Söndagkväll!

Just nu sitter jag och snackar lite med Sanna på msn om gårdagen. Vi skickar även över alla bilder som togs under kvällen till varandra : )

Herregud vilka bra kort, så skoj när folk har med sig kameror för att sedan få roliga party bilder. Tack alla för en kanon kväll igår! Det var länge sedan jag hade de så skoj!

Mina fötter gör fortfarande ont. Vet ej när ja kommer kunna gå i dom dära skorna igen, dom kanske blir ett par "se men inte ha på sig skor" hahah Nej då de är bara att vänja sig vid dem så går de nog!

Imorgon är det måndag, då vankas de jobb. har två långbehandlingar på dagen så de kommer gå fort. Mamma jobbar hemma, dvs ahon gör kassor, och en massa bokföring. För de måste ju också skötas. På kvällen efter jobbet blir de taco kväll för hela tjejslanten hur mysigt som helst! Då blir de mycket prat om gårkvällen kan jag tänka mig. haha Älskar er tjejer någe så grymt mycket. Ni är bäst! <3



Nu tror jag de blir att borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen för min del.

Skriv gärna en kommentar och berätta om eran helg? : )

Puss&Kram
Saraah

090531

Hej ni! Det har varit en dag som har gått alldeles för himla fort, usch imorgon är det måndag igen! Imorgon vet jag vad som väntar mej, vi ska köra en massa vatten träning på jobbet imorgon dra upp varandra på kanten en massa, gå ner på botten  ett antal gånger och tänka oss situationer som kan hända på jobbet!

Virre

Haha oj oj vilken kanon kväll!

Ja! Det vart en kanon kväll, jätte lyckat med andra ord! Jag hade det jätte skoj hela kvällen. Alla dessa människor. har nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst! Tack för en jätte lyckad fest Jonathan! Och Grattis ännu en gång på din 21års dag. Dagen vart lite stressig men vi fixade de hur bra som helst! Jag och Veronica kom hem från Örebro vid ca16.25 och då hade vi ca 1 timma på oss att göra oss klara. Då skall båda duscha här och sedan sminka oss och bestämma VAD man skall ha på sig!! Varför ska det alltid vara så för oss tjejer? På fötterna viste både jag och Veronica vad vi skulle ha på oss. Vi hade som hon skrev i sitt inlägg ca 11cm klackar och trippade runt med i X-antal timmar. Jag var smart och tog av mig dom hos Jonte. Jag hade verkligen skit ont i fötterna den kvällen, men vad gör man inte för att se snygg ut? ;) haha Mycket kort blev det ialla fall. som jag sedan kommer lägga upp. men nu åker bikinisen på och en klänning skall åka och lämna saker till Veronica. Sedan hem och sola tror jag.

Vi ses senare!
Puss Saraah

Ont i fötterna efter en MYCKET lyckad kväll!

   Igår hade vi super roligt dock finns det alltid ett MEN!! Har så ont i fötterna så det bara värker! Det var en mycket lyckad kväll igår! Var hemma hos Sarahs kompis på 21års fest och sedan bar det av mot statt! Verkligen trevllig fest! Kommer ju alltid lite men, fattar inte varför vissa människor tycker om att förstöra för andra..väx upp för tusan!
   Invigde mina nya 11cm klackar! Därför har Veronica ont i fötterna idag! Som tur var jag duktig och tog med mej andra skor att ta mej hem i! Tjejerna som jag ska åka till Turkiet med hade alla med sej kamera så det kommer nog upp ett antal bilder senare! Måste bara tvinga upp tjejerna och se till att dom skickar de fina korten till mej =)

Nej nu kliar det i tösens fötter här så det är bara att ställa sej och skära upp lite frukt och sedan ta sej ut i det varma vädret! Bara att vänja sej nu tjejer det är såhär om inte ännu varmare vi kommer ha det i Turkiet om 52 dagar!!

Kram Virre

Shopping i Örebro!

Nu om ca 1 timma drar vi till örebro och shoppar lite grann! Ang ikväll blir ja så förvirrad! Jag vet inte hur jag ska göra :S Men de får vi se senare!

Nu måste jag in i duschen! Men vi höres sen och självklart får ni se vad som följer med mig hem : )

Vad gör ni idag ?

Kram Saraah

Godnatt alla Nattugglor!

Min dag har varit trevlig. Åkte till Mamma & Pappa tillsammans med Johan. Vi spelade kubb och pratade lite skit. Hade de jätte trevligt faktiskt! Men nu ville jag bara lägga in en bild på mig från i söndags då jag och syrran var och fotograferades : ) Har typ bara fått den bilden änsålänge. Men nu blir de att sussa för min del. Vill upp i bra tid imorgon så jag inte sover bort hela min lediga helg!! Så med denna bild säger jag godnatt till alla söta läsare som läser våran blogg. Ni får sova så gott sötnosar! Vi hörs imorgon, Godnatt! Puss Saraah!


(Modell: Sarah, Fotograf: Mattias Simonsson)

Vill du prenumerera?

 

Saraah

Funderingar...

Jag funderar på dehär med blogg och sådär. Man blir lite tankspridd. En del frågar mig varför jag har det ihop med en tjej? Varför jag inte är själv? Vill ni inte tjäna pengar på bloggen?

Jag får väl svara så gott det går på dessa frågot då. Jag har denna blogg ihop med en tjej (min bästa tjejkompis) som jag är väldigt nära. Jag tycker det är skoj att ändå jag kan läsa min blogg och tycka de är skoj. Veronica & jag är olika i sättet att skriva det har jag märkt och de märker säkert ni andra också. Men jag tycker detta är hur skoj som helst & kommer fortsätta med det! Jag har haft blogg.se i kanske 3 år till och från. Men blir att jag tappar lusten att utveckla mig osv. Klart man vill tjäna pengar på sin blogg! Skulle ni fortfarande läsa om jag hade en egen blogg?

Vad tycker ni ?!

Kram Saraah


*Visdomsord*


Virre

Nu är man hemma igen..

   Nu så är vi hemma från bränbollen det blev en trevlig kväll trots att jag fick en riktigt hård boll i huvudet! Alltid får man en komentar att den nuddade bara, ja men visst för jag är ju inte stor nog och känna efter själv om det gjorde ont eller inte!!! Åh bara ibland blir man störd i huvudet! Annars var kvällen allt lyckad! Grillade och had edet mysigt =)

   Vi hade tänkt lite fest imorgon men jag vet inte riktigt hur det blir, dansband är inte riktigt min grej och det är vad statt har att bjuda på imorgon så det känns som om det kan kvitta =( Lite surt när man nu verkligen känner för att sitta och vara social ta ngt glas vin och bara ha det allmänt mysigt! Sedan senare ta sej mot statt och dansa och bara ha det sådär kul som vi kan ha det! Så nu har jag verkligen ingen aning om vad det blir överhuvudtaget =( Känns inte alls roligt!

Tog lit kort på tösen och Grizzly förut och kan verkligen inte låta bli att dela med mej =)



Två sötisar! De betyder mkt <3

Jag börjar bi seg och känner samtidigt inte för att ta mej mot sängen, men det finns verkligen ingenting att titta på. Varför finns det ingen film som man vill se, det är ju faktisk fredag!! Satt och tittade på Wrong Turn 2 här i veckan och den filmen är inget jag rekomenderar om man har lite svårt att sova efter skräckisar!! Usch jag tyckte inte alls att det var en trevlig film att titta på helt själv. Kanske var jag inte helt själv eftersom min andra hälft låg och sov på soffan, men han märkte ju inte att jag satt där och häll på o dö!! Vissa sener va inte de trevligaste! Men vill man se råa filmer så kan jag rekomendera dom!!

   Får se vad som händer imorgon då..men jag har verkligen ingen aning just nu vad som sker! Återsår och se! Men vi höres imorgon..blir som vanligt ett inlägg efter detta!

Puss Virre

Äntligen helg!

Det är så skönt med en ledig helg så de finns inte! Jag slutade jobbet vid fyra idag och sedan åkte jag och handlade lite saker till min sallad som jag skall göra ikväll. Så nu sitter jag här och är jätte sugen på en glass : ) hehe får kanske ta mig ner till affären och köpa mig en glass :P

Vädret är ju helt sjukt uderbart! Hoppas de håller i sig nu hela helgen och ändra fram till min semestervecka med johan : )

Åh just nu sitter jag och lyssnar på en låt som kommer plågas i mina öron i sommar ialla fall! Har ni hört Lady Gaga ft. Rihanna - Silly Boy ? Det är en utav de skönaste låtarna som jag spelar mest just nu. Den kommer garanterat följa med till Alanya : )

Vad har ni för kommande sommarplåga?



Kram Saraah

Fina flickor !

Här kommer lite bilder från våran Tjej-Middag : )




Första bilden sitter Jennie, Madde & Alex. Andra bilden är på Alex & Sanna Och på den sista bilden, den i mitten så är det Jag & Veronica : ) Vi hade det super mysigt den kvällen. Ni är guld värda! Det får bli snart igen tycker jag vad tycker ni ? : )
Kram Saraah

En dålig start på dagen?!

Att vakna av att grannarna kör igång med en borrmaskin i väggen är absolut inte skoj! Vad tänkte dom med? Det finns faktiskt folk som har jobbat natt i huset? Dom som bor här VET att dessa lägenheter är lyhörda så de skriker om det. När man tex hör grannen ha sex på nätterna, samt när någon utav grannarna skiter på toaletten, när grannens mobil vibrerar? Usch! De är lite hemskt va? Men men. Att vakna och börja dagen med att jag ska vara förbannad känns absolut inte skoj, det är faktiskt fredag och jag är ledig i helgen. : ) På jobbet får jag ingen lunch idag, vi jobbar till 16.00 så därför drar vi in lunchen. Skönt att få 2 timar ledigt.

Men nu skall jag fixa mitt hår och smink så det är klart!
Kram Saraah

090529 Morgonbad

   Usch jag har verkligen delade meningar om detta morgonbad, vi rullar fredagar och jobbar fyra olika tider =) Man jobbar 6-13.30, 9-17, 10-18 eller 13-20.30 jobbar man den sistnämnda tiden så jobbar man helen oxå. Sitter här men lite blandade känslor tycker det är fruktansvärt skönt att komma hem tidigt samtidigt som jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att gå upp och börja jobbet klockan 6! Som sagt det enda sköna med det är att man kommer hem tidigare! + att idag är kommer det bli riktigt riktigt varmt ute =)
 
Känns som jag behöver sova en stund sen inann vi ska iväg till kompisar för brännboll ikväll, kommer vara riktigt död om jag inte får chansen att sova en stund sen!!


Puss höres senare
virre

Strax läggdax för Sarahs del : )

Idag har jag hunnit med mycket tycker jag. Jobbat bloggat en helt del, städat och tagit en promenix med Fanny och även hunnit fika en stund med den tjejen! Hur trevligt som helst : ) Vi har alltid så himla skoj. En tjej kompis som betyder mycket och som alltid har betytt massor! : )

Nu är jag helt slut i kroppen. Så nu blir att göra sig klar för natten. Imorgon är det fredag & de ska bli helt underbart skönt! Städade en hel del idag så de blir inte så mycket att göra imorgon. Hoppas på en mysig kväll tillsammans med Johan.

Hur har eran Torsdag varit?

Sov gott vänner!
Puss Saraah


Se framåt!







Virre

Sängen väntar...

Nu är det strax dax för sängen har inte haft specillet mkt att göra idag, men endå så har tiden gått fort! Det har inte varit speciellt mkt att gör på jobbet heller, börjar bli riktigt dåligt ed folk som kommer och simmar, solar och tränar =( Tänkte på det här med att dom funderar på en åldersgräns för att sola solarium...och jag tycker det verkligen borde vara det! Ser ingen anledning till att man under 18 ska sola solarium, med tanke på att man inte har ett lika stort ansvar på sej själv då skillnaden är står på att vara 18! Man har då ett större ansvar på sej själv...och det går inte längre att få lättare straff för vissa saker heller...
Nej det är dax för sova! Men skriv gärna vad ni tycker och tänker om det här med solariesolning!!

Puss virre

Klar för idag

Nu är ja klar med städningen för idag! Känns verkligen jätte skönt, nu ser de ialla fall normalt ut hehe

Nu skall jag möta Fanny och sedan ta en promenad ist för gymmet. Sedan blir de hem och umgås med den donnan! Har saknat henne faktiskt! Ska bli skoj att träffa henne! Men nu skall jag sticka. Vi får höras senare! Ha det kanoners så länge.

Kram Saraah

Ändrade planer..

Blir ingen träning med Veronica. får se om jag knallar bort till träningslagret och tränar lite själv eller hur jag gör. Men nu håller jag på att städa och det går bara fint. Börjar få bort en del grejer här hehe men fortfarande mycket som skall göras : P Egentligen skulle vi städa imorgon jag och Johan efter jag hade slutat, men känns inge vidare att städa på en fredag. Så jag fixar ialla fall ganska mycket av allt som behövs göras : ) Nej nu måste jag röra på mig igen hehe Hörs igen senare!

Kram S

Städdax!

Nu har jag precis slängt i mig lite mat, inte såå mycket men lite, skall göra ett ryck här nu och sedan vid typ åtta skall ja ta mig ner till Badhuset för att ta mig igenom ett träningspass med Veronica! Skall bli skoj faktiskt! Kanske blir en del kort också : ) men de får vi se ; )

Nu höjer ja volymen och rockar loss med städningen! haha

Vi hörs senare!
Kram Saraah

090528 Ännu en Torsdag

   Då är man på jobbet igen nu har jag min plats i kassan för en stund och folket lyser med sin frånvaro så kan passa på me dett inlägg. Igår blev det dock dåligt med sånn kom hem sent från tjejmiddan och var extremt trött! =) Men nu har jag osvit ut =) Började ju jobbet klockan ett idag så kunde sova en lite längre stund, iof så vaknade tösen klockan halv åtta, så då var det bara att gå upp. Får enså vara glad att det inte var tidigare.

   Måste rusa nu men vi höres senare

puss virre

Lunch : )

Jag kanske får en liten kisse ialla fall, har en kund som skall få små katt bebisar snart : ) Sedan är dom nog långhåriga också,  precis de ja vill ha! : ) Så sanna du blir nog gudmor ialla fall ; ) hehe Jag får prata med min käresta sen ikväll. Skall också meddela dom som ville ha kattbebisar utav mig att jag har en som snart skall få om dom fortfarande är intresserade : ) åååh va ja blev glad, ja bara lös upp som en sol. Hoppas de blir rätt svar sen bara hehe! ; )

Nu blir de att ta en powernap! Vi hörs senare!
Kram Saraah


Nedräkning!

Nu är det bara 55 dagar kvar tills vi åkter till Turkiet, ALANYA!

Godmorgon!

Det var en kanon kväll igår. bilder kommer idag : ) Vi käkade jätte god mat och bara pratade strunt! Vi åkte vid 20 och kom hem typ 23 haha! så de blev inget inlägg igår kväll för jag tror både jag och Veronica däckade när vi kom hem. hehe

Älskar att umgås med dessa tjejer! Ni är bäst!

Men nu blire att klä på sig sina arbetskläder och sticka iväg till jobbet. Idag har jag nästan fullt vilket känns jätte trevligt : )
 
Ha det bra! Hörs senare, Kram Saraah

090527

Tusan va det blåser ute känns som om det blåser storm, håret ser för j*vligt ut när man kommer in genom dörren =( kom precis hem från dagis har varit på möte om henne, hur hon nu fungerar på dagis =) Det var inget att invända på det funkar som det funkar.. Ska strax hoppa ner i duschen behöver jag...känns som om jag har tusen saker att göra idag

> Jobba 7-13
> Möte på dagis 13.30
> Träna simhoppstjejr 16.30-18
> 18.40 pump på lagret
> 20.00 äta med tjejerna

Japps idag blir det restaurang mat på kvällen skönt att jag hinner med ett pass före, blir att skynda sej efter bara, hatar att stressa men skönt att bara sitta och ha det gött och snacka litten skit! Man får inte glömma bort att vi ska drömma oss bort till Turkland=) haha, stackars er så mkt ni kommer få stå ut med att både jag och Sarah bara känner för resan precis NU!

Men jag uppdaterar lite sen, hoppas på att Sarah drar med kameran =)

Puss virre

Mmm gott med mat i magen!

Sitter nu på min lunch och äter den goda maten som älsklingen gjorde igår, het kycklinggryta : ) Mumms va de är gott! Det här gjorde han bra! <3

Nu skall ja ta en powernap på soffan innan jag börjar igen känns bättre då och jag blir mycket piggar på eftermiddagen om jag får en liten powernap : ) Har en lång behandling på eftermiddagen sen. Efter jobbet blir de att sticka till Gymmet för att köra Body pump, men vet ej om mina ben klarar av de. körde sjukt hårt i måndags och nu har ja en envis träningvärk. Men lite uppvärmning och inte så mkt på bena så går de bra, får köra mycke hårdare på övriga muskelgrupper! : ) de blir nog skitbra!

Vad gör ni en dag som denna?

Kram Saraah

Jobb-dax!

Usch vilken fruktansvärd träningsvärk jag har i mina ben! :O Hoppas de går över lite under dagen för ja ska köra pump idag! =/

Ikväll blir det tjej middag! Hur mysigt som helst ska de bli! Jag tar med min kamera så får ni se bilder sen senare : ) Men nu måste ja skynda mig till jobbet. Vi höres snart igen.
Ha en bra dag!

Puss Saraah

Så! Sov gott nu alla!!


Virre

Blickar tillbaka !

Har suttit här en stund nu och tittat på en massa kort från när vi va uppe i sälen i påskas, och kan verkliegn inte ta ögonen från tösen när hon för andra åretstod på skidor =) Fast man måste tillägga att det var denna gång hon tyckte det var kul att åka! Förra året var det bara för att skidorna var fina att titt apå =) haha


Söt som tusan!



Skakiga knän! Inte så lätt när man bara är 3!!



Och fint väder!

Solen tog i ansiktet, det var konstigt att komma hem efter endast då 5 dagar och se att det int evar en gnutta snö kvar här hemma, docj försvann det hur mkt som helst när vi var där uppe oxå! =( Känns så skönt att man vet att man har ngn stans att fly till nu i sommar om man bara känner för att int evara hemma! Fly till mysiga stugan, fiska och bara njuta av fjälluften!!
Inga som helst fel!!

Det bli ett inlägg till efter detta har gjort det till en liten vana att skriva lite ordspråk och lite annat innan jag somnar och hoppas det inte gör någonting att jag delar med mej!? Dessa ordspråk eller dikter jag skriver försöker jag få till så att det passar in på mej just den dagen jag skriver det !

Nej Veronica väljer nog att glo dumburk nu ett tag innan jag somnar börjar 7 imorgon och hoppas jag är bättre så jag kan för första gången träna denna veckan! Imorgon blir det även att käka med tjejern, ska se till så Sarah tar med sej en kamera, min är så otymplig =) Puss på er
Virre

Nu säger Sarah Godnatt!

Sängen ropar på mig nu eller ja Kroppen säger också ifrån. Är hur trött som helst. Så nu blir det sängen. Skall upp och jobba imorgon 9.30 och jobba ända till 18.00 

Hoppas ni har haft en bra dag. Vi höres imorgon godnatt alla sötisar! : )



Jag och min underbara skatt Iris : )  <3 
Kram Saraah


Comviq Surf!



Comviq Surf Priser ser ni här nedan.
Surfsticka (Model) - 299kr ( kampanjen håller till 30 juni )
Startpaket(sim-kort) - 0kr (ordinarie pris 15kr)
Comviq Dagssurf - 29kr (max 0,5GB)
Comviq Veckosurf - 89kr (max 1GB)
Comviq Månadssurf 249kr (max 5GB)


 

Är det någon som har testat denna grej? Funkr det bra? Är det värt pengarna?
Vore skoj om ni ville berätta!

Kram Saraah



 


Lax & Ris

Min söta darling har eller håller på att laga lite mat, Ikväll blir det Lax & Ris : ) Han har även gjort en het Kycklinggryta, den var jätte god! Men den blir de att göra lite matlådor med. åååh min mage skriker efter mat!

Träningen gick sådär det belv bara joggning på bandet idag, det var massor med folk på gymmet så de var inte sådär jätte skoj! Sedan vill ja inte köra för hårt har redan träningsvärk från igår, från Body pumpen. Imorgon blir det Body pump igen vilket jag hoppas ja klarar av med träningevärken :) hehe

Kraam Saraah

Träningsdax!

Nu drar jag till gymmet för att köra ett litet pass själv i gymmet. tar med mig min mp3 så jag har lite bra musik ; ) Sedan är de dags att lägga in ett bra recept till er : ) Får se om jag hinner det idag eller om jag gör det imorgon : ) Men nu måste jag sticka iväg om jag skall hinna till affären sen för att köpa lite ärtor!

Kram Saraah

Dax för en dusch!

Hej ni nu sitter man här igen och känner att jag måste hoppa in i duschen! Ett nödvändigt ont =) Slutar vidn fyra så det är bara 1½ timme kvar tills jag sätter fötterna utanför det här huset! Var meningen att jag skulle ha hopparna sedan, men fick en annan tjej som hjälper mej! Är inte speciellt kry och känner att jag inte kommer bli det heller ju mer jag är i den här miljön! I morse va det verkligen inget vidare kändes som om jag skull ekräkas och funderade faktiskt på att gå hem när klockan slog 10.20 och simskolorna var slut. Men det släppte efter en macka och vatten så det kanske var lite behövligt =) Veronica är inte så duktig på att äta! Men nu väntar en dusch! Men vi höres senare

Kramar Veronica

Bra Jobbat!

Nej tyvärr så blev de inga kissebebisar, alla 3 dog. Dom föddes åt fel håll. : ( Så himla synd faktiskt. Hade verkligen sett fram emot att ha några små sötisar som sprang runt. Men Jag vet inte ifall allt var helt klart när jag åkte hemmifrån men jag tror de. Ja de va väldigt synd de här. Tack Annelie som var med mig och höll mig sällskap. Att försöka få en kisse att kryssta och ligga still på en och samma plats var svårt. Min Iris är en jätte stark kisse så hon försökte allt att smita ut.

Bra jobbat kissen : )

Nu blir de strax att gå ner till jobbet och jobba i eftermiddag =/ Vilket jag inte alls har lust till! Hade hellre varit hemma och städat iordning här.. Ser allt förjävligt ut!

Vi hörs senare!
Puss Saraah

Blivande Mormor : )

Nu håller min kisse på att föra sina små kissebebisar : D Det är lite läskigt men de får man inte visa för henne för då blir hon orolig: ) Nej nu måste ja gå till henne. återkommer när de händer något hehe

Kram Saraah

Kan inte sova! =´(

Kan verkligen inte somna och jag är less på det! Skulle behöva x-antal sömnpiller för att komm atill roa. Tror att det kan vara för mkt som rullar i huvuvdet på mej för tillfället som spökar. Ska iaf ringa vårdcentarlen imorgon det handlar om lite allt möjlig blandannat så fundera jag på att ta "twinrix" ska kanske vara bra till Turket!! Försår inte varför jag int ekan komma till ro på natten, det spelar inte så stor roll vad jag gör...tränar jag så jag är helt slut kan jag inte somna för att jag är så uppspelt, är det inte det ena så är det de andra! =(
Är jobbigt när man vet att man ska gå upp om några timmar, känns inte som det roligaste att göra direkt! Men det är ju ett måste om man vill att pengarna ska komm ain på kontot! Tänk om man inte hade ett pengaproblem, det är väl inte det egentligen men jag skulle vilja känna mej oberoende av dem! Nej det är dags nu att lägga huvudet på kudden och försöka möte John Blund!! Hoppas hoppas hoppas att han kommer =P

puss virre

Sängen ropar efter mig!

Nu blir det nog sängen för min del, kroppen är hur slut som helst. Ja orkar inte ens resa på mig. Usch! Men de ska bli skönt med sömn! Imorgon blir det upp vid 11 och sedan iväg och sola lite med Johan. Sedan blir de fixa o dola lite innan jag börjar jobbet vid 14.00. Egentligen skulle jag ha varit ledig imogron men hade glömt att skriva in de i blocket och vi har bara jobbat på och bokat in kunder. Så de märktes idag haha men man ska inte klaga när det är mycket att göra, det är bara skoj! : )

Har ni haft en bra dag vänner?

Sov gott med er. Godnatt!
Puss Saraah

Slut i hela kroppen : )

Hemma från träningen och mätt i magen : ) Träningen gick bra, men herregud mina stackars ben : P HAHA! Men fasen va underbart efter passet. hela kroppen är helt slutkörd orka inte göra något känns det som : )

Nu sitter vi ett par tjejer och planerar att vi skall ta en lite tjej middag ute på onsdag kväll, skoj skoj! De tycker ja att man skal föra oftare än vad man kanske gör : ) Dör det är ju så himla mysigt!  Så detta ser jag verkligen fram till!

Sitter och pratar med Veronica på Msn. Vi pratar lite alltmöjligt! Sommaren mest, turkiet resan som kommer snart! Det ska bli så fruktansvärt skoj att åka. Vi 4 flickor kommer må så otroligt gött! Glassa i solen och på krogarna! ujujuj! Detta kommer bli så lyckat! : ) Ser också fram emot Karlskoganatta som kommer komma upp snart, eller ja den 13 juni. Men tiden spriger så fort iväg så vi är allt snart där. : )

Nej nu blir de att kika lite på tv och prata vidare med Veronica!

Vi höres senare.
Puss Saraah

Jag är avundsjuk!

   Jag vill oxå ta fina bilder våga se sej själv på bild vore inte så dumt...jag vill oxå Sarah!!!! Bad Sarah att vi kanske skulle gå till studio och ta lite kort tillsammans för bloggens skull...så ni ngn gång får se några kort på oss =) Sarah har ju lagt ut några på sej själv ibland, men jag lyser med min frånvaro!!! haha =)

Puss Virre

RESPEKT!


Virre

Hoppande tjej & fina moln =)

   Även denna dag då börjar få sitt slut denna dag har oxå gått grymt fort och jag har ändå fått en massa gjort! Är lite sur dock att jag inte kunde träna som nu, men vill inte riskera ngt heller! Man vet ju aldrig man måste ju ta hand om sej själv, kan faktiskt vara helt livs avgörande att träna om man inte är helt frisk! Men jag kan inte vara annat än avundsjuk, för pumpen är det roligast passet som jag vet! När man väl har gett det några gånger så kan jag inte låta bli sen!

   Var ute och tog lite foton förut lill tösen hoppade studsmatta så det stod härligt till, tog en hel foto serie ser rätt så roligt ut när man ser bilderna fort efter varandra =) Jag har dock bestämt mej för att ett kort ska läggas upp här.. ett på tösen och sedan ett på himlen när molnen täckte solen =( Usch idag har det varit varmt till och från, när det blåser känner man att det inte är riktig sommar värme här! Dock är det ju väldigt skönt att plasera sej ute i en solstol och mata en bra bok =)




Hoppar tös!! =)



Tyckte den här bilden inte blev så pjåkig! El vad säger ni??

På Onsdag är det lön och Alex har beställt en biljett åt mej till Karlskoganatta! Jätte jätte gulligt! Tack så mkt =) Får se imorgon om mitt paket anländer imorgon =) Imorgoon är det jobb igen! Vet inte varför men just nu känner jag inte för det överhuvudtaget! Hoppas bara på att jag mår bättre och att jag kanske kan träna imorgon oxå! Vore inga fel...Tror jag blir bara lite rastlös att vara hemma utan att få gå igenom kroppen med träning, helt sjukt när man väl har börjat så är man fast! =)

Puss på er
Virre


Pump it up !

Yeah äntligen är det måndag och det är ju = Ny början haha Idag skall jag få med mig en tjej på Body pump för Veronica var inte helt kry än så idag skall jag köra hårt, skall se hur mycket jag orkar var ju ett tag sedan jag tränade : ) Men idag är jag riktig taggad för att köra ett hårt pass BODY PUMP!

De är ett pass jag verkligen älskar att köra! Har ni aldrig testat de så gör de, och ge de en andra chans, plocka inte på för mycket vikter första gången. Efter anda och tredje passet så kommer ni älska passet! : )



Nu blire att köra hårt och pumpa upp varenda lilla muskel i kroppen ; ) haha
Ha det bra, Kram Saraah

Måndag - Jobb + träning!

Yes nu är jag hemma på min lunch och har ätit färskpotatis och hemma gjorda köttbullar, de var gott : ) Nu skall jag lägga mig en sväng innan jobbet. Efter jobbet eller vid 19.50 skall jag iväg på body pump tänkte jag. Det är nu ca 25 dagar sedan jag tränade, och de känns i kroppen kan jag lova. Men nu börjar jag hårt igen. : )

Har fått lite bilder från gårdagens fotografering : ) Kanske visar någon senare idag : ) men bara kanske ! hehe

Vi höres senare sen.
Puss & Kram Saraah

090525 Måndag *ledig*

   Japps så är det önskar bara att det kunde vara lite lättare att vara ledig! Täk att sätta sej i en stol och njuta av en bra bok, inte behöva tänka på vad som ska göras hela tiden! Usch mår fortfarande inte alls bra, har tröttnat rejält nu på att känna såhär! Kan knappast sova på natten för hostar som en tok! Som sagt om allt bara kunde släppa och jag kunde må toppen igen! Strax så ska jag ner och sätta på ännu en tvättmaskin, dags att tvätta sängkläder! Man bryter ju typ armarna av sej när man ska hänga upp dem, speciellt när man har dubbel lakan! Så llånga armar har ju ingen =) Står alltid och svär en hel del när jag ska försöka hänga upp de på ett bra sätt så det torkar fort =)
   Kan vara en rolig syn !

   Lilltösen är hemma för jag har ju denna dag ledig, så hon sitter här och tycker det är bra orättvist att hon int efår vara och leka med barnen på dagis, vet int eriktigt hur mkt hon förstår när jag säger att hon int efår vara där när mamma och pappa inte jobbar! Så nu sitter hon och målar och ser allmnt road ut, väldigt koncentrerad=) Har precis stått och gjort lite vofflor till henne, hon åt det glatt med glass =) Komentaren jag fick var : kan jag inte alltid få sån här mat mamma...=) Nej sån här mat får man bara ibland när mamma inte har en aning om vad hon sk afixa för ngt!

Nej jag ska ta och gå ner i källaren och fixa med tvätt vi höres senare!
puss virre

Snart Natten!

Mätt och belåten är jag ialla fall. Hur mätt som helst, och hur gått osm helst var det hos mormor. Sallad, och till efterrätt blev de varm rabarberpaj! 'Mumms* Vi hade det hur roligt som helst. Spela bingolotto, var nära att vinna massor med pengar men icke sa nicke. Men mysigt hade vi i alla fall :) Min mormor är Bäst! : )

Nu blir det en snabb dusch och sedan sängen för min del. Imorgon blir det jobb igen. Usch ja är så trött på att jobba så de är sjukt, men har bara 4 veckor kvar till min och johans semestervecka :) Det ska bli mysigt :) <3

Vi hörs imorgon sötnosar, Godnatt!

Puss och kram
Saraah

;) *Puss*



Virre

Nu börjar dagen gå mot sitt slut..

   Tusan den här helgen har gått fort Sarah skrev igår att det bara är 59 dagar kvar tills våran resa =) Så jag kunde ju int elåta bli att dola och fixa med lite bilder. Tjejerna som åker är det bara jag och Alex som varit i Turkiet, jagh ar varit där jag vet int ehur många gånger och det känns bra att åka till ett ställe som jag tycker väldigt mkt om + att jag vet  vart jag ska vända mej om det skulle hända ngt! Det tycker jag känns fruktansvärt skönt! Hotellet vi ska bo på har jag bott på tre gånger förut och känner han som äger det.. det är ett + när man inte kan språket och vill ta sej ngn stans som inte alla vet om, eller snarare inte har en aning om att man kan göra =)

  

Mysigt??

   Jag är inte den enda som drömmer sej bort med dessa bilder, vet att sambon är bra avundsjuk för att jag sk aåka, men han valde samtidigt att köpa en trail för sina pengar =), så känns lite roligt att lägga in dessa bilder för att reta honom lite granna =P !! haha

Nej nu blir det att krypa upp i soffan och hitta ngt bra att titta på...sedan blir det kanske ngt mera inlägg =) Ett iaf direkt efter detta =) Det lovar jag er! Puss Veronica

Hemma igen : )

Japp då var men hemma igen efter x-antal fotto timmar utomhus: ) Det gick bra och det var super skoj! Nu hoppas jag bara på att det blev ett par bra bilder ialla fall HAHA!

Pratade nyss med min kära mormor : ) Ikväll skall jag över till henne och äta en jätte god sallad och sedan blir de att spela bingolotto : ) De ska bli så mysigt! : ) Men nu blir de att plocka lite och sedan sova ca en timma. Känner att mitt huvud behöver de. 

Men vi hörs senare! 
Kram Kram!

Saraah 

Rensa & dola i trädgården =)

   Japps nu har man legat och ränsat rabbaterna och det är väl inte det trevligaste man kan göra, har lite svårt för alla småkryp som finns och som hällst utav allt vill krypa på mej ! Usch ingen höjdare! Men om man vill att det ska bli fint är det bara att köra på =) Passade på att ta lite kort på våra fina äppelträd så tänkte dela med mej utav ett =).. Har även hunnit tvätta två maskiner oxå så tvätten hänger ute på altanen och det blåser lite här idag så det blåser tortt rätt så fort hoppas jag på =)


Sambon är hemma igen känns som om han aldrig var borta, dessa två dagar har gått fort =) Det innebär då att helgen har gått lika fort det är dock ingen höjdare! Som tur är man ledig imorgon =)

   Nej nu blir det att åka och handla lite mumsig glass! Det är vi värda =) Ha det gött så höres vi senare! Puss på er
Veronica

Hej hopp!

Nu är jag uppe och skall strax knalla ner till salongen där jag skall göra mig klar för dagens fotografering:) Jag återkommer senare när ja har kommit hem : )

Vad skall ni göra idag?

Kram Saraah

Söta ni ;)



Virre

090524 Söndag

   Det är en skön morgon jag mår väl lite bättre fast inte så jag kan ta ett pass på gymmet sen, det får jag hoppa...Sedan får jag hoppas på att jag kan köra imorgon=)  Här har vi varit vakna i ca 4 timmar, så att jag int ebloggar förens nu beror på att jag haft datorn i sovrummet, sedan har jag varit trött och inte orkat hämta den förens nu! Strax dax att skutta ner och ta en dusch både jag och tösen...sedan blir det nog att åka en sväng till mamma och pappa! Just nu är vädret toppen utanför dörren men vänder man blicken åt andra hållet ser man stora mörka moln! Det skulle ju  verkligen int eförvåna mej om det häver ner när vi sätter våra fötter uatnför dörren =)

   Har en suris kisse här nu som bara njuter av att solen lyser in i soffan..bäst att låta honom vara..kan int evara lätt att vara katt =) Vara ute hela natten och skrämma livet ur mej när man ska gå på toa mitt i natten, så ser man bara två gula ögon som stirrar på en, usch jag blev faktiskt lite rädd där =) Nej nu ska tösen och jag skutta in i duschen och sedan åker vi en sväng =)



Sambon kommer hem senare idag, han  lovade att han skulle ringa och tala om hur det gick, men jag har inte hört av honom och det går inte att ringa för han svarar inte! =( han kommer ju hemåt iaf..förhoppningsvis! Undrar hur ett liv skulle se ut om jag bodde själv??! puss på er!
Veronica


<3 Sorligt & Jobbigt

Det är kanske tjatigt för er att lyssna på mina jobbiga stunder. Sitter här på jobbet nu och när de inte finns något annat att göra än att bara sitta så börjar jag fundera på saker. Tänka på allt möjligt och de som kommer upp i huvudet är självklart Max.. Jag var hemma idag hos mamma och pappa. När jag satte mig i bilen så kände ja hur de luktade Max. Jag fick en klump i halsen och radion var på hög volym. Den sänkte jag, och sedan tittade jag i backspegeln. Nej ingen Max där. Alltså det är inge skoj längre, alla dessa inbillningar. Samma sak hemma. När jag satt på mitt rum så plötsligt öppnades min dörr. Max gjorde alltid de när den inte är helt stängd. Ja fick ont i hjärtat, ni vet när de dunkar till sådär hårt? Precis så. Men nej det var bara min söta katt Iris som ville titta till mig. Igår morse när jag slutade här på jobbet så började jag gråta i bilen hem. Det är verkligen svårt att förstå att man aldrig mer kommer kunna känna den voffsingens päls hans kramar som han gav oss. Inte kunna få se hans underbara fina bruna ögon. Hans ögon var något som jag var svag för. Finns inget finare än hans ögon. Nu sitter jag själv här på jobbet och har en klump i halsen. De är svårt att prata om detta tycker jag, utan att fälla en tår. Jag berättade lite för en kund jag hade i torsdags, visst ja fick tårar i ögonen då men jag började inte gråta. Men det gjorde jag senare sen när jag kom hem. Ni kanske tycker det är töntigt att jag gråter så mycket som jag gör. Men Max var speciell. Har man haft en hund i 9 år så är de kanske inte så himla konstigt att man saknar honom? Att det är svårt att släppa taget. Det är så otroligt tyst hemma, de är så ja vad ska jag säga, tomt känns det som. Idag vet jag inte hur många gånger jag kikade in i mammas och pappas rum för att se om han inte låg där vid väggen som han brukar göra när man kommer hem. Men icke, och självklart vet jag att han inte kommer  komma tillbaka. Han har det så bra i himlen nu. Där han slipper all smärta och konstigheter. Där kan han springa fritt och bara vara. : ) Jag vet att han finns här med oss, han sitter allt i bilen när man åker ut, han går nog runt hemma och tittat till oss. Jag trodde ärligt talat inte att de skulle bli såhär jobbigt. Visste inte att alla vi skulle reagera så som vi har gjort. Att jag syrran & mamma bröt ihop på jobbet, stod där och kramade om varandra och grät. Usch det är sorligt. Jag tycker att allt har gått så himla fort. Min sista promenad med honom var otroligt jobbig, jag gick och grät hela vägen, klappade Max, kramade om han, tog bilder på honom. Ville inte släppa taget, sedan när jag och johan skulle åka hem så var jag inte så ledsen, jag tänkte nog inte så mycket på de. Jag sa hejdå till mamma o pappa sedan gick vi. När vi kom hem fick jag en så otroligt ångestfylld kännsla inom mig. "Jag sa inte hejdå" Det var de ända ja kunde tänka på. Att jag inte hade gett honom en sista kram och sagt hejdå, och att han skulle ha det bra. Det gjorde ont i hela mig. Men sedan på onsdagen där den 20 Maj (-09) (Den dagen han skulle avlivas) Så följde han med mamma till salongen, vilket jag inte trodde. Det vart mycket jobbigare då, att se han gå runt där, ligga där och sova. Varje blick jag gav honom, och som han gav mig gjorde mig ledsen. Jag visste inte riktigt hur jag skulle klara utav den dagen. jag vart tillslut så himla ledsen så jag sa till syrran att jag tar fasen snart hunden och kör hem honom, jag orkar inte se honom.  Alltså jag menade inte något illa när jag sa det utan jag tyckte det vart så jobbigt när han var omkring mig.  Sedan kom pappa och hämtade honom efter en stund... Vilket jag hade hoppats att jag kunde få ge honom en sista puss på kinden och ett ögonblick från honom. Sedan vid ca halv 3 kom pappas syster och hämtade syrran, hon var så snäll som följde med till vetrinären. För att göra honom lugn och känna sig trygg. Hon bröt ihop där och det gjorde vi alla när vi såg våran bil på andra sidan gatan. Jag tänkte "Nej ni får inte, nej ni får inte!!!" Men han mådde faktiskt inte så bra våran vovve. Att de skulle bli såhär var tragiskt, sorligt, och sjukt jobbigt visste jag inte! Visst visste jag om att jag skulle må dåligt men inte såhär dåligt. Att de kunde gå så fort neråt för honom är så synd. För allt bus han hade för sig all spring i benen, dina långpromenader tillsammans med mamma. När vi badade dig maxen på öland, du var så glad när du fick bada och springa där på stranden. Finns ingen som kommer kunna ta din plats Max! Du kommer sedan aldrig bli bortglömd <3 Det kommer ta lite tid för mig att smälta allt men det får ni stå ut med.

     


Saknar dig Max <3

Nedräkning!

Idag är det 59 dagar kvar tills vi tjejer åker till Turkiet, Alanya!!

/S


: ) den 23 maj (natten)

Nu säger dom flesta godnatt på msn till mig, känns lite tråkigt. Själv har jag bara snart ca 6 timmar kvar att jobba. Men de gör mig inget för nu är de lungt. Det kommer det inte att bli imorgon kan jag tänka mig. Fast i kväll är det mindre gäster än vad det var igår. Igår var det ca 125 st och idag är det 66 st om alla kommer. Imorse vart de stressigt men blev bra tillslut. Hoppas det blir bätttre imorgon bitti.

Imorgon har jag lite planer som jag ser fram emot! Vid ca 13.00 skall jag knalla bort till Syrran för att fixa håret och sminket. Vi skall nämligen bli fotograferade imorgon : ) Vilket var väldigt längesedan för mig och syrran. Men det är något jag ser fram emot. Sedan så bestämde jag att jag och min kära mormor skall äta ihop på kvällen. Det skall bli så himla mysigt var ett tag sedan jag träffade henne!

Kram Sarah

Att det ska vara så svårt...

Hej ni =) Min lilla tös sover gott sedan klockan halv åtta, så jag har haft en lätt kväll...Nu dock så kommer huvudvärken tillbax så jag nästan vill kräkas!! Usch det är mer än jobbigt detta, så fort det blir lite för ljust i rummet så måste jag blunda, annars får jag super ont i ögonen! Ingen höjdare det! Jag som vill träna imorgon, men se de får jag  nog ta och glömma..Nu är det nog strax dax för mej att ta till en bra film och försöka somna, det är ju en dag imorgon oxå! Och den dagen + måndagen är jag LEDIG!!!! Åh så gött!! =)


   Nu är ja i den där svackan igen funderar och funderar över hur livet ska vara =) Det kan man ju tänka hur många gånger som hälst på utan att komma till någe mera beslut än de man tog senast man funderade på dom..=) Det är sådan jag är, tycker det är skönt att sitta här och fundera på vad det verkligen är jag vill göra, vad som är acceptabelt att tänka sej göra: Nackdelen jag har är väl att jag alltid funderar över vad alla andra ska tycka och tänka !! =(

   Min svagehet i livet är nog att jag är rädd att bli själv, känner mig int ealls trygg i att vara själv, fast samtidigt gå jag emot mej själv lite för det är inte så dumt att bara ha sej själv att tänka på ibland...men jag tror att det mesta att jag inte vill vara själv beror på att jag alltid har varit tillsammans med samme kille och aldrig bott i en egen lägenhet...jo en gång men det är en annan historia =)

Nej nu får ni sova gott pussar i massor
Veronica







Ångestdrabbade känslor igen! =´(



Virre

Så där =)



Sarah skrev om självförtroende i ett inlägg nedan! Tänk på dessa ord =)
puss Virre

Mys hemma! Har jag någe val??

   Nepp så är det ju jag har ju inge val denna helg, måste va hemma med tösen. Har dock inte varit inne till henne än, hon bestämde sej själv för att gå till sängs för ca en halv timme sedan, man vet aldrig om han har somnat =) kanske ?! =) Jag har då roat mej lite genom att fixa oxh trixa med lite bilder =) Har lagt en beställning, eller rättare sagt så ja jag den i tordags så hoppas på att det ska dimpa ner på måndag =)



Kunde bara inte låta bli!! =)

   Sedan kunde jag bara inte låta bli att kolla igen och hittade en del klänningar som återkommer i alla dess olika färger och om jag hade tagit studenten i år så hade nog den vita blivit en studentklänning! SÅ ni som fortfarande inte har hittat eran klänning såp finns denna på NELLY:COM =)



Söta??

Ska lägga in en sak till efter detta! Sedan ska Veronica bänka sej framför Robinson, kan bara inte missa det idag Jarmo slår sej ordentligt i dagens program, ingen trevlig syn! Jag hoppas verkligen att klänningen passar mej nu bara, annars blir det jobbigt att byta och greja...

Puss på er så länge =)
Veronica         

=´( Lördag 090523

   Usch jag mår verkligen inge vidare, jobbade idag och hade tösen hos min mamma och pappa sedan ville hon leka med en annan och fick göra det, när jag låg och sov som skönast ringde de...ebba är jätte trött hon vill åka hem! Absolut kommer direkt, men gud när jag satte mej upp kändes som om huvudet skulle gå i bitar, så det var bara att dra sej ut till bilen och hämta upp tösen. Hoppas verkligen att hon somnar fort sedan när hon ska lägga huvudet på kudden =) känner  mej som en usel mamma just nu som verkligen inte orkar engagera sej i sin lilla =(

   Därför funderar jag på om jag som mamma skulle åka ifrån om min sambo mådde super dåligt så funderar jag på vad han hade begärt av mej, hade han velat att jag skulle va hemma? Jag frågade honom igår om han verkligen var tvungen att åka, eftersom ni vet vid det här laget så mår ja piss. Men fick inget svar så när jag vaknade i morse så hade han åkt...Han åkte tidigt men jag hade iaf kramat och sagt hej då!  Tror tjejen ska få gå och sussa vid sju ikväll...

   Min åsikt är sagd tycker man kan prata med varandra och om det är så att en person mår dåligt så måste man kunna lämna det man skulle göra åt sidan?

kram virre

: ) Lördag..

Nu är jag vaken och har hunnit städa och duschat lite grann! Känns skönt att de är nogelunda fint här ialla fall.

Idag blir de att åka till mamma o pappa vid ca 18 & titta till Iris(katten) så hon inte har fått några bebisar hehe. Sedan messa jag Veronica och fråga om vi skulle göra något ikväll men har ej fått något svar än..  Jag är sugen på en Paj från Mc Donalds Virre!!!! haha Jag har nog fått dille på dom, Vilket är Jädrigt dumt! haha men så förbannat gott ; )

Nej nu blir de att titta till potatisen och sedan duka : ) Vi hörs senare!

Kram Saraah

Strax läggdax : )

Jaaaa nu är det strax läggdax för min del, och ni anar inte hur underbart de kommer bli?

Men vad ska man göra en lördag? Jag vill kanske åka till Veronica och umgås med henne på kvällen. Måste göra ett ryck hemma i lägenheten också, det ser ut som F*n! uch o blä! Sedan måste jag nog titta förbi hemma hos mamma o pappa. Min bebis, Iris har ju massa små kattbebisar i magen som är nog påväg ut vilken dag som helst : ) 

Söndag måste jag träna! Har inte tränat på snart 1 månad : O  Måndag kör jag igång med hårdträningen igen! Som jag gjorde innan jag blev jätte sjuk. Är inte sådär jätte peppad på träning men det kommer såfort jag har kommit in i min rythm igen så äre bara o gasa ;)

Nej nu börjar de springa en massa människor som ska checkas ut och betalas osv. Vi höres i eftermiddag!

Godnatt, Kram

Saraah

Vill du nå ditt mål?



Först och främst måste du tro på dig själv.
Ett självförtroende är en jätteviktig punkt. Du måste tilltala dig själv och vara övertygad om att du klarar det!

Du får inte börja för stort, var realistisk! Många misslyckas för att man har satt upp för höga krav och förhöga mål. Börja med ett litet mål. Du får ett bättre självförtroende och blir positiv till det andra målet när du väl har klarat det första!

När du väl har uppnått ett mål så kan du unna dig något litet.

När det går trögt, får du inte ge upp! Tänk positivt, och framåt om du råkar falla tillbaka i en ful / gamal vana!

För att de skall bli lite mer som en sport, ha gärna med dig en kompis på samma spår som dig själv. En som kan puscha dig när det går trökt.

/ Saraah

Det är inte lätt när det är svårt!



Sarah Eriksson har fått ångest så de står de härliga till. Hjälp mig? Vilken är finast?

Recept 1: Kycklinggryta



Kycklinggryta för 4 portioner. (ca: 30 min)


Detta behöver du:
300 gram Kycklingfilér
1 tsk Olivolja
10 st Champinjoner
½ zucchini
1 st Röd paprika
1½ msk Grönsaksfond
1 msk Tomatpuré
2 st Vitlöksklyftor
1 st Röd lök
10 cm Purjolök
1 ask Cocktailtomater
2 dl Mellangrädde
1 msk Apelsinsaft
4 portioner Uncle Ben´s Långkornigt ris
Salt & Peppar


Såhär tillagar du grytan.
- Skär Kycklingfilérna, löken, vitlöken & grönsakerna i lagoma bitar. Du fräser kycklingen i oljan. När kycklingen fått lite färg lägger du i alla grönsakerna förutom cocktailtomaterna. 
- Efter de har fräst i några minuter häller du i mellangrädden, tomatpurén, fonden, apelsinsaften & lite salt och peppar. Låt det nu koka i ca 15 minuter.
- När det är några få minuter kvar på koktiden så kan du tillsätta cocktailtomaterna om du vill. Servera detta med ris.


Här kan du se näringsvärdet per portion.
Kcal: 413
Kolhydrater: 50,5 g
Protein: 26 g
Fett: 11.5 g



Hoppas detta smakar gott. Testa och ge gärna kommentarer på denna gryta!

/ S 



Nya ideér och tips!

Nu har jag suttit här och surfat runt lite. Tänkte att jag varje vecka minst 1 gång lägger in ett bra tips på en "smal-måltid" För er som tänker på figuren eller bara vill äta något gott. Första receptet kommer nu under natten  : )

Vad tror ni om det?

Kram S

Full rulle!

Herregud va mycket folk det är!

Mycke försäljning och annat skoj! Det är verkligen mycket roligare att sitta här bakom disken när det är lite folk om kring en : ) Men stressigt är det kan jag lova. hehe

Nej nu kommer det mer folk. Vi hörs strax : )

Hejs

Kram Saraah

Några ord innan Jobbet

Nu är det ca 30 min tills jag börjar Jobba igen. Vilket känns lite jobbigt. Det är mycket folk och visst rullar natten på fortare då men jag har ingen ork i kroppen och i hjärnan att sitta där : ( Men men de blir säkert bra.

Med tanken på vad som rullar runt i mitt huvud så vill jag bara krypa ner i sängen och bara vara. Det är så himla jobbigt, att man kan börja gråta stup i kvarten när som helst och sedan efter ett par minuter så är det bra igen, och så kan det fortsätta en hel dag. Så bestod min kväll igår. Min käresta fråga mig om han var taskig som inte trösta mig. Men han har tröstat mig hur mkt som helst. Men jag kan inte råför att jag gråter så mycket och jag vet att vi inte kan få det ogjort. Jag vill bara gråta ut mina kännslor, och det kommer gå över med tiden det vet jag! Men det är så fruktansvärt tomt. Hela dagen idag gick jag och kolla under bordet på salongen om Max låg där. tyckte jag hörde ett par tassar lunkandes hemma på lunchen när vi åkte hem, men det är bara inbillning. Kolla helatiden när jag åkte bil, om max huvud skulle sticka upp i bagaget. De är fruktansvärt! Det är hur jobbigt som helst, att våran bästa max blev sjuk. Vi saknar dig! <3



Nej nu blir det att packa ner lite grejer som skall med till Hotellet inatt! Vi höres när jag kommer till jobbet.
Ciao!

Kram Saraah

Ett sista inlägg nu för idag =)



Veronica

Andra hälften åker till Sthlm imorgon...

   Tusan för att jobba imorgon hoppas att dagen går lika fort som den gjorde idag! Faktiskt riktigt skönt när det är en del folk så tiden rullar på i lite snabbare takt! Det är inte ås vanligt nu när tiden börjar gå mot sommar, som tur är när vi jobbar helg så jobbar vi bara lördagar från och med när skolorna slutar..och det är bra gött faktikst.

   Har en liten sötis bild som jag bara måste lägga in, den är på min tös och så den lilla tjejen som jag var på dop till i lördags =) Här sitter de i våran soffa och har det lite mysigt =) eller mysigt och mysigt men de är söta iaf =)



Eller vad säger ni e de inte gulliga??

   Små söta tjejer min har ett fruktansvärt humör nu, undrar verkligen när det går över och när man kan anse sig själv som en riktigt trött mamma, usch tycker verkligen det är super jobbigt när hon hela tiden testar gränser! Vet inte riktigt hur jag ska ställa mej till alla komentarer och alla saker hon får för sej att göra. Det är en liten gåta det där ibland =) Är inte så lätt jämt =)

   Det blir inte så mkt mer utav mej utan det är dags att vara lite social och ha det gött framför dumburken =) Imorgon åker sambon till Sthlm och bara önskar att man kunde hitta på ngt roligt, men jag funderar på vad i hela friden jag ska göra..är såå fruktansvärt sugen på att gå ut, men jagvet att det inte kommer ske utan man är inne i detta nu tills karskoganatta..Hoppas bara att man är lika peppad då på att ha en trevlig kväll! =( Jag är iaf ledig Söndag & Måndag det är endå ett + =)

Puss på er
Veronica

Jobb & mer jobb

Nu har jag kommit hem från mitt första skift och varit och fått lite mat i magen utav johans föräldrar, hur gott som helst! Tack så mycket!

Har hunnit med att diska och plockat lite, hinner nog inte så mycket mer, skall iväg till jobbet vid ca 22.45. Innan de måste jag får någon timmas sömn för att jag skall orka hela natten. Så inatt blir de mycket bloggande för Sarah : ) Vilket jag ser fram emot. Har inte blivit så mycket bloggande för min del. Har varit utomlands i 1 vecka och sedan har jag varit allmänt nere och deppig så jag har inte haft någon ork över huvudtaget.. Men de vänder väl snart?

Nej nu blir de att lägga sig och sova. Vi höres sen, ha de bra!

Kram Saraah

Usch! =(

    Usch jag är verkligen inte riktigt mej själv och det känns super jobbigt, är trött till och från, från att ha varit hur mkt folks om helst på jobbet till att näst intill gå till en tom bassäng tog ca 20 minuter! Undra om alla kände alla och ahde bestämt sej för att ta en baddag? =) Kändes så iaf för som sagt det blev ett näst intill tomt badhus på endast 20minuter! Nu vill verkligen jag att förkylningen och den hesa rösten sak ge sej, så att jag kan ta mej och träna! Jobbigt att släppa det man tycker om som mest även om det bara är för en dag =(

   Sitter här på jobbet och funderar vi ska ju stänga här om ca 1år för renovering och som jag tidigare skrivit så ska vi sållas ut på andra kommunala arbeten så nu är det alltså dags att sätt sej ner och tänka ut och skriva vad man kan tänka sej att jobba med dessa 9 månader...hur lätt är det på en skala?? Jag har verkligen ingen aning men samtidigt så vet jag vad jag verkligen inte vill vara känns ändå som en början..

Jag har dock lita tankar som går mot att det som finn spå min lista kan vara fritidsgård, men sedan så blir inte listan så lång!!

Puss på er Veronica

Sitter på jobbet!

   Det är hur mkt folk som helst så det blir bara ett snabbt inlägg! =) Det kryper i hela mej nu när jag bara börjar tänka på att vi ska åka om 9 veckor! Det är bara nio kvar!!! ÅH!! Nu vill jag åka NU! Jag behöver verkligen semester! Sånna här dagar som jag har idag har jag ingen lust att jobba, när det är hur mkt folk som helst och så är vi inte många som jobbar utan man nästan går på knäna!

   Nej Veronica måste studsa in och sätta sej i stolen och se till att ngn inte är under vattet för länge =)

Höres sedan puss
Veronica

Trött & Seg!

   Japps då börjar dagen igen en ny dag med jobb, börjar först om 2½ timme så jag tänkte svänga förbi Sarah en sväng innan jag börjar jobba! Gick ju och la mej rätt tidigt igår för at senare inse att jag verkligen inte kunde somna tror faktiskt att jag börjar bli bättre redan nu, annars känns det som om jag skulle somnat tidigare! Hade feber igår men har inte det idag, så det blir att gå till jobbet idag =)

  
Usch vädret skulle inte bli någe vidare  i helgen och det innebär att jag inte har en aning om vad jag och tösen ska hitta på.. Jag vet iaf att jag ska jobba imorgon, men sedan är jag ledig både söndag och måndag! Det ska bli såå skönt med en kort vecka till veckan sen! =) Det blir strax dax att hoppa ner och ta en dusch! Mitt hår är inte vad det borde vara! Bad Sarah igår så vi ska hitta en tid för att göra mej lite normal i håret =) haha om det nu går??

Nepps duschen här kommer jag! Höres senare ! Puss
veronica

Godnatt

Yes detta blir mitt sista inlägg för idag. Jag hann en sväng till Veronica ikväll också, vi tog en sväng till nöjes och sedan till Mc Donalds. Där blev de en god blåbär&vanilj paj : ) Tack för ikväll de va mysigt!

Kände att jag inte ville ta upp något prat om max med Veronica, hon vet hur dåligt jag mår pga min underbara vovve. Men sedan fick jag ett mms utav min pappa, där jag antog att det var en fin bild på Max. De glädjer att de finns så mycket fina bilder på våran vovve! Tack pappa för alla fina bilder! Jag fick kämpa emot tårarna där inne på Mc. Sedan fick ja släppa ut dom nu ikväll när jag kom hem. Jag mår verkligen super dåligt pga detta. Men är så glad att maxen har de så bra som han har det nu.

Men nu blir det nog sängen, imorgon är det en jobb dag. En jobbig jobb dag. har nämligen 2 skift att jobba mig igenom imorgon. först 09.30 - 18.00 Sedan 23.00 - 07.00 : ) Vilket känns sådär just nu. Men de går bara fint!
Hoppas ni har haft det bra!

Sov så gott allihoppa!
Kram Saraah


Ta hand om varandra!



Puss Veronica

Dags att krypa under täcket snart..

Känns som om jag inte har gjort annat än sovit idag, men det är ju inte så konstigt heller är verkligen inte riktigt kry =( Men så är det ibland..Har umgåts lite med Sarah, åkte till Nöjes och handlade lite godis sedan satte vi oss på Mc och tog en varsin paj! Pratade lite skit och hade det lite gött bara =) Alltid lika mysigt att umgås med den tjejen..Love You Girl!!

Men ska nog entra sängen alldeles strax är riktigt trött i kroppen så det blir att glo på en bra film, ta upp en bok och fastna lite i och sedan försöka sova. Man jobbar ju imorgon som vanligt =) Men jag börjar faktiskt inte fören klockan ett så jag har lite tid innan att hinna med lite saker hemma.

Det blir ett inlägg efter detta sedan säger Veronica GOD NATT!! Dröm vackra drömmar!!

puss virre

En underbar Vovve!



Max <3

Ville bara visa en fin bild på våran hund.
we miss u alot!


Saraah

: ) Shopping + fixande

Nu är jag hemma och har dolat klart här i lägenheten. Jag var till Örebro med Mamma och lillsyrran. Det var riktigt mysigt faktiskt! : ) Shoppade lite nya kläder lite krukor samt blommgjord. Känner mig jätte duktig som har planterat om blommor och fixat och dolat : P 

 




Den första krukan med blomman på satt jag i ett skott som jag hade i en annan kruka som jag planterade om : ) Blomman är lite liten just nu men den kommer växa och bli stor snart : ) De två små blommorna köpte jag, dom är en sådan där "evighets blomma" alltså plast blomma : ) Hur bra som helst! Krukorna till som hade jag sedan tidigare. De lilla fatet med kaktusen och stenarna fixade jag i ordning, ni kanske såg de andra fatet med lila tema jag hade ? Nu köpte jag till vita små stenar och ett melon doftljus : ) Jag är galen i sådant!  Jag tyckte det blev jätte fint!

Kram Sarah

090522

   Usch! Veronica mår riktigt dåligt..vaknade precis från min andra dvala efter jobbet! Mår verkligen hur dåligt som helst orkar ingenting, vill inte ens tänka på mat...och det allra minsta jag vill göra är att gå till jobbet imorgon, är ingen kul att vara hemma! Men samtidigt så vet jag när jag mår bra och inte...men mår jag som jag mådde i morse då går jag absolut iväg till jobbet! Gick från att ha ont i halsen till att må riktigt skit rätt över!

   Det stör mej att det kommer nu! Den enda torsdagen som jag har möjlighet att köra MRL pga att jag int ejobbar kvällen, så ska jag typ falla ikoma och inte ens orka sätt amej upp i soffan , utan ligger här halvlutad mot kuddarna och funderar på om det är ens idé att ta sej upp och stoppa ngt i munen!? Nej jag vill vara frisk och orka jobba! Träna! Umgås!

Jag är ensam hemma nu tösen är med sambon borta en sväng de dyker nog snart in till mej igen! Fast funderar ärligt på att hamna i davala nummer 3...det här funkar verkligen inte!! Jag får nog lägga bort datorn och bara sova en stund till, se om jag orkar blogga senare!! Massa kramar på er!!

Veronica

R.I.P <3

00 - 06 - 17 ~ 09 - 05 - 20

Våran underbara söta bästa vovve Max har nu somnat in. Han var sjuk, avlivades på grund av en hjärnstörning. Det har varit snart 3 jobbiga dagar, mycket tårar och mycket tröstande. Max blev 9 år.
Man får trösta sig med att det var för hans eget bästa, och man får inte vara egoistisk och bara tänka på sig själv vid en sådah n här händelse. Visst de är måna hjärtan som är krossade men han mår bra nu!

Vi älskar dig & saknar dig jätte mycket! <3



Bad time!

Sitter här nu och skall göra mig i ordning, skall följa med mamma och min lilla syster till örebro tror jag. Fast jag har ingen lust till något just nu eller jag vet inte... Ni kommer få reda på de senare. När jag kommer hem! : (

Tack för att du kom igår till jobbet Veronica. Alla Var så ledsna och tårarna rann på Mig, Alex och Mamma. De va hemskt. Men berättar senare! måste skynda mig nu om jag skall hinna med.


Kram Saraah


Sov sött! <3


veronica

090520 Onsdag

   Då börjar dagen gå mot sitt slut det känns så himla skönt att den är påväg däråt! Jag är super trött i hela kroppen önskar bara att jag hade en massa energi men den finns bara inte där just nu! Blir super irreterad, jag som verkligen vill vara pigg och ha tusen järn i elden! Men ja orkar inte det just nu! Undara om man håller på o bli sjuk?! Det vill jag verkligen inte!

   Har precis tagit en dusch och tänker faktiskt ta mej till sängen redan nu, så ngt fel måste det ju vara! Jag har träffat Sarah idag och det känns jätte skönt att hon är hemma, hon har liite tråkigheter att gå igenom i huvudet bara, sen om hon väljer att dela det med er som läser är upp till henne! Hon vet att jag finna och tröstar vad det än gäller!!

Ska avsluta dagen som jag brukar och det blir med ett litet stycke nedan sen! Vill bara att ni ska sova gott och tänka på er själva! Imorgon är det röd dag...Hur många av er därute jobbar?? Jag gör! Fast inte jätte länge =) som tur är =)

Puss på er kram veronica

Hejsan hoppsan bloggen !

: ) Nu är jag hemma igen, min semester vecka på Mallorca har varit helt underbart! Jag kommer lägga upp bilder när jag har fixat allt med kameran och min gamla mobil där en del kort ligger : ) Hoppas ni har haft det bra här hemma, och inte saknat mig för mycket ; )

Har saknat dig Veronica grymt mycket! Sedan alla andra mina vänner såklart. Men träningen är ett måste nu!! : )

Sedan har de kommit upp lite tråkiga nyheter med.. Kommer berätta de senare. Orkar inte göra det idag. Skall börja göra mig iordning nu, Vi har ordnat en liten klassmiddag på ett nyöppnat ställe här istan : ) De ska bli mysigt!

Vårat Model har gått sönder så jag kan inte skriva hemmifrån heller.. : ( Idag är de en BLÄ dag just nu!! Men de blir väl bättre hoppas jag?


Ha de bra
Kram S

Godmorgon!

   Nu har man varit vaken ett tag och är på jobbet, nu börjar jag komma igång! Var hur seg som helst undra på om det kanske kan vara att jag bara är vårtrött...eller att solen harlyst med sin frånvaro i några dagar?! Kan var så =) SAker som jag ska göra idag...

> Simskola
> Djupvattenträning (ledare)
> Dra en solning =)
> Bevaka (för att sedan ta mej hemåt)
> Bli hämtad & ska hämta kompis till tösen
> Pyssla med två 3åringar hemma
> Köra pump klockan 18.40

   Ni ser att jag har en hel del att göra men tycker det är skönt att vissa dagar ha mängder att göra, naturligtvis tycker jag att det är skönt när det regnar ute och man kan hålla sej inne och göra det som behövs göras ibland. Fast oftast kommer de sakerna att göra hela tiden =S! Undrar varför det är då ?! =)

MItt humör är faktiskt lite bättre idag än vad det var igår! MEn man vet aldrig när det kommer en vändning och jag verkligen hamnar i samma koma som igår...Hoppas att jag bara känner för att lägga de problemen som kommer upp åt sidan och sedan ta upp dem när det verkligen behövs göras ngt åt det! Trubbel att vara sej själv ibland! Speciellt när man vet hur man reagerar i olika situationer =( Så är det bara, och det är bara acceptera!! haha

   Sarah har kommit hem! Hon har fyllt på sitt spritskåp!!! Så det behövs inte inhandlas speciellt mkt till kommande utgångar! =) Vi har nästan rensat det jag har hemma =P....Men det blir påfylling tav det när resan bär av mot Turkiet i sommar! Haha där kom det igen! Kan inte låta bli att rysa ii hela kroppen när jag skriver det! Undrar om man längtar då?? haha

Vi höres senare!
puss Veronica

*Sussa strax*



Jag är så glad att jag har människor i mitt liv som betyder så mkt för mej, vet att jag betyder en hel del för dom oxå!!

Ni vet att jag finns tveka aldrig att komma och prata!!
Älskar er! <3

Puss Veronica

Tösen & en bra bok!!


Sötisen sover =)

   Kan bara inte låta bli att tipsa er om en bra bok som bara måste läsas!! Jag kan verkligen inte ta mej ifrån den! Det går bara inte så jag tänkte då lägger jag upp den här och skriver lite om den så får ni bli lika sugna som jag =)


Det här är 14-åriga Tessans egen historia. Hon lever ett
välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa
och syskon. I skolan går det bra och on älskar stunderna hon
tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon
våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men
berättar aldrig för någon om vad som har hänt. I stället tar Tessan på
sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna
snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av
självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att
sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker
ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte
längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte betalt av
de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne.
När hon flyttar för att komma ifrån dem hittar de henne och
övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som
händer. Finns det ingen väg ur helvetet?

14 ÅR TILL SALU är en viktigt och angelägen bok. det som hände
Tessan kan hända vem som helst: I hennes värld fanns inga
missförhållanden innan allt gick snett.


Förså att jag inte hade så svårt att fastna för denna bok! Bara att luta sej tillbaka och läsa, men ändå så känns det lite motigt, har verkligen svårt för att hålla tårarna borta!! Kan verkligen inte fatta att detta verkligen har hänt, att ingen såg någonting!!

Puss
Virre


=´(



Veronica

Tänker =S

Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här livet jag lever, inte helt iaf! Jag vet att jag vill och är den bästa mamman jag bara kan medans jag verkligen vill göra ngt speciellt för min skull och det kanske är dax att börja tänka på vad det är innan tösen börjar bli större och hoppa in i skolan?! Det är så frustrerande när jag har i huvudet vad jag vill men sedan vågar jag inge mer! Är kanske rädd för att bli dömd av andra?! Vem är inte det? Åh jag blir så trött, det är lätt att säga vissa saker men sen är det himla svårt att få det man säger gjort! Blir arg ledsen och riktigt förbannad!!

   Jag vet att det bara ska vara att släppa men jag vet inte om jag kan, varken det som är eller det som hela tiden är runt om mej, känns som om jag inte är den personen som jag brukar vara! Vet inte hur jag ska förklara, det bara käns konstigt i kroppen. Bara det att jag vet att jag kan saker som jag själv inte låter mej våga prova på bara för att jag är rädd för vad folk ska tyca och tänka!
   Jag låter säkert heltstörd men jag vet verkligen int e vart jag har mej själv, bara det här med att jag känner att jag är helt slutkörd efter ett pass så skulle jag lätt kunna köra ett till!! Jag fattar inte varför det bara är så att jag verkligen inte vet vad som försigår inom mej!!


 Det får bli lite annan uppdatering senar orkar inte mera nu ska glo litte TV..

Puss Virre

Veronica är KÄR!

Jag behöver verkligen hjälp!!!!

Jag är såå kär och nu kan jag inte bestämma mej!!! =(




Haha som ni ser är problemet bara vilken klänning som ska få komma hem till mej!!
Jag är helt såld på den till höger!
Den i mitten har jag fast i rosa, så det kan ju bli lite tråkigt !

Men ni som känner mej vad tror ni???
HJÄLP!!!

PUSS

090519

   Hejsan =)  Nu sitter jag i kassan på jobbet och gör inte mycket, har haft häcken full hela dagen så det är skönt att det lugnar ner sej nu! Det behöver jag =) Idag händer det inte mycket efter att jäg hämtat tösen på jobbet så blir det att laga mat och baka lite kanske man ska göra !!

   Trött så passade på att ta och sola i 12minuter det var såå varmt, emn riktigt skönt att få lite färg i ansiktet! =) Strax dax och gå in och sätta sej i stolen för att bevaka lite..slutar vid fyra idag, och det är ju några timmar kvar! Vissa dagar går så fruktansvärt segt! Måste ha kommit in i ngn konstig period för varje dag som klockan ringer så funderar jag på om jag verkligen orkar gå upp och ta mej till jobbet!!

Det blir lite mera uppdatering senare
kram Veronica


Sov sött!! Höres imorgon <3



<3 Veronica

Känner mej såå ensam!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag har räknat ut attjag är i en svacka nu mår inge vidare och vet inte riktigt varför..eller innerst innen vet jag nog det vill bara inte erkänna för mej själv! Av ngn anledning så känner jag mej så ensam fast jag vet att jag inte är det. Det finns många därute som bryr sej om hur jag mår, de ställer upp så gott de kan, men ibland kan jag bara inte sätta fingret på vad det är som inte stämmer!
Det spelar ingen roll vad man gör så räcker det inte till iaf, på något vis så duger man bara inte =( Känner mig usel just nu!!

Det är så fruktansvärt frustrerande men jag vet iaf vad jag ska göra för att försöka få bort känslan så Veronica ska ta sej till gymmet senare! Som sagt det jag skrev föryt 19.50 pump dax =) Det behöver jag =)
Har känt nu i flera dagar att jag varit nere, vill inte gå till jobbet men vill ändå inte vara hemma, tror att semester skulle sitta fint! Det sitter oxå i huvudet att man har om ca 8 veckor, det är skönt att räkna ner ibland =) haha



Undrar hur livet ser ut om 10år jag hoppas verkligen jag har valt vad jag verkligen vill göra, hoppas på att jag kanske redan är klar med studierna, det är bara att ta tag i det nu! Samtidigt så vet jag vad jag har i huvudet det finns där varje gång jag går och tränar! Man har ju sina mål och önskningar i livet och jag hoppas att jag vågar ta tag i mej själv och göra det jag verkligen vill göra!

Fråga mej inte vad! Ni kommer inte få ngt svar =) Nepps det kommer jag hålla inom mej och så småningom så kommer det fram, hoppas bara det går som jag vill =) Klart att det gör =)!!  Måste bättra på självförtroendet lite!!

Fattar inte riktigt varför jag gick in och tog en dusch nyss när jag vet att jag ska och träna =) känns lite bättre bara ! haha herregud...så är det ibland, då tänker man efter när man gjort sakerna =)

Nej vi höres senare puss på er
Veronica

Hej ni!

   Nu sitter jag här igen dags för möte snart! + att vi ska fira en person och tacka va en annan...så det blir lite god mat =) Jag fattar inte vad trött jag är, helt sjukt! Attdet inte gå ur kroppen fast jag har sovit hur mkt som helst inatt, kanske är det att jag har sovit för mkt =) kan faktiskt vara så!

   Får se cad det blir till eftermiddan! Vill verkligen och träna, medans jag vet att passet är 19.50 sambon jobbar kvällen och jag vet att tösen kanske behöver somna tidigare än nio, men det återstår och se vad hon har för humör när jag kommer hem! Humöret hon hade igår har jag ingen som helst lust att gå igenom igen!

Puss höres senare
virre

Oj oj oj!!

Har haft en riktig tvist med min tös, jag har nog aldrig sett henne haft ett sådant utbrott! så himmla arg det fanns inte att jag skulle kunna ha tröstat henne. Hon var i riktigt extas!


Som ni ser själva och sedan hjälper det int enär man tar fram kameran, fast om jag ska erkänna så är detta kort från ett annat utbrott, detta som hon hade idag var 1000 gånger värre!! Men jaja jag löste det iaf, med en massa kramar och prat, men det tar på ens eget humör. Jag märker ändå att jag har växt i mitt tålamod.

Ska strax gå till sängs men tycker om att skriva av mej en del innan jag ska somna=) Just nu sitter jag och tittar på "Söndagsparty"  Kristin Davis är med, jag tycker verkligen hon är såå fin, tänk och se ut som hon =) Nej vet ni vad nu ska Veronica krypa ner i sängen det är dags för jobb imorgon igen som vanligt...det var ju inte min helg den här helgen utan nästa är min...men som ni vet så åker sambon till sthlm och kommer hem söndag! Så jag var tvungen att byta med en tjej så jag slipper skaffa barnvakt till båda dagarna!

Sov gott nu alla !! <3
Veronica




Det kommer mer =)



Veronica

Jag hat tröttnat på att bara vara jag!

   Med de menas att jag verkligen inte tänker acceptera att det är bara jag som ska göra saker i detta hem!! Jag vet samtidigt att jag går emot mej själv i den meningen för ändå så kan jag inte låta bli att göra saker som jag vet jag inte borde! Som igår när jag städade ur hela huset så åkte inte damsugaren fram just för att klockan var typ halv tolv och jag bara vägrade väcka tösen som till slut somnat! Och då fick jag det i ansiktet i morse att jag inte ade gjort det och då blev jag mer än förbannad!!!

RESPEKTLÖST kallas det!!!

Nej men slut på gnället allihop nu har jag tänkt lägga in en bild på min otroligt underbara katt GriZzly =) han är så fruktansvärt social! Älskar honom!!



<3 Veronica

090517 Söndag

   Idag har dagen gått fort det blir så när man jobbar med ngn som tycker det är roligt att prata om allt mellan himmel och jord! Ibland behöevr man bara prata om precis vad som helst! Har en likadan dag som igår, är lite smått irriterad, nu står det mat i ugnen iaf så mätt i magen ska jag bli om ca en halvtimme! =)
   Sambon dundrade in i huset i natt men har ingen riktig koll på när det var han kom, men jag vet iaf att det var jag som fick gå och lägga mej på soffan! För han tog fruktansvärt mkt plats!!!! Så i morse var det jag som vaknade av hans väckarklocka!! haha tänkte jag dags att gå upp!! Vi är lite osams och jag orkar inte ens att ta en diskution med honom för jag vet vart den leder!!

   Jag som hade tänkt träning utan att skaffa barnvakt idag och då får jag allt ta och skippa det! Jag som verkligen ville iväg idag, men så är det när man har barn, sedan har man en sambo som väljer att kompa för att träna själv, men absolut inte skulle kunna tänka sej att göra mej den tjänsten!!

Men strunt samma nu alla, det äör dags för mej att äta lite strax ska dra av golven med damsugaren nu =)

Höres senare puss Veronica

Somna & sov sött


Veronica <3

Färdig med städning nu väntar belöning!!

   Veronica är irriterad nått så fruktansvärt! Sambon kom hem, han sa till mej förut jag ska bara dricka 6 öl och sedan när de andra går ut så kommer jag hem!! Men inte det inte utan han stapplade in här nyss bra rund under fötterna och bytte kläder så han ska helt plötsligt ut!! Jag ska upp och jobba imorgon så sa till honom att han inte skulle väcka mej om jag sov när han kom! Men jag vet hur det blir! han la en komentar! haha Gud vad snygg du är varför är du det för??!! jag svarade du har druckit sprit så därför!....han svarade sant så sant!

   Jennie tejen imrogon ska jag jobba först mellan 9.30-15.00 sedan ska jagförhoppningsvis köra pump på lagret..har du lust att hänga på?! Är fruktansvärt tråkigt att träna själv!!

   Saknar dej Sarah!! Skulle aldrig klara mej utan dej! Du finns där jämt och jag vet att jag skrivit det förut men jag tycker att man inte kan skriva det för mkt!! Jag är avundsjuk på att du åkt iväg och har det gött, emn jag vet att om det var ngn som behövde det så var det du!! Att du fyller ditt skåp med sprit på hemvägen är ingen nackdel!! haha Jag bara längtar tills Karlskoganatta den 13juni! Min mor och far kommar att ta tösen eftersom sambon oxå tänkt sej utgång =)

Just det innan jag avslutar! Skrev ju att det var dags för belöning! Får hemkörd McDonalds är riktigt riktigt hungrig och Veronica tänker vara onyttig!!!

puss

090516 Lördag



Veronica <3




Veronica hatar att städa!!

Åh vad jag hatar att städa detta hus!! Jag fattar inte hur svårt det kan vara att hjälpas åt!! Vad är problemet om man har lagt en sak mitt på golvet att ta upp den och lägga eller hänga den där den ska vara?? Blir så frustrerad så det är helt sjuktg! Jag hatar verkligen att ha det skitigt runt omkring mej!, jag gillar inte att det ligger en massa saker överallt.
Ni kanske tycker att jag låter som värsta mamman som bara ska ha värsta kollen, men grejen är att jag har mina regler och jag gillar inte att man bryter dom, tycker verkligen man hjälps åt i ett förhållande, jag som person tänker inte vara ngn jävla mamma som tar reda på saker hela tiden!! Men samtidigt så vet jag att jag plockar efter framförallt mot sambon! Men nu tusan har jag verkligen tröttnat!!!!!!!!

Som ni vet så jobbar sambon hela helgen och sedan drog han till en komips vid klockan sex för att fira att han har fyllt år, jag säger inte att han inte får det...men att man aldrig hör av sej under kvällen, för jag vet verkligen att det kommer bli så! Det gör mej så fruktansvärt ledsen! Jag vet inte hur många gånger han har blivit sur för att jag ska umgås och gå ut med mina kompisar! Jag vet att han senare kommer att sitta och läsa detta och tycka att jag är den dummaste personen som lever på denna jord!! Så är det bara, frågan är hur mkt man ska orka ta??!!

Jag behöver närhet blir störd i huvudet om jag inte får det när jag ber om det! Jag vet samtidigt att vid fel tillfälle vill jag inte ha honoi närheten utav mej! Jag kan faktiskt unna honom att åka och ta några öl, men som ovan så vet jag att han inte kommer att komma hem nör han har sagt och att han kommer att dricka mer ön vad han har tagit med sej! Det är bara så och har alltid varit så!


Jag vet att jag låter helt störd men jag hatar verkligen orättvisa! Jag vill att man ska dela på allt när man har ngn i sin närvaro! Det är a och o för mej! Att man visar varandra tacksamhet för att man faktiskt finns där och tar hand om saker utan att dra upp det till att jag gör alltid en massa saker och du gör aldrig ngt!!

Känner mej så jävla ensam!

puss veronica








* Hemma igen! *

   Då var man hemma och har gjort det som skulle göras idag...har precis kommit hem från dopet =) Är det någonting som jag inte riktigt klarar så är det kyrkor...Jag vet anledningen till det, men samtidigt så undrar jag varför det aldrig går ur kroppen eller vad man ska säga..Sorgliga saker händer som man kanske kunde ha gjort ngt åt, eller det känns så..När jag döpte mitt barn hade jag inte alls den känslan som jag hade idag men samtidigt så var det inte samma kyrka så kanske har med det att göra!? Vet verkligen inte!

   Tycker verkligen det är fruktansvärt jobbigt att visa känslor inför andra, nu har ju det sina undantag oxå, ni förstår vad jag menar! Det beror ju helt och hållet på vad det handlar om! Ledsamheter är ledsamheter! Jag har varit på 3 begravningar i mitt liv, det är nog den värsta sak som jag har varit med om, alla dessa ledsna männsikor! Tycker ändå att kyrkor är fina, men har riktigt hemska minnen från tre av de jag varit i!
Det jag vill komma fram till är att den kyrka som min kompis tös döptes i idag, har jag inte satt min fot i på 11år så det är ett bra tag sedan...Det jobbigaste var att jag hade verkligen samma känsla i magen idag, att det inte har hänt så  mkt i kyrkan sedan dess gjrde att det kändes extra jobbigt!

  
Usch jag blir bara ledsen utav att sitta och skriva detta =´(, det är ju sånna saker man inte släpper, naturligtvis så kommer man aldrig att göra det. Det som har hänt har ju hänt..Men jag blir deppig riktigt ledsen, så nu måste jag verkligen ta tag i någonting hemma så jag kan släppa det jobbiga och bara tänka på det mysiga som hände där idag!!
  
Har aldrig sett en sådan glad liten tös som lyftes upp utav prästen, tösens föräldrar va dom lyckligaste på jorden allt va verkligen hur fin som helst och jag önskar dom all lycka i framtiden!!

KIM VENDELA 16/5 2009

kram veronica

Nu ska jag städa huset!! JIPPI!! =(



Godmorgon!

   Då var dagen igång bara att gå upp och se glad ut äta frukost och titta på barnprogram, men nu ska jag strax göra mej iordning sambon kommer med bilen så det är dags för att åka och köpa doppresent! Det är mörkt på himlen vill helst bara stanna inne idag =( Av ngn anledning så har jag ingen lust att sätta foten utanför dörren, tråkigt att vara själv hemma...men man måste ju göra sitt jobb för att få sedlar i plånboken..Imorgon jobbar jag bara för att slippa jobba både lördag & söndag nästa helg! Sambon åker till storstaden på kupp. Så det ska bli lite skönt att vara själv =)

   Man tar allt lite mindre för givet när han inte är hemma och hjälper till! Det blir lätt så att man vill ha hjälp med saker & som sagt när man är själv så är det bara var så god och gör det själv, om det nu inte är ngt som man kan be sina föräldrar om hjälp till! Men jag syftade mera på vardagssyslor =)

Nej nu ni så är det dags för mej att platta håret och göra iordning mej! Hoppas på att lillasyster ska ringa och hänga på till stan, hon skulle köpa en försenad födelsedagspresent till mej =) Det kan ju förgylla min dag endel =) Jag hittade ett parså fina jeans som jag bara ville ha, så det får nog bli ett par ...



Nej vi höres senare puss på er
Veronica                

Sov gott sötisar!


Dags att sussa snart! =)

Iof så känns det som om jag skulle gått o lagt mej för ett tag sedan men bestämde mej för att stå i duschen en riktigt låång stund! Hur skönt som helst..Jag är inte speciellt trött för den delen heller! Men vet att tösen kommer att vakna tidigt imorgon bitti, så det är bara att ta sej upp då! Min dag imorgon ser ut följande!

> Till stan och skaffa doppresent
> På dop klockan 15.00
> Det är lördag! Dags för lördagsgodis =)

Inte direkt en fullbokad lördag men det räcker för mej! =) Skulle verkligen vilja hitta på någe roligt på kvällen, men sambon har bestämt sej för att ta svängarna ut till lite kompisar, så det blir för mej att sitta hemma! Skulle varit ett bra tillfälle att bjuda hem tjejerna så slipper jag sitta själv, men det är några dagar kvar tills Sarah kommer hem =(

Nej nu är det dags för mej att gå till säng titta på en bra film och drömma mysigt =)!!

Denna film tänker jag somna till...


Hur ser eran dag ut imorgon??

puss
veronica

Åh vill ha!!

   Nu har jag suttit och tittat på Nelly igen! Kan verkligen inte hålla mej ifrån den sidan och jag älskar att det dyker in nya saker hela tiden! Nackdelen är att det blir inte särskilt billigt när man verkligen vi ha ngt!! =)

Dessa två är ju helt underbara!!
Vill helst att båda ska pryda min garderob!!

<3
Veronica

Ibland vill man bara kräkas!

   Kan kanske kännas lite konstigt att jag skriver så ?? =) Men ibland har man bara lust att anväda det uttalet till hur man vill slänga ur sej skit om sin sambo eller vad det nu kan vara! Har haft en riktigt skön pratstund med en utav mina arbetskamrater, som ni vet är det ju ingen nyhet att det handlar om sambon min =) Som sagt så har jag ett fruktansvärt behov av att kräkas ut allt som jag bara känner och det är inte i syftet att vara elak! Absolut inte!
  
   Anser inte att
ett förhållande ska vara som en dans, att allt ska vara så himla bra hela tiden! Det är klart att det ska vara lite tjafs och bråk lite då och då! Men samtidigt så får det ju inte bli att man inte kan diskutera saker och ting. tror att det är en sak som killar har lite svårt för, eller den uppfattningen har iaf jag fått! Att dom inte anser att dom har fel ngn gång utan det bara är en annan som är ute och cyklar med sina åsikter! jag har mina åsikter och kan känna ibland att man behöver lite respons till dom, det handlar ju inte om att jag tycker att det jag säger alltid är rätt! medans jag ändå tänker efter vad jag säger, jag är verkligen inte ute efter att såra honom, men ibland kan det kanske bli en sån diskution så att man hamnar i det läget!


  

Men det handlar ju lite om att man faktiskt ska tänka på sej själv och vad man själv tycker! Naturligtvis vad som är realistiskt och vad jag kan tänka mej att det ska vara!
Det känns så respektlöst när man inte kan ge varandra tid, att inte ge varandra lite respons! Det sistnämnda är jag väl inte jätte duktig på själv, men samtidigt så vet jag att när jag tycker ngt är bra så säger jag ju det!
men det skulle vara såå himla skönt att få höra ngt tillbaka!!
Är man inte värd det??

kram veronica



*Jobb igen!*

   Ja ni nu är jag här igen! Är fortfarande lika trött och irriterad som jag var igår..undrar när det ska gå ur kroppen?? Nästa gång jag tränar kanske, men det är ju ett tag kvar! Inte förens söndag blir det! Så det är ju ett tag kvar, det kanske är så att man ska hålla sej ifrån alla stackars människor som ligger nära när man får ett utbrott! =)
  Nej men så illa är det faktiskt inte! =) låter mer än vad det är när man skriver..

   Men nu så är det dags att gå ut i bassängen och bevaka igen! Alla dessa 10 personer som är i bassängen, men det är faktiskt en del folk mot vad det brukar vara..men fredagar har vi vuxensim mellan 10-11.30 så därför är det folk i bassängen, annars hade det varit riktigt dött just nu! =)

Ni blir lite mera uppdaterade senare!
puss veronica

& så lite annat =)

   Dagen har börjat gå mot sitt slut och Sarahs dagar på Mallis börjar räknas ner!! =) Jag skulle tycka det var super skönt att komma iväg, det är ngt man verkligen behöver! Den tjejen är såå värd ledigt så det finns inte! När hon är hemma så är hon ledig varannan helg endast! Jag älskar den tjejen massor! Men är fruktansvärt rädd att hon ska bränna ut sej!

Guud jag är så trött på pengar! Alla människor är fruktansvärt beroende och det är ju inte så konstigt eftersom våran värld går ut på att tjäna och slösa pengar!! Så är det ju bara! Jag kan avundas de som har gott om dem, medans jag ändå tycker att livet kanske skulle vara lite svårare om man hade gott om dem...det känns lite som om amn har gott om pengar har man mindra nära vänner! Fast det behöver ju inte vara sant! Men det känns så lite! =S
Är nervös över att man kanske står en dag där utan jobb & inte har mkt att leva på, medans jag verkligen vet att man lever på det man har! Men det är ju alltid skönt datumet när lönen kommer in på konot så är det ju bara!! =)


   Nu räknas det ner med full fart! När Sarah kommer hem är det endast 9 veckor kvar...tjatar om det jämt men jag måste måste verkligen göra det! Blir på tok bra humör när jag vet att det börjar närma sej! Kommer vara så sjukt nervös när vi sitter där på flygplatsen och tar en öl bara för att lugna nerverna =) Eller hur girls??!! Så som jag är i magen inför den här resan har jag nog aldrig varit, men det kan ju betyda att jag aldrig varit utomland med bara kompisar förut..har alltid haft sambon med mej!!
   Eller nu ljuger jag jag var med min familj till Turkiet 04 och sedan har jag varit i Sydafrika 00 med det var på träningsläger! fast endå så kan jag skryta med att jag varit där, inte många som har!! haha

Nej som sagt jag längtar någe så fruktansvärt! Det jag känner inför den här resan, är att jag hoppas jag kommer fram till vad jag vill i livet! Jag ska verkligen känna efter där nere vad det är jag vill...nu handlar det naturligtvis om vad jag vill utbillda mej till plus att jag ska tänka på mitt förhållande!!

Jag hoppas iaf på 2 störttsköna veckor med tjejerna utomlands!!!

puss veronica

Lite fina naturbilder =)

   Känner mej så sugen på att lägga in lite fina kort som jag tagit med våran fina systemkamera, hoppas hoppas det blir bra =)

Dessa kort är tagna i Lunedet =)


Tyckte faktiskt de inte blev så dumma!



Detta sista är jag riktigt förtjust i..

VAD TYCKER NI??

Virre

090514

   Denna dag har känts låång och på jobbet kommer jag att fortsätta tills klockan slår 20.30..3½ timme kvar! Jippi!! Nej skämt å sido så vet ni redan vid det här laget vad jag tycker om att jobba på mina torsdagskvällar! Det är inte ngt som jag älskar verkligen inte men jag har ett jobb och jag är glad över det!
   Sambon är som vanligt utom räckhåll för telefonen så det går inte att få tag i honom förens jag slutar, så ni kan redan räkna ut att Veronica är lite halv sur! Tycker verkligen inte om när han alltid ska passa på och träna i sådär 4 timmar när jag jobbar! Samtidigt kan man ju tycka att det är ju bra att man har lätt att få barnvakt! Och att man kan tycka att det är smidigt, men samtidigt tycker då jag att det vore mkt smidigare att göra upp en annan dag när jag är fri från jobbet tidigare! Men det är ju min åsikt!

   Alla taggar utåt
det har varit det hela dagen och känner verkligen att om fel person säger ngt till mej som jag inte orkar så kommer jag få ett utbrott! Så det har jag redan förvarnat om =) Vill ju inte att ngn ska bli sårad utan bättre att varna att det kan komma lite när som !! haha
   
   Höres senare puss på er
Veronica

Här igen! =)

   Sådär nu är man hemma igen och som jag skrev förut aå har jag inte tagit tag i att städa så det blir att röja en hel del efter det här inlägget!! Vill bara skriva, har tänkt ytterliggare på en sak idag...En sak som betyder mkt när man tänker på det! Det är att man verkligen ska ta hand om sej själv, det betyder att vi är skylldiga våran kropp att ta hand om den & vad det betder får ni tänka ut själva!

Vill man ha ett starkt och friskt hjärta då är det bara att börja tänka på sej själv, unna sej saker ibland! Men samtidigt är det bra om man tränar, för att hjärtat ska orka pumpa mera blod är det bra om man håller konditionen i trimm! Plus att man blir ju piggare och mycket mera allert på det man ska göra!
Jag kan vara trött men jag vet att det har blivit stor skillnad från förut! Det är bara så!

Så ta hand om ert hjärta vi har som sagt bara ett!!!

Puss&Kram
Virre

Tösen!

   Har lite kort som jag inte bara kan skita i att lägga ut..ni har ju sett en del kort på min lilla tös, elelr lilla och lilla hon blir 4 i oktober! Så hon är faktiskt en stor tjej! Våga inte säga annat =) Måste bara tala om att det hon älskar är sin katt Grizzly och att hoppa studmatta står mkt högt uppe på listan! Så här kommer lite hopp kort =)


Lite gullig är hon allt!! =)
Hon är ju min tös ju!!

   Jag har funderat mkt ni har nog märkt att jag är rätt så duktig på det =), men det är en sak som jag faktiskt har funderat mkt på...Jag har en massa kompisar som har fått barn nu på senare dagar, går jag till mej så tyckte inte jag att det var någe konstigt med att skaffa barn när jag gjorde det! Samtidigt som jag verkligen tycker att man ska tänka en gång till!!
   Nu har jag det väldigt lätt med barnvakt och sådant, men det är faktiskt inte bara att skaffa barn! Som sagt jag säger inte att det är ngt som helst fel med det! Men man måste verkliegn tänka på att ett barn kostar pengar!!
   Nu kan jag tänka mej att ni tänker men man får ju barnbidrag!! Men sedan när tror man att 1050kr ska räcka till allt man behöver!!

   Man har räknat på att ett barn kostar nästan 1 miljon tills den fyller 18år, fatta att det faktiskt är mkt pengar! Så ett råd är ju faktiskt att se till att man har haft ett jobb innan så man ser till att få bra med mamma pengar för det är inte bara att leva på det lilla man får, jag vet själv hur det var! Men som sagt jag vet att bestämmer man sej för att skaffa barn, så vet man nog att man får offra sej, när man väl bestämt sej för att behålla barnet så har man automatiskt ett ansvar!


Många säger till mej att det är klart att du ska ha ett till barn! Varför? Det är inte så självklart el?? Just nu så känner jag verkligen att jag vill vara MEJ jag vill verkligen lägga tiden på mej och naturligtvis den tösen jag har!!
Men just nu så känns det som om jag inte skulle känna att det var okej att skaffa en till, det jag menar är att det är inte så lätt att ta det steget och skaffa ett till...och jag är rädd att det ska bli att man bara skaffar för att de första barnet ska slippa vara "ensambarn"!!
Jag kan visst prata om att skaffa ett till och ha det på hjärnan, men det är stor skillnad på att säga och att verkligen bestämma sej för det! Bara att jag sitter och skriver här får mej att fundera!! Älskar verkligen de små söta bebisarna! Men NEJ jag är INTE redo för att bli mamma till en tilll...

Ha det gött nu så höres vi senare ska dra mej mot gymmet snart =)
puss veronica

Strax dax för cykeltur hem!

   Japps då var de snart arbetsdagen över och dax att trampa sej hemåt..hela badet har varit rätt så öde idag, kan ju jag iof förstå för jag skulle kanske inte heller sätta min fot i ett badhus när det är fint väder och man kan vara ute! Medans det inte regnar! Men nu har det inte varit speciellt varmt, så inte direkt super varmt så shorts kan åka på...inte för min del iaf! Men ni ska bara veta vad trött jag är på att ha träningskläder på mej, känns som om det är det enda jag har på mej!
   Men samtidigt är det väl inte konstigt eftersom jag har det som arbetskläder plus att jag varje dag försöker komma iväg till gymmet..

   Dygnets timmar är ju bara 24 om det iböand kunde öka med ett par vore inte så dumt! Inte för att det jag gör är jätte jobbigt, men att man faktiskt ibland behöver stanna upp och inse att här är jag nu och titta vad jag har presterat i livet! Jag är faktiskt en person som lever och gör andra personer glada, om jag inte skulle finnas hur skulle min familj och mina vänner må?!

   Som sagt man måste ta vara på sej själv och vara rädd om dom man håller kära! Man lever här och nu och är det så att man inte trivs med sin situation som man har just nu så kanske det är på tiden att man tänker om. Funderar på hur vill jag att mitt liv ska se ut??!!  Även jag då behöver allt gå igenom den här tanken i huvudet!!

Veronica


090513

   Då sitter man på jobbet igen har haft en simskola och väntade mej en till direkt efter, men de kom inte idag så nu är det lugnt därför kan jag sitta och skriva lite till er =) Idag är min dag den kortaste på veckan slutar vid två...tösen och sambon kommer inte att vara hemma när jag kommer hem! Så jag kommer att försöka om inte lat sidan kommer fram att städa av huset, evt att jag har skrivit det förut men som sagt man har inte alltid lust! Och jag har verkligen inte haft det =)

   En simskola vid 9.40 sedan ska jag läggam ej i solariet tror inte vi har ngt inbokat förens vid elva sedan så då hinner jag både sola och duscha! Gött de =) Jag hatar verkliegn mitt hår nu, det är inte alls som jag vill och det stör mej =)!! Som jag skrev igår så hade jag lika stor lust att dra täcket över huvudet när klockan ringde, gav verkligen intemej själv en chans att bli duktig och gå upp när klockan ringer! Men det är såå motigt!!

   Senare ikväll närmare 18.40 så blir det att dra och ta sej ett pump pass, just nu så säger min kropp "hitta på ngt annat" låt mej vara!!

Höres senar Virre

Då var de klart!

   Så nu är jag hemma igen körde ett pass och det kändes som om jag inte tränat på flera veckor...inegn bra känsla i kroppen + att jag verkligen verkligen behöver nya träningskläder!! Mest överdelar!! Helt sjukt jag tusan äter upp kläder!! Så är det när man är flitig!! haha ;)

   Nej nu är det nog dags att gå ner och ta en dusch och sedan äta en matbit =) är tok hungrig!! Men inte så konstigt Veronica har fuskat idag, om jag äter sen så är det de första jag äter...det ända jag stoppat i munnen är en smörgås och en risifrutti på jobbet, så nu är det nog dags för magen att få ordentlig mat!!!

Ska försöka att komma ihåg er imorgon innan jag åker till jobbet! Men jag har ett stort problem, hatar verkligen att gå upp på morgonen, när ska det vända?? Tänk om jag kunde vara en sådan person som kan sitta och njuta av frukost?? Men jag njuter hellre i sängen en stund till på morgonen!!

Ngn som har ngt tips på hur man tar sej upp i tid??

/Veronica

Dags för Body Combat 19.50 =)

Då är det strax dax att dra sej mot gymmet, sambon kommer snart så vi byter bara av varandra...min tur att träna strax som sagt var. Han kommer hem från tre timmar med sin trail..och jag drar till gymmet för en timmes combat! Bara att ge gärnet idag boys and girls!!
Så nu har man nattat tösen oxå, skulle vara ett plus om hon somnar utan några problem idag! =) Va faktiskt lite sugen på ut att springa, men har jätte ont i nerven som går i rumpan, har haft det sedan efter jag fick tösen, men med x-antal voltaren i kroppen så känns det  bra! Känns som om det kanske inte va bra att ta 4 st men det ville inte släppa idag =(

Som ni ser dags för Body Combat!

Imorgon är det lillördag ;) som tösen alltid säger!! haha allt för söt! Onsdag menas med att det är simskola som vanligt sedan vet jag faktiskt inte om dagen är tryckt med speciellt mkt mera, skulle ju vara lite gött att det slipper brinna i byxorna på en när man jobbar! Satt på lite möte med min högre chef idag, hade hoppats på att få reda på nya lönen som ska sättas men det vara bara så att det får jag inte reda på förens den 29Maj. Nya lönen ska betalas ut från och med JUNI!! Så hoppas på att det blir ett litet lyft!! Eller ett stort varför inte?? haha
Nej nu börjar det räknas neråt här!! Jag är riktigt peppad idag=) haha det var ett tag sedan!! Behöver jag!

Hoppas Sarah har det gött nu!! Njut som tusan nu tjejen!!!!
puss
veronica


*Ludwig Van Beethoven*

Måste bara skriva en dikt som är gjord av personen ovan, kan bara inte släppa den!!

My thoughts go out to you, my Immortal Beloved
I can live only wholly with you or not at all-
Be calm my life, my all. Only be calm consideration of
our existence can we achive our pupose to live together.
Oh continue to love me, never misjudge the
must faithful heart of your beloved.

Ever thine
Ever mine
Ever ours

Tycker verkligen den är så himla mysig och när Sarah Jessica Parker  sitte och läser den bredvid Mr Big i Sex and the city filmen så kan man inte annat är bara sitta helt stilla och tycka att tänk om ngn skulle kunna skriva eller vara så mycig mot en..

Virre

090512 Skit dag!!

   Har verkligen inte haft ngn som helst rolig dag idag!! Inte för att alla dagar behöver var det!! Men idag har allt bara gått åt hjelt fel håll..man gör tydligen inte sitt jobb som man ska, man gör inte allt hemma som måste göras plus att man bara får höra en massa skit!! Blir så trött på att det inte duger att vara jag, sen kanske det är så att jag inte räcker till ibland. Det är väl inte mer än mänskligt??
  Blir bara så frustrerad så har bara lust att dra täcket över huvudet och låta det vara kvar där medans jag bara låter tårarna rinna, vet inte vad det är iblan men känner att jag bara inte orkar vara jag hela tiden!!
   Nu när Sarah har åkt så vet jag intevem jag ska trycka en massa sms till =( det finns andra men som alla säkert känner så vill man inte trycka vem som helst med sina egna problem!!

   Det blir combat ikväll och känner att jag verkligen behöver det just nu, för är det ngt som jag får ut min ilska på så är det att träna och fokusera på ngt annat och slå lite =) haha låter ju helt stört... Men så funkar jag =) Jag borde ta tag i hemmet för en stund, men känner inte ett dugg för det! Vi är ju två som har köpt huset!! Ska inte klaga allt för mkt han har ju slagit på en diskmaskin idag, man får nog klappa honom på huvudet sedan och säga att han har varit duktig!!
   Usch vad elak jag låter!, men som sagt har haft en riktig skit dag!!

   Virre

  

Bye Bye Sweden !

Yes snart sticker jag till varma Mallorca - Alcudia : ) Hur härligt ska de bli? Hur härligt som helst! Jag kommer ta massor med kort som ni får se när jag kommer hem : ) Jag landar i sverige den 19 Maj! Ses då ! Ha det så bra här hemma vänner!



Puss & Kram Sarah

Godnatt Vänner!

Nu säger jag godnatt, Jag har duschat och borstat mina tänder nu : ) Känner att jag bör komma i säng nu om jag skall orka upp i bra tid för att packa ner alla toa artiklar och sedan göra mig klar för att åka till Örebro flygplats vid 14.10! : )  Förlåt om jag tjatar om min resa och när jag skall åka osv. Men kan inte råför de, jag är SÅÅ värd en resa nu. Både jag och älskling kommer tycka att slippa jobb en vecka kommer bli helst underbart!

Undra hur de kommer bli när våran tjejresa kommer upp, iiih! Kan inte ens föreställa mig hur de kommer vara tjejer VI 4a! Hur i helvete kommer det gå? ; D haha! Men hur skoj ska vi inte ha? Sommaren 2009 kommer vi alltid att minnas! Vi 4a, 3 tre som jag åker  med är dom bästa jag vet! Veronica Alexandra & Sanna!

Nej hörrni nu blir det en film tillsammans med älskede, och sedan sova för min del ialla fall! Sov gott med er vänner!

 Kram Saraah

Strax läggdax

Snart skall jag göra mig klar för att krypa ner i sängen tror jag , skall kolla igenom min resväska 2 gånger för att se till så jag har allt innan vi åker, tur soom är att vi åker 14.10 imorgon här ifrån! Ska bli såååå skönt! Jag längtar så himla mycket! Sol, bad , mat, dryck och en massa trevligt folk!

Veronica åkte nyss : ( Va skoj att träffa henne innan jag åker. Usch känns så himla sorligt jämnt när man ska säga hejdå. Fast man kommer tillbaka! Jag har alltid varit svag för ett "Hejdå" Men Jag ska allt hålla henne uppdaterad ; ) hehe


Nu skall jag måla mina naglar : )

Kram saraah

Måndag den 11 Maj

Nu ligger jag här proppmätt i sängen, har slutat jobbet och hunnit ätit lite och skall strax packa de sista inför imorgon : ) Jag åker till Mallis imorgon!! ;D Borde städa en del innan men just n u känns de omöjligt faktiskt. Har ingen lust alls till de. Men de är mycket trevligare att komma hem till en nystädad lägenhet : )

Har fått ont i huvudet, vet ej om de är resfeber eller vad de kan vara : ) haha Ikväll blir de bara softa kommer nog inte komma i säng förens sent tror jag.

Hehe springer fram och tillbaka och plockat och dolar detta inlägg har aldrig tagit så lång tid förut :P Men skall fixa och dola lite nu de sista.

Veronica kommer hit sn sväng också strax : ) Kul att träffa henne innan jag åker! Kommer sakna den tjejen massor!

Vi hörs senare!

Kram Saraah

090511

  Jag har ett problem som jag måste reda ut!! Kommer att lägga in en bild på tre olika bikinis nedan, vill att ni hjälper mej om jag ska köpa en svart eller en vit?!! Har den lila/vita och älskar den verkligen.. svart är verkligen tråkigt men alltid snyggt!! Men vet verkligen inte vilken jag ska välja till =)


Köper jag den vita så kommer jag ju kunna ha de randiga trosorna till både den vita och den lila överdelen =) Herregud vilka problem jag har !! haha


   Undrar lite och tänker mkt på om man ska börja ta tag i att skriva ner vad man ska glra varje vecka så man har ett litet hum om vad som ska hända och vad som verkligen händer i ens liv..denna vecka  vet jag verkligen inte om  jag är jätte sugen på att träna, men jag måste bara ta tag i sej själv och bara köra...det är ju när det är som mest motigt som det ger resultat!! Iaf i huvudet! Det stärker en att man verkligen inser att man orkar fast men verkligen verkligen inte vill!!

   "Sommaren är på g" men vädret lös med sin frånvaro idag...det var ju så man var tvungen att ha jacka till jobbet och det var verkligen ett tag sedan!! haha man blir lite bortskämd! Det har varit en jobbdag idag oxå som vanligt, och det känns verkliegn i kroppen nnu att man behöver semster! Min semester börjar vecka 29..så alltså 9 veckor kvar!! Orkar man?? Har man ngt val?? Skulle inte tro det!! =)

  
Det är lite till och från hur jag mår nu igen, vad folk tycker och tänker om mej skiter jag i stor del i! Verkligen inte tid att lägga min dyrbara tid i vad folk tycker och tänker! Känns som om jag lägger största delen i hur jag mår genom hur jag ser ut, gillar inte det riktigt men vet inte riktigt varför jag inte bara kan acceptera hur jag ser ut! Det spelar liksom inte så stor roll vad folk säger när dom nu säger ngt, så e de enda jag tänker det jag tycker och anser om mej själv, kan verkligenn inte vara den enda som tänker dessa tankar!!
Man läser ju andras bloggar och det är många tjejer som är så lyckliga för att dom har så bra självförtroende! Riktigt starkt avv er om ni har det, är man så stark så man kan rycka på axlarna till vad varenda männsika säger! Så måste jag säga att jag är avundsjuk! Men kan lova att det verkligen inte kan vara många som mår bra i det sättet!!
Missförstå mej inte absolut är det bra att ha ett gott självförtroende men smatidigt kan det vara bra att komma till insikt i vissa saker!!


Nej ska nog dra mej till Sarah en sväng! Både sambon och tösen sover så känner inte att det är jätte roligt att sitta här alldeles sjäv =(

Virre
  

Shopping i Örebro

Slutade jobbet runt ca halv åtta tjugo i åtta i morse.. Kom hem och sov till klockan var halv elva då var de bara att ta sig upp, jag hade bestämt att jag skulle till Örebro tillsammans med Veronica : ) Det var hur skoj och mysigt som helst! De måste vi göra oftare!  Sedan har jag inte fått en blund förens nu efter detta inlägg, jag knallade bort till Sanna och "Chippsade och dippade" med henne. Det var också så himla mysigt : )  Kul att träffa flickorna innan man åker på tisdag! På Tisdag är det jag som lämnar Sverige för 1 vecka, ska bli så otroligt skoj! Sola bada och må underbart!

Kommer sakna er massor. Men ni kommer få uppdatering girls utav mig! <3

Detta köpte jag i Örebro idag : )


Ne nu blir de natten för mig ögonen börjar svida och börjar bli tunga! Imorgon är de detta som hjller för min del!

*Apoteket
*Jobba
*Hem + packa de sista
*Ladda mobil, Kamera & mp3

Hur har rean dag varit idag, hur ser dne ut för er imorgon (måndag)??
Sov gott!

Kram Saraah

Lite handla blev det allt =)

Japps det blev allt lite handla idag hade en riktigt mysig stund på Marieberg med Sarah idag...gick runt och hittade verkligen ingenting, men sedan när jag väl hade hittat en sak så var det inte så svårt att hitta nästa och så nästa!! =)



Bara älskar skorna!! är verkligen min typ av skor riktigt bekväma
Sedan var de andra sakerna bara ett måste =)

Sarah och jag satt och diskuterade in till Örebro =) vi har ett stort i-lands problem haha....hur många skor vi ska ha med oss ner till Turkiet??!! haha....Funderade lite på att bara ta med de som man verkligen måste ha, sedan om man ska gå ut på kvällen så kan man köpa skor där nere!! Problemet då blir att få med sej allt hem!
Blir en resväska till hem tjejer!!


Veronica

090510

Nu far vi i in mot Örebro för lite handla alldeles strax Sarah skulle bara tanka =) Så nu sitter jag bara här och skriver lite rader för att göra det!! haha ... men ska ta lite kort senare vad jag handlade, om jag nu hittar ngt!!

Höres senar!! puss

Vaken & redo att fara strax!!

   Såg Sarhas inlägg i natt det kan verkligen inte vara normalt att man ser ut sådär, sedan så är man fullt frisk enligt läkarna...jag har lite samma problem själv, men med mej har dom tagit det på lite mer allvar eftersom det handlar om att det jag reagerar mot är på mitt jobb!! Så det blir deras ansvar..på så sätt hoppas jag att jag kommer få reda på vad det är som jag reagerar på...men som det Sarah har hoppas jag att det visar snart vad det kan vara!!
   Vet hur frustrerad man blir nr man i nte får ngn respons, samtidigt så kanske inte det visar på ngn allergi men det kan ju vara i ngt annat syfte som hon ser ut som hon gör till och från!

   Hoppas på att tjejen ringer snart kan förstå om hon inte orkar upp till en shopping runda, men vore lite gött att spendera litte pengar snart =) Det blir att gå runt i lite affärer och om jag nu hittar ngt så tar jag med mej det hem =)....det är ju lite så, att så fort jag inte ska köpa ngt så hittar jag en massa & när jag är ute efter ngt så hittar jag inget!! haha =)

Sarah som inte fått sova speciellt många timmar i natt är inte ensam!! Min tös vaknade 5 gånger fattar inte ... hon låg bredvid mej sedan och sa mamma ta bort getingarna jag vill inte att dom ska titta på mej!! Men när jag pratar med henne och tittar på henne så ser hon bara rakt igenom mej!!...funderar på vad hon såg =)
Nej nu blir det att platta håret och lyssna på lite go musik!!

Höres senare!!

puss Virre

Hemskt!

Kan någon säga mig om detta är normalt, att jag är fullt frisk? Jag mår sjukt dåligt pga detta. Har varit hos många läkare och tagit ca 12 - 15 rör blod men dom påstår fortfarande att jag är fullt frisk... Det är frustrerande när man vill ha hjälp och veta vad detta är och vad de kommer ifrån... Har nu provat 3 olika recept belagda allergitabletter, funkar inte. Dom nyaste fick jag i tisdags eller i onsdags och nu sitter jag här och har fått det på ena foten. Kliar och svullnar upp. Får ringa in till dom igen på måndag, grejen är att jag åker till Mallorca på tisdag. Vore skönt om man slapp detta då under den veckan!  Ögonen har jag fått hur många gånger som helst, får jag på ögonlocket så kan jag inte öppna ögat överhuvudtaget. Läppen har jag bara fått en gång men också mycket obehagligt! De ställen jag har fått detta på är : Ögonen, kinden, läppen, händerna, höften, ljumsken, knät, och fötterna...

Är jag verkligen fullt Frisk?




Saraah

At Work . . .

Yes Nu har jag kommit till Jobbet och de var lungt när jag började, men imorgon kommer de INTE vara roligt! Jag skall Checka ut ca 65 gäster innan senast halv sju =/ undra hur de kommer gå egentligen! Datorn hade krånglat osv men jaja de löser sig, tar man de bara lungt och sansat så gåre som smort!

Madde och  jag har suttit här nu i en timma och ett par minuter. Känns som att de är evigheter kvar, Bara 7 timmar kvar! FY! Men de går när man har sällskap så går de mycket mycket fortare kan jag lova!

Imorgon blir de en sväng in till Örebro, tidigt för min del kommer få sova ca 3 timmar! Kommer ja klara de? Veronica får hålla mig vaken i bilen annars får hon köra in till örebro. Men de ska nog gå bra ska vi se. Då måste vi prata om KarlskogaNatta & Britney Spears konserten. Fick ett fylle-samtal av Annelie, hehe så goo! Nej men vi kanske måste planera de nu eftersom biljetterna släpps på måndag! Vilka är sugna på att hänka på?

Längtar faktiskat lite tills imorgon : ) Ska bli skoj  med lite shopping. Ni får se min shopping lista på de grejer jag behöver ha med mig hem från örebro sen!

Saraah

Srax dax =)

Att entra sängen...låter kanske tråkigt en lördags kväll, men det är fakrtiskt skönt att borra ner sej under täcket för en gångs skull tidgt en helg, med de menar jag verkligen inte att jag alltid är ute och roar mej, helt åt det motasatta, nu har man ju inte drukit en droppe på 5 veckor...det är ju verkligen inte ett måste heller!! Men det är ett plus till grillkväll!! =)

Är lite nere idag oxå, vet inte riktigt vad vad det är för nedförsbacke jag hamnat i bli lite störd i huvudet! varför blir man aldrig nöjd över sej själv och sitt liv, det är ju knappast ngn annan än jag själv som kan göra ngt åt saken!! Visst skulle jag vinna en massa pengar så är det ju en fördel, kan inte bara vara jag som tänkt tanken att det skulle lösa mång problem!! Haha... men sedan vet man ju att man kan ju inte köpa lycka! Men till en viss del så tror endå jag det!!
Visst skulle livet vara lite skönare att inte jobba full tid, kunna leva ett gött liv utan att tänka en gång till på att har jag verkligen råd att unna mej det här!!??
Om jag skulle ta och gå o vinna en massa penagr så är det första att jag faktiskt skulle dela med mej till mina nära + att jag verkligen skulle donera bort lite!! Ngt som inte skulle sitta fel att  göra, är att bjuda tjejerna på våran resa!! Haha så börja hålla tummarna och tjata på mej att köpa lotter nu girls!! haha

Nej ni det är drömmar och tur är det att det inte finns ngn som helst gräns för hur långt man kan drömma sej bort!! Just nu har mina tankar flugit iväg med ett plan fyra timmar bort och ca 2½ månad iväg ! haha  Inte så svårt att lista ut vart jag är påväg!! Eller hur girls??!!
Nej tjejer blir det "karlskoganatta" den 13 juni eller?? massa bra musik och en massa gott att dricka! Bli lite rund om fötterna och få ett gott självförtroende...bara ha så fruktansvärt roligt!! Fy tusan vad jag behöver att umgås med er nu!! Är inget utan er!! Är såå tacksam för att ni fnns, ni bryr er!! Ni betyder så otroligt mkt, fast som sagt har jag inte varit jätte nära er speciellt länge, men man känner sej alltid välkommen!!

ÄLSKAR ER!!!!

Veronica




Strax jobb igen!!

Jaa jag såg just den fina tårtan Veronica hade gjort, den såg jätte god ut! Och sedan var de jätte fint kort du hade satt upp på väggen i sovrummet!! : ) Själv har ja skruttan och mig själv på "skrivbordet" på datan : ) Hur fint som helst!

Nu kommer vi till en tråkig nyhet igen... Ang mina allergitabletter, Dom funkar inte alls... Blir jävligt irriterad på detta nu.. Så jag hoppas på en remiss till Örebro nu för på de här viset kan de inte fortsätta, (detta har pågått i ett år nu i maj..) dock har de inte kommit i ansiktet VILKET! jag är överlycklig över, kan visa er bilder senare sen hur de ser ut när de är i ansiktet! Hemskt! =/

Jaa Veronica jag hade vela vart ledig i helgen och umgåtts med dig, men vi tar en snabbis in till örebro imorgon vid halv elva, elva! Hoppas för gudskull att jag kommer upp! Men de gör jag nog! : ) Måste shoppa de sista som skall fylla resväskan..

Nej nu skall jag rätta till sminket och fixa lite med alla de grejer jag ska ha med mig, Madde är snäll som följer med till jobbet. Alltid skönt att ha lite sällskap! : ) Men vi höres lite senare sen när de har lugnat ner sig lite på hotellet!

Se you Ciao!

Saraah

Tårta & Fint kort =)

   Dagen har bestått utav kalas sambon fyllde år i veckan, så idag var det dags för folk att komma hem till oss, nu blev det inte så många som kom som vi antog...men mamma och pappa kom iaf =) Sedan kom det llite kompisar på besök som vi inte visste se dom var välkomna, blev vi av med lite tårta.. =)



   Blev en riktigt sommar tårta med jordgubbar, banan och marsansås inuti, de som åt tyckte den var super!! Jag själv gillar inte tårta...Även om jag nu vet vad de va i den så tycker jag detblir alldeles för mkt!! =) Man blir för mätt!!

   En utav presenterna som jag fick när jag fyllde utav min mamma och pappa..den är verkligen hur fin som helst och passade verkligen jätte bra i vårat sovrum ovanför sängen!!! Super fint eller vad säger ni???




   Tyvärr ser man intekortet jätte bra, men man får en helhetssyn iaf!!

Vad tycker ni??


   Tycker synd om stakars Sarah som ska jobba hela natten igen, skulle varit super att ha en trevlig kväll tillsammans vi tjejer snart, drick lite vin och snacka lite skit!! Som jag skrev i början av veckan så tror jag verkligen att det är ett MÅSTE snart!!! Hör av dej senare Sarah så jag vet vad som händer imrogon , skulle ju inte alls sitta dumt med en tripp till Örebro och umgås litte innan du åker....du ska ju vara borta en hel vecka sen ju!! =( Då får jag träna sj!! =(

Virre

Dusch och iväg!

Nu blir de att hoppa in i duschen för att sedan ta sig till mamma och pappa! : ) Jag tar självklart med mig datorn och alla andra grejer kommer nog vara där tills jag börjar på jobbet seanre vid 23.00!

Virre!? Jag vet vad jag vill tattuera mig! ; ) Ringer dig sen!

nu måste ajg börja göra mig klar!
Hörs sen
Kram Saraah

Vaken och Pigg!

Vaknade och var jätte pigg nu : ) Jag har faktiskt kunna sovit bra för en gångs skull : ) och ingen feber hade jag som jag misstänkte att jag hade igår. Så de börjar gå mot sina ljusa tider! Men nu skall de städas som aldrig förr. Skall köra igång en maskin med tvätt också! Sedan skall jag börja packa lite smått! : )

Vi höres senare!

KRam Saraah

Den 9onde Maj 2009



Strax slutar jag jobbet! : )
Vad skall ni göra en dag som denna?

Kram Saraah

Host host!

Jag önskar och ber till gud att jag blir frisk tills vi åker. Jag och älskling skall kura ihop oss imorgon och äta massa ipren dricka en massa citron tee och äta massa vitlöks saker! Tror ni jag blir frisk tills på Tisdag då?  Snart kommer älskling och har med sig mina halstabletter : )  wiiie! Skönt för min hals! skall ta lite kang jang också senare.

men nu blir de till att göra lite i frukosten har närmare 90 gäster att göra frukost till klockan 06.00 Sedan kommer frukostpersonalen och tar över vid kanske halv sju. Sedan är de sängen som gäller för min del! Ska bli skönt att sova, om jag nu kommer kunna göra de. De bästa vore att ha något som man somnar och vaknar igen om ett par timmar! hehe

Vi höres senare Puss!

/ Saraah


-`v´-



Vad tycker ni?

Kram Saraah

Night-Work!

Äntligen har det lugnat ner sig här på jobbet. Men alltid skoj när de händer lite så man inte sitter och inte ser en ända människa på hela jobb-passet! Då blir de liste segt hehe : ) Att jobba från 23.00 - 07.00 är lite påfrestande faktiskt. Att jobba natt är inte direkt ett jobb som jag vill hålla på med en längre perio i mitt liv. Men de är ett extra jobb som är helt okej att ha. Delvis för att killen jobbar samma helger som jag gör. De är ialla fall skönt. Förut jobbade jag dom helgerna han var ledig och det var inte alls skoj! Men man behöver ju pengar för att överleva, right? ; ) Man träffar så otroligt mycket folk när man jobbar på ett sådant här jag som jag har. Jag sitter i Reseptionen hela arbetet. Möter både trevliga och mindre trevliga människor! Men för de mesta är det trevligt folk! Visst har de varit vissa stunder som jag bara har vela slutat, obehagliga stunder! Men De man inte dör utav stärks man utav har jag fått hört! De tror jag stämmer : )

Veronica jag blir lite fundersam jag med när jag läser alla de senaste inläggen du har skrivit om förhållanden och så vidare! Vet att alla säger men mår man inte bra så är de bara att skita i de och gå där ifrån. Men de är inte alltid lätt att bara släppa allt. Man har faktiskt byggt upp en hel del tillsammans med sin kille, sambo or what! Har man varit tilsammans i x-antal år så finns de mycket att gå igenom innan man kan lämna något! Tänk er själva om ni skulle ha varit i en svår sitts med familj och så vidare, är de bara att lämna då?! Men jag önskade att jag kunde göra något mer än vad jag redan gör för dig gumman! 

Du vet vart jag står och vet vad jag tycker om allt. Men sätt dig först i centrum någon gång, inte ta dig sist hela tiden! Vet att de är svårt men ställ krav, va bestämnd!  Du är bäst!

Kram Saraah

Frustrerad...

   Vet inte ens vart jag ska börja...Blir ledsen på min sambo när han inte hittar annat än fel, hur svårt kan det vara att ge varandra lite positiva ord och goa kramar/ord...jag lovar jag har försökt! Men det fungerar inte!! Spelar ingen roll hur många gånger jag säger till honom att det han säger sårar och gör ont inuti, så bryr han sej inte....han bara ser igenom mej som om jag inte vore värd ett skit! Hur hanterar man en sådan här sak??
Jag vet ärligt inte vad jag ska säga till honom för att han ska förstå! Samtidigt så tror jag verkligen han vet vad han kan säga och när det går för långt! Så väl känner han mej, hoppas jag iaf. jag vet vad jag kan säga och göra mot honom innan han blir arg, inte så svårt att läsa varandra efter alla dessa år tillsammans...
 Det känns som om jag ändå inte kan räkna med att han fattar när han gör mej ledsen...det gör jag inte alltid heller men när man säger det till han i en annan tonart eller går därifrån och väljer att bli ledsen så måste även en kille förstå att man sårar, eller vad är dom gjorda av??? sten??

När man inte kan diskutera saker utan att man nästan alltid blir osams så funderra jag ofta på om det är värt det, eller om det finns en annan väga att gå för att bli glad och kanske lite lyckligare?? Man kan inte bara vara en som ordnar ett förhållande, man måste vara två som hjälps åt, det finns inte att man kan ta hand om allt själv....speciellt inte om man har valt att vara tillsammans då är det ju verkligen en sak som man är två om.....
Eller jag kanske är helt ute och cyklar!!??

jag orkar bara inte alla dessa diskutioner som står mej upp ihalsen, naturligtvis är det alltid jag som har fel!! Det är bara så och om jag ngn gång skulle få rätt så hittas det alltid ngt annat att störa sej på hos mej!!
Hur kan man säga att man älskar en människa om man inte gör allt för att denna person ska må bra??

Kom ihåg alla att ta hand om varandra!! Och att bara fråga hur någons dag har varit gör att en person känner sej älskad!!

Virre

Ready for Work!

Så nu har jag hunnit sovit sissodär ja max 1 timma, de tar ett tag innan hostan ger sig när man kommer i säng, sedan har jag bytit om fräschat till mig och hunnit laga mat till både mig och johan samt ätit lite : ) Så nu är jag redo för jobbet! Skall strax åka till Veronica en snabbis. Känner att jag vill umgås lite med henne nu när jag skall vara borta en vecka!

Men vi ses sen när jag är på jobbet och när de har lugnat ner sig lite det är cirka 80 gäster fick jag reda på : ) De blir skoj! Natten blir inte så lång då! Men vi höres när jag är där nere på jobbet!

Kram Sarah

Första jobbet avklarat!

Yes nu var de första jobbet avklarat! Nu skall jag sova ett par timmar för att sedan sticka iväg till de andra jobbet : )

Men vi höres senare! måste få lite sömn, fick ingen sömn i natt pga min hosta o hals : ( Idag är jag hes och hostar en hel del! Hoppas de inte är mycket kunder på hotellet som är pratsugen för de är inte jag ; )

Vi hörs sen!

Kram Saraah

090508

   Nu sitter jag på jobbet och ännu en dags å väntar jag på att tiden ska gå så man kan få komma hem, nu är det dock inge vidare väder ute..men det spelar ingebn som helst roll =) Det är ju helg på g...
   Pratade lite med Sarah förut och det börjar närma sej mer och mer med våran resa...så tror att det är ngn som börjar bli lite orolig och har lite pirr i kroppen =)

   Det ska verkligen bli så riktigt underbart roligt att spendera 2 av sina 5 veckors semester enbart med kompisar...är ju verkligen ett plus att det är sånna nära vänner son jag verkligen inte har haft på hur länge som helst!  Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på att vi ksa flyga från det här stället ett tag och bara vara vi tjejer...Det är verkligen 3 helt underbara tjejer som jag ska åka med, är verkligen glad för att de hänger på!!!

   Sanna och Alexandra ska jag spendera en vecka med medans Sarah och jag ska vinka av de två när de sätter sej på bussen...vi stannar en vecka till!!! =) Nej måste verkligen dra ihop tjejerna så ni får komma hem till mej och kanske grilla ngn kväll, kanske kan fundera över ett datum?? Det skulle vara roligt, hoppas bara inte att det är ngt som helst problem att tösen är hemma??
   Det tror jag ju verkligen inte !! =)

Men skriver lite mera sedan ska iväg till lite kompisar senare, så uppdatering kommer senare =)

Virre

Två söta från nelly!

   Har lite svårt att bestämma mej vilken utav dessa som ska få komma hem till min garderob =) känns som m båda är ett måste plus lite annat.. Riktigt söta klännigar som endast kostar 249kr/st på nelly.com!



visst är de fina??

Frågan är att jag inte riktigt vet vad för färger och vad för klännig jag passar i =( skulle vara mkt lättare om an hade en susning av vad folk tycker....ni som vet vem jag är och hur jag ser ut, vad tror ni?? behöver lite hjälp här!! =)

Sarah vet du att de skorna som jag ville beställa till min fest har kommit in nu, men efter noga tänkande så funderar jag på hur lätt det kan vara att gå i 13cm höga klackar!! =) haha kan kanske bli en roligt syn på kullersten i turket!! Behöver nog ha extra skor med sej ut!! El??!! haha

Virre

Är trött!!

   Hoppas jobbtiden snart tar slut, sitter nere vid datorn en sväng nu medans jag får tid till det..Torsdag betyder jobba ända tills 20.30 inte länge kan man tycka, men jag lovar er att när jobbet består utav att hålla koll på att folk håller sej ovanför vattenytan så lovar jag er att timmarna inte direkt rusar fram! =) Men man ska var glad att man har ett jobb....hoppas ni inte misstolkar mej nu för jag trivs med mitt jobb det gör jag verkligen och hoppas att jag kommer att ha det ett tag till.
  Sedan har ju alla sina drömmar och man kan ju hoppas att man ngn gång tar sej i kragen och försöker att nå dom, jag skulle verkliegn vilja plugga...men inte till vad som helst naturligtvis, men jag vet inte samtidigt för plugga är inte min starjka sida! Men man ska aldrig säga aldrig för är det ngt man verkligen vill så finns allt viljan till att lyckas där! Eller vad tror ni??

   Har varit lite små irriterad idag som ni säkert märkte på inlägget nedan, hade inte ens ro i kroppen att skrivamitt namn under! =) Men som sagt man blir trött i huvudet om man verkligen inte får ngt som helst stöd från den man är tillsammans med...hatar att det ska vara så orättvist, sedan är det man själv som är dum bara! 
   Usch nej sådant tycker jag inte om!
   Man måste verkligen tänka på att man är lyhörd själv, kan gå tillbaka till mej själv och tycka att jag inte är snäll jämt, men samtidigt så vet j ag varför jag blir arg ibland! Som sagt man är ju inte mer än mänsklig så man ska allt får vara arg iblamd oxå!!

   Man kan inte rå för att allt kommer ut genom att man blir ledsen eller riktigt arg ibland...vad skulle man annars vara för person, man kan verkligen inte hålla allt innen hela tiden för tillslut så fungerar inte det heller!!!

   Tänk på hur ni är mot varandra! En sådan sak som jag tänker på ofta är att man är som man är, hoppas ingen vill ädra på en...skulle det vara ngn som vill det så kan man fråga sej av vilken anledning du ska göra det??!! För den personens skull eller din egen???


Virre

Funderingar...

   Börjar fundera lite på förhållanden..känner attjag inte har en aning om vad jag vill just nu eller snarare kanske man ska börja fundera på hur man vill att ett förhållande ska vara. Vad är är rimmliga krav och vad är inte...hur delar man upp sysslorna och vad är manlilgt och kvinnligt att göra...
   Det känns ngn stans som att det är kvinnor som ska sköta städ, mat, tvätt och se till att barnen har rena ombytes med till dagis...och att killar ska hålla koll på bil och hemma göra!

   Men mej går det på nerverna varför kan man bara inte vara snäll mot varandra och hjälpas åt?? Varför ska allt vara så komplicerat?? Blir så less på att alltid behöva vara människor till lags...jag hatar när folk säger till mej vad jag ska göra, oftanst handlar det om hemmaplan, kommer man hem efter att man jobbat då är inte det första jag vill att börja plocka undan efter sambon och lilltösen....

   Är så trött bara.. på att allt ska tas på sånt jävla allvar!!

Pain och trött!

Har vaknat till och från hela natten, halsen har blivit mycke värre! : ( Jag låser nog mitt kort idag tror jag ... Känns inte som om jag kan träna innan jag åker... Vill vara friskt när jag åker så de inte blir värre! TRÅKIGT!!! Känns som mina muskler bara försvinner ur kroppen på mig! puhuuu!

Nu blir de till att fixa frukost o sminka mig, sedan om jag hinner hänga tvätten för vid halv ett så ska vi åka och hämta johans mamma. Vi skall till örebro o shoppa lite eller ja ialla fall växla in pengar : )

Hur ser eran dag ut?

Kram Saraah

Money money!



Gissa va mycket jag har sparat ? : )

Skriver svaret imorgon kväll, Godnatt Kram

/Saraah

Rysningar i hela kroppen!

Jag får rysningar i hela kroppen när jag tänker på att sommaren kommer bli hur fantastisk som helst.Med tanken på att jag kommer resa minst 2 gånger utomlands deta år, har en hel vecka tillsammans med Johan också så de skall bli underbart med sommar 2009! 

Så nu snart det vill säga om 5 dagar kommer Jag förlja med Johans familj på semester det vill säga flyga till Spannien, närmare sagt Mallorca och Alcuida. Där vi blir kvar i en vecka. En kund frågade mig idag om jag hade fått resfeber än, mitt svar blev till den kunden -Nej! Vilket jag kanske ångrar nu när jag tänker efter.Jag vet ej om detta kallas resfeber, Jag börjar redan planera min resväska. Börjar tvätta upp alla kläder samt funderara och planerar att jag får använda "gamla" kläder för att jag skall ha med mig de, de, de & de. Skall växla pengar imorgon + att beställa från taxfreen. Börjar fråga johan och hans mamma vad han och hon skall ha med sig. Har skrivit en lista på vad jag skall packa ner..

Veckan tillsammans med min älskade Johan kommer jag tillbringa lite var stans, vi har inte bokat något helt hundra än. Men tid tillsammans med varandra är de ialla fall planerat. De ska bli skönt faktiskt! Vi tar den dagen som den kommer tror jag! Det är väl bäst att tillbringa så mycket tid med varandra nu som möjligt, med tanken på vad som skall ske efter sommaren... =/ Men men inget helt hundra än. Men denna sommaren kommer bli magisk underbar!! <3

Sedan pirrar de mer i magen och ryser i kroppen ännu mer när jag tänker på våran Tjej-Resa till Turkiet, till Alanya! Jag och Veronica satt innan Box passet idag och pratade om resan. Det var inte alls länge sedan vi tjejer satt hemma hos mig i mammas och pappas hus och lagade lite mat och sedan drog fram min lilla dator och bokade! Detta var den 15 november! Då sa vi "ååh det är ju 8 månader kvar tills vi åker " Nu då? Nu är det bara 96 dagar kvar! De ska bli så otroligt underbart! Jag sa till V Vid lagret att jag trodde nog aldrig att vi skulle boka resan utan att de skulle vara ett snack bara. För de är ju lätt att de bara blir ett snack! Sedan tycker jag de ska bli grymt skoj att ha med Sanna! Sanna har jag inte känt sådär jätte länge. Efter att bara träffat henne en gång så frågade jag henne om hon var sugen på en tjej resa till sommaren! Hennes svar vart förvånadsvärt mycket uppskattande, "JAA!" Sanna och jag blev vänner fort och har mycket gemensamt, hon har kommit in i gängen så fruktansvärt bra, de tycker ialla fall jag! Du är guld värd Tjejen! En utav mina närmsta tjejkompisar faktiskt! Så denna resa består utav Jag Veronica Alexandra & Sanna! ujujuj! Vilket Team! Se upp Turkar!!! haha Nej men fy va skoj vi kommer ha flickor! En sommar vi sent kommer glömma! Ja ni ser vad jag bara sitter och drömmer mig bort. Men jag kan säga att de kommer inte vara ett minnes kort till min kamera och ingen annans heller som de inte är fullt i! ; ) Längtar !!!

Kram Saraah

Frustrerande!

FRUSTRERANDE!!! De kan man verkligen säga att Box passet var idag, Jag fick sitta på sidan :( Pga att jag inte är helt kry! Veronica jobbade jävligt bra! Ja försökte peppa henne så bra jag kunde. Jag vill med vara med!!!! åååh! Vi får smsá Dahli om ett pass varje helg! Vad säger du V? ;)

Nu blir de strax mat för min del, sedan är jag tillbaka skall ni se : )

Kram Kram Saraah


Jobb, plock och tvätt!

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, hunnit plocka undan lite och sedan kört igång en tvättmaskin : ) Jag får verkligen panik när de ser ut som F*n här hemma! Men då är de bara att ta tag i sakerna o röra på röven!!

Har hunnit byta om också, skall iväg till lagret en sväng, har inte varit där på ja en vecka tror jag. Har varit riktigt dålig som ni har hört. Men nu är jag betydligt mycke bättre! Men jag skall inte köra så hårt de blir mest att hålla mitsar, men de är nog med träning för tusan vilka smällar tjejerna gör ; ) Vissa utav dom går på Kickboxning fick jag reda på : ) haha så inte undra på att dom slår så hårt! haha 

Fick nya tabletter idag, Min konstiga sjukdom eller va de nu är förnågot har kommit tillbaka... Funkar inte dessa nu får jag en remiss till örebro. Skönt! För nu är jag så less på detta! Vill tacka pappa för att han ställde upp och ringa o fixa med dom i örebro osv. Plus att du betalade allergitabletterna! TACK! 

Ne nu blir de att röjja lite i köket sedan vänta på Veronica skall höra utav sig: ) Vi höres lite senare!

Kram Saraah

Endast 2 jobbtimmar kvar!

   Ännu en dag är snart över på jobbet och sitter ner på rumpan för första gången idag! Hel skönt att ha någonting att göra, annars som ni vet blir min arbetsuppgift att bevaka dom som är och badar...är då skönt att ha lite grupper då och då. Brukar ju ha vattengymnastik men nu är den säsongen över börjar åter i slutet av augusti, då ska man sätta sej ner och göra ännu ett nytt pass...som jag av ngn konstig anledning alltid har lite ångest över!!

   Ska hämta tösen på dagis här vid halv tre då blir det att laga lite mat och sätt sej på rumpan ett tag, sedan vid fyra bär det av neråt jobbet igen för att träna simhoppstjejer och det gör jag i två timmar ungefär...sedan hem och sedan till lagret för att köra sista BOX passet! Är helt förstörd att dom inte ska köra ngt mer sådnat pass sen, hoppas dom hinner ändra sej! Tycker det  är super jobbigt!

   Det är så min dag ser ut idag, hoppas eran dag är lite mindre hattig än min =)

Höres senare!!

Virre

Saknar Dig!

Jag saknar dig Veronica! Jag måste få träna & umgås med dig snart! Vill ha skoj, skratta o bara vara! Just nu har ja så förbannat jävla tråkigt! Är så rastlös så de finns inte. Men kroppen stretar bara emot när ja ska ställa mig upp och göra något!

Vi måste ses snart!!!!! <3

Puss o kram Saraah

Jobb, jobb & jobb

   Usch jag e trött!! Vill hem, sambon fyller idag ich jag har verkligen ingen aning om vad man ska köpa...ni kan tycka att jag är sent ute men det ska läggas till attjag aldrig brukar få någonting av honom när jag fyller eller i julklapp!! Så därför är jag lite osäker på vad jag ska köpa!! Nu är det bara tre timmar kvar på jobbet och känner att det är NU som jag vil hem!! 

   Till kvällen blir det att åka till lagret har bokat pump idag! Men som igår så känner jag att det inte är det som jag har ett stort behov utan det just nu! Känns himla tråkigt!!! Men a hoppas på mer sug efter träning senare idag!!

   Nej nu blir det att återgå till jobbet så höres vi senare!!

Virre

Hue!

Sjuk o allergi utslag... De är så frustrerande när man är sjuk, och vill bli frisk!

Idag är det Tisdag! Vilket manas med Body Pump på lagret.. suck hade vela kört de idag. Men skall försöka knata iväg imorgon för jag har ingen feber idag. : ) Stackars mammis som får jobba själv idag : ( får lite dåligt samvete faktiskt!

Nu skall jag ta mig en dusch så jag känner mig lite fräschare: ) Kommer strax tillbaka!

Kram S

Strax läggdax!

Ne nu har de varit en otroligt lång dag för min del! Det är verkligen tråkigt att vara hemma! Imorgon blir de en hemma dag igen, Skall försöka palla mig iväg till jobbet på Onsdag!

imorgon skall jag försöka göra lite roligt här i bloggen : ) Måste nog komma upp i bra tid! Börjar nog att få liggsår snart, haha nej men denna säng börjar bli väldigt otrevlig att ligga i. Har istort sett legat i sängen nu i 2 dygn! Men men imorgon blir de lite roligheter! Hoppas ni följer bloggen då : )

Sov gott vänner!

Kram S

Krypa ner i sängen & glo på sex and the city =)

   Är trött i kroppen som vanligt varje måndag, emn blev lite besviken idag....dom börjar med sommarchema nästa vecka och då  kommer  MRL ligga på torsdagkvällar!! Gissa vem som jobbar varenda torsdagkväll??!! JO JAG!!! Åh blev så besviken...tycker verkligen det är såå roligt!!

   Såg att Sarah hittat en fin klänning, äger en sådan fast den är rosa nedtill =) Älskar den!! nej nu MÅSTE jag gå in i sängen! Ngt program som jag verkligen inte gillar är det som visas varje Mändagkväll klockan 21.55 tycker det är såå fruktansvärt hemskt så det finna inte, men vi har ju alla olika smak men "Ballar av stål" e inte min typ av program!!

   På fredag blir det att åka till kompisar i Lanna och umgås med dom och spela brännboll!! Det var ett bra tag sedan det, har inte träffat dom på en månad heller, de var hos mej senast jag hade min fest =) Det är ju en månad sedan eller ngt sådant =)
  
   Ska ta och köpa biljett till karlskoganatta oxå, blir ngt att se fram lite emot... tror att den skulle vara 13juni och sedan är det ju typ en månad kvar tills vi bär av till TURKIET!! Åhhhhh gööööttt!!!

Virre

Beställnings dax ?

Denna klänning är så underbart snygg! Den tror ja att jag skall klicka hem! : )





Kram Saraah

Måndag - suck!

Yes jag är hemma från jobbet idag. Jg känner mig ganska bra men kroppen hänger inte direkt med känner jag... Har ont både här o där, rmarna, knäna, ljumskarna. Smärtan i ryggen är mycket bättre idag faktiskt. Skall strax ta tempen också. Förhoppningsvis kommer jag iväg till jobbet på Onsdag! Det är absolut inge roligt att vara hemma så här länge faktiskt! Man går varandra på nerverna! Usch! Men jg skall ta tempen nu och ett par alvedon och ipren o sedan vila lite. sen skall jag knata iväg till konsum tror jag. Lite frisk luft borde ja ha tycker jag ialla fall!

Är grymt avis på virre osm kan åka iväg o träna, hon frågade mig om jag vill träna pump imorgon, men jag skippar nog de, så jag kanske kan gå på sista Box passet på onsdag! Vi får se!

Hur har eran dag varit?

Kram Saraah

Jobbdag & peppad för träning

   Kanske inte helt sant men nästan =) Har inte jätte sug efter träning men känns endå skönt att det är de två passen jag gillar mest idag!! På jobbet hände det inte så mkt vi satt på ett möte typ hela dagen och sedan bar det iväg ner till arbetsplatsen för att tacka av den gammla chefen + att gratta en som fyllt år =) Kanske även välkomna den nya chefen in !!

   Imorgon är det dock dags för att ha simskolor igen och nu är det inte långt kvar förens skolorna slutar vilket innebär att de barnen som är kvar på simskolan får all vår uppmärksamhet, självklart får de det annars oxå. I början av terminen har vi bara mer barn och de droppar av efter att de klara simprovet...så tillslut är det inte så många kvar =)

   Nej nu så blir det att hjälpa Simon med att klippa klorna på hans katter...sedan bär det av hem för att lag amat och slå på ännu en tvättmaskin!!! Tusan vad tråkigt det är...har haft hur mkt tvätt som helst och sedan när man tror att man tvättat upp det man hade så hittade jag hur mkt tvätt under tösens säng!! =) Ibland kan jag inte annat än skratta åt hennes påhitt, började fundera varför hon hade så dåligt med kläder, inte så konstigt de =)

Nej nu blir det bilfärd höres sedan!
Virre

Natti Natti!

Nu skall jag försöka få lite sömn, men är rätt trött på att ligga i sängen :( De blir inte alls lika skön längre, kanske inte så konstigt när jag har legat i den sedan 01 igår.. =/

Godnatt på er!

Kram Saraah

Söndag...

Guess what? Ligger Sarah fortfarande i sängen med ont i hela kroppen, snorig ont i halsen & ont i huvudet? Svar: JA! De ända som gör mig arg nu är att de är måndag imorgon, och det vet ni, vad de menas med, DUBBEL pass! suck! Men de är kanske kroppens sätt att säga emot nu.. Vad vet jag blir de inte bättre imorgon blir de en visit på vårdcentralen...

Jag vart super duper glad, helt till mig när jag läste Veronicas inlägg om att våran resa är betald :D Nu märks de att vi kommer närmare och närmare 22 Juli!! Härligt! Men nu skall jag kika i våran spannien taxfree katalog : )

Kram S

Mätt i magen & lite ångest!! =(

   Så fort jag äter "hämtmat" får jag lite dåligt samvete..vill helst bara gömma mej under täcket! Men samtidigt så vet jag att jag kan unna mej, det är liksom ingen fara att göra det ibland, men det är ju lite så att man måste sätta lite gränser för sej själv!! Sedan måste iaf jag få in i mitt huvud att det inte är så farligt att unna sej!! Att man inte ska ha dåligt samvete hels tiden! Men man är ju int emer än männsika, känner dåligt samvete så fort jag stoppar ngt "onyttigt" i munnen.

   Lilla tösen stoppade jag om för 10min sedan. jag kan bara säga att hoon sover riktigt riktigt gott redan =) Kanske inte så konstigt dock eftersom idag har hon inte fått sova ngt på dan, kommer verkligen inte på frågan när hon ska upp tidigt till dagis imorgon. Får hon sova minsta stud på dagen så somnar hon inte förens sent ca halv tolv....inget man vill...inte jämt iaf!!!

Nej puss på er nu så ses vi imorgon !!

Virre

Nu ska Veronica vara lite onyttig =)

   Sambon är iväg och hämtar lite mat =) Blir kyckling med pommes och vitlökssås!! Gott de!! Man får faktiskt ta och unna sej ibland=) el??

   Imorgon är det dags för dubbelpass på lagret igen =) haha trött blir jag bara av att tänka på de ! Som sagt förra veckan trodde jag att jag skulle dö!!! haha

   Nej dags för mat då...han kommer nog innanför dörren srax och tösen sitter framför teven dumburken och är superduper trött!!!
   Så dags för henne att käka litte mat sedan blir det borsta gaddarna sedan hoppa i säng =)

Höres senare eller imorgon =)

Missa inte Wipeout!!!

Virre

****Resan är betald!!****

  

TURKIET 090722-090805!!!



   Det känns SÅÅ bra nu!!
Blev ju dock lite fattigare men känns riktigt kul nu när man betalat in det sista och det faktiskt inte känns så långt borta=) haha 

  Har blivit mest att fixa hemma med allt som verkligen har behövts göras!! Och jag kan inte säga att det är lite =) Men sedan blir det iaf att träna =) Det känns som om det verkligen behövs nu, men har verkligen varit skönt att vara från gymmet ett tag!! Känns som om man bor där och så bor jag på jobbet !!! haha men vem känner inte att man gör det när man jobbar 100% =) !!!!

   Virre

Blev helt såld ! =)

   Jag måste bara lägga ett litet plus i kanten för mej själv!! Som ni alla vet var vi i Lunedet i fredags och tillbringade nästan hela dagen där...mycket fina kort blev det och tycker det är mysigt när man får fina naturbilder =) Så jag tog en hel del och en utav dem ska jag ta och lägga in srax, lite komentarer skulle inte vara dumt =)
  
   Hälsade och blev kär i söta vovar! Jag blev verkligen helt såld...måste verkligen tänka om jag vil lha en hund om det verkligen passar in i mitt liv...Det får ta en stund att tänka på det! Som sagt blev jag verkligen helt såld och ville inget annat än bara ta med en hem!!!



Fint kort el vad säger ni??


Virre

: ) Tv + The hills!

Nu har jag bänkat mig i sängen framför hela sesong 1 utav The hills! Det är så bra, jag måste beställa de andra boxarna med : )

Strax hoppas jag älskling kommer med mat, magen börjar bli hungrig : ) Han är så go, han hjälper mig mycke ny när jag är sjuk! Älskar dig <3

Vad tycker ni om The hlls?


Kram Saraah

Sjuk : (

Neee nu har jag gått och blivit sjuk. : ( Det känns så himla trist! All dess träning som jag har kommit igång med och sedan när jag väl blir lite förkyld blir jag så himla sjuk. De bara slog till på ett par timmar. Ont i halsen, mina halsmandlar var som 2 stora fotbollar. Sedan började jag få int i ryggen, alltså huden. De vara gjorde så himla ont när tröjjan låg emot kroppen.. Sedan vart jag så himla slö och orkade bara inte stå på benen. Så jag lade mig ner i soffan, Sen började jag frysa som jag vet inte vad.. Hämtade pappas Duntäcke! : (  Jag som var jätte peppad på att köra Core ikväll! ÅH!

Men men bättre att jag är sjuk nu och inte om ett antal dagar då jag åker till Spannien :) De ska bli så otroligt härligt! Sola bada oh äta gott, umgås med Johan få lite tid för oss själva och umgås med hans familj! De kommer bli hur mysigt som helst! : )

Nej nu skall jag bädda ner mig i sängen :) Tur att vädret inte är så värst idag :)
Vi får höras av seanre :)
Kram Saraah

Seg som tusan...

   Det känns verkligen i hela kroppen att det är Söndag är jätte seg och hoppas på att veckan på jobbet inte blir tungjobbad!! Imorgon ska vi sitta på ngt möte i 4 timmar, får se vad som händer under det =) sedan är det tillbaka till jobbet så får vi se vad som finns kvar att göra där!
   Sitter här i soffan nu och gör inte mkt, tösen håller sej i sitt rum och leker.. Hon tyckte det var skönt att vara inne idag, inte jättefint väder ute idag =( Fattar inte hu beroende man blir utav solen nu när den varit framme x-antal dagar så blir kman van att den bara ska komma fram varje dag..

   Igår blev det ingen grillkväll hos Sarah för min del, uatn min mamma, pappa och lillasyster var hos oss och åt istället. Det blev att kolla Robinson och bara ha det gött...och vem hade rätt om personen som fick lämna ön genom fusk!! Haha "det va jag de" =)
   Vem hade inte räknat ut det ??

   Nej nu ksa jag ta hand om lite tvätt och sedan städa en hel del...fast jag verkligen inte har ngn som helst lust!! Får se om det blir en sväng till gymmet sen eller om det blir en promenad =)

   Vi höres senare!

Virre

Ego!

Hade lite tråkigt och har lite tråkigt, så jag tog ett kort o gjorde om de lite gran. Blev rätt okej : ) Här är en bild på mig i alla fall : ) hehe


Grillkväll med vännerna!

Yes gud vilket härligt väder, kan inte blli bättre än att grilla tillsammans med mina vännerna idag och ha en massa trevligt : ) De blir grillning och Wii senare på kvällen : ) Vi lånar mamma och pappas hus så de blir skönt att få lite mer utrymme än våran lilla etta : )

Jag skulle vilja bo i ett litet hus, jag trivs bättre i hus än lägenhet på något sätt! Blir mer frihet med hus : )
Nej nu skall jag och älskling äta lite har inte ätit på hela dagen. Så magen skriker efter mat : )

Ring om du vill komma ; )
Vi höres seanre : )

Kram

090502

   Nu är det dags att ta sej mot stan en sväng...ska försöka att träffa min sambos kusin och hans familj som bor i Härnösand annars men som är här över helgen! Ve riktigt länge sedan man träffade dom så hoppa hoppas vi stöter på dom!! Ikväll är det planer från Sarah som vi antagligen ska följa =) Hoppas på en riktigt trevlig kväll!!

   Men man får ju inte missa vem det är som fuskar i Robinson 09, den personen får åka hem ikväll....känslan säger Christian =)

Virre

Lördag-Morgon!

Skönt att vakna upp till solen som skiner in vid sängen! Nu skall jag ut och gå en sväng : ) ska bli härligt!

Vi hörs snart ; )

Kram S

Ville bara ha de sagt

Ja nu skall jag berätta hela historien för er, som vill veta och undrar det vill säga.

Ang min träning, vikt nedgång samt ångest. Börjar med träningen, jag tränar för att må bra, bli piggare och känna mig hälsosam. Sitter jag bara hemma i soffan blir jag depprimerad och väldigt rastlös! Jag älskar att träna och de betyder en hel del för mig. Har tränat sedan jag har varit väldigt liten. När jag slutade simhoppa så tränade jag inte på drygt 1½-2 år. Jag kan inte direkt känna efter om jag var depprimerad eller något sådant men jag kände mig inte så speciellt nöjd med mig själv då. Saknade träningen så grymt mycket. Men kunde inte direkt gå tillbaka dit jag en gång var kände jag. De tog så enormt mycket tid utav mig och min vardag. Tränade simhop i cirka 6½-7 år innan jag slutade. Inte undra på att man saknade träningen OCH vännerna man hade på träningen! Började sedan efter typ 2 år och träna på gym tillsammans med en nära vän till mig. Gjorde det ett tag, men även de tog mycket tid och kostade en del. När man går på gymnasiet har man inte så mycket tid och inte så mycket pengar. Så de blev någon månad hit och någon dit! De gjorde mig glad och full med energi, jag mådde toppen dvs! Nu har jag börjat köra serigöst på gymmet igen och nu är de verkligen serigöst! Tränar minst 5 - 6 pass i veckan var att måndagar tränar jag 2 pass och hinner jag med så tränar jag gärna 2 pass varannan tisdag och torsdag med. Hinner jag med blir det några promenader i veckan också. Jag mår bra utav att träna, de gör jag verkligen och de är något jag brinner för till 1000% Ni som tränar med mig vet att jag älskar det och mår bra utav de!

Vikten dårå.. Jag har gått upp en hel del på ett X antal år. Vilket får mig att må dåligt. Jag vill bara få bort ett par kilo. Jag vet vart gränsen går och jag tänker inte gå över den. Ni som känner mig vet att jag inte tänker göra det. Jag vet att muskler väger mycket mer än vad fett gör. Jag har mycket muskler på min kropp det vet jag men jag har en del fett också som jag gärna vill ha bort. Man kan inte punktförbränna och de är jag helt medveten om! Men att motionera så som jag gör tycker jag är helt okej. Jag överdriver inte och min mål vikt är inte heller överdriven.

Då kommer vi till ångesten. Ja, Jag har fått ångest på sista tiden. eller det är blandat med ångest och besvikelse på mig själv. När jag köper "godsaker" eller något som är "onyttigt". Jag skulle aldrig få så mycket ångest att jag skulle trycka ner fingrarna i halsen för att få bort ångesten, ALDRIG! Men jag kan må dåligt över att jag har unnat mig saker. Jag vet att jag kan unna mig saker just för att jag tränar så som jag gör men ändå får jag ångest! Besvikelsen kommer när jag har förberätt att jag skall tillexampel gå ut och gå på morgonen eller på kvällen men när jag säger för mig själv att jag inte orkar för jag är så trött. Jag kan ha en hård självdisiplin ibland men ibland är de jävligt trögt kan jag erkänna!!

Nu vet ni hur det ligger till.
/ Saraah

första maj..

Yes idag är det Fredag den första Maj! Härligt att äntligen få känna utav att vara lite lång ledig : ) Idag har jag hunnit med en hel del. Promenad+ springtur på morgonen, diskat en hel del, vikit tvätt och sorterat tvätt! Hälsat på Johans släktingar nere från skåne, hur trevligt som helst att träffa dom. Satt i solen en lång stund, tror jag fick lite färg ialla fall : ) Sedan nu har vi ätit lite hur gott som helst vi gjorde kräftmackor med grnsaker, sallad, ägg, och en röra som va helt underbart gott! + kräfftstjärtar såklart :) Mummsi! Så nu blir de bara att dega hela kvällen.

S

Solig dag i Lunedet!

   Nu är vi bara hemma en sväng och hämtar lite mat för grillning ute i Lunedet har kompisar som har husvagnen där ute så det blir att tillbringa kvällen med dom och deras lilla tös..slängde ihop lite kladdkakemuffins oxå alltid gott att ta med ut att bjuda på!!
   Sambon är iväg och låser sitt jobb, guud va jobbigt att jobba 1maj!! Skönt att mitt jobb för en gångs skull är stängt!! haha... annars är det jag som bvrukar jobba och hann som tillbringar sin lediga tid på ngt roligare ställe än hemma!

  





   Tösen fick sova en stund somnade som en stock i bilen hem kan behövas om vi ska tillbringa mera tid där ute annars somnar hon vid halv åtta, åtta och då är det ju gott att sitta och äta =)  Så tösen ligger här nu i soffan och tittar på Ice Age 2 rolig film!! Kul att titta på, man kan allt behöva vara inne en stund på eftermiddagen, skulle bli alldeles för varmt att vila ute för tjejen...
   nej nu dyker sambon upp, så nu bär det av mot Lunedet igen!! Hoppas ni får en trevlig kväll!!

Virre

090501

   Härligt med en ny månad!! Och dagarna räknas såklart ner för resan utomlands!! =) Blir lite fundersam över Sarahs inlägg nedan, du tjejen jag vet att det är svårt att ta åt sej men vi såg på en dokumentär igår och size 0 och jag vet att du harde starka reaktioner på den liksom jag ! Samtidigt så vet jag att det inte är det du är ute efter men blir endå nervös för jag tycker du e fin som du e!! Och att du sliter på gymmet och kom ihåg muskler väger mer än fett!! Jag tycker inte om min kropp vissa dagar heller men det är en sak man tycker ibland....det är klart att man inte alltid är possitiv till hur man ser ut, men man blir lite störd när man hela tiden tänker på hur man ser ut!!

  Det blir snart att ta sej ut till kompisarna & deras lilla tös jag har  verkligen riktigt ont i magen idag och ingen lust att ta mej ngn stans, men man får ju offra sej för tösen hon vill leka med kompis!!! Och har tjatat om det sedan igår morse...att amn var sådan när man var liten att man tjatade tills man får höra det man vill höra =)
   Det är gulligt när hon hela tiden försöker få bekräftelse till att ska vi verkligen åka dit snart, eller ska jag behöva vänta hela dagen??!! Man kan inte annat än le =)

   Så det blir ut i solen för från och med nu hoppas vi på finare och fginare väder!! Men samtidgit kan det vara bra med lite regn snart så man kan elda runt om i landet, marken är ju hur torr som helst! Inga gräsbränder här tack!! Så alla ni som ska ut och elda var försiktiga!! =)

Nej nu är det allt dags för att fixa till sej lite, ser riktigt trött ut just nu =) och du Sarah vet att det är svårt att släppa alla tankar på hur man ser ut, men vi tycker om dej som du är!! Det vet du!! Och jag vill att du ska må bra, men sedan får det inte stiga dej mer åt huvudet än vad det redan gjort!! Vet inte vad jag ska säga till dej riktigt, förstår dej till tusen men prata med mej om du bara vill, prata om hur du känner, för det finns nog flera männsikor än jag som funderar och blir lite oroliga till inlägget nedan!!!

Älskar dej tjejen!! <3

Virre

Morgonpromenad :)

Nu är jag uppe och skall strax ut på en morgon promenad hade ja tänkt mig : ) har ju inte kommit iväg någon annan dag i veckan så de fick bli nu!! Får se om de blir en spring runda också : )  Vi ses senare!

ha de gott

Puss S

Ångest..

Vet inte vart jag ska börja. Vet inte vad jag ska säga, vet inte vad jag vill med detta inlägg heller. Men jag har en fruktansvärd ångest... Denna ångesten måste bort.. Ni får tycka ja är sjuk i huvudet osv. Men ja måste få bort några kilon : ( Mår inge bra utav att se mig i spegeln.. Jätte jobbigt för jag vill verkligen tycka om mig själv! Jag Vill Vill Vill!


S
araah

RSS 2.0