!

Skor från Skopunkten, 299:- (köpte dock ihop med veronica så det bli betydligt billigare)
Doftljus från ikea, 19:-
Porslinsfat från ikea, 39:-
Lila stenar från ikea, 19:-
Ett lila doftljus från lågpris Magasinet, 19:-
Sedan 2st vita ramar som inte finns med på bild, för 39:-
Men jag har köpt johans födelsedags present också, men den tänker jag inte lägga ut här, ifall han skulle gå in och läsa vad jag skriver! ; )

Örebro med Veronica och Ebba

Här visar jag dom fina skorna från Kryssningen, där jag köpte dom. Dom kostade runt 284:- Ett helt okej pris tycker jag! Ett par helt underbara söta skor, Vad tycker ni?

Skor från färjan

Städning + Shopping ; )

Idag har de blivit lite städning på morgonen och förmiddagen. Sedan blev de lite shopping:) Var med Veronica och hennes dotter Ebba in till örebro en sväng.  Vi tog en tripp till Marieberg och ikea, skopunkten och till sist lågpris magasinet=) Kommer lägga up någon bild på min shopping och även en bild på ett par snygga skor som jag köppte på Kryssningen i Fredags-Lördags! =)

XO S

Ord som värmer!

En person sa precis något som värmer mig varmt, och som gör mig glad. Speciellt när man känner att man är påväg in i en depp-dimma...

Att det lyser energi omkring en. Att man piggar upp någon och får den att bli glad. Folk ser att man är glad och har alltid ett leende på läpparna.  Att veta att de syns att man är målmedveten på gymmet och har en vilja utav järn, att man är en riktig energi knippe! 

Dessa saker värmer och stärker en så de är sjukt. Man mår så bra att få höra små snälla omtänksamma ord!
Tack!!

Med detta vill jag avsluta min dag och så höres vi imorgon =)
Godnatt Sov gott!

Kram Saraah


Beställt!

Nu är det beställt och klart ! =)


Klänningar från Nelly.com

Alla Pratar om blondinbellas klänning (en sådan svart ovan) som hon visar typ hela brösten i. Hoppas bara att de finns möjlighet att dra upp den något, vilket jag tror. Men eller hur är dom fina? Hinner den komma hem tills på lördag kommer jag garanterat att ha på mig den på din 25års fest Veronica!  Längtar! Vi har blivit helt galna i fina söta klänningar så de är något så sjukt! Men man känner sig så otroligt tjejig och fin i en klänning som man tycker om. Man få en liten kick utav självförtroende.


XO Saraah.

Jobb och träning!

Började jobbet som vanligt och direkt efter jobbet vankas de träning, 2 pass nämligen som alltid är på måndagar =) BC (body combat) & Mrl (Mage rumpa lår) Det var nya korrigrafier på båda passen idag så det var spännande och roligt! Kul att vara med från början! =)

Mina kosttillskott håller mig på plats! Gick ju upp mina 4 kilon igen men nu är jag påväg ner igen och de glädjer mig=) Har lagt om min kost så jag inte minskar på musklerna utan att dom fortfarande byggs upp och sedan fettet minskar på kroppen=) Man måste tänka rätt och äta rätt =)

Är sugen på att fixa vårat projeckt Veronica! Kanske påskhelgen? ;)

Kram Saraah

Världens bästa syster och mormor =)

Vill bara visa denna otroliga glädjefyllda bild för er! Dessa två människor betyder grymt mycket för mig och många fler. Att se mormor ha så otroligt skoj och trevligt på kryssningen som var i helgen, va så himla skoj och underbart att se! De gjorde mig rörd. Har nog inte sett henne sådär lycklig på jag vet inte hur länge! Älskar dig mormor du är bäst!! <3
Alexandra betyder också jätte mycket för mig. Love you <3
Alexandra och Mormor Maud!

Kramar Saraah

Ett stort grattis till Mamma och Pappa!

Ja, ett väldigt stort grattis till mina käraste föräldrar! GRATTIS!! Dom gifte sig nämligen i fredags den 27 Mars klockan 09.00 i stora kyrkan här i Karlskoga! Många tror att dom redan var gifta eftersom dom har likadant efternamn, men icke! Men nu är dom Gifta! Det var jätte fint!! Tårarna bara sprutade när pappa gick ned på knä framför mamma. Det var hur fint som helst! Vi alla överraskade mamma när hon kom till bussterminalen, men pappa överraskade oss ALLA med ett giftemål! =)

När dom sagt ja och allt detta så spelar dom en låt, tror ni inte att det var min morbror från Stockholm som kom och spelade en helt underbar låt!? När jag såg honom så började jag gråta för fullt! Alla var så glada och lyckliga för Mamma och pappas Skull! En dag alla vi inte kommer glömma!

Pappa Friar till Mamma!

Jag älskar er Mamma och Pappa! <3

Kramar Saraah

Darin!

Sant, Darins nya skiva är helt okej. Han är en jätte duktig artist tycker jag och kanske många andra, Lite synd att alla klassar honom med alla "Fjortisar" Men JAG tycker iaf hans skiva är kanon!

Darin - Flashback

xo S

SöndagsKväll!

Ja Vi har ju inte uppdaterat sedan i onsdags ser jag här nu:) Detta beror på en massa saker!

Delvis så är Veronicas dator sönder så hon har inte haft någon möjlighet. Och för min del så har det vart hur mycket som helst med mammas 40års present. Det blev en överrasknings fest, en kryssning till Åhland. Det var hur trevligt som helst! Kunde inte bli bättre faktiskt... Men de ja blev mest förvånad över på båten, var att fy fasen va mycket "Fylla" det är egentligen! De är vidrigt! Men Mammas 40årsdag blev nog mycket lyckat! Skoj att det var så pass många som följde med ändå! Vi har hela 19 stycken! Kommer lägga upp någon bild senare:) Mamma ska bara godkänna det! =)

Nu är de Wipe out på tv och sarah sitter och garvar som stryk! Deras kommentarer till deltagarna är så klockrena så de är sjukt! haha!

Höres strax!
Ciao!

S

Bra att veta ? ;D

Här kommer det en jätte bra hemsida tycker jag ialla fall för er som vill veta vad olika livsmedel innehåller =)

http://192.121.81.11/livsmedelsok/?epslanguage=SV

För hur intressant är det inte att veta? Att hålla koll på Va mycket kalorier osv man få i sig i allt man äter? När det gäller träning och att vara "Nyttig" så tycker jag att det är sjukt intressant att läsa allt om kost till träning! =)

Ne nu blir det sängen för min del! Vi höres imorgon, då är jag ledig så då ska jag upp i bra tid. De skall städas och tvättas och tränas handlas osv ! ujuj! Det är tur att man har en dag ledigt i veckan =)

Ha de gott sov så gott!
Kram Saraah


Sarahs Onsdag

Har bestått utav Jobb och sedan hem ätit och stuckigt till Gymmet för lite BOX! Det var inte lika jobbigt som förra onsdagen, men det var jobbigt! Så nu sitter man och darrar som ett asplöv igen! haha

Ja o kolla klänningarna nedanför? Varför var dom tvugna att höja dom?? Jag som skulle ha en sådan! =O åååh!! Nu blir ja ju osäker om ja ska köpa någon överhuvudtaget! knäppa Nelly!

Ne nu blir de att lyssna lite på bra musik och sedan kolla lite hemsidor o sedan skall jag ge er sidan där ni kan kolla alla livsmedel =) De blir grejer de! hehe

Ciao så länge!

S

Ångest!!!

Vadå super super ångest!!?? Kollade nyss på Nelly.. Men så fina klänningar dom har fått in kolla bara själv här nere!! =O
Det lutar mot den Svart/vita.. Men har typ en sådan så jag vet inte ifall jag ska ta den andra färgen. Men blir så osäker på om den passar mot min hy... =/ Vad tycker ni?  



Klänningar från Nelly
Den Svart/Vita kostar: 449:- 599:- Den Korall/Svarta kostar: 449:- 599:- & Den Korallfärgade kostar: 459:- 599:-

Det är inte sant!! Dom har höjt klänningarna! ='(


Ciao!
Saraah

Tisdag =)

Denna dag har vart lite seg på jobbet.. Men rätt bra ändå =) Efter jobbet blev de hem och äta en hårdis (hård macka) Och sedan iväg och låna mammas o pappas bil för att åka hem till Veronica och hämta henne innan Body Pumpen började klockan tio i åtta! Gud vilket härligt nytt pass det var! Vi fick ju lite fuskträna på det i lördags. Men de va grymt!
 
Imorgon väntas de BOX vilket jag inte är taggad på för fem öre! Jag som höll på och tuppa utav förra gången vi körde de... Men de blir nog bättre denna gång tror jag ! ;D Hoppas Annelie är frisk imorgon så hon får vara med och köra Box! 

Idag har jag börja ätit nyttigt, o de menar jag verkligen, räknar mina kalorier samt allt bra som kroppen måste ha! Det är bra när man är 2 stycken som e exakt lika peppad på att vara nyttig! Man kan faktiskt äta jätte godmat fast man kikar extra på sina kalorier! De känns ialla fall hur bra som helst!  Försökte tilltala mig själv att kesella var jätte gott, men nej de satte sig i halsen på en gång =/ blä! Får testa med keso imorgon till frukosten!

imorgon skall ni få en super duper bra sida där man kan räkna ut exakt vad de livsmedel du vill kolla upp innehåller! Tack Min käraste andra hälft för den sidan! =)

Nej nu blir det nog att stuttsa ner i sängen =)
Sov gottis!
Kram Saraah

Jobb och träning..

Ja då är det tisdag och nästa som som är planerat in denna dag är Body pump =) Så jag uppdaterar senare efter passet =) hoppas ni står ut med de!?

Ciao!
Saraah


såå trött på en massa skit!

Ja faktiskt så är jag de.. Igår blev de en liten besvikelse, och ja blir riktigt ledsen och besviken samt något förbannad när jag får ut något som jag inte ens har gjort =/ Är så fruktansvärt trött på att kompisar i min omgivning ska bete sig som små tonnåringar =S När man frågar folk om dom vill följa med när man skall göra något, och sedan tackar nej. Efterhand så får man höra, varför man just frågat den personen i sista sekund.. Är man inte snäll då? =/ Jag blir så himla förvirrad så det är sjukt... Vad ska man göra??
 
Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad.. inte sant?

Jag tänker inte nämna några namn här men du känner dig nog träffad när du läser detta... och om du nu gör det.. Att ja skriver utav mig med detta är för att de får mig så himla "Down" när sådant händer..  De tar kol på mig..

Annars igår fick jag så mycket goda ord sagt om mig.. De gjorde mig väldigt rörd.. En hel del saker stämde så otroligt bra på mig, kanske just för att personen i frågan som sade de känner mig så himla väl..? Ni lär mig att inte bry mig så fruktansvärt mycket om saker.. Det är såå bra att de finns dom som verkligen förstår och som man kan ha bakom sig när de skulle ta emot lite grann! Ni betyder mest! <3

Saraah

Söndag..

Ja då är det dagen efter Ladies Night.. Själva uppträdandet på Ladies night var ett fiasko! Man blev mest fundersam o tänkte nej stackars tjejen... Hon blev fast bunden på en stol på scenen.. Hon ville inte sitta kvar men vart tvingad. Samt så gick en utav killarna under tröjan på en utav tjejerna.. De e sjukt.. Va bara massa små 18 åringar som stod o skrek som tusan.. Det var inte så där värst mycket folk heller. Efter 23 kom alla killar och de vart mycket bättre!

Kvällen blev super skoj, tack veronica! Du betyder mest! snacka om att våra fötter skrek efter att få bli fria från våra pumps. hahah vi fick lite kommentarer ang våran gångstil men de va nog förstårligt! haha Vi dansade istort sätt hela kvällen, Grymt skoj!

Nu blire en dusch och sedan sängen för min del! hoppas ni har haft en trevlig helg..

Ciao Saraah

Ladies Night!

Nu väntas de på skjuts och sedan blire att shejka loss och ha skojsigt! =) Bilder har de blivit segt utav de kom lite emellan..

Nu blire att rocka o ha de allmänt trevligt!!

Veronica och saraah! <3

Puss o kram!

Party + Robinsson!

Her precis bytt om och tagit på oss smink och skall snart fixa iordning vårat hår...

V - Helvete! Mina strumpbyxom har gått sönder!!
S - Näe?
S - Ta mina andra svarta?
V - Meh jag kan inte ha SVART!!

HAHA

Nu sitter VI här i Veronicas soffa och pratar, och taggar till ALANYA som är om ca: 123 ?! jaja den 22 Juli! Dricker lite cider och skall snart titta på Robinsson som har premiär ikväll...

Drog precis iväg ett mess till lillasyster om att komma med ett par nya strumpbyxor, ska tusan alltid komma ihåg att ha TVÅ par hemma!! Det här går ju inte :( Usch vad sur jag blev nu!!! Hopp det får bli att hälla i sig lite redbull/jäger, le och se glad ut..
Sarah står framför spegeln och försöker få ihop ngn form av frisyr =) haha lyckas man ikväll tro?? :)
Tusan lillasyste svarar inte, så nu får Sarah ringer sin syster och kollar om hon har lust att skjutsa oss till statt och tusan nu fick jag reda på att hon inte har några strumpbyxor, VAD TUSAN GÖR JAG??? klarar mej ju inte utan!!

ja men en redbull jäger passar väl snart bra då va?=) Vi har på oss våra fina fina klänningar idag=) De känns ja lite to girlie!  haha men hur snyggt som helst! ;) men ska bli hur skoj som helst det är ju Ladies Night på Statts Hotellet, Fördring och en massa skojsigt! Be there or be there!

Nu har Veronica skaffat sig ett par nya strumpbyxor ;D  så nu blir de RJ och Robinsson =)
Vi höres senare!

Puss & Kram
Veronica & Saraah

Träningspass & Utgång ;)

   Klockan 10.20 stod Sarah och jag utanför gymmet och väntade på att passet skulle börja halv elva! Inte direkt peppade för ett morgonpass, men efter att ha gått igenom hela kroppen så kändes det riktigt skönt, lite ont i ena axeln bara... Nya passen börjar nu till veckan, så det var de passet vi gick igenom ;) så nu har vi "fuskat" lite..
   Som sagt i rubriken så är det utgång ikväll trots att det såg mörkt ut, men mamma och pappa ställer upp och tar tösen! Så det ska bli kul att ta tnågra glas och gå ut och ha det lite kul, dansa av sig lite och bara tycka att det känns gött att gå upp imorgon:)
   Sarah och jag passade på att boka in oss på pass söndag & måndag, lite störda som vi e så blir de BS (Body Step) & Spinning imorgon och på måndag BC (Body Combat) och MRL (Mage, Rumpa, Lår) :)

   Så ikväll blir det ladies night på statt ;) hoppas att det blir en trevllig kväll :)

   Hoppas på lite bilder till bloggen, häng kvar under kvällen så dyker det kanske upp=)

Kramar i massor
Veronica

Pust och stön!

Nu har Lilla Saraah kommit hem från jobbet och de kändes så himla skönt att det var fredag! Det vart inget inlägg på Lunchen just för att jag syrran och mamma var bjuden hem till min underbara söta mormor på mat =) Det kan man bara inte tacka nej till! De va super duper smarrit!

Nu blir det att byta om, har fortfarande mina arbetskläder på mig och sedan få i sig något i magen, den skriker efter maaat! Sedan skall jag åka till Veronica en sväng=) blir skoj!

Höres då!

Kram Saraah

Fredagsmorgon..

Japps nu skall bara sminket på pch sedan bär de iväg till jobbet..

Sov faktiskt jätte bra i natt, jag har fått allergitabletter som jag drömmer mardrömar utav så de är inte sådär jätte skojsigt kan jag säga, jag drömmer så konstiga drömmar... Det är ofta ja vaknar upp och är helt kallsvettig eller att jag gråter.. Men denna natt drömde jag inget jag kommer ihåg ialla fall =)

Jag kommer tillbaka på min lunch och skriver ett inlägg om jag hinner upp hit till lägenheten! Jag har Fullt på jobbet idag så de känns jätte skoj faktiskt=) Och mer information om vad helgen består utav kommer senare också... Ha en kanon förmiddag mina vänner!

Ses Senare!!
Saraah

Ledsen :´(

   Jag vill verkligen ut på lördag!!
   Har en liten tycka synd om mej stund här nu, och har gått igenom x-antal sidor med kläder som jag bara måste ha!! Då blir jag på lite bättre humör..I love nelly:) Och så blev jag såååå förälskad i det gula better bodies linnet som Sarah la upp här på sidna för en stund sedan, blir nog att inhandla ett sådant! E jag värd:) haha
   Till veckan blir det att sluta med det där hemska godiset som jag är såå sugen på typ hela dagarna, att jag bara inte kan låta bli! Att det kan vara såå svårt :) haha...men jag kan inte vara den enda som har samma problem, hoppas jag inte!!

   Nu ligger jag här i soffan och tittar på tv, lilla kissen ligger här oxå...eller lilla skulle jag inte kalla honom, men söt som skrutt, de e han!! Världens goaste:) Min lilla tös bara älskar våran Grizzly..
   Får väl se om jag får upp nå kort på honom här inom en snar framtid :)
   Nej nu ska jag se tv och bara trösta mej själv!!

puss
veronica

Godnatt!

Nu blir det sängen för min del. jag ska slå på ett avsnitt utav The City, Följer ni det? Jag bara Älskar´t!! hehe har fullt att göra på jobbet så det blir ingen lugn stund där inte =) Bra då går dagen mycket fortare =)!!

Hoppas ni får en bra natt, Sov gott med er!
Kram
Sarah

Rea Rea Rea!

Träning - kläder

Dessa super snygga linnena finns att köpa på worldgym . Linnena kostar 349:- / st. Dom har andra jätte fina erbjudanden på både Kläder och kosttillskott! Det är upp till 70% REA på kläderna, så passa på man kan göra ett jätte bra köp! Jag är själv jätte sugen på det svarta, men har så mycket svart att träna i. Kul med någon annan färg också! 


Ciao Sarah!

Osäkerhet?

Ja eller hur ska jag säga? Helgen skulle de blir lite party, men vad händer?  =(

Ang mig själv så blir ja bara såå besviken på mig själv...måndag måste ja sätta fart ordentligt med träning o vara nyttig... för såhär kan de inte bara inte vara. Jag åker till Mallis om 54 dagar.. Vill kunna gå på stranden o se bra ut ju..Mår lite dåligt utav detta faktiskt..

Får ta tag med detta på måndag ! och då äre stränga regler! =) Fit for fight till Alanya måste jag vara! =) på söndag är det 4 månader kvar! =) wiie!

Ska ge er lite tips vart de finns snygga träningskläder på rea senare. håll ögonen öppna vänner!! =)

xoxo S

Träningsfri dag :(

   Idag har jag inte varit iväg och kört ngt, har verkligen inte haft ngn som helst möjligehet att ta mej till gymmet! Och det känns sådär, vet att jag inte kommer att ha tid till det imorgon heller eftersom jag jobbar 10 till 18...inge kul pass, men ngt som jag gör var fjärde vecka! Vi går rullande på fredagarna och vissa pass är roligare att jobba än andra...
   Jobbade till halv nio idag, och tiden går såå långsamt när det inte händer så mkt :(...men det blir ju lite vad man gör det till oxå, har iaf tagit tag i att göra diplomen till babysim, och sedan har jag även tankarna i huvudet för hur inbjudningskorten ska se ut :)  så en rätt lyckad dag!!

   Angående utgång i helgen så får jag stanna hemma, och det känns inte alls kul, när man nu har planerat med kompisar, allt var ordnat från början, men sedan blev det lite ändrade planer...missade att ladies night inte va imorgon utan lördag.. och då hade min andra hälft bestämt sig för att spela hockey, dricka öl ocg basta....som han gjorde även förra lördagen! Ni märker säkert att jag stööör mig idag!!
   Men jag anser att ändrar man dag så får man allt ta och ordna barnvakt, speciellt nu om den andra har planerat längre!!!!!

   Skit samma, tusan jag som var sååå sugen! Men jag tänker inte fråga mina föräldrar! Finns inte :(
   Jag fyller ju nästa helg och då ska jag verkligen inte göra någonting, absolut inte gå ut! Är ju inge roligt att fira födelsedagen själv :(

   Nu tycker jag lite synd om mej själv!! =)

Ha de
Veronica

städning..

Hej hopp nu är klockan 19.26 o jag har hunnit med att rensa i köket satt igång en tvättmaskin.. Slutade jobbet för 1½ timma sedan, och jag har verkligen ingen jobb lust längre. Jag är matt i hela kroppen och orkar inget, vill helst bara ligga hemma o sova bort dagen. De kanske skulle vara behövligt just nu skulle ja tro!

Nää jag skriver lite senare skall fixa vardagsrummet nu och sedan hänga tvätten när den strax är klar!

Ciao S

1 timmas lunch..

Yes då va ja hemma på min lunch, va tvungen att få i mig lite mat, o sedan ladda min mobil.. =)
idag har vi jätte fint väder solen skiner o värmer faktiskt mycket.!  Så typiskt att man ska stå inne o och jobba då =( Har nästan fullt i eftermiddag o de känns kanon=)

Men nu ska ja gå till min älskade o ge honom en stor puss o klia honom lite=) sedan blire att jobba igen =/
Höres senare..

Ciao Saraah..

Seg dag..och den har knappt börjat!

   Åh jag e seg, har verkligen inte lust att göra ngt!
   För en timme sedan lämnade jag tösen på dagis, och ska tillbaka för att sitta och titta när hon äter, inget jag har gjort förut, men antar att det finns någon tanke bakom de;) Idag börjar jag som sagt jobba klockan ett och idag är en sån dag som jag helst skulle vilja spola fram och hoppa över, har en del saker att göra..
   Måste verkligen ta tag i att göra inbjudan och diplom till Babysim; kanske så har ni redan räknat ut att jag jobbar på ett badhus, och är anställd badmästare. Och som badmästare har jag en del olika saker för mej, en massa simskolor, vattengymnastik, babysim, livräddningar och en hel del bavakning av skolbad och allmänhet!

   Jag trivs på mitt jobb, och i dagens läge ska man väl vara glad att man har ett, men som ni vet om ni läst mina andra inlägg så finns risken att dom ska kicka  folk även på våran arbetsplats, och hoppas nu att man får reda på det innan man går på semester iaf så man har tid på sig att söka ngt nytt!
   Det är ju bara att hoppas på det bästa!

   Trött i huvudet är ja ngt så grymt! Kansk drack lite för lite vatten under träningspasset igår.. det känns så skönt att börja känna resultat, att jag verkligen gör ngt iaf 5 gånger i veckan, gör att jag känner mej mycket piggare, men som sagt alla är vi ju trötta ngt gång ;)
   Usch vad frusen jag blev nu! Ska krypa under filten och kolla en bra film, sedan tillbaka till dagis vid elva..

Höres sen
Veronica

Underbara älskade ;)

Det känns så fruktansvärt skönt att vi för en gångs skull kommer överens och ger varandra "egen" tid, vad man nu väljer att göra på sin tid är upp till var och en..och som alla vet vid det här laget så spenderar jag helst min tid till att träna, umgås med kompisar eller göra stan =)  Känner att det verkligen är viktigt med att man ger varandra andrum, men klarar inte av att vara en bra mamma hela dagen, jag behöver iaf komma bort en liten sväng så fort det bara finns lite tid, gör mig mycket gladare!

BOX stod ju i träningskalendern idag! Och fy vad jobbigt det var, och jag är verkligen trött i kroppen så i morgon blir det att vila, har ändå lite svårt att komma till gymmet någonting imorgon, skolar in tösen på dagis mellan 9-12 sedan börjar jag jobba klockan 13, och det är ju torsdag imorgon!! FY!! Skulle varit rätt skönt att få gå igenom kroppen med katlebells men så blir det nog inte, om det inte finns ngn lucka i mitt jobb pass...

Jag ser framåt och det känns bra, fredag blir utgång, och satsar på att det blir en lyckad kväll, så får vi se om det kommer upp några kort =) Vi e bara 3 som ska ut än så länge, åh kom på att jag måste verkligen göra inbjudningskort imorgon och dela ut till min och lillasysters fest!! Tur att jag kom på de nu, måste verkligen skriva ner det!! haha
  
Nu blir det att slå på sex and the city filmen och bara somna gott på kudden och förhoppningsvis vakna utvilad imorgon=) Får se om vi får besök av tösen eller kanske kissen =)

Sov gott
Veronica

Onsdagen den 18 Mars

Träning - BoxerciseBOXERSICE stod på Schemat idag då. Kom precis hem från passet eller ja, jag var tvungen att sitta ner o andas lite. Kunde inte skriva på tangentbordet, jag skakade som om jag vore 100 år gammal... Skakar fortfarande. Men hur härligt som helst att känna att man kör slut på kroppen. Dock vart de lite dålig luft inne i lokalen så jag var nära på att tuppa av en sväng kände jag. Tack ska våran instruktör ha som puscha en och påminde oss att andas. När jag går in för något till 110% då blir jag så fokuserad så jag glömmer bort att andas. Så Tack! Mycke bra gjort idag Veronica!!

Annars idag har jag vart o jobbat, lite långtråkigt att bara ha haft en kund på hela dagen men men. Sedan fick jag lämna min dator till pappa för att det gick inte att öppna internetsidor från min dator så jag kunde inte skriva in ett inlägg från igår.. Vet inte vad de var som hände men nu är jag här igen =P Va bra det är med en pappa som kan mycket om datorer! Tack Pappi!

Igår var det Bp (BodyPump) och jag åkte ner en stund innan det började emd veronica ialla fall. De va skoj på Bp´n var ett litet tag sedan man körde det. Nu blir det bar 1 gång i veckan knappt? Men det känns bättre med variation på träningen =)

Nää Nu måste jag ha något i magen och en skön dusch så jag vaknar till tror jag, Veronica hör du inte av mig på nån timma så ring!!!! haha så jag inte har tuppat av!  Nejdå =)

Ciao, Kraam S

Dagen är färdig!

   Nu är det inte många timmar kvar innan det blir onsdag och den dagen består utav jobb, träna tjejerna och hinna med ett pass själv innan onsdagen är slut...Där i mellan hoppas jag hinna en del andra saker oxå! Skulle allt behöva ställa mej och stryka, men tänker verkligen inte göra det nu när klockan börjar närma sig elva...
   Klockan ska stå på 6, så jag har en stund på mej att ta mitt huvud från kudde, vilket brukar ta ett tag!, så länge jag inte ska lämna tösen på dagis, för då är det bara och hiva sig upp!! Så man hinner med allt som ska hinnas med!

   Ärligt träningen idag! Åh jag var riktigt trött i kroppen men ändå så känner jag att jag inte tagit ut mej så mycket som jag borde ha gjort, och det är verkligen det värsta jag vet att gå från ett pass och inte riktigt vara nöjd över min insatts framför dom alltid lika roliga speglarna i gymsalen!
   Det som är så jobbigt är ju att jag verkligen känner att jag jobbar men efter så känns det som om jag skulle kunna gå ut och springa 1 mil eller nått.... Fruktansvärt störande =)

   Och tänka på vad man äter, haha, jo det går från dag till dag med att jag tänker, det här ska jag äta och det här får jag unna mej en annan dag, men sen faller jag tillbaka på dåliga vanor, där skulle jag behöva en spark i rumpan eller ett samvete som sitter på axeln och nyper en i kinden varje gång man tar ngt man har bestämt sig för att det här  ska jag INTE äta...=)  
   Men samtidigt så får det verkligen inte gå mej åt huvudet för mkt, men jag tror vi alla är lite lika i det, att inte försöka äta onyttigheter under veckorna, och sedan låta oss njuta på helgerna =), en dag i veckan ska jag försöka ha en unnardag, och det gäller ju då att det bara blir den dagen och inte ALLA andra 7, haha....
  Men köper jag mej en påse godis på lördan och den inte slinker ner då, så har jag förmågan att spara och äta varje dag!! Inte lätt det där men antar att det bara är att bestämma sig! =)

   Så imorgon är det BOX som står på schemat!! Kul !!

Kram
Veronica

Ändrade planer ;D

Det blev inge gym nu, Veronica kunde inte komma iväg. Så de blev, blir att slappa o äta något snart och sedan pumpa lite =)

Jag satt och läste en tjej som tog livet utav sigs pojkvänns Bilddagbok, och hennes systers.. Tårarna bara spruta=( Jag beklagar verkligen, och sörjer med alla er som kände denna Flicka.. Hon verkade vara en helt kanon tjej. Du är saknad utav alldeless för många! <3 R.I.P!

Jag vet att det finns dom som mår dåligt, men tänk på alla som står er nära.. Tänk en sista gång snälla! =( <3

Är du taggad Veronica?! ;D De är jag o jävlar va dina muskler ska få svida! HAHA Måste sedan boka fler pass när vi är klara =)

Ne nu blire att lyssna på peppad musik o äta samt o byta om! Ses senare!

Ciao kram !

Saraah

Dagen efter..

Japp då var det dagen efter de två hårda passen , BC (Bodycombat) & MRL (Mage rumpa lår). Kroppen känns bra, har lite träningsvärk i skuldrorna o lite i ryggen, men får hoppas de mesta kommer imorgon ;D För jag vill verkligen ha träningevärk så de skriker om de ! så underbart. Men tränar men mycket så får man ingen träningsvärk tillslut och jag har väl kommit i de stadiet nu =/ Men nu varierar jag mycket bättre i min träning. Förut var de minst 3 BP ( Body Pump) i veckan o nu blir de bara ett, lite tråkigt men skoj med variation!

Idag Blir de BP och de ska bli skoj faktiskt, och detta pass tvingade jag med Veronica på för att hon tvingade på mig 2 pass igår eller ja ett pass var det väl BC, Men de är bara att hålla smilet uppe o ge gärnet! Tur att de finns någon att ha lite tävling med, fast ändå inte, man tävlar med varandra fast man gör de inte med flit, ja vet inte hur jag ska förklara men vi puschar oss till MAX varje träning som vi är på! Så otroligt skönt!

Ne nu blire en liten stund på Gymmet =) Sedan hem och äta något o sedan iväg och pumpa riktigt hårt! ;D

No Pain No Gain!

KRam KRam Saraah


Inskolning! =)

Min lilla tös skolas nu in på ett nytt dagis som är beläget ca 20m från vårat hus, såå smidigt, nackdelen är ju att man har snöat in sig på ett dagis och har lite svårt som förälder att ta till sig att det inte alltid fungerar på samma sätt! Inte för att det "nya" dagiset är dåligt det säger jag verkligen inte, men som sagt man vänjer sig vid att man vet vilka tösen leker med och så vidare... Klart att man vet att hon kommer sakna sina kompisar på det gamla dagiset, dum är man ju annars, men samtidigt vet jag att tösen har väldig lätt för att ställa om sig till hur det nu är =)
   Och glad är jag verkligen för det! Man kan ju tro att små barn inte alls tänker utan accepterar att bara vara där vi vill att dom ska vara, men så är det verkligen INTE! Min tjej bestämmer rätt så bra själv, men som tur är så är hon en tös som verkligen inte vill att mamma och pappa ska vara med allt för mycket =)

Ont i kroppen efter de två passen igår, skulle verkligen bli besviken om jag inte hade det, men hade verkligen inte räknat med att jag skulle känna i HELA kroppen att jag gjort ngt!! Jag har verkligen tendens till att få kramp i vaderna när jag bara går, men efter x-antal knäböj igår så kan jag inte räkna med annat!
Idag har jag dock inte kunnat köra ngt, inte förens ikväll och det känns lite sådär, har rätt så mkt spring i bena just nu och det skulle inte skada att få dra iväg och skutta runt ett tag...
   Men jag blir lite så, att när jag väl börjat dra igång med träningen så vill jag bara köra på hela tiden, och det är ju inte alltid det bästa man känner ju att kroppen är trött! Men jag bara måste =) haha

Sarah hur mås du tjejen?? Hoppas du har lite ont ikroppen du med =) stackare som jag tvingade med på båda passen igår, men älskar verkligen att se dej ge gärnet!! haha.. Gött att bli lite pressade utav varandra =)
   Längtar ngt så grymt till sommaren, tjejsemester och bara njuta!! Tusan så gött!

Träna flitigt!!
Veronica

BC & MRL

Hej!

En dag som ahr bestått utav möte på jobbet, babysimsmöte och två gym pass..man e rätt slut i huvudet efter att ha haft en dag full av ta sig hit och dit! Känns som om man bara springer runt :)  Men passen på lagret va helt underbara höll bara på och dö! Helt slut i vaderna efter 5 minuter på BC (Body Combat) så trodde verklien inte att jag skulle orka MRL (Mage, Rumpa, Lår) efter det!
Men det va bara bita ihop och köra, blir bar pressad att ha tjejerna med mej:)! Super kul:)
Två pass kanske va lite att ta ii att börja med, men känns riktigt bra i kroppen efteråt, och det är ju de som man är ute efter och jag antar att alla som tränar är ute efter att ta ut sig till max....dock va det lite svårt idag för det var första gången på både BC & MRL så jag måste vara så uppmärksam för att kunna hänga med :)

Och jag lovar att huvudet var inte lika piggt som benen va i slutet!! Haha men riktigt roliga pass och bra instruktörer! Imorgon gäller BP om jag nu kan få barnvakt en timme...tror lillasyster hade lust att roa min tös en stund! Och det är jag mkt glad för! Tackar och tar emot:)

Till ngt som inte känns jätte kul...på onsdag får jag reda på vad vi har för spar förslag inom kommunen, och då kommer det inte ta så lång tid innan jag vet om jag får behålla mitt jobb...vi är två stycken som fick anställnning samtidigt för ca 1,5år sedan men jag är yngre så om det är en som får gå, då får jag lämna huset! Känns sådär, och orolig är man ju när ingen kan säga vilket håll det lutar åt ens!

Sarah och jag ska försöka ta lite bilder som vi båda är nöjda med, sen lovar vi att det hamnar några på bloggen! :)

Sapere Aude!
Veronica

Söndag!

Äntligen har mitt humör och tänkande flygit iväg till de vita klara molnen =)

Min söndag har bestått utav sömn, ätit mat med Johan, och sedan varit på gymmet. Herregud vad jag gillar att kämpa o göra allt för att musklerna skall bränna in i det sista. Idag körde jag och Veronica spinning vilket kändes denna gång helt underbart, jag kände när passet var över att jag lätt , serigöst lätt kunde köra ett till direkt efter! så spinning blir det minst ialla fall 1 pass i veckan men hoppas självklart på mer än bara 1 pass!

Imorgon blir de att se min vän helt svart i ögonen på BC eller hur beskrev du din kännsla Veronica? haha vad vet jag, jag kanske själv blir helt svart? ;D Och inte nog med ett helt nytt pass för min del så blir det MRL direkt efter BC. och det var Enbart BARA för att jag tvingade iväg Veronica på BP hahah ! GO GIRL! ;D


Ne nu blir de sova o sen jobba imorgon för min del! ujujuj!

Godnatt kram kram
Sarah


Varför ? =(

(ett litet dystert och deppigt inlägg i natt, men allt är inte bra jämnt..)



Varför ska jag alltid bli sådär deppig när jag tittar igenom gamla biler ? igår natt satt jag och la in bilder på min facebook... ehm.. Jag blir helt vimsig nu känner jag =/ Helt stum vet inte vad jag ska säga? Ska jag säga något? Men det är väl såhär i livet, att man växer väl ifrån varandra med tiden som går? Ibland är det fruktansvärt bra att man inte har vissa kompisar kvar. Men dom som man faktiskt tyckte om, och framförallt dom som man tycker om? Det är synd att inte alla kan umgås med alla..

Jag hade en vän som betyde allt för mig, och betyder fortfarande väldigt mycket för mig och kommer alltid att göra det. Vet inte direkt vad som hände, men det kom en korssning och du vände åt ena hållet och jag mot andra? Varför? Vill inte nämna några namn i detta inlägg, men DU vet vem du är och jag hoppas du tar åt dig om du hittar detta inlägg.. Jag vill att du hör av dig! I miss u girl..

Självklart har jag andra vänner som betyder mycket, och som jag bara inte kan leva utan. Vi har så otroligt kul ihop när vi umgås, tränar ihop, går ut på krogen, äter ute på resturang, eller när vi bara träffas för att säga några få meningar. Mycket skratt och en del tårar har vi delat du och jag! Det är så riktiga vänner ska vara. När jag tänker efter så har jag såå himla många tjejkompisar, och killkompisar. Men få som jag träffar dagligen eller ja iaf ett par gånger i veckan. Vi har väl vuxit upp och blivit vuxna nu, vi jobbar och har varken tid för oss själva och för andra.. Men varför ska de bli såhär? Känner någon likadant som jag gör?  =( 

Nä nu är klockan strax 04.00 om någon minut och jag har bara 3 timmar kvar på jobbet! Ska bli hur skönt som helst att få komma hem och lägga sig på sin sänghalva brevid min Älskade Pojk! <3

kraam Saraah


Melodifestivalen..

Melodifestivalen ja vad ska man säga om den, vet inte riktigt vad jag har för tankar, känns som om det blir lite för mkt med alla deltävlingar och alla dueller..Så mkt skriverier som det bli av att folk dissar vissa låtar... Det är ju verkligen tur att vi inte har samma smak allihop, skulle bli riktigt tråkigt att titta på tv då!!

Alla har naturligtvis olika åsikter så även jag..men det känns som om det var lite bättre förr =)..

Gustavsvik för hela slanten har det varit idag och jag kan säga att jag blir nog mera trött att  vara iväg på tävling och hjälpa tjejerna än att jobba en hel dag på mitt eget jobb!! Det är så varmt känns som om luften bara står stilla och att det aldrig kommer in ngn ny! Och i Gustavsvik har dom så att gymmet är inne i simhallen, jag kan verkligen inte fatta att folk orkar stå i heldress och springa på band och cykla!! För mej helt obegripligt, när jag själv kör som en idiot på pass och håller på att dö i normala förhållanden!!

Idag har det dock inte blivit ngt pass =( men imorgon fundera jag på att passa på att köra både spinning och body step, spinning är ur kul! Det finns nog inget roligare och med pulsband så känns det ännu bättre, så man har lite koll på sej själv=) Body step har jag aldrig försökt mej på, och vet därför inte riktigt om det är min grej! Men klart man måste testa, man kan ju inte utesluta ngt man aldrig testat!

Kör hårt
Kram Veronica

Segt...

Nu börjar det bli riktigt segt faktiskt... Och jag har bara, snart 3 timmar kvar =/ blää ska göra mig en macka tror jag.. Kallt har de hunnit blivit med här nere i lobbyn =/

Vad tyckte ni om de tips som jag skrev om här nedan?, om det är någon som läser min och Veronicas blogg så får ni gärna lämna en kommentar  =) och gör de nu för jag är så himla trött så jag skulle kunna soman här ;P

hehe 

Kram S

Tips!

Har du ett enormt sötsug?

Det kan jag erkänna att jag har ibland, vad jobbigt det kan vara! För att slippa en större del av sötsuget så kan man köpa hälsokost tabletter som heter KROM. KROM är en tablett som skall minska ditt sötsug en aning, När man känner ett sötsug kan det bero på att du har brist i kroppen på just KROM. KROM finns att köpa på din hälso-livs affär i stan. Dom är inte sådär jätte dyra heller. Visst det går att beställa från internet också naturligtvid! Det kan kanske vara värt att testa? Jag själv har dock inte testat detta själv. Men det kommer jag säkert att göra nu snart =)

En annan grej som man kan tänka på är, att man inte saltar maten för mycket. Efter man har ätit något salt brukar man oftast vilja ha något sött efteråt. Man kan tillexempel köpa hem citroner, och så fort man känner ett litet sötsug efter en söt godisbit eller en jätte mummsig chockladkaka, så kan man stoppa in en citronskiva i minnen och suga på!=) Surt som tusan men det hjälper! Man kan även minska sin hunger om man äter något surt eller något beskt, det skall självklart inte vara något i godisväg ;D Har man lyckats stoppa i sig en godisbit eller lite chocklad så är risken att man blir mer godissugen än vad man var innan, och även hungrigare! Så tänk dig för vad du vill minska på!

Det finns en artickel om just sötsug som Katarina  Holm - johansson har skrivit. (energibalans.nu)

/ Saraah

Natt jobb för vissa!

Yes, ikväll, eller jag ska väl säga natt blir det lite mer inlägg utav mig, Sarah. Har inte haft någon tid och ro till att blogga.. Men kan då berätta vad jag har gjort sedan i onsdags.

Torsdag blev de hård träning för min del, tränade 2 gånger, en på morgonen och sen ett pass efter syrran hade jobbat klart =) Men de klagar jag inte alls på, jag älskar att träna så jag gör det mer är gärna flera gånger om dagen om de skulle vara så. ;D

Veronica, fasen att du lurade upp mig på Willys taket i stan! Men men de är väl bra att man har tagit sig upp i snurran och faktiskt ner med en HEL bil:P hahah läskigt var det. Jag var ute efter ett nytt frächt träningslinne till ett bra pris. Hittade ett på Hm, sedan när ja kom hem så var de TYPISKT ett hål i linnet =/ så måste lämna tillbaka de imorgon... Kände att jag var tvungen att skaffa mig en ny topp, till de nya byxorna som jag fick utav Veronica =) TACK! Torsdag var min lediga dag också så de var därför jag irrade runt lite i stan o sen på gymmet 2 gånger.

Imorgon är gymmet stängt så det blir att åka ner till Badhuset och simma 1 timma istället. Sedan får jag se om jag skall åka in till Örebro för att se Jsm( ? ) Men får se om jag har någon ork, känner att denna natt kommer bli sådär fruktansvärt lång och jobbig... =) Sarah, tänk positivt! haha

Idag jobbade jag hela dagen och hade mina underbara kunder idag, en utav dem var Sanna =) Va fin jag gjorde dig ;D Hoppas din ute kväll blev lyckad! Vi ses ju i morgon, fick med mig Sannis på en simtur i Badhuset ;D Sedan när jag slutade så ringde ja fort som tusan till Johan för att se vad han gjorde, nämen då var han redan på jobbet, och jag som fick för mig att han började 20.00 och att vi skulle hinna laga mat ihop o ta de lite lungt innan han åkte. Men icke sa nicke han var redan på jobbet =) hopp så kan de gå! Jag fick åka hem o äta med Lillsyrran och hennes kompis Lisa =) Dom två är som mina små pluttisar!

Nä nu skall jag ta mig en kopp Tee tror jag så ja blir lite varm, blir så frusen när man sitter still här nere i lobbyn på Hotellet :) Höres snart igen!

Ciao!

/saraah


Fredag den 13!..

Idag började jag jobba klockan 9 och körde till 17, det händer inte så mkt på jobbet en sån här dag, inte mkt folk heller, men jag är glad för det jobb jag har, och jag hoppas att jag får behålla det! Man vet ju aldrig nu när all nedskärning ska vara, det pratas ju även om att vårat badhus som inte är i det bästa skick ska renoveras och att det kan ta upp till 9månader, men funderar ju då på vad vi som faktiskt jobbar där ska göra.... Det återstår och se dock, men det första beslutet dom måste ta är hur många eller om det är några som ska få gå därifrån...

Nej nu över till ngt annat! Efter jobbet blev det direkt till gymmet för att bli lite trött i kroppen, känns riktigt bra nu när jag sitter här i soffan och inte gör så mkt...somnade förut till ishockey, det är inte riktigt ngt som tilltalar mej! Älskar verkligen sport, men lite roligare när Sverige möter andra..ni förstår vad jag menar =)

Sitter här och lider lite med min tjej Sarah som jobbar till 7 imorgon bitti!! Hoppas att du hittar ngt att sysselsätta dej med, eller så kanske du har turen att få lite oväntat besök till hotellet, man vet ju aldrig vem eller vilka som dyker upp!.. Du är min ängel iaf girl! Finns få som du, som man kan ringa när som och inte tycker man är ngn last utan bara dyker upp om man ber dej! Det är värt guld i mina ögon...

Kramar i massor
Veronica

Torsdag! Uh!

Torsdagar är verkligen inte min favorit dag, den består inte utav så mkt mera än att jobba känns det som, man jag hann iaf en sväng till gymmet innan jobbet, körde lite kondition inte min starka sida, men det är ju bara att kämpa på!

Vissa torsdagar blir skit när jag jobbar till halv nio och min andra hälft till tio, det är skönt att man har familjer som ställer upp i sånna lägen, tänk om jag inte hade samma möjligheter, då vet jag inte vad jag skulle göra, man skulle ju inte kunna jobba längre än till klockan sex på kvällarna....ett problem! som jag är fruktansvärt glad att jag slipper det...

Min lilla tös somnade redan i bilen hem, men är inte så konstigt hon brukar allt sova vid åtta så rucka en halvtimme på hennes tid så blir hon super trött, hon sov fortfarande när jag lyfte ut henne ur bilen =) stackare!!, hängde där på armen och bara "mamma ja vill sova sängen"...så nu sover hon som en prinsessa.

Imorgon är det dags för jobb igen och efter det så kanske jag tar mej direkt till gymmet! Skulle varit trevligt med sällskap men jag tror inte ngn har möjlighet att hänga på, :( Men får peppa mej själv, brukar allt gå bra det med!!

Ha de så gött
Kramar
Veronica



Onsdagen..

För mig var onsdagen till att börja med väldigt seg... inget arbete vart inbokat i dag på förmiddagen =( men eftermiddagen vart nästan full som tur var!  =) Dagen går så otroligt mycket fortare när man har jobb inbokat. De bästa är att man får ju pengar för de jobb man faktiskt lägger ner på kunden! Ni som inte vet så är jag dipolomerad, gesällbrevs Frisör =) *Stolt* hihi skönt att man har de dära brevet i handen nu !

Efter jobbet blev de naturligtvis stressat. Ombyte till gym-kläderna, var iväg till ett nytt Gym idag. Träningslagret närmare bestämt! Det var helt okej, jag har varit där ett par gånger innan så de va inte helt nytt för mig =) Var där med flickorna, ja var hungrig o ville inte vara där så jätte länge, men klockan blev ändå 20.00 när ja kom hem :) Vissa utav oss hade missuppfattat vilket gym vi skulle till, behöver ja nämna några namn? haha ;D Tror inte de va Veronica? Men du var inte den ända som inte hade huvet med sig idag ;D haha! Tack för träningsbyxorna ja fick utav dig =) jätte snygga o hur sköna som helst!! =)

Imorgon blir de att gå ner till Badhuset för lite träning med Veronica och hennes Pt, om man kan säga att han är de? Jaja ja säger så :P Det ska bli riktigt skoj! Att träna med Veronica är lite speciellt, ja vet inte riktigt vad de är med mig eller oss kanske ja ska säga? hon säger att ja blir svart i ögonen hahah ja ja blir nog lite "aggressiv" när de börjar ta emot, eller ja ja tänker aggressivt i huvet! Bara ge fan på att man klara de så går de vägen, som vi har sagt tidigare dock inte här, ett vatten spinning pass säger rätt mycket ;D Du är bäst! <3

Nej nu är klockan allt för mycket, skall ju upp tidigt på min lediga dag imorgon o träna =) det blir ett Dubbelt pass imorgon för min del, både med Veronica och senare på kvällen med Killen =) ha det gott, sov sött!

Kram Kram Sarah

Denna dag =)

Denna dag har varit bra seg, har varit hemma med en tös som hostat hela natten! Trotts detta skulle hon absolut vakna halv sju i morse, och bara tala om att vi MÅSTE se barnprogram, för att 10 minuter senare somna tätt intill mej i soffan =)
Stackare kan inte vara lätt att vara liten och inte må bra...

Så, min dag hemma har bestått utav storstädning, inte för att huset vi bor i är jätte stort men det räcker och blir över, det blev även lite inhandling av nya handdukar och lite annat smått och gott. Lämnade även in LG Prada telefon för att aldrig mera få tillbaka den, den telefonen ersatte jag väldigt fort med en annan!!

Hann en sväng till gymmet med tjejerna för att där bestämma att vi inte var jätte peppade för att träna, men vi gjorde ändå det bästa ;)  Så nu är det bara att boka pass och se glad ut!! Måste ruta in livet lite för att inte bli allt för glömsk och rastlös.

Nej nu är det dags för att slå på sex and the city och bara ha de gött i soffan!!!

Kram på er!
Veronica

Jobb, Träning och tänkande..

Hej!

Idag har min dag sett ut som så från att ha  bara 2 kunder på hela dagen till istortsett ha FULLT hela dagen! Vilket är superduper skoj! Men man känner i både ryggen och benen att man har stått upp exakt hela dagen och jobbat. bra jobbat mig! ;D hehe

Sedan var jag på mitt gym, Davids träningscenter och körde lite ben och rygg. Det gymmet kan jag gott och stold rekomendera, bra gym, vänliga och hur goa instruktörer och bra personal som hjälper massor med alla frågor man har. Själv fick jag råd om mitt knä som har börjat strula till de lite med mig, men de stoppar inte mig! De ända jag skulle tänka på var att stå på ett visst sätt med mina fötter samt benen.

Fick rekord idag på Benpress förövrigt, 100kg 12x3 set! Känns verkligen hur gött som helst att man börjar se resultat på träningen. =) så om mina ben inte har någon träningsvärk imorgon blir jag knäpp! haha

Tänkandet? Ja vart skall jag börja? Jag har vart inne i någon svacka på sista veckorna, märktes väl i helgen älskling? jag började grina för minsta lilla tror jag=/  vet inte vad de kan ha vart... Men mina vänner, de finns dom som jag har tappat? Och dom som jag har omkring mig som jag mår så fruktansvärt bra utav! Ni vet vilka ni är får jag hoppas =) Som en viss person nämnde i inlägget nedanför så kan jag väl säga desamma till den underbara tjejen! Lika, det är nog bara förnamnet på oss två haha!! Trivs som fisken i vattnet med den tjejen! Vi har så underbart skoj tillsammans. Denna sommar kommer bli helt otroligt sjukt skoj! Vi i Turkiet? ojoj ! Längtar så fruktansvärt mycket! Idag är det precis 19 Veckor kvar tills vi drar =)  Resten utav sommaren som kommer får jag nästan ta som den kommer, hoppas verkligen på de bästa! Saknar dig redan om de går som planerat =( <3

Imorgon blir det att träna tillsammans med Killen och hans Kompis.  blir skojsigt! Nej nu blir det tv o sen sängen =) ha det bra så blir det fler uppdateringar snart.

Kram Kam
Sarah

Funderardag....

Har verkligen funderat en hel del idag, och verkligen  bestämt mej nu för att verkligen tänka väldigt mkt på mej själv, och ta vara på tiden som jag har både ensam och med min familj och vänner.... Ingenting kan betyda mer!!!

Att ha de vänner som jag har betyder nått så fruktansvärt mkt och jag hoppas verkligen att de alltid kommer finnas kvar, en utav dem delar jag bloggen med:) en riktig toppen tjej som är fruktansvärt lik mej till sättet... FRUKTANSVÄRT!!! vi känner varandra utan och innan :)

Min familj betyder nått så grymt mkt oxå, min dotter på 3år är den undrebaraste lille tös jag vet!!! och han jag delar mitt liv med betyder fruktansvärt mkt, inte alltid dock, ni vet vad jag menar :)

Det jag menar med att tänka på mej själv är ja att jag verkligen behöver unna mej de timmar på gymmet som jag verkligen vill göra! Och att jag verkligen känner att jag har gjort ngt, det handlar inte så mkt om vikt utan snarare självförtroende, så dags för ett träningskort och ge allt!!!!!

pussokram Veronica <3

Hejsan!

Nu tänkte jag att de e dags att få igång detta =) Det är en del kvar på designen som skall fixas, men de kommer med tiden. Jag har en andra hälft att diskutera lite med =) Mina och Veronicas planer kommer nog dyka upp här så småningom =) SPÄNNANDE! Men mer kommer det snart att bli. Nu skall jag försöka sova. ha de bra !

Godnatt, kram Sarah

RSS 2.0