Skon som gör dej - smal


Stjärnan jobbar 28 procent mera med rumpan
Publicerad: 2009-08-30


UNIK SKO. Inbyggda bollar får dig bränna mer.
Foto: Reebok

UNIK SKO. Inbyggda bollar får dig bränna mer.

Stjärnan jobbar 28 procent mer med rumpan

Här är skon som hottar upp höstpromenaden – och hjälper rumpan att jobba upp till 28 procent mer.

– Jag använder dom hela tiden, säger Bounce-dansaren Jennie Widegren.

En tur på sandstranden är både avkopplande och ansträngande för kroppen – som får jobba ordentligt under promenaden. Reebok Easytone skapar samma känsla i höstrusket – och hjälper dig att bränna fett.

Hemligheten bakom Easytone är tre inbyggda bollar under sulorna, bak på hälen och under främre delen av skon. De passar bäst till vardagsanvändning och till gymmet.

– Ryggen och benen får jobba extra med skorna på. Det är som att stå på en balansplatta, säger Jennie Widegren.

Bränner massa kalorier

Undersökningar Reebok gjort visar att musklerna i rumpan aktiveras upp till 28 procent mer i Easytone än i vanliga skor.

– Lägg in några knäböj under promenaden också så får du lite extraträning, säger Jennie.

Reebok

 

Hittade den här artikeln på aftonbladet nyss...undrar om det fungerar vad tror ni??

 

puss virre


Varje Måndag...

Jag menar då ärligt varje Måndag! När jag går runt och kör högtryck på jobbet med hög musik i höronen så fimnderar jag på om jag gör det jag vill i livet, och jag har jobbat nu i två år, fatat hur många dagar jag har spenderat genom att tänka på vad det kan vara som just jag vill göra med livet! Hur många gånger har det inte ploppat upp i huvudet att jag kanske vill jobba med ngt annat eller att jag vill vara singel, hur många gånger som helst tänker jag att jag ska bli mera nyttig tänka på vad jag stoppar i mej! En miljon gånger tänker jag tusan på det här!! DEt är ju lite så man kan skratta åt det för jag vet verkligen int ehur ,många gånger jag har sagt att jag skla sluta äta godis! Jag lever för godis är det ngt jag tycker om så är det de!!
Jag har ett bra jobb finns det tid över på min arbetsdag så får jag träna på arbetstid om det går bra för de andra och vi inte har en mkassa att göra så är inte detta ett problem, och det stör mej lite att man inte tar mera vara på de här timmarna som amn ändå bara sitter och inte gör någonting! Just nu är det väldigt lungt på jobbet, vet att den här veckan kör vi igång med allt vad vattenspinning och vattengymnastik heter! Så nu vet man att man lever! Det är fruktansvärt skönt att komma in ivardagen igen fast jag innerst inne bara vill fly fältet & försvinna!
Undrar hur många som tänker som jag?? Det här med förhållanden, hur ofta tänker man inte "det skulle vara skönt att va själv"??

Hitta denna fina bild som rätt bra relaterar till hur jag känner mej nu :(


Känns skönt att kunna skriva av sej lite, de som känner mej vet hur jag har det upp o ner med allt :) Vem har inte sina jobbiga dagar liksom ! Sånt e livet man kan inte var alycklig jämt!

puss virre

090831 Måndag

A en Måndag till avklarad, usch! Sitter här nu under en filt och är inte alls pigg i kroppen, känner mej helt färdig! Vette tusan vad det kan vara, har ingen lust att bli sjuk heller har för mkt att göra! Jag behöver lite pepp för att den här veckan ska funka! Gah jag bara känner att lusten att göra ngt har runnit ur mej redan när jag vaklnade i morse, brukar faktiskt tycka att Måndagar är helt oki att jobba när ja väl kommer till jobbet...Fet har varit fruktansvärt tungt idag, så jag är inte alls peppad för en jobbvecka nu, ska byta lite helg med en arbetskamrat så det blir att jobba på lördag förmiddag, så jobbar han min nästa helg :) Bra när man kan bytas av ibland..

Som sagt trött som en gris, vill verkligen int eglra någonting. Fast att jag vet att det ser ut som stryk hemma så orkar jag inte lyfta ett finger, det måste röjas o tvättas! Usch varför kan bara inte sådant ske av sej själv ngn gång ibland??

Lördag = Utgång ;)


Blir till statt & se den här herren ;)
Vi hoppas på en lyckad förfest !! LIka bra som den var sist vi skulle ut o titta på han ! Det ska bli kul, riktigt kul, det var ett tag sedan jag var ute närmare bestämt 6 veckor, om man inte räknar med Turket resan !!haha

puss virre

Vaken och jävligt trött!

Nu är ja vaken, och är fruktansvärt trött! Usch! Nej bara och sätta igång med allt som skall göras!

Sanna: Nej! Du ska inte känna dig skyldig! :) Jag hittade inget där inne iaf.. haha el jo 2 champange glas som pryder vitrinskåpet nu :)  Jaaaaa idag kommer du, Hur skoj som helst! :) Ses sen Puss!

Jaa nu måste ja skynda mig lite! Vi hörs senare sen, hoppas ja får nått besked eller iaf mail idag ang Jobb i jönköping : )

Vad gör ni idag?

Puss O Kram
Saraah

Natti!

Nu lägger jag mig!

Ska prata med darling och sen sova..

Saknar dig så fruktansvärt mycket älskling:( va jätte ledsen förut! <3 Men vi ses på fredag! Hoppas veckan gåt fort!!! Älskar dig massor!

Godnatt alla läsare!
Puss O Kram

Saraah

Huuua, TRÖTT!!

Nu är ja uppe och har precis ätit litegrann.. Men jag är hur trött som helst!

Funderar på att ta en dusch och sedan åka iväg till Netto, jag och virre ska ha en liten pyssel dag idag : ) Sedan skall vi fixa lite med grejer här på bloggen med om de hinns med : )

Men nu blir de en dusch och sedan liute emr slapp tills Virre hör av sig! Skall köra igång en tvätt också! så ja slipper tvätta fler flera maskiner i helgen då älsklingen kommer hem : ) <3

Vad gör ni en såan söndag som denna??
Kram Saraah

Funderar på vad det finns att hitta på....

Jag har tråkigt, riktigt tråkigt, nu sitter jag här på Sambins jobb och har det riktigt tråkigt som sagt! Kul att det kommer litte folk och tittar förbi här på bloggen ;) Alltid lika kul med lite komentarer! Seg är jag idag, kanske int eså konstigt med tanke på att jag gjorde Sarah sällskap tätt så länge inatt! Det tog dock en stund innan jag kunde somna efter det, hann titta på en film innan jag somnade! Det är fem veckor kvar tills vi drar en sväng igen ;) Sambon tycker det ska bli skönt medans jag har lite delade meningar om det! Vi lyckas ju alltid bli rätt så osams så fort det är ngt så det känns sådär....

Nej ni vad ska man hitt apå idag ???
Vad gör ni?? en dag som denna??

puss virre

090830 Söndag

Söndag igen m känns som de dagarna kommer allt för fort inpå :) Skulle ha varit trevligt med en tripp till IKEA, men syster mådde inte bra så det får bli en annan gång, som sagt hade ju hittat en helfigursspelgel som jag ville ha! Så klart är jag i stort behov utav en! Drog ett mess till min mor, kasnke finns ngn hemma hos mamma o pappa som bara står o skräpar. Kan ju alltid hoppas på att jag får ett bra svar tillbaka! ;) Sarah och jag ska sätta oss ner och göra lite armband o grejer senare, hon måste sova ut en hel del först! ka inte vara så lätt att jobba till 7 på morgonen oh inte få somna normalt! Jag had evarit död iag! haha

Detta har jag handlat :)


Lite pärlor till armbanden =)



Äkta Färskvattenspärlor!

Nej nu är det dags att klä på sej litte kläder ;) Dags att dra och äta om en liten stund! Blir familjelunch på sambons jobb!
Sitter här och får upp en tanke i huvudet varje söndag tänker jag att den veckan som kommer ska bli den veckan som jag börjar mitt nya nyttiga liv, varför är det jämt så?? haha oftast varje måndag, kollar man gym runt omkring så har de mest folk som tränar på måndagar, liksom vi på badet! Kan det verkliegn vara så, att jag int eär den enda som tänker denna tanke?? haha Känns som om jag tror och har rätt i den saken, eller??

puss virre


Hundar & Kläder! Vart går gränsen?

Denna bild hitta jag på Chapnlle.se Det känns som om man har gått över gränsen lite, om man nu sätter på sin hund en utav dessa dressar!

Jag vet inte ens om jag tycker det är gulligt! Kan tycka att det går över gränsen här, eller vad tycker ni???

puss virre

Stackars!

Ni kanske har läst i Nyaste Klick?! Att Nana Hedin (körade till Etype) har fått canser i tungan.. Hon kommer nog aldrig mer kunna sjunga igen :( Tråkigt! Du är duktigt!

/Saraah



 


Kjol o ring ;)

jag blev helt kär idag när jag såg dej ha denna ;) Jag vill oxå ha!!





+ Att jag var inne på http://kenzas.se och tyckte denna var fin :)

Finns att köpa på guldfynd!

 

Imorgon blire iaf att följa med min syster till Örebro o IKEA, jag hoppas på att få med mej någonting hem och jag hoppas på att det kan bli en spegel, får se vad plånboken säger! Kanske kan det vara bra om den får plats i bilen oxå! haha Vi får se vad som händer måste ju checka med sambon oxå, men frågar man han så är materiella ting onödiga!

puss virre

 

 


På jobbet!

Sitter här nu i reseptionen o de är hur lungt som helst, alla gäster är inbokade och klara : ) Skönt när de inte är en massa spring men sam tidig så låång trååkigt! Natten blir så lån : P hehe

Ville ha hit Veronica men hennes sambo vägrar släppa hit henne  : ( Trååkigt!

Vi hörs lite senare sen!
Puss
/Saraah

Scorett !

Har hittat några finingar från Scorett skulle allt bra gärna vilja ha ett par, dock fans inte dom som jag helst ville ha. Då blir alltid problemet vilka som jag vill ha ist så det blev inga... Dessa hittade jag iaf ;)







Skulle inte vara fel
att ha ett par av dessa =)

De vita kostar: 750kr
De två svarta kostar: 699kr

Jag har verkliegn helt kärat ner mej i skor, konstigt nog, jag har verkliegn aldrig gått i höga skor och då menar jag aldrig! När detta år började var det första gången jag satte på mej ett par, nu kan jag inte gå ut utan ;) hade inte ens ett par höga när jag tpg studenten! Dock så vet jag att jag kommer att ta igen det ! haha o sambon gillar det inte! Man kan ju inte ha för mkt skor! Eller hur??!!

Nej nu blire att glo Buskis o kanske somna till för att hoppas på att det blir en bra dag imorgon ! Syster ville ha med mej till IKEA så får se om hon hör av sej! Skulle allt behöva en spegel! Så får se vad det blir!
Sov gott alla nu så får ni titta in under natten, Sarah jobbar så gör henne sällskap!

puss virre



Besviken!

Nu är jag hemma och sedan hunnit med att vila samt att stoppat i mig lite mat i magen.. Mummsigt var det! Tack för maten mamis och papis! <3

Besviken på att jag inte hittade de jag var ute efter! Hittade dock ett jätte fiint diadem, men jag ger inte 199:- för ett diadem! haha Blev kär i den bara. Men så är det finns annat man kan lägga 200 :- på än en accesoar till håret : )

Just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på jätte sköna party låtar! Uj va taggad man blir! : ) Snart blir de att fixa de sista tills jag börjar jobbet, mitt öga är fortfarande svulet och ja hatar de!! Hoppas de hinner gå ner på 2 timmar!!

Vi hörs senare!
Puss Saraah

Nej nu blir de roadtrip to pennybridge!

Yes nu sticker jag till örebro, har så förbannat  tråkigt!!

Vi hörs senare!

Saraah


BORING!

Nu har jag varit vaken i ca 1 timma och känner att denna dag kommer INTE bli rolig.. Hur tråkigt som helst..

Nu blir de mat i magen och en dusch. Sen får vi se vad som händer.. =/

Puss
Saraah

Herregud!!

A ni det ser verkligen ut som stryk här hemma så jag har en hel del att göra, har varit iväg och handlat en hel del mat så dax att ställa sej och göra lunch! Börjar allt kurra i magen nu, kanske inte är så konstigt med tanke på vad klockna är! Så det bli pasta & köttfaärssås..alltid lika gott. Så ni får höra mer från mej senare ;)

puss virre

090829 Lördag..

Denna lördag har jag inga förväntningar på, jag har redan en tråkig dag och vet verkliegn inte vad jag ska göra! Hade faktiskt ärligt hellre jobbat, måste iof få ihop mitt vattengympa program som jagvill, men sambon måste vara med o tycka, och det vet jag redan vad roligt han tycker att det kommer bli ;) Usch idag är en tråkig dag lite halv tråkigt väder ute och jag har verkligen ingen lust med mågonting, har hellre en planerad helg just nu en som denna! Ska iaf platta håret o se till att det kommer på lite kläder, haha...tösen sitter i soffan o ritar och vet att hon tycker det är jätte skönt med en dag o bara sitt aoch rita o göra det hon vill, det kan blir lite mkt flängande annars när jag har ensam helg med henne :)!!

Har varit inne lite på YouTube och har lyssnat väldigt mkt på dessa tjejer den senaste tiden! Dom är verkliegn hu duktiga som helst!

Som Sagt lyssna & njut!!

 

Kom på en sak som jag nog ska göra ni får se senare ;)

puss virre


En bra natt!

Natten har gått bra! Det har varit super lungt : ) Så nu väntar jag på att Jenny kommer och byter av mig så jag får åka hem och sova : ) Ska bli såå skönt faktiskt!

Jo du Sanna om du läser detta, så tror ja att jag måste sova till minst 13.00 Annars kommer min natt bli jätte jobbig sen.. =/ Du får åka utan mig om du vill. Men du kan väl messa mig så fort du har sett detta och berätta hur du gör? Om du åker eller om du väntar.. : )

Jag skickade iväg mitt Cv till 3 jobb. 2 st var Frisör och de tredje var ett natt jobb, på ett hotell.. Så vi får se om ja får något svar idag, eller till veckan kanske.. : )

Saknar dig min gos.. De kommer dröja ännu en vecka till innan vi ses, jag tycker de är jobbigt att vara ifrån dig.. Man blir lixom van att vara 2 personer nästan överallt, att ha någon där. Som pratar, skrattar, kramas, pussas, håller om en, och som ibland bråkar med en.. Att vakna de tider du brukade komma hem från ditt jobb de är en vana fortfarande.. Jag älskar dig massor <3

Nu skall jag stänga ner och fixa det sista slutar om ca 20 min  :) *Jiipii*

Puss&Kram
Saraah


ÄNTLIGEN!

Nu så funkar de att logga in på våran blogg! Blogg.se hade nog nått får sig för ett par timmar sedan och drog ut på de..

Fick besök här på jobbet av Johanna : ) Hur mysigt som helst! HAr inte träffat henne på jätte, verkligen jätte länge sedan! Sedan är de alltid skoj att få lite sällskap, man blir inte lika trött då :) Har ungefär suttit halva mitt pass nu och jag hoppas de går fortare än vad det gör nu :) hehe

Ne nu ska ja greja lite här med papper osv. vi hörs sen!

Puss
Saraah

Har tänkt lite..

På de här med kategorier, kanske är bättre om vi kanske skulle ha 2 olika kategorier, en Saraah och en Veronica kategori? Vad tycker ni??

Kanske lättare att veta vilka man har skrivit? Ah lägg era kommentarer nu och säg vad ni tycker??

/ Saraah

Work time!

Yes!! Strax bär de iväg mot jobbet. Vilket jag inte har någon lust alls att åka till. Men de känns nog bättre när ja kommer dig o får känna på att de blir en bra natt.. En lugn sådan.. De som hände förra gången jag jobbade där, de kommer alltid vara med mig i tankarna när jag sitter där..

Har varit här hos mamma o pappa ikväll. Lungt och skönt. Vi åt planka, huuur gott som helst. Bild kommer ni få se senare ikväll eller en annan dag, för bilden ligger i min mammas mobil : P hehe Tack för maten den var underbar!

Idag har jag lite att göra när de finns tid över så att säga, skall fixa de sista med mina cv´n : ) äntligen skall dem skickas iväg ! Sedan är de bara o vänta och se vad som händer : ) 

Nepps nu skall jag packa ner diverse grejer ja ska ha med mig ner.. : ) Vi hörs senare sen : )

Puss&Kram
Saraah

090828 Fredag

Nu kommer snart helgen och för vissa har den säkert redan börjat, men jag har några timmar kvar...Vad händer i helgen för er då? Själv så kommer sambon att jobba och jag kommer stå på golvet hemma och studsa igenom mitt vattengympa program som jag hoppas är bra som det är! Av någon anledning så blir jag alltid lika nervös så fort det ska dra igång..bara hoppas på att det känns bra efter första passet ;)

Kollade
in på Nelly precis och hittade den här, funderar på om man ska ta hem den, men samtidigt så har jag tusan hela garderoben full i klänningar som jag inte ens har använt! Det är såå typiskt mej o handla och sedan bara låta det hänga, vissa saker har fortfarande lapparna kvar....oj säger jag varje gång jag öppnar garderoben!

Denna hittade jag iaf nu på Nelly.com nu ;) Är så man blir sugen på att ta hem den ! Den kostar 249kr så det är som hittat !!

Kant Dress

Men jag ska upp o jobba lite mera sedan hem o ha en mysig kväll i soffan,
får se om det kanske blir ut en promenad senare..det beror lite på vädret, gillar inte riktigt när det regnar ute! ;)

puss virre

Vaken : )

Nu har sarah stigit upp, vaknade första gången vid halv åtta som vanlligt. Men ja tänkte att jag kan inte gå upp nu heller. så jag ställde klockan på halv 12 : ) Så nu blir de en dusch och sedan knalla ner till salonge för att göra ärender åt mamma, och sedan stan med Fanny : )

Vi hörs senare!

Puss och Kram
Saraah

Nu tackar jag för mig!

Nu får det vara nog, de är ju ingen som kommenterar eller ens är vaken! Eller?? : )

Hoppas ni får en bra natt, sov gott alla sötisar!
Godnatt!
Puss och kram
Saraah

Natt bloggar : )

Just nu sitter jag här framför min dator och samtidigt som jag sitter här har jag på mtv.. Jag börjar bli lite seg, alltså de är typ dött. Eller??

Jag ska ha nattvaka med Linda : ) Får se va länge jag stannar uppe, jag vaknade trotts allt upp vid halv åtta imorse, så kanske inte så konstigt att jag börjar bli trött? men men nu ska ja försöka vara uppe ett par timmar till ialla fall : )

Någon annan som är vaken ? : )

Puss
Saraah

Shake it! eller?

Sanna jag tror jag hittade din "refräng" i denna låt. Eller??
Fast jag tror den refrängen finns i en annan låt med en remix på, men skall leta viddare tills jag hittar den rätta :D



åååh vad ja kan vara bra ibland : )
Kram Saraah

Om våran Lady gaga!

Denna kommentar skrev våran underbara söta goa rara Lea ; ) haha
Hoppas du får ditt svar nedanför och om du inte ser, så ber jag dig att antingen sätta in dina linser eller gå till en optiker,hon har en liiten snopp under sin kjol : )

 






Någon som säger emot nu då??

/Saraah

En till i min samling : )

Denna är hemklickad sedan igår från Nelly.com : ) Har länge suckat efter den men har inte direkt haft den bästa ekonomin nu efter semeterresandet och sådär :) Men nu är den påväg hem till mig! För hur underbart snygga är inte dessa klänningar från Rare Fashion?



/Saraah

3½ timme kvar!....

3½ timme kvar på jobbet, det går saktan trots att jag bara varit här i två timmar, kompa lite idag för att ta en tripp in till Marieberg! HIttade fina saker emnd et blev inte mkt handlat, det blir det alfrig när man har med sej den andra hälften. Det mesta är onödigt i hans ögon, det gäller oftast kläder som ska vara till mej och sedan inredningsgrejer! kan förstå honom till en viss del men jag tycker det är såå mysigt när man får göra det murrigare inomhus nu när det börjar gå mot hösten!

handlade en ny badrumsmatta, ramar och lite annat, emn jag ska ta och framkalla lite naturbilder från Turkiet!...

puss virre

det kommer bilder senare =)

090827 Torsdag

Japps det är Torsdag igen ! Gu vad det bara är Torsdag! Känns som om de dagarna kommer tätt :) Just nu sitter jag här och ska försöka att göra mej i ordning vi ska ta en sväng in till Örebro, kameran följer med ! Ska se vad som blir inhandlat jag skulle behöva ha några nya träningslinnen ! ;) Dags att börja köra igång! Fast vi får se hur det blir med det  nu har de ökat priserna på alla träningsställen så en månad ligger runt 650 krr, känns ju sådär om jag ska vara ärlig!

Trött efter att ha varit hos Sarah tills strax efter ett igår natt :)
Hade en riktigt mysig kväll med mat o mkt prat ! Skönt att få prata av sej lite om allt emllan himmel o jord...

vi hör senare !

vad gör ni en Torsdag som denna?

puss virre

Torsdag : )

Vaknade upp jätte pigg när klockan var halv åtta :D äntligen får ja en bra morgon! Jag trodde att ja skulle bli jätte trött, eftersom de 2 sista tjejerna drog här ifrån mig vid 01.15 ca. haha! Plus att jag tällde mig och diskade och gjorde fint i köket :D uuh va jag är duktig! Men de var bara bra att jag gick och lade mig sent, för ikväll ska jag vara uppe så sent jag bara orkar. För det är ju jobb i helgen och då måste jag försöka vända om på dygnet så jag orkar vara uppe från 23 - 07.

Kul att det var några om kommenterade igår! bra jobbat! ; ) Senare idag kommer en utav dom få svar ; ) haha De var en sådan där Bitter F*! haha Men sådana vet vi  ju att de finns gott om här i bloggvärlden :) Shoot baby!

Idag har jag istortätt fullt på jobbet, tror att de finns en klipptid kvar ;D Fört till kvarn vänner!! haha
Ska bli en bra dag de här tror ja , ja känner de på mig : )



Min älskade lilla tisse, Iris! : ) <3

Nej nu skall ja fixa det sista inför jobbet. Men ni kan ju fortsätta kommentera ; )
Vad häner för er i helgen ?

Ha en bra dag vänner!
Puss&Kram
Saraah

Onsags lunch! : )

Nu har jag stoppat i mig de vanliga, dvs 2 hårda mackor med ost och tomat på : )  mumma!

svar på sannas kommentarer: :) tack för att du gillade bilden. Rosett diademet är de bästa köpet på länge, jag bara älskar de. Måste köpa fler trort jag : ) hihi Snyggt och väldigt tjejigt! JA o vem kan motstå en taco kväll med oss? haha De ska bli så otroligt gott! Framförallt mysigt med lite sällskap! : ) Hoppas Virre o alex kommer med!

Ni andra människor som läser min ovh Veronicas blogg är väldigt dåliga på att kommentera :P  SKÄRPNING! hehe

Nej nu hörs vi i kväll, när jag slutar. Nu blir de att ta de lungt får se om jag har ro i kroppen med en powernap idag. hade inte de igår.. Men vi hörs senare sötisar!
Puss o kram
Saraah


Nu börjar simskolorna..

Denna vecka har de börjat hur mkt barn som helst det är full rulle :) Helt sjukt mkt barn fast det hade vi inte annat än räknat med eftersom vi ska stänga i 9 månader så vet vi att vi kommer ha rätt så MYCKET att gör nu fram till den 31mars, dock kan vi ju inte säga att det kommer att stänga, de kan ju inte lova, men det är planerat! Så vi kan ju inte annat än hoppas på att det blir så :)

Imorgon har jag kompat
2 timmar så jag har möjlighet att spendera lite tid med min familj ! Vi ska åka in till IKEA så nu är det sambons tur att betala ! ;) Me like!! haha
Det brukar allt vara jag som öppnar plånboken när vi är där, men nu har jag bestämt att det är hans tur, så vi får se vad vi kommer hem med, en blomma för 25kr kanske, men en sak har jag lärt mej att det är tusan så att man betalar inträde där typ 500kr varje gång handlar man ju för minst! Det är så när man bara ska handla lite =)!!

Nej nu blir det åter att dra sej upp mot bassängen !
Vi höres senare i eftermiddag =)

puss virre

Morgontrött så de skriker om det!

Har inte sovit alls bra i natt kan jag äga, har vaknat till och från. vid klockan 06 vaknade jag cirka 5 gånger den timmen. Hatar verkligen när man vaknar många gånger på morgonen. Man blir ju uper trött ean är man ska upp. Men hoppas ni har sovit gott! : )

Ikväll blir de träning, men blev jätte besviken när jag hörde att dom har höjt priserna en aning, o de va ingen dålig höjning heller.. TRÅKIGT! Att de ska vara å dyrt att gå till ett gym är tråkigt.. Men men.

Idag regnar det, hur tråkigt är inte de? De som har varit så fint de här sista dagarna: ) Ikväll blir de tacos kväll med Sanna, hoppas de andra två tjejerna kommer också : )

Men nnu måste jag röra på mig, sall fixa och dola, har kund redan halv tio så jag måste skynda mig lite nu om jag ska hinna äta och fixa iordning mig : )

Vi hörs sen, eller hur?

Kommentera och skriv hur eran dag ser ut : )

PussOKram
Saraah

En två könad kändis!

Ni kanske redan vet vem jag prata om ? Det är våran kända och helt otroliga artist Lady Gaga! Hon är en Hermafrodit, det vill säga en individ som är tvåkönad.( En liten förklaring: När det gäller de människor anses termen idag vara kränkande, så istället används istället detta begrepp intersexualitet när man talar om personer med könsorganskarakteristika av båda könen och en dubbel uppsättning av könskromosomer. Dessa personer har både en XY-uppsättning och en XX-uppsättning med könskromatin.)

Som ni har sett så är denna människa väldigt speciell i sina outfits.. Hennes musik sätter sig lätt på hjärnan och man blir på bra humör. Men har ni sett dessa bilder på henne?







Hon skriver såhär i sin blogg:

It's not something that I'm ashamed of, just isn't something that i go around telling everyone. Yes. I have both male and female genitalia, but i consider myself a female.
It's just a little bit of a penis and really doesn't interfere much with my life. the reason I haven't talked about it is ...that it's not a big deal to me. like come on.
it's not like we all go around talking about our vags. I think this is a great opportunity to make other multiple gendered people feel more comfortable with their bodies.
I'm sexy, I'm hot. i have both a poon and a peener. big fucking deal.
- L8d Gaga


haha hon är bara för frän asså! Go Girl!

Puss och kram
Saraah

Här Sanna ;) hihi



Hur söta bilder har man inte i huvudet när man hör den här??haha

kram virre



Alanya - 09



Alex, Sarah & Jag



Alex & Sanna

Fina bilder tjejer! Vi hade det riktigt roligt, kan int efatta att det är en hel månad sedan vi var iväg, känns som mkt längre! Kul hade vi och det blev minnen för livet, eller vad säger ni?? ;)

puss virre



TisdagLunch..

Nu har jag precis ätit upp de mackor jag gjorde. Inga kommentarer på kortet jag lade in i morse.. hu tråkigt! Jag tycker ni skall kommentera lite mer här : P

Ikväll skulle jag gå iväg oh träna men så blir de nog inte. Imorgon skall jag köpa kort iaf! : ) De får bli ett månads kort : ) Ska bli så skönt att börja kra igång ! iiih!!! :D

Nu blir de en powernap här för min del! Vi höres senare sen efter mitt jobb!
Puss o Kram
Saraah

090825 Tisdag

Japps det är Tisdag, väntar på att klockan ska ticka ivög så det blir dags att ta sej hem från jobbet. Morgonbad var det som stod på mitt schema idag, o konstigt nog så var jag pigg vid 5 imorse :) Har bestämt mej nu för att det blir ett 10-gångers kort på lagret, för jag vet verkliegn inte hur det kommer se ut med tid att åka o träna framöver. Så det känns som om det blir lättast så, fast jag var bra sugen på att ta ett tremånaders kort men jag vet att det dock inte är så smart när jag vet att jag inte kommer kunna träna 2 veckor av 5...Fast det får tas o tänkas på igen tror jag! Får se vad som kan löna sej jag betalar ju inte så mkt själv kom jag precis på ;)

Det blir lite mera uppdatering senare,
ska åter till jobbet vid fyra för att träna en hoppar tjej, så det blir nog en timme till här nere senare! Får se om Ebba vill följa med eller om det blir ngn annan stans som hon vill vara !

puss virre


Godmorgon alla sötisar!

Nu har jag stigit upp och fått på mig kläder och ätit : ) Idag är det bara ja och mamma som jobbar. Syrran är ledig idag.. Men de är ja på Fredag, dock jobbar jag natten i helgen så de blir jobb på fredagnatt. Måste man få in pengar så måste man. Lönen kommer in i dag också, ska bli spännande och se va mycket de blir : )



Här är den bilden jag fixade igår, men jag vet inte om jag blev så nöjd med den.
Passar den på ett Cv ?
Kommentera era svar snälla!

Vi hörs senare sen vid ca: 13.00, Ha en kanon bra dag!
Puss&Kram
Saraah

Måndagskväll..

Nu sitter jag här med mitt skrivna cv och skall ge de till johan så han får läsa igenom slutet så det är bra. Seedan blir de att skicka iväg de till 2 salonger i Jönköping! OJ! måste ta en bild på mig. Då får jag skicka det imorgon, eller om jag tar en snabb bild nu ikväll.

Nu blev de en bild men jag skickar iväg dessa cv imorgon. Ifall jag får till en bättre bild : )

Nu skall jag hänga den sista maskinen med tvätt och sedan skall jag bara ta de lungt är helt slut i huvuet efter all skrivandet och få ihop allt. Men ni får ett inlägg senare eller så skriver jag imorgon bitti då jag vaknar : )

Puss o kram
Saraah


090824

Måndagskväll dagen har gått fort som alla dagar gör, kändes rätt så lätt att gå till jobbet i morse av vilken anledning vet jag dock inte! =) haha Imorgon börjar allvaret ! Alla skolor kommer med sina simskolor! Känns väl sådär men de ska ju oxå börja och få sin undervisning! Få samma rättigheter som alla andra barn har fått i den här kommunen i flera år! Nej men det ska bli skönt att återvända till vardagen ordentligt!

Det har inte hänt mkt idag, med en semester bokad så känns allt lite lättare =)! Vem skulle inte tycka det??

puss virre

Måndag..

Jaa nu är de dags att komma igång med sina rutiner, dvs jobbet. Men ska bli skönt att komma igång med allt, nu i veckan ska jag köpa träningskort också. Men är jätte osäker på vad för gymkort jag ska köpa. Månad, 3 månaders eller ett halvårs kort? Jag vet inte helt säkert hur länge jag kommer vara kvar i stan. Men som de ser ut just nu så kommer jag nog köpa ett 3 månaers kort. Men vi får se! Men måste iaf komma igång med träningen nu : ) Ikväll blir det en promenix i högt tempo! hehe

Senare ikväll ska jag se om jag kan få iväg något cv till en salong i Jönköping : ) Killen åkte igår och nu kommer de kännas som en evighet tills vi ses igen, minst 2 veckor ialla fall. Nu i helgen kommer jag jobba på Hotellet, och sedan nästa vecka kommer jag gå ut på Björn Rosenström, då hoppas jag att Johan kommer hem, jag tänkte ju bjuda ut honom. Men vi får se med den saken.

Nej nu skall jag fixa det sista innan jag skall knalla ner till Salongen : )

Vad gör ni idag ?

Puss&kram
Saraah

Söndag kväll....

M dagarna går fort! Känns inte som om man hänger med riktigt, men visst är det verklighet! Det finns verkliegn ingenting att titta på, teven visar bara en massa skit, vi har tusan en miljon kanaler men inget vettigt att titta på! Man kan inte bli annat än less på skiten! Imorgon är det jobbardags igen, som sagt helgerna går för fort, men dags att återgå till verkligheten. Söndagarna känns alltid lika stressiga för att man vet att jobbet väntar dagen efter! Sika bli skönt med en liten semester en vecka i Oktober ;) Just nu kan man tycka att man inte borde behöva det men jag tycker det är skönt att veta att man ska vara ledig om ett tag för då känns det inte såå lpngt borta !! hehe

Nej nu blire att krypa upp i soffan ! Förhoppningsvis då rå hitta nått att titta på! Fast det verkar rätt tråkigt, men det borde finnas någe ...

kramar i massor virre

Alanya minne 2 -2009



Japps ännu en GIRLS =) Det finns några till men de tar vi ngn annan gång, men dessa spelades OFTA! haha

puss virre



Söndag den 23 augusti..

Sitter här hemma i mitt rum hos mamma o pappa. Fikade med lite av släkten och nu skall jag försöka få ihop ett personlig brev och CV. Johan är påväg hem till jönköping, och ja de bev nästan lika jobbigt idag som för en vecka sedan.. De va väldigt skönt att ha honom hemma denna helg. Nu kanske vi ses om två veckor.. Lite jobbigt men nu i veckan ska jag börja köra igång med min träning. Nu skall de bli ändring här : ) Mer taggad just nu går de inte att bli tror jag! : ) käns väldigt bra!

Nej nu måste jag tillbaka till skrivandet! : ) Vi hörs senare sen!

Puss o Kram
Saraah

Alanya minne - 2009



YES! haha
Me like this song! Eller vad säger ni GIRLS vad har vi för minnen av denna låt??

Puss virre

Är nu på jobbet =)

Sitter vid datorn nu en sväng medans killarna väntar på mat, konstigt att man går ner frivilligt till jobbet när man är ledig! Vad gör man inte för arbetskamraterna =) Dom ska bada o härja här om en stund! Skriver kanske sedan lovar inge =)!!

puss virre

Dax för en dusch!

A dax att hoppa in och ta en lååång dusch! Känns som om jag behöver det ;)

Igår somnade jag vid åtta missade hela friidrotten! Var sådär lagomt sur när jag vaknade vid halv ett på natten och funderade på vad jag nu skulle göra! Det värsta jag vet är att när jag bestämt saker att jag ska missa dom helt! Iaf så vaknade jag åter 00.30 och bestämde att slå på en film..


Har ni inte sett den ovan? Så bara måte ni!! Det var nog den bästa Wallander jag har sett på länge, jag gillar de flesta men den här tar priset!!

Som sagt dags för dusch! Arbetskamraten ringde här!. Har ju lovat han att jag ska vara med och bevaka lite ikväll, så jag måste nog börja med att ta en dusch får se om jag får med mej tösen ner oxå! Skulle inte tro att hon har ngn vidare lust med det dock :) Kan ju inte tvinga henne!! Halv sex är det iaf dags att sätta sig i soffan för att se stavhoppsfinalen sedan vid sju ska jag ner till badet !!

puss virre

Fick precis besök =)


En nässelfjäril kom flygandes in i huset så nu har jag jagat ut den, vill ju inte tat den ska dö ju! ;) Man kanske sk agå ut o ta en promenad, men just nu har jag ingen lust med någonting! Sitter här och tänker tillbaka  lit epå semestern och känner att jag har varit två helt skilda personer den här sommaren! En glad Veronica var det i Turkiet och bara kände att allt bara var så himla underbart antar att det var för att jag släppte det mesta när planet lyfte från Sverige...Men samtidigt vet jag inte varför inte den personen som var där nere kan vara likadan här hemma, kanske är det för att jag inte trivs med vardagen som den är? Eller så är det för att jag ännu inte kommit i n i vardagen som jag brukar ha här hemma!? Jag vet faktiskt inte riktigt vad det kan bero på :S

puss virre

0900822 Lördag

Japps det är lördag =) En lördag som inte kommer bli särskillt händelserik!! =( Tråkigt nog men så är det.. Sambon är på tävling! Hade verkligen ingen lust att åka dit har ont i magen o är trött ända ut i kroppen !

Är lite sugen på att dra ut i skogenman kanske kan hitta lite kantareller ;) Inte för att jag tycker det är gott men jag tycker det är rätt skönt att komma ut i naturen och bara ha en skön dag med lite fika och bara ha det mysigt! Vi får se vad det bli, till kvällen ska jag iaf till jobbet och hjälpa till lite...så får se nör jag kommer hem! :) En resa är bokad men jag är besviken, besviken på att jag inte kunde vara med o påverka ett endaste dugg! Så jag har vairt rätt så förbannad i  några dagar på att det mesta som händer i det här huset bestämms över mitt huvud!

Nej nu blir det iaf o slå på friidrotten o kolla om det är någe kul att titta på, ska kolla lite m,ed sambon när han komemr hem om jag kanske kan köpa träningskort i veckan så jag har någe annat att tänka på ibland, hoppas bara på att han säger att det är oki!
Men vi hörs senare sedan !

puss virre

Blir bara tröttare o tröttare!

Om dagen bara kunde ta slut ! Fast att den knappt har börjat...behöver lite uppiggning nu! Fast jag vet inte hur det ska gå till =) Tror iaf att jag ska gå ner o kolla med chefen om lite jobbarkläder hur det blir med det o så, behöver ett par nya skor nu när vattengymnastiken börjar, de andra är vääldigt utslitna! ;) haha Nej det skulle inte sitta så dumt att få sluta o gå hem, dock har jag 2½ timme kvar, hoppas på att tiden kan vara där snart !!

puss virre

Rätt el fel??

Deltagare hoppar av Robinson
6 dagar - sedan blev hungern för påtaglig TV4-producenten: "Det är ett misslyckande efter allt jobb vi gjort med castingen." 7   Här slåss Roberto - med Nöjesbladets reporter! Robinsonbloggen Paolo Roberto i sjödrama Allt från inspelningarna!


Tänk er att hamna i orkan byar och allmänt jobbigt klimat, skulle man verkligen orka med att stå ut med att vara genom blöt i ens sex dygn...Vet faktiskt inte, men samtidigt funderar ja på hur man tänker när man söker! Ja menar vem har inte sett Robinson? Vem har inte sett alla dessa saker som man får gå igenom, svälten är ju bara en sak, och sedan allt annat!!
Det blir ju lite som att har man gett sej in i leken får man leken tåla!! ;)

virre


frulle och stress!

Sitter nu och stress äter frulle.. Att ja alltid ska bli stressad på mornarna. hu! : ) Men försöker få ihop nått här ialla fall.

Älsklingen ringde igår kväll/natt. De känns så nära men han är så långt bort.. HAn kommer komma hem idag, på våran "års" dag, vi har 4 år och 2 månadet iag : ) Den bästa presenten man kan tänka sig : ) Ikväll blir de taco-mys och bara tar de lungt! Jag kommer aldrig släppa dig ur min syn denna helg darling! : ) Ska bli såå skönt att få ha dig hemma!

Jag harbfult upp på jobbet idag, vilken tur då har ja knappt koll på klockan, br de tider som kunderna ska komma! : ) Så dagen kommer gå ganska fort tror jag och hoppas  *leer* !

Vad ska ni läsare göra idag då?



Ha en bra Fredag!
Puss&Kram
Saraah

Har redan läst varenda tidning!

Känns som om jag inte har en sådan kul dag framför mej, kan nog gå rätt så segt! Ja e hungrig och så har jag läst varenda tidning som jag kan komma åt o klockan är bara ca 6.50...Vi är lie kort om folk på jobbet sedan idag så jag vet inte riktigt hur det blir med mat o liknande idag. Lunch måste man ju få i sej iaf, och konstigt nog så har jag ingen matlåda med mej! Skräll, inte direkt! Börjar iaf att vakna till lite, fast det har varit segt fram till nu =) Man får vara trött ibland, kanske kommer in i det här med att gå upp tidigt när jag ska ha morgonbad varje tisdag! Man kan ju alltid hoppas =)

Vad händer i helgen då?
Inte mkt för min del iaf, ska vara hemma och ta det allmänt lugnt hoppas på att man kanske kan somna normalt ikväll så man orkar gå upp imorgon! "Fredagsmys" Eller? Det kanske blir det mes tösen, köpa hem lite grönsaker o tugga på !!

NEJ åter till arbetet!!

puss virre

090821 Fredag

Konstigt att det överhuvudtaget dyker upp kunder en dag som denna! Usch o fy vad trött jag e och det blev att springa in lite på jobbet nu inan vi öppnade, stod och väntade på en arbetskamrat som skulle åka med, han låg och sussa fortfarande när jag ringde =) Sånt kan hända och lika jobbigt för det som sover varje gång, jag tror inte jag ser så pigg ut själv för den delen heller, somnade nog runt 3 i morse....



Så en trevlig Fredagsmorgon önskar jag er bloggläsare som är vakna vid den här tiden, och naturligtvis ni som vaknar lite senare oxå =)

puss virre

natti natti!

Nu blir de att stänga ner datorn, och lägga mig i sängen..  Väntar på att underbaraste ska slå en signal.. : ) Hoppas dagen går fort imorgon för jag får träffa dig imorgon, ska bli såå skönt älskling! Längtar som ett litet barn som ska få godis på lördagen : ) hihi!


Älskar dig<3


Godnatt på er alla läsare!
Puss&Kram
Saraah

*

Så jävla ledsen o besviken så det finns inte!!!

virre

Kvällsmys med Lillsyrran!

Nu sitter vi här och softar, flööötar ut oss i soffan haha! Skönt att ha lite sällskap. Gillar inte att vara här ensam men men ibland är de skönt men idag kände ja att de inte var så bra o vara själv, å skulle de bli mycket tårar och en enorm längtan efter min älskling.

Jag han dammsuga, damma lite, ta in tvätt, köra igång en tvätt, diska upp allt och laga mat med lillsyrran : ) de blev spagetti och köttfärssås : ) Mumma! : )
Innan ja lägger mej måste maskinen hängas upp!

nu ska ja kika runt lite och sedan vara socil mot syrran : )
puss&kram
Saraah


Börjar det gå mot hösten eller??!! :(

    
Hittade dessa två jackor på nelly.com

Själv är jag helt såld på den bruna, men jag känner ändå att det kan kanske vara lite tidigt att köpa jacla!? Eller kan det vara så att det kan vara brac att köpa nu för sedan finns det kanske inga kvar! Dock har jag lite svårt att köpa jacka när jag inte har provat den =( Det är hockey på sambons jobb idag så helt meningslöst att försöka få honom att höra telefonen, och när han väl svarar har jag väldigt svårt att höra honom =)haha så det kan kvitta att ringa!!!

Man vad tycker ni svart eller brun??

puss virre

Åh såå mätt!!

Usch å fy vad mätt jag blev! En sallad från MrJames satt inte fel =) Helt sjukt god mat de har där allt är helt underbart!! Är ni i Karlskoga måste ni bara besöka denna restaurang!! Ligger vid busstationen mitt emot Wictoria!! ;) Så vad gör man en dag som denna? Jag sitter här på jobbet och är väl medveten om att jag ska sitta här i morgon bitti oxå, ska försöka att ha lite bilder att lägga in i morgon, så jag inte är helt rastlös när jag ska sitta i kassan!! Så det blir tidiga uppdateringar i morgon börjar ju att jobba vid kvart i sex och öppnar här kvart över! Så det kommer bli endel inlägg!!

Vad har ni gjort en dag som denna? Kanske börjat skolan? Eller jobbet?

puss virre

De glädjer mig

att du har de bra och skoj! Men saknar dig så fruktansvärt mkt! <3 För de är så enormt ensamt här hemma...

/Saraah

Saknar redan sommaren!



Lite fina naturbilder från Kristinehamn!



Denna är oxå från Kristinehamn =)

   Så godmorgon
alla läsare en seg dag väntar på jobbet! Usch har verkligen ingen lust men som vanligt är det bara att pallra sej ner sedan och göra det man måste göra!! Tur att det är fredag i morgon!!
   När jag satt hemma ho Sarah igår så har vi bestämt oss för att nästa utgång blir den 5 September, Björn Rosenström spelar på statt!! Åh såå kul!!! ;) Senast vi såg honom var Karlskoganatta, man kan ju hoppas på att denna kväll som kommer blir lika lyckad som den !! haha om man nu kan lyckas med en sådan sak!! =) Kan ju försöka att skippa hjärnskakning dock! Ingen höjdare!!  Det blir mera uppdatering sedan, ska ringa o kolla med sambon oxå hur det blir med allt framåt oktober ...

puss virre

Godmorgon sötisar!

Nu är jag uppe och har fixat till de med bilder osv så ni ska få se mina naglar : )


Vad tycker ni? : )

Skorna var jätte fina Virre!! : )

Nu småste jag slänga mig i duschen för att hinna till jobbet : ) Vi höres senare sen idag!

Puss&Kram
Saraah

Deassa finns i många färger o jag älskart ;)

Titta nu Sarah Du kommer bli kär!!


Dessa kostar 399kr på nelly.com

De har funnits i gula o blå förut men dessa färger finns nu att köpa själv är jag riktigt sugen på de lila till min lilla samling =), har blivit en del skor nu under sommaren så man kanske ändå ska satsa på lite varmare skor ;) Man kan ju alltid hoppas på att det är ngn som vill göra mej glad ngn gång !! haha som om det skulle hända!!


NEJ NU SÄGER JAG GODNATT!!

Det var en supermysig kväll med Sarah hade riktigt roligt där hemma hos dej med att titta på lite filmer och fixa blogg o grejer =), sambon sov när jag kom hem så får försöka få ur honom ngt om telefonsamtalet tidigare idag på telefon imorgon ist!! Kanske blir att dra med sej kameran till jobbet imorgon så får ni se vart jag håller hus om dagarna ;)

puss virre

Ner krypandes i sängen..

Ja nu blir de att krypa ner i sängen för min del. Fast är ja smart så tar jag diskan NU och inte i morgon! Det är inte sådär jätte mkt men, nån skärbräda två tallrikar och några glas. Men de får väntas till imorgon tror jag. Som resten utav stäningen gör också : )

På fredag kommer Älsklingen hem!! Ååååh vad jag längtar! De ska bli såå himla skönt att få hem honom igen! Saknar ju han så grymt mycket. Ibland är de bra att sakna någon så mycket som man gör när någon åker bort länge.. : ) Älskar dig Love<3

Nu måste gaddarna borstas och sen blir de att krypa ner i sängen! Ska upp i bra tid imorgon! Tar disken då och lite annat! men de lovar jag inte för mycket. haha

Godnatt Puss & Kram
Saraah

Sitter hemma hos Sarah ;)

A vi sitter här i soffan och har kollat en massa kort, från både Turkiet och tidigare och har inte haft det lätt att hålla oss för skratt =) Lite filmer som vi gjorde i Turket har vi oxå hunnit med!! haha säger jag bara, vi hade det riktigt roligt där nere. Synd bara att det gick så himla fort =(

puss virre

Sitter nu i kassan =)

Har inte speciellt kul men sitter här en stund nu, börjar bli lite otålig =) Sambon lovade att höra av sej om samtalet men han har fortfarande inte hör av sej! Har iaf kunnat följa lite friidrott här på jobbet nu när tiden går så sakta, så vi har iaf LInus Törnblad med till finalen!! Kul Kul Kul!! Hoppas verkligen att det kan gå bra för honom, han har ju haft det lite tufft ett tag med att kvala in ;)!!

Hoppas på
att Sarah kanske har lust att umgås lite här sedan, om hon inte skulle ha tråkigt o städa lägenheten! Är verkligen inte avundsjuk =) Men ska iaf ta o prata litte skit med henne ikväll...så får se om hon har möjlighet o träffas annars får vi ta det via msn =)!!

Höres senare jobbar till 17.30 idag! Så efter det blir det mera uppdatering =)

puss virre

Hur kan man vara så seg??


När kommer man vakna till liv?? Det här känns som jag vet inte vad! Seg som skrutt, iof kanske man skulle bli lite piggare utav att köra ett pass, men viljan har inte kommit till mej ännu!! ;) Vad det känns nu så kommer den lysa med sin frånvaro ett bra tag till och det känns lite jobbigt! För jag vet att man mår mkt bättre utav att träna, emn nu vet jag inte om det är värt att köpa kort heller för att den andra jobba som han gör! Kanske är dags att sätta sej ner och prata o planera en del!

Det känns som om jag behöver en dos utav Sarah! Var ett tag sedan jag såg henne så kanske blir att umgås lite ikväll om hon känner för det naturligtvis! Kanske ska ta oss en sväng till lagret, ska ringa henne sedan =) Väntar på att sambon ska ringa och tala om för mej hur det gick med samtalet han hade i morse! Skulle inte sitta så dumt. Han satt på möte nu så helt hopplöst att få tag på han, idag kanske de får reda på hur deras framtid på jobbet kommer se ut! Det har ju ryktats en hel del om att det är folk som ska få gå från kommun, men dock så har inte vi ens blivit lite informerade om det! Kanske inte blir drabbade :) Det skulle ju vara ngt possitivt! Återstår o se

kram virre

Nu blir det att dra sej mot jobbet!



Nu
är det dags att dra sej mot jobbet ska bara lämna tösen på dagis först! =)



En bild från Skara =)

Vi höres på jobbet om en stund! Får se vad jag har att göra idag !! Inget antar jag som vanlogt nästa vecka börjar verkligheten på jobbet alla skolor börjar och det är dags för simskolor!!

puss virre

Ready for work!

Jaaa nu sitter jag start klar för jobbet! De va segt imorse kan jag säga men nu är jag lite piggare kan jag säga  : ) 
Idag behöver ja till banken eller om min snälla Pappa kan åka dit åt mig : ) Han inte dit igår.. Måste få in pengarna på kontot så ja kan betala hyran. Vill göra de så fort jag kan så jag har det gjort. 

Annars idag så hoppas ja att dagen går fort, vill hem och få klart allt, dammsuga ov, han inte de igår heller. Plockae och städade som jag vet inte vad men ändå så syns de knapt haha! men mycke han jag med iaf! : ) Hoppas tvätten torkar idag med så ja kan köra igång med de ljusa kläderna! : ) 

Nej nu måste jag rusa!!
Vi höres sendan då ja har lunch! : ) Då får ni bilderna på naglarna ; ) Nyfikna?

Puss&Kram
Saraah

Ps: Jag saknar dig Johan så himla mycket.. Hoppas vi ses snart för att vara ifrån dig är de värsta jag vet.. Jag älskar dig massor! <3
 

En härlig dag med Sällskap från A!

Tack Annelie för den här dagen o kvällen! De har varit mycket mysigt.. : ) Det blev en del shoppande på Marieberg och Ikea. Så nu börjar de bli nån ordning och städat o fint här :D  Imorgon har jag absolut ingen lust att jobba alls... =/ Men de går nog bra : ) Så snart måste ja gå till sängs.. Ang nagel bilderna så var batteriet i kameran slut så de sitter på laddning nu så imorgon LOVAR jag att de kommer bilder, samt kan ni få se de jag shoppade idag : )

Men nu blir de att borsta gaddarna och krypa ner i sängen!
Puss&Kram
Saraah

Nu blir det att sova =)

Dags att krypa ner, imorgon får ni förhoppningsvis reda på vad det är jag har i görningen ;)

Men med denna bild säger jag godnatt !!
Hoppas på en mera utvilad dag imorgon! Kanske kan bli så att jag har tid att träna på arbetstid =)

Inte världens lyckaste bild men den får duga!!

puss virre


Hemma!

Är nu hemma efter att ha flämngt runt halva stan känns det som, ikväll avgörs de ;) Ni fär hör mer om det senare!! haha nyfikna??? Har hittat ännu två par skor som jag mera än gärna skulle vilja klicka hem! Dock har jag bestämt mej för att försöka att inte handla! Träningskort är det som gäller hur jag nu skla göra med det och när jag kan komma ifrån, för att jag ska palla dagarna så tror jag verkligen att jag behöver köra litte träning =) Skadar int emed ett bättre självförtroende!!

Dessa två hittada jag iaf!

De till vänster kostar 399kr
De till höger kostar 599kr

www.nelly.com

Hu
vad jag är seg och det blåser tusan storm ute! For över vägen som en vante förut och kände att det allt var lite läskigt att köra! Hade gärna hoppat på Sarah till IKEA idag men jag har haft en hel del annat att orda med =) Som sagt ni får veta mera senare!!

puss virre

Mätt som skrutt!

Nu har jag stoppat i mig lite mat och skall gå in i badrummet och fixa till mig ni får kanske se in outfit sen innan jag drar : )

Jag veta att de inte är höst än, men jag kanske skall dra fram mina stövlar, som ni kanske har sätt så är de fullt med människor som har tagit fram sina stövlar : ) Men de beror nog på vilket humör jag är på! Idag känner jag mig glad o sprallig : ) Dock lite trött men de går över : ) men nu måste jag skynda mig Annelie kommer hit strax!

:) Vi hörs senare sen!
Puss o Kram
Saraah

Nu är jag vaken!

Jag somnade fort, och klockan var 01.59 då jag tängde ögonen! Vaknae av att Johan ringde strax vid åtta.. Ställd om klockan och znosae alldelles förlänge, jag var jätte trött! Men sedan ringe Syrran och pratade lite så då blev jag pigg! : ) Idag har jag en del a tt göra här hemma, kördenigång 2maskiner tvtt igår  så dessa skall hängas nu! Sedan skall ja köra en maskin till så är alla kläder upptvättat! SKÖNT!!

Så nu var maskinerna hängda! :) så Balkongen är full med blöt tvätt, får nog vänta och köra igång den andra ljusa tvätten, har ingenstans att hänga den =/ =P haha

Skall börja röja i köket men behöver verkigen dammsuga, de är nog de tråkigaste jag vet! Men de blir ju fnt när de e klart  : ) ! Plocka ner från hyllorna och göra fint ska jag ockå göra : ) Men kommer nog inte hinna göra allt jag hade tänkt att göra.. ; ) Men de mesta göra jag klart, för innan helgen är kommen så skall de vara snyggt och helt kliniskt rent här !  

Vid 14 skall jag och Annelie till Örebro. Jag behöver köpa ett skoförvaringsställ, som man hänger i en garderob. Jag och älsklingen har så otroligt mycket skor såg ja haha!  Sedan någon förvarings låda : ) + någon ram!  : )



Saknar dig vännen! Måste hitta på något snart, plus att vi måste brörja köra igång med träningen! <3

Vad har ni för planer idag?

Puss&Kram
Saraah

Urless!



Skulle vara riktigt skönt att inta en soffa!! Att man kan vara så seg so mjag är just nu! Blir nog en dusch strax här om det finns möjlighet =) Känns som om jag skulle behöva sova en stund! haha Bara att skylla sej själv när man inte går och lägger sej i tid!!

Att man kan tröttna så hilma mkt på jobbet! Just nu bara för att man sitter här och inte gör speciellt mkt så tycker jag att det är fruktansvärt tråkigt!!

puss virre

Sitter seg på jobbet =)

A ännu en tisdag med morgon bad bara att vänja sej =) Hungrig är jag oxå, klockan är dock bara halv åtta men jag har varit vaken i 2½ timme, var faktiskt väldigt pigg imorse fast jag bara sovit några få timmar i natt!!
Vi satt igår och försökte hitta en resa, men vi vet inte riktigt vart vi vill ta vägen, som ni redan vet så har jag fått lite nog av Turkiet men jag skull einte tveka om man fick tag i en billig resa! Iaf så hittade vi en resa till Egypten och funderar på om det är ett bra resmål, dock åker jag aldrig med min lilla tjej utan allinclusive!
Man orkar bara inte sitta och vänta på denna mat som ska komma in dag ut och dag in! Så smidigt när det bara är att gåoch sätta sej och njuta av den buffe som oftast finns =)

Så vi ska väl ta och ta en snack med familjen vi har tänkt åka med och se vad dom tycker, vet att de är sugna på Turkiet men som asgt är jag inte så sugen på och betala ca 25000 för två veckor till ett land som jag har besökt nio gånger!
Vi får se vad som händer! =)

Ja hoppades på att jag kunde ha kommit iväg på ett pass ikväll men det kan jag bara glömma, eftersom den andre ska träna trail idag, ännu 4 timmars träning!!

puss virre

Strax sängen men först ett litet inlägg utav mig, S!

Imorgon blir de en total städning utav lägenheten för Sarah! Välbehövligt tror ja eller? haha! Men de blir bra, ska komma upp i bra tid och köra igång. Är sugen på att åka till Ikea också, får se om jag tar mig en tripp in dit. Behöver lite saker, eller ja ett par lådor och ramar. Har suttit nu i ett par timmar och kollat igenom en del bilder på mig då jag har varit hos Fotografen Mattias : ) Så nu har jag bestämnt mig för att ta ut dom och sedan sätta in dem i ramar. De blir nog snyggt! 

ni får lite smakprov på dem här nedan : ) 

     



Sedan är de en rad andra bilder också.. Men nu orkar jag inte lägga in några fler!
Snart blir de sängen för min del känner att jag är ganska seg. Väntar bara på att johan ska ringa och berätta hur det var i skolan : ) Saknar han så mycket! <3

Vi ses imorgon under dagen, ni får se mina nya naglar också!
Sov så gott!
Puss&Kram
Saraah


Music make me smile!

Musiken har ett väldans inflytande på mig! Musiken är min allra bästa vän, har musik till allt tror jag! När jag tränar ska de var hög oc h peppande musik. När jag kör igång med städningen skall de vara bra musik som spelas ur högtalarna! När jag är glad ska de vara mina favorit låtar. När jag är nere ska de vara dom dära deppande låtarna som är så fina och bra. När jag är på Party humör ska de vara de med lite fart i, som får mig att vilja köra klackarna i tacket och dansa på borden! : ) Musik är de bästa jag vet!



Ja typ såhär glad blir jag då , haha!

Har musik någon betydelse för er?

PussoKram
Saraah

Ingen kan ju ha missat!!

M ingen kan ju ha missat att Usain Bolt vann och slog världsrekord 9.58!! Fast jag måste faktiskt säga att jag tycker lite mera om Tyson Gay, så är glad att han fick ta hem silvermedaljen!

puss virre

FINALEN 21.35 IKVÄLL

TYSON GAY  VS USAIN BOLT

Skitungen & Grizzly!

Jag följer starkt friidrotten på teven nu + att det strax är dags för att laga lite tacos =)


Tösen sitter i soffan och har sin nya fiina badrock på sej =)


Bredvid ligger en riktigt trött kissekatt =)



Sitter bara och väntar på att den andre ska komma hem han drog vid halv fyra och har inte kommit än så han har varit borta ett tag, tusan att det ksa ta sådan lång tid! Redan gått 4 timmar! TYcker det är riktigt tråkigt att vara själv ingen höjdare!..När jag satte ner rumpan i soffan förut så funderade jag på vilket resemål jag helst av allt skulle vilja besöka ngn gång i livet och jag kom fram till några! =) haha

Vad har ni för drömresemål??

puss virre

Nu e de klart!




Nu har jag städat klart, så nu är det dags att sätta sej vid teven för att följa friidrott =) Det är jag värd nu ! Gu det är inte lite tråkigt att städa för det, men man måste ju och ingen annan som gör det åt mej..och vad jag kan tycka så är det ju jag som ska ta reda på min skit =)!! haha
A ja kom på nu att jag köpte lite lotter när jag var och handlade och tänkte jag skulle vinna en slant =) jag brukar inte ha ngn vidare tur, men man ska ju aldrig säga aldrig =)! Kanske är min tur snart !! Nej tror jag ska gå och skrapa så får vi se om jag blir en vinnare eller om jag får en nit!!

vad har ni gjort en söndag som denna??

puss virre

Är sommaren så slut så man inte kan handla??

Jag tycker verkligen om klänningar och jag har haft riktigt svårt för att andvända dem förut men nu tycker jag att det känns rätt så oki, men nu gäller det att trimma kroppen lite =)

Så jag har hittat dessa och naturligtvis som alltid så finns de att köpa på Nelly.com...

  
399kr                                                         499kr


  
449kr                                                     499kr


Svårigheten
blir dock att välja mellan dessa =)!!! Ska nog iaf köpa en utav dom och ha på nyår, jag vet att jag är tidigt ute =) Det är lite som med skorna att det kan tusan vara bra att handla snart för annars blir det ett impulsköp och då kommer jag aldrig att använda plagget igen !!!

Jag förstår dej Sarah, samtidigt som det handlar om eran framtid och vad han vill göra så vet jag att du finns vid hans sida och att han finns vid din...Ni älskar ju varandra så klart att ni klara detta! Du har ju oss!! Älskar dej tjejen, MASSOR!!

puss virre


Nu har han åkt..

Mm nu har min älskade Johan åkt. De har varit jätte jobbigt hela dagen. Allt har gått så otroligt fort och jag har lixom inte kunnat föreställa mig hur de skulle vara och säga hejdå på detta sätt.. Det var fruktansvärt jobbigt måste jag säga.. De här tar allt. Det är så jobbigt, så att jag mår illa.. Men de går över snart får vi hoppas.. 

Ska försöka samla mig lite nu och fixa lite här hemma och sedan ska jag iväg och få mina naglar fixade. De ska bli skönt, och roligt att få träffa familjen pettersson : ) Hinner nog vila en stund också kanske. Men ni får sse hur mina naglar blev senare sen : )

Vad har ni gjort idag? Ni har inte blåst iväg va? ; ) hihi 

PussoKram
Saraah

Mätt i magen =)

Och ännu en dag som blir utan träning =( Blir lite strörd på det här att inte kunna komma ifrån på samma sätt som Ebbas pappa kan göra, jag vet att man ska ha lika rättigheter i ett förhållande men till skillnad från mina träningspass som ta en timme lite mera kanske så tar hans 4-5 timmar...Så jag vet inte riktigt på vilket sätt det ska kunna bli rättvist!
Nu har vi iaf försökt komma överens om att vi ksa försöka att åka ngn stans till hösten, men vi vet inte riktigt vart och när ännu =) Men det känns iaf som det ska bli riktigt skönt att ännu en gång lämna detta landet =)!!

puss virre

090816 Söndag

M då var det ännu en Söndag! haha o jag längtar till varmare länder =)! Vem gör inte det ?? Sk iaf lägga upp lite bilder påmin söting här från när vi var på Skara Sommarland i Onsdags =)

Skitungen kör bil =)


Regnigt men ändå dags för kanan =)


Sedan en jätte söt avslutningsbild =)


Idag händer det inte så mkt i mitt hus, dags att städa men jag har verkligen ingen som helst lust med et fast att jag vet att det  verkligen behövs!!! Jag får se hur det blir ! Känns som om jag kanske kan göra det morgon oxå jag e ju ledig =)!!! Gu va skönt! haha

Nej nu blir det att titta lite mera friidrott!!

puss virre




Getting better, i hope!

Jag kommer inte ta upp vad som hände natten som var än.. De har tagit så hårt på mig så jag berättar när det har smällt lite grann..

Jag sitter på jobbet igen men tillsammans med min syster. Tack! <3

Jag och syster ska kika igenom alla bilder från Turkiet snart. Jag väntar bara på ett par gäster sen blire kort och film tittning med henne!  : )

Vi hörs lite senare sen.

/Saraah

Bröt ihop...

Är helt förstörd.. Har nog inte mått såhär psykist dåligt i hela mitt liv.. Visst att jag har mått dåligt men detta tar fan första plats.. Vet ej om ja kommer kunna jobba själv på detta ställe mera...

Har skrivit vad som hände under natten till min chef.. Fick ringa ner Johan. Och var nära på att ringa polisen..

Mer orkar jag inte ta de just nu.. Snart slutar jag och ja hoppas denna timme går fort, fortare än någonsin.. Vill bara hem, hem till min säng!

=(

/ S

Hua!

Ja nu börjar de äntligen bli lungt!

Sitter bara 3 st gäster här nere nu, riktigt härliga människor! : ) Det har gått bra idag mycket bättre än förväntat, de droppade in ganska mycket människor en sväng men de är bara o ta en i taget och ha leendet på topp hela tiden  : )

Har kommit fram till att jag är en jätte glad människa istort sätt 99% av dagen! Visst jag säger inte de att jag inte har en bad day någon dag, för det har alla. Men jag gillar livet som jag lever. Jag gillar min omgivning, mina jobb, min sambo som ska flytta nu på söndag. Men jag älskar han lika mycket för de  : )

Imorgon blir de lite shopping med älsling i Örebro  : ) Ska bli mysigt! på Kvällen skall jag och Johan åka till mamma o pappa och fira pappa! : ) Han har fyllt år så de blir lite firande! <3

Ne nu måste jag fixa lite vi hörs senare.
Puss o kram
/Saraah

Soon work again!

Kan inte klockan springa iväg nu de närmaste 8 timmarna! Just nu är jag trött och seg och har absolut ingen ork för att ställa mig å jobbet igen.. Men de går säkert över får vi hoppas : ) 

Bloggande ska de definitift bli inatt! någon som håller mig sällskap :) ? 

Ne nu ska jag göra mig klar inför jobbet, packa ner datorn och sådär.. Vi höres senare när det har lugnat ner sig i reseptionen : )

Puss o Kram
Saraah

Skor Skor Skor!!

Åh vad jag vill ha =) Ett par finisar till i garderoben ! Behöver jag några?? haha


Detta är iaf tre av favoriterna =)

De svarta i mitten skull evara fint till nyår! hahaJag ser framåt i tiden =)!!

Alla dessa kommer från Nelly.com och kostar mellan 399-449kr

puss virre

Allt känns så tråkigt! 090814

Nu sitter man på det här jobbet igen och allt känns så tråkigt, tiden går hur sakta som helst och man kan inget göra utan att längta härifrån..vet inte vad det är med mej just nu men det mesta känns skit! Önskar bara att man kunde krypa under täcket och aldrig mera lyfta på det! Skulle vara skönt att vara liten igen ibland, inte ha några stora bekymmer utan bara ta dagarna som de kommer!
Nej det är nog dags att börja tänka om! Vill verkligen ge ett råd till tjejer och killar där ute som har lite ångest för skolan! Ta det verkligen på allvar era betyg utgör eran framtid! Ha drömmar och var inte rädda för att försöka uppnå dom! Det kryper lite i kroppen när jag sitter och skriver detta för att jag inte riktigt har följt mina egna drömmar, bakgrunden till att jag inte har gjort det finns inom mej, men därför skriver jag nu att jag tycker ni ska följa era hjärtan så mkt det bara går, det är erat liv det handlar om! Ingen annans!!
Så nu sitter man i denna kassa och ska försöka a´tt få tiden att gå! Bara man tittar ut så vet man varför bassängerna inte är fulla! Jätte fint väder och man längtar bara tills man slutar...själv jobbar man kvällen idag så jag kommer inte att kunna sätta min fot utanför den här byggnaden för klockan 20.30 vilket känns bra tungt!!!!

puss virre

Hej!

Nu sitter jag här och är strax klar, väntar på att älsklingen skall bli klar också, jag ska nämligen få ta mig itu hans hår idag! Har fullt idag så de fick bli en morgontid! Stackarn! Näää!!! Han behövde komma upp! ;) Älskar dig! <3

Hoppas dagen går fort, för idag skulle jag egentligen varit ledig.. Men men thats life ! : )

Efter jobbet skall vi åka till Johans föräldrar och äta lite, efter de ska jag hem och sova en stund och göra mig klar för mitt andra jobb. Dåå ni blir de mycket bloggande, ja självklart efter allt ruus har varit i lobbyn! :) Ska bli lite roligt faktiskt, men vill ha lite mer td med älsklingen än vad ja kommer ha känner jag. Tiden nu går så himla fort.. =/ Den får gärna stanna lite eller iaf sakta ner...

Nej nu måste jag rusa! Vi hörs ikväll! : )
PussoKram
Saraah

Strax kommer John Blund och hälsar på!

Ja snart måste jag i säng om jag ska orka dagen imorgon. Har fullt imorgon också, vilket är skönt för då går dagen mycket fortare. Men skulle igentligen vara ledig imorgon men jag var sjuk i måndags och tisdags så ja får jobba in den. Sedan jobbar jag på hotellet imorgon också! Ska bli skönt iof, OM de inte är en massa massa folk.

Tvätten har jag hängt också har jag plockat lite här och så.. På söndag åker johan.. Blir tomt men jag ska se till att hinna ränsa lite och städa lite här i lägenheten för såhär går de inte att ha de, stökigt så fort v är här ! Hua!

Mm men nu ska ja nog göra mig klar för natten!

Förresten så får jag alla bilderna från Turkiet imorgon så ni kommer under helgen få se massor : )

Godnatt med er!
Puss och Kram
Saraah

Det kryper i kroppen!

Sitter här vid datorn o är hungrig i magen, blir att äta en kycklingsallad här sedan ! =) Fattar inte hur uttråkad man kan vara helt sjukt! JAg skulle gärna ha velat varit med o ätit med tjejerna idag, men det blir lite sent att äta vid nio..inte för min del dock utan för de andra, så det var synd...fär kanske bli en annan gång!
Jag tänker sätta mej i soffan sen och borra ner mej under en filt och drömma mej till den soliga platsen som jag i mina drömmar vill åka till, det skulle inte sitta fel att åka till Mauritsius ngn gång i mitt liv! Blir till att spara=)

En liten bild på underbaraste kissen! Grizzly =)


Så sööt =)!!!

puss virre

090813 Ännu en Torsdag!

Man kan inte bli annat än tokig när det är Torsdag och dax för att jobba kvällen, det är så gott som dött i detta badhus. Då sätter tankarna igång kan jag lova, vet inte hur många gånger jag har kommit  tillbaka till exakt samma tanke idag! Det är hur länge man står ut med att det ska vara så tråkigt att gå till jobbet. Samtidigt som jag vet att det blir vad man gör det till så just nu har jag ingen som helst arbetslust!
Saknar sol och värme, och dax att kanske drömmá sej bort till en solig varm plats en stund. Kanske kanske blir det en resa i Oktober, har iaf varit nere till chefen och det skulle nog inte vara några problem att ta semester! Har faktiskt lite mamma dagar som kan vara bra att ta ut nu, eller så kan jag spara dem =) Men måste ju ta ut dom innan hon fyller sex!

puss virre

Work to do!

Ja nu är jag klar för joet, älsklingen har åkt för att lämna grejer i studnetlägenheten.. När han åkt märkte ja lite småsaker som han glömnde, vilken tur att han åker hem ikväll så han får med sig lite mera saker..

Men nu måste jag kila!

Psst! Åh ikväll skall jag ut och äta med flickorna ! Hur mysigt som helst! : ) <3

Hörs senare!
PussoKram
Saraah

Its a new day :)

Yes! Nu ska jag få i mig något att äta lite snabbt! Sedan är de nästan dax att gå ner till jobbet! Ska bli kul att jobba idag faktiskt! Men har nog hur mycket att göra som helst!

Skriver ett inlägg på lunchen sen om jag inte tillbringar den med Johan : ) Om vi inte hörs så hörs vi senare ikväll när jag har slutat jobbet! Annars får ni ha en kanon bra dag! Skriv gärna vad ni har för planer idag! : )

PussoKram
Saraah

Många tankar rusar runt..

Jaa, de är sant. Vet inte riktigt vart man skall sätta stopp och börja ta fram en tanke i taget för att få någon ordning på de..

Kanske är det för att de är väldigt mycket att tänka på just  nu : ) Både på mig, Johan och våran framtid? Johan Flyttar redan ner grejer på torsdag, känns lite konstigt att han flyttar.. Sedan på söndag skall han åka ner dit och sedan vet vi inte hur länge det dröjer innan vi ses igen.. hua! =/ Nog mest de jag tänker på just nu..Men de går nog över snart, när han kommer in i sina rutiner och jag i mina..

Träningen är de jag kommer lägga min fokus på, för både han och jag gillar inte att vara ensama i denna lägenhet. Vi tyr oss gärna till våra familjer och våra vänner. : ) hehe de va lite roligt när vi båda sa det tyckte jag : ) hihi

Nu blir de att titta om man kanske skall göra en ny design eller vad man skall göra nu när hösten börjar närma sig : P Eller så skall jag måla om mina naglar dom ser inte sådär jätte roliga ut haha! Vi får se!

Puss & Kram
Saraah

Behöver tusan hjälp eller ngt!!

Jag blir snart störd i huvudet! Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mej till och vart jag ska t avägen...vad alla tycker och tänker gör mej galen, jag är tusan stor nog o bestämma själv och visst att folk kan tycka och tänka men hallå jag bestämmer inte över ngn annan än min dotter! Det finns ingen som kan bestämma över mej vad dom anser jag gör eller inte gör fel! JAg är så less på att jämnt hamna längst ner på listan, jag vill vara högst upp iaf riktigt nära högst upp! jag vill inte vara i botten och känna mej så fruktansvärt värdelös!

Trodde det skulle bli en oki match att ta sej till jobbet igen, men jag vet inte. Folk tycker att jag ser ut att må bra men hur man ser ut på utsidan och hur man mår på insidan är två helt skilda saker!!

Jag orkar verkliegn inte prata om det, känner bara att jag behöver skriva av mej lite! Det finns ändå inget ngn kan göra, få mej må bättre för stunden kanske, men jag vet inte annat än att det just hjälper för stunden! Känner mej så fruktansvärt sviken! Känns som om jag inite betryder någonting!!

Imorgon har jag iaf semester och tänker ägna hela dagen till att fundera över vad jag verkligen vill, och vad jag anser mej vara värd!!

puss virre

Drömmer mig tillbaka!

Jag vill tillbaka till värmen! Till allt solande och badandet. Saknar att inte ha en måsten och en massa tankar i huvudet..    Visst de är skönt att vara hemma på ett sätt men man vill alltid tillbaka..





/Saraah

Bättrar sig : )

Nu börjar ja bli människa igen och kan gå runt utan att behöva springa på toaletten : )
 
Tvätta och städa står på schemat men de har jag absolut ingen ork och lust till, ska iaf hänga den tvätt som jag körde igång när Johan sov :)

Men vi höres lite senare:) ha de gott!

Puss/ Saraah

090811

Godmorgon! Fy tusan va trött ja e! Víll verkligen bara hem o lägga mej i sängen o sova! Har varit här på jobbet en timme nu o det känns som en evighet! Bara 7 timmar kvar!! Gah!
Imorgon har jag semester! Det ska bli fruktansvärt skönt! Dock har jag bara en dag, men ska bli riktigt skönt! Sova ut kanske eller om det blir att hitta på någe, så man måste gå upp tidigt! =)
Känns som om jag har en hel del att göra sen! Måste verkligen städa, sedan vill jag träna, men jag vet inte riktigt vart jag ska köra! Gillar lagret grymt men funderar på att ta ett pass på Davids idag! Dom har en maskin som jag gillar speciellt där =), så endast därför  !

Skulle behöva få tag i Sarah oxå =)

puss virre

Ni är Bäst!

Jag vill tacka min Mami och Papi för att dom är så snälla och ställer upp när man är sjuk!



Detta köpte pappa till mig nyss och jag har precis rivit de två gröna äpplena och de va nog de godaste jag ätit på länge : ) Hoppas iaf att jag kan gå till jobbet imorgon, för att vara hemma är inte så kul som de låter. Jag har varit så rastlös idag så de har bara krypit i kroppen på mig..

Nu skall jag dricka min blåbärsdryck och titta lite på Tv. Vad gör ni ikväll??

/Saraah

Jag är med och tävlar!

Nu är jag med och deltar i micromiss tävling, här nedanför kan du se hennes tävlingsregler och pris!
Lycka till! : )

/Saraah



Tävlar nu ut 10 st Kristallparfymer från Make Up Strore! =D
Kristall är en eau de parfume och en av mina favoritdofter då den känns väldigt lyxig och sensuell!
Doften kostar 395kr ord.pris i butik, och kommer i en box med en doftboll för känsliga som vill kunna "ta av sig" parfymen.

Tävlingsregler:
- För att tävla måste du ha en blogg/bilddagbok som jag kan se.
- Skriv till mig ATT du är med och tävlar, varför just DU ska vinna, och varför DU är/skulle vilja bli trogen kund hos Make Up store!, skriv även en direktlänk till tävlingsinlägget så jag kan kika in på er blogg!
- Kopiera detta inlägg+bild, klistra in i din blogg/bilddagbok och skriv att du är med och tävlar om denna underbara doft hos mig (micromiss)!



Doftnoter:
Toppnoter: Bergamott, mandarin, fruktkocktail
Hjärtnoter: Jasmine, persika, sandalblomma
Basnoter: Patchouli, vanilj, sandalträ, Mysk, Amber



Tävlingen pågår till fredagen den 14 Augusti!
Lycka till!
Kom ihåg att det är hela 10 stycken vinnare!


Äntligen händer de något!

YES! Jag fick en remiss till Örebro lasarett! Jag är lycklig! Äntligen skall de bli någon ändring på detta elände! : )

Sedan fick jag ett samtal från Fritidsresor. Ang min väska som var försenad och att den var trasig när jag fick hem den. Men nu skall jag vända mig mot ett anat flyg. Hoppas de blir bättre! : ) Blir att maila dom sen för nu börjar de Åska och mullra! Hua! Me dont like! =/

Sedan kommer pappa med medicin också till mig, han är allt för snäll ibland! Vill också tacka min mamma idag som ringde runt till mina kunder.. Älskar er! Ni är bäst! <3

Vi hörs senare!

Puss
Saraah

090810

Ärligt! Nu kommer regnet! Det dra kallt och bara känna skit jobbigt nu vill jag härifrån =)! Men det är iaf dags strax dags att ta sej o göra sej i ordning för att åka till min gammla chef och få lite mat =)!! Så håret måste torkas och sminket ska på om det nu är ngn idé att nu sminka sej =)
Så jag skriver lite senare =)!!

puss virre

Väntar...

Just nu sitter jag och väntar på ett samtal från en sköterka/läkare och sedan får vi vänta och se vad som händer efter de samtalet..

Hoppas iaf på det bästa!

Kram Saraah

Någon jag älskar!



Med denna bild vill jag säga att jag älskar dig min gos! Kommer sakna dig grymt mkt när du åker.. Men får komma och hälsa på dig ofta : )  Älskar dig! <3

Nu blir det att komma i sängen för min del, work tomorrow.. Vi hörs då!
Puss&Kram
Saraah

Ni ser ju själva?

Kanske inte de skönaste, de kliar och sticker, och ser ut som om jag har gjort en läppförstorning. Vilket jag vet nu att jag ALDRIG kommer göra i mitt liv :P haha

 


De är lite otrevligt.. Liite frustrerande att inte få veta vad det är som är fel på mig, eller ja vad jag kan vara allergisk mot.. =/ Hoppas jag får reda på de snarast!

/Saraah

Nu får de fan vara nog!

Imorgon blir de att ringa en läkare i Örebro.. Mina svullnader har blivit mer o mer tätare och på verkligen alla ställen. Just idag har jag svullnat på hela underarmen och armväcket, halva höger hand, överläppen och nu under hakan.. Att de aldrig ska ta slut.! Igår var det på båda armbågarna och knäväcket.. När vi var i Turkiet var de fötterna och händerna stup i kvarten kom de upp nya svullnader.. Grymt jobbigt! Men men hoppas dom tar mig serigöst nu...

/Saraah

Äntligen!!

Nu är vi hemma från en helg i Göteborg, eller vi kom hem igår natt. Det var varit en jätte mysig helg, många karuseller, glassar och gott!

Fick hem min resväska kom hem i fredags också, dock absolut inte hel! Men allt verkar vara helt och kvar i veskan! Har anmält de till Resebolaget. Så får vi se om vad som händer.. 

Nu blir de att kolla på en film tillsammans med min darling :) Lägger upp en söt bild på han och mig snart : ) Från Hard Rock café i Göteborg, på Avenyn :)

Puss Saraah


090809

En riktigt varm dag =) Känner i hela kroppen att det är dags att laga mat men jagvet int eom jag orkar!! Det är ett måste dock! Som alltid...åh jag vill göra ngt jag vill inte bara sitta här hemma och ha det så himla tråkigt! Tusan att semestern skulle gå så himla fort., känns som om man msisar hela sommaren när det är sol o fint ute nu! Imorgon är det återigen dags att jobba, suck! det är sådant livet är oxå naturligtvis...just nu sitter jag och tittar på resor =) Virre längtar redan bort, haha men jag funderar faktiskt på o ta mej till ngt varmare land lite senare i höst.. Ngn som har några ideér på ngt fint land? Smidigt hotell som har helst all inclusive så man inte behöver tänka så mkt =)!!

puss virre

Jag har lite att göra...

Och en hel del att tänka på...jag vet inte ens vart jag ska börja tänka så mkt är det! Det blir bara mer o mer och jag blir bara mer o mer splittrad över hur jag igentligen mår o bör må! Jag är så trött på att hela tiden bli så dumförklarad, så fort jag har en idé som kanske gör livet lite lättare så får jag alltid höra att man ska vara glad att man har ett jobb i dessa dagar! Vad spelar det för roll om jag nu har bestämt i mina tankar att jag vill göra. Sedan att jag har jobb och vill ha det fortfanarde medans jag pluggar, hoppas bara att det finns ngn som orkar med att jag verkligen vill detta, jag hoppas att denna jag har vid min sida just nu tycker att det ska accepteras. Jag blir ärligt ledsen när jag hela tiden måste ta emot en massa dum förklaringar! Hur mkt orkar man????

Man måste verkliegn tänka på vad man vill här i livet, varför skulle man låta någon gå emellan sina drömmar, ska det vara rent omöjligt att uppnå dom bara för att man har barn o jobb?! Nej nu vill jag det här och jag tänker f*n stå på mej!, för jag vet liksom inte hur länge det kommer vara vi....jag vet inte vad jag vill med dej just nu heller! Det kryper i kroppen på mej jag accepterar vad du nu vill göra, men jag får aldrig ngt tillbaka!

Skulle verkligen vilja att du svara på en endaste sak! Om du älskar mej varför ska det vara så svårt att acceptera att jag är som jag är? När jag kommer på vad jag vill så hoppas jag att du kan stå bakom mej inte gå emot mig o mina drömmar, men säger jag en enda sak så blir jag fortfarande så dum i dina ögon!...varför är det så? Varför är det alltid jag som ska skärpa mej? Varför är det bara jag som är dum? varför är det bara jag som gör fel?

virre

Lite allt möjligt =)

Allt bara snurrar i huvudet! Vill bara vara själv just nu ingen som säger ngt ingen som ringer INGET!!

Så just nu känner jag bara för att lägga in lite bilder som jag har tagirt här hemma=)

En fin tavla som jag har hängandes i vardagsrummet!


Sedan en på min underbara katt=)
Världens gap gjorde han när jag tog fram kameran !!
SÖTIS!


Just nu är jag så j*vla trött på det mesta, vet int ehur jag ska ta mej upp ur detta!!?? Flagnar gör jag oxå som inte gör saken bättre!! Har legat en stund ute idag och var nere och tog en dusch för ett tag sedan!! Alltid lika skönt! =)

puss virre


Varmt o skönt !

Könns nästan som om TUrket vädret har tagit sej hit! dags att gå ut o lägga sej i solen en stund! =) Fy vad jag är trött på att städa o laga mat o fixa...jag har dock bara varit hemma i 3 dagar o det bara kryper i kroppen på mej! Nu vill jag börja träna och känna att jag gör ngn nytt för mej själv!! Just nu är det så varmtr så det finns ingen möjlighet att gå ut o ta sej en runda, för då tror jag att man tuppar av i värmen!

Det hände ju en liten sak på flygplatsen hem från Turkiet


Såhär såg min biljett ut på vägen hem! M gissa om vi blev lite paffanär vi vägde in väskorna och det visade sej att vi hade 18kg övervikt! så skulle man få betala 5euro per kilo.....Hm men vi löste det iaf och hedan efter så ska jag ha en liiiiten resväska med mej vart jag än åker!!! haha

Som sagt jag och Sarah har nog lyckats med det mesta på den här resan =)

Men det var underbart och fruktansvärt roligt!!

puss virre

090808

Idag är det lördag...somnade tidigt igår och ändå var jag jätte trött när jag vaknade, vet inte riktigt hur det kan komma sej =)! Ska iaf strax börja göra mej i ordning för o ta en tur på stan, bolaget ropar =) !! haha Nej ikväll blir det lungt som vanligt...kan ju inte påstå att vi röjde i Alanya heller, det var rätt så skönt att komma hem och inte känna att man behövde mera semester bara för att man druckit för mkt ! =) Uatn att man fick lite ångest på att börja jobba igen berodde mest på att vädret nog tog och följde med mej hem när jag satt emej i planet ! Skulle ju ha diskuterat lite med herrn här om mitt pluggande igår, men jag somna på soffan och vakna upp här vid tio =)

Kommer tillbaka om en stund så höres vi då!!

puss virre

Imorgon är de Lördag =)

Japps så är det =) När tösen har somnat för kvällen så ska jag allt prata igenom vad jag vill med den andra, hoppas jag har han på min sida ! Fats som sagt har jag inte det så har jag andra som jag kanske kan få hjälp utav! Jag vill det här och nu hoppas jag bara på att det inte ska vara någe problem att komma in! Kanske dock är dags att dra igång o träna som tusan nu då..så att man klarar av det som måstes!

Imorgon hoppas jag på att vädret är bra
annars blir det att dra o sola lite solarium! haha könns som om man bleknar bort! =) Nej skämt åsido men jag tycker det känns skönt att ha lite färg =) Lillasyster var här nyss drog med sej en utav mina bikinisar för hon ska till skara imorgon och ha en trevlig dag tillsammans med kompisar! Söndag hoppas jag på att hon har lust att dra med mej till IKEA .. hoppas hon inte är allt för trött för att göra Örebro =)!!

Nu bllir de att glo film, så håller jag er uppdaterad på hur det blir med mitt pluggande! Det är vad jag vill som sagt och hoppas hoppas att det inte kommer vara ett problem att komma in =)!! Plugga distans är det känns bäst iaf så man fortfarande kan jobba och få in pengar =)!! Ngt sm alltid behövs =)!!

puss virre

Helgen är här!!

Det är så man längtar tillbaka =)


Trots att jag satt här för en dag sedan och kände att jag nog aldrig mera skulle åka till Turkiet, så skulle jag mear än gärna åka tillbaka för att sola och ha det skönt! bara man kunde slippa att vardagen kommer tillbaka lika fort som den försvann för 3 veckor sedan!



Jag kan ärligt säga att vi står i valet o kvalet av att besöka detta land ännu en gång detta år, fast denna gång blir det med kompisar o deras barn. Det har samtidigt kommit upp för mej att jag gärna om ett år gäna åker till något ställe längre bort! =)


Jag behöver litte pepp nu! För jag tror verkligen att jag vill försöka komma in o plugga det jag vill, men jag tror dock inte att jag har den andra hälften på min sidan vad gäller att plugga.. Det gör mig lite frustrerad för jag tror att jag verkligen vill det här! Ska ngn få stå ivägen då? Jag vet dock att det kan bli tufft eftersom jag ska jobba under denna tid oxå...Jag hoppas att det blir som jag vill iaf =) Ska kolla litte o söka för detta vill jag!!

Eller ska man backa bara för attd en andra anser att det är ett dumt val??

puss virre

Så trött Så trött

   Man kan ju undra när man får energin tillbaka för att jobba o träna, jag antar att det bara är att ge sej tusan på att man vill, men usch det är inte lätt alltid! =) Just nu sitter jag i kassan på jobbet, just för att det inte direkt är överbemannat i bassängen! Bara man tittar ut här hemma så kan jag verkligen inte förstå att folk väljer att gå in o bada! Jag förstår de som åker hit för att köra sitt pass!, men jag fattar inte dom som kommer hit o badar för att timmarna ska gå lite fortare! Det är verkligen supernice väder ute!! Så jag skull einte tycka att det var fel att åka ut o bada på en strand med glass och en god god korg med mat =)!!

   Men det är ju klart att man känner så här, när man nu sitter i ett varmt badhus och baera längtar till ens jobbtid är över för dagen! Tiden i Turket gick så fort så jag bara längtar tills nästa resa komme rpå tal, kanske får jag se om det hinner bli en till innan detta år är slut =)!! Man kan ju slltid hoppas på det! Som skrivet förut så är det klart att man vill härifrån ibland och att det kan ´vara skönt att bara komma bort! Jag vet samtidigt mkt väl med mej att mitt jobb är speciellt och det finns inte vilken person som helst som kan göra det jag gör! Jag är dock tacksam över att jag har två som har samma utbildning som mej, nu oxå då kanske kan hjälpa mej om det nu bestämms ngn resa! Jag hoppas iaf att det kan lösa sej om så blir fallet.
   Jag satt här vid datorn förut och funderade en hel del, just på vad jag kan tänka mej att läsa till och utveckla mej själv, så nu mpste jag hem och lägga fram mina ideér och får jag ingen respons så klarar jag mej själv hedan efter! Jag hoppas verkligen inte att det kan vara ett problem! Om jag nu väljer att läsa distans, samtidigt som jag jobbar! Undrar hur jag klarar det med att jobba samtidigt som att jag har en tös att ta hand om...känner även att det är ju bara för ett atg och inte hela mitt liv, kan ju vara lika bra att göra det nu när jag känner för det än att vänta och sedan har man fastnat i det man gör och inte riktigt vågar sej ifrån den bra lugna situation man faktiskt är i!!

Ett inlägg som kanske inte är jätte roligt att läsa, men jag känner att jag bara måste få det ur mej att jag faktiskt har kommit ett steg längre med vad jag kanske vill göra! Jag hoppas att det finns folk därute som inte tycker att jag är helt bakom flötet när jag nu verkligen börjar fundera på vad som kanske komma skall! EN ska som är säker är att jag inte är bredd på att skaffa flera barn, jag sitter i en sådan sits nu så jag vet verkligen inte om jag vill ha några flera, jag vet vad folk tycker men jag vet att det verkligen är mitt eget beslut ingen annans, sen får folk tycka vad de vill!!

puss virre


090807 Andra jobb dagen !

   Allt känns så underligt o konstigt...tiden går så fort så det är helt sjukt! Hänger liksom inte med när tiden bara rinner iväg..kanske ska stanna upp och verkligen tänka efter vad man vill ha ut av det liv man lever. Vad är det man vill uppleva o se? Vad är det man inte vill missa? Känns som om jag aldrig varit iväg, hoppas på att en resa snart kan vara bokad så man känner att man har ngt att se fram emot! Frågan är bara vart o när? =)! Med vem eller vilka? 

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur mkt man vågar skriva! Känner mej såå splittrad just nu att jag verkligen inte har en aning om vad jag vill..jag evt inte hur jag mår. Kanske ska man bara lägga saken åt sidan då och inte bry sej! Det går verkligen inte! Jag har försökt..det känns som om jag missar ngt det känns somo m det jag jobbar med är inte det jag vill göra resten av mitt liv! Jag har ett jobb och jag vet att man ska vara tacksam men ibland är det fruktansvärt svårt! Fruktansvärt!
Att inte kunna gör det jag mest av allt tycker om det gör mej ont inuti! Jag vet att det är sja själv som satt mej i denna sitts ingen annan, men jag vet verkligen inte hur jag ska ta mej ur den, utan att jag sårar ngn annan! Allt känns så komplicerat så jag vet inte ens hur jag ska förklara det för mina närmaste för att dom ska förstå och inte tycka att jag är helt dum i huvudet!

  
Kanske är det ngt som försvinner bara allt kommer till det vanliga igen!, men jag vet inte om jag vill att det ska försvinna. För detta kanske är ett tecken på att det är dags att göra någonting åt saken! Eller så kanske jag bara är dumdristig! Vem vet? Inte jag iaf!

puss virre

Strax åker vi till Göteborg!

Ja nu har jag istortsätt packat alla våra saker. Johan sover än men inte så konstigt när han jobbade i natt. Skall försöka få upp han strax tänkte jag.. :) Sen bär de i väg mot Göteborg :) Ska bli härligt! Måste shoppa lite saker som jag verkligen behöver :P Som underkläder, linnen borste o lite smink. Alltså de som de är mest kris med... japp så är de..

Nej nu skall jag fixa de sista här. Vi kanske hörs i kväll! Eller så ses vi på Lördag natt, eller vi kanske ses på Liseberg ;) ?

Ha de gott
PussoKram
Saraah

Suck..

Detta kommer bli ett litet depp inlägg av mig.. Vill bara skriva av mig lite utav de jag känner och vill lätta mitt hjärta lite grann! Känns som att jag måste det..  Det är inte ofta ni får ett depp inlägg utav mig men nu vill jag verkligen skriva ner allt som jag känner..

Nu är det verkligen sant. Du ska flytta från stan : (  Detta har jag väl vetat om ända sedan den dagen det blev vi, det vill säga 4 år. Men nu är det verkligen bestämnt. Jänköping kommer bli ditt andra hem. Där kommer ditt studentliv börja. Hoppas jag kommer får ta del utav dig den tiden du kommer vara där. De känns väldigt jobbigt måste jag få säga. Att ha bott tillsammans i ca 2 år och sedan skall bli ensam är tråkigt, och jobbigt. Jag vet hur jobbigt de är att vara ifrån dig ett par dagar. Nu kan de verkligen dröja innan vi ses. Jag hoppas du får de bra och roligt. När du väl har bestämnt dig så skall jag försöka få ett jobb där i samma stad som dig, om du vill ha mig där. Att någon som jag älskar såå mycket skall flytta känns förjävligt vissa stunder. Men jag vet hur gärna du vill göra det. Inget kan få mig att säga nej till det direkt. Men så som jag jobbar kommer det bli svårt att kunna ses då vi kommer vilja det. Du kommer ha fullt upp med skolan och så vidare.. "De sägs, det som inte dödar stärker en."

Nu gör du din sista arbetsnatt på ditt nuvarande jobb. Det känns skönt. Vill inte att du skall jobba där, pga att man kan råka väldigt illa ut. Samt att du bara jobbar nätter. De är verkligen tråkigt. Helgerna har vi bara varranan som vi hinner umgås och göra något tillsammans. Sitter här nu i våran stora säng, som känns oändlig stor just nu.. Men detta blir bra, det kommer bli så bra!

Min goda vän, är i den sittsen jag kommer att hamna i. Hon klarar de helt utmärkt och de glädjer mig mycket. Jag har mina underbara vänner, och träningen självklart. Jag kommer nog skaffa mig saker jag kommer hålla mig upptagen med medans du är ifrån mig. Så jag slipper tänka på den oändliga ensamheten jag kommer känna. Just nu känner jag mig fruktansvärd ensam, fasten du är på ditt jobb. Jag kastade nyss ut en flaska med vatten till dig, men ändå känns det så enormt ensamt.. Varför? Det har jag inget svar på.. =(

Även den positiva och glada tjejen kan visa kännslor och skriva ett deppinlägg på sin blogg. Det är helt okej tycker jag att visa sina kännslor. De bevisar att även den bästa har känslor och är mänsklig. Det finns nog en hel hög jag skulle kunna skriva om igen och om igen. men jag tror detta får räcka för idag. Imorgon åker jag tillsammans med Älsklingen till Göteborg och kommer hem på lördag kväll/Natt. Det ska bli så underbart att få umgås med dig åka iväg och få en egentid med dig. Det är vad jag verkligen behöver just nu, en annan stan och dig! Du är min ögonsten, mitt allt!

Jag älskar dig Johan! <3
Puss och Kram!

/Saraah

Första jobb dagen efter 2 veckors semester!

Kändes både Roligt och jobbigt. Värmen inne på salongen var hemsk! Men alla min aunderbara kunder, så himla skoj att jobba med dom!

All färg tappade man på flygplatsen tror jag hehe man brukar ialla fall säga så. :) Väskan har fortfarande inte kommit hem än. Så imorgon blir de att dra på sig de kläder man har och sedan shoppa nytt i Göteborg. Ska bli mysigt att åka dit!

Men nu blir de att plocka undan lite här och bädda nytt i sängen och ringa darling! : )
Puss o Kram
Saraah

Tusan för att jobba idag!

Solen skiner här hemma nu =) Då är det klart att jag ska börja med mitt jobb idag ! Tur att det bara är Torsdag-Fredag som är kvar på den här veckan, men sen börjar allt om och man får längta till Jul innan man känner tat man har det ledigt lite grann...:Vi har ju lite funderingar över o göra ngt i Oktober, men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det, just nu är jag inte så pigg på någe!
Känns som om jag är depprimerad! =) När jag klev av planet igår så kändes det som om all färg bara rasade av en och man blir så sur =) haha, nej men lite färg har man ju fått och det hoppas jag verkliegn efter att ha varit i Turkiet i två långa veckor nu! Känns inte som om jag har varit där, men jag antar att det var för attd et var min 9:onde gång jag åkte dit! Så nu känns det som om nästa resmål kommer vara ngt annat!! HOPPAS JAG!!

puss virre

Hemma..

Ja nu har vi kommit hem, fast inte hela jag dock. Min resväska är på vift.. vilket jag verkligen inte tycker om! Jag åker till Göteborg på fredag och jag har alla mina kläder i den resväskan.. hua!! Lite tufft faktiskt. Jag få 9 dagar på mig att hålla ut. Sedan får vi lägga i en andra växel om den inte kommer fram.. Känns grymt jobbigt faktiskt..

Just nu sitter jag hemma hos mamma o pappa och har ätit tillsammans med pappa. Så nu skall jag åkta till saongen och lämna bilen. Sen blir de att gå hem och börja min långa lista vad som finns i väskan.. Hur den nu kommer sluta vet jag inte men jag skall iaf försöka komma ihåg vad som är i den : ) Önska mig lycka till!

Vi höres senare!
Kramar Saraah

J*vla skit!!

Jag blir så arg så det kryper i mej, fick precis strömavbrott....sedan slår jag igång datorn igen pch då fungerar inte strömsladden till datorn så jag har bara batteri för 10 minuter till!!! Så det blir bara ett kort inlägg nu!! Jag ska fan alltid ha sån otur!!! Imorgon är det hemfärd =(

puss virre

090804 Hem imorgon :(

Jupps så är det! Imorgon vänder vi hemåt Sverige...med delade känslor, som jag skrev igår=)... det ska bli sköt at thamna på svensk mark nu efter två veckor i Turkiet! Men jag har verkligen njutit det har jag! På Torsdag börjar jobbet igen, just nu känns ju det skit, men det är ju som det är om man vill ha pengar in på kontot varje månad =)!! Bara att acceptera ! Nej nu  blire att dra sej upp mot poolen o käka litte, packa gjorde vi det mesta igår =)

Undrar om man vågar sätta sej på ett plan hem imorgon??
Kan bara inte sluta tänka på alla olyckor som har hänt de senaste dagarna, som man kan läsa om i aftonbladet!! USCH!!

NEJ jag hoppas våran pilot tar oss säkra hemåt =)

Höres sneare puss virre










Suduko + bok + poolen!

Nu blir de att Läsa och göra annat lugnande. Strax går vi upp till poolen och schteeeker! : ) Ikväll blir de att äta en sista Kyckling gryta på HAsir och ta en massa bilder på solnedgången och annat roligt : ) Vi höres senare sen.

Förlåt om inte våran bild kom upp på oss innan vi skulle gå ut men jag har packat ner sladden och orkar inte rota upp allt igen, ni får en massa bild boomber när vi kommer hem. Vi åker ju trotts allt imorgon : )

Vi hörs sen!

Puss Saraah

Grattis Lillen!

Ville bara säga Grattis till min Lilla syster, Lizette. Hon har kommit in på Frisör utb i Karlskoga! Hon blev säkert jätte glad när brevet kom i postlådan : ) Grattis Grattis!

Vi ses snart!

Puss Saraah

Pressning som gäller!

Nu skall jag väcka virre snart : ) söt när hon sover, hihi! Vi skall pressa de sista sol timmarna idag. Sedan blir de att packa de sista och sedan gå ut och äta på Hasir : ) Vi har betalat av allt i reseptionen så de är bara att tacka för oss här och sedan sätta sig på den där bussen som ska ta oss till Antalya flygplats.. Lite sorligt att åka hem men samtidigt så känns de som att man har varit borta i en evighet nu. Vi är lite trötta på dessa människor. Inte alla men några, som inte förstår ett nej osv..

Igår var vi ute och köpte allt de vi skulle ha med oss hem. Majonäs, alexandras kolor osv.. Så nu är de bara färd dricka som skall handlas. : )

Nu åker min bikini på och väcka den sovande prinsessan hehe! : ) Vi höres senare sen!
Puss & Kram
Saraah

090803 Beslutsångest!! :S

Nu har vi kommit tillbaka från att ha handlat lit egrejer som vi ville ha med oss hem! Det har ju funderats på om jag ska besöka detta landet ännu en gång detta år, men jag funderra nu på om jag verkligen vill detta! Jag tycker verkligen inte att det är någe som helst fel på detta land...men jag känner ändå att jag inte vet om jag vill besöka det igen, kanske känns så nu bar aför att man längtar hem en hel del...två veckor är en lång tid!!

Men visst ser det underbar ut??


Verkligen jätte mysigt!! Vet verklieg inte hur jag ska lösa mitt problem!! Det är ju knappas ett problem men jag vet int eriktigt vad jag vill, blir att prata om det när jag kommer hem!!


puss virre





To hot outside!

Värmen är outhärdlig nu. Funkar inte att ligga på stranden överhuvudtaget. Inte ens med parasoll.. vi som vanligtvis fall brukar ligga till minst klockan fyra. Men idag har de fasen slagit rekord... Vi ligger nu på hotellrummet och om någon timma går vi upp på hotellets pool ist!

Imorse halv fyra när vi trippade in på hotellet så var termometern uppe på 30 grader redan. Hela alanya slocknade igår kväll också, alla de hotell och resturanger och affärer som lös gick på extra ström. Hur läskigt som helst när vi skulle gå hem.. Men vi tog oss hem hela och oskadda : ) Men undra vad de va som var fel? hehe

Nu skall ja vänta på att mamma ska komma in på msn så ja får prata lite med henne.
Vi hörs senare.
Puss o kram
Saraah

Stranden kallar!

Nu är vi uppe trötta som få! Men måste ta vara på våra sista soltimmar.. : ) Känns lite sorligt att åka hem faktiskt.. Men skönt på ett sätt : )

Ikväll blir de att packa större delen utav våra stora väskor.. Hua! Hur skall jag få plats? haha De gör vi för att vi inte skall stressa på tisdag : ) För då blir de beachen all day long pressa pressa och åter igen pressa! : ) hehe "De är lite så vi jobbar nu!" haha!

Vi hörs senare!

Puss o kram!
Saraah

Back on the room!

Ja nu är vi tillbaka på hotellet! Skönt att komma hem, ÄNTLIGEN! Det var så sjukt varmt ute idag så man kunde vrida ur våra linnen! Vi var på Havana club, sämsta Dj ever, som johan sa! : ) hehe Vi drog ist till The Doors! Sjukt bra, bara scandinavier där inne. Killar får knappt gå in där eller ja turkarna. Men nu skall jag in i duschen så Virre får ta över här :D Puss hejs! /Saraah

En riktigt rolig kväll som resultarade i barfota gång hem,  jag har stans blåsor på fötterna inte nice!! Imorgon blir det att pressa på stranden och kanse går vi ut och dansar loss imorgon oxå, just nu känns det som om man vill det iaf =), men man vet ju aldrig hur morgondagen ser ut =)!! NEJ nu är det dags för att dra på en film o somna till och sedan drömma sött hela natten lång =)!!! puss Virre

Hey You, lets go!

Nu blir de att dra ut här! Party our asses of! ; ) Tar ett kort nu som ni får se sen när vi kommer hem : )

Se u at the club! (HAVANA CLUB)

Puss och kram
S & V

Boom Boom POW!

Uj vilken party höjjare! Bästa låten ever! Nu blire att poppa den och dra i sig en grogg, på med make upén och party kläderna;) Our "killer klacks" sen äre hamnen som kallar oss! : )

Kommer en känd Dj till våran favorit club så vi får väl se vad den har att komma med; ) Bara vi får våra party låtar så äre fullt ös! : ) Ska bli skoj faktiskt! Men nej nu har jag icke tid mer, en bild kommer sedan på oss : ) eller om den kommer upp imorgon de får vi se hehe! Se u !

Puss & Kram
Saraah & Virre!

090802

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt! :S Jag vet verkliegn att det har varit underbart skönt att åka iväg och umgås med kompisar i två veckor=) Det behövde jag !!! TUr att jag har er tjejer!! Klart man saknar de personer som står nära en hemma, dum vore man ju annars, men allt har varit så långt borta nu ett tag..har lixom inte tänkt så långt! Nu är det bara två dagar kva för på Onsdag vänder vi hemåt! Vet ärligt inte vart tiden har flugit iväg ngn stans och jag hade hoppats på att den kunde ha saktat ner lite granna !

Har precis kommit ut från duschen och dags att lägga sej på sängen pch dö en stund ;) !!! Kan verkligen behlvas om vi ska ut ikväll =) Imorgon blir det återigen att dra sej ner mot stranden och hoppas på att man int eär alltför seg för att hålla tiden någorlunda =) Tro det eller ej, men vi har faktiskt fått in lite rutiner även här nere =)!! Ngt som verkligen kan behövas tills man kommer hem!!

Det funkar verkliegn inte att ladda upp någe kort just nu så det får bli ett eller ett par senar inlägg =)

puss virre

Härliga soltimmar!

Nu har vi duschat och ska smörja in oss med after sun och alla dess hurkrämer : ) Idag har vi legat på stranden utan parasoll hur länge som helst, känner att min hårbotten inte mår så bra =/  Men de är smällen man får ta, jag tänker minsann inte vara nån blekfis när ja kommer till kalla sverige ; ) hehe

Ikväll blir det att göra hamnen osäker för våran del! Alex & Sanna, Vi rockar för er! hehe

Hörde precis att på onsdag när vi landar hemma i Sverige kommer det vara 27 grader varmt hehe Vi tar med oss lite av värmen hem till er blekfisar höhö! Träligt att man jobbar torsdag =/  Men sedan sticker jag till Göteborg på Fredag tillsammans med Älsklingen, ska bli såå skönt! Eftersom han kommer börja plugga nu en bit bort från mig :( Så de ska bli så mysigt : )

Nej nu skall ja smörja in mig lite och lyssna på lite bra party musik :D hehe! Sen blire iväg till migros : ) Vi höres under kvällen!

Puss&Kram
Saraah

Söndag den 2 Augusti :(

Kanske låter konstigt men jag längtar faktiskt inte hem ! Hade inte gjort mej ngt o stanna en vecka till, fast jag hade nog velat att Ebba kom ner till mej i sånna fall, för henne saknar jag någe så grymt! MEn nu är vi vakna och ska bege oss mot stranden ! Måste ju ta vara på de få soltimmar som är kvar! Bara hoppas på att vädret kan vara bra när man kommer hem!, vill inte ens tänka tanken hem!, för jag börjar jobba dagen efter!! USCH!!!

Nej nu blire ner till stranden =)



Så blir det att ta lite flera mysiga strandbilder =)

Höres senare! Så kan ni  ju försöka att njuta lika mkt som vi av det fina vädret =)!!

puss virre

Back from Resturant!

Japps nu sitter vi här och har köpt lite smått och gott, skall spela lite kort och lyssna på pepp musik, vi laddar inför morgondagen ist.

Ps: Cidern på Resturangen smakade skit! haha Köp aldrig Cider i Turkiet! De är som typ vin! haha ; )

Idag käkade vi kyckling schnitsel de var super gott! Vi var sugna på Oxfile men de blir de den sista kvällen innan vi åker hem. : ) Imorgon är de bara 3 dagar kvar! Herregud va denna veckan har gått fort. Det är lite sorligt faktiskt! Har aldrig haft så här skoj, och en sådan underbar semester någonsin! Ni som trodde vi skulle supa 24/7 i 2 veckor har trott helt fel! Veronica och jag har INTE varit ute själva nu denna vecka och första och sista kvällen blir det imorgon för oss : ) Havana Culb it is!

Nej nu örkar jag inte mer er kalla sverige, känner kylan ända hit! Brrr! höhö!
Vi hörs imorgon!
Puss&Kram
Saraah

Nu blir de fix och sedan resturangen!

Japps nu ska vi göra oss iordning för att gå ut och äta på Hassir (stavas de så Virre?) De blir att ta en äppelcider och sedan får vi se vart de bär av  : )

Hur har ni det hemma i Sverige? : )

Ses senare
Pusssa!
Saraah

Back at the hotell room!

Nu har vi kommit in från både stranden och poolen : ) Hur härligt som helst! Ikväll vet vi inte direkt vad de blir av men imorgon blir de utgång faktiskt! De kommer en "känd" Dj som ska spela på vårat favvo ställe här nere! Kommer bli skoj! : )

Alex; sök på Black eyed pease eller hur dom stavas. och sedan lyssnar du på låten Boom boom pow! ; ) HÖHÖ!

Vi poppade den låten grymt mkt igår, en låt som kommer bli ett minne blott! hehe Hur skön som helst!
Men nu skall ja in i duschen så får virre dra ett inlägg också : )

Ses sen!
Puss & Kram
Saraah

RSS 2.0