Nu blir de ut i värmen igen!

Yes, nu skall vi ut och ta oss en varsin glass : ) Våran första glass på denna tripp : ) Vi höres senare sen :)

Puss & KRam
/Saraah

kan bara inte låta bli! Världens fulaste kopia på Aftonbladet!!

Framsidan såg ut som den skulle =)



Sedan kan man ju diskutera !! hahah



Världens mest tråkigaste utseende på aftonbladet!!!

puss
virre

Bildbomb!!! ;)

Från båttur =)








Zooma rejält på bilden nedan så hittar ni två getter =)



Såå fint =)




Lite blandade bilder..

Ölölölöl =)




På Hasir =)
Såå good mat !!!



Alla 4a tjejer =)



Så de är några av bilderna som vi har tagit här nere =)

Nu blir det vila en stund och sedan ut !!!! ;)

puss
virre&sarah





31Juli2009

Nu är vi på rummet, det är fruktansvärt varmt ute!Så nu blir det att njuta av en funderande AC, förhoppningsvis =) Det har blivit en tripp upp till poolen idag oxå, har fått lite vajsing med min kamera, minneskortet fungerar inte som det ska, så det blir att inhandla ett nytt ikväll, eller ngn annan dag =)! Nu blir det att hoppa in i duschen och ta en svalkande =)!! Lite kort måste vi ju lägga upp oxå =)

Våran utsikt från balkongen =)



Våra fötter, en bild från båtturen vi var på i söndags =)



Hur härligt som helst! Sedan kommer ni få en rejäl bild bomb utav oss : )

Puss&Kram
virre



Angående badet =)

Badhuset öppnar igen den 4augusti, som det ser ut nu så kommer vi inte stänga förens 1april 2010 :) Sen får man ju se hur det blir med den saken....

virre

Vi har fått nätet att funka på rummet!!! =)

Fast vissa sidor funkar dock inte, men vi kan iaf blogga :) Så tänkte då lägga in någon bild så ni får se hur vi har det här nere i värmen =)!!! Men känns som om detta kan ta ett tag, denna bild jag har tänkt lägga in nu så sitter vi på flygplatsen påväg hit! =)


blir mer bilder efter maten =)
puss
virre

30 juli 2009

Hejsan alla lasare :)

İdag har vı legat pa stranden och "Steckt" höhö! Idag var de nagot kallare har ı turkıet, hela 34 grader  :P Men de gör oss ınget faktıskt! Fıck ett mess utav Alexandra för en lıten stund sedan och hon hade tydlıgen tagıt fram sına vınter klader haha! Vırre fıck ett parasoll ı huvudet och de vart en javla small! ınte alls skoj faktıskt! Hon fıck lıte ıs av en utav tjyparna eller vad man ska saga :) Vı har shoppat lıte ıkvall ocksa. Varan AC funkar heler ınte som den borde göra heller.. dom ska rınga servıc tomorrow :) hoppas hoppas! För sadar som de ar ı varat rum funkar ınte, far ıngen bra sömn alls.. =/ MEN! Idag har vı ınte varıt lıka trötta som vı var ıgar. De var helt sjukt va vı sov. Kom ın runt halv 5 sov tıll runt 8a sedan gıck vı ner tıl stranden och deckade dar ı 2 tımmar. efter vı hade fatt alla vara soltımmar sa gıck vı hem och duschade och slocknade ı sangarna ıgen, detta var runt halv 5. Vaknade kvart över 8a. Vı som skulle fa ett bra kort pa solnedgangen men ıcke sa nıcke. Men de fıxade vı ıdag hehe! Vart jatte fına bılder :) Men de var en massa massa fotografer som tog en massa bılder pa folk.

Nu har vı tankt att sıtta har o skrıva tıll vara nara och kara en lıten stund, sedan blır de att ata ıgen. De ska blı gott faktıskt! :)

Vı höres senare eller ımorgon :)

Puss&Kram
Saraah&Vırre!

Uppdatering fran Turkiet!

   Soliga halsnıngar fran Turkiet! Vi har det verkligen helt underbart! Graderna ligger mellan 45-50 grader varje dag, sa vi klagar inte :) Har haft en riktigt rolig vecka med tjejerna som tog bussen hem tidigt i morse, kanns lite tomt och hoppas att de kommit hem som de ska!
   Sitter har matta och belatna, dagen har varit skön men vi har spenderat tiden till att sova bade pa strand och i sangen =) Som sagt sa har sömnen varit lite sisadar under dessa dagar =) Men nu ar vi fittforfight "det ar lite sa vi jobbar har " !!!
   Annu en vecka vantar oss med sol och bad, och det har vi ingenting emot ! klart man langtar hem lite men samtidigt njuter vi i fulla drag...Poolparty var det som gallde i mandags, mat dryck och lekar gjorde oss taggade för en kvall ute som slutade pa audiotorium, somnade runt halv sex och satte klockan pa halv nıo =) Stranden var det som gallde nar klockan slog 9 =) Sa vı har nog utnyttjat varenda soltimma som gar!
   Magarna har matt sadar under nagra dagar (beror ej pa spriten) at pa en resturang och efter det sa fıck alla fyra nagot vajsing med magarna, sadant som hander! Men nu ar det battre..Vı har tagit en hel drös med bilder men vagar inte för stunden att lagga upp nagra utan vi hoppas pa en annan dag!
   Vi ar iaf riktigt nöjda med bade hotel och resval! Kunde inte ha varit battre!

Nu ska vi ut och titta lite och kanske kommer man hem med ngn shopping pase =) Vi lovar att uppdatera snart igen!!

Puss&Kram
Virre & Sarah

Nu åker jag strax!

Nu är det bar 15 min kvar tills jag ska åka till Veronica, skall bara gå på toan och sedan checka mitt handbagage så jag har med mig allt : )

: ) Biljetterna får jag absolut inte glömma och det gör jag inte heller! : )
Vi ses snart girls!

VI SES OM 2 VECKOR!

Bloggen kommer bli uppdaterad så mycket som vi hinner! : ) Stay in touch! höhö!



Puss

Saraah

Mackorna är klara!!

Jag är klar för att åka!! Gah nu är det pirrigt!! Sarah glöm inte biljetterna =)!!!
Sarah kommer strax till mej och sedan blir det pepp =) Ni får ha det så gott i sverige nu =)



puss virre

Så där!!

Väskan är packad! Men jag vågar i stänga än måste platta håret =)

Lite strandväskor högst upp strax dags för att göra goda smörgåsar att ta med =)

virre

Om 2½ timma!

Då sitter jag i Veronicas Mammas och pappas bil påväg till Örebro flygplats :D åååååh!!! Nu vill jag verkligen dit! 

Nu skall jag sätta på mig lite kläder och sminka mig, sedan blir de att packa ner allt som jag har ställt upp i badrummet : ) Sedan är allt nerpackat och klart! : )

Sen blir de att ta ett hejdå till Love, vilket är jobbigast tror jag. Men jag kommer höra utav mig under dessa två veckor:) <3

Hörs innan ja åker :D
Puss
/Saraah

Nu kryper det i kroppen

Veronica har nästan packat klart =) haha a men bara nästan =)
Har lite ångest vet inte riktigt vad jag har stoppat ner o inte ! Men vi åker iaf till flygplatsen vid 14.30 =)!!!

En mysig tisdag, våran tisdag! <3

Har ätit en mysig middag tillsammans med Älskling. Lax, färskpotatis och en super duper kallsås! Hur gott som helst var det! Känns som att jag har ätit för ett helt kompani! hehe

Nu sitter vi och kollar på en film som är på Kanal 3 :) Den verkar vara hur bra som helst. Efter de blir de ännu en film som vi har lånat utav Jim och Alexandra. Death race tror ja den hette! Så efter de blir det nog sängen för min del, OM jag kan komma i säng det vill säga! : P Men de är nog inga problem : )  En sista mysig natt tillsammans med love! Sedan ses vi inte på två hela veckor. Visst tiden kommer gå fort för oss men när man är hemma så går de lite saktare skulle ja tro..

Ne nu blir de att titta klart på filmen och sedan den andra filmen : )  Skall skära upp lite vattenmelon också :)



Vi hörs senare eller imorgon innan ja åker!

Jag och älskling 4 år och 1 månad idag <3 Älskar dig massor!
Gonna miss u much!

Puss och kram
Saraah

Dax att fylla alla Mp3 + Ipods ?

Nu sitter jag och fyller min mp3 med härlig party och sommar musik :D De är ju ett måste, vad har ni för någon sommar plåga i sommar?

/Saraah

Bara ett antal timmar...

...kvar tills vi 4 tjejer drar på våran underbara semester! : ) Vid denna tid imorgon sitter vi redan på flygplatsen och ivrigt väntar på att planet ska lyfta : ) Allt är ner packat men är fortfarande lite fundersam på om jag ska plocka ur något? Men nee de löser sig : ) haha Snart får vi ligga i solen och götta oss tjejer! Hur gött kommer de inte att bli? ; )



Uj Va jag längtar! Ni kommer bli uppdaterade från Turkiet var och varrannan dag tror jag : ) Jag och veronica samt alex och sanna kommer ha så otroligt mycket bilder i våra kameror så ni vet inte : ) Sedan har vi bestämnt oss för att köra en video dagbok varje dag! :D haha

Vi flickor!! <3


/Saraah

090721

A ni ser datumet ovan imorgon drar vi!!! Åh va gött fan ska inte göra mktyy ha en underbar resa och bara njuta av livet!!!

virre

Jag, Ebba & Grizzly



En trött tös & katt...och en inte så road Veronica!! =)
Just nu sitter jag och tittar på Beck på 4an... Tösen somnade för en stund sedan bredvid mej i soffan =) Jag är inte ett dugg trött snarare tvärttom! Imorgon blir det att umgås med Ebba påp förmiddagen sedan har jag lovat Sanna att följa med henne och växla penagr...Ska nog växla en del själv oxå. Kan vara skönt och slippa att göra det direkt dagen efter man kommer ner!! Fick växla lite med Ebbas farmor oxå så jag är inte pank =) haha A nu är det inte alls lång tid kvar! Det börjar krypa lite i kroppen mer och mer för varje timme som går...haha tror jag har åkt på lite resfeber =) haha

Nej nu har jag bestämmt mej dags för att börja lägga upp i högar vad jag ska ha med mej =)

puss virre

*

Tror ni jag behöver börja packa känns som om jag ska glömma hela mitt liv här hemma om jag inte börjar snart! Men jag vet verkligen inte hur mkt jag ska ha med mej och hoppas kanske på att lillasyster kommer med lite som jag vet att jag behöver!!! Har inte så himla mkt shorts här hemma konstigt nog eftersom jag har inhandlat ett par stycken endast för att vi ska ut o resa!! haha

virre

Lite fixat till Turket!!!

Japps jag sitter här nu! Jag har iaf funderat på att börja packa men jag har inte kommit så långt ännu =) Haha men jag vet att Sanna inte heller har kommit till det så jag är inte ensam =)!!! Jag har iaf varit på stan idag med min lillasyster och haft en mysig eftermiddag !! Hon ska låna mej lite kläder tills jag åker + en kamera! Vill einte ta med mej systemkameran!! Jag har iaf inhandlat lite saker som jag lägger upp nedan =)



Solkrämer 20, 15 & 8 SPF =)



Eftersol riktigt brea att ha med sej!!



haha & sedan lite sådant här =) kunde inte låta bli!!

ja ni tjejer nu börjar det allt pirra i kroppen & snart är det dags för att sätta sej i bilen mot flygplatsen!! Jag tror att vi kommer få en hur trevlig resa som helst!! Hoppas verkliegn att det blir en minnesvärd resa!! Konstigt om det inte skulle bli det =)!!!!

kram virre



Måndag den 20 Juli !

2 dagar kvar tills vi drar flickor! : ) Sanna ja tycker du ska ta din stora väska ;) haha själv trodde ja att jag hade köpt en stor men inte tillräklig stor för 2 veckor kanske. men ja får ta med ett litet större handbagage : ) hah

Idag har jag färgat mina ögonfransar, ett måste innan man åker på semester ; ) hehe Skönt att ha lite färg på sina bleka fransar : P Ikväll blir de att umgås med baby och hyra film, de blev inte av igår. Imorgon måste jag gå till Apoteket! De mste ja göra ! egentligen borde ja göra de idag.. men de orkar ja inte haha=/

Nej nu skall jag kika lite på tv och fixa lite. Vi höres senare sen : )

Puss
/Saraah

Nighty!

Yes! nu säger Saraah godnatt till er alla! Vi ses imorgon : )

Sov gott alla: )

Puss
sarah

Let me be there!

Ja du Veronica, Sanna och Alexandra, snart gäller de! ; ) Biljetterna packade ja ner idag i mitt handbagage : ) Snart är allt klart, allt utan mina toa artiklar och sminket, vilket jag tar sist.

Just nu laddar jag min mp3 och skall försöka få någon snäll prick att skcika lite bra musik som jag kan lägga in på den med : )  haha Just nu spelas de ATB - wrong medication! Hur bra som helst! Eller hur Virre? ; ) Den vi poppade ner till statt sist vi var ute haha!

Jo jag tog med mig mina högtalare också : ) uuuh! Fasen jag vill åka nu, de där två dagarna kommer gå så segt! Och hela onsdagen kommer gå segt! Tills vi kommer åka in. Hua! De ryser i hela kroppen på mig!! Jag sitter och små ler för mig själv. Sen för någon timma sedan skickade Sanna väderrapport till mig för den kommande veckan ; ) Då satt jag och flina och drömde mig bort! Härligt härligt!

Sol sol sol ge mig solen NU!! : )

/Saraah


=)



Nu ni är det inte läge kvar =) Åh!! Det kryper i kroppen på mej ... snart så är det våran tur att åka till flygplatsen och sätta oss i ett plan som tar oss till Turkiet och värmen!!! Ärligt så är det nog dags för Veronica att börja packa =) Jag vet att Sarah redan har gjort det men har du det Sanna?? Har du det Alex?? Börjar krypa lite i kroppen och förväntan är stor! Huvudsaken är attvi får en trevlig resa och att det kan bli lite brunbrända kroppar som åker hemåt veckorna senare =)!!! Låt detta bli ett minne för livet GIRLS !!!!!

kram virre

Tösen =)



   Jag är arg o så j'vla besviken Ebbas pappa lova att han inte skulle vara borta så länge utan att vi skulle äta tillsammans i någorlunda tid! Vad är klockan nu då jo kvart över åtta....Nu villinte jag äta någe!! Ibland är det inte så långt till bristingsgränsen!  kanske inte så himla konstigt heller??!! Jag vet att dom inte åker trail hela tiden för jag vet att dom inte orkar åka 4timmar i rad...så jag vet inte varför man inte kör lite mera effektivit och inte är borta så himla länge!!
   Det är ju som om jag skulle åka iväg och köra ett pass sedan ligga och lata mej i två timmar och sedan köra ett till!!! A nu e ja inge trevlig att tass med!!! Tur att jag åker snart!! Behöver bara lägga tankarna hem när jag känner för det!!!!
   Klart jag kommer tänka på min dotter typ hela tiden!! Bilden ovan tog jag när vi var i Kristinehamn =) Vem älskar inte glass =)????

puss virre

Simhopp på teve

A jag såg nu att de visar simhopp på teve! Jag som e helt såld, bara att slå på och njuta för er som vill veta vilken kanal så börjar det på 2an nu klockan 18.00 sedan visar de nu på 1an =)

puss virre

Söndag den 19 juli 2009

Idag vaknade jag runt 13.00 och märkte att mitt öga var svullet. Jag som trodde de hade blivit lite bättre ialla fall. Men icke sa nicke!! har smörjt med min salva tagit alla dessa tabletter som jag har fått från ett par läkare... Men men ..

Skall klä på mig lite kläder, har precis duschat och väntar på att Johan skall komma hem så vi kan äta lite. Ikväll blir de mys, jag tänkte att ja ska gå ner och hyra någon film : ) Till mat vet jag inte vad de kan tänkas bli.. Men hungrig är jag! så hoppas han kommer hem snart ! hihi

Vi höres senare!
Puss&Kram
Saraah

Robin Söderling =)



Duktig han är =) Vann finalen i Båstad !!

Nu hoppas vi bara på att det kan fortsätta på detta viset och att han får vara skadefri !!

virre

090719

Det regnar & jag har det tråkigt tösen är fast vid teven en sådan här dag =) Pippi är det som gäller!! jag vet vad jag måste göra men jag känner mej så uttråkad så jag inte vet om jag ens börjar med vad jag behöver göra =) Tråkigt kan man ha det....vet intevad som händer med en när regnet bara öser ner??!! Blir så trött nere och har ingen lust med ngt =) Tror iaf att jag ska ta en tur till solariet senare =) kan vara skönt och bara lägga sej där det är lite varmt lyssna på bra musik och bara ha det gött!!

Men nu är det ju bara 3 dagar kvar =)!!!! Åh nu längtar man .... det ska bli såååå skönt !! haha

puss virre

Grattis till mig!

Idag är det den 19 Juli ! Har ni sett i kalendern? Idag är det Sara! Jag har namnsdag  : ) Grattis på mig! : )

Nu ska ja hem och sova!
Puss<3

Saraah

Trött..

Trött, vill sova och vill ha dig hemma darling när ja kommer hem från jobbet... <3

/Saraah

Frulle!

Nu skall jag börja med frukosten : ) bara 2 timmar kvar tills jag får sluta här och har semester :D GÖTT GÖTT!!

Älsklingen kommer hem idag med! : ) Mys! Längtar faktiskt jätte mycket efter honom!! Ja vet att ja ska gå imorgonhem till mamma o pappas hus och städa och tvätta salongstvätt : )  Sedan får vi väl se när Love kommer hem  : )

/Saraah

Helt.. ah inga ord..

Nu har jag hittat min favorit blogg ever! Det finns ca 5 bloggar som jag läser, 3 utav dom har jag tappat intresse fullständigt för.. men do u care? Nej! Men nu har jag verkligen hittat min "Favvo". Hon slår så många bloggare. Eller ja de beror ju på vad man är intresserad utav. Allt som kretsar runt, Frisör, Make up, Naglar, och mode helt enkel är jag så himla förälskad i. Jag har suttit nu i timmar och läst hennes blogg. : ) Keep up the good work girl!

/Saraah

3 D K!!



/Saraah

Hade hellre stannat kvar!

Grillningen hemma i mammas och pappas hus var jätte trevligt! Alla goda vänner hua! Fan va skoj man har med domalltså! Synd att inte Veronica kom till oss.. : )

Lovade att ni skulle få se bilden på min makeup o de får ni imorgon för sladden är nog nerplockad i resväskan till min mobil.. : ) Kommer upp imorgon vid ca: 07.15 kanske haha

Grillat är ju hur gott som helst, finns inget godare på sommaren, vädret var jätte fint tills alla kom då började de blåsa och härja. Sedan efter maten så självklart började de regna en skvätt!  =/

Får väl se om jag får  något nattbesök ikväll! : ) haha

/Saraah

Nu blir det film!



   Jag är lite dålig på det här med att förstora bilderna! Men det får bli som det blir! Jag är nog den enda iaf som inte har sett denna! Vi hade iallafall tur med vädret igen !! Jag vet inte knappt hur den förra var =) Känns som om jag har tusen saker att göra innan jag åker! Jag vet att jag iaf måste ställa mej och stryka allt som jag vet att jag ska ha med mej! Naturligtvis blir det att stryka resten oxå=)
   Åkte in med tösen till Lek&Bus landet förut! alltid lika roligt att springa runt och ha några mysiga timmar där inne =) Innan vi for dit så svängde jag förbi Marieberg! Så ni kan ju gissa att jag handlade lite mera att ta med mej i resväskan =) Hoppade in på Wear it...hittade två kjolar som fick skutta ner i påsen och sedan in på Gina och hittade två linnen =) Alltid lika välkommet =)
  
Lider lite med Sarah som jobbar i natt oxå! Men jag hoppas att det går bra för henne =) Sedan är ju även hon ledig tills vi åker, jag tror att regnet kommer ösa ner här imorgon, så jag vet inte riktigt vad man ska hitta på! Men jag tror att jag springer ut en sväng imorgon bitti och sedan blir det en snabbis till solen =)

puss virre

Färdig:D

Make upen får ni se senare sen : ) lägger upp en bild på de ja har åstadkommit:P haha Ha inga förväntningar bara:D

Nej nu skall ja packa o så innan ja ska åka hem och grilla:D Vi ses där!

Puss&Kram

Saraah

Segt, haha

Jaa jag känner ju att jag är inte den snabbaste idag direkt, jag drar ut på allt i de sista typ. ; P De blir duschen strax sedan skall ja försöka lägga en snygg make up : )

Jag blir mer och mer taggad på att åka skall jag säga er.. : ) De ska bli så skönt att komma ner till hotellet på onsdag natt, sedan försöka sova och morgonen efter blir de att promenera? Sedan sola bada oc bara VARA! Dricka en massa öl och bara njuta! Det är semester de; ) hua vad ja längtar!! Men serigöst? Jag kommer inte få plats med något hem i min resväska ? :O stackars mig jag som har växlat såååå mycket pengar, höhö! Ja får lägga ner lite i alla andras resväskor i smyg innan tex alexandra och sanna åker hem HAHA! ; ) Så bli inte förvånade om ni märker att ett plagg inte ska vara där för då är de mitt! :D hihi!

Nej nu MÅSTE jag in i duschen!

Tråkigt att du inte kunde komma Veronica, men tycker ändå att du ska försöka komma. Han ska inte alltid få som han vill. Tänk på dig själv! Vad gör ett par timmar? suck! I feel sorry for u my lady! <3 Men jag finns här och de vet du! Älskar dig vännen! <3

TURKIET HERE WE COME!!! :D

/Saraah:)

Ja ni.......

Jag vet ärligt inta vad som händer! Jag är såå uttråkad så det finns inte! Det händer inget imitt liv just nu och det stör mej...tur att jag ska åka snart ..för det här står jag verkligen inte ut med i längden!!!!! Jag vill bara åka till IKEA och bränna en massa pengar...men det kontot jag har ska vara så fullt som det är när jag sätter mej på planet mot varmare breddgrader!!!!
Kanske helt ärligt är dax att börja packa ! Så att jag inte glömmer ngt! Sarah frågade mej förut om jag hade lust att hänga på o grilla ikväll, men jag åfr nog skippa det kan tala om för henne senare varför...Jag blir såå less och det händer mer och mer ofta, jag vet ärligt inte hur jag skla tackla det...om jag inte får göra saker och alla förslag jag säger är dumma! Varför ska då den andra personen få som den personen vill?? Hur gör jag för att denna ska fatta att jag menar allvar??? Känner mej så dum men jag vet verkligen inte varken vad jag ska göra eller vad jag ska säga!

kram virre

Dax att stiga upp?

Haha har legat i sängen tills nu.. Har varit helt död. Vaknade vid 10 och var skitpigg men kunde bara inte gå upp då kände ja... Så nu blir de att dra på sig nått bekvämt, trycka igång lite musik och packa de sista. Efter de blir de lite lungt och sen dusch och göra sig klar för kvällen : ) De blir lite grillning i mammas och pappas hus mys mys mys! Ska bli jätte gott!

Men nu skall ja fixa lite så jag inte blir stressad sen. Vi hörs!
PussPuss
Saraah

Det som var i paketet + lite till =)



Sedan blev det lite till =)



Det blev en hel del & jag tror att allt följer med i resväskan mot Turkiet! Var hemma hos Sarah igår och hjälpte henne att kolla igenom allt hon skulle ha med sej...men jag har inte ens börjat tänka på att sätta igång med det! Känns som om det blir en sån där sista minuten sak att göra! Då brukar jag iof alltid glömma ngt så kanske lika bra att sätta igång med det samma! =) Men jag känner inte riktigt för det än =( det känns som om man ska ha mera lust att åka än vad jag har just nu! Jag vet samtidigt att när vi tjejer satt o käka igår så kom ruset genom kroppen att det ska bli såå himla hlönt att komma iväg! Vi har väntat länge nog nu !!!! haha

puss virre

Lovade er!

Men just nu är jag för lat att ta en massa kort helt enkelt! Dert får bli en uppdatering senare på vad som var i mitt paket igår =).. Åh jag vill jag bara hitta på någe kryper i hela kroppen som det har gjort i flera dagar =) Kanske får gå ut och springa av mej det !! haha skull einte tro jag orkar "lat som sagt".
Villi väg och träna! Mitt kort har gått ut! JA e sur, & vet inte heller om jag ska köpa någe nytt! frå det alltid lite svårare att träna när karln går på sitt vinterschema! jag hatar verkligen hans arbetstider!!!

Puss virre

nää snart!!!

Strax är de min tur att få krypa ner i sängen! De ska bli så fruktansvärt skönt! åååh längtar!!! : ) : )

Vi höres lite senre i eftermiddag kanske vid 2 då ja kommer gå upp :P
annars får ni ha de så gott!

Puss&Kram
Godnatt/Godmorgon!
/Saraah

iiih!

Kolla detta bara! Visst ser de lovande ut! Mycket sol och badande! : )



/Saraah

Biljetterna!



Jag har nu lyckats skriva ut våra biljetter nu : ) Vilket känns skönt med tanken på att de bara är 4 dagar kvar tills vårat plan lyfter, 17.35 från Örebro! iiih!! (Det är inte kort på dem som liggre där den lånade jag från google.se) Men måste höra med veronica om jag skall skriva ut våran Taxfree order än. Jag tar den imorgon isf!

/Saraah

Checklista!

Detta skall jag göra innan onsdag då vi åker!

* Hämta ut mer p-piller, kolla så mina allergitabletter räcker.
* Köpa plåster trosskydd & tamponger.

Finns säkert saker ja har glömnt nu hehe! Men jag tror jag fick ner det mesta idag faktiskt.. Väskan är FULL! De blir ingen värsting shopping för Saraah inte de ser ju jag de.. haha Allt går med lite våld? ;)

/Saraah

Hua för räkningar!

Nu skall jag betala 2 st räkningar, vilket känns förjävligt! Men de är sådant som måste göras de med : )


edit: Nu har jag betalat klart : ) känns skönt faktiskt ändå!


/Saraah

Lite mer off än vanligt..

Jag brukar alltid skriva ett inlägg när jag börjar kvällen på jobbet men idag blev det inget sådant.. Vet inte direkt varför men de var ganska mycket folk här i reseptionen så jag kunde inte direkt konsentrera mig på att göra ett inlägg..

Just nu håller jag på med diverse raporter som skall skrivas ut och sådär.. lägga fram färskt bröd tills imorgon skall snart också göras.. : )

Blev inga jordgubbar hemma förut idag så jag tog med dem ner hit till Hotellet, så jag sitter och mumsar på dem just nu  : ) Är de något som jag är svag för så är de, de små och stora härliga jordgubbarna! Mumms! : )

Nu skall jag blogga lite mera för er, är de några som är vakna?

Puss
/saraah

4 Dagar kvar!!



/Saraah : )

Fick mitt paket idag =)

Japps jag fick mitt paket från H&M som jag väntat på i evigheter känns det som! Men idag kom det iaf jag tog ut det på stan..Sarah var med och hämtade sakerna men ska titta på en film nu så blir kanske mera bloggande efter det ! Ni blir iaf uppdaterade imorgon om alla saker som kom med paketet!! Kan bara lova att det var en hel del!! =)

Puss virre

Underbar dag!

Blev en del shoppande tillsammans med systeryster : ) Men nu får de vara nog innan Turkiet : ) hua! Jag vill åka nu för nu har jag istortsätt packat allt, Veronica komförbi mig och hjälpt mig lite! Testade alla mina klänningar typ, och den som jag hade sett fram emot att ta med mig, kunde jag inte ha, för de såg ut som ett stort tält på mig.. Vart har jag tagit vägen ?? =/ Den som satt så fint förut.. Får hitta någon fin där nere helt enkelt..

Blev lite tacko mys hos syrran med Veronica och jennie.. Trevligt! Mycket pepp vart de och mycket skratt! Skoj skoj! Jag åker med de underbaraste vännerna på jorden! Veronica Alexandra och Sanna! Ni är guld värda! <3

Nu har jag hängt en tvätt och plockat undan lite, skall börja göra mig klar för jobbet men vill slappa lite först. Bjöd över syrran på jordgubbar men får se om hon kikar förbi : ) *Hoppas*

Blir mycket folk på hotellet ikväll vilket känns både skoj och inte, har ingen som helst lust att jobba överhuvudtaget just nu, jag vill bara få hem min sötnos från kusten!! Saknar honom! Jag undrar hur de kommer bli sedan när han verkligen flyttar ut ur lägenheten.. TOMT! Verkligen.. Men får se vi får ju träffas typ varranan helg. Jobbigt, tufft, sorligt? Tjaa allt! Eftersom vi har bott ihop så kommer de bli tufft men de här klarar vi av älskling de ska vi, sedan efter nått år så kommer jag flytta om de blir som de är tänkt! <3 Saknar & Älskar dig! <3

Nej nu skall jag ränsa jordgubbarna och sätta på lite musik tänkte jag och sedan dola lite : ) Vi hörs strax !

* Veronica&Alexandra kom hiiiiit!!!! :-]  *

Puss&Kram
Saraah

090717

   Idag hade jag hoppats på att dagen skulle börja bättre riktigt sur är jag...Sarah och Alex bestämmde sej för att pka och shoppa lite och igår sa herrn i huset att vi skulle hitta på ngt idag! Nu så har han ändrat sej så jag får sitta ännu en dag på röven och inte göra ngt! Är så sur så det är inte sant! Då hade jag lika gärna kunnat följa med Sarah och Alex hade varit mkt roligare än att bara sitta här!!
   Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra! Så jag sitter här och funderar på vad jag skka hitta på idag, kanske ut och springa en sväng, men jag vet inte om jag har ngn lust med det just nu heller!! Fan vliken pissdag!!!!

virre

Sista Shopping innan..

.. vi drar till Alanya.. Skall bli hur skoj som helst!! : ) Sedan blir de hem och packa och försöka städa lite : ) Men nu måste jag skynda mig lite, syrran är nästan klar och jag har inte ens kommit in i duschen, men jag är snabb, snabb som blixten ; ) höhö

Vi ses senare! Inatt skall de bloggas vänner!! : )

Puss&Kram
Saraah

Snart läggdax för min del!

Men måste försöka hålla ögonen öppna ett litet tag till, eftersom jag skall jobba natt imorgon så måste jag vara vaken en  stund till för att orka med en hel natt. Nu har jag bara 2 jobbnätter framför mig sedan har jag semester : ) hua va gött!!

Mmm Veronica du vet hur gärna ja ville ha den där känningen! ja mailade till dem och var skitsur på dem. Men finns väl inte så mkt lilla jag kan göra?!

/Sarah

Kvällen framför teven!

Min kväll har bestått utav att vara hemma, inge roligt det bara kryper i kroppen på mej! Blir störd! Jag vill bara göra tusen saker hatar att bara sitta och inte göra någonting...hellre har jag en fullsmäckad dag än att jag inte gör någonting! VEm jhar inte det iof...
Tycker synd om dej Saranh jag vet hur gärna du ville ha den där klänningen, de har ju varit rätt så eftertraktade! Med våran tur så kommer du nog aldrig att få ngn, som jag kommer aldrig att få de skorna jag vill ha! De finns inte i en enda färg längre! =(
Nu är det iaf inte långt kvar och det är väl tur det! Snart har jag låängtat ihjäl mej! Men snart är det dags, har inhandlat lite mera måste ha saker innan jag åker idag, köpte några extra solkrämer och lite andra bra o ha saker! =) Konstigt nog blir det alltid en massa bra o ha saker så fort jag kommer till stan =)


Denna söta and var såå
nära mej när vi var o åt
glass! Antar att den oxå
va sugen =)

kramkram virre


FÖRBANNAD!!

GAH!! Nej nu får jag inte min klänning! Gissa om jag är förbannad!!!!!! Nej nu går jag på en promenad istället!!

/Saraah


En tripp till Kristinehamn!

Jupps det blev en liten tur till Kristinehamn & Picasso skulpturen för en glass och lite fina bilder =9 Som vanligt med andra ord!!



Denna bilden blev jag jätte nöjd med! Sr hur skönt ut som helst!



Hade jag pengar skulle jag bygga mej ett sådant här HUS!! Det var verkliegn ett hus som jag skulle kunna tänka mej!

Men tyvärr så är man ju inte millionär! Tror inte att livet skulle vara bättre för det! Kanske iof! Kunna åka vart man vill när man vill det! Men för att få pengar till ett sådant här hus så får jag nog vinna på lotta ett par gånger! =) Drömma kan man ju göra iaf det kostar inte så mkt !!

puss virre

Mätt i magen!

Nu har jag varit hos min underbara mormor och fått lite mat i magen! Tur att man har henne ibland! <3

Skall iväg och kika om de har kommit något paket till mig idag också: ) iih! Längtar tills min klänning kommer skall sy in den dock för att min stolek fanns inte och jag tänker inte bara sitta och vänta heller att min stolek kommer in för de har den inte gjort den senaste månaden ialla fall! : ) hoppas den kommer! : )

Nu blir de en powernap på 5 röda och sedan till jobbet iden : ) har lite folk så de blir skönt att ha jobb nu ett par timmar har ju 6 timmar framöver mig att jobba igeon :P haha Good luck me hu?! ; )

Vi ses sen
Puss&Kram
Saraah

Inlines eller gå??

Jag har ett problem, vill verkligen ut o åka inlines men jag vet hur svårt det är att åka med en vagn1 För klart att tösen ska med, naturligtvis med hjälm på huvudet man vet ja aldrig vad som händer när mamma är i farten =) Nej nu blir det att ta sej en tur och som sagt har jag inte invigt dem ännu så det är nog på tiden nu =)

Puss virre

Det blev =)



Japps jag valde at ta hem denna! Kunde ju bara inte låta bli att ta hem denna när den bara kostade 199:- .. Så det är bara att hoppas på att den hinner komma tills vi åker på Onsdag! Vet samtidigt att Nelly är super bra på att leverera varor i god tid =) Så det bli att ta med denna på resan! Ännu ett plagg att dansa runt i !!! Tjohoooo!! Att man kan längta någe så fruktansvärt!!!

Puss Virre

Åh vill ha!!

  

Veronica har hittat två söta från Nelly.com

Nu är bara problemet vilken ska jag ha?? Skulle allt vela ha en svart klänning men samtidigt så har jeg en redan, kanske ska satsa på den blommiga?

Priset på dessa är endast 199kr
Nej det blir att plocka hem en!! Det blir den blommiga =)

puss virre
  

090716

Som Sarah skrev, det är bara 6 dagar kvar! KOnstigt att det börjar närma sej. Känns som om vi satt här nyss och bokade! Men gu så tok gött de ska bli! Luta huvudet bakåt på en solstol och njuta av en kall öl! Inga fel i det inte =) Eller vad säger ni?? Hade hoppats på att vädret skulle vara lite bättre närjag vaknade men int edå, mulet o tråkigt...Ska bisiktiga bilen här sedan och det skulle förvåna mej om deni nte går igenom !! Men man sk aju aldrig säga aldrig!! Med min tur så kommer väl inte bilen starta när vi ska ut därifrån! =)



Hoppas ni får en skön dag =) Jag funderar på om jag kanska kan få med mej herrn och handla litte, kanske till Örebro en sväng! Efter att vi varit iväg med bilen då rå =) Seadn kanske vi kan göra en tripp till lek & bus med tösen!! Får se vad han säger =)

Ha det gott idag =) Gör ni ngt kul en dag som denna??

Puss virre

Sista jobbdagen på salongen! : )

Nu är det bara 9½ timmas jobb kvar tills jag går på semester från salongen, sedan har jag två jobbnätter på hotellet att göra innan jag har helt semester : ) Ibland får jag lite ångest för att jobba på helgerna men just nu känns de bara skoj : ) iomed att jag är själv hemma nu tills på söndag så känns det helt okej faktiskt, då kommer jag blogga en hel del så de blir nog skoj : )

Sedan blir de att packa väskan, den stora väskan : P Men får inte ta med mig sådär jätte mycket för jag vet att jag kommer shoppa en hel del där nere! Så ett extra stort handbagage bör jag nog ta med mig : ) Annars får väl Virre och jag packa i varandras väskor höhö!

Nej nu väntar jobbet nu skall jag kila : ) Har ni semester ?

Puss&Kram
Saraah



Längtar efter att ligga i solen!!

Tror inte att de är sant!



/Saraah

Äntligen inne!

Nu har jag kommit hem från jobbet, ett gympass och sedan en lång promenad tillsammans med Veronica : ) Hur gött som helst var det! Nu skall jag bara hitta något att äta! haha vad de nu kan tänkas bli.. ? Vad åt ni till kvällsmat?

Efter maten skall jag skriva en lista som jag skall ge till Veronica, på alla grejer vi skall packa ner, det är ju bara 7 dagar kvar nu!! iiiih!!! härligt härligt!!

Nej men vi höres senare! : )

Puss hejs!

Saraah

090715

   Ännu en dag =) Ska iväg till Sarah lite senare! Vi ska ta en promenad och ha det lite gött bara..hennes sambo åkte ju idag el om det var igår så hon är lite ensam =( Dagen har bestått utav att vara och hälsa på en del kaniner & att fota lite granna =) Blev en del fina bilder ..



Söta tösen och en hel drös men kaniner =)



Sedan en naturbild! Kan bara inte låta bli =)

Nu ska jag iväg ocgh mata lite katter och sedan vet jag inte riktigt! Får se när jag kommer bort mot Sarah!

kramkram virre

...tack!

Mätt i magen! Tack för maten kära mormor! Det var super gott : )

Nu håller hon på att duka upp en massa porslin på bordet : ) Så söt är hon min mormor! hihi

Grabbarna har nu åkt till kusten, vilket är okej för min del men lite jobbigt men jag klarar mig nog : ) har lite saker jag ska hinna med nu på Fredag och sedan jobbar ja i helgen samt fixa de sista på måndag pch tisdag sedan åker vi ju : ) GÖTT!! :D

vad gör ni idag?

Kram Saraah

Mat och mys med Love!

Japps ikväll blir de mat och mys med älskling! Han åker imorgon igen, till kusten.. Sedan kommer han hem då har vi 2 dagar igen och sedan åker jag. Efter det så åker han och pluggar.. att de ska bli sådana korta tillfällen att umgås innan man skall ta ett nytt förväl.. Hua!

Men detta kommer bli jätte bra!

Nu har vi ätit och sådär, så nu skall de bli en dusch och sedan blir det film. Vi hörs imorgon!

Älskar dig sååå mycket!! <3

/Saraah

Mot Sarah & solen =)

Drar mot Sarahs jobb nu! Sedan blir det lite solning, blir skönt att lägga sej o slappna av en stund! Prata lite Turkiet o bara längta ännu mera än vad vi redan gör! Höres sedan när vi kommer hem!!
Puss virre

090714

   Idag har vädret varit toppen =) Är fortfarnade! Hur skönt som helst..Igår var vi iväg till Grönan och hade en super fin dag, idag blev dock att var hemma och ha det gött o solen inga fel med det! Så Veronica bestämmde sej för att ta fram kameran och resultaten blev dessa =)


Största molnet idag!

Vem skulle inte välja denna med en bra bok??

   Jag måste säga att jag har det väldigt gott i mitt liv just nu, jag mår bra men skulle absolut vilja lägga mera tid på träning, kanske blir en promenad ikväll! Eller en inlines tur kansek =) skulle inte sitta fel =) Var ett tag sedan jag var ute på dom! Haha har faktiskt inte invigit dom ännu detta år, så kanske är på tiden! Är fruktansvärt rädd docj för att bromsa på dom! Haha har alltid varit ett problem =)

Hur e erat väder? & hur mår ni en dag som denna??

puss virre

Ja a du min vän!

Ja nu är det bara 8 dagar kvar tills vi drar oss mot Turkiet : ) Visst ska de bli skönt!?  Ville bara lägga in denna bild och berätta att jag saknar dig och att de ska bli de 2 skönaste veckorna i sommar!  Visst har jag haft ett par andra sköna veckor också absolut! Men de ska bli så skönt att komma iväg till solen! Sola och bada med mera!! : )



Puss
Saraah

Hemma igen =)

Hej alla nu e jag här igen och är super duper trött! Men jag har haft en riktigt rolig dag =) Har verkligen testat hur mkt jag vågar fortfarande  =) DAgen har alltså bestått utav väldigt mkt kul åkatraktioner!! Nästa Liseberg! Det är bara ett måste även detta år! Tycker verkligen om Grönan men kan inte tycka att det slår Liseberg! Även staden i sej dras jag mera mot Göteborg än Stockholm men man ska jag aldrig säga aldrig!! =)

Ha det gött ses i möra =)

puss virre

De är väl klart!

Självklart  Veronica kommer jag finnas för dig och du för mig!! : ) Men du kunde väl valt en bättre bild;) haha! jaja skitsamma då; )

Hoppas du får de skoj i sthlm nu för de är du värd! : )

Sanna Taco kväll hos mig på fredag!! Vad sägs som de?? Har lite vi bör fixa innan vi åker också ; )  Saknat dig ju!!

Dålig uppdatering blev det igår men ni förstår säkert varför : ) Älsklingen kom ju hem så jag ville umgås lite med honom : ) Och nu måste ja få lite mat i magen kyckling gryta ala saraah ; ) Det var jag som gjorde mat tills Johan kom hem igår så de va jätte gott tyckte iaf jag : ) hehe

Vad gör ni en dag som denna?? , de är ju betydligt mkt finare idag än förra veckan : )

Puss&Kram
Saraah

Nu drar jag till Sthlm ;)

Japps snart kommer skjutsen =) Sedan får ni höra av mej senare ikväll...Ebba ska iväg till sin farmor, och sedan bär det av emot Sthlm för llite kul på Grönan !! Får se om vi hinner med lite annat oxå =) Frukosten är packad och jag har bara sovit 4 timmar =S MEn men det finns ju all tid i världen att sova i bilen =) haha

puss virre

Jag bara måste Sarah ;)



Detta är ett utav korten jag och Sarah tog tillsammans =)

Jag är så glad att du finns och jag hoppas du finns där när jag verkliegn behöver det! Jag hoppas att du aldrig kommer att tvivla på att jag finns här för dej!?

kram veronica

090712

Sorry för dålig uippdatering idag...men jag har bara inte känt för att sitta framför datorn, men jag lovar jag ska bli bättre! Har hamnat i ännu en svacka och vet int eirktigt hur jag ska ta mej ur den! Blir lite arg på mej själv att jag ska ta åt mej vad andra säger och tycker! När det finns folk som är i en snärhet som anser saker..det gör mej ledsen! Jag kan räligt inte förstå varför man ens orkar bry sej! Man kan tycka men det räcker där! Stäng hellre munne och säg inte ngt istället för att bara säga A och inrte våga säga B!!!!
Detta får mej att tänka omk och om igen på vad det är jag vill här i livet! Som jag har sagt förut så vet jag det men jag har inte vetat om jag vågar ta klivet in där, men jag tror att jag är beredd att göra det riktigt snart! Och jag tänker skita i vad folk tycker och tänker! Det är jag som bestämmer över mitt liv och om man nu har ngt att säga om det kan man säga det dirket till mej istället för att gå och prata bakom min rygg!! Jag är inte dum! NI får tycka vad ni vilL!!

Virre

Trött såå trött

Hej ni alla, så seg idag så det är inte sant, var längesedan jag hade möjlighet att ligga i sängen en bra stund längret än åtta på morgonen! Hade en helt oki utgång igår, frukrtansvärt ont i fötterna dock men det går över =)!! Solen har faktikst hittat hit men ja tror att det var en hel del gråa moln som oxå var påväg in! Gah nu behöver jag sol och sköna bad i havet! Strax bär det av!

Imorgon kommer jag att ta en tur till Storstan, för att gå på Grönan! Sen får vi se vad dagen bjuder på mer! =) Ha det så gott så länge höres senare puss virre

Snart är han hemma!!!!

Ja snart är min älskling hemma!! De har jag längtat efter nu en hel vecka.. Har tyckt att de har varit jobbigt faktiskt, och anar inte hur de kommer vara när ja är borta 2 veckor, och sedan drar han och pluggar.. Hua! De orkar ja inte tänka på just nu. För nu är de bara några timmar kvar så är han hemma!! :D iiih! Min Sötis!! : )

Nu blir de en dusch och plocka lite. Vad gör ni en söndag som denna??

/Saraah

Snart är vi där flickor!!



/Saraah

Hemma + läggdax!

Nu har jag kommit hem från en helt okej utgång! Ggjorde stan osäker och de var helt okej träffade en hel drös med trevligt folk! Men nu blir det helt enkel att sova, för imorgon kommer älsklingen hem!!!!!! Längtar!!!!! uj uj uj!! Saknar honom såååå mkt!!<3


Tack alla för en kanon kväll!
Puss&Kram
Saraah!


Hey h* Lets Go!

Nu är vi redo för att ta oss till Annelie!

Puss hej!
/ S & V


Duschad och fräääääsch!

: ) Härligt att känna sig nyduschad och fräsch! : ) Nu väntar jag bara på att Veronica skall komma hit, vi skall börja göra oss klara för kvällens utgång : )



Vi hörs snart! ; )
Pusss*

haha vilka problem!

Jag skall ut på 20 års fest ikväll och skall ha en klänning på men men jag kan inte bestäma mig om jag skall ha strumpbyxor eller om jag ska köra utan ; ) Behöver eran hjälp, vad tycker ni?



/Saraah


Godmorgon sötisar!

Nu är jag uppe, efter att jag hade en hemskt mardröm! Hua de är verkligen hemskt att vakna gråtandes.. Men vaknade utav att jag fick ett sms utav johan : ) Och sen kunde jag inte somna om, drog upp datorn på magen men internet funka inte och jag hll väl på och bli knäpp tror jag.. Men nu funkar det : )

Nu hade jag tänkt mig att åka iväg och sola lite, de vore skönt! Ska få se om jag får med mig någon! ; ) Virre är du sugen på att bli bränd?; ) haha

Vi hörs snart!
Puss&Kram
Saraah

Saknaden är stor nu!

Jag saknar faktiskt min älskling så himla mycket. Nu är det inte långt kvar tills han kommer hem. Han har bara varit borta en vecka men de känns som evigheter. Han har förhoppningsvis haft en kanon vecka i Bulgarien! Undrar hur de kommer bli när jag blir borta två veckor.. Jag hade nästan glömt bort hur det var förra sommaren när vi drog åt varsitt håll.. Det är jobbigt man fäller tårar, just för att de är jobbigt att ta ett förväl.

Ett hejdå kan vara så fruktansvärt jobbigt, det spelar ingen roll hur det än är.. Är det bara över någon natt så är de minst lika jobbigt.. Att vara själv är något jag tycker är otrevligt. Det är hemskt!

Jag längtar absolut inte till de hejdå som kommer bli när jag åker och jag längtar absoilut inte till de hejdå som jag måste ta när jag blir själv här, när älsklingen flyttar och skall börja plugga. Hua! Men detta kommer vi lösa så perfekt!  Du & Jag Älskling!

 

Jag älskar ialla fall dig hur mycket som helst! <3
Saknar dig så mycket ska du veta!

/Sarah

En regnig men helt okej dag!

Visst får man vara ego Veronica, jag tycker du bör lägga ut alla dina bilder du tog hos fotografen tillsammans med mig. För dom är så fina på dig, allihopp!

Tyvärr blev de inga bilder idag på min outfit, vet inte vart jag har min kamera, bör leta reda på den imorgonnså får ni se mitt inköpta plagg och den skall med till Annelies 20 år fest imorgon, Veronica, får du följa med dit?

Har kommit hem från mamma och pappa och hotellet där jag var med Fanny, hon hämtade jag när klockan var typ runt åtta.. Åkte till alex och höll henne sällis, vi skulle ha solat solarium men de var vi för trötta för så vi skippade de ist, så imorgon blir det iaf en tripp för mig till solen! En snabb resa tillsolen för 60 kr ; ) haha om de bara kunde vara längre haha Men snart om 11 dagar drar vi till ett varmt ställe som vi blir i 2 hela veckor! helt underbart!!

Nej nu blir de att göra sig iordning för sängen vänner!
det blir nått inlägg mer innan johan Blund plingar på och vill pyssla om mig.

/Saraah

=P



Virre

Olyckshändelser!

Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar inte ut för dem, förrän man råkar in i dem.

Nalle Puh

Ego moment =)

   A jag tycker man kan få ha det ibland har suttit och tittat igenom studio bilderna jag och Sarah gjorde för ett tag sedan nu. Tror jag har hamnat i en svacka som jag har skit svårt att komma upp ifrån! Det är jobbigt att int evara nöjd över sej själv och jag vet att de flesta känner likadant! Känns som om någonstans så måste jag hitta det bra självförtroendet! Jag vet vart jag hittar det oxå men jag vet vad jag måste göra för att hitta det, blir trött bara jag tänker på det! =)




Iaf här kom min ego bild =)

Had ehoppats att den kunde få mej pålite bättre humör =S Inte just nu tydligen!

puss virre

Fina Sverker ;)



Underbara söta kisse =) Visst är han fin??

Just nu ligger jag bara i soffan med min lilla acer och glor på friidrott! Sportnörd som jag är! Längtar bara tills de kan visa lite simhopp på teve, det var ju ett tag sedan jag såg de =) Alltid lika kul att titta på, fnns nog ingen sport som jag tycker är mer elegant! Var och handlade lite förut och bestämde mej för att jag tänkte lägga lite extra pengar på hårprodukter! Men när jag kommer hem så had ejag ändå tagit fel! Tusan det blli ner imorgon och fixa till det eller handla lite mer =)

Mitt paket från Nelly kom idag =) Dock är jag inte jätte nöjd, kunde inte ha bikini överdelen, men klänningen och linnet kändes toppen =) Det blir nog lite bilder imorgon, så kanske jag har på mej ngt utav det =)

ha de gött puss virre

Hos Mamma&Pappa!

Just nu sitter jag hos mamma o pappa i köket :) Pappa håller på att göra en jätte god middag : ) ska bli så gott med lite mat i magen!! Ikväll har jag ingenaning om vad de blir faktiskt..

Ni skall få se min outfitt också och sedan vad som innehöll mitt paket : ) hihi! Spännande va?

Har ni något förslag på vad mankan göra ikväll?: )

Puss&Kram
/saraah

090710

   Idag regnar det! Konstigt?? Nej det har verkligen blivit en vana, en hel semestervecka med regn! Lite trippar till oslen har det blivit iaf, solarium gött de =) Men nu börjar det ju närma sej =) Det kryper lite i kroppen och känns jävligt nice !! haha VEm skulle inte tycka det?? IDag vet jag inte riktigt vad dagen kommer bestå utav men jag hoppas att Ebbas pappa orkar göra ngt när han kommer hem här strax! Men man vet ju aldrig med killar =)

   Jag är iaf sugen på att dra ut och fota lite fast att det regnar!! Kan ju kansk ebli några fina bilder för det =) Kan ju intebara ta kort när dagarna känns som bäst heller =) haha  Ni får nog säker npg utav bilder sedan med sol och badande BRUDAR =)

Gör ni en dag som denna???
puss virre

Min lediga Fredag!

: ) Det känns så himla gött att vara ledig idag så ni anar inte! : ) Idag skall jag hinna göra en massa, tyvärr hinner jag nog inte träffa Virre idag. Men hoppas hoon följer med imorgon till Annelie som fyller år idag!

Nu har jag duschat och hängt en tvätt och håller på att sminka mig : ) Skall hämta syrran och sedan åka till banken och sedan till Arena reklam, och vad jag ska göra där får ni se senare sen ; )  och efter det blir de att åka hem till mamma och pappa, tror jag har ett paket att hämta ut på konsum! ; ) Vad de innehåller får ni se senare sen, men nu måste jag fortsätta här, ni får en dagens outfit här sedan : )

Hur kommer eran fredag att se ut??

Puss&Kram
Saraah

GRATTTIS!!!

GRATTIS ANNELIE PÅ DIN 20ÅRS DAG!

Hoppas du får en jätte trevlig födelsedag med massa gott att äta och massa fina presenter! : ) Nu får du ju gå till "Glasbanken" Härligt! Nu börjar du bli gammal också snart hahah Nej då skämtosida, men som sagt hoppas du får en jätte mysig 20 års dag! Vi ses imorgon gumman! Love you! <3




/Saraah

Strax är de min tur!

Att få hoppa i sängen. Jag var lite trött när jag var hos virre men såklart man blir pigg när man skall ta sig hemmåt. Så skönt att veta att man alltid är välkommen hem till Veronica. Vi var iväg och solade lite direkt när jag slutade sedan hämtade vi mat och bara var hemma hos henne. Vi vart illatvugna att pärla med den lilla söta tösen! Vilket jag gärna gör, det är faktiskt skoj att pärla med henne! : ) Sedan pratade jag och Veronica och disuterade massa "kända" bloggar vilka som var tråkiga att läsa och så vidare.. haha! Vissa skrattar man så man är färdig att dö alltså! haha!!

Imorgon har jag lite på schemat! Först blir det att åka till banken och få en utskrift på en betalning som skall skickas iväg.. hu ja de måste ju såklart krångla med det med! Efter det blir det en tripp till Arena-reklam ; ) Mer om de får ni reda på en annan dag ; ) Efter det skall jag försöka hinna med att träna också, det har jag inte hunnit med på snart 3½ vecka skulle jag tro =/ Hua! Hemskt! Måste in i mina rutiner igen för dett går bara inte, det går ju inte att gå en promenad heller för då har man väl drunknat på vägen! För så mycket regnar de ute! BLÄ!!

Tack Veronica för att jag ahr haft dig denna vecka! Du betyder allt! <3

Saknar dig älskling så sjukt mycket, att höra din röst gjorde mig väldigt glad idag ska du veta! Älskar dig och vi ses snart! Puss! <3

Nu blir det sängen för min del! Har en del att göra imorgon också : )
Puss&Kram!

/Saraah

Bäst el sämst??


Nu är det verkligen dax!!

Såhär ska jag oxå se ut strax!



Tösen sover gott i min säng snart ska jag göra henne sällskap, men jag kan nog inte somna direkt utan jag tar och slår på en film =).. Har haft en toppenkväll med Sarah tror hon var lite tröttis när hon åkte hemmåt så hon blir nog lättvaggad!! haha!! Nu har jag iaf gjort de vanliga rutinerna så dax att hoppa i bingen =)Imorgon kommer tösens pappa hem det ska bli skönt att komma iväg och träna som jag brukar, tycke rinte om när mina rutiner ruckas för mkt =) haha

Puss virre

Nu ni era blekfisar! ; )



/ Saraah & Veronica!

Glass, jordgubbar & tidningar

   Tösen sitter här och äter både glass o jordgubbar Klart att hon ska få det en regnig dag som denna, hu vad tråkigt! Tror faktiskt vi har gått igenom varenda Astrid Lindgren film dessa dagar när regnet har öst ner!


   Jag rora mej dock endast med jordgubbar och lite tidningar =) Vet att jag har tagit den lättaste kryss tidbningen men tycker det är riktigt roligt när man kan det mesta =)! Det regnar och regnar hu jag vill bara till oslen nu! Ebbas pappa är fortfarnade på jobb och vi vet inte riktigt när ha e påväg hem...jag hoppas dock på att han kommer hem så jag kan åka till Annelie på Lördag....Annars vet jag inte hur det blir =(

Puss Virre



Plättar sylt och glass! ;)

Mumms! Min kära mormor bjöd mig och mammis på lunch idag. Så nu sitter jag på hennes dator och skall göra ett inlägg : )

Läste nyss de inlägg som virre hade skrivit, usch de där med mardrömmar! själv sov ja som en stock med sprängande huvudvärk men de gick tydligen över. Vaknade hur många gånger som helst INNAN klockan ringde, var väl rädd att jag skulle försova mig : ) Men de gjorde jag inte som tur var! Hela dagarna blir ju förstörda när man lyckas försova sig : )

Dagen började bra med goa kunder, och fortsätter bara bra : ) Men längtar tills klockan blir 20.00 för då har jag helg! : ) Skall iväg till Virre och mysa, skönt att inte sitta själv. Vad de blir hos henne har jag ingen aning men de går bra att bara sitta där vi behöver lixom inte prata vi kan bara vara. Kul att ha sådana vänner, att man bara kan sitta och bara vara och inte låta örsla en massa energi och anstränga sig att vara social. Hua de är nog jobbigt ibland!

Nu blir det att stänga ner här, ska bara hjälpa mormor med att fixa aftonbladet till första sidan på internet. : )
Vi höres senare sen ikväll!


Vad gör ni en dag som denna, regnigt och tråkigt?

Puss&Kram
Saraah

Regn Regn Regn

  
  

   Om det bara kunde ge sej med detta regnanade blir ju helt uttråkad innan man ens gått upp!! Vilken mardröm jag hade nu inatt våga nästan inte slå upp öfonen och ville inte ha dom stängda heller! Jag har förmågan att även om jag skull evakna mitt inatten utav att jag drömmer så äckligt, när jag sedan drar ihop ögonen för att somna om så börjar drömmern där igen! Jag kan inte påstå att jag tycker det är trevligt! Grät ju nästan när jag vaknade imorse =( Så kan det vara ibland...

   Vad händer idag då?? Ja ni jag vet inte riktigt sak väl försöka att roa min tös så gott det bara går medans det regnar ute och ikväll blir det nog så att Sarah dyker upp och umgås litte med mej =) Inga fel! Så skönt och veta att man har kompisar när man är själv annars vet jag inte hur jag skulle klara mej!!

Vad har ni för er en dag som denna???

kram virre



Wihuuu! ;)



/Saraah

Snart ledig! : )

Godmorgon! Idag är jag till jobbet i tid: ) Igår blev de inte så många inlägg utav mig jag hade en så fruktansvärd huvudvärk.. De gjorde så ont så jag mådde illa! Hua inge skoj alls! Men nu är jag fit for fight! : ) Idag jobbar jag till 20.0 sedan har jag helg! De ska bli så otroligt skönt! Men nu måste jag göra mig iordning : ) Vi hörs runt ett då jag har min lunch!  ;)

Hur mår ni idag?
Puss!
Saraah

Livrädd!

Jag kan säga er att jag har aldrig varit med att det har regant så mycker och haglat så mycket som de har gjort nu i hela mitt liv! Det haglade till och med in så vi fick in de genom fläckten eller ventilationen. Fråg mig inte hur de kommer sig för det har jag absolut ingen aning. När jag skulle åka hem till våran lägenhet från mamma och pappa så fick jag köra på 2 - 3ans växel hela vägen. Jag såg fasen inte ut genom rutan.. När jag skulle kliva ur bilen hade jag vatten ända upp över foten, härligt va? NO! Jag är livrädd för åskan och speciellt när de dundrar så himla mycket. De gör mig inte att de mullrar lite men när de smäller så man är nära på att kissa ner sig så är det absolut inte skoj! När jag precis hade kommit upp till lägenheten så hör jag ett billarm. Självklart så var det Johans bil! Typiskt, hopp då var de bara att gå ut igen... När jag kom upp då smällde de till rejält och dundrade och allt de där till. Jag blev så rädd så jag satt i sängen och grät. Visst låter det fjantigt, men jag klarar inte av detta väder!

Denna bild är tagen från mitt fönster hemma hos mamma och pappa.. De såg hemskt ut!!



Är ni rädda för åskan?

/Saraah

090708

   Jag är helt färdig det var längesedan jag körde Pump och jag känner mej helt förstörd orkar ju ingenting!!! =( Blir tokig när jag måste tävla med mej själv! =) haha men typiskt mej lite grann, kan inte se mej bli dåligare utan måste ga lika mkt hela tiden och har jag inte tränat på ett tag så¨blir det ju riktigt tungt!! haha Men jag överlevde! Konstigt nog! =)




Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar så jag o tösen får lite mat i magen hon har iof ätit mat men hon blir nog sugen igen när hon ser vad jag ska äta =)

Höres lite senare när hon hoppat i sängen =)

puss virre

Tröttisar idag!

   Usch ja jag och tösen är nog lika trött båda två idag till skillnad från katten som har studsat runt här sedan imorse =) Arbetskamraten ringde och sa att hon var på jobbet idag emn jag vet inte om jag kan ska kollamed Ebbas farmor om hon kan hjälpa mej imorgon en dag kanske går bar iaf...Tycker det känns lite tråkigt att lämna bort henne hade varit bättre med dagis då har hon ju sina kompisar =) men man får ta det som det kommer =) Ska iag ringa lite samtal här om en stund.



   Här är tjejen som inte somnade förens halv två inatt och har då sovit lite för länge nu på morgonen, får bara hoppas hon somnar ordentligt inatt =) Fick mess av Sarah imorse, hon had försovit sej så därför har hon inte skrivit någe nu på morgonen =) Men det är ju sådant som kan hända alla eller hur??

Hur är vädret där ni bor? Och vad gör ni en dag som denna??

puss virre

Hihi ;)


*Visdomsord*



Virre

Dax att sova..

   Imorgon måste jag se till att ordna upp resten av veckan är bjuden på fest på lördag men nu ser det ut som om jag intekan vara mend på den, jag har inte tänkt tanken att jag måste ordna med barnvakt! Får se om jag kan lösa det imorgon....Sedan vet jag inte hur mina jobbadagar ska se ut så måste ringa arbetskamraten och kolla, och sedan även då koll aupp om kanske Ebbas farmor kan hjälpa mej några timmar när jag behöver det =) Jag hoppas hon kan annars måste min chef vara riktigt nsäll och ge mej semester =)Vi får se hur det bli!!

   Nej man kasnek ska försöka att sova så man kommer upp i tid utan att vara död imorgon, kan ju vara bra att ordna med alla samtal innan klockan blir för mkt oxå, det ska ju regna imorgon så det kanske blir att ta ett ryck på jobbet redan imorgon, vi får se...Ni får sova så gott nu iaf....Var ett tag sedan ja la in någe visdomsord så tycker att det är dax igen !!

Puss virre

Trött och ont i kroppen, Godnatt!

De börjar kännas nu i kroppen att man vill ha semester och att man har stått upp i timmar och jobbat.. Jag känner i min rygg och mitt ena knä. Men men man ska väl inte klaga för annars mår jag prima ballerina..

Har ni märkt att jag inte tränar lika mycket?? De beror på våra sommartider på jobbet, så jag får antingen skynda mig bort till gymmet för att köra en timma själv innan de stänger eller så får jag köra egen träning hemma, vilket jag gör med springning och en promenad.. : )

Älsklingen har inte hört av sig ännu men jag tänker de vara.. Vill inte vara någon börda när han mår gött! : ) Men saknar honom det gör jag absolut! <3

Nej nu blir de musik en stund och socialtalk på msn med vännerna. Sen blir de att ta john blund runt sig och sova.. Vi hörs imorgon, sov gott!

Puss&Kram
Saraah

Lite hemklickat från Nelly.com =)

Hejsan alla söta! Kom hem från Sarah nyss, vi har suttit och försökt bestämma oss vad vi ville handla på Nelly det va inte lätt =) Jag har valt att lägga upp två av mina inköp nedan!

   

Dessa två hittade jag på rean =)

Linnet har kostat: 499:- nu nedsatt till 79:-
Klänningen har kostat 649:- nu nedsatt till 99:-

Så inte kunde jag hålla mej ifrån beställningsknappen=) Sedan hade jag även 100:- till godo så det blev inte dyrt alls =) Sedan slank även en bikiniöverdel med som jag trånat efter ett tag får sedan se om jag vill ha nederdelen, står lite i valet och kvalet där för jag vill gärna ha enfärgade trosor och det har jag ju en hel del utav redan =)

Vad har ni gjort en dag som denna??

Puss virre

Veronica är uttråkad!

   Gah vilken tråkig dag! Snälla sol kom fram bakom molnen!! Jag har så tråkigt så funderar till och med på att kanske börja packa till resan trots att det är 15 dagar kvar!!! Då har man tråkigt el?? Jag valde iaf att ta fram resväskan och ränsa garderoben!!!



Ser fortfarande helt rörigt ut!! Alla mina skor har jag på ett annat ställe annars skulle de inte få plats=)



Visst blir man lite sugen på att börja packa!!?? Känslan att packa en resväska är 10gånger roligare än att packa upp en!! haha

Nej fy vad tråkigt man kan ha och int evet jag vad jag kan hitt apå heller städa ju igår som sagt! Har tvättat två maskiner och hängt dem med så det finns ingen mera tvätt om jag inte nu får för mej att bädda om sängen =) haha skulle ju bara fattas att ta hand om det oxå! Nog det värsta jag vet att hänga upp är blöta sängkläder! Känns som om man behöver 1mils långa armar =) haha

kram virre

: ) Lunch som vanligt vid denna tid !

Nu sitter jag här igen vid klockan 13.00 typ lite efter är hon men nu har jag ialla fall lunch! Kunderna idag har varit bra och de blir bara bättre idag kommer det en gamal klasskompis till mig. De ska bli så himla skoj!! Har inte träffat henne på ett tag så de ska bli ite skoj! Massa babbel såklart kommer de bli : )

Efter jobbet skall jag iväg till solen ; ) ska bli skönt att lägga sig där faktiskt! Lånade Virres kort som jag skall fylla på! Har inte hört något från johan nu på 1 dygn : P inget godnatt Sms fick jag heller.. Men men what gose around comes around ; ) Nejdå skoja bara men han har de säkert gött kan jag tänka mig : ) Idag blir det kanske en hemma dag, måste städa verkligen men de är absolut inte skoj men de måstes! Diskade upp allt igår ialla fall men bör hänga tvätten som jag körde igår och sedan mata in en ny omgång! Saraah, skärpning! Sedan vill ja ut och gå men jag tror jag skippar det idag mitt knä är inte som de borde vara idag! De ömmar och värker.. Sa redan igår när vi gick att de gjorde ont så jag ska nog vila idag! : )

Men men nu blir de att slänga i sig en macka o sedan en powernap! : )
Ses senare ikväll!
Puss&Kram
Saraah

Trött & seg!

   Ibland & har blivirt väldigt ofta så orkar jag inte gå upp, synd att vädret inte tillåter att lägga sej på altan o ha det gött heller, för då tror jag att det hade varit mkt lättare att komma upp på mornarna! Tösen är alltid pigg som en mört, medan jag ligger halv död i soffan och orkar inte lyfta ett finger!

   Jag och tösen ska pärla lite nu och spela lite spel, så kanske jag kan få henne på min sida idag =) haha önska mej lycka till =) Skriver lite mera om en stund ha det gott så länge =)

kram virre

Ciao!

Nu sticker jag ner till jobbet, har fullt på förmiddagen! Och en långbehandling på eftermiddagen! Wihoo dagarna kommer gå så fort. Men nu måste jag rusa! Vi höres vid lunhen! : )

Puss sötisar!
/Saraah

Nu kom John Blund hit!

Nu skall jag krypa ner i sängen! Men blir lite knäpp, för grannens alarmklocka ringer och han är INTE hemma tydligen... Så vi får se hur de blir med min sömn... Jag kan ju vakna så himla lätt av minsta lilla, jag skojar inte när jag säger att jag har blivit väckt utav en annan grannes mobil som endast vibrerar! De är så himla lyhört här i detta hus.. Ibland är de inte alls skoj eller de är inte skoj överhuvudtaget kan jag väl säga! Men men våran lägenhet är så mysig så : ) Funderar lite på att moblera om här men hur skall det stå då tro!? Våran soffa är nästintill helt omöjlig att flytta... haha Hopp de blir mina drömmars arbete : )

Nu kom grannen hem : P får se om han stänger utav den, om de nu är hans klocka vilket jag hoppas på... JAAA det var hans klocka tack för att han kom hem hehe! För nu måste jag isäng : ) Har mycket inbokat imorgon så de blir fullt upp : )



Vi får höras imorgon bitti! : )
Puss & Kram
Saraah

Ja ni GIRLS!!!!!!!!!

Ja ni GIRLS nu är det bara 15 dagar kvar!!!! Längtar vi eller längtar vi?? haha



Tack för en mysig promenad och en mysig kväll!!

Nej nu är det faktiskt dags för att gå och lägga sej blir nog en film för att kunna somna! Morgondagen hoppas jag kan innehålla lite sol om inte annat får jag väl ta mej till solariet!! Som sagt nu är det ju inte så lång tid kavr tills planet lyfter med oss till TURKET!!! ALANYA här kommer vi!!!! haha

Nej sov gott nu alla!! puss virre





Hua, Ensamt de blev nu..

Mmm ångrade mig lite att jag åkte hem.. Känns så ensamt nu.. Men kanske bra att jag kommer isäng tidigare denna kväll än vad jag gjorde igår.. När jag blir själv, de är då alla känslorna kommer fram, då jag känner mig väldigt ensamen! Men detta är nog bara nyttigt för mig, då min sambo kommer flytta och börja plugga.. =/

Kanske ska böra de jag hade tänkt att gjort idag, städa! Men nej de får gott vänta till imorgon då tar jag en dag här hemma med städning och bra musik : ) Sedan efter jobbet imorgon kanske man ska ta sig en sväng till solen ;) haha

Nej nu skall jag plocka lite i hallen ialla fall. Sedan blir de att vara ute på msn lite och vara social, prata resan med Veronica : )

Puss&Kram
Saraah

090706 Måndag

   Usch denna måndag den har ärligt bara flugit iväg och jag vet ine riktigt vart dagarna tar vägen! Idag har jag hunnit med rätt så mkt, japps Veronica har varit duktig ich tagit hand om cirka ett ton kläder strukit och vikt in fint i alla dessa garderober! =) Har kompisar som verkligen inte förstår, varför jag i hela friden står och stryker allt, men jag har en mamma som alltid gjort det så för mej är det bara såman gör...Skulle dock tycka det var fruktansvärt smidigt med en torktumlare! Ska väl blinågon sådan någon gång i mitt liv =)

   Hade tänkt lägga upp ngågon studie bild men jag  vet inte vart skivorna har tagit vägen =( Usch jag vet verkligen inte det! Hur kan jag tappa bort dom!!??

Ska försöka få tag i dem, Sara får skicka =)

kram virre

Jobb och till Virre!

Nu har jag kommit hem och skall byta om för att åka till Veronica! : )  Vi hörs väl senare antar jag : )

Ha de gott!
Puss
Saraah

Hemma på Lunch!

Nu har jag stoppat i mig lite mat eller ja ett par köttbullar, kalla! hur gott som helst! :P Eftersom jag inte sov sådär jätte bra i natt och inte tillräckligt med timmar så skall jag ta mig en powernap nu tänkte jag! Ikväll blir de nog en promenad men har en hel del jag skall göra här hemma också. Men ja måste verkligen ut och röra på mig!

Åh muffins Veronica! De lät hur gott som helst ju! Du är så hurtig och dolar du! haha De ända jag gör i bakväg är kladdkaka och chockladbollar : ) hehe De är inga fel de heller men man blir lätt beroende utav att äta sådant gott! hehe

Nej nu måste jag lägga mig 5 minuter!
Vi hörs ikväll!
Puss&Kram
Saraah

God förmiddag =)

   Eller god morgon kan man säkert säga till en del =) Jag har inte sovite speciellt bra inatt, tösen vaknade vid fem imorse och sedan har inte hon sovit så jag är riktigt trött! Så det blev int emånga timmars sömn i natt! Men så kan det var ibland! =)

   Usch en regnig och mulen dag igen! Men jag tror att det blir att ta en promenad iaf, så man kommer ut och får lite luft, sedan kan det v ara dags att göra ett ryck här hemma tänkte att det kanske kunde vara smart att göra det idag så har man det gjort! Men just nu så står det två plåtar med muffins på köksbordet som strax ska in i ugnen! Japps jag och tösen bestämmde eller jag lovade att vi skull ebaka idag så nu när det är klart så tar hon ocg Grizzly och lickar skålen med muffinssmet =)

kramkram virre

En ny vecka!

Ja nu är det måndag och en ny vecka! De känns bra faktiskt. Är såå himla trött men de går nog över snart får jag hoppas : ) Jag somnade som en stock när jag kom hem igår, eller ja i natt hehe.

Nu har jag duschad och satt på mig mina kläder, nu är det bara sminket och kammning utav håret som fattas : ) Sedan är jag Ready for work!

Jag hinner inte skriva mera men de kommer ett inlägg vid 13 på min lunch. Då hörs vi! Annars får Veronica hålla er vid liv hehe!

Puss och Kram
Saraah

Wohoo!



/Saraah

Nattis!

Nu skall jag få lite sömn också.. Jag kom hem från Veronica för max 20 min sedan.. Det var som att jag inte ville åka hem. Känns så ensamt.. men tack vill jag ialla fall säga till henne att hon står ut med mig : )

Idag var det jag som fick stå för shopping rundan :P Men virres tur next time ;) hehe alltid lika skoj att åka till örebro med henne. Vi fick oss en del skratt under dagen vilket både jag och hon behöver nu när vi är ensamna haha! TACK!

Imorgon måste jag ringa banken eller åka ner till dem, har totalt glömnt bort min pinkod. Jag har fått hjärnsläpp totalt tror jag! Jag kan bara inte komma på den, har klurat nu i snart 2 dagar haha Men bra är väl de, för då handlar jag inget, men nu när mina kontanter är slut så kan jag ju inte bara svälta utan måste fixa detta :P

Men nu måste ja skynda mig att ropa på John blund! ; ) Godnatt på er alla söta!
Vi hörs imorgon!
Puss&Kram
Saraah

Natten har kommit =)

   Japps jag och Sarah har suttit här hemma hos mej ett tag gått igenom en massa roliga filmbitar från Karlskoganatta och fått oss riktigt goa skratt!! Herregud säger ja bara!! haha.

  
Hängde på Sarah in till Örebro en sväng förut och som vanligt kan man ju inte låta bli att få ngt med sej hem! batteriet i kameran tog slut så det blev en bild på två linen som inhandlades idag! Stackars Sarah fick allt betala =) haha fina tröjor till Turket blir det oxå! Alex fixar dem får se när det kommer upp bilder i bloggen på dem =) haha



Dessa två från gina blev det som fick utöka min resväska till Turkiet och sedan fylla min garderob ännu mera =) Känns kanske som om man har en hel del kläder när Sarah sa oj jag tror det är fullt där inne Virre & sedan ser man högarna med ostryken tvätt i tvättkorgar som står på golvet! Där blev jag tagen på bar gärning! Har som ni förstått ännu inte orkat tag it reda på dem !! haha

Nej nu blir det att krypa till kojs!!
Hoppas ni sover gott!!
kram virre

Den 5 Juli 2009

Min dag har varit mer än bra! Jag vaknade utav att jag hade fått ett sms utav älskling och han berättade att han hade kommit fram.. Hoppas han får en bra vecka där i Bulgarien! : )

Jag messade Veronica direkt när jag hade slutat och frågade henne om hon ville med till Örebro. gick upp typ kvart i ett typ och var helt död. Jag har umgåtts med Veronica hela dagen och sitter fortfarande hemma hos henne : ) De känns inge skoj att åka hem för där är så himla tomt, så jag blir väl kvar här ett tag til :$ Om jag får dvs. Veronica är ju själv nu i en vecka hon med så vi får väl mysa ihop ikväll : )

Nu ska jag vara social mot henne.. : ) vi höres sen när ja kommer hem : )

Puss&Kram
Saraah

Är bara tvungen! ;)



Sötis! Åh såå liten =)



Ebba blev helt till sej! Lilla Moa blev helt tokig i Ebba tror nog att hon märkte att hon var liten mot oss andra ;)

Jag är verkligen grymt sugen på en sådan liten skönhet! Men som sagt så vet jag inte riktigt hur det skulle funka mellan en sådan och min kisse =) Iof så står ju han ut med min tös så han har nog inget emot att det kommer in ett litet kryp här =)Samtidigt så måste man ju verkligen känna att man har tid att ta hend om ett sådant litet djur, men det är ju en självklarhet!!


puss virre

090705 Söndag

   Igår var dagen grå och det hade regnat en hel del efter att jag och tösen kom hem från Karlstad!




Va inte så lätt att fota i farten men en liten del av regnbågen syns!

Vad väntar idag då?? Om nu väderet håller i dej så tänker jag iaf tillbringa min dag ute på altanen ! Tösen har sin lill aplaskpool nedanför så jag kan hålla ett öga på henne hela tiden!  Det blåser en hel del ute och det verkade inte vara några varma vindar...tråkigt nog!

Sarah ville att jag skulle följa med henne till Örebro en sväng dock så har tösens pappa med sej datorn där jag har mina inloggningsuppgifter till banken, så kan inte komma åt mitt konto! Vet även att han jobbar hela dagen så han har ingen möjlighet att hjälpa mej med det idag! Funderar på om jag ska ringa henne om en stund! Först ska jag iaf kolla ut om vädret verkar hålla i sej för annars får hon fortsätta med sina drömmar!!

Vad gör ni en dag som denna??? Hur är erat väder ??

kram Virre

Titt ut!

Nu skiner solen!! Man blir så himla glad : ) Men de ska ju inte bli sådär jätte fint idag, vad vädretnissen säger.. Blir de fint så ring gärna och väck mig någon vid 12!! ; )

Då hinner ja kanske sola + att sedan gå på ett Body pump pass? Fast kanske springer senare sen ikväll. Jag tart som de kommer! Just nu är jag bara så himla trött. De svider i mina ögon så trött är jag!

Fick också nyss ett sms från älsklingen, att han snart går på flyget och att jag får snart sova gott + att jag ska ha de bra : ) Det är nu man verkligen inser hur mycket man älskar och saknar en människa.. <3 Miss u already!

Nu är det bara 1 timma och 8 minuter kvar tills jag får åka hem! Skönt, hela stora sängen helt för mig själv : ) Underbart att sträcka på sig ordentligt men när man väl ska sova ensam så är de jobbigt.. hua!  

/Saraah

Frulle på G!

Nu skall jag ställa mig och göra frukost till ganska många gäster. : ) Sedan är de bara hemfärd för min del, skall försöka få i mig en tallrik med fil innan jag åker hem. Hur brukar eran frukost se ut, vad äter ni?



/Saraah

Vädret i Alanya! : )



Så här ser det ut just nu på den femdagliga väderprognosen i just Alanya ; ) Ser lovande ut. De ska blii så skönt att få soligt väder och allt där till! : )

/Saraah

Visste du att jordgubbar..

Innehåller väldigt många olika bra vitaminer och mineraler?

Per 100g så innehåller jordgubbar ca: 5 mikrogram K-vitamin. Jordgubbarna är mycket rika på C-vitamin och mangan. Jordgubbar innhåller mycket utav fibrer, jod, kalium, folat, B2-vitamin, B5-vitamin magnesium och koppar!


/Saraah




Vad säger ni Girls??

Vad tror ni att köpa med oss en varsin sådan här T-shit ner till Alanya, kanske trycka något på ryggen??



/Saraah

17 DK!



/Saraah

En ny kanske?

Jag sitter här och kollar på en ny mobiltelefon, men de finns ju en hel uppsjö utav just en kategori som jag vill ha.. Jag är jätte sugen på en mobil med ett utfällbart tangentbord : ) Har dock ingen erfarenhet utav en sådan mobil, har ni haft någon sådan?



/Saraah

Back at work again!

Nu sitter jag här på jobbet igen.. De är lite folk här som sitter och pratar och dricker öl : ) De känns lite bättre då måste ja säga! De blir inte så ensamt då haha

Det var lite mer folk idag än vad de vart igår, och imorgon bitti är de jag som fixar frullen!  : )
Nej nu ska jag fixa lite här så vi ses senare :D Ikväll blir de massa bloggande, vilka är med mig??


/Saraah

Sex and the city!

Veronica hittar inget att titt på så dax för denna för 100de gången =)



Antingen får ni höra mer utav mej senare eller så får Sarah i uppgift att underhålla er under natten=)!!

puss virre

Hemma från Karlstad!

   Det är nog de sötaste hundarna och den ur gulliga bebis vovven kunde jag bara inte släppa ögonen ifrån! Såå söt!! Lilla Moa =)

Åh vad jag vill ha en sådan sötis som Moa!

Nu är det dags för tösen att sova har ärloigt försökt i en timme nu men hon kommer bara upp hela tiden med 1000 frågor som jag inte orkar svara på för då kommer det typ 100 följdfrågor! Jag börjar bli seg redan inte så vanligt en lördags kväll, men det kan ju vara gött och ta det lugnt i soffan, men jag vet att jag borde ställa mej och stryka jag har hur mkt tvätt som helst att ta reda på....och det blir bara mer och mer om jag int egör det!  Jag måste ändå säga att jag vet att jag inte orkar göra det idag så som vanligt så kommer jag att skjuta mpå det och hoppas på att det stryker och lägger in sej själv i garderoberna! haha....skulle sitta fint om det kunde göra det automatiskt !!!

Vi höres mer senare sedan när hon somnat...just nu står hon och studsar som en boll upp och ner och vill bara ha hela min uppmärksamhet! Fruktansvärt svårt att skriva då måste jag säga =)

puss virre

Team Alanya -09





/Saraah

Halv sju !

Nu har jag ätit mat och smaskat på lite jordgubbar, sitter på syrrans dator, funderar på att gå hem och hämta min dator och sätta mig här brevid. jag måste nog hem och hämta en tröja också.. Ja de får de nog bli : )

Vi höres snart :)
Puss
Saraah

: ) åh snart är de verkligen våran tur!

Jaaa nu är de 18 dagar kvar ju? De blir bara bättre och bättre! Det bara kryper i kroppen på mig så fort jag tänker på det! Läste en massa forum igår om folk som ska åka till Turkiet och just alanya och sedan om deras uteställen och allt de där! Så vi tjejer kommer inte ha ett dugg tråkigt! Vädret här hemma är ju pissit! Men de är bara skönt nu bara de inte åskar och blixtrar! : ) Fick lite panik inatt på jobbet!

Nu skall jag sätta på mig lite kläder och sedan göra mig klar för att knalla ner till affären och handla lite. Skall upp till Syrran och hennes kille och äta lite och sådär : ) Sen blir det hem och få de sista gjort innan jobbet och ett hejdå till älsklingen <3 hua! Men de tar vi då!

Vad gör ni idag?
Puss&Kram
Saraah

090704



Nu får man verkligen känninhgar av att vi snart ska åka, vädret är ju inte det bästa enbart fpör att många gick på semester igår kan jag tänka mej, själv har man bara några dagar kvar..Måste ha lite hjälp med tösen i veckan annars kan inte jag jobba!! Hm måste kolla om det finns ngn som kan hjälpa till...ännu vet jag inte riktigt hur ajg ska jobba, men som det ser ut nu kan det bli vilka dagar som helst denna vecka! Får kolla med hennes farmor, kanske hennes mostrar kan hjälpa mej oxå! Återstår och se!

   Senare idag ska jog och tösen fara till Karlstad med hennes mormor och morfar, min morbror bor där och hans fru, de har precis skaffat en liten vovve så tänkte ta lite kort sedan så ni får se den =) De har redan två små söta men har valt att utöka familjen med en till =) Vet att min tös + jag kommer bli helt såld =) skulle oxå vilja ha en liten vovve men samtidigt får jag tänka en gång till, det är ju inte bara att skaffa utan man måste ju se att man har tid till den oxå.. Som det är nu så kanske min uppmärksamhet bara räcker till min tös och kissen i huset!! ;)

Hoppas ni får en mysig dag!!
puss virre

Hjälp!

Nu åskar det och verkligen ööser ner regn igen !! Det är verkligen hemskt för jag hatar verkligen åskan.. Jag är nästintill livrädd! :( Vad gör jag lixom om de skulle bli kolsvart här? Jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till då! =/

/S 

Vädret i Karlskoga!

Jag kollade nyss vädret. Fy titta in detta...



Suck, men nu kommer de bli en bra jobbvecka ! : )

/Saraah

Boring!

Verkligen jätte tråkigt att sitta helt själv och bara glo på tv eller inget speciellt.. Har BARA 5 timmar och 20 minuter kvar på jobbet... haha tyck synd om mig dåför tusan! haha

/S

Vem är du?!



Vem/ Vilka är ni som läser denna blogg? Skulle vara skoj om du berättade vem du var, ålder och i vilken stad du bor i : )

/Saraah

Jag vill vara hemma nu..

Jag vill verkligen vara hemma med älsklingen nu! Hinner nog inte träffa honom så mycket mer än imorgon eftermiddag/kväll. Han åker i morgon natt typ till Arlanda =( Då är vi där med ett hejdå igen.. Det tycker jag verkligen inte om ska jag säga er! Men de är säkert många som inte tycker om det.. Idag när vi städade lägenheten så stod vi och kramades, de kändes så jobbig. Fick tårar i ögonen men vill verkligen inte visa att jag blir ledsen. Det känns så löjligt på nått sätt.. Han ska bara vara borta i en vecka. Jag kommer jobba så mycket så jag kommer inte hinna tänka så mycket. Missförstå mig inte nu, för ja kommer tänka på honom så huimla mycket : ) Kommer vara tomt där i sängen brevid mig om nätterna... Usch! Hoppas han komer ner hit senare sen och håller mig sällskap lite.

Imorgon ska vi hitta på något, om de blir fint väder åker vi nog ner till stranden en sväng.. : )
Hoppas de blir mysigt ialla fall!

Puss, Älskar dig gos! <3

/Sarkas (Saraah)

;)


Virre

At my work!

Yes nu sitter jag här på jobbet för att jobba denna helg, dvs denna natt och sedan lördag natt. De känns sådär kan jag säga. Men de blir nog jätte bra, jag väntar just nu på 1 gäst som inte har checkat in ännu. Det kom in 3 st gäster och frågade om de fanns några lediga rum. Såklart kunde han inte svenska, och jag som verkligen hatar att prata engelska!! haha Men Nu sörrni, de bara flöt på som tusan. Det var roligt : )

Nej nu skall jag stänga ytterdörren så de inte kommer in massa kryp : P
Skriver snart igen!

Puss
Saraah

Min söta tös!

Här är hon bara 5 månader och världens underbaraste =)



Här har tösen blåa ögon nu har hon bruna =) som jag =)
Just nu sitter jag här och hoppas på att hon har somnat i sitt rum, hennes pappa har åkt iväg och när han kommer hem vet jag inte riktigt...A jag har iaf suttit och tittat på en massa filmer o bilder från när tösen var riktigt liten =) Hon är ju bara så söt !!!

puss virre

Ingen höjdare!

   Nej usch håller verkligen med Sarah gillar inte när det åska och blixtrar! Huset några kvarter bort var i full gång för 10 minuter sedan att såga ner ett utav sina träd som hade blivit rätt så svart! Hela gatulampan var sned oxå, snacka om kraft! Idag har jag gjor sista dagen på sommarsimskolan och det kändes lite konstigt men samtidigt så är det skönt att slippa jobba så l'nge om dagarna! =)

   Ikväll åker sambon iväg och vet inte riktigt när han kommer hem! Men jag tror att det är dags att stänga av datorn en sväng ni får höra mer från mej senare istället...det kommer oväder!




Virre

Rädd!

Är de någon mer än jag som är rädd för åskan?? Det mullrar så hemskt och hela ja ryser när ja ser blixten.. När jag åkte bil med Älsklingen så såg jag 2 stora blixtar och jag bara skrek i bilen : P haha

Nej Nu skall jaga packa väskan och göra mig iordning till en 40års fest : ) De ska bli skoj!

Är du rädd för åskan?



Puss&Kram
Saraah

Hektisk morgon för Sarah!

Ja nu har vi städat och städat : ) Vaknade vid 10 och har hållt på sedans dess. Men nu är jag duschad och super fräsch:D

Jag hade vela åkt ner till stranden och solat ett par timmar men vet ej om de är någon ide.. Känns så himla mulet men ändå är de såå varmt. Jag och älskling ska göra lite ärender så de blir nog att åka förbi en mataffär och köpa glass och jordgubbar sedan : )

Men nu står darling här och ber mig att skynda : ) Vi hörs senare sötisar
Puss o kram!
Saraah

Färdig , Natten!

Nu har jag varit och gått med Virre i 1½ timma drygt, våran rutin ;) hehe  Det var skönt och de är helt sjukt va vi kommer bra överense! Vi började prata om När vi blev som tajtast och när vi började umgås som vänner, men de har vi inget minne utav tydligen haha Men skoj har vi i alla fall haft! : )

Nej nu skall jag ställa fram våra skålar med morrötter, Gurka och en full skål med jordgubbar : ) Mumms!

Tack för att jag har en sådan underbar vän! : ) <3
Godnatt söta ni!
Puss&Kram
Saraah

Äntligen : )

Nu har jag lutat från mitt jobb på salongen, de sista 2 timmarna som vi har ökat så känns de verkligen i hela kroppen. På sommaren så har vi öppet från 09.30 - 20.00 ett antal veckor. Så de gör ganska mycket och vi har faktiskt haft de rätt fullt nu. Super duper skoj faktiskt! Har haft lite stammisar och sedan en hel del nya kunder också, jätte trevliga var dom! : ) Välkomna tillbaka! hehe
 
Gick och handlade lite efter jobbet, ikväll efter min och Virres "rutin" så skall jag och darling mysa lite. Jag köpte nämligen lite jordgubbar och morrötter och gurka som vi skall dippa. Kanske blir de att hyra någon bra film eller bara titta på någon som vi har här hemma.. Inte långt kvar nu innan han åker till Bulgarien. Så ikväll skal vi ha lite egentid och kolla på film och så. Det blir kanon de!

Nu så skall jag plocka lite och köra en maskin med tvätt tänkte jag. Sedan får vi se om jag orkar fixa något mer. : )

Nu skall jag stri lite med Veronica på msn : )

Ha de gott
Puss Saraah

Så sugen!! ;)



Är såå sugen på dessa två...??



Det vita kostar 549:- & Den svarta 699:-

Köpte ju klänningar för ett tag sedan som jag endast har använt en gång, nu funderar jag på att sälja dessa...Ngn som är intresserad av att köpa klänningar??

DESSA KLÄNNINGAR ÄR DET JAG KAN TÄNKA MEJ BLI AV MED =)



Har dessa två i stl S/M..
Ngt intresse??

puss virre





090702

   Dagarna går fort och det kan vara tur det! Hoppas bara de stannar upp lite nu när man bara har några dagar kvar att jobba innan semestern =) Imorgon avslutar jag sommarsimskolan ochd et känns som om jag har gjort så gott jag kunnat detta år oxå! Hoppas det är några barn som klarar sej i vattnet nu!! ;) Klart de!!

   Jag har lite funderingar över detta med hur föräldrar ser på att barnen ska lära sej simma. Lära sej simma är en viktig del i livet iaf vad jag tycker! Ska man hålla sej ifrån vatten annars?? Jag har tusen frågor till föräldrar som aldrig går till ett badhus med sina barn..Det är ju inte så konstigt vi har rädda barn om dom aldrig varit i badhuset förut, det finns barn som inte vågar få vatten i ansiktet...tala om för mej hur man kan duscha håret på sitt barn uatn att det rinner vatten i ansiktet på dom??!!

A som sagt jag tycker det är en livsviktig sak! Inget man hoppar över!!

puss virre

En vän

En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd
kan hon få dej att våga.

Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dej att skratta
åt det som varit svårt.

En vän bryr sej om dej
för hon har dej kär.
Och hon älskar att se dej
precis som du är.

Virre


Jag vet att jag skrivit detta på ett kort till en utav mina bästa vänner, som jag nu bestämmer mej för att spendera några veckor utomlands med! Dessa tre tjejer som hänger på är de som betyder mest!!

kramkram virre

20 dagar kvar till Turket!!



Vem skulle inte längta till det här??

Har kommit hem från jobbet och solen skiner dax att gå ut och lägga sej och steka på altanen! Finns det ngt bättre, jo iof det finns en massa som slår det men inte just idag inte just nu!

Vet inte riktigt när jag och mitt hår ska börja komma överens. haha får fråga Sarah om lite råd hur det bli rsom jag vill senare ikväll! Vi ska ut och ta en promenad när solen gått ner lite =) Har fått in det som rutin varannan dag hoppas jag =) !! Har många tankar inför Turket resan och hoppa på attd et ska bli två lyckade veckor utomlands! Med go mat och med ett fruktansvärt gott sällskap!!

Virre

Mätt & Seg!

Tack för maten älskling det var super gott!

Nu blir de powrrnap i ett par minuter. Vi hörs ikväll!

Pusss
Saraah

Sista Jobbdagen på salongen innan helgen : )



Morgontrött är de rätta ordet på mig idag. Jag har legat och dragit på mig ända sedan klockan 06! Men jag ade ingen ork alls för att ta mig upp. Men nu är jag uppe och skall ta och duscha lite nu och göra mig klar inför jobbet!

När jag slutar blir de att städa lite om ja orkar men annars blir de att springa en runda eller promenaden med Veronica? Sedan måste jag höra av mig till Fanny med. För vi ska knalla någon dag också. De är lite jobbigt att hitta på saker när ja jobbat till 20.00 varje dag. Men jag har inte glömt dig gumman! ; )

Nu får vi höras senare, Puss och Kram på er alla söta läsare!

/ Saraaah

Ibland vill man inte förstå....

Att den man håller kär inte finns längre... Såg på systers blogg ett inlägg om våran kära hund.. De gör fortfarande ont i en när man läser och se de gamla bilderna.. Men det är så otroligt fint måste jag få säga.. <3 Vi saknar dig bubben!!



Du är fortfarande inte glömd och kommer aldrig glömma dig! Min barndomskompis Madde sa en söt sak för inte så länge sedan.. "Man saknar faktiskt att det inte kommer en hund brevid en och snorar på mina händer" Jag skrattade alltid när hon kom o tog lite papper och torkade av "snoret" Jag tyckte de va gulligt utav henne att sakna honom på de sättet.. Det är lite konstigt att vara hemma hos mamma & pappa och känna den tomhet som finns där. Det är alltid något som fattas. De ligger ingen hund uppe vid trappan, ingen hund som skäller när man kommer hem, och kliver innanför dörren. Det är alltid något som kommer fattas i våran familj.. <3

I lördags när jag kom hem och skulle hämta ett kubb spel hos mamma & pappa så skulle jag ta med en filt till stranden sa Alexandra. När jag plockade upp filten från gräsmattan kunde jag känna Max doft utav den.. De är något jag saknar, att borra ner min näsa bakom ditt öra i nacken och snosa på dig. Krama dig och hålla om dig..

Det är tillåtet att gråta, ibland känns de löjligt. Som de gjorde för någon minut sedan. Men de är tillåtet att visa att man är ledsen och att man saknar någon. Själv sitter jag och gråter och snyfftar och kan bara inte sluta men de är bara mina kännslor som jag inte kan hålla för mig själv. Men jag mår bra utav de.

Jag vill bara att du ska veta att hela Familjen saknar dig! Jag vet att du finns där i huset hos husse och matte. Lunkar fram och tillbaka, sitter brevid oss, ligger uppe vid trappan. Ligger i husses och mattes sovrum om nätterna och sover så ljuvligt : ) Sov gott Max!



*Kramis*

/ Saraah


Jobb i värmen..

Efter lunchen så vart de fullt på dagen vilket var skönt men ändå tungt. Det blev lite svalare inne på jobbet vilket jag njöt i fulla drag utav :) Klippte min kära Darling, han blev super snygg! hehe Gjorde min kära vän Annelie fin i håret idag med : ) Hon blev också super nöjd i håret! Skoj när dom tackar och blir nöjda!

Direkt när jag slutade 20.00 så fick jag skynda mig hem och slänga i mig lite mat för att sedan gå ner till bion och se en film med syster och hennes Kille, och min sambo förstårs! Filmen hette Johan Fallt - G.S.I tror ja de va iaf : ) Jag tyckte den va bra, mitt hjärta bulltade lite fort vissa stunder då de va spännande :P haha

Sedan hem och smida om till träningskläderna.. Segt och jag hade absolut ingen lust att gå ut och gå/jogga/springa.. Men jag tog mig i kragen och tänkte Ge dig för fan! Kom igen nu!! Jag tog mig i kragen och gick och sedan sedan tog ja den rundan som jag och Johan tog i förrgår. Jag sprang hela vägen hem ; ) Stolt blir jag över mig själv faktiskt! Imorgon skall jag försöka komma upp men tänker inte lova mig själv något. Beror helt och hållet hur jag sover i natt och när jag kommer i säng!

Nu blir de att lyssna på lite musik!

/Saraah


=S

   Ja ni dax att krypa under täcket för att åter vakna till en dag med jobb...näst sista dagen nu det känns konstigt men ändå så skönt! Jag är nere riktigt nere igen...men men det är bara att ta...hm undra vad som kan vara fel! Ännu en gång sitter jag här och funderar på livet, om man kanske ska ta och sadla om och fundera på vad man kanske vill, jag vet vad jag vill men det håller jag för mej själv =P... Men man är två om saker det är inte bara!! Känns som om jag bara velar fram och tillbaka inte riktigt vet vad jag vågar, vågar jeg verkligen det jag har tänkt mej?? Koarar jag av det?? Samtidigt så vet jag att jag kommer ju intre få ngt svar om jag inte provar!!
   Så det kanske är värt ett par försök!!
Dax att ta sej i kragen!!

puss&kram virre

Tack för att du finns!

Jag är så tacksam för
att jag fått möta dej.
För du är speciell
och värdefull för mej.

Det som gör dej unik
finns i ditt sätt att vara,
din styrka och ditt mod
och allt som du kan klara.

Den kärlek som du ger
i omtanke om  andra
ger lärdom om hur vi
 ska vara mot varandra.

Du är en sådan person
man lätt kan hålla kär.
Så tack för att du finns
just sådan som du är!

Virre

Första juli 09 avklarad

   Halva 09 har gått denna dag! Japps så är det 6 månader till ett nytt år... jag hoppas på att det sista alvåret nu innan nyår blir mera lyckat än den första delen! 21 dagar kvar till tropisk värme och en massa roligheter med tjejerna! Jag ser fram emot det med längtan och jag tror att jag kommer ha de trevligaste dagarna i mitt liv! Jag är trött o sliten! Behöver tänka på mej själv vara lite ego och inte tänka så mkt på vad andra tycker utan vad jag behöver nu! Sambon ska sälja min lilla bloggdator! Inget vi behöver ha kvar tydligen! =(

   Är lite nere har sånna dagar till och från orkar inte prata vill bara stänga in mej och dra på musiken så högt det bara går! Jag vet att det var det bästa jag visste när jag bodde hemma och kände mej ledsen, om jag bara var nere en dag så var det så jag drog mej undan..Nu är det dock lite svårare att få tiden att rävka till med sådant, jag veta tt jag satt mej i sittsen själv och att jag har ett ansvar som man inte har förens man får barn , men som förälder så behöver man faktiskt tid från sina barn! Det betyder absolut inte att jag alltid behöver tid ngn gång under dagen men absolut kanske komma ifrån en liten stund så man hinner andas ut!!

Puss veronica

Hihi!

Sanna; javisst blev de bra på henne! : )


Nu skall jag dra iväg ett mail till ett företag.. Mer får ni veta senare om de blir som de är tänkt! ;)

Sedan blir de att ta en powernap som vanligt : ) Åskan är på G tror ja så de är bäst jag skyndar mig lite hehe : )

Vi hörs senare sen : )
Puss på er
Saraah

Onsdag : )

Saraah sov inge gott i natt, vilket bror nog större delen på vädret tror jag! Så de blev ingen promenad på morgonen. Öppnade balkongdörren men fläktade de in något? Nepps! Men idag är jag glad för idag kommer de nog inte bli lika varmt känner jag på mig, skönt för mig men tråkigt för dom som har semester =/

Veronica ang silvershampo så får du inte ha de i HELA håret, eller ja får får du väl men då blir de grått.. Jag har ett silver shampo som är jätte bra, de är inte en stor flaska och inte en liten heller : ) De som blev för vamt blond på dig (gult) är gammal färg som är segt att bleka bort. Men solen kommer göra jätte mycket i Turkiet.

Nej nu skall ja knalla ner till Salongen för att börja en låång arbetsdag igen : ) Ska klippa Johan vid tio så ja ska väcka honom så han går upp nu : ) hehe! Nu är det bara 1 dag som jag behöver jobba till så här länge, ja denna vecka dvs! Sedan har jag ju hela 2 veckor till som jag skall jobba till 20.00 innan jag åker på semester!! Längtar!!! ; )

Vi hörs igen vid lunchtiden : )

Vad gör ni denna dag/ vad har ni för planer?

Puss
Saraah

090701

Godmorgon! Pigga och glada?? Nej Veronica är fortfarande lika trött varje morgon gha jag bli tokig! Är såå trött att jag knappast inte orkar gå upp, vil bara inte känns det som...och så vet jag att det väntar x-antal timmar i badet! men imorgon ska jag se till o kompa några timmar tror jag beror lite på vädret! Det börjar när ma sej GIRLS! Tre veckor kvar idag!! Hu va gött!!

Min arbetskamrat kommer och hämtar upp mej vilken sekund som helst så det är bästa jag gör i ordning matlådan för idag! Vet int eriktigt än vad det blir, gjorde ju lasagnett igårmen hur sugen är man på varm mat när det är varmt ute! Inte överhuvudtaget, kan jga säga! Räknar man med idag så är det tre dagar kvar och bada i bassängerna sedan tömmer vi dom nästa vecka! Då finns det ingen som vill gå på sidan av hoppbassängen kan jag säga, lite läskigt är det att titta ner fyra meter när vattnet är borta! Ingen höjdare faktiskt!

Jag tror att jag börjar vänja mej med håret! MEN jag tror silver shampo skulle vara bra för mitt hår, ska koll alitte med Sarah om hon har eller om jag måste käpa, hon kanske har ngn liten flaska?? =)

Ni får ha en trevlig dag i solen om ni har sådan tur att den är framme!!

kramar virre

Sussa sött!

Yes nu drar ja mig till sängs, imorgon SKA ja upp för en liten promenad iaf!! Ta en kall dusch innan jobbet vore ju guld! :)

imorgon har ja nog fullt på efter middagen + att jag måste hinna med till banken också, sätta in lite pengar jag har : ) sedan blir de väl att umgås med Johan, han åker till Bulgarien nu på söndag så de ska bli lite ensamt här hemma då när han åker =/  Men han ska bara vara borta 1 vecka, sen hemma ett par dagar och sedan drar han igen.. Lite jobbigt om jag ska vara ärlig.. Men såhär blir det alltid. Jag tycker de är sjukt jobbigt att säga hejdå till honom, spelar ingen roll om han åker en weekend till sälen eller ja vart han nu drar, så är det faktiskt lika jobbigt! Men det är för att jag älskar honom så mycket! <3

Nej nu blir de sängen hörrni!
Puss&Kram
Saraah

Sova!!!

Nu är det dax för Veronica att hoppa i säng ! Det behöver jag nu! Fan magen blir som en uppblås balling när jag går eller springer! Ser tusan gravid ut! Snart börjar rykten! haha Nej det hoppas jag verkligen inte!! Det var en riktig promenad hur gött som helst och känns riktigt bra i kroppen! Som du sa det kan vara bra med rutin ;) Nu känner jag mej pigg men jag vet att när huvudet falle rpå kudden så sover jag gott! En jobbardag imorgon igen! Man gör ju inget annat!! haha sånt e livet!


Sov gott sötisar hoppas att ni haft en bra dag!!

kram virre


Skönt men kvaft!

Nu har jag kommit in och de känns hur sknt som helst har varit och gått med Virre i säkert över 1½ timma! Det var skönt men lite kvaft men ändå varmt, sist vi gick frös vi sista sträckan hem. Nu svettades vi en aning! : ) Tack för idag! : ) Det är så skönt att gå dessa promenader med dig, prata om allt och inget skratta och flåsa ikapp! haha Detta måste bli en rutin!
Himlen var något svart och vi tror nog att de blir regn imorgon vilket jag hoppas på för de är så sjukt varmt på jobbet. Vet ej hur många gånger ja kände att jag måste dricka vatten innan jag tuppar av! Men de funkar nog bättre imorgon för vi har fixat en liten Ac typ.. Har lite inbokat imorgon så de blir fin fint! : )

Vad har ni gjort ikväll?

Puss&Kram
Saraah

RSS 2.0