:) Ännu flera söta Armband!

Nu har jag gjort klart 3 söta armband:) Det är väl klart Madde att du får köpa något armband som jag har gjort:) Är de något speciellt du har fastnat för? Eller någon speciell färg?:)

Har ingen kamera här hos Johan men skall lägga in dem imorgon när jag kommer hem :) Skall försöka fixa en prislista för vad var och en kostar så de är lätt för er att kolla på alla de söta armband vi har tillverkat:) Antingen lägger jag in priserna på de armbandsbilderna som ligger i kategorin Armband..

Jag hoppas ni tjejer får en skojsig kväll! Rocka loss för mig med! :)♥

Nu skall jag göra mitt sista armband för idag och sedan skall de lagas mat:)
Ha en jätte trevlig lördag kväll!

Puss Saraah♥


Ska iväg om en stund! :)

Hej och förlåt för sålig uppdatering idag under dagen! Jag har varit iväg först till ÖRebro för att handla lite och sedan har jag varit iväg till Kristinehamn med mamma, pappa och lillasyster :) Ska strax hoppa in i en dusch och sedan blire att pyssla om sej och sedan till Fanny, för roliga bravader ikväll!! haha Lovar att det kommer ut en bild sedan på hur men Party outfit ser ut !! Hoppas hoppas att det känns bra att gå ut i det jag har tänkt mej!!



puss virre ♥

Glöm inte bort tävlingen!!



Klicka på denna länk för att komma till tävlingen!! http://vspe.blogg.se/2009/october/tavling.html

Snart är det slut på tävlingen :P Skynda er att delta!! :)
Lycka till !!
Puss Saraah♥

Nu är vi hemma igen!

Nu är vi hemma i lägenheten igen :) Vi köpte lite saker som tee koppar en form och mat tillbehör :) Så nu har vi fått i oss lite gott tee :) så mysigt såå!

Snart skall ja sätta mig och göra lite armband:) ska bli så skoj såå! ni får kanske bilder sen men glömde min kamera hemma. Men om ni har tur så kanske de blir en bild ur mobilen :)

Nu skall ja kika lite på tv med Johan :)

Pusss Saraah♥

Jönköping :)

Jag kom fram ungefär vid halv nio i går kväll. Sedan satt vi oss och åt lite mat, hur gott som helst! :) Tack! Efter de kollade vi på tv och tillslut slumrade vi in:) Mys mysss!

Idag/nu skall vi ut till ikea och titta om de är fler affärer som är öppna men de skulle ja väl inte tro :P Vi har inga speciella planer för idag så jag har ingen aning om vad de blir utav dagen :) Ett o annat armband blir de säkert senare sen när Älsklingen tar fram sina pluggböcker:)

Nää nu skall ja dra!

Någon som skall ut och busa ikväll??



Puss saraah♥

Det går inte en kväll utan Armband =)

Nej det är såå sant! Jag kan inte sätta mej i soffan utan att det ploppar upp nya ideér om hur armbanden ska se ut! Jag tycker det är fruktansvärt kul! Och jag kan ju hoppas på att det är ngn som vill köpa något utav det jag har gjort, är ngn utav er intresserade så skriv gärna så gör vi upp ett pris! Skulle tippa på att de ligger på ett pris mellan 75-110kr beroende på vad det är för stenar på :) Kommer lägga in 4 nya i detta inlägg! snälla ni kan säga vad ni tycker!



En blanda kompott!!
Högst upp till vänster: brunt band, vita pärlor och lila hjärta
Högst upp till höger: svart band, mörk cerisea pärlor, och silver kulor
Längst ner till vänster: grått band, svarta pärlor och silver detaljer
Längst ner till höger: svart band, vita pärlor och guld kulor

puss virre ♥

Drygt..

Sitter fortfarande på bussen och de här är riktigt drygt plus att jag har fått tillbaka min huvudvärk... Jag tycker tiden bara stannar.. kändes som att jag hade suttit jätte länge på bussen men de hade jag tydligen inte =( Det är ca: 1 timma och 20 min kvar:P inte så länge kvar. msn verka inte funka här på bussen så jag får nöjja mig med Facebook och att läsa andras bloggar:)

Idol hinner börja innan jag hinner fram till my love! Men vi får skynda oss hem. :)

Imorgon blir de att göra något armband ialla fall:) Jag har ett i huvudet som jag skall göra :P Mer om de får ni se imorgon :)

Fick höra idag med att de är barn hemma i stan som har fått svininfluensan :( blääää, ja som inte vet om ja ska ta sprutan eller ej. Hur ska ni göra, kommer ni ta svininfluensa-sprutan?


Puss Saraah♥

Busstrip to Jönköping :)

Nu sitter jag här på bussen påväg till jönköping:) De va ganska mycket folk ändå men jag fick 2 platser ;) Mohaha jag har en ganska stor väska med mig så ja e glad att slippa ha den i knät i 3 och ½ timma på en buss:)

Jätte fina kommentarer har vi fått in, och grymt mkt mer läsare:) de är hur skoj som helst! Jag hoppas att de skall fortsätta så och bli mer:)

Så alla ni som läser, vad ska ni göra i helgen? Busa eller bara mysa hemma i soffan till alla de skräckfilmer som går på tv´n ?? :)

Nu skall mp3 lurarna i och jag ska försöka slumra in lite tror jag. Jag är hur trött som helst efter dagens jobb. Har haft fullt upp, men de är bara skoj! :)

Vi hörs senare!
Puss Saraah♥

091030

Åh jag bara sitter här och räknar ner! Tycker att den här dagen kan ta och dra på med lite fart nu! Känns som om jag har varit här i en evighet! Vill bara hem och prova klänningen och skorna! Vad händer efter jobbet då? Ja ni det händer inte mkt! Inte för mej iaf. Ska hem sedan och hämta tösen på dagis så det blir mer uppdatering senare, med klänningen på kanske =)

Puss virre ♥


På jobbet & har 4 timmar kvar!

A nej ni, det här är verkligen ingen höjdare! Just nu har jag en paus från mitt bevaknade, ska strax upp och slänga på lite doft vatten på bastuaggregatena! Så det dofta lite mint :) Mitt paket från Nelly har tydligen kommit ner i min brevlåda idag :) Jag som trodde att det inte skulle komma !!

  

Så dessa två saker har kommit hem till mej idag! Så nu vet jag vad jag ska ha på mej imrogon, om det nu passar har  ju som sagt inte ens provat dessa..Och har varit tvungen att gå ner en stl på klänningar för anser att dom inte sitter så bra som jag har köpt förut! Så det blir att sälja av litte onödigt, som bara hänger i garderoben! Är iaf 100% säker att klänningen kommer att användas mkt flitigt!! :) Så kan man kanske ha den fina väskan till som jag fick hem igår!

puss virre ♥

  

Fredag den 30 oktober 2009.

Nu sitter jag på sängen opch väntar på att jobbet skall komma igång :) Längtar så fruktansvärt tills ja är framme i jönköping ikväll :) Så vid halv nio får jag träffa min älskling:)

Ni får se kort på mina armband, igår gjorde jag ett med svarta agat pärlor. Dessa pärlor är jätte fina och har en betydelse. Läs nedan :)

Svarta agat pärlor sägs ge frid och verkar igångsättande. Den ger inspiration och handlingskraft samt hjälper dig att planera dina önskemål och drömmar och förverkliga dem. Kan vara bra för att skapa förändringar till det positiva i ditt liv.

Ni får mer uppdateringar på bussen sedan vid 17.00. Nu måste ja packa klart väskan och lägga ner sminket :)
Puss och Kram
Saraah♥

En ny dag har smugit sej fram =)

Men jag kan verkligen inte finna ro till att somna! Sitter i soffan och tittar på film, samma som igår :) haha.. De senaste dagarna har det krypit i kroppen på mej, vill bara träna hela tiden! Men jag vet att tiden inte finns där hela tiden helelr, och det är fruktansvärt dyrt oxå, så jag överväger litte! Det blir iaf att köpa ett 10-kort så fort som möjligt! Så jag har lite gånger att använda :) Vi får ju ändå friskvärdsbidrag eller vad det nu heter så dumt om man inte utnytjar det ju!
Söndag blire iaf Pump, måste dock komma ihåg att anmäla mej imrogon! Lördag blir det utgång och som sagt så hoppas jag på en lyckad kväll!! Nu får ni sova gott och så hoppas jag att ni drömmer fina drömmar!

puss virre ♥

Ångest för att somna...

Skall försöka bli trött och slumra in. Jag har haft ångest för att somna ett tag nu.. Jag vet inte vart de kommer ifrån, för såhär har jag aldrig känt innan ja ska sova förut.. Jag drömmer så fruktansvärt mycket, oc de är ju såklart mardrömmar... Hur hemskt som helst.. Jag vaknar upp och är kallsvettig.. helt anfodd och så har jag jätte ont i huvudet.. =/ Jag är nog rädd för att somna.. Därför ja får ångest för att jag verkligen inte vill drömma något.. Men men nu har jag ialla fall ingen huvudvärk (som jag har haft i snart en veckas tid....) så jag får väl försöka slumra in och hoppas att jag sover gott:)

Någon mer som känner eller har känt samma sak? =/

Imorgon när ja sitter på bussen får ni en massa uppdateringar :) Hinner inte blogga något imorgon på hela dagen. Jag har ingen lunch och har fullt hela dagen så de ska bli hur skoj som helst! :) Då kommer jag på bussen och får träffa min älskling fortare:) ♥

Sov gott!
Puss Saraah


Fick hem min väska!

Fick hem min väska från chique idag :)

Så det blir att ta med den ut till helgen hua vad jag bara känner att det ska bli såå kul! Fruktansvärt glad är jag att Fanny hänger på, tror att vi kan ha det riktigt roligt ihop! Sedan får vi ta att dra ihop en rolig fest med en massa GIRLS! Har ju även beställt hem en klänning men just nu så verkar det inte som om jag hinner få hem den till helgen! Så det blir att använda den nästa helg!!

Vad händer till helgen för er??

puss virre ♥

 


Lite mera armband :)

Svart med silver hänge


Gult med silverhänge


Rosa med silverhänge


Grå/vit med guldhänge


Japps dessa har jag lyckas att knåpa ihop
plus några flera, men har fått sålt några stycken.. Det är bara att tala om vad m,an vill ha för färger och sedan vad man vill ha fär hänge så gör jag efter önskemål!

puss virre ♥






Dålig uppdatering!

Jag har inte direkt haft något sug efter att blogga, har hållt på o städat och tvättat hela veckan och umgåtts med mina vänner..

Idag har jag jobbat och städat och packat väskan. Imorgon åker jag till Johan i jönköping:) Ska bli hur skoj som helst! Ja tänkte köpa mig ett comviq surf grej. Men då sa Fanny att de var gratis internet på bussen :P Jag blev hur glad som helst! haha :D Så imorgon kommer jag säkert att blogga på bussen :) hihi skoj skoj!

Min pärllåda åker allt med. De skall göras armband i helgen förstår ni:) Armbanden går att köpa så det är bara ni Skickar en komentar med vilken sort ni vill, färger osv :)

:) nu blir de att packa väskan och diska, sedan får ni mer inlägg utav mig:) fick värsta suget att blgga nu:)


Puss Saraah♥

Dax att sussa..

Japps ligger nu och tittar på Män som hatar kvinnor. Kan bara inte låta bli att titta på den en gång till! Har ett kall för svenska filmer, och sedan börjar jag inte förens ett imorgon eftermiddag så det ska bli skönt! Hoppas på att man kan få sova en stund imorgon bitti bara :)

Tänkte jag skulle påminna om tävlingen! Svara på frågan och sedan skriv en komentar till varför just du ska vinna!

http://vspe.blogg.se/category/tavlingar.html

Lycka till! Nu ska jag krypa upp i soffan !

puss virre ♥


Filmer som måste ses på bio snarast!!

Flickan som lekte med elden!

Luftslottet som sprängdes!

 

Man borde ju ha sett den övre redan, men det blir allt att ta sej i kragen och gör det snart riktigt snart! Sedan var jag ute på våran biograf på nätet och kollade när de skulle visa uppföljaren och den har visning redan de 21 November! Så kasnke dax att boka biljetter! Sarah har du lust att häng på och se den över av dessa till veckan??

Har suttit och gjort litte armband, kroppen känns lite bättre men jag är fruktansvärt trött.. Hade ju tänkt att jag skulle visa upp bilderna på dem här så fort det bara gick, men har ännu inte fått hem kameran! Lovar så fort jag bara har den i handen att bilder kommer upp!! Det kryper lite i kroppen känner suget efter att träna och helst då Pumpen så klart! Fast imrogon blir det nog en runda på bandet! haha

Puss virre ♥


Mår sådär...



Helt sjukt vad jag bara älskar det här passet!! Så grymt himla skönt! Är verkligen trött i hela kroppen när jag har kört de, naturligtvis är det meningen! :) Uppvärmningslåten är bäst!! Riktigt peppningslåt! Denna ni hör ovan är så klart den!
Vad har ni gjort en dag som denna?

puss virre ♥

091028

En Onsdag som ser precis ut som alla andra! Det händer inte mkt med andra ord, ska upp till stan en sväng sedan och köpa mej ett skärp, och ett armband! Sedan blire nog litte underkläder och så skall nog Sarah hjälpa mej med håret i kväll om jag nu bestämmer mej för att gör det, är svårt det där!! haha Får skriva och så blire litte bilder när jag kommer hem sedan! Ha det gött så länge!

puss virre ♥


Jag tänker unna mej ngt!!

Japps jag har klickat hem denna underbara väska har kollat på den ett tag men idag bestämmde jag mej för att jag verkliegn vill ha en sådan! Den är beställd ifrån

http://www.chique.se

395 kr gav jag för den!

jag hoppas på att den kommer så fort som möjligt på posten! Skulle göra mej lycklig!! haha
puss virre ♥

Kryper ner till sängs :)

Jaa nu börjar ögonen inte hänga med mer.. Det är en liten fördröjning på dem känns det som..

Idag har jag tränat hårt och de känns i kroppen kan jag lova er.. Imorgon kör jag en vilodag. De behövs tror jag!

Vi höres imorgon sötisar! :)
Sov gott!
Puss Saraah♥

Guldvita pärlor med svarthänge.



/Veronica

Ännu en dag med BodyPump! :)

Känner men rätt seg i kroppen frågan är hur jag ska orka, men jag hoppas på att datorn här hemma vill som jagvill och hitta låtarna jag la in igår. Så jag kan bli lite peppad för senare!



Försöker få tag i Sarah men det är int edet lättaste, undrar vad det tjeje gör! :) Har varit en sväng på stan och handlat lite bar och ha saker! ... kan jag aldrig få för mkt uatv känner jag! Hua vad jag fryser! Och är trött! Det blir tat lägga sej direkt när man kommer hem och har tagit en låång varm dusch!!

Blir nog en del armband ikväll om jag nu inte somnar =) men vi ses senare dax strax för Pump!!!

puss virre ♥

Tisdag och jag är ledig:)

Har varit en helsikes dålig natt i natt.. Har vaknat till och från hela tiden sedan klockan var 02.. De är absolut inte skoj. Jag drömde en sådan fruktansvärd äcklig dröm.. Hua! Tur att jag är ledig idag för annars hade denna dag INTE varit rolig på jobbet.. BLÄ!

Vill be Fanny om ursäkt, för att jag messade henne och väckte henne i natt.. :/ ♥

Fina kommentarer som ploppar in om våra armband! Hur skoj som helst, plus att våra läsar antal har bara skjutit åt skyn! :D Får se om våra grejer som vi har beställt har kommit idag. Så vi kan göra flera :)

Nu skall jag slänga in mig i dushcen och bli fräch. Ska ner på stan sedan och Luncha med min kära vän Jenny :) Och Virre drar in till marieberg den sötnosen! Lite avundsjuk jue!! :D haha

Vi hörs senare! Ni har väl inte glömt att tävlingen är fullt igång?? ;) http://vspe.blogg.se/category/tavlingar.html

:) Se you later!
Puss Saraah♥




091027 Löne Tisdag =)

Yes, godmorgon! Veronicaär uppe tidigt även idag, om jag hade fått välja så hade sängen varit rätt mysig nu! Seg utav tusan är jag. Av vilken anledning vet jag ju oxå iof! Får skylla mej litte sjölv, somnade gott på soffan efter jobbe igår! :)

Blir väldigt glad utav att ni tycker vi gör fina armband! Om det är ngn som vill köpa går det hur bra som helst! Bara tala om vad man vill ha för färg.. Vi ska lägga upp lite priser på de vi har gjort senare i veckan så det är bara att säga till om man har instresse för ngt!

Idag blire att dra sej mot lagret en säng ikväll, är fruktansvärt peppad för Body Pumpen så ska ta och lägg apå litte, så man kan känna dagen efter att man har jobbat! :)

Sarah ring mej när su vaknar!

puss virre ♥


Mörklila pärlor med guldhänge.




/Veronica

Vita pärlor med svarthänge.




/Veronica

Ljusgrön med strass.




/Saraah

Mörklila med strasspärlor.



/Saraah

Rosavit med svarthänge.



/Veronica

Ljusgrön med hänge.



/Veronica

Ljusbrun med hänge.



/Saraah

Mörlila med hänge.



/Saraah

Mörkrosa med hänge.




/Veronica

Mörkblå med hänge.



/Saraah

Wrong Turn!

Igår bestämde sej Virre för att titta på en film, eftersom jag alltid har varit lite svag för skräckisar trots att jag helst av allt vill ha fötterna uppe i soffan så valde jag en sådan. Ngn som sett Wrong Turn filmerna? Visst i vissa fall satt jag och skrattade för att det såg så himla fejk ut, men fy tusan för vissa delar! Usch hoppade upp i sängen och hoppades på att kunna somna fort efter!

Puss virre ♥


I mitt huvud!

Rör sej så  mkt funderingar jag har ingen aning om vad jag ska ta mej till, jag vill inte vara den jag är just nu. Jag vill att det ska vara lättare än det är att ta de stora besluten! Känner mej såå svag, vet iinte irktigt vad jag ska ta mej till! Nu skulle jag behöva träna ur mej all ledsamhet! Sånt här orkar jag inte !!

Har haft litte blogg torka idag, det känns inte direkt bättre nu heller. Sarah ska iaf lägga upp mina armband jag gjorde i helgen här på bloggen sedan, så får ni säga vad ni tycker! Så mkt komentarer som möjligt vill jag ha!!

puss virre ♥

 


Ang. Tävlingen!!

Tack för alla som har skickat in en kommentar!! Hur skojsigt som helst:) Men de flesta utav er har bara skrivit en motivering och totalt gömt bort att svara på frågan:) Vi vill att ni som inte har svarat på frågan skcikar in ett svar på frågan till oss igen! :) Här kommer ett litet tips; svaret finns i bloggen! hihi:)

Ju fler som deltar desto mer tävlingar kommer vi att lägga ut :)

För att komma till tävlingen klicka på denna länk: http://vspe.blogg.se/2009/october/tavling.html

Lycka till! ♥

Puss & Kram Saraah & Veronica! :)

Måndag = Ny vecka..

Yes, nu är de ny vecka och de börjas med att gå till jobbet. Jobbar idag och är ledig imorgon. Känns jätte skönt. Skall fixa o dola hela veckan tvätta måste ja göra, för till helgen skall jag åka till älsklingen i jönköping! :) Skojsigt!!

Idag kommer jag köra Body combat och sedan core! De e de som jag har planer på att göra, sedan sysslan hemma som jag borde göra är diska:P men de får vi se vad som blir utav :P hihi!!

Men nu skall jag fixa mig iordning och gå ner till jobbet :) Vi hörs senare sen!

Puss Saraah♥

Näää dumma dig John blund!!

Nu kom john blund och bara kastade sig över mig. Bilderna kommer upp imorgon orkar inte blogga mer idag håller på o somna =/

vihörs imorgon

Puss Saraan♥

Söndag!

Tidigare idag har jag inte haft någon tid eller ork för att blogga. Har umgåtts med Älsklingen coh sedan har jag jobbat denna helg. Så nej ja har inte orkat helt enkelt. Men nu ikväll skall ni få en massa fina bilder att titta på:)

Stay in touch!

Jag kommer att gadda mig en gång till, kanske blir detta min sista jag gör. Ville ha dom där stjärnorna, men jag har tänkt mycket på hur de blir när jag blir gravid. Hur kommer dem att se ut då?? Nej så jag skall ha denna i min nacke :)



Vad tror ni?? :)

Körde även Body pump nu ikväll. De gick bra men kände inte att jag gav allt direkt. Hua! Tråkigt, men ja va inte lika taggad som jag var i fredags.. Va nog mest för att Johan åkte hem till Jönköping i dag. Tråkigt men nu dröjer de inte alls länge till tills vi ses igen :)

Vi höres senare! :)
Puss Saraah♥

Även denna Söndag håller på att ta slut!

Eller njae inte riktigt än. Men ska hinna med att båda åka och kolla om jag ska gadda mej eller inte och sedan blire en sväng till lagret på min träningslista idag står det!

Japps BodyPump! Ska bli gött o köra har varit peppad sedan i fredags!

 

Imorgon är det ännu en gång Måndag, känns som om det är den dagens som det finns mest uatv i kalendern! På jobbet imorgon så är det dags för Livräddning, vi som var iväg till Kristianstad känner oss ju rätt så nybadade, medans de andra kanske inte alls har tränat på de sakerna vi har gjort där nere på ett tag! Litte ont i magen har jag, om det är nervositet eller om det är för att jag har ätit dåligt kan jag inte av göra! haha jodå, jag känner mej allt rätt så säker på det vi skall göra imorgon. Och jag måste ju säga att det känns fruktansvärt skönt att veta att alla kommer ner och kan hämta en person på botten.

Ska lämna tösen hos min pappa medans jag åker iväg och kollar det där tattuering! Jag tror kanske att jag vet vad jag vill göra, men jag brukar ha svårt att bestämma mej, måste kolla hur duktig han är på det han gör innan jag bestämmer mej! ;)

 

puss virre ♥


Hemma igen!


http://millahoman.blogg.se/2009/october/tavling-namnring.html

Denna tjej har en tävling om en namnring! Så det är bara att deltaga =) Vinn inte över mej bara !! haha

puss virre ♥

Idag finns det en hel del att göra!

A en välplanerad dag! Herregud ingen aning om hur det här ska gå ihop men man kan ju alltid hoppas :)

> Hämta bilen

> Åka & bada med ebba


> Lillasyster kommer hit

> Träna ?

> Till tatueraren!

Kanske inte
hundra sakera tt göra. Men det jag väl ska göra komemr ju ta ett tag, så jag vet inte riktigt när jag kommer få sitta på rumpan nästa gång idag! Bara att njuta nu medans jag sitter här!! haha Det kan ju  vara bra om jag bestämmer mej för vilken tatuering som jag vill göra oxå, jag vet vart jag vill ha den men sedan har jag inte riktigt betsämt mej vad det ska vara, jag har lite beslutsångest!
Kan väl säga att de två jag har, har ju inte direkt varit en upplevelse att göra, jo klart de har varit det men fy tusan vad jag har tyckt att det gjort ont, speciellt den i svanken! Gah!!

Puss virre ♥

091025!!

Hejsan tänkte bara påminna er om att tävlingen som ligger uppe har en fråga som ni måste svara på oxå! :) Sedan har jeg en tävling som jag har hittat hos amandavardet.blogg.se där kan du vinna en skinnjacka från modekungen! Som der ut så här!

Vem skulle tacka nej till en sådan?? :)

puss virre ♥


Back on work!

Sitter på jobbet och de är nu dött här. Så undrar hur dessa nio timmarna kommer sluta. Jag får jobba en timma extra i natt, just för att vi skall dra tillbaka klockan i natt. Så då råkade de bli jag som fick äran om att få jobba en extra timma. Jäääätte skoj. NAAAAAT! Som Fanny skulle ha sagt det. :)

Imorgon skall jag mysa massor med älsklingen, han åker hem till Jönköping igen imorgon eftermiddag. Puhuu! Jätte tråkigt, men som tur är så ses vi igen nästa helg. Då jag sätter mig på en buss och åker ner till honom:) Sååå skoj!! Imorgon skall vi dessutom till hans föräldrar och äta, ska bli skoj! :) Efter det blir de ett hejdå till Darling. Vet ej om jag hinner med att träna. Skall till en tattuerare och prata lite. Blir nog en till gadd. hihi Vi får se lite, beror ju helt och hållet på om han är duktigt och hur bra och dyr han är :) Så antingen får vi köra hårt på gymmet, eller om vi hinner till Mrl. Mig kvittar det nästan :)

Försökt att få tag i Virre men jag lyckas fasen inte alls bra :P hihi! Får väl ge upp helt enkelt.

Dessa är jag sugen på att printa in på min kropp.

    

 

De lutar mest mot stjärnorna :) har kikat på den i något år nu :) Vilken tycker ni var snyggast??

 

Puss Saraah♥


091024 Favvo! :)



Tycker verkligen om detta uppträdande från förra veckans idol! Låten är helt underbar och han gör det på ett så underbart sätt!
Jag var hos Sarah en bra stund igår och satt ocg gjorde en del armband, så idag kommer kusinen och handlar några! :) Har handlat en del nya pärlor så jag hoppas de kommer till veckan, sedan så får jni ju inte missa tävlingen som vi la upp inatt! Klart ni ska deltaga!!

Vad blir det idag för er? Mej händer det inte mkt för, jag har verkligen ingen lust med något så sitter här och bara tråkar! Regnar ute gör det oxå så ingen lust att ens ta en promenad. Imorgon har jag lovat Ebba att det blir att åka till badhuset, ska ha lite simskola med henne och en tös till! Så kanske blir det lite bilder iaf på min tös. Hade ju även tänkt ta kort på armbanden som jag gjorde igår, dock så har vi lånat ut systemkameran ! :(

puss virre ♥

TÄVLING!!!!!!!!!


FRÅGA: Vilken speciell dag var det då vi fotograferades i studion??

Vi vill även ha en personlig motivering till varför just du skall vinna :)
Lycka till!

Tävlingen kommer avslutas den 1/11-09
Vinnaren kommer att utses och presenteras på måndag den 2/11-09



Sugna?!

Finns det några läsare som är sugna på en TÄVLING!?

Puss Saraah♥

Kärleksmumms och oxfilé på planka!

Visst låter de gott mina söta vänner och läsare :) ?  De ska bli fruktansvärt gott! Om cirkus 1 timma får jag träffa min älskling! Vi har inte setts på 3 veckor. Ska bli så skönt att ha honom hemma igen! :) De blir mat och mys fram tills jag börjar jobbet. Känns lite tråkigt att jag ska iväg och jobba när han kommer hem. Men jag måste ju ha pengar så, sedan åker jag till honom nästa vecka så de blir jätte skoj! :)

Nu ska ja sätta mig ner och ta de lungt ett par minuter. För att sedan grädda moset i ugnen och fixa de sista:) Sedan blir de att värma B-såsen och steka oxfilén. Hoppas ja får den god. Eller så får ja ta hjälp utav johan när han kommer hem, han är bäst på de där med goda köttbitar :) De är allt tur att jag har dig Darling! Mumms vad ja älskar dig! :) 

Vi höres senare sen när jag kommer till jobbet. Ni missar väl inte tävlingen som kommer komma upp inatt!? ;) 

Puss Saraah♥ 

Jobbet :)

Det har verkligen gått i 180 så är verkligen hur stressad som hlest, just nu så har jag ca 1 timme kvar att jobba på denna fredag. SKÖNT! Helgen är nära! För några utav er antar jag att den redan har börjat, eller?? Ikväll ska jag till Sarah och sno lite tråd till att göra flera armband, her fått en beställning på några till presenter! Jätte jätte kul! :) Som sagt jag är lite stressad så jag skriver mera när jag är hemkommen...

puss virre ♥

Ibland förstår man inte!

Jag vill skicka dig en tanke. Ge alla dina nära och kära en varm stor kram. De är hemskt att någon som du inte kan vara kvar här på jorden med oss. Jag kände dig inte, men har haft dig som kund på jobbet ett par gånger. Det var inte alls länge sedan du var hos oss sist. Berättade att du hade startat eget och hade allt på flyt. Desutom du blev inte alls gammal. Hemskt!

De var en tråkig nyhet jag fick igår på salongen och ville inte direkt acceptera och ta in vad de va som hade hänt. Du verkade vara en kanon kille! Både jag och min syster blev lite tårögda.  Livet är bara inte rättvist ibland.

RIP ♥

Saraah


Helt färdig!

Hem kommen från Easyline Killer! Nu e jag helt färdig känner jag, höll på och tuppa av när passet var slut. Men jag själv blir ju helt störd. Jag blir så konsentrerad så jag kär ju slut på kroppen så fort och till MAX varje gång. De finns inget stopp på mig :) Tränade med Fanny. Alltid lika kul att ha en vän med sig på gymmet. Så Jag skippar Pumpen ikväll.

Jag älskar kyckling, jag skulle kunna leva på kyckling tror jag. Jag orkar inte laga någon mat nu så jag tog kyckling som blev kvar från igår. Vilken tur att jag fick över lite. Annars hade de blivit vatten till mat. Inte sådär jätte bra kanske..

Märkte att resultaten börjar krypa fram lite nu... Så himla skoj. Tog ett kort nu och skall ta ett om en månad och sedan en månad efter de. De måste synas någon skillnad då tycker jag. Jag blir så himla omotiverad om jag inte ser någon skillnad. De kommer kanske upp bilder här, men de får ja se om jag tycker de är lämpligt. :)

Vi måste fotografera mer träningsbilder V, så vi blir mer peppade och taggade! ;) Vill komma i den form vi var för ca: 1 år sedan! De va helt sjukt va duktiga vi var då! Tycker ialla fall jag :)

Nu blir de att dricka lite vatten och sova ett par timmar. Sedan skall jag se om älsklingen kommer hem, för då skall jag börja med maten:) Hur de nu skall gå till;) De blir Oxfilé på planka! :) Hur gott låter inte de va? Hoppas han blir glad och framförallt kommer hem :) Längtar såååå efter honom! Älskar dig my love!

Puss Saraah♥
  

Äntligen Fredag!!

Nu ligger ja i sängen som en dööö sill... Somnade vid 03 i natt, och sa up och träna med Fanny :) Jag tränar ju hellre med någon en ensam så jag fick skippa Bp idag och köra Easyline Killer. Jag e inte sådär jätte gla i just Easyline, men ja ska ge gärnet idag :) Så kanske de blir ett sådant pass inbokat på mitt schema framöver på torsdagar... ;P

Gjorde 2 st armband igår. Ena ska ut på tävling här i bloggen inatt;) Vilka vill vara med och tävla? :)

Pusss Saraah♥

En helt kanon kväll med er! ♥

Jag mår så bra utav er! Tack för ikväll. Synd bara att inte alla flickorna kunde vara med oss ikväll! ♥ Men det kommer fler kvällar! Vi som var hemma hos mig var Virre Fanny & Jennie.

Nu skall jag göra ett armband att fördriva tiden lite med.. :)

Puss Saraah♥


Varmt riktigt varmt!

Åh ja kan ju säga att det är inte bara, jag höll verkligen på att svettas ihjäl tror jag, gu vad varmt det var idag! Har stått och haft vattengympa nu e ca 50 minuter på kanten vid bassängen! Har man inte en liter vatten så törstar man ihjäl! :) Nu har jag strax jobbat klart ska bara larma vid kvart över nio blir det nog i dag! Så blir det att åka hem en sväng till Sarah. Skulle ju bli litte snack och lite äta där ;) Tackar jag inte nej till! Och trevligt sällskap är alltid ett plus!! Så jag ska nog skutta ner och ta en dusch nu så jag kommer iväg ngn gång!!

puss virre ♥

091022 Torsdag..

Torsdag är den längsta dagen på jobbet för mej, än så läng har jag bara gjort 3 timmar så det är 5½ kvar... Först Torsdagem son jag verkligen känner att det är kul att jobba. Unrar hur det kommer sej?! Efter jobbet drar jag mej mot Sarah, de skulle tydligen ätas o bakas :) Kul, kul!!!

skriver senare!

puss virre ♥


Strax ner till jobbet igen...

Nu skall jag packa träningsväskan och gå neråt till jobbet igen :) Vi ses efter träningen och bilder skall ni få se senare i natt på vårat planerade mästervärk ;) Mer får ni se och veta senare! mohahah! Nyfikna va?

Puss Saraah♥

VISSTE NI?!

Att Starbucks kommer komma till Sverig? Svar: Ja! Den kommer öppna efter nyår, och den första starbucks shoppen kommer öppnas på Stockholm Arlanda :) Kommer detta att funka så kommer de öppnas fler shoppar runt om i sverige :) Hur skoj som helst!

Någon mer än jag som tycker de blir bra??



Puss Saraah♥

Inte den bästa sömnen kanske!

Jag har INTE sovit någe bra i natt... Vaknade strax efter 04 och var jätte pigg. Trodde verkligen klockan var halv åtta åtta... Sedan vaknade jag typ 30 min senare och var lika pigg.. Efter de vaknade jag till och från hela natten... Phju!

Sedan när jag skulle göra mig 2 mackor. Så vad händer? Jo Saraah skar sig på osthyveln.. =/ AJ!

Hoppas denna dag blir bättre! :)

Puss Saraah♥

En underbar vän!

Tycker det är så fruktansvärt skoj att vi har hittat tillbaka till varandra igen! För vi har ju så otroligt roligt ihop när vi ses. Vi får varandra på bra humör, pratar om ja allt mellan himlen och jorden. Tränar, äter, festar ihop, degar dagarna efter! Haha så himla roligt. Gymnasiet drog oss isär och vi sågs inte allt för ofta. Tråkigt tråkigt. Men nu ses vi ialla fall ett par gånger i veckan. :) Du är en helt underbar och jätte söt tjej Fanny!

Ville bara ge dig ett inlägg här i bloggen och berätta för alla mina nära & kära, och alla läsare att du betyder massor för mig! Älskar dig vännen!♥


Denna kväll är oförglömlig! Så mycket skratt och minnen vi tog fram! TACK!

Pussar och kramar!
Saraah♥

Fastnat ?!

Ja sitter som en frimärke på ett brev i soffan, har typ inte rört mig ur fläcken. Eller jo jag har ätit och hängt två maskiner tvätt men annars, icke sa nicke. Då har jag suttit här! Pratat med lite folk på msn.

Planerat min kväll imorgon. Dagen kommer se ut som så här. Jobba från 9.20 - 18.00 Sedan blir de att ta sig till gymmet direkt och köra lite mage biceps och axlar tror jag. Annars blir de mest bandet tror jag. ;) Efter blir det middag med självaste Funny-Bunny! Sedan kommer Jennie på besök med. Alla är iofs välkomna. Jag vänder om på dygnet imorgon så det blir röjj hela kvällen/Natten för min del :) Jobbar helgen denna helg så jag måste vändra fel på dygnet lite grann!

Sedan har jag bokat, och beställt bussbiljetter till Jönkping nästa helg. Ska bli hur skoj och mysigt som helst. Kommer inte min älskling hem denna helg så ses vi ju nästa. Då har det gått 1 månad sedan vi sågs sist skulle ja tro. Jobbigt är de kan jag lova. Men tänker man inte på det och har sina underbara vänner omkring sig så tänker man inte på de så ofta. ♥

Puss Saraah


Träning snart!

Det känns så skönt att ha kommit igång på allvar nu igen, det behövde verkligen jag! Tredje dagen i rad, imorgon blire ingen träning för mej, jobba till halv tio, iof så har jag vattengympa så då blir jag lite flåsig iaf :) Fredag och Lördag hinner jag inte med någe heller.. Så det blir Söndag nästa, har iaf bestämt mej för att göra Sarah sällskap en stund på Lördag natt jag har bara lust att sitta och prata litte skit alltid lika underhållande!! haha

Nu blire att dra mot gymmet,
ska lämna tiösen och sedan lite saker till mamma o pappa så måste åka nu!! Se you later!


Vad för träning gillar ni??

Puss virre ♥

Inlägg från jobbet! :)

Jag är lite piggare i huvudet nu än vad jag var senaste inlägget! :) Positivt YES! haha... Jag hoppas som Sarah att passet ikväll blir av, annars blir jag ledsen! :) Vad händer annars då? Inte mkt här iaf badhuset ligger öde, här händer det inte mkt, simbassängen ligger helst stilla undervisningen likaså..Så som sagt här händer det inte mkt. Men man ska vara glad att man har ett jobb!! Kanske skulle man ta o gå i solariet en stund, så man kanske kan somna in en stund, skulle ju inte sitta så dumt! Jag är riktigt peppad för träningen ikväll, så hoppas verkligen att den blir av!!!!!

puss virre ♥

Lunch

Tog och tryckte i mig 2 hårda mackor nyss. Va faktiskt ganska gott! :) Ikväll blir de 2 pass på lagret, får jag hoppas. Dom brukar ju vara så duktiga och ställa in passen på onsdagarna =/ DUMT!!

Fick nyss ett mess om att mitt paket har kommit till Konsum! Jiipii!!! :) Gick fortare än förväntat!! iiih! Äntligen får jag göra fler armband :) Fast får inte göra så mycket så jag inte har nått att göra i helgen på jobbet :) skojsigt!

Nu blir de powernap! :)
Hörs senare sen söta!

Puss Saraah♥


Ensam är stark! eller?



Stämmer väl eller? I vissa lägen tycker iaf jag att det stämmer, ingen ska ju kunna trampa på en person! Det har blivit en hel del känsliga inlägg nu ett tag, men jag är på sådant humör så det är bara att stå ut! :) Blev såå less på mej själv igår på träningen och ska ärligt säga att det inte riktigt har släppt ännu!! haha störd eller? Har verkligen ingen träningsvärk alls och det förvånar mej, tyckte ju att jag skulle känna lite iaf men inte det minsta...så det är bara att köra på idag igen!

 Jag vet att ni finns där för mej! Jag har mina kompisar som betyder såå himla mkt kommer alltid att finnas för er med! Spelar ingen roll om jag har känt er i flera år eller bara några månader så vet jag och hoppas på att ni aldrig kommer dömma mej, uatn snarare be mej att ta mera hand om mej själv! Allt handlar faktiskt om att känna att man betyder ngt! man kan inte leva utan kärlek!!

Puss virre ♥


Våran dag idag Älskling♥

♥ Idag är det våran 4 år och 4 månadersdag :) Tiden bara flyger iväg när man har roligt. Det märker man faktiskt på de helger som vi bara ses på nu. Dom bara flyger iväg, inte alls skoj. Vill alltid vara dig nära. Ville bara skriva, och ge dig en tanke. Hoppas din dag blir bra! :)

Älskar dig Johan♥

Pussar och massa Kramar
Saraah

Haha gött!

Gött äre vad de är! Jag har träningsvärk sedan igår, och vill inte ens tänka på morgondagen hur den kommer att kännas :P Men gött äre! Nu skall jag knalla ner till jobbet, har inget inbokat idag så kom gärna in och beställ en klippning eller bara kom in och hälsa vetja :) hehe

Vad gör ni idag?

Puss♥
Saraah

Sängläge ;)

Yesbox nu blir de sängläge för Saraahs del också! Ska bli skönt för jag är fortfarande helt slut i kroppen! :)

När brukar ni lägga er på kvällarna?

Godnatt sötisar, vi hörs imorgon!
Puss♥
Saraah

Tisdag 20 Oktober 2009

Body Pump 71.

Warmup - SS
Squats - SS
Chest - SL
Back - SL
Triceps - SS
Biceps - ML
Lunges -  SM
Shoulders - SS , 4kg hantel
Abs - S
Cooldown - -

S - Stor 5kg
M - Mellan 2.5kg
L - Liten 1.25kg

Saraah

Sussa med många tankar...

Jag har många tankar i mitt huvud nu, jag vet inte hur jag ska göra mej av med hälften utav dem! Och det stör mej, är så fruktansvärt besviken på mej och  min träning idag, kroppen orkade inte riktigt vad jag ville. Men när jag samtidigt går tillbaka och kollar så kanske det inte är så konstigt, jag har inte varit på hugget överhuvudtaget nu på ett bra tag, vad gäller allt! Så varför i hela friden skulle kroppen orka att hänga med när huvudet inte gör det?? Så Veronica tycker nog att det är dags att slappna av sluta tävla med mej själv så mkt som jag gör, iaf nu! För huvudet måste vara med för att allt ska funka! Jag ska krypa enr i sängens lugna vrå, och bara titta på en film och somna, för att sedan vaka av att ännu en dag har flugit förbi mej utan att jag känt av det! Jobba imorgon igen, skönt men känner lite stress!!



Så dags att sussa nu, klockan ringer om några timmar för en dag till =)

puss virre ♥

En ny kategori!

Jag skall lägga upp en ny kategori, kanske enbart för min skull och virres om hon nu vill göra nått inlägg att ha i den kategorin. Skall skriva som en liten träningsdagbok. Med vikter och så vidare. Mest för att se om de går bättre eller sämre! :)



/Puss Saraah♥


Alltid är jag där!

Jag kommer alltid att vara där för dig vännen! De behöver du inte oroa dig över att jag kommer lämna dig. Jag står här bakom dig och puchar så mycket jag kan! Jag hoppas du klarar utav detta, och du bör göra det. Jag tror på dig och de är många fler som gör det! Du är en sådan stark person, du anar nog inte det själv!



Du vet vad som är bäst för dig, och du kommer att fixa det! Jag har mina vänner jag med som jag är så glad över att jag har. Jag vet vilka jag kan berätta allt för och vissa mindre! Men vi är ett helt underbart gäng! Vi två är så himla lika på nått sätt. Vi kan lixom bara vara med varandra, och inte behöva säga ett ord och de bara är så. De är naturligt vi vet vad vi känner och vill säga men man behöver inte öppna munnen för det! Älskar dig vännen! Du e bäst! ♥

Ni andra som vet vilka ni är kan också ta åt er :) VI ÄR BÄST!

/Saraah

Love ya ♥

Efter lite mat e jag fit for fight! A ärligt, har verkligen kommit i en svacka nu med allt vad som handlar om mej tror jag ! Jag låg i solariet på jobbet igår och funderade på varför allt snurra, konstigt Virre du har inte ätit mat sedan i Lördagskväll! Så idag blev det att köpa matlåda för att jag överhuvudtaget skulle kunna tänka mej att äta. Vet att man bara gör illa sej själv när man skippar saker, men när jag hamnar i tankar som jag har varit i ett tag så tänker jag verkigen inte på det som intelockar mej, då brukar det vara maten som hamnar längst ner på listan!
Jag tror jag köassar mej själv som en riktigt funderare! Och till en viss del så stör det mej, jag skull verkligen vilja kunna lägga bort tankar som jag har ibland. Vem vill inte det? Men just det här om att jag är fruktansvärt rädd vad folk tycker och tänker! Ska ju oxå skriva att det inte handlar om er jag inte känner utan det handlar om de personer som står mej nära, alltså jobb och fritid! Jag hoppas verkligen att jag kan lita på de jag pratar med, och hoppast att det stannar mellan oss. Sedan vet jag oxå att man kan säga lite för mkt ibland. Men vi är inte mera än människor!

Jag är så fruktansvärt glad över att jag har den kompiskretsen som jag har! Vissa har jag lättare att prata med än andra, emn så är det ju med alla! Vill bara tala om! Att utan dessa tjejer som jag skriver nedan är livet inte värt att leva! :)


Sarah! Sanna! Alex! Fanny! Jennie! Frida! Annelie! Linda! Anna L!
Det finns fler personer som betyder mkt! Men dessa tjejer är såå otroligt goa!! Love ya!! Så jävla glad att ni är ärliga mot mej!

puss virre ♥



Hemma från jobbet, träning strax!

Nu har jag hunnit med att handlat och suttit ner en stund. Känner mig helt slö o matt i kroppen. Helst skulle jag vilja lägga mig ner i sängen och bara sova sova och sova! Men NEJ! För nu ikväll blir de Body pump, ska bli gött!

Vet inte vad det är med min kropp, känner mig nere och ledsen. Men de är säkert inget speciellt. Ikväll skall ja äta potatisgratäng och pastrami. Tända upp lite ljus och bara kura ihop mig i soffan. Synd att inte älsklingen är här. Då hade min kväll varit helt underbar. Jag saknar han faktiskt så himla mkt så ja skulle kunna göra vad som helst för att få vara med honom nu! Har aldrig varit ifrån han så här länge förut.. Kanske därför min kropp mår som den mår. Men men hoppas vi ses snart ialla dall ♥

Jag beställde lite pärlor i söndags men dom har inte kommit hem ännu. Hoppas dom kommer snart, för jag är hur sugen som helst på att göra fina nya armband:) Hoppas dem kommer innan fredag så ja får pyssla på jobbet:)

Nu blir de att byta om och ladda upp för träningen ! Vi ses ikväll!
Puss
Saraah

Kan jag få BP att rensa tankarna?

Tankarna bara rullar, jag vet vad det handlar om! Helt plötsligt kan man ändra på sej till det bättre, men jag vet vad som händer sedan jag har sett den andra sidan allt för länge. Jag kommer aldrig att kunna ändra på dej, det ska jag inte behöva göra heller. Jag har blivit den personen jag är på grund av dej! Inget negativt med det, men jag har ändrat mej det vet du oxå, det kan inte vara så svårt att ge lite tillbaka! Ett förhållande handlar väl omo ge och ta??

Det blir att rensa tankarna om lite drygt 3 timmar,
gu va lång tid kvar! Jag som var sugen nu! :)



Idag står Bp i träningsplanerna!
jag har inte kört det på två veckor så jag lär ju tänka mej lite för när jag lägger på vikter idag! Eller så kör jag bara järnet! Det sistnämnda lät bäst! Kan det här hjälpa mej att rensa tankarna för en stund? Det är verkligen frågan för det. Men jag vet vad jag vill jag vet vad jag tänker göra, nu är det dags att tänka på mej själv och inte vad alla andra tycker!

Vad gör ni till kvällen??

puss virre ♥

091020 Tisdag = Morgonbad

Japp studsade upp här för ca 2 timmar sedan, jag är såå trött så det finns inte! Kan verkliegn inte fatta att det ska vara så jobbigt att gå upp på mornarna! När blir man männsika?? :) Lika trött o seg som jag är i kroppen är jag i huvudet.. Om en timme så är det dags att hoppa i plurret, ni kan ju bara gissa vad jag känner för det just nu! Skulle vara skönt att slippa, dock ser jag ut som om jag nyss vaknat så skulle nog vara bra att hoppa i en kall bassäng, kanske vaknar till lite mera då!!!

Vad gör ni en tisdag som denna? Jobbar ni eller ligger ni fortfarande i sängen och gottar er??

Puss virre ♥


Fryser och skall strax sova..

Nu tar jag en snabb dusch och skall krypa ner i sängen har jag tänkt mig:) Så jag kan sova lite längre imorgon bitti:)

Ni får kanske ett till inlägg innan jag somnar eller så höres vi imorgon! :) Ni kommenterar och är så slöa så ja vet inte vad:P Undra hur de kommer bli när de kommer upp lite tävlingar:) ;) Blir de mer fart på er då?;)

Pusss♥
Saraah

Strax träning!

Nu har jag kommit hem från mitt jobb. Skall få på mig mina träningskläder och sedan invänta min skjuts:) Ska bli skönt att köra igång nu igen denna vecka med träning och en massa mer träning :D Älskart! :)

Vad gör ni om dagarna? KOMMENTERA GÄRNA! Slöisar:P


Puss♥
Saraah

Besviken....



Jag kan inte få dej att förstå!

Jag är så besviken,varför måste man alltid skylla på varandra. Båda har ansvar i ett förhållande, det kan inte bara handla om en enda person lr?? Alla kan vi säga dumma saker som vi inte menar. Det handlar om att kunna säga förlåt, för man vet när man gör fel! Vi är inte perfekta, jag är inte perfekt, man måste kunna prata och ta hand om varandra!

För mej betydde kärlek
att man älskar varandra, att man tar hand om varandra! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro att det betyder! Jag är ledsen men du ser inte. Jag kan inte få dej att öppna ögonen, det måste du gör själv! Jag kan inte leva ditt liv och du kan inte leva mitt!

Virre ♥

Mätt i magen!

Nu är jag mätt i magen och skall ta mig en powernap! Sean bär de iväg till jobbet igen:)

Vad gör ni idag?

Puss ♥
Saraah

BILDBOMB!



Veronica & Jag (Saraah)



Fanny & Alexandra



Jag (Saraah) & Fanny



Sirva, Jag (Saraah) , Fanny & Alexandra



Madde , Frida & Annelie

/ Saraah♥


Lyx med Champange ;)



Ja det var allt lite Lyx med Champange igår, visst Veronica?  Inte alltid man blir bjuden på de:) Men det var hur skoj som helst!

Saraah

S: Min fredag tillsammans med Fanny.

Här får ni någon bild från våran roliga kväll i fredags. Så mycket fnitter som de blev i Fredags har de nog inte blivit på flera år :)



Puss ♥
Saraah

Deg-Söndag!

Vill Bara tacka alla som var hemma hos Veronica igår. Hade hur skoj som helst! Sirva kom till stan ock partajade med oss också, vilket vi inte var berädda på :) Men hur skoj som helst. Hon fick sova hemma här hos mig. Jag tyckte de kändes som att det var igår som vi sist träffades. Men de är faktiskt 10 - 12 år sedan. Helt sjukt! Vi fick många fina och roliga bilder från igår, och en massa roliga repliker och moves på dansgolvet ihop, eller vad säger du fanny? Sugröret talar väl för sig själv? haha!

Gjorde en beställning på pärlor, så nu till helgen blir de att göra armband och då kommer det upp en tävligt:)

Det kommer upp en bildbomb från min kamera senare sen :)

Nu skall jag fortsätta att titta på tv med Fanny:) Med lite dricka och godis. Hur mysigt som helst! De är faktiskt mycker roligare att ha sällskap utav en vän än att sitta själv.

Vi hörs lite senare.
Pusss
Saraah♥

091018

Veronica är trött, inte bakfull!! haha .. Snart kommer tösen hem! Pratade med Sarah för en stund sedan hon var vaken och påväg och följa Sirva till bussen. Vad händer idag då? Ingen aning verkligen han jobbar ju, och så kommer tösen sedan då blir det att baka lite tror jag, så hon och jag kan mysa med lite kladdkaka eller någe annat hon får bestämma!! ;)

Vad hade ni för er igår??

puss virre ♥

Lite bilder från igår!


Lillan & Kusinen Frida =)


Annelie & Alex


Sirva, Sarah, Madde, Fanny & Alex

Tack girls för en trevlig kväll igår, hoppas maten smakade och att ni tyckte det var lite trevligt att komma hem till mej! Dock blev det ju lite jobbigt prat, men ibland kan man inte komma ifrån det! Ni är så gulliga allihop måste ha en lite mera röj fest nästa gång bara!!

Eller vad tycker ni??

puss virre ♥

Nä nu ni flickor!

Nu blir de att höja volymen och tagga till! :) Har en kännsla att denna kväll kommer bli hur underbar som helst! Massa fina flickor och massa goda drinkar:) haha

Sedan kommer en kompis, Sirva, hon skall vara med ikväll! uj! Mycket skratt och minnen! :)

Nej nu skall jag packa väskan och sedan gå ner till salongen! Vi ses ikväll! ♥

Pussipuss åt publiken! ;) haha

Saraah

Vad skulle jag göra utan er!

Mina vänner är de bästa som finns! Jag skulle aldrig klara detta utan er! Så roligt vi har och har haft de tillsammans. Finns inget som klår vårt gäng!

Alla våra träffar, Kga natta? De finns inga ord eller jo ett LYCKAT! Turkiet resan? Den bästa resan hittils i mitt liv! Ni är underbara! Senast vi var här hemma hos mig? Hur skoj som helst! Igår fanny? Mycket skratt och helt sjukt skoj! Har inte skrattat så mycket på länge! De går inte att beskriva er med ord! ALLA ni betyder så sjukt mycket!

Veronica - Du är den bästa vän man kan ha, love u!
Sanna - Du är så himla goo, bäst!
Annelie - Dig kommer jag alltid hålla hårt om!
Fanny - Tur att vi har hittat tillbaka!
Madde - Kommer alltid ha dig omkring mig!
Alexandra - Min underbara andra hälft. Den bästa tvillingsyster man kan ha!
Sirva - Måste bara nämna dig här!
Jennie - Alltid kommer vi vara vänner!

Vill också nämna den personen som jag älskar så enormt högt upp på jorden! JOHAN ♥
Saknar dig så himla mycket.

Älskar er!

Puss S


Veronica måste!!

> Hämta bilen på sambons jobb

> Handla maten inför ikväll

> Städa av hemma

> Hjälpa Johanna på simhoppstävlingen

> Lämna Ebba hos mamma & pappa

> Hämta Sarah på salongen

> Göra mej själv o dukningen i ordning

> Laga mat!!


Gah hur sk ajg hinna allt dax att börja NU!!!!


Äntligen lördag!

Äntligen har denna lördag kommit! :) Ska bli hur skoj som helst ikväll! Klart Veronica jag hjälper dig!♥ 
Jag hoppas att denna kväll blir snarlik kanske ett snäpp bättre än Kga Natta? Eller vad säger ni flickor? Dom som jag vet kommer komma är, Alexandra Annelie Fanny Madde Jennie Frida & sedan Veronica och jag då :) Tror inte jag har glömnt någon girl! Eller?:P

Idag skall jag ha försöka hitta någon snyggt att ha på mig.. Skall försöka vara klar vid halv tre så skall jag ner till Salongen och fixa iorning mitt hår tror jag (hör på detta, jag äger ingen egen fön eller plattång:P haha och jag skall vara frisör). Plus att det kommer en tjej som jag ska göra en bruduppsättning på den sista oktober, ska bli hur spännande som helst:) Vi gjorde en rad massa uppsättningar till en brudmässa i Degerfors, men nu skall jag göra en till ett riktigt bröllop:) De ska bli så sjukt skoj:) För de är verkligen detta jag brinner för, Uppsättningar! Lite utmaningar är så himla roliga. :) Ni kommer självklart få se bilder på bruden när jag har gjort henne :)

Jag funderar på att ha kjol? vad skulle ni ha tagit på er ?? ska ha lite tema idag, iaf på mig själv:) Rosa och svart tror jag:) kameran ryker också med så de blir bildbevis på våran tjejkväll:D iiiiiih jag är taggad :D

Pusss ♥
Saraah

091017

Åh min Lördag känns stressad fast samtidigt inte, lite kul känner jag inför kvällen hoppas den blir lyckad! Jag her en del att göra nu innan alla ska komma och jag tar mer än gärna emot hjälp av Sarah!! ;) Ska till badet en sväng vid ett efter det kommer lillasyster och firar tösen och sedan ska jag lämna henne hos min mamma och pappa innan dess ska jag hinna handla det som ska has till maten ikväll, fortfarnade är jag orsäker på vilka det är som kommer att dyka upp! :)



Denna mat blire iaf :) Tror det är dags att lyfta på rumpan och ta en dusch och sedan dags att röja litte så jag slipper att stressa ihjäl mej senare idag för att jag inte hunnit göra allt som jag måste, det ser för jävligt ut här hemma, men jag kan ju int eförvänta mej annat när jag inte har varit hemma på några dagar! Satt och gjorde två nya armband igår oxå men de lägger jag förhoppningsvis ut lite senare! Det ska ju bli en tävling här snart där vi ska ge bort ett som vi har gjort!

Puss virre


Fredag kväll... kan det bli tråkigare?

Nej jag hade hellre suttit med Sarah och dom andra tjejerna idag, jag har verkliegn super tråkigt här hemma. Sitter och tittar igenom lite kort från Turkiet, och tänker tillbaka på utbildningen jag varit borta på. Nu känns det lite rörigt i livet igen och på vilka grunder vet jag inte, varför kan inte saker bara få vara bra??!!! Tänkte iaf lägga upp lite bilder från Turkiet, dock är jag vä'ldigt dålig på att vara med på bild själv, ska ju dock lägga till att jag är väldigt glad på bild när jag är med kompisarna, när vi var utomlands i sommar så månbga kort har jag nog aldrig varot med på!! ;)

Delfinbild =)


Efter att jag hade simmat med delfiner =)


Jag ser verkligen glad ut iaf :)

Det blir flera bilder ngn annan dag när jag fixat och trixat lite !!

puss virre ♥

Taco & Mys!

Nu har vi precis ätit och nu sitter vi och dricker här i soffan och lyssnar på musik :) Mitt öga e på bättringfärd och är påväg neråt. TUR!! Så vi skrattar och pratar om en massa roliga saker:) Jag gillar verkligen mina tjejer, har verkligen ett störtskönt gäng! Jag hoppas att min svullnad iaf går över tills imorrn för då är det party på riktigt!! Nu ska jag och Fanny prata mer hemlisar här i soffan och dricka lite mer alkoholhaltiga drycker.

Puss på publiken
S

Enöga!

Japps då var detta skit här igen, ögat är igensvullet och jag fick vara hemma denna fredag. Att de ska vara så här när man har ett sug att jobba. Tog ialla fall med mig en hel hög med salongstvätt som jag håller på att tvätta:) Måste göra någon nytta kände jag åt salongen. Jag känner mig så himla dum, svag, rent ut sagt förjävlig! När jag inte kan stå och jobba såhär:( Hua!

Skulle med Fanny och några till en fest, men får se hur de blir med de =/ Hoppas ialla fall att detta här har lagt sig tills imorgon, då blir de party party! :) mysig tjejmiddag/Kväll med gänget! :) Längtar sååå, länge sedan vi gjorde de, de var väl typ karlskoga natta?;) haha de var en dag att minnas för livet, har nog aldrig haft de så skoj! Kameran åker självklart med imorgon, massa massa kort skall de tas :D En ny gruppbild kanske på gänget? FAST! De kommer fattas en tjej, Sanna :( hon åker neråt i sverige. Tråkigt att hon inte kna vara med, men de blir en annan dag :)

Min och syrrans 21års partaj är i fullgång och planeras:) De kommer bli så skoj om de blir så som de är tänkt:)

Nu skall jag hänga tvätt och tvätta mer:)
Vi hörs senare sen folks!

Puss
Saraah♥

091016 Fredag.

Nu sitter jag på jobbet har varit här sedan klockan 06, så nu börjar man bli trött igen! Dock inte så konstigt eftersom man kom hem senare än väntat igår, hände en olycka så vi fick stå tilla med tåget i två timmar i Nässjö. Ingen höjdare men det löste sej, hem kom vi iaf! 3 dagar utanför Karlskoga skönt, kul att få se lite annat folk och sedan skönt att få se att man verkligen kan sitt arbete, och få det lite bekräftat. För på ngt vis så känns det alltid bättre och komm abort och få lite feedback på vad man gör, jag tar åt mej lite mera av ngn anledning. Antagligen för att jag har svårt att ta åt mej att det jag gör faktiskt är bra! :)

Imorgon är den simhoppstävling och jag ska hjälpa Johanna och träna henne, så Ebba får följa med neråt, sedan kommer det lite kompisar hem till mej på mat vid 18, ska bli riktigt trevligt, hoppas jag att de tycker oxå. Om ca 37min så blir det att lägga sej i solariet en stund och sedan en låång dusch! Känns som om man kanske har möjligheten att vakna till lite mera då!

Puss virre ♥


091015

Hejsan! Nu är jag tillbaka! ;) Efter 3 dagar i Kristianstad. Är riktigt trött så jag tänkte att jag skull euppdatera lite mera imorgon =) Nu väntar sängen för jag börjar jobba vi 06 imorgon bitti!!

Puss virre ♥

TACK S!

Tack för att du ringde S, du gjorde min down-kväll till en glad-kväll! Alltså vi måste ses och kolla en massa gamla kataloger och kort! :) Att man kan minnas vissa saker som om de vore igår är helt sjukt! Vi måste snart ses!

Så här har mitt smile varit ett bra tag nu!





Saknar dig så fruktansvärt mycket johan! De är så himla tråkigt att inte ha dig omkring här. Tomt och kallt.. De blev lite down nyss men nu är jag på ett bra humör igen och nu skall jag snart sova. Men ville bara skriva att du finns i mitt huvud alla dagar och jag längtar tills vi ses igen. Hoppas du kommer snart ialla fall. Vill ha dig sovandes bredvid mig, snosa dig i nacken, hålla om någon i soffan och bara ha dig nära mig! De längtar jag efter! Jag älskar dig så himla mycket, går inte att beskriva! ♥



Godnatt & Sov gott!
Puss♥
Saraah

Snacka om ödet!!

Min dag har varit jätte bra faktiskt, fast de inte har varit så mkt att gjort på salongen.. På eftermiddagen kom det in en tjej när mamma hade börjat med sin kund och jag satt och pratade emd en ny försäljare:) Ialla fall den där tjejen kände jag igen, tyckte det var lite lik min gamla kompis. Hon som jag berättade om i ett annat inlägg. Hon som kom in ville ha hjälp med en bruduppsättning till en kompis eller en släkting den sista oktober. Det är 99% säkert att jag tar och hjälper henne, dessa arbeten är såå himla roliga! :) Jag var bara tvungen att messa min tjej kompis och fråga om hon hade en släkting som skulle gifta sig. Vad tror ni?!! Det är en nära till henne som skall gifta sig då! Snacka om ödet!! Denna vecka och helgen har varit helt sjukt! Jag har pratat och pratat med min vän och vi är bara mer och mer lika varandra. Hoppas de känns lika skoj och kul när vi ses som det var när vi var små! :)

Nu måste jag byta om och dola lite innan jag skall knalla iväg till Kronhallen för att handla lite för taco och myskvällen hemma hos Sanna!♥

Saknar dig Johan... ♥

Pusss
Saraah

Onsdag :)

Äntligen är det onsdag, längtar tills ikväll! Då blir de taco mys hemma hos Sanna :) Ska bli hur trevligt som helst! Jag som älskar tacos mumma! haha

Jaa igår sanna tränade ja för hela veckan kan man typ säga. Kroppen va helt slut körd. När ja skulle in på pumpen så tänkte ja nej kör inte lika mkt på som du brukar. Nej men vad gör sarah? Jo hon kör exakt lika hårt som vanligt. Men gissa om jag va nöjd efter? :) Jag är sååå värd taco och lite gott! :D Jag äter allt onyttigt med gott samvete resten utav veckan! haha Ses ikväll gumms! ♥

De sa nyss på Vakna med the Voice. Att de är snö i Stockholm. Men när kommer den hit???? Jag vill ha SNÖ!!! :) Jag e så ivrig, när kockan ringer så rycker ja upp persiennerna för att se om de har kommit några flingor. Idag, NEJ!  Igår var det ju snö i Jönköping. HUA!

Nu skall jag knalla till Salongen. Jag är hur trött somhelst så vi ska se hur denna dag kommer sluta. Har för  mig att jag inte har sådär jätte mycket jobb inbokat idag.

Såg ni förresten mina söta armband? :) Va tyckte ni?

Hörs ikväll!
Pusss♥
Saraah

Svart + guldkulor.

Här är ett svart med guldkulor, också jätte snyggt! ♥



/Saraah

Svart + silverkulor.

Själv så älskar jag när de blänker och är en massa blingbling! Visst är de snyggt? ♥



/Saraah

Rosa med hänge.

Ett rosa armband med hänge! :) Lite anorlunda än virres men snudd nästan lika. Älskar verkligen de armbandet! :) ♥



/Saraah

Kvällen!

Ja kroppen skriker och säger åt mig att lägga mig och sova.. Jag är hur trött som helst! Har varit sjukt duktig idag tycker jag! Tog ett morgon pass, mage och lite kardio! Sedan vart de Combat, löpbandet och sedan Pump:)

Så nu sitter jag här i soffan och skall lägga upp mina armband tänkte jag so jag har suttit med idag :) Bilderna kanske inte är utav de bästa men de kan bero på att jag bara skakar i armarna:P Men hoppas ni ser något iaf :)

KOMMENTERA! ;)

Nu blir det sängen för mig! Nu orkar jag inget mer idag!
Pusss ♥
Saraah

Hemma!

Nu är jag hemmkommen från gymmet och en tripp till örebro!

Det blir att ta reda på tvätt och sedan plocka lite, efter de skall jag sätta mig och pyssla lite:) Göra mig fina armband som skall användas i helgen och sättas ut på tävlingar som skall ut här på bloggen till helgen också! :) Skoj va?

Bilder på de jag köpte får ni se senare:)
Puss ♥
S

Tisdag!

Just nu har jag vaknat till och från sedan 06! För de första så ringer någon människas väckar klocka i huset! De ekar ju i hela huset verkligen.. Sedan fick jag ett sms utav Johan, darlingen. Det var ett mms då han visade att de hade kommit snö! Jag lägger upp bilden senare idag! Nyss vaknade jag att de är någon på våningen över oss som moblerar och verkligen DUNDRAR! åååh!

Men de är väl tur att ja är lättväckt ibland. För ja ska ner till gymmet och köra lite kardio tänkte jag! Kanske lite mage med. Så nu åker peppmusiken på och dax för att ladda upp!  

Sedan blir det nog en tripp in till örebro för min del. :)

Nää nu skall jag packa väskan! Vi hörs senare sen!

Pusss♥
S

091013

Nu drar jag mej m,ot Kristianstad! Om bara en liten stund blir jag upplockad av arbetskamraten för att åka mot tågstationen i Degerfors för att sedan därifrån ta tåget mot Kristianstad för 3 dagars utbildning! Ser jag fram emot det? Njae jag vet inte riktigt, vet inte vad jag har för förväntningar riktigt, var ju i Kristianstad för 2 år sedan och då var det en helt ok utbildning, så jag hoppas att det ska vara lika kul denna gång!
Jag var iaf pigg vid 05,
men verkligen int enu längre, jag är verkliegn ingen morgon människa, tycker det är oerhört skönt att å sova om mornarna. På fredag sätter jag fötterna på jobbet igen och då är det dags för morgonbad, usch jag bävar för det redan! Det är bara att se framåt, snart e de ju helg!! :)


Nu blire att dra på sej stövlarna
och gå ut och vänta på skjutsen!

puss virre ♥


Jag har bokat!




www.wellnez.se Bild lånad :)



Så detta ska jag träna jag beslutade nyss att det kan vara bra att köra ett pass idag för jag komemr ju som sgat att vara borta några dagar nu, jag vill spendera lite tid med Sarah så jag får göra det genom att träna! När jag kommer hem sedan så blire att köpa kort! Det är bara ett måste, men samtidigt måste jag sätta mej ned och prata lite med sambon och planera lite, så jag verkliegn kan utnyttja tiden som jag vill och ändå att han hinner göralite saker som han vill oxå!

Puss virre ♥


Kan du ge dig F*n på!

Virre jag är hur pepp som helst! Jag har bara längtat efter detta hela dagen! Nu jädrar ska ja ge allt!;) Sätt på lite peppande musik så bliru hur pepp som helst gumman!!

Nu blire träningskläderna på och massa pepp musik tills fanny hör av sig! ;)

GO GO GO!!!

Puss♥
Saraah

Känns konstigt!

Jag vet inte vad det är med mej. Känner mej helt slut i kroppen och jag har bara jobbat i två timmar, konstigt det! Har ingen aning om varför jag känner mej sådan här, jag vet verkligen inte vad det kan bero på ! Längtar lite till Lördag det kommer lite tjejer hit och ska äta litte och bara ha det mysigt lite drinkar blire nog och en massa prat och kort naturligtvis! Så vad står på matsedeln då? Det får ni se och jag hoppas att det int eär ngn som är allergisk mot ngt!! Inte vad jag vet iaf, kan ju dock vara bra om jag iof frågar alla som ska komma ;)

Jag funderar lite på träning ikväll just nu känner jag inte ett dugg för det! Trots detta så har jag bokat pass, så Sarah är du peppad!??

Puss virre ♥


091012

Hej alla.. Har varit på banken och fixat lite saker, sedan kom jag precis hem från jobbet, ska dit en svöng till sedan för att ha babysim! Han som brukar ha de har semester så då får man ställa upp, men det var sista gången så de får repetera vad de brukar göra.. så det blir bra, var ett bra tag sedan jag hade det så det ska bli kul! :)




Ska försöka få upp tävlingen
här på bloggen till på fredag, jag åker ju iväg på utbildning imorgon till Kristianstad och sedan kommer jag inte hem förens Torsdag eftermiddag :) Så imorgon klockan 06.50 ska jag ner till badet för att ta mej mot tågstationen i Degerfors och sedan blir det att bada i 3 dagar !! Som om jag inte brukar göra det!

Vad gör ni en Måndag som denna??

puss virre ♥

Ler Ler Ler!

En lång dag. Igår blev de inga inlägg för min del, jo bara ett. Men det var för at jag hade en dålig dag. Jag var riktigt förbannad. Jag fick inte sova som jag behövde. Grannar som stör och en massa skit! BLÄ!

Men sedan på kvällen så blev jag så himla glad. Jag har länge tänkt på en gammal gammal klasskamrat till mig. Hon gick i samma klass som mig ända till 3an på lågstadiet. Sedan flyttade hon och sedan har vi inte setts eller pratats vid. Vi har försökt och fått kontakt från båda hållen, men ej lyckats. Igår så fick vi kontakt igen. vi har pratat i timmar inatt. Hur skoj som helst!! Båda bara satt och log hela kvällen igår och pratade emd varandra! Vi har så mycket att prata om så de är sjukt! :) Men super glad att jag har fått kontakt med denna tjej igen och hoppas vi ses snart!! :) ♥

Har varit och träffat Veronica nu ikväll och var på hennes dotters 4års kalas! Hur mysigt som helst! Att träffa Veronica var jätte skoj de med, såååå jag har saknat henne. Nu får vi köra igång med träningen med vännen! :)

Nu skall ja krypa ner i sängen och glo på tv:) Vi får höras imorgon!
Sov gott!
Pusss Saraah♥


Kvällen går mot sitt slut...



Ensam mamma söker nu på teve 3 ;)

En dag som har varit full
av presenter och kompisar till Ebba! Man bara ser hur det lyser i hennes ansikte hur stort är det inte att fylla år!! :)

Sarah kom pxå förbi med ett paket, du ska veta att den passa toppen bra! Hon gör en släng puss till dej!! ♥ Så girls på Lördag kommer ni?? Sarah har pratat med några och jag har bjudit några, hoppas att ni vill komma och njuta av litte mat och ha en mysig kväll, som förhoppningsvis kan sluta med en trevlig kväll på statt, eller vad säger ni??

Puss virre ♥

091011 Ebba 4år ♥



Min tjej blir 4 idag! Denna veckan i Turkiet har hon verkligen växt i sin modighet! Simmar hur bra som hellst dock med puffar och sedan är hono den modigaste tösen i mina ögon, men det brukar väl bli så man kan ju inte att annat än att vara stolt när hon sätter sej i en kana och åker. Hon har verkligen aldrig vågat åka något av vad kana heter innan vi åkte ner!

Älskar dej mej tjej!! ♥

puss mamma ♥

Sverige - Danmark.. ELLER??

Vem sitter INTE bänkad nu??!!
Klart man inte kan missa det ELLER??



nu sitter vi här med flaggorna och bara hoppas på att det ska gå Sveriges håll..

Vad gör ni denna lördagskväll??!!

Puss virre♥

Lördag ♥

Vilka fina djur detta är!!


Jag är verkligen trött
kanske inte är så konstigt! ;) Jag har haft en skön semester och jag har verkliegn funderat massor, men samtidigt väldigt jobbigt för jag vet inte vad jag har kommit fram till, jag fattar inte vrför det ska vara så svårt att veta vad man vill!! ♥

Nu ska jag äta!!!!

puss virre ♥

Hej bloggen!

Idag är jag inte på ett bra humör så vi hörs senare i kväll!

Saraaah

091010

Åh jag är super trött har varit en låång resa hem, men nu är vi äntligen hemma igen i Sverige! ;) Under dessa dagar i Turkiet har det börjat tänkas vidare på resa om ett år eller liknande, vi ska naturligtvis hinna med en tripp till Sälen, men sedan funderas det på varmare bräddgrader närsta år :)
Ska aldeles strax
åka mot mor o far för Ebba ska vara där en stund medans jag och sambon ska till stan och verkligen hitta presenter till tösen!
Vi höres senare !!

puss virre ♥

Snart är mitt..

nattshift slut. Då får jag åka hem och sova! Imorgon blir de att träffa Veronica får jag hoppas!! Har saknat henne så himla mycket!! :) Skall gratta min sötaste lilla Ängel också, hon fyller 4 år! (Ebba, Veronicas lilla dotter)

Men jag skall stänga utav min mobil och ställa in ett alarm vid 15. Skall sova ut denna lördag. Jag brukar aldrig lyckas med de så nu får jag hoppas att de går att sova någelunda länge. Har inte sovit någe bra denna vecka så jag hoppas på en god sömn när jag åker hem :)

Nu blir de att skriva ut nattraporter och fixa iordning allt tills Sofia byter av mitt shift! :)

Puss S! ♥


- Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Annelie


Reglerna lyder följande:

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. (Jag kom bara på 4 personer! )
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga.
Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)



LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Sarah
2. Ett ord på fyra bokstäver: Snygg
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Snickare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Spetslinne
8. Mat: Spagetti
9. Sak i badrummet: Solpuder
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Stressad
12. Något man skriker: Saaaatan
13. Film: scary movie
14. Något man dricker? Sprit
15. Band: Skillet
16. Djur: Spindel
17. Gatunamn: Södergatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Sommaren är kort
20. Hobby: Sjunga

jag utmanar:
Linda Blom
Linda Hallberg
Petra
Marlén



PussOKram♥
Saraah

ON MY WORK!

Nu sitter jag här på jobbet, och har precis tagit emot de 4 sista gästerna. Så nu är de lugnt som bara den :)

Vad gör ni ikväll? :)

Puss S♥

Pust och stön!

Hemma och sitter i sängen med datorn i knät! Softar som aldrig förr tror jag! Maten uta på Jacks var suverän! Kan starkt rekomendera de stället!

Snart åker de på lite mer smink och andra brallor! Skall snart inta mitt nattshift på Karlskoga hotell! Hoppas de är lungt i helgen. :)

Nu blir de mer slapp så höres vi senare:)

Pusss
S♥

Dusch och middag ute!

Ja ni läser rätt, Middag ute idag igen :) De ska bli jätte mysigt, en middag med systrarna! :)

Nu skall de duschas och fräschas till! Pumpen va stört skönt! Nu är jag helt slut i kroppen och musklerna ömmar! Gött dä! Tråkigt att kortet går ut imorgon men de skall köpas nytt på måndag tror jag eller på söndag! :)

Nu ringde syrran alex, ! Skynda skundA!

Puss♥

S

Lets get ready!

Nu skall kläderna på och sminket också! Sedan blir det stan med Jennie, ska väcka FannyBunny också o se om hon är sugen på en fika :)

Får väl packa väskan också för träningen och dra med den tror jag. Skall på Body pump vid halv fem så då skall musklerna ömma mycket! hähä!

Sedan alla läsare kan ni inte bara skriva något i kommentarfältet? Eller är ni så otroligt slöa och fega?;) haha

Vi höres senare mina vänner! :)

Puss Saraah♥

Vakna nu..

Men de e sjukt, ja la mig halv fem typ, och vaknade för ca: en halvtimma sedan. Nu kan ja inte somna om... Sjukt.. Men ja ska försöka sova minst 2 timmar till iaf:)

Puss S!♥

Nerbäddnings dax!

Nu skall jag krypa ner i sängen och bädda ner mig:) Nu är de såå tråkigt här. Ni 4 läsare som har hunnit med att läsa nu och har inte ens kommenterat, Vad är de för stil?:P FEGISAR! ;)

Godnatt Sov gott!

Puss Saraah♥

Saknar dig V ♥

Nu får du allt ta och komma hem Veronica! Jag saknar faktiskt dig massor. Men hoppas du har haft en jätte mysig och underbar vecka i varma Turkiet. Du kommer vara jätte brun och fin säkert:P AVIS! Tur att vi ses i helgen, sedan drar du igen på tisdag tror ja du sa.. Hua! =/ Men de behöver du vännen min! ♥

Jag ville ialla fall skriva ett inlägg och säga va mycket jag saknar dig. De är jätte mycket faktiskt. :)

Älskar dig vännen!♥


En skitsnygg jacka!

Denna jacka är jag hur sugen som helst på att köpa! Den kommer från H&M Kostar 299:- De är ett helt sjukt bra pris tycker jag! De sägs att vintern kommer bli jätte kall. Kollar man på alla rönnbärst träd så var de jätte mycket sådanna i år. Jag vill ialla fall Vara snygg i vinter!



Hoppas på en kall och fin vinter iår!

Puss Saraah♥

Alone in the dark!

Nu tänder jag upp lägenheten med minst ett tiotal ljus! :) De blir så mysigt och varmt utav alla ljus överallt! Ikväll har jag suttit på Melkers med Jennie, David och så kom Fanny förbi. Hur trevligt som helst! Fanny följde med hem och jennie med, jag skulle hjälpa fanny och få bort sin utväxt så de var bara att dra på sig sina arbetskäder och börja kleta! Denna gång blev de inga skador i hennes huvud:P Jag tjtatade nog hål i huvudet på henne. En annan gång hon gjorde sin utväxt så blev de lite skador på hennes hårbotten. Leeed verkligen med henne då. Denna gång var de första gången ja gjorde håret på henne, så ja tjatade ett X antal gånger vilket jag hoppas hon förstår! :)

Käkade lite mat med jennie, Tack så hemskt mkt! Imorgon blir de en stund på stan tror jag, fika och skall kika på en ny jacka tror jag eller vi får se lite hur de blir :)

Har nyss poppat mig en popkornpåse och skall kika runt lite här och titta på olika sidor och bloggar :)



Idag hade ja lite lockar i håret, vad tyckte ni om de?

Puss Saraah♥

Lets go Jennie!

Nu sticker vi ner till Melkers en stund! :) Jag och jennie..

Kom ner om ni har lust:)

Ses Puss♥

edit: Fanny kom och sedan var David också med oss..

091008 Torsdag :)

Hej hej.. Dagarna gar fort som skrutt har nere och det ar enda tıllfallet som jag har tagit mej tıd att satta mej vıd en dator! Det har varıt skont plus att jag har haft en del tankar ı huvudet nu de senaste dagarna ;) Dart vi bor ar helt oki, ıdag Torsdag har vi varit ivag och tittat pa delfınshow, jag har aven badat med delfiner, helt otroligt vilken upplevelse!!! Jag kommer att aka harifran imorgon natt sa ar hemma tidigt Lördag morgon! Hur kallat har ni det hemma??

Antar att det ar varm tröja som galler nar man narmar sej sverige! :)

Jag hoppas iaf att allt ar bra dar hemma och jag saknar er oerhört mkt!!

Puss vırre ♥


Regnig kväll..

Jaa fy va tråkigt, ingen träning idag igen =/ Regnet stod som spööö i backen förut! Tanken att gå eller ta cykeln fanns INTE i mitt huvud då.

Kanske blir en fika på melkers med Jennie och någon mer.. Men får se vad de blir. Som sagt idag kan jag vara ute och uppe sent ikväll. Vill inte bara sitta själv känner ja, då blir de bara en down kväll igen och de vill jag absolut inte:)



Puss ♥
/ Saraah

Torsdag den 8 oktober.

Inte lika pigg idag, plus att ja vaknade med 2 svullnader. En i handen och en på handleden.. Suck..

Har en fullsmetad eftermiddag, väldigt skoj!! :) Så min eftermiddag kommer bara rusa iväg och de gillar vi. För efter jobbet bir de att ta cykeln och ta sig till Gymmet. Jag är lite kluven om jag ska ta ett spinning pass eller om ja ska köra i gymmet bara..

Nä nu blir de att packa sin väska och ta på sig en tröjja och borsta håret. Sen måste ja knalla ner till salongen :)
Vi höres senare vid lunch om ja nu skriver ett inlägg där.

KOMMENTERA! ;)

Puss
Saraah♥

Godnatt vänner!

Hoppas ni sover gott sedan när ni skall sova. Nu skall jag försöka få tag i älsklingen och sedan försöka sova..

Vi höres imorgon :) Då är de jag som är uppe sent och boggar tillsammans med er läsare, någon snäll själ som joinar mig?;)

Godnatt
Puss Saraah♥

Tears in my eyes!

Små fina ord får mig lätt att bli tårögd.. Vet inte varför men jag är ganska svag innerst inne när jag blir själv. Men när jag har människor omkrin mig så är jag en envis och stark tjej!





 

Saknar dig min underbara johan såå himla mycket.. imorgon är de 22 dagar kvar tills vi ses igen.. =( Så långt kvar.. 

Finns många jag saknar.. Våran fina vovve.. morfar.. en del vänner.. listan med namn kan göras lång.. men jag Älskar er..


Onsdag..

Hepp blev ingen träning idag, får köra på ett hårt Spinning pass imorgon ist och på fredag blir de pump. Vet att ja kommer få lite ångest nu ikväll men ja får poppa lite tränigs musik och städa lite, de kan behövas ska ja säga er:P hah

Hehe en utav er slöa läsare tog åt sig, Sötis fanny! haha

Nee nu bir de diska o sen att plocka lite. kanske skall spriga ner till kronhallen och fylla på kylen lite grann. Behöver ha; Milda, pasta, juice m.m

Vi hörs sen Puss!
Saraah♥

Upp och hoppa!

Är ganska pigg idag :) Sk önt, skall få på mig mina arbetskläder och sminket..

Gårkvällen va jätte trevlig, dock fick de bli Katrinedahlskrogen.. För Jacks hade stängt denna tisdag på grund av utbildning. Haha så typiskt just när vi inte hade bokat eller något. Men men mat fick vi i magen ialla fall :)

Vi hörs senare ha en bra dag era slöa okemnterade läsare;)
Puss♥

Puss

:) 20.00 Middag!

Yes  klockan 20.00 skall jag gå ut med mina flickor på Jacks och äta lite :) Hur mysigt och trevligt blir inte de då!

Jag mobilboggade in en bild från när jag var på jobbet men den har tydligen inte hittat hit än :P hehe

Förövrigt så när ja skulle gå till salongen s ryckte ja sönder mitt nya armband som jag satt och pillade med igår.. Sååå typiskt. Så de var bara för Saraah och krypa på golvet efter alla dessa pärlor.. Men men, går att göra om de:)

Just nu sitter jag färdig ombytt och klar i soffan och yssnar på skita bra musik! :D Är faktiskt ganska glad idag ändå:) Igår var de absolut ingen rolig dag/Kväll. Så denna hoppas ja blir bättre :)

Har lite disk att ta reda på men jag känner att jag inte har någon ork direkt just nu =/ Fy och usch på mig! Satt upp en lampa som jag hade hemma hos mamma och pappa i fönstret i köket:) Åh så fint de blev :) På torsdag blir de en rejäl städing tror ja, då kan ja hålla på hela natten. Skall vända om dygnet för det är min jobb helg i helgen :)

Nää nu får ni kommentera lite mer om jag skall skriva nått mer :P

Hej på er!
Saraah♥

Lunch at home!

Sitter här och har fått i mig lite i magen. inga fel. Men vill inte äta för mycket, vi flickor ska ju ut och äta ikväll vid 20.00 :) Hur mysigt som helst!

Satt på jobbet förut och funderade och funderade. Jag funderade på ett X-antal jobb som ja skulle kunna tänkas att söka. Delvis vill jag ha ett jobb nära johans skola och samtidigt nära dit vi kommer bo. ( Någon i jönköping som kan rekomendera något? ). Jag får fundera lite till. Skall kolla senare sen efter jobbet om de finns ngot att söka som är intresserande:) Jag kommer bli kvar här i stan iaf till Januari 2010. Sedan blir de antingen en ny lägenhet här istan eller i jönköping :) MYYYS!

Nu blir de tv tills ja börjar. Vi höres senare när ja slutar:)

Ciao!
Saraah♥

Its a new day!

Tisdag. Jävligt trött idag, suck! Idag hoppas jag att dagen går fort så ja får sticka iväg till gymmet en snabbis eller om jag vilar idag. För klockan åtta är de en ute middags kväll med brudarna! Längtar, de ska bli så mysigt. Länge sedan vi gick ut och käkade nu faktiskt! Jag måste boka upp mina dagar så de inte blir så ensamt.

Hinner ite så mkt mer nu, skall ner till salongen och fixa min make up och håret:) Ni kanske får se en bild när jag är klar.. :P Men bara kanske!

Vad gör ni idag? KOMMENTERA GÄRNA! vet att ni är mycket mer än 20 läsare som läser våra blogg dagligen. Så något kan ni väl skriva till oss:)

Puss
Saraah♥

Godnatt!

Nu skall jag lägga mig. Har varit lite down ikväll, saknar min älskling allt för mycket. Pratade lite med honom förut.. Sedan bestämnde ja mig för att göra ett armband:) Gud va sött och fint de blev, bild kommer imorgon :)

vi ses imorgon.
Godnatt, sov gott!
Puss
Saraah ♥

En kanon spray!



Denna rekomenderar jag starkt till alla! Jag är lite själv halv allergisk mot glanssprayer, silkesdroppar osv. Men denna är guld värd tycker jag. De här är silkesdroppar fast i gasform kan man säga. Den är till mest löshår men är kanon på alla torra, prepparerade och frissiga hår. :) Den är inte bara bra utan den luktar hur gott som helst! Kostar runt 149:- Testa och berätta gärna vad du tycker om den!

/Saraah♥


Ombytt och klar för träning !

Känner mig ganska så peppad på att få köra igång nu! Har fått på mig mina nya träningskläder:) Hur snyggt som helst, tycker iaf jag :) Idag skall de först köras core i 30 min och direkt efter blir de ett nytt body combat pass :) Ska bli skoj att se hur de ser ut :)

När jag kommer hem skall ni få kika på en jätte bra produkt som vi har fått in på jobbet. Hur bra som helst! :) Mer om den sen!

Puss♥

Saraah

Inte så mysigt kanske?

Njee de tycker inte jag iala fall!  Tänk att ha en sådan här simmandes omkring benen i bassängen :P wuuuuuäää!



/Saraah

Måndag 5 oktober..

Vaknade ganska pigg idag ändå faktiskt. Vilket jag inte trodde ja skulle göra. Tog ett tag innan jag somnade i natt. Men till slut så somnade jag ialla fall. Har man haft någon brevid en som har kliat en i håret eller på ryggen tills man somnade i helgen så är de nog tungt att sova själv nu..

Strax ska ja iväg till jobbet:) Har ingen aning om jag har något nu direkt men har för mig att jag har en färg&klipp vid 10. Hoppas dagen går fort, för ikväll är de Bc och core :) Längtar!! hihi Denna vecka går mitt kort ut så ja måste köpa mig ett nytt på söndag!

Nu måste jag tyvärr kila iväg! Vi höres på lunchen, då ska ja visa er en läskig sak som befann sig i stans badhus :P hehe

Jobbar ni idag eller vad gör ni? Tell me!

Puss Saraah♥

Hemma i den tomma lägenheten..

Ja nu e de sådär ensamt igen. De bir inte bättre ju längre tiden går tycker jag att säga hejdå, och att man ses om ett par veckor.. Jag trodde de skulle bli lättare och lättare, men icke!

Se till att klara dina tentor nu my love! ♥ Så vi kan kika ut våran blivande 2a i Jönköping:) De vore så himla underbart att få bo där med dig! Jag gillar verkligen staden och allt där till. Vill inte bo här utan dig! Älskar dig Darling!

Nu kommer ni få se mina träningskläder jag köpte igår :) De är så himla sköna så de ska bli jätte kul att träna, och de skall jag göra imorgon! :) Berätta gärna vad ni tycker!!



/Saraah


Sitter nu på bussen påväg hem till

0-36ea03e879d53865d5900feabd265d99.png

Kolla varifrån!

Sitter nu på bussen påväg hem till karlskoga igen. Efter en hel mysig helg tillsammans med älsklingen. Saknar dig massor. Men vi hörs ikväll! Puss sarah


Kanelbullens dag 4/10 !

Guuuu va sugen jag blev på en stor mjuk och ljumen kanelbulle :) hihi Hur gott vore inte de? Har ni bakat några bullar tills idag?



Måste nog köpa en bulle idag :)

Puss
S♥

Mätta och belåtna!

Har precis ätit taco med johan och hans rumskompis :) De va trevligt. Känns som att man har ätit och ätit som en ja ja vet inte vad, som om man skulle ligga i ide ett tiotal år tror ja.

Vi var också på Bio Jag och älskling! The ugly truth hette filmen, en ganska bra och rolikg film! Kan jag rekomendera starkt, dock så kan man säga att de är en tjej film. För de var säkert 90% tjejer i biosalongen haha



Jag vill inte att denna kväll ska ta slut. Tänker inte lägga mig i sängen för att sova på lääänge. Gör ja de så kommer morgondagen komma mycket fortare, vilket jag inte vill!! Jag och johan kommer nog inte ses på ja jag vet inte hur många veckor de kommer bli =( Minst fyra ialla fall. Jag tycker att två veckor är alldeles för lång tid.. Så de kommer bli jobbigt imorgon när han lämnar mig vid bussen... Att tänka tanken gör mig jätte ledsen. Får tårar i ögonen hur lätt som helst då tanken ploppar upp... Jobbigt men så är det.

Köpte nya träningskläder idag också! Så nu jädrar kommer de köras hårt mina nära och kära! Ni kommer få se dem imorgon kväll. Har dock ingen sladd från mobilen, och får inte igång blåtand från mobilen till datorn =/ Så ni får dock vänta tills imorgon.. :)

Nu skall jag strax krypa ner till johan som ligger och tittar på en film och pratar i telefonen. Så fort han har lagt på så är ja som ett klistermärke på honom :) hihi Guud ja får aldrig nog utav han. Man är som ny kär igen tror jag. Hjärtat slår likte extra när man möter varandra för första gången efter två veckors uppehåll från varandra. Hur härligt är inte de? :) Guud va jag älskar honom! ♥

 

 

 

Vi hörs imorgon!
Sov så gott, godnatt.

/Saraah


hej! Detta blir en test, om de här

0-44fdc89e4c76d1992c026f720cf8cc3d.png

Kolla varifrån!

hej! Detta blir en test, om de här funkar :) puss sarah


Jag bara älskart! ;)



Det finns nog ingen därute som inte tycker om denna! Eller?? Vet ni jag åker snart! Komemr lämna staden om ca 7 timmar ;) Då far jag mot huvudstaden, för att flyga härifrån en vecka! Resan ahr varit bokad i ca 6 veckor och jag har fortfarande inte känslan att jag ska åka, men det ska verkligen bli skönt!

Puss virre ♥

Jönköping hos Johan!

Nu har vi hunnit med en hel del här.. Ätit, handlat, sovit någon timma. Nu så tar vi de bara lungt. Älsklingen pluggar lite. Så nu passa ja på att skriva ett inlägg. Jag han inte de i morse. Jag tackar Johans mamma så mycket för att hon skickade ett sms till mig. Jag vaknade 05.28, min skjuts till K-hamn skulle komma 05.45 så de va bara till och skynda sig :P
Men denna stad vill jag iaf flytta till om de blir något. Hittade en salong som jag sökte till, den va jätte fin och såg jätte trevlig ut! :) Kanske droppar in imorgon med ett CV ;)

Nu blir de film!

Puss ♥

Saraah


091002 Fredag!

Sitter här ännu en dag på jobbet! Min sista för ett tag :) Undrar varför det ska bli såå skönt?? Imorgon drar jag mej åt varmare breddgrader, ska bli skönt :) Kan ju inte säga annat, nej men det ska blir otroligt skönt, sedan åker jag iväg på utbildning när jag kommer hem så jag kommer inte att sätta min fot här på två hela veckor. Plikten kallar så nu måste jag ut i bassängen, men jag skriver mera om inte annat när jag kommer hem sedan slutar kl 18 ;)

Puss virre ♥


En underbar vän!

Jag har en underbar vän! Den bästa vän man kan ha. Jag kommer sakna dig nu när vi inte ses på drygt 2 veckor. Jag hoppas du kommer ha det skönt i härliga Turkiet, och den veckan då du är på utbildning!



Jag vill bara berätta att du är en helt otrolig människa. Du är så duktigt på allt du gör. Satt och tittade på när du hade vatten gympan idag. Du var inte sams med dig själv sa du. Men ja tyckte du va jätte duktig, passet såg jätte bra ut. Du är verkligen duktig på de du gör! Du är en jätte bra mamma! Jätte trevlig och fin person. Jag är glad att jag träffade dig, och blev vän med dig utanför "träningen" som jag höll på med för ett par år sedan. Vi är så himla lika varandra så de finns inte. Man kan umgås med dig och inte behöva säga ett ljud, men ändå kan vi äsa varandra utantill. Vi ser på varandra när något inte stämmer. Vi ser på varandra då vi är "Lyckliga". Med de ordet vet du vad jag menar :) För er som inte vet så är de bara posetivt! :)  Jag hoppas vi får mer tid med varandra när du kommer hem. För denna vecka som har varit nu har varit jätte rolig! Vi har tränat ihop och de är något jag mår bra utav. Hela du får mig att må bra! :) Sluta aldrig vara den där Veronica som jag älskar! Du betyder allt för mig!

Min bästa vän!♥

Saraah

Torsdag kväll :)

Nu sitter jag här och skall skriva om min dag. Idag har dagen gått fort, har haft en del att göra på salongen vilket jag tycker är super skoj! Hade en del roliga kunder:) hehe vad mer kan ja säga :P? Sedan gick jag hem och packade väskan och tog mig en promenix ner till badhuset för att sola och få med mig virre på en måltid, som blev på max :) hehe Hur gott som helst Så himla skoj att umgås med den tjejen!

Nu skall jag packa de sista och sedan plocka undan lite så de ser någelunda fint här tils ja kommer hem på söndag! :) Lägga fram biljetterna och så där. Packa alla toa artiklar mediciner och p piller och ja ni kan nog täka er att listan kan göras lång. Man är ju tjej hallå?! ;)

Ni får ett inlägg till efter jag är klar!
Pusss
Saraah ♥

091001 Torsdag..

Strax ska jag sätta mej ännu en gång och få ihop någe fint armband..tycker det är riktigt kul. Saken är den att snart börjar pärlorna ta slut, så det kan vara dax att införskaffa några nya! ;) Det går ju åt en hel del om man säger så!
Igår fick jag reda på
att den 13 till 15 oktober åker jag till Kristianstad, nu är det klappat och klart! Så jag åker till Turkiet nu på Lördag kommer hem om en vecka och sedan fyller tösen år den 11..Ledig är jag måndagen när jag kommer hem alltså den 12 sedan åker jag igen, så jag kommer inte sätta min fot på jobbet förens om två veckor! Känslan är riktigt skön! Slippa komma ner och känna att det käns jobbigt, jag får ta de här dagarna och riktigt tänka vad det är som jag vill med allt, jag har ju ett tag på mej!

Konstigt nog efter alla dessa dagar med träning så har jag inte ont i kroppen alls. Tävling snart här i bloggen, är ett måste! Jag hoppas att det finns folk därute som tycker att mina och Sahars armband kan vara ngt att ha! ;) Det kommer ju att ta ett tag nu då eftersom jag åker bort, men jag lovar att det kommer att komma en så fort som bara möjligt!

Puss virre ♥

Trött? Svar JA!

Herregud! Ja tror inte ja är vaken än alltså! Länge sedan jag var såhär trött.. Undra hur de kommer bli imorgon bitti då ja ska upp 05 :O De får vänta och se. Idag har jag fullt på eftermiddagen och 1 kund på förmiddagen! :) Då går dagen fort! Skönt för ja vill att de ska vara fredag nu! :)

Jag skall i helge få fram lite armband också:) Veronica har ju varit så flitig med sina, då jag känner att jag inte har haft någon tid. Men de kommer, måste iförskaffa mig lite mer pärlor, sedan kommer de upp tävlingar här i bloggen inte sant Virre? :)

Ikväll blir de inte att jag sticker till Gymmet. Utan jag ska knalla ner till badhuset, skall simma med Virre och sedan få lite färg på kroppen hade jag tänkt :) Efter allt de blir de att sätta sig någonstans för att  äta :) Ska bli mysigt. Vi kommer inte träffas på ett tag så vi får ha en liten middag tillsammans :) hihi! Kommer sakna dig gumman!! ♥

Nu skall ja verkligen skynda mig:O ojojoj!!

Vi höres senare!
Puss och Kram Saraaah

RSS 2.0