Nya dator skit!

Gha jag blir tokig!

Bad herrn i huset att han skulle fixa in alla bilder till denna dator, men har inte gjort det ännu! Skulle bara vilja ha alla här så man kan trixa lite med dom =)

Ni har väll inte ungått att se att jag har slingat håret! Jag kan säga att så här har jag nog aldrig sett ut i hela mitt liv! Undrar lite hur lång tid det tar innan man vänjer seh =P Men jag är nöjd men ovan!! haha Japps Girls nu e vi alla blonda till TURKET!! haha
Tack Sarah!

Har haft ett litet prat med min lillasyster idag oxå och vi ska nog se till att hinna med en fika på fredag har inte umgåtts med henne på ett tag! Känner att det verkligen är på tiden att vi träffas och bara pratar och har en trevlig stund! Hon skulle ha följt med till Turkiet men alla har inte riktigt råd, det är ju så i dagens läge! Inte lätt att få jobb...

Saknar mina systrar någe så grymt! Jag vill att dom ska finnas här för Ebbas och min egen skull! Naturligtvis för sin egen skull oxå...det är så synd att vi glidit ifrån varandra en hel del.. Men som sagt på fredag jag och lillasyster =)

Jag är så glad att jag har två underbara föräldrar som jag älskar och som ställer upp när jag behöver! NI är verkligen bäst!! Älskar er!!

kramkram veronica

Nu är hon en i gänget ; )

Här är resultatet på Veronica som jag lovade att lägga upp! Hon blev jätte fin tycker jag! Bilderna är lite lite mörkare än vad hon är i verkligheten, jag tog med min mobil kamera och ni vet att dom inte alltid tar de bästa bilderna haha. Visst blev de snyggt?!



Hoppas du blev nöjd vännen min! <3

Puss&Kram
Saraah

=P

Nu är det inte många timmar kvar tills jag ska sitta hos Sarah och bli lite ompysslad! =) Ska bli såå mysigt! Vi har inte direkt fullt med folk i bassängen heller så det kryper lite i kroppen på en när man sitter häe, tur att jag tog på mej att träna tjejerna under tiden jag arbetar! Faktiskt himla skönt att kunna göra så, annars vet jag att jag måste sitta här hela dagen...tränar man dom 1½ timme efter jobbet så har man lätt kommite upp i 10timmar på stamma ställe...ngt som jag så smått börjar tröttna på =(

Men nu ska jag ta och gå ifrån datorn och vara lite social med mina arbetskamrater, och så kommer jag att räkna ner tiden tills jag kommer härifrån! haha... Tur att man har så snälla arbetskamrater som skjutsar en tíll salongen sedan, så slipper jag gå =)

kram virre


Tjenare alla soldyrkare!

Nu har jag min timmas lunch, jag ska ta mig något att äta och sedan blir de powernap för min del, de måste man nästan göra om man ska orka med hela dagen! Jag hade gärna legat på stranden och solat ett tag just nu. Men de får de bli i helgen.. Senare sen kommer Veronica till mig: ) SKOJ !! Mer får ni se senare!

Ha de gott i värmen och bränn inte upp er i solen bara! haha säger jag som gjorde de själv i söndags haha! jaja:P

Puss saraah

Ett under att man är här! :)




Åh vad jag var trött imorse, nu precis nu behöver jag semester! haha det skull einte sitta fel alls =)
Jag och tösen sov gott när klockam ringde imorse hade gärna legat kvar oxå för den delen! Men man får se det från den ljusa sidan att det int eär långt kvar nu har jag bara tre dagar denna vecka...sedan är det bara två dagar nästa vecka som jag jobbar! Skulle nog aldrig klara mej utan semester! =)

Jag ska till Sarah vid 16.30
och fixa mej i håret, men innan det så ska jag jobba och träna tjejerna om en timma =) Så dagen går lite fortare iaf! Sedan måste jag ta ut pengar =) Om de ändå växte på träd! Ska försöka få ngt i magen oxå, alltid ett lika stort mysterium!

Vad gör ni en dag som denna???

kram virre



Morrn Morrn!

Hehe vad var det jag sa ? Jag hade ingen självdisiplin för att gå i morse:P Men de gör inget: ) Jag tar igen den promenade ikväll!

Nu är jag som vanligt stressad inför jobbet, just för att jag går upp så sent och vill hinna med detta och sedan svara på mail osv! Men nu skall jag iväg till jobbet och kommer tillbaka vid 13.00 : )

Jobbar ni idag eller har ni semester?

Puss&Kram
Saraah

Dax att krypa ner..

Jaaa nu är de äntligen dax för mig och gå till sängs : ) Jag och Johan sprang en sväng ist för att gå en lång promenad ;P hehe. Ibland när jag springer eller joggar så kan jag få ansträngnings-astma, inte alls skönt men när man väl har kommit in i flåset och inte pratar så går det faktiskt bra. Tills man stannar och typ inte får någon luft : P Men de blir bättre ju mer man tränar upp konditionen också : ) Ska försöka komma upp imorgon för en promenad men de tror jag inte att jag har disiplin för inte nu när jag jobbar så himla sent.. Men man kan ju alltid hoppas på att man tar sig i kragen och tvingar upp en! haha Lycka till, till MIG!  

Jag ska troligtvis fixa så Veronica blir snyggare imorgon : ) Hon skall bli blondare, och ni kommer få se före och efterbilder. Det lovade jag en utav våra läsare : ) Så det blir att messa henne såfort jag kommer till jobbet : )

Nej nu blir de natten, Sov så gott alla läsare, vilka ni nu är : )
Godnatt
Puss&Kram
Saraah

Ett citat + lite annat =)

Japps det är dags för ett citat:

Ungdomen skulle vara ett idealiskt tillstånd om det kom lite senare i livet...James Thurber

Sitter ärligt här och funderar lite över citatet...Man kan ju sitta och tänka hur länge som helst, men ändå kanske inte komma fram till någe vettigt!! Ibland är det bara så!! =) Man får lägga tänkandet på hyllan ibland och inte fundera så mkt utan det är bättre o lev här och nu! Strunta i det som har hänt & händer! Fast att det kan vara svårt ibland! Men jag sitter inte här och säger att man ska acceptera allt som det är utan göra det som känns rätt för en själv! Vi bestämmer ju oftast över hur vårat öde ska se ut!! =)


Men för mej är det ÄRLIGT dags att krypa i sängen! Japps ännu en jobbdag imorgon, Sarah skulle höra av sej till mej oxå om hon hade tid att ta hand om mej och mitt hår imorgon =) Skulle sitta fint nu =P!!! Jag behöver det!!!! Sedan hoppas jag på att det blir en låång promenad imorgon kväll....vädret ska ju fortsätta att vara varmt så det är bara att ta promenaderna på kvällen...då står man ut!!!

Sov gott sötisar!
puss&kram Virre

Promenix tillsammans med LOVE!

Yes nu drar vi ut på en lång promenad tillsammans : ) äntligen har vädret svalnat lite, sedan får ni något inlägg till, när jag kommer tillbaka! 

Puss
Saraah 

Twins ! ; )

Alla ni kanske inte vet att jag är Tvilling men det är jag tillsammans med Alexandra : ) Här nedan kommer en rad med bilder när vi var små! : )











Detta får räcka för tillfället : ) hihi visst är vi söta ?

PUSS
/Saraah

Alla har vi varit små : )

Mina underbara systrar, ni betyder mycket för mig!



Här är vi 2 stycken jätte stolta stora-systrar till våran lilla pluttiga lilla-syster : ) Alexandra vägrade lämna BB hehe. Hon var helt såld på att det var en liten bebis : ) Som man alltid leker med en docka men nu var det en liten levande bebis det var ju jätte spännande! Det finns på film och hon låter så himla gullig! : ) Detta kändes som de vore igår.. Tiden går så himla fort, nu i Juli fyller lillskruttan 16 år! : )


"Tiden går fort när man har kul"


PUSS !

/ Saraah

Pust och stön!

Nu är jag hemma från jobbet =/ Det var inte alls skoj att jobba i denna värme kan jag säga! Ingen AC på jobbet och solen bara steker rätt in i salongen HELA dagen!

Kommer inte kunna träna normalt denna vecka eller ja normal och normalt, inte som jag brukar göra kanske jag ska skriva.. Jag slutar 20.00 Mån-Tors vecka 27, 28, 29 & 32! Men de är skönt för då har jag 3 dagars helg varranan helg och jobbar de andra helgerna =/ Man får tänka på Pengarna när de bäremot! : ) Men de är skoj när det är lite folk som kommer nu dessa veckor sent på eftermiddagarna, lite segt när man kommer tillbaka efter lunch och tänker "att nu är det bara 6 timmar kvar tills vi slutar" hehe

Nu börjar magen skrika efter mat, idag skall jag och älsklingen laga lite fläskfilé oc till de färsk potatis, till detta blir de lite grönsaker och en sky/sås : ) Mumms!

Men nu skall jag fixa och dola lite : ) Har en kännsla utav att jag kommer blogga rätt mycket ikväll : ) Håll utkik vettja!

Puss&Kram
Saraah

Hemma igen ;)

Japps en liten stund på stranden och sedan hem igen, göra i ordning tösen för sängen och läsa en saga =) Nu är det gjort och jag ska alldeles strax slå på en film, om jag nu inte hittar någe annat att titta på, måste hänga upp en tvätt oxå! Synd att den inte hänger sej själv =P


Fin fint kort från igår! =) Lite molnigt men men ...



Två söta töser som leker och har det skoj!!
Ebba & Wilma


Åh jag Sarah jag fick oxå taxfree katalogen idag!!! Nu börjar det närma sej GIRLS!!!! Så nu måste vi sätta oss ner och bestämma vad vi ska handla med oss!

puss virre


Stranden ;)

   A jag hoppas på att få dra här från jobbet, det är ju upp till bossen! ;) Hoppas att han kan vara litte snäll idag....skulle inte sitta så dumt att komma härifrån! =) Tösen ska hämtas på dagis och bli det av hennes pappa idag han slutar en halvtimme före mej så därför=) Hoppas verkligen att solen är här för att stanna, kan man skriva så?? haha....man kanske ska skriva att man hoppas att molnen inte hittar hit =P

   Jag blir iaf hämtad här när jag slutar och då blir det en sväng mot stranden så damen får bada av sej en stund, så hon blir lite trött och hungrig =)...Finns inget bättre än när man bara behöver lägga huvudet på kudden och somna på direkten!? Helst ska detta ske i en nybäddad säng med rena sängkläder =) Den känslan är nog den bästa jag vet =)!!!
   Blir lite mera uppdatering senare då=)

puss virre


Detta förgyllde min dag!



Tack så hemskt mycket älskling! <3 Hoppas jag vinner nu bara! : )
Puss älskar dig!

/Saraah

Gäsp!

Ne fy, usch vill verkligen inte jobba i detta väder =( Salongen kommer vara sååå himla varm. BLÄ! Jag jobbar från 9.30 - 20.00 ! Så de blir en hård vecka..

Nej nu måste jag skynda mig och göra mig iordning lite innan jag börjar : )
Har ni läsare lika mkt sol som vi har idag?

Vi hörs sen, ha en kanon dag!
Puss&Kram
Saraah

När kommer jag att bli pigg??

   Jag hinner några rader innan det bär av till jobbet! Usch det här hade varit en perfekt dag att ha semester solen skiner och det är lika varmt som det har varit hela helgen, jag hoppas på att kunna komp i någorlunda tid idag och slipp ajobba till halv fem, ingen höjdare när det är 30grader ute!
   Nej vad ska ni göra en dag som denna?? Några av er har säker semester och bara njuter!!??
   Jag uppdaterar med lite badbilder från igeår senare!
   Ni som ligger hemma och steker sola litte för mej oxå! Så känns livet lite enklare =)

puss virre

En dag närmare ; )



Och med detta inlägg säger jag godnatt. Vi ses imorgon vänner!
Puss&Kram
 Saraah

"V" its okej : )

Ja klart jag kommer sova gott, jag har inte ont : ) De är bara jävligt varmt när ja lägger en hand på låret typ : ) Men de gör absolut inte ont : ) Vilket är SKÖNT!! Mmm ja ska vara försiktigt men de är en jävla tur att jag äter de där soltabletterna : ) Dom hjälper mycket. För jag satt ju som sagt kanske ca 4 - 5 timmar och har inte ont.. Hade jag annars inte tagit dom tabletterna så hade ja nog super duper ont : /

V - de blir inget pump i veckan :( Jag tränar själv ist för jag slutar 20.00 Mån - Tors :'( Du får självklart joina mig!!! De blir gym och springning för mig i veckan : ) De blir kanon de, de kommer jag gilla, pucha på ännu mer i gymmet o ta i för kung och fosterland : ) haha

Puss vännen!

/ Saraah

Shop to you drop!

haha här är detta jag köpte i örebro : )



Allt var perfekt, och skall synas på mig i sommar : )

Puss
Saraah

Herregud!

Käre lille vän du måste vara försiktig solen är inte ens bäste vän om man inte smörjer sej! Hoppas du kan sova gott inatt iaf!! Love you GIRL!!

VIrre

En stekt Saraah var det här!

HAHA herregud säger jag! Men de är självklart att jag får skylla mig själv helt enkelt..  Kolla bara bilden här nedanför =/
Men jag gnäller absolut inte : ) För de ska man inte göra om man har utsatt sig för en sådan här sak, "Jag ska bli lite solbränd och steka inför turkiet" haha Ibland är jag lite knasig! Men solfaktorn låg i väskan hela tiden, från ca 12 - 17 ; ) hehe



Efter Beachen blev det skärgården med Alexandra & Jim, Sanna, Pontus, Jag & Johan, Henrik & Jonte : ) Hur mysigt som helst! Vill också bara säga att Vi tjejer vann mot killarna i Kubb! : ) Dom var 5 killar mot 3 tjejer HAHA. De va lite skoj tyckte jag men de var spännande hela vägen tills vi tjejer fick kasta på Kungen ! : ) Riktigt mysigt var det, med grillning och allmänt prat!

Synd Veronica att du inte var med oss idag på stranden de hade jag och alla andra tyckt ha varit helt kanon! : ) Mycket trevligt folk och solen bara stekte, vilket ni ser på bilden haha! Glass och dricka plus en helt himelsk god baguette : D All denna värme gör mig bara mer och mer sugen på att åka till Turkiet : ) Sol, bada, dricka, dansa, äta gott, shoppa!!! åååh låter de inte så underbart?? Jag längtar!!! : )

Nu skall jag fixa i ordning på allt jag köpte i Örebro igår. Så ska ni fåse : )

Puss&Kram
Saraah

Söndagen har gått fort....

Sitter här nu och drömmer mej bort en massa,,skönt att koppla av och bara ha mysiga tankar i huvudet! Dock kommer de tråkiga tillbaka då och då...det är som det brukar med andra ord! =S...Bara att acceptera! Sitter här med en handduk på huvudet och skriver, glor på tv samtidigt =) Tösen ville hoppa i sängen och klart hon får ligga där och läsa bok tills hon blir trött!!! =)

Får se om det blir någe mera inlägg senare, annars får ni sova så gott inatt!!

Tänkte bara det inlägget jag gjorde neda med visdomsordet var int emenat på någe dumt sätt utan vill bara att ni ska tänka på hur man beter sej mot sina kompisar! Det händer så mycket så man vet aldrig hur länge man får njuta av den andres sällskap!!

Puss virre


;) Ta hand om varandra! ;)


090628

Har varit en riktigt varm dag ! Nästan så man håller på att dö m!! =) haha nej då det har varit riktigt varm och skönt! Var nere och badade vid sjön och tog en massa kort... har en riktig lyckad bild! Skulle ta kort på det fina vädret och det dök bara upp en fiskmås på vänstersidan =)



Tyckte det blev ett rätt lyckat kort! haha eller vad säger ni?? =)

Sitter nu hemma efter att ha varit ute hela dagen, nu känns det som om man gnäller bara för att solen har varit framme för mkt =) Girls! det är bra att vi vänjer oss!!! =P Att man alltid ska komma tillbaka till tråkiga saker i huvudet hela tiden blir så arg på mejj själv, men jag lägger undan dem för idag och så länge jag bara kan!!! Hade allt varit mysigt att vara med er en stund idag tjejer!!! Men det är lite rörigt som vanligt och jag orkar bara inte bråka!! Hoppas ni förstår!! 

puss  virre

Mätt i magen & mot stranden =)

Har precis ätit en god måltid självklart lagad utav mej =)!!! haha
Nu har kompisarna kommit så det är starx dax att dra sej ner mot stranden och njuta lite =) Behöver bättra på bränna =) Kan ju vara bra att ha lite grund innan Turket =) Så det bara är att köra men kokosolja när man kommer ner =)

kramkram Virre

Meet me at the Beach! ; )

Yes nu hittar ni mej på beachen Bikinin sitter på och väskan är snart packad och klar!!! Hur härligt som helst!  : ) Steka steka!! haha kom ner och gör oss sällskap vettja! Ring mig om du inte hittar mig ; )



Vi ses där!

Puss Saraah

Dax att steka =)

Japps, hittade ingen pool till tösen...man kanske var lite sent ute, och så är det ju Söndag =( Usch imorgon börjar verkligheten igen !! Mera simskolor och sedan långa dagar på jobbet! Men på Fredag stänger vi för i sommar! Har stängt en månad och öppnar igen den 4augusti =) Vi öppnar när jag är i Turkiet =) Så jag börjar jobba direkt efter att jag komit hem !! ;S Lite delade meningar om det just nu, skulle inte sitta dumt med lite mera veckors semester... Men så känner man väl alltid!
Det är faktiskt bara andra året som jag har betald semester, kommer ihåg den där känslan övera tt behöva jobba för att få lön den sista varje månad, men den känslan hoppas jag att jag lagt på hylla för ett tag!! =)
Nej nu blir det solen för min del och ta lite kort på tösen, hon hoppar studsmatta och har två vattenspridare under och bara skriker av lycka =) Man får alltid hitta p ngt annat när affärerna inte har det man behöver (=

Puss virre

Vaknade av ren panik!

Pang sa de o jag var uppe! Skyndade mig o drog upp mina persienner (eller hur de stavas:P ) för att se om solen sken! Och de gjorde den, jag som hade förväntat mig att de skulle vara helt svart på himlen och va beredd på åska.. Men nu blev ja super glad och vill åka och lägga mig någonstans för att sola : ) Messade till Veronica och fråga vad hon gjorde men har inte fått något svar :( men men..

Nu börjar vårn nedräkning till Turkiet, idag som ni har sett är de bra 25 dgar kvar : ) Nu går de undan kan ja säga er! Ska bli sååå otroligt skönt att komma iväg : )

Neee fy ja måste ut känner jag! ska fråg älskling om han vill med till stranden : ) För Virre svarar ju inte ; ) hehe Fast egentligen måste vi stor eller vi ska storstäda idag men de går emot när vädret är på topp! : (

Vad ska ni göra idag?

Puss&Kram
Saraah

Godmorgon mina vänner ;)

Japps då var det bara att kliva upp igår sas det att solen inte skulle skina idag, så jag var lite fundersam när jag vaknade, drog upp rullgardinen och se där var solen! Det finns inte ett enda moln på himlen =) Gah va mysigt ännu en dag ute i solen. Guu va skööönt!! Imorgon börjar ju jobbet igen så det är skönt när man kan nujta av soltimmarna på helgen =) Hur gött som helst !!


Nu blirdet strax att åka iväg och handla litte frukost! Blir nog en massa bär för att göra en riktigt god smothie =) Jag har verkliegn svårt för att äta på morgonen, men jag vet att ska jag ligga ute i solen så måste det drickas och ätas under dagen! Kom verkligen ihåg att dricka en massa om du ligger i solen! Vatten i massor! Nej nu ska jag dra på tösen litte kläder och sedan bär det av mot affären =) Blir nog att åka iväg och hitta en liten barnpool idag oxå så hon kan roa sej i när vädret tillåter!


Återkommer senare under dagen =) Vad gör ni en dag som denna??


puss virre

*Längtar!!!!!!!*


Färdig grillat vid stranden : )

Nu sitter vi hemma hos Johans bror Henrik!  haha Alexandra min syster håller på att dra på sig alla Henriks Motorcykelkläder! HAHA Hon blir så jävla snygg! de kommer in en bild här sen :D haha

Förövrigt har min dag varit helt underbar : ) Solat och bara varit, shoppat och grillat på stranden nu ikväll.. Som en sommar ska vara! JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Hur har eran dag sett ut? : )

Puss&Kram
Saraah

Hej söta =)

Nu börjar dagen närma sej sitt slut =( Tycker det är lite jobbigt älskar verkligen Lördagar =) Känns så skönt att man vet att man är ledig en dag till efter den...Men sådant är livet! Går iof in på min sista hela vecka med jobb =) Är inga fel det! Ska bli riktigt skönt med semester....

Var ju iväg till Örebro idag..och inhandlade lite kläder till både mej och tösen detta blev det =)



Hello Kitty för hela slanten =) Köpt på H&M såklart!!



Marinblått linne och en naturvit kjol..även det till tösen =) Oxå H&M



Kjol köpt på BikBok En skön bara dra på kjol =) Billig var den oxå eftersom de hade rea .. Så gav endast 75kronor för den ... Ibland ska man ha tur =)



Tunika & Bälte från Only..Blev helt kär och det känns som om det behövs lite färg min garderob har mest mörka kläder.. TUnikan kosta 179kr och Bältet kosta 129kr


kram Virre




Hejsan ;)

Ber om ursäkt att jag varit dålig på att uppdatera! HAr haft en del för mej idag så har inte varit duktig på att sitta vid datorn! =) Men ni har ju blivit lkite underhållna av Sarah iaf :)!!! Sarah kom förbi mig vid 10 åkte till Mc och handlade en varsin glass sedan var det att lägga sej på altan och sola litte! =) Riktigt gött ! .... Sedan vid halv två bar det av till Örebro för lite shopping! Köpte oss en ny dator som var välbehövt! Har tröttnat lite på den lilla =) Fast ska inte klaga den är bra den oxå... sedan blev det lite kläder till både tösen och mej lägger upp lite bilder sedan, ska försöka få över allt på denna dator bara =)

Hoppas ni har haft en skön dag och njutit av solen! Nu har jag bara 8 dagar kvar till riktig semester!!!! Gah jag längtar!!!

Höres senare puss virre


Hemma! : )

Nu äntligen är jag hemma från Örebro. Jag får lite panik när solen är uppe och skiner så starkt och jag är innomhus! Jag vill ut i solen!! :D Men nu vet jag inte vad de blir riktigt... Hade vela haft med virre till ett par kompisar men men : ( Vi hade en riktigt trevlig dag idag ialla fall : )

Jag köpte 2 klänningar på Gina Tricot : ) Hur fina och söta som helst! Ni får se på bilder senare, då blir de riktigt mycket bilder här i bloggen! Från dagarna i sthlm från fredags shoppingen och nu för denna dag! : ) Stay up for more!

Vad har ni hittat på idag?
Puss&Kram
Saraah

Solat och snackat en massa sommar!

Nu är jag hemma och har nyss kommit ut ur duschen : ) Skall få på mig lite kläder och sedan blir de att shoppa med Veronica och hennes familj, dvs hennes sambo och lillskrutten! : ) Hon är så söt den tösen! <3

Har en massa saker ja vet att jag vill ha : ) bara massa som är på REAN! Hur bra som helst! : )
Har ni hittat några bra fynd på sommar rean?

Nej nu skall ja skynda mig lite: ) Vi hörs senare sen i eftermiddag!

Ha en kanon dag!
Puss&Kram
Saraah

OJ! Nej! Ehm...

Shit va klockan sprang iväg nu.. Jag som ska upp vid 10!! Nu blir de sängen för min del! haha ojoj! Saraah kommer somna imorgon i solen! uch! Virre får butta på mig lite!

Godnatt sötisar!
Puss&Kram
Saraah

Inne : )

Nu är ja inne från en jätte lång promenad! De var verkligen jätte mysigt! Länge sedan vi pratade ut om allt och inget : ) Har verklkigen sååååå himla skoj tillsammans med dig. Vårat promenad snack handlade mest om turkiet : ) Vi kommer ha de så himla skoj så det är sjukt. Tack för en rolig promenad! : )

Nu skall ja kolla lite på Nellys SUMMERSALE!!  ; )

Vad har ni gjort idag?

Puss&Kram
Saraah

Promenad med V

Nu blir de att sätta på sig sina ut och gå skor och ta med veronica på en promenix :D hehe ska bli skoj! Ett tag sedan ja träffade henne! : ) <3

Ni får se lite bilder från veckan senare sen troligtvis! : )

Puss&Kram
Saraah

Stackars Sverige

Usch man kan tycka jag är löjlig men har alltid älskat sport!!  Har suttit och lipat i tio minuter nu efter att de förlorade mot England =( Det skulle ha varit deras tur! De är tusan historia att göra såå bra ifrån sej! Satt här  och tittade när det bev 3-0 till England och tänkte vad är detta!!! Men sedan hämtade de upp allt och sedan tycker jag såå synd om dem när det slutar som det gör!! =(

virre

Mina fina skor från H&M

   Yes de kom idag, har gjort en större beställning och skorna skulle komma efter ett paket men det måste ha blivit någe konstigt...måste ringa dem på måndag =) Här kommer iaf en bild på de nya =)



Nice!! El vad tycker ni ?? =)

Gillade dem direkt när jag satte dem på foten =) Blir nog att ta med dem till Turket om 26 DAGAR!!! Åh  nu längtar jag så det kryper i kroppen!! Det ska bli såååå kul!!

kramkram virre

Hej alla solälskare!

Nu har jag kommit hem och har hunnit städat och plockat lite. min mormor kommer på besök till oss ikväll eller rättare sagt nu vid kvart över 18. De ska bli mysigt! : )

Klart jag kommer till dig Veronica imorgon! Pressa pressa!!! haha! De ska bli mysigt att bara sola o softa i solen! Sedan blire att shoppa lös en sista gång innan vi åker till Turkiet! : ) Massa bas-plagg måste jag ha, skall byta ett par snygga shorts som jag köpte idag! Ja gillade dom jätte mycket ! : ) Sedan hade gina en dunder rea som jag vart helt galen i! Måste ha en massa fint! Knde dock inte att de fanns tid till de just idag. Vilken tur att jag hinner dit imorgon en sväng : D haha!

Måste bara säga att de är super skoj att läsa dina glada inlägg Virre gumman! Jag sitter och ler varje inlägg du hade skrivit då jag har varit borta och de som du har lagt in idag! : ) <3

Nu skall de dukas och fixas lite här innan mormor kommer förbi: ) ! Vi får höras senare sen ikväll!
Vad har ni gjort idag??

Puss&Kram
Saraah

Sol sol sol ;)

Är så glad att solen har hittat hit, skönt och sitta ute och bara njuta! Allt blir så mkt lättare! Man kan bara slå på en tvättmaskin hänga upp den ute och på en liten stund har den torkat. Hur super som helst!! Sedan är det ett plus att man kan ta fram den lilla poolen man hade till tösen förra året! Fylla i lite vatten och hon tycker det är helt underbart roligt och hon kan hålla på i timmar ! Så vet man vart man har henne, men jag skulle aldrig låta henna vara själv i en pool, spelar ingen roll hur grun/lite vatten det än är!!! Så skulle jag aldrig låta henne bada utan att jag ser henne!! Jag litar inte alls på dessa armrigar (muskler) som barn har på sej när de badar!! Min tös får aldrig använda sånna igen! Nej bättre hon lär sej ta sej fram, utan sådanna!!! FALSK TRYGGHET!!!



Virre

090626

Hej alla söta! Det fina vädret har bestämmt sej för att stanna hos oss ett tag och jag är verkligen glad över det! Imorgon blir det att lägga sejpå altan och ha det riktigt gött tänker inte lyfta ett finger förutom att blogga lite och sedan sola och ha det skönt! Hoppas på att Sarah har lust att komma och göra mej sällskap =)

Höres sen virre

De börjar närma sig!

Nedräkning: 26 Dagar kvar till vi drar till ALANYA!!! : )



Puss Saraah

Duschad & Klar!

Nu skall jag strax åka till Örebro med Johan, De ska bli lite mysigt! : )

Jag måste fixa en sladd till min dator min ladd-sladd är helt knäpp, den är jätte glapp. Inte alls skoj!
Men nu skall jag plocka ihop lite grejer tills ja ska åka, Vi höres senare sen.
Vad gör ni idag?



Jag vill redan tillbaka! : (
De va hur härligt som helst ju!

Puss&Kram
Saraah

"King of Pop har lämnat oss"

Michael Jackson blev 50år gammal. Han dog i en hjärtattack. Stackars honom, men han var nog inte så dåligt sjuk heller.. Synd att en sådan stor människa skall dö.

Ni kan läsa mer om detta på denna sida http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

Nu skall jag gå till sängs, vi hörs imorgon!
Puss&Kram
Saraah

Hej hopp!

Jag tänkte bara säga att ja har kommit hem och att ja har ingen lust att lägga in alla bilderna idag de får bli imorgon!

Jag har ialla fall haft en jätte bra vecka i stockhom : ) Helt kanon har de varit!

Men nu får vi höras imorgon, ni får ha de bra!

Puss&Kram
Saraah

Maffig kisse & Godnatt =)



Maffiga Sverker!!

Fin fina kissen =) Han ser ut som skogens konung =)

   Jag börjar bli trött...kanske är dags att ta och dra täcket över huvudet!
Imorgon ör det dags för ännu en dag på jobbet och ännu en dag i simbassängen! Tur att det är fredag! och LÖN!! Så på lördag blir det kanske en sväng till ÖRebro för lite shopping =) Behöver lite saker nu när det börjar nära sej resan =)! Jag har fått möjligheten iaf att ta med mej datorn absolut dock utan internet till Turket!! Så alla bilder kan lägga direkt på datorn så jag kan ta 1000tals bilder =) Åhhhh vad jag längtar det är inte långt kvar nu GIRLS !!! =)

Vad händer i helgen för er då???

Sov gött kram virre

Lev ditt liv!!



Virre

Sanna & Sarah =)

Jag har ärligt lite tråkigt, har lagt tösen precis och nu har jag ändrat lite kort från karlskoganatta =) !! Supertrevlig kväll!! Med mkt skratt =) Det behövde vi nog alla !! Så Sarah & Sanna jag kunde bara inte låta bli att fixa till dessa bilder =) Ni är bara för fina!!


Tänk om man kunde se ut som de!!!! Är avundsjuk!!

puss Virre

Fint väder & jobb

Japps dagen har gått fort, nu sitter jag här med tösen hon kollar barnprogram! Sedan är det dags att läsa en saga och göra alla andra kvällsrutiner...sedan har jag lite egen tid! =) kanske låter dumt, men jag kan säga att det beövs att bara få sitta i soffan glo på tv eller läsa en bra bok!

Höres sen puss virre

Två små sötingar ;)



Min tös och hennes kompis Wilma =)

Sötaste tjejerna som finns! De tycker om varandra mkt och älskar att hoppa studsmatta och bara leka =)



090625

Allt bra med er idag??

   Jag saknar Sarah
tur att hon kommer hem ikväll!! OCh idag klocan 17 startar Nellys sommarrea för medlemmar =) Ska verkligen gå igenom och kolla vad jag kan tänka mej att köpa, behöver lite nya basgrejer känner jag! Någon som har någon aning om ngt bra solpuder?? Har hört att minerals ska vara bra och värt att testa!! =) Blir nog att handla ett sådant på lördag =)

   Någon har vandaliserat & slagit sönder!
När jag kom till jobbet i morse så hade några ungdomar krasat rutorna i entrén här på jobbet, tycker det är tråkigt att man bara är ute efter att ha sönder! Dock är det lite roligt tycker jag själv att det finns vittnen till det, de vet vad ungdomarna som gjorde detta hade för kläder på sej!! Tycker bara att man ska tänka efter, fatta att det kostar en massa pengar! Skulle det nu komma fram vilka som har gjort detta så skulle jag inte tro att era föräldrar blir så glada!!


Virre

Fritt fram att bada topless!!??



   Jag som badvakt förstår ärligt inte detta??!! Jag vet verkligen inte varför an skulle vilja gå in i ett offentligt badhus utan överdel!? Ngn måste förklara det!!

Virre

090624

Ja ni nu sitter man här igen! Bara önskar att dagarna kunde gå lite fortare, fint väder ute så man bara vill tillbringa tiden ute istället för att sitta här och bara ha det tråkigt! Hungrig är jag oxå...hm fins ju bot mot det och hoppas att matlådan starx dyker upp! Slutar halv fem idag med, och solen den bara steker ute! Önskar ibland att vi hade utebassäng skulle allt sitta fint just nu de!! Sitta i solen och ha det skönt!

kramkram virre

=)


Sommaren är här i storstaden ialla fall!

Ja de är riktigt sant, för här idag har det varit så himla varmt. Jag och darling har gått runt sedan vi kom hit till lägenheten på söder : ) snacka om att vi pricka rätt in på de fina vädret på våran semester ihop! Vi gick och kolla lite ppå gatorna här fick med oss lite smått och gott : ) Sedan fortsatte vi ner till Gamla stan och satt oss på en lite uteservering och tog en varsin Öl & Cider : ) Alla uteserveringar var typ fulla, alla var verkligen ute hur mysigt som helst! Hela hamnen satt de proppat med folk! Jag brände mig lite på axlarna vad ja känner just nu! Imorgon bitti eller förmiddagen blir det att åka ut till skärgårde, till mina kusiners stuga. Det ska bli hur mysigt som helst! Har verkligen saknat alla, saknat hela land livet. Det är verkligen hur mysigt som helst på landet!

Jag och Darling har typ bestämnt oss för att flytta hit om ca 4 år! : ) Jag måste hit! Jag älskar Stockholm, det har alltid varit min grej! Hela stan går i mitt tempo känner jag haha if you know me ; ) Finns ett betydligt större utbud av ALLT!

Nej nu blir de mys med Darling : ) Ha det bra så hörs vi senare i veckan eller på fredag när jag kommer hem : )

Puss&Kram
Saraah

Gah!!! Vad tråkigt man kan ha!!

Nej nu vill jag bara härifrån! Just nu finns det inge som är tråkigare än att vara på jobbet det simmar en person i bassängen och inte lär det bli flera under kvällen! Kah jag aldrig tro! Tycker verkligen synd om de stackarna som ska tillbringa kvällen här och se till att badet stänger vid 20.30... Finns det inte en enda person som badar så går tiden så sakta så det finns inte!!
Jag har ca en timme kvar så jag ska gå ut och sätta mej i solen en stund, man kanske skulle unna sej en glass eller nej, det får bli en annan dag!

kram virre

090623

   Då var det Tisdag! Den här dagen kommer inte att gå fort =( Gah!!! Jag har precis kommit ur duschen efter att ha haft simskolor! Det börjar kännas tungt att gå upp på morgonen, det spelar liksom ingen roll när jag går och lägger mej så är jag såå himla trött när jag måste gå upp!! Skulle vilja vara som andra som är ute och springer en runda på morgonen, men jag kan bara inte! Tänker iaf tanlen varje dag! Men när morgonen kommer så skulle jag aldrig tro att jag orkar! Smidigare att ta bilen! Snacka om lat!!! NEJ det känns som om man ska börja tänka om dax att faktiskt tänka på miljön och sej själv för den delen! =)

   Jag har faktiskt lite ont i kroppen idag, konstigt vore det ju annars! Efter att ha kört Pump två dagar efter varandra så hoppas jag verkligen att man känner i kroppen annars har man nog inte gett allt! =) La på en hel del igår och det kändes just då att jag höll på att dö för det var såå grymt tungt! Klart man tänker att imorgon så måste jag ha ont i kroppen! Men inte då....hm undrar vad felet är??? =)

Nej nu blir det att hoppa in i bassängen och glo folk blir bytt här i kassan =)

Höres senare! puss virre

Storstan here i come ;D

Ja nu sticker jag till Stockholm i ett par dagar ! : ) Ses snart, hör av mig när jag kommer hem! Ni kommer få se mkt fina bilder har laddat kameran ; )

Ha de gott!
Puss&Kram
Saraah : )

Godnatt gott folk!

Nu skall jag lägga mig i sängen och slå på en bra film och sova! De finns massor kvar att göra imorgon innan vi åker till Stockholm! Jag gillar inte att jämnt behöva stressa : ( men men! Detta är mina måsten inför resan imorgon:

  • Packa väskan.
  • Lämna min mormors cykel på jobbet.
  • Lämna ett usb-minne till lillsyrran.
  • Plocka undan här hemma så de är rent och fint när vi kommer hem.
  • Hämta ut ett paket från H&M.
  • FIXA NYA DÄCKEN PÅ BILEN!!! (vilket skulle ha vart gjort idag! Men företaget krånglade till de!)
  • Lägga in kordinater på Johans Gps.
  • Äta något innan vi drar.

Ja ni ser... o helst ska allt detta vara klart innan 10 - 11! *SUCK*

Men  nu lägger ja mig ni får ett sista inlägg innan jag åker imorgon : )
Godnatt sov gott!
Puss&Kram
Saraah


Och så detta =P


Trött som skrutt!

   Kändes i kroppen att jag körde igår! Kanske inte jätte smart att köra samma typ av pass dagen efter =) Men det var kul iaf, men usch vad trött jag blev! Har jag inte ont i kroppen imorgon så vet jag inte vad jag gör!!! haha..Ska hoppa in i duschen har inte orkat gå ner i källaren bara =S.....
   Önskar jag får sova gott i natt! Vill bara att jag ska kunna somna fort! Bara måste läsa boken några kapitel!! Jag har verkligen fastnat i den, men jag kan verkligen inte sätta mej in i situationen som den tjejen är i !!! Men man skriver ju sin egen framttid när man väljer sina steg i livet! Så är det ju inget vi kommer att komma ifrån!!

puss virre

HJÄLP, HÅR SPECIAL!

Jag har en vän som är jätte blond som funderar på att bli brunhårig. Så jag tänkte hjälpa henne lite grann! : )

    

Från att gå från en "frisörspråk" 10 till en cirka 6 eller 7 eller kanske något där emellan är ganska svårt, det tar ganska mycket på håret. Min väns hår är väldigt långt så risken är att håret får göras i 2 omgångar! För risken är att de blir fläckigt! Hon bör ha i lite rött för att inte håret skall bli "matt" dvs grönt! Det är inte sådär jätte fint direkt! För att dämpa det "matta" måste man ha i lite "varma toner"

    


Jag skulle först färga/tona hennes hår i en 6 eller en 7 och sedan lägga på en toning för att få en jämn och fin färg på hela håret. En toning med en kulör i så det inte blir grönt! Toning är skonsammast för håret så de skulle jag nog välja först och främst! Kanske någon utav dessa:





Jag hoppas du förstår lite vad jag menar. Efter man har tonat och grejat efter ett tag. Inte på direkten så kan man lägga in lite highlights! Hur snyggit som helst! : ) Lycka till hoppas du kommer fram till de beslut du vill!

Puss&Kram
Saraah

Slut i kroppen & inte så dåligt förbannad heller!!!!

Körde verkligen hårt på Body pumpen idag. Sakta men säkert under passets gång kom träningsvärken fram. Aj aj aj! ; ) Men vi gillart inte sant Veronica? ;D  Vi körde på bra! Bra jobbat!!

Ang de ja är förbannad på är att däck-fan inte kommer som de skall på en bilfirma! GAH!! Såååå irriterande är de faktiskt, ja kunde ha varit i sthlm nu men förhoppningsvis komemr jag dit imorgon! Jaja nog om de jag skall göra ett inlägg till en Vän till mig, en hår grej! : )

Puss&Kram
Saraah

Dumpa tös & Body Pump

Nu är det dax att dumpa tösen hos sin pappa medans jag åker till lagret för ett pass, ska bli gött det! Synd bara att passet är så himla sent känns som om det är dags att sova när man kommer hem! En ordentlig nackdel med att passet startar 19.50 är när han jobbar kvällen, nu har de inte så mkt att göra eftersom det är sommar så nu går det bra att lämna henne =)

Höres senare kram Virre

Dagarna bara springer iväg...

Oj oj oj man hinner ju knappt med! Har ingen aningom var dagarna tar vägen! Jobbar hela dagarna nästan så det förklarar ju en hel del! =) Men sitter här och tittar på lite kort från oktober 08 en fest som jag befann mej på...Riktigt mörk va jag i håret då iaf inte alls som nu! Har ångest varje dag för vad jag ska göra med det som är på huvudet =) Tur att jag har Sarah som jag strir med hela tiden! Men nu är det iaf dax för att bli lite ljusre till resan och sedan efter det får vi se hur det blir =)

Kolla bara =) !!!


Riktigt mörkhårig =)

Nej nu blir det att plocka lite här hemma dags att strax åka till lagret och köra ännu ett Bpdy Pump pass, körde ju ett igår men jag har ingen vidare träningsvärk...Den kanske dyker upp när jag gör samma övningar idag igen =) Man vet ju aldrig =) haha....Men gött som tusan =)

Kramar virre

090622

   Då har man strax gjort en dag på jobbet igen skönt att den börjar lida mot sitt slut! Idag var faktiskt min lediga måndag skulle ha jobbat i helgen och då blir vi automatiskt lediga måndagen efter vi jobbat helg =) Fast nu var det ju midsommar och då blev det inge jobba =( haha nejdå det var riktigt skönt att vara ledig i tre hela dagar! Men nu är man åter på jobbet, ksa strax gå in och träna tjejerna dax för dom att köra heöa serien =)

Sarah kommer och gör mej sällskap strax

puss virre

Lång väntan...

De går ju inte sådär jätte fort precis på alla dessa vårdcentralar här i sverige direkt!!  Sitta 1timma och 50 min för att få ta en spruta, då var jag där när de öppna! Jaja nu är den iaf tagen sprutan min! Hepatit A... Jag hatar rent ut sagt allt som är med sprutor att göra. Men de var en snäll sköterska som stack mig : P  Nu är de bara att vänta 6 månader för att fylla på sprut-f*n haha : )



Vad har ni för fobier?

Puss&Kram
Saraah

Färdigt..

Japps nu har ja hållt på att plocka och hängt tvätt och kört igången till maskin. Så nu har jag suttit här och tagit de lite lugnt! Så nu blir de en härlig dusch och sedan blir de att göra sig iordning, jag skall till vårdcentralen för att ta en spruta inför min utlandsresa jag kommer åka på i Juli. Så jag var tvungen att ta för Hepatit A : ) Usch ja som verkligen har fobier frö sprutor, de är så hemskt! Men de går bara fint tror ja! : ) Ska ni åka utomlands nu i sommar?



Puss&Kram
Saraah

Oj, inte illa utav mig!

Nu är Saraah vaken, jag är faktiskt pigg!? Hur de nu kan komma sig :P

Min underbaraste hade gjort frukost till mig på sängen idag, tack love! : ) Det var jätte gott! Dagen börjar ialla fall hur bra som helst, fint väder: ) är de inte underbart på sin semestervecka? Idag skall jag och johan fixa ganska mycket. Städa tvätta göra iordning bilen och packa. Vi åker till Sthlm i ca en vecka imorgon. De ska bli så skoj, sedan att träffa kusinerna är ju inga fel heller, har inte träffat alla på jag vet inte hur länge senast var vid jul. Men när senast jag var uppe i stockholm och deras stuga är MINST 5 år sedan. usch va tiden bara springer iväg! : ) 

Nu skall jag hoppa in i duchen eller först tror ja att jag skall hänga en tvätt och ställa ut vindan på balkongen nu när de är fint väder : ) Vad gör ni en dag som denna?

Puss&Kram Saraah

En ny dag imorgon...

Ja då är det dags eller har varit ett bra tag att gå och dra täcket över huvudet, men har inte orkat lyfta på rumpan från soffan =) Vilka problem man kan ha ibland!!! Men nu har jag tagit med mej lilla datorn och lagt mej i sängen, ska strax lägga den åt sidan och ta upp boken ja läser och har fastnat i just för tillfället!! =) Börjar känna att jag har ont i axlarna...haha dags att da igång med träningen nu! IGEN!! Blev ju en och en halv veckas uppehåll för huvudets skull =(

Men nu är jag med i leken igen =) Hur kul som helst!! haha... Ingen som e sugen på ett täningspaaa =) haha

Sov gott det är en dag imorgoon oxå =)

Puss virre

Stanna upp!!



Virre


Natten närmar sig..

Min dag haar varit helt okej, Visserligen har ja inte tillbringat någon speciell tid med älskling, just för att de va våran dag idag. Men vi får en hel vecka tillsammans! : )

Body pump passet var helt okej, jävlar rent ut sagt mina axlar... De ömmar fortfarande; ) Men de ger resultat ska ni se haha! Det känns jätte bra och kommer göra de närmsta 3 månaderna : P

wiiii ja får min lön imorgon utav mamma, de gjorde min dag ännu bättre, för att åka till sthlm i ca 1 vecka, lite mindre gör ju inte någon nytta med en LITEN plånbok =/ Men jag har en snäll mami som fixar allt. Hon är bästa mami ever! Älskar dig!. <3

Nej nu skall ja fixa lite här och lyssna på bra musik! Vi hörs lite senare.
Puss&Kram
Saraah

Gårdagen: Skara Sommarland! =)

   Japps jag har varit lite dålig på att uppdatera, har haft lite problem med mej själv ;) haha nej nu är det dags för att vara med och skriva litte...igår tog vi en tripp till Skara, några kompisar hade husvagnar där nere själva åkte vi bara över dagen! Drar in lite bilder här strax =) Dagen igår bestod utav fbåde sol och regn! En vanlig svensk sommar alltså =)



Jag tittade upp och fick syn på detta! Inte NICE =(



Tösen och hennes pappa hoppar studsmatta



Söta Kim ler med tutten i munnen =) SÖTIS!!


Dagen idag har varit seg och hade hoppats på att den int egått så fort som det gjort! Körde det nu Pump passet med Sarha förut vågade inte lägga på för mkt, är lite svårt att hänga med på övningarna första gången, så tänkte att jag tar det lite lugnt, sen är jag inte riktigt säker på att det bara är att lägga på heller...Blev riktigt trött idag =) Gött de =)

Blir lite mer utav mej senare, får ge lite mera utav mej själv nu när jag inte bloggat på ett tag =)

puss virre

Get Ready for BP!

Yes nu är jag klar för att köra ett BP pass : ) ska bli skoj att köra de ihop med Veronica idag! Har saknat henne massor!



Vi höres senare!
Puss&Kram
Saraah

OJ!

S - Oj! Älskling det är våran dag idag! : )
J - Grattis! : )
S - Graaaatis!! : )



HAHA! Ja tiden går fort när man har roligt! : ) Haft 4år tillsammans och hoppas på minst de dubbla!
Älskar dig darling! <3
Puss&Kram Saraah


Tråkig-regn dag!



Ja fy va det är tråkigt med regniga dagar! Det finns ju typ inget man kan göra. Sitta inne och kolla på film, ja men de har man typ gjort nu de senaste veckorna... TRÅKIGT!

Det är ju tusan Juni nu och de har fortfarande inte varit någe "sommarväder".. Man blir så mycket gladare när solen tittar fram. Ge mig sol!

Vad gör ni de regniga dagarna?

Puss&Kram
Saraah

Jag får aldrig vara ifred!

Haha nej det är faktiskt sant när jag åker hem till mamma och pappa, så får jag aldrig vara ifred : ) Min kisse, Iris gör mig sälskap på alla möjliga sätt, ligger i sängen, sitter brevid min stol, ligger i mitt knä till och med ligger på mitt tangentbord :P haha Hon är för go! Igår var hon envis och gav sig inte, hon stod mitt framför min skärm hela tiden ja exakt hur länge de vet jag inte men minst 1 timma ialla fall : ) Kolla här på henne bara.





Hehe såå himla söt och go är hon min lilla bebis !
ha en trevlig kväll!
Puss&Kram
Saraah

Tjej mys med film och mat : )

Jaa de har varit jätte mysigt! Synd att inte alla flickor var samlade. Men de blir fler gånger.. Vi käkade taco-gratäng : ) mumms! Sedan blev de film, twilight eller hur de nu stavas ;) hehe Den var helt okej, men jag förstår mig inte på när filmer är "overkliga" men helt klart godkänt ändå! : )

Imorgon blr de träning! Uj, vad ja längtar ihjäl mig! BP 70 the best thing ever right now! Nog för att jag är ett träningsfreak, men träning är de som håller mig i form och mitt humör : ) Har jag en "bad, down-dag" så är de perfekt att träna o köra slut på kroppen till max! ME LIKE!!

Nej nu blir de att gå ner till folket och vara sociala : ) Vi hörs senare sen ikväll!
Puss & Kram
Saraah

Midsommarafton : )

Vill hälsa alla mina nära och kära en mycket trevig Midsommarafton! : )



Puss Och Kram
Saraah

Glad midsommar!

Hejsan! Hoppas att allt är bra med er...ser ut som vädret här i Karlskoga iaf kommer att hålla sej som det är nu, med lite sol blandat med moln.. =)
Jag tycker dessa dagar är så fruktansvärt tråkiga! Ingenting e öppet det går bara typ att sitta hemma och ha det gött, men ändå så himla långtråkigt! Känner inte alls för att göra någonting, vi ska iväg till lite kompisar sen, men jag har verkligen ingen lust med det just nu! Är på lite depp humör idag tror jag =S ... Så kan det vara ibland!!

Hoppas iaf ni får en trvlig och kul midsommar!

Var rädda om er

virre

Saknar dej!

Hej du tjejen har det hänt något?? Du har inte varit inne och skrivit någe på bloggen på ett tag, blir lite orolig!! Du vet att jag finns om du vill prata!!

<3

virre

Blogga el inte blogga

A jag har ingen aning...jag vet inte riktgit vad jag ska ta mej till!! Allt som skrivs misstolkas, det är nog så det är, men hade hoppats på att allt inte skulle vara så himla lätt att ta på fel sätt!!....Blir så ledsen..

virre

Då var man här igen... :)

Japp då sitter man på jobbet ännu en dag...men nu är det sista för imrogon är det ju midsommar, kart att det är midsommar när man tittar på vädret, det sk aväl enligt tradition regna??!! Så har det ju varit x-antal år nu och riktigt kallt... Nu önska jag bara att man kunde ta på sej skorna och gå hem men ännu en lång dag på jobbet väntar slutar 16.30 ...gah!! Efter det så blir det kanske att ta sej upp till Sarah och Alex funderar en hel del på om jag ska göra håret ljusare! Hm jag har verkligeni nte bestämt mej än.... Snacka om beslutsångest!! haha

Nej bassängerna väntar höres senare!!

Kram virre

Dax att sova...

Nej Veronica ska krypa till kojs kolla på en bra film och hoppas på att hon drömmer mysiga drömmar!! =) Om jag nu kan somna ;) haha... Jag har inte så mkt mera att tillägga, och jag vet att det är en sista jobbdag innan midsommar!! Imorgon blir det att efter jobbet kanske ta mej till Sarah o Alex salong....skulle allt vilja se till så att håret blir lite blondare var ett tag sedan jag var riktigt ljus! Behöver en förändring!, kanske är en bra idé att börja med håret!! haha

sov gott sötisar
puss virre

Vet inte vem jag är!

Blir bara så frustrerad och har ingen aning om någonting...ibland önskar jag att man hade tänkt efter innan man tog stora steg i livet, jag hoppas verkligen att jag kommer bli lycklig! Men jagvet inte hur riktigt och jag har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta att ta sej dit! Jag bara hoppas på att vägen dit inte är så lång som det känns att den kommer vara, jag vet att livet inte är en dans på rosor men någon gång känns det som om det ska vända! Jag vet inte riktigt vad det är med mej, jag har ingena aning det jag vet är att folk säger till mej att jag inte är den jag brukar vara....är mera reserverad och tillbakadragen och jag blir lite störd på mej själv..!! Jag är verkligen inte den här människan som alltid vill sitta hemma, men det känn som om jag inte har någe val, jag sittar fast just nu och vet inte hur jag ska ta mej ur det! =( Gah jag blir lite störd! Blir less på mej själv!

Puss Virre

Va den du är!


Virre

En bild från karlskoganatta!! ;)

Love You Girls!!!



Alex, Sarah, Annelie, Judy, Sanna & Jag ;)

Det var längesedan jag hde en sådan rolig kväll HELT SJUKT KUL!!! Hoppas det inte tar för lång tid innan det händer igen =)

puss&kram virre

Träning först på schemat!

Yes nu tar ja cykeln och trampar bort till lagret, Body pump it is!

Hinner inte mer!
Hörs sen!

Pusss :)
Saraah

090617

                                                Jag vill ha semester nu!!!!!!!!!!

Det känns verkligen som jag vill ge upp!! Vädret har varit fint och jag har sutit på min rumpa i ett badhus hela dagen och den enda lilla tid jag har sutit i solen var när jag tog en paus! Gah blir tokig det är  nog dags för semester riktigt snart! Jag bara hoppas på att det går fort till den, det är ändå bara 13 jobbardagar kvar =) Får tänka positivt! Men det är riktigt svårt nu!! Så fortsolen skiner är det svårt ;)!! Nu är jag hemma iaf.. skulle suttit bra med ett träningspass sen men det blir inte så...den jag bor ihop med skulle tydligen göra ngt så jag får stå över igen!!

Nej jag har lite saker att göra höres senare!

puss virre

Godnatt : )

Nu blire att hoppa in i duschen, för nu vill ja inte lukta solarium längre : P  Sedan blire att krypa ner i sängen : )
Hoppas ni har haft en bra dag : )

Så med denna bild
(håller på att fixa frillan innan utgång haha) säger jag Godnatt & Sov gott!

Puss&Kram
Saraah



Ååh så fina : )

Dessa Söta och sköna skor fick jag hem idag : ) Vad tycker ni??





Puss&Kram
Saraah

Jag är ensam!


090616

   Nu kommer jag igen!! Är fortfarande på det stadiet att jag inte har en aning om vad jag känner och vill med mitt liv! Jag har ingen aning om det finns en lätt lösning på den saken heller...och jag antar att det inte finns det! Så är det bara =S Finns saker man kan göra ngt åt och det finns saker man bara måste lägga åt sidan!

   Det finns verkliegn folk till allt! och jag tycker att det är bra att folk står på sej med vad de tycker och tänker! Men jag måste verkligen tycka att man borde veta vart gränsen går när man öppnar käften!!!!!!!! Är bara lite smått irriterad! Har anledning till det oxå! Men det håller jag för mej själv! =P

Nej GIRL dax att tänka på sej själv!!!!!


Min fina tjej!! <3

Ta hand om er själva! Man lever bara en gång!

puss virre




Hemma från jobbet : )

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och skall få i mig något att äta. Sedan bär de iväg mot badhuset för att få sig en solning : ) Hur skönt som helst! : ) Vi hörs senare sen.

Skall iväg och hämta ett paket också ; ) Ni får se senare vad de innehåller Wiiiieee! :D

Puss
Saraah

Ledsen för dålig uppdatering! =(

   Ja ni har inte haft orken att blogga...Igår satt jag min rumpa på KArlskoga Lassarets Akutmottagning klockan 12.00 kom därifrån ca 22!! Har haft sånna smärtor i både huvud och nacke sedan jag for i backen i lördagsnatt, en kille kom körandes rätt in i mej, vilket resulterade i att jag slungades bakåt och inte tog mej upp direkt själv... Igår insåg jag att det var nog dags att åka upp och kolla huvudet! Efter många timmar blev det att åka in på nacke och skallröntgen.. Svaret jag fick var en grov hjärnskakning! Så alla ni som funerade på vad det var med mej på MAX i lördagskväll!! KAn jag bara säga att det hade sina anledningar!!!


puss virre

VARNING ALLA KARLSKOGA BOR!!!!!

Drick inte vattnet som är i kranen!! Det är bakterier i vattnet...

Hopp nu får man köpa vatten på affären och dra med till gymmet då :P HAHA

/Saraah

Bra Saraah!

För en gångsskull så äter jag frukost : P haha Mycket gott, Rostat fibrer bröd med 28% ost och gurka : ) Vad äter du till frukost?

Nu har jag lite brottom till jobbet :/ jag är ingen morgonmänniska alls! Jag vill gärna ligga och dra mig in till de sista minuterna :) Men men nu åker sminket på och jobb-tröjan! Vi hörs på Lunchen!

PussPuss

Saraaah

Nedräkning!

37 Dagar kvar tills vi åker till ALANYA!!!


/ Saraah

Recension utav..

BODY PUMP 70!

Body Pump 70 är ett utav dom bästa hittils jag har kört tror jag. Helt suveränt pass! Alla låtarna var jätte bra ihop med alla övningar, de gjorde dom jätte bra tyckte jag! Hela passet kändes som de gick jätte fort fast det var en hel timma : )

uppvärmnings varvet spelades Don't Leave me with the Light On - Danzel. Jätte skön låt till en härlig uppvärmning! Över till ben som var helt underbart att köra många djupa ben böj till Pink - It's All Your Fault.
Att köra bröst till Infinity var också helt underbart man kom in i låten lätt och höll verkligen de tempot/ takt med låten! 
Rygg till Etype är ingen skräll på body pump men kanon bra! Hans låtar är peppand.
En låt som jag inte direkt fastnade för helt hundra var Keeps Gettin' Better med Christina Aguilera. Men alla de repitionerna som var och de sett som utfärdades på Triceps var grymma, helt okej! Men de kanske kommer bli bättre allt är så himla nytt man tänker inte sådär jätte mycket på låtarna man har full fokus på alla repitioner och alla de sett.
Biceps fastnade jag någe så grymt för! Detta kommer bli 3 underbara månader för mina biceps! Nickelbacks låt Gotta be somebody är ju en perfekt låt att köra till! Längtar redan till Nästa omgång! ; )
Utfallen var jobbiga men gick hur bra som hest! Låten som spelades till den övningen var Raindrops (Encore Une Fois) - Sash! feat. Stunt.
Axlar är alltid lika roligt att se vad dom har hittat på. Axlar tycker jag är jobbigt men detta var roligt att köra. Bra att dom inte bara har hantlar eller skivstång utav varierar lite i låten! Låten i sig var sådär den också men den blir väl bättre den med, Thunderstruck - Hinder.
Sedan har vi våran mage, sist men absolut inte den minsta muskelgruppen! Låten, Love Lockdown - Kanye West var helt okej och övningarna var jobbiga och super bra!
Sedan har vi If i were a boy - Beyonce som var till Stretching

WOW Les Mills har verkligen lyckats denna gång! Kör ett pass och berätta vad ni tycker!

Puss & Kram Saraah

Träning next!

Yes idag får jag träna lite själv, de nya body pump passet har release idag : ) SUPER SKOJ! Få se om de är lite roligare och tuffare, de gamla tyckte ja väldigt mkt om men ni får höra mer senare nu skall ja packa väska och ta mig dit bort! : )

Tänker på dig V! *KRAM*

Puss&Kram
Saraah

Lyckad tjej fest!

Haha Ja herregud det var en sådan bra och lyckad kväll igår så de va helt otroligt! : ) Jag håller nu på och får lite kort som togs igår. haha Jag har säkert över 100 bilder och lite video klipp från festen igår  med alla flickorna. Men Tyvärr så har jag ingen sladd här  : (  Björn Rosenström var jätte bra faktiskt, lite tråkigt att de regnade men vi höll igång rätt bra ändå.

Sedan vart de Statt! Haha hur skoj som helst träffade lite gammla folk som jag inte träffat på jätte länge så de var jätte trevligt, sedan dansade vi en hel del. Att dansa och glida runt i 11cm höga klackar en hel kväll är jobbigt, och så jag förstår nog VARFÖR Saraah har ont i fötterna idag haha! Ska man vara fin får man lida pin! ; ) Right? haha

Nej nu blir de att ha de mys och titta lite på tv och sedan sova tror jag jag har varit trött hela dagen! Kanske lägger in lite bilder från igår sedan med : )  Annars kommer dom imorgon! : )

Vad gjorde ni igår?

Puss&Kram
Saraah

När blir man normal efter en utekväll??

Usch det var sista gången Veronica dricker så mkt, det brukar låta så varje gång man känner att det kanske blev lite mkt dagen före!! =) Men gaah!! det här e ju inte klokt!! Tyckte inte jag drack så mkt men jag har samtidigt ingen koll på vad jag gjorde efter klockan tio igr kväll!! haha

Kollade på rosenström vid åtta gjorde vi sedan blev det hem till alex igen och antagligen så drack jag ännu mer då, sedan blev det statt och sedan bar det av mot MAX beställde mat som jag verkligen inte kunde äta för då hade den kommit upp direkt om jag ens smakat på den!! haha ojojoj

Men jag hade en rolig kväll TACK TJEJER!!

Upp and GO !

Yes nu har jag stigit upp, hur trött som helst! Men de gör inget : ) Jag skall iväg till Örebro med Virre! Hur mysigt som helst! : ) Så hon kommer om 15 min så då måste ja vara klar :P måste sminka mig och kamma håret sam ta p-piller osv :P jeje!

Vi ses senare sen hoppas ni får en kanon förmiddag !

Puss&KRam
Saraah

Solning hos syster : )

Var nere och hälsa på syster-yster : ) Sedan bar de iväg och sola : ) Så nu sitter jag här och luktar jätte gott! INTE!! haha skall strax stänga ner här, måste sova för jag skall med Veronica till örebro :)

Vad har ni gjort idag?

Godnatt Puss&Kram

Saraah

: ) Min fredag!

Jag har inte hunnit skriva något mer efter min lunch, vi var till johans mamma o pappa och käkade lite det var hur gott som helst : ) Herregud va mätt man blir usch! Men de var så himla gott : ) TACK!

Imorgon blir de att komma upp i tid för att sedan följa med min vän Veronica in till Örebro för lite makeup och shopping  ; ) Hur skoj som Helst! Blir de fint väder blir de klänning för min del, men blir de skit väder så skippar jag det... även om jag skall ner till statt senare efter Karlskoga Natta. Äh vi får se vilket humör  jag är på..

Hela dagen har varit seg, mina ögon har inte riktigt hängt med kände ja i morse. Vaknade 5 över 9. Jag börjar jobbet 09.30! Så de var bara att slänga på sig allt och sedan gå ner till jobbet. De gick bra jag kom ialla fall inte försent ; )  haha

Just nu sitter jag och lyssnar igenom lite musik. Lazee - Hold on har jag fastnat skarpt för. Även om den inte är sådär jätte ny men hur braaa som helst!!! Den blir de att poppa imorgon ; ) De ska bli så sjukt skoj imorgon : ) Ja längtar hur mkt som helst! Bara vi fliiiickor!! hihi hur bra som helst!

Ne nu blir de att dola lite här hemma... skall ladda min mp3 med så ja kan lyssna på den..

HAHA sitter och strir med min tv - syster :D herregud ja skrattar så jag tjuter! haha

/Saraah

Sanning el lögn??


Lite glad! ;)

Jag har fått mina klänningar idag jag beställde, men funderar på om jag ska behålla båda lägger upp lite bilder imorgon på dem så får ni vara med och hjälpa mej!! Jag har inte tusen ord att skriva så det blir inte så mkt nu utan jag lägger in ett ordspråk ovan. Så får jag se om det kanske blr någe mera senare!!

Puss virre

Orkar inte!

Vet inte vart jag ska ta vägen! VEt inte vad jag ska göra?! Allt jag gör är ändå fel konstant hela tiden! Jag pallar inte att hela tiden höra saker...klarar inte utav att känna mej så jävla värdelös! För jag vet att jag int eär det! Vet att jag varit duktigare på att inte lyssna på vad männsikor säger till mej! Men det finns en gräns för hur mkt jag orkar! Jag orkar inte vara den snälla människan hela tiden och klart som tusan man ska vara trevligt! Men som sagt, ja ni jag vet inte vad jag ska skriva jag blir bara ledsen!!

Virre

Lunch!

Gott nu fick  magen lite mat : )  fick ta en liten senare lunch, jobbade över lite. Så nu har jag bara 1 kund kvar när ja kommer tillbaka till salongen : ) SLINGOR! De är så skoj när man har en helt underbart gullig kund : ) Snart blir de för mig själv att göra slingor också men de blir måndag den 20 juli =/ uuuuh!

Ne nu ska ja ta en powernap! Vi hörs sen !

Puss&Kram
Saraah

Kan bara inte somna ...

Tusan klockan bara tickar på och jag kan bara inte somna! Jag blir inte klok på mej själv detta måste bara ta slut! Annars är jag slut som männsika bara på ett par dagar! Klarar inte av att inte få den sömn jag behöver! Gah!! Hur mkt jag än försöker så bara kan jag inte somna, la mej ute på soffan nu klarar inte utav att sova i sängen just nu! Nej jag ska försöka igen...lägga huvudet på kudden ge det en ärlig chans nummer 20!!!

puss virre

Lyssna till ditt hjärta!

Idag har jag jobbat lite grann, kollat på lillsyrrans skolavslutning, varit ute och ätit med familjen & hunnit med att sola och pratat ut med Veronica.

Jobbet funkade jätte bra idag, fast de inte var sådär jätt mycket inbokat men de gick så bra : ) Skolavslutningen var också helt okej, men jag blir lite fundersam över hur dom små flickorna klär sig och allt. Det är inte studenten nu, ni går ur NIAN! Vissa hade varit till frisören för att få i ordning på håret. Klänningar som var till studenten kan jag tycka, vissa åkte limosin till skolan. Men hallå?! Undra hur de kommer se ut när dom tjejerna går ur gymnasiet =/ 

Lunchen tillsammans med familjen var jätte mysig faktiskt. De va skoj att hela familjen var samlad, utan respektive. Visst kan de vara mysigt och trevligt med respektive med men nu var de mysigast med bara familjen! : ) Maten var god men jag går ALDRIG mer tillbaka till de stället. 55 minuter för att få sin mat och dricka!!! Nej tack! Sedan var de bara iväg och jobba igen : )

Då har man pratat ut lite med Veronica, vilket kändes skönt. Tårar blandat med ilska och en del skratt också : ) Jag vet att du inte mår sådär jätte bra, de syns och märks på de du skriver här i bloggen : ( Kan ärligt säga att de är inte skoj att läsa att du inte mår bra.. Du märkte nog på mig att jag inte vet vad ja ska säga eller göra. Jag blir bara stum och så fruktansvärt ledsen, men så som du har ditt liv nu de får du bara inte ha längre!! Flytta ifrån honom! Du mår inte bra! Vet att de är svårt, men var mycket egoistisk nu! Tänk på dig själv gumman! Jag finns här om det är så jag hjälper gärna till med allt jag kan! De vet du att jag också gör! Men låt allt prat bli verklighet nu, de måste hända nått NU! inte om något år eller några månader utan NU! Lyssna till ditt hjärta!



Jag älskar dig gumman du är bäst! <3

Puss&Kram
Saraah

Varför måste man tänka hela tiden???


Virre


090611

Ja orkar inte vara social inte mera av mej idag =( Det har sina anledningar! Man är inte mer aän mänsklig och jag mår inte bra just nu! Jag känner det i hela mej!!

Virre

3½ timme kvar!

   Gah!! Jag blir tokig! Försöker hitta ngn människa i mobilen som orkar vara social men jag lyckas inte =( Jag har så tråkigt så det finns inte, har iaf tränat klart tjejerna för idag. De åker till Sthlm till veckan för att träna för dem, blir skönt med lite omväxling för dom! Inte samma komentarer hela tiden =) Nej men dett livet är helt sjukt! Bassängerna har ett besöksantal just nu på 2 personer och av en känsla så kommer det inte att ändras på!!

Varför ska allt vara så svårt??

Jag blir tokig, det bara rör sej en massa saker i huvudet på mej, vet inte hur jag ska göra för att lösa det!? Det gör mej vansinnig! Tusan! J'*vla skit!! Att det ska vara så svårt att lösa allt som man har satt sej i! Hm, ja ni vet inte ens vad jag ska skriva...


puss Virre
  

På jobbet!

Nu ska jag skutta in och ta träningen med tjejerna får se vad jag får för mej att dom ska göra idag =)

Höres senare puss virre

Ler på utsidan men denna känsla på insidan!


Känner mej töntig men det är såhär jag känner, och man kan ju inte rå för vad man känner! Till en viss del men man kan inte ändra på vissa saker! Det är bara så....

puss virre

En bild från studion =)



Denna bild fick jag av Sarah den tyckte hon var fin...

Vad tycker ni???

puss Virre

Lite seg :S

   Känner i hela kroppen att jag tränade igår har träningsvär nästan precis överallt!! Men då vet man ju att man har gjort ngt =) Vad händer idag då? Ja ni börjar jobba klockan 13 och sedan så ska jag hjälpa hopparna vid 15.. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Lillasyster kanske skulle komma ner och vara lite social det var ett tag sedan vi pratade med varandra! Har bara blibit ett sms här och där!

   Saknar mina systrar det blir ju inte att man umgås jämt när man inte bor tillsammans som man gjorde när man var mindre! Jag flyttade iof hemifrån oxå när jag skulle fylla 17 så jag har ju inte bott hemma på ett bra tag! Undrar om det kanske är därför jag inte vet vad jag känner för personer i minnärmaste närhet??! Känns som om det kan ha en stor betydelse! Mina föräldrar är helt underbara, jag har absolut inga problem att be dom om olika saker så som ta hand om Ebba och lite andra råd! Är fruktansvärt glad att jag har dom!!

Puss Virre

Torsdag!

Yes nu är jag klar och ska fixa de sista på sminket :) Sedan blir de iväg till lillsyrrans skolavslutning:) ska bli lite skoj:P hon ville såå gärna att vi skulle me :) så söt är hon! <3

Jag mådde mycket bättre igår efter mkt vatten, mat och en skön dusch : ) vart lite orolig för mig själv där ett tag men nu är ja ppå topp idag : ) hihi Idag får vi se med träningen vad de blir för något. Nu skall  jag ialla fall iväg till Lillsyrran och sedan blir de att åka till jobbet. Vi hörs igen vid 13 : )

Vad ska ni göra idag?

Puss&Kram
Saraah

Jag är som jag är acceptera!!


Dagen går mot sitt slut!

   Jag är klar med träning, jobb och studntfirande för idag, nu väntas det mys under filt i soffan och glo fotboll. Är dock inte mkt kvar på den men ändå =) Har fotat lite som jag tänkte lägga upp och sedan blir det ett ordspråk innan jag lägger ner bloggandet för idag =)




Kunde bara inte låta bli att fota detta igår !! ;)

Var riktigt trött i kroppen efter min "runda" på löpbandet idag men ändå så gick umpen helt okej =)

Har ett foto på min kisse som stolt posar!!


Fin fina kizzen =)

Ärligt så ska jag ta mej en macka nu och sedan dra mej mot sängen...Imorgon börjar jag inte tidigt och jag hoppas på att tösen har lust att sova en liten längre stund imorgon bitti så man har chansen ngn gång att sova ut =) Återstår och se!!

Puss Virre

Helt slut i kroppen!!!

Herregud säger ja bara! Nog för att jag ahr kört slut på kroppen tidigare på exempelvis Boxen, men aldrig på body pump som jag gjorde idag. Vart spyfärdig på stretchingen! Ja självklart så spydde ja nu när jag kom hem, herregud. Visst har jag kört slut på kroppen på ett bp pass men inte som idag, hade inte mer än vanligt med vikter men ändå så blev de som de blev idag! men skönt äre när man känner att man har tröttat ut sig :)

Men nej nu måste jag få i mig lite vatten och sedan äta något så ja blir människa igen:S för de här går inte!
hörs sen
Puss / saraaah

40minuter kvar och en trött Virre!

   Nu är det segt! 2 personer ibassängen gör inte direkt att tiden går någe fortare heller! "suck"!! Känns som om jag bara längtar till Pumpen ikväll!! Vill att det ska hända ngt i livet! Absolut någonting positivt! Jag var inne nyss på Nellys hemsida och glodde igenom litte kläder...Hittade naturligtvis en klänning som jag bara måste ha, men jag behöver Sarahs råd så jag väntar på att hon ska gå in och kolla den på sin lunch! Ibland får jag bara ångest! För hur jag ser ut naturligtvis! =) som vanligt!! =) haha

   Men om jag nu bara inte kan låta bli att beställa den så ska ni llt få se den fina här sedan!!

Puss Virre

Färdigsolad & Sprungit klart!

   Gaah!! Gu vad tråkigt att springa! Mycket trevligare att ta en tur ute, men eftersom vädret är som det är idag tog jag löpbandet på gymmet. Tusan vad tråkigt, springa och stirra rätt in i en spegel när man är helt ruffsig i håret och svetten sprutar ingen höjdare! =) Men sånt är livet ! haha Som sagt tio gånger roligare att springa ute! Lite svårt att ta sällskap med ngn på ett band som man tycker själv är lite för smalt!! haha

   Nej vi öppnar om en timme nu, så det är dags för mej att gå och ta lite prover på bassängerna och hoppas på att vattenkavlitén är som den ska! Blir lite mera uppdatering senare...Tog jätte fina kort på en rosa himel igår kväll som jag bara måste lägga ut senare! =)

puss Virre

Godmorgon : )

Ojoj, som virre skrev väldigt synd om alla studenter idag! Jag är ialla fall glad att min student var fin! : ) tråkigt för er ! =/

Nu har jag lite bråttom:( vaknade för ca 15 min sedan och är hur trött som helst! Men måste försöka piggna till. Måste vara klar om MAX 5 Min! så nu blir de att ruuusa!

Vi hörs när jag har min lunch vid 13 :)
Pusss& Kram
Saraah

Stackars studenter!

   Godmorgon! Nu sitter jag på jobbet och som jag skrev igår så händer  det inte mkt här idag, ska strax ta och lägga mej i solariet en stund! Är faktiskt inte lika trött som jag brukar, fast jag vet inte heller om jag är så pigg att jag orkar ta mej till gymmet sedan. Återstår och se vad jag får för mej =) Skulle ju önska att jag verkligen hade lite power i mej dagar som denna!! Men man är seg ibland!

   Stackars studenter i Karlskoga! Det ösregnar ute, jag vet inte hur många år det har varit fint väder och idag så häver det ner ute! Så länge det är uppehåll så är det ju lugnt men inge kul att springa ut med mössan när det känns som minusgrader och regnet står som spön i backen! Nej får hoppas på att det blir uppehåll!



Haha såhär känner jag mej nu!! =)

Nej vad händer i mitt liv idag då? Jo på eftermiddagen så är jag bjuden på studentgallej! Sedan efter det så blir det att dra sej mot gymmet för ett jobbigt Body Pump pass! Det är på tiden igen känner jag! =) Fattar inte att det kan vara så fruktansvärt skönt att få köra ur kroppen, ngt som jag får en kick utav !! haha


Vad gör ni en dag som denna??

Virre

Godnatt! : )



ps, Veronica dina bilder blev också jätte fina, tack för att du tyckte mina blev fina, de värmer hur myckte som helst! : )
Här får ni en ego bild på mig & med detta säger jag godnatt.
Puss&Kram
Saraah

Trött & Svettig :P

Haha ja herregud, nu är jag slut i hela kroppen! Jag körde på samma runda som förra gången fast jag orkade mer i slutet kände jag. MEN Jag vet vad jag behöver införskaffa mig! Ett par riktigt bra joggingskor! För att springa på asfallt är inte sådär jätte bra för mina knän, inte med dom skorna jag har nu ialla fall! =/ De känns lite i knänen när jag har kommit hem och sätter mig ner... inte bra!

Nu blir det en dusch och bara koppla av i soffan/sängen innan jag ska sova. Vi hörs imorgon vänner!
Puss&Kram Godnatt!
Saraah

Ingen sol för mig idag!

Nej det blir ingen solning för mig idag. : ) Men nu sörrni skall jag ut på en promenad, och kanske kan lyckas få in flåset och få en liten joggningstur också! : ) Kommer göra något inlägg sen också efter rundan!

Puss Saraah

Full fart på Saraah idag !

Ja herregud va de är full fart på mig idag. Nu sticker jag och solar med Syrran. Usch sedan äre att ta de lungt för min del.. De blir hård träning imorgon  : ) BODY PUMP! hehe Längtar faktiskt hur mycket som helst!

Nej skramla fram lite mynd och sedan solning!
Hej hopp!
Kram Saraaah

No title ? : )

Mätt i magen ! Nu har vi ätit tacos och städat undan lite grann. Så nu skall jag bara ta ner lite tvätt och sedan hänga en maskin, det kommer inte in några bilder idag för sladden åkte med kameran som johans föräldrar skulle ha. Men men.
Det jag köpte var ett puder från Hm och Maxosol.
 
Maxosol kan man använda för att förbereda huden för solen, minska risken för rodnad och solöverkänslighet. Få en fräschare hudton året runt, förlänga hållbarheten på din solbränna. Minska risken för solrelaterat åldrande, och tillföra din hud och din kropp ett mångsidigt näringstillskott.

De låter som en kanon bra ide! Jag köpte mina på Hälsokost affären. Den kostade 169:- för 60 tabletter. Man bör börja minst 2 veckor före sin utlandsresa om man ska på någon sådan : ) Jag funderar på att börja redan nu : ) Men vet ej de får vi se.

Har ni testat Maxosol?

Puss&Kram Saraah

Att det ska vara så svårt!!

Tusan så svårt det ska vara och ta sej från teven =) Sitter och tittar på Paris Hiltons BFF...ojojoj säger jag bara! Herregud!! Vad går folket på!! haha ... Ska strax ta och hoppa in i duschen för imorgon är det tidigt jobb igen! Är faktiskt lite trött! Imorgon ska  jag köra pump och minst lika mkt vikter osm förra gången annars blir jag lite sur på mej själv!! =)

Nej det blir att ta sej mot duschen nu och sedan krypa upp i soffan till en skräckis om det finns ngn bland hyllorna med filmer som jag vill se...skulle vilja se hela wrong turn 2 hann bara med att se från hälften förra gången...Tur var ju kanske det! Eftersom jag hade svårt att sova bara efter det !! =) haha

Nej puss så länge
Virre

Avundsjuk!

Jag är verkligen avundsjuk på min älskling som kom hem med en ny mobil : ( Jag vill med ha en sådan!! Kommer den ut i rosa så är den bara min de säger jag !! : D

Nej nu skall vi äta tacos : ) Håller på med bilderna från min shopping dag : ) Sedan kommer de upp lite annat också.

Vad har ni gjort idag?

Puss& Kram
Saraah

*Jag mot världen!*


Lite ego! ;)

   Kan bara int elåta bli har hållt mej sedan i lördags när jag fick bilderna på skiva =) Som ni redan vet så var jag och Sarah i studion i lördags och tog litte bilder =). Riktigt kul var det och jag har aldrig stått bakom kameran förut! Nackdelen är att folk tycker och tänker så mkt men ärligt så tyck och tänk då jag skiter i det!! Om detta gör mej glad så tänker jag fortsätta!! Mår jag bra utav det så vet jag vad jag vill!!!
  
Är faktiskt riktigt nöjd med denna!!  Får man vara lite ego???!!!

Sarah min söta, du blir hur fin som helst på dina kort och jag tyckte det var rriktigt riktigt roligt att få följa med! Hoppas på att det inte var sista gången vi gjorde det tillsammans!! ;) Jävla skit med träningen idag och imorgon vet jag inte hur det bli har en arbetskamrats flicka som tar studenten! Men ja bara måte träna imorgon blir int emkt utav det anars denna vecka och jag vill!! Måste verkligen nu!!!

Nej imorgon är det jobb iegn konstigt?? Inte alls! =) Jag börjar 7 imorgon men har nada att göra tills vi öppnar klockan 11.30 så det blir att ta det lugnt! Sola, träna litte och ta en skön dusch!!

Ha de gött så länge puzz

åååh!

Väl nere på Expert så skickar vi in vårat usb minne i maskinen, och märker att vi har 91 bilder och att om vi bara lägger in 9 bilder till så blir de lite billigare. (inte för att jag är snäl absolut inte) De blir nog bättre om vi tar hundra ist för nittioen. Så vi fick åka hem igen och nu skall vi ner IGEN! åååh ja orkar inte  med mig själv snart tror ja:) Hungrig är jag också så snart måste jag ha mat. Kanske därför ja inte har mitt bästa humör kanske haha Förlåt Johan <3 : )

Nej nu skall jag iväg igen vi hörs sen : )
Puss&Kram
Saraah

Hemma igen..

Nu sitter jag hemma och håller på att föra över bilder och kolla igenom allt från Mallorcaresan.. Jag är så fruktansvärt rastlös ja orkar inte bara sitta still idag =/ Så nu kryper de i kropppen för de här med att kolla bilder tar en sådan lång tid tycker jag, de känns som de ialla fall : P Ang träningen idag så får jag köra ett pass själv... Vet ej vad o så men kanske i gymmet.. Vad vet ja heller inte.. ikvälll blir de promenad ialla fall de måste jag göra!

Ni skall få se vad ja köpte på stan senare,
Puss&kram
Saraah

090609

   Hej alla söta!! Jag hann inte blogga imorse! Försov mej som skrutt imorse, ändå så var jag vaken vid halv sex, men av ngn anledning så somnade jag om  =) Men som tur så har jag snälla arbetskamrater som hjälper mej =)!! JObigaste är ju att hela dagen är verkligen helt och hållet förstörd!! Ville träna idag men det blir inget med det, sambon har ju bestämt sej för att träna och det är klart att han går före mej!!! INTE!! Fan vad trött jag blir! 

   Nu har jag bara 2½ timme kvar! & det känns fruktansvärt skönt!! Då blir det att hämta tösen och sedan hem och laga litte mat som alla andra dagar, jag har faktiskt varit duktig och fått in att ha med mej matlåda till jobbet! Kan tycka att jag bli en mycket bättre männsika på dagarna om jag får mat i magen! Ska nog ta tag i mej själv och springa på löpbandet! Jag har det väldigt gött mpste ag säga, fruktansvärt skönt när man kan ta sin paus genom att gå ner och träna! =) Snacka om möjligheter, men det är faktiskt riktigt skönt att ha det gjort och sedan nu när jag vet att jag inte kan åka iväg och träna ikväll så blir det att jag verkligen måste ta mej dit! Vägen är inte lång men det är fruktansvärt jobbigt att bara öppna dörren till gymmet!! Gah vilken olust jag har med allt just nu!!

Vad gör ni en dag som denna???

Kram Virre

Stan med Fanny : )

Nu sticker jag  ner på stan med min kära vän Fanny : ) Vi hörs sen !

Puss och Kram
Saraah

GLÖM EJ!!!!

Sanna komihåg fixa PASSET på torsdag vid cirka 17.oo!!!!


/
  Pusss* Saraaah

Ledig dag : )

Känns så skönt att ha en ledig dag i veckan, kanske både för att jag har 2 jobb och sedan för att få in mer kunder till en början på salongen. Vad jobbar ni med?

Jag hade tänkt att vakna tidigare idag men jag avr så fruktansvärt trött så jag vaknade nu preics! Hur skönt som helst! Jag bör ta en dusch och sedan knalla ner till stan en sväng men jag tänkte sega lite till faktiskt : )

För sedan har ja fullt upp HELA dagen  =/ Suck! men men sakerna försvinner inte bara utav sig själv :P
Nej nu får ja allt röra på min röv om något skall hända här : ) hehe

Vad ska ni göra idag ?

Puss&Kram Saraah

Baluppsättningar 2008 - 2009!

Baluppsättningar år 2008









Baluppsättningar 2009






Dessa har jag gjort : ) Vad tycker ni ?
Puss & Kram
Saraah


Gaah!!! Jag blir tokig!!!

Detta blir bara ett inlägg att spy galla över känner bara att jag måste får ur mej saker! Nu är det fan bara att ta tag i saker som jag vill det kommer inte att hända ngt om jag inte bestämmer mej för att här och nu så måste det ske en förändring! Det kan bara inte få vara som det är just nu, inom mej kokar jag! Jag vet varför men jag vet inte vad jag ska göra åt det, jag vill inte att ngn blir sårad men jag vet att ngn kommer att bli det!! =( Vill bara spy ut allt som jag bara stör mej på och som jag vill ska ändras på som jag vill ha det! Jag vet att jag låter som en idiot, men jag klarar inte av vissa saker jag bara måste se till att det blir bra för mej, kan verkligen inte gå och må så här! Ena stunden är allt hur bra som helst och i den andra så skulle jag bara kunna slå näven i väggen!!!!!!!!!!

Jag bara måste måste komma härifrån ett tag!! Jag räknar ner dagarna nu så det finns inte...Jag längtar till semestern medans jag vet att jag inte har en aning om vad jag ska hitta på med tösen men något med karuseller och bada blir det iaf! Det har jag lovat!! =) Sedan känns det som om man bara går och väntar på att om 6 veckor drar vi ifrån detta landet i 2 hela veckor!!!!!

PUSS Virre

Vill ha semester nu!

Jag längtar så fruktansvärt mycket tills vi åker till Turkiet - Alanya! Nu är det bara 44 dagar kvar! Helt underbart skall de blir!

Här kommer en bild från Mallorca visst ser det härligt ut?



Puss & Kram
Saraah

<3



Ni ska veta att jag inte bara tar ett visdomsord eller ordspråk och lägger upp! Alla dessa som jag har lagt upp speglar hur jag mår just den dagen...som ni säkert vet och har märkt så har jag varit nere ett tag och är det fortfarande!

Virre

2 år sedan idag!

Ja på pricken idag är det 2 år sedan jag gick ur gymnasiet, alltså tog studenten och gick på bal!  Usch när man börjar titta tillbaka så känns de som att tiden har gått så himla fort! Aldelles för fort! Har jobbat nu i 2 hela år. Har två jobb idagens läge vilket jag snart inte klarar av, de är sjukt jobbigt att både jobba dag och natt. Men de funkar  nog ett tag till. Idag gjorde jag två flickor fina i håret : ) Ni kommer självklart få se bilder sen. Hinner dock inte nu, nu blir de lite att röjja här i lägenheten och sedan träna tror jag!



Vi hörs sen sötisaar!
Puss och kram
Sraah

Söta från Vila ;)

Titta vad jag hittade och jag är helt kär i den vita! En sådan vill jag bara ha..så det blir kanske en sådan till lön skulle inte sitta dumt! Jag gillade den verkligen ;) Märket är ju VILA och det finns ju på de flesta jon&jonna eller vero moda butiker...så kanske ska man titta n där först o prova istället för att beställa på direkten =)



499kr... Nelly.com

Ja ni det är inte lätt det där, snakc om beslutsångest! Var iväg förut och tränade hopptjejerna tösen bestämde att vi skulle ta med oss kameran och så fick det bli! Hon var dock mest intresserad av att ta kort på bubblorna som man trycker fram på en knapp på väggen!! Helt lyrisk och skulle trycka konstant hela tiden!!!

Virre

Bli piggare & gladare!

Här kommer lite förslag efter en idé från Ultra Tan på vad just du kan göra för att få in den rätta vår-/ sommarkänslan! (Sverige är ju långt.)

  • Ät mer frukt - alldeles för få i vårat avlånga land får i sej den ofta rekomenderade mängden frukt, 500g per dag. Ät mer äpplen, päron, bananer, ananas och apelsiner och må bättre!!
  • Ta en cykeltur - eller varför inte ta cykeln till jobbet? Att cykla är bra träning, miljövänligt och det ger dej faktiskt en härlig vår-/ sommarkänsla att cykla i vårsolen!
  • Läs en bok i vårsolen - hitta en skön plats där du i lä kan sitta och läsa en bra bok samtidigt som solens strålar värmer ditt ansikte!
  • Gör en egen smoothie - visst, man kan dricka smoothie och nypressad apelsinjuice året om, men det är ändå något vår- sommaaktigt över att dricka en smoothie med färska bär!
  • Sätt dej på en uteservering - trotsa det kanske fortfarande lite kalla vädret och sätt dej på en utav alla de uteserveringar som snart börjar dyka upp. Ta på dej ordentligt med kläder, svep in dej i en filt eller välj ett ställe som har infravärme! Mer vårsäkert kort än en uteservering finns inte här i Sverige.
  • Byt ut dina parfymer och krämer- alla borde ha två uppsättningar sv dessa, en för vintern och en annan för sommaren. Citrus är en av de dofter som påstås få oss att känna oss extra "våriga"!
  • Förändra dej - klipp dej, skaffa nya glasögon eller bara köp något litet nytt!
  • Ät din första glass - redan nu har sommarens nya glasser introducerats och man måste ju börja prova redan nu för att veta vilken som ska bli ens favorit.
  • Motionera mer - är du en av dem som tycker att träning är tråkigt? På våren och försommaren är ursäkterna färre. Fotboll, joggingturer i skogen, inlineåkning, yoga eller bara vanliga promenader.
  • Gå ut och lyssna efter vårtecken och fåglarnas kvitter när de börjar komma tillbaka från sydligare breddgrader och ljudet av när de sopar gatorna (då vet vi att det inte kommer någon mer snö) och lukten av grus som det medför är definitivt två vår- eller försommartecken att njuta av.
Lite sent påtänkt men bättre sent än aldrig..

Jag har kommit hem från jobbet för en stund sedan och är jätte trött, men jag vågar inte lägga huvudet på kudden i soffan för då somnar jag! Ska träna simhoppstjejer om en timme ungefär så det är bara att hitta på ngt att göra tills dess...Är nog inte så svårt om man bara kollar runt sej!!!

Kram virre

Åh det blir fint väder idag! =)

Herregud jag hade nog behövt de där timmarna med sömn som jag istället beslöt mej för att glo igenom halva nätet igår! Seg som tusan var jag i morse, det var ju inte nog med att jag ställt klockan på kvart i sex och hade naturligtvis hoppats på att det var så länge jag skulle få sova...Men icke sa nicke tösen kom in i vardagsrummet när klockan slog fem och den första tanken jag fick vara att jag helt hade försovit mej! Men nej nej, och det visas ju inga barnprogram så tidigt så det var bara att knata sej upp ur soffan =)

Ja ni, jag låg faktiskt en liten stud igår och funderade men blir som sagt inte riktigt klok på mej själv, men som sagt jag måste se till att göra det jag vill och inte se till att styras för mkt utav att jag har tösen, samtidigt som jag vet att det inte skull evara några som helst problem att göra det jag vill...MEn det finns ju en till part i det hela och det är ju min sambo, jag vet att han int evill att jag ska börja plugga eller vad det nu kan vara jag bestämmer mej för...Grejen är den att om jag väl bestämt mej så hoppas jag att han inte står ivägen för vad jag känner att jag vill, utan att resten löser sej efter hand!

Vad gör ni en morgon och dag som denna??

puss virre


Jag har försökt i 2 timmar nu =(

Jag kan verkligen inte somna, beslutade at gå ut och lägga mej på soffan och sova orkar inte ligga i sängen inatt.. Känner inte för jätte mkt nu mera. Långt inne vet jag vad allt handlar om men jag vet inte riktigt vad jag orkar med just nu?! Blir bara störd i huvudet ju mera jag tänker på det =( Usch om man ibland bara kunde låta allt vara åt sidan för en stund! Jag är rätt så duktig att göra det när jag är på gymmet, men det blir en annan sak då måste jag fokusera mej på vad jag ska göra just då och ingenting annat räknas just då!! Känns dom om jag skulle behöva flytta dit ett tag =) haha..

Ska glo en film nu och försöka att inte tänka för mkt på allt!

kram virre

Godnatt : )

Nu ska Saraah gå och lägga sig tror ja, jag börjar bli rätt trött. Jag måste få lite sömn också för imorgon blir de att göra 2 Baluppsättningar då måste ja vara pigg och noggrann : ) Ska bli hur skoj som helst. Kameran följer med också så de blir roligt! Ni får självklart se resultaten : )

Hoppas ni sover gott, vi hörs imorgon sötnosar!
Puss & Kram
Saraah

Nu vet ni...

Nu vet ni... Vilka vi är och hur vi ser ut om ni inte redan visste det. Fixat lite bilder till bloggen, Så jag la upp den på Headern samt bytte färg och bakgrunt. Lite skoj med lite nytt. Bilderna som Veronica la upp här nedanför i ett inlägg var så himla söta tyckte vi! Hehe  Vad tycker ni?

Tack Veronica för dom fina orden, jag kan bara säga desamma till dig! Du betyder mest för mig, och dig kommer jag ha som vän livet ut. Du har så rätt så, jag kommer aldrig dömma dig för något! Jag tycker du är så bra på allt du gör så jag behöver inte dömma dig! <3 Love you! : )

Puss&Kram Saraah

Ni avgör hur erat liv ska se ut!


Bakom kulisserna =)

   Som ni alla vet så var Sarah och jag i studion igår! Jag har två kort som jag bara måste lägga upp!! Haha ser ut som vi är tolv och inte kan klä och fixa oss sjäva!! Haha Men jag tycker de är söta! =)


Måste ju vara med och rätta till kläderna!! =)



De här är min favorit!! haha eller vad säger du Sarah!!??

Jag är så fruktansvärt glad att jag har dej i mitt liv och skulle aldrig klara mej utan dej! Det spelar inte dej ngn roll hur jag är utan jag blir accepterad för den jag är! Du skulle aldrig dömma mej, därför har jag fullt förtroende för dej! Det vi säger till varandra som vi vill ska stanna där gör det!!! Du ska bara veta hur j*vla mkt det betyder! Vi har ju inte varit kompisar speciellt länge! Men jag vet vart jag har dej! Älskar dej någe sååå grymt mkt!! Turkiet veckorna kommer bli de roligaste vi gjort ihop!!

puss virre

De kryper i kroppen på mig!

Jaa jag sitter och har pratat med en vän till mig om träning. Man ska inte prata träning med mig, de slutar att ja blir så taggad på att träna så jag måste göra de NU! De blir nog en promenix ikväll! :P

Nej nu blir de hänga en tvätt sedan ut o spurta en snabbis:) 
Puss och kram
Saraah

Söndag igen då.

Oj va dagen har gått fort! Men kanske inte så konstigt när man sov till 15.30 :O
Jag jobbade natt och kom hem vid lite efter 07. Natten gick väldigt bra, hade lite strul med inbrott i bil och sådär men de löste sig nog ganska bra ialla fall tror jag : )

Sedan när ja vaknade blev de att laga lite käk, korv och makaroner. De va faktiskt gott va så länge sedan jag åt det : )

Körde även Body Pump idag de gick sådär, Benen funka bra idag! Dessvärre med rygg och biceps. Vet inte vad de som var med mig idag, kanske var lite trött efter att ha jobbat hela natten. Förövrigt blev passet bra, dock lite irriterad efter. En massa snack som jag bara inte blir klok på men men de är en annan femma!

Nu blir de att spela lite musik och städa lite : ) Vad ska ni göra ikväll?

Puss&Kram
Saraah


Solen lyser med sin frånvaro!

   Godmorgon alla sötingar! Klockan är strax tio och idag har jag fått sovit till tsrax efter nio =) Det är jag glad för nu känner jag mej lite pigg iaf, had ejag sovit längre hade jag ändå varit som ett kolli när jag väl var tvungen att gå upp...Varje helh nu ett tag har antingen jag eller sambon jobbat, det känns könner ingen samspelthet mellan oss överhuvudtaget! Som jag har skrivit hela veckan så vet jag ju inte riktigt vad jag känner! Tusan att allt ska va så himla svårt konstant hela tiden! Vet inte riktigt hur man ska tackla saker =( Man får ta det som de kommer...

   Idag består min dag utav ja ni inte alls mkt =) Känner att det är skönt att inte ha denna dag uppbokad för att man vet att man ska upp tidigt imorgon och jobba...Ännu en vecka sista veckan med "normalt" jobb!! Vecka 25 börjar vi med sommarsimskola! Känner mej frusen jag bara tänker på det! =) Sommarsimskolan håller vi igång från vecka 25-27 alltså 3 veckor... En riktigt bra sak för att få barnen att få mera koll på vatten plus att kanske bli av med både vattenskräck och lära sej att man bara int ehoppar i utan väntar och lyssnar på föräldrarna om man är ute och badar!

Vad gör ni en dag som denna??

Kram Virre

Jobb, jobb & jobb!

jaa som ni har läst rubriken, så sitter jag på jobbet igen. Hade ingen som helst lust att jobba ikväll. Jag är fruktansvärt trött och vill bara sova. Men icke sa nicke! De går inte sörru : ) För någon måste ju hålla koll på allt här bakom disken och hela hotellet faktiskt!

Idag har varit en fullspäckad dag. Blev väckt idag vilket jag inte ville men men.. Jag behövde all sömn ja kunde få. Skulle vara iväg till Studion vid halv tre. Packade och duschade, sedan bar de iväg mot salongen där jag fönade håret och där mötte Veronica upp mig. ( Ja gör allt för dig hoppas de är bättre nu! ) Vi åkte ner till Studion och packade in alla grejer, o fy f*n va grejer de blir när man ska fottas lite grann bara. Vi kommer visa lite bilder här o bloggen, kommer nog snart upp en snyggare design men lite utav dessa bilder : )

Det var super skoj att fotta med Veronica, att se henne må bra, se hur hon verkligen fick en liten kick. Du är fin Veronica, jätte fin! Det är bara du som måste se det. Jag hoppas jag fick dig att inse att du är en fin människa. För du fick jätte bra bilder idag! *Lite avis* ;) Du är bäst! <3

Puss&Kram
Saraah

*Fördomar!*




090606

   Då börjar även denna dag gå mor sitt slut, Sarah åkte precis ifrån mej! =( Det var dags för henne att fara till jobbet...Tror att hon inte riktigt kände för det idag. Kan verkligen förstå henne! Kan inte vara roligt att alltid varannan helg vara uppbokad på jobb!
   Denna dag har gått fort och jag har haft fruktansvärt roligt! Har fixat håret och sedan gav sej Sarah och jag till studion för att ta lite kort! Jag var verkligen fruktansvärt nervös! Men det släppte efter ett tag och tror kanske att jag ska vara nöjd med bilderna eftersom det var första gången...Han som fotade var verkligen ur snäll!! Som sagt jag var nervös, emn kände inte att jag behövde oroa mej för ngt! =)

  Så det blev ett antal bilder så vi har lite som vi både kan lägga upp här plus att vi kan behålla några själv eller vad säger du Sarah!!?? haha kul jag har haft med den tjejen idag! Det var längesedan jag skrattade så mkt ! =)

Nej det blir ett ordspråk nu så ska jag dra mej till sängen, måste först tvätta bort allt smink!! Gahh orka!! =) Men ett måste ingen bra idé att somna med =)

puss virre

Godmorgon! 090606

   Hej alla söta vakna nu kommer snart tjejen som skah jälpa mej med mitt hår! Gah vad trött jag är idag oxå, undrar när detta vänder! Hade hoppats på att det skulle va lite bra väder ute, just nu så rehnar det ju inte iaf, men hade inte suttit fel med lite sol! Det gör det iof aldrig! Känner av lite i ryggen idag men det blir en tablett nu så kommer jag inte känna utav det om en timme ungefär!

   Jag har faktiskt lagt resan på hyllan för ett tag, har en hel del annat att ta hand om innan den sker! Det känns faktiskt riktigt bra för då behöver jag inte längta så mkt som jag vet att jag gör! När jag tänker på det nu så längtar jag någe så grymt! Sol sol och åter sol är det som väntar när resväskan och fyra förväntandsfulla tjejer sätter sina fötter på Örebro flygplats den 22 juli!! JIiiiiha =)

Lägger in lite bilder sen på hur håret blev så får ni tycka till!!
kram virre

Breakfast!

Nu blir de att plocka fram och koka lite ägg. Jag är jätte trött och bara längtar till sängen är  min !

Vad äter ni till frukost?

Puss&Kram
Saraah

Recept 3: Indonesiskt

indonesisk mat för 4 personer.

Du behöver:
500gr strimlad fläskfilé
Marinaden:
½ dl kinesisk soya
2 dl äppelcider (inte äppelcider VINÄGER)
1 st hackad gul lök
1½ tsk curry
½ tsk ingefära
1 pressad vitlöksklyffta

Du blandar samman marinaden, lägg sedan i den strimlade fläskfilén i marinaden och låt stå i cirka 2 timmar i kylen!
Värm en stekgryta (utan smör), ta sedan köttet från marinaden och lägg i grytan. Låt den fräsa och häll på 1 msk vetemjöl och häll sedan på all marinad över den frästa fläskfilén. Låt detta stå och puttra en liten stund!

Detta serveras med; Jordnötter, Annanas, Olika Chutney smaker, Jasmin ris eller vanligt basmat ris. Lätt att bjuda på och super duper gott!

Har tyvärr ingen bild på detta recept. Lägger in en när jag har lagat detta och sedan tagit ett kort på de så ni får se : )

Kram Saraah

Lite pyssel och hjärngympa

Nu har jag suttit lite och ändrat lite grejs här p åbloggen, fast bara lite småsaker, som stilen på texten o lite mer färg. : ) Vill inte göra för mycket heller, Veronica måste vara med : )

Nu har de blivit en aning kallare här nere i lobbyn, jag snodde med mig min darling´s tröjja, den var mycket skönare : ) hehe

Snart kommer jag lägga in ett smaskigt recept på Kina mat! Va berädd!

Puss & Kram Sarah

Old Stuff : )

Nu sitter jag och kollar i min gamla kalender : P Lite skoj faktiskt. Där hittar man lite allt möjligt, bland annat allt detta : )

 När jag har haft kunder på dagarna på jobbet(salongen).
 Hur mina dagar såg ut, planer för dagarna.
Olika möten som jag har varit på , samt utbildningar.
Träning inför mitt gesällbrev som jag skulle ha, och hade.
När jag körde med körskolan : ) plus uppkörningen och hela den biten.
När mina nära och kära fyller år. 
Uppsättningar, som jag och sysster yster gjorde på modeller till modevisningar osv.
När min kära darling jobbar.
Olika kvällar som jag har varit ute och umgåtts med mina vänner.
När jag har bjudit hem personer på middagar : ) och även varit ute och käkat med flickorna.
När jag har bokat tider till tvättstugan, inte lika skoj men måste göras.
Bytte julklappar med folk hehe
Olia resor som jag har gjort, sälen över en nyår, ullareds turer : )
När vi åkte på konsert i Globen, på Rihanna!
Sedan när vi skulle klä våran vagn och studentlunch osv. 
När jag började jobba här på hotellet,
När jag har semester, Kroatien resan över midsommar afton och 2 veckor frammåt.

Där ser ni en hel hög med massa anteckningar, sedan finns det mer privata men de håller jag för mig själv ; )
Vad och hur mycket anteckanar ni i eran kalender?
Kram Saraah


*Var dej själv*



Tänk på att det är dina beslut som avgör din framtid!!

Virre

Har en hel del att göra imorgon...

Hej ni...nu är dagen snart slut och jag bara vet hur mkt jag har att göra imorgon! Det händer en del som jag bara måste ha koll på och samtidigt får jag inte glömma ngt!!! Som ni ser så har jag en hel del att göra imorgon och jag hoppas att allt ska gå bra =)


Om jag ska vara ärlig så är jag väldigt nervös över imorgon, hoppas att jag blir nöjd med håret ska lägg ain lite mera slingor sen ska hon få toppa håret oxå...alltid lika skönt att få det gjort så känns det riktigt bra sen =) Men jag avslutar dagen som vanligt strax med ett visdomsord! Och hoppas att ni får sov så gott i natt...hoppas att Sarah får en oki natt på jobbet med lite folk att prata med, kanske blir en hel del inlägg på bloggen för hennes del oxå!

Sov gott!! puss virre


@ Work!

Nu har ja kommit till jobbet och har allt under kontroll : ) Det är många gäster men nu är de nästan tomt här nere. Våran frukost som vi har här får jag öppna imorgon innan jag slutar mitt skift. : ) De blir bra för då har jag lite att göra vid de sista timmarna : )

Nu har jag 7½ timma att blogga på ! Ska bli jätte skoj faktiskt! Detta får ni läsa om inatt: Nytt recept, lite fakta om vissa saker, lite smått och gott! : )

Vad vill ni läsa om?

Puss&Kram Saraah

Sitting in my little room!

Yepp, nu sitter jag hemma hos mamma o pappa i mitt lilla rum, jag skulle helst vilja byta nu och få lite ordning ränsa bort all skit! Men kan ej göra de förns syrran har tömt sitt rum : P hehe Men men får se när hon har tid och så...

Nu börjar ja jobba om ca 45 min =/ Har verkligen ingen lust att jobba ikväll, har ingen ork men men de är ett jobb som skall skötas : ) Hoppas natten går bra och hela helgen för den delen : )

Vad har ni för jobb?

Puss saraah

Väntan på att jobba...

Just nu sitter jag bara hemma och väntar på att jobbet skall bli av... Hörde med Veronica ifall vi skulle ses men tror inte hon var så sugen på de. Men vi ses imorgon ändå.

Ikväll/Natt blir de en hel del bloggning för min del. Har en del roliga saker : ) Stannar någon uppe med mig inatt?

Puss&Kram
Saraah

Funderar på att ta en runda!

   Veronica sitter ärligt här och funderar på om hon ska ta och springa en sväng när sambon kommer hem tror att jag skulle behöva det! Behöver tänka på någonting annat än vad jag gör när jag sitter inne! =( Har ingen lust alls med ngt just nu utan känner mej bara nere och deppad.. Har varit och hämtat lite grejer på lagret inför fotograferingen imorgon, gissa om jag är nervös! =) Gillar inte att vara med på kort, men det ska bli riktigt kul att ngn som vet hur man gör ska göra det =)
   Jag kan säga att det inte hör till det normala att jag funderar på om jag ska gå ut och springa....men jag tror faktiskt att det hjälper en hel del, som sagt jag kan bara dra på hög musik i öronen och bara lyssna och springai det tempot som jag känner att jag vill.

Så vi höres sen när jag kommer hem!

Vad ska ni göra i helgen då???

puss virre

Tänk om man kunde vara upp till öronen förälskad!

   Jag skulle verkligen vilja ha den känslan ngn mera gång i mitt liv, förhållandet som jag har nu vet jag inte riktigt om jag var till öronen förälskad...Kanske till en början det var ju så längesedan! =) Som sagt skulle det inte vara så dumt att få den känslan igen! Jag orkar verkligen inte sitta här och deppa bara vänta på att dagen ska gå och att man ska komma hem till det man tycker är jobbigt....Just nu känns det som om jag vill stanna här och aldrig mera åka hem!! Jag skulle vilja ha den känslan att jag saknar ngn när jag är på jobbet och bara längtar efter att komma hem och få en mysig kram!! Så säger detta till alla er därute!! Ta hand om varandra!! Visa att ni älskar varandra !! En kram gör mkt!!!

   Jag tänker ta atg i detta nu tänker inte stå och ta en massa skit, nu är det slut spelar ingen roll hur ledsen jag blir så ska han inte få trösta mej!!!! Behöver er tjejer!! Tror inte jag klarar detta själv!!



Var rädda om varandra!! <3
Virre

090605 Så arg så det finns inte!

Gah!! Är såå trött på vad människor tycker och tänker går snart i taket! Vet inte vad man ska säga till männsikor som inte lyssnar!! Hur ska man få folk att förstå att man blir sårad över vad dom säger och kanske vad man får höra i efterhand! Vet verkligen inte vad jag ska göra undrar när man går över gränsen för vad man orkar själv!


Jag börjar faktiskt bli lite rädd för mej själv och jag vet verkligen inte hur jag ska ta situationen, vet verkligen inte vem jag ska prata med, för vill inte att det är ngn stckare som ska få ta en massa skit från mej! Vill ha råd och kräver inte att jag ska få dom för jag vet att man inte kan sätta sej in i en annans situation bara sådär....Ni som känner mej vet hur jag är! Undrar om jag behöver utrymme ?? Behöver kanske en spark i rumpan!!?? Inte lyssna på när folk säger och anser att man är en dålig mamma!!!!

Jag har oxå ett hjärta!! Vill att det finns gränser för vad mans säger till personer??!!!

Virre

Jihuuu Fredag!

Äntligen fredag, men de betyder att jag jobbar två skift idag. Men men nde gör inget för då får ni mycket mer att läsa ikväll/Natt : )

Idag jobbar jag till 16.00 för sedan skall jag iväg och fira min kusin som tar studenten : ) Vilken kännsla att ta studenten alltså! Helt underbart! Tar någon här Studenten?

Nej nu måste ja duscha och sedan sticka till jobbet. Vi höres vid 16. Ha de gott
Puss&Kram
Saraaah

*Lyssna på ditt hjärta!*



Virre

Hej ni söta =)

Veronica lägger upp lite fina bilder som jag har tagit var tvungen att prova kameran lite =)

Kronljus! =) Fina tycker jag


Tycker det blev ett fint sken på denna! =)


Älskar färgen på dessa blommor =)


Veronica har börjat med sina tankar igen och kan lova de är många och a konstiga en del utav dom =).. Hade ett kuvert på jobbet när jag kom dit idag, lönehöjning! Alltid lika välkommet! Bara hoppas man får behålla jobbet, kanske blir lite tråkigt för er att sitta och läsa men man är ju orolig och det kommer jag vara tills den dag som säger att jag inte behöver oroa mej! Tänker minst hundra gånger om dagen hur jag vill att mitt liv ska se ut! Eller snarare hur jag vill att mitt liv ska se ut! Alltid blir det lite olika...vet alltså inte riktigt vad jag vill...

Har varit lite utav en deppardag idag, hoppas verkligen på att jag är på ett bättre humör imorgon och att helgen blir någorlunda lyckad! Blir förövrigt en mkt lugn helg =) Nästa helg är det ju Karlskoganatta!! Så då ska vi ha det kul igen tjejer!! Jiiiiha =) Tror Veronica ska sluta tänka så jävla mkt! Skulle nog inte skada =) Bättra på självförtroendet en del och bara inse att jag är jag och ingen annan!!

Puss på er nu!
Sov gott! Virre

Recept 2: Smarrigt Värre :)

Ni köper jordgubbar, till dem kan ni äta glass eller bara som dom är. MEN! Jag blev helt såld på detta recept som man skall hälla över jordgubbarna! Jag äter inte jordgubbar utan detta på. 



Ni gör såhär: Ta cirka 3 lime, dela dem på mitten och kläm ut så mycket saft de går, sedan tar du en hel del med rörsocker och häller i de, ni kan göra detta i ett glas. Rör om så sockret löser upp sig, fast när ja sa mycket socker menar jag verkligen mycket. Man får köra lite på känn. Rensa alla jordgubbarna dela dem i bitar och häll dem i en storskål, för ni köpte väl mycket jordgubbar? ; ) Sedan tar du limesaften med sockret i och häller över alla jordgubbar och rör om.

Sedan är de bara att smaka och njuuuta! Jag älskart! Berätta gärna vad ni tyckte : )
Kram Saraah

Back home : )

ååååååh nu skriker min kropp efter en dusch och sedan sängen! Nu har jag kört slut på mig själv riktigt mycket kan jag säga er. Ist för att gå en snabb runda i jätte högt tempo så tyckte ja att det var så kallt så jag bestämde mig för att springa en bit, de va trögt och sedan gick jag en bit men sedan gav ja mig fan på att ja skulle springa mer. Så jag vände och sprang hela vägen tillbaka. Nu är jag väldigt nöjd och stolt över mig själv!

Men nu blir de en snabb dusch och sedan läggdax för min del! Receptet kommer snart!
Godnatt, sov gott alla läsare!
Puss&Kram
Saraah

Kvällspromenix

Japps nu blir de en runda för mig : ) Vi hörs när jag kommer tillbaka då skall jag ge er ett gott recept till alla super goda jordgubbar som skall ätas i sommar! Ni väntar väl?

Kram Saraah

Uppsättningar är på G !

På måndag har dom balen här i stan, Det vill säga jag är fullbokad den dagen. Ionsdag hade jag en tjej som jag gjorde en provomgång på. Det berättade jag om, och ni ska få se resultatet nu! : )

Det skall ändras lite, eller ja det håret som skall hänga löst skall lockas lite hårdare plus att lite småhår skall lockas in . Både hon och jag blev nöjda, hon ville ha något ovanligt men ändå något som var hennes stil. Det var så himla skoj att höra hennes kommentar när man visar i spegel. Alltid lika nervös för deras kommentarer : P hehe Hon blev nöjd och det är det som är viktigast! Jag vart ochså jätte nöjd : )



Vad tycker ni om min uppsättning på Emma?

Kram Saraah

Egotime!

Japp lite ego får man allt vara va? Här är jag precis innan jag åkte till örebro i lördags morse :) Pssst jag ska kamma håret precis där, så jag gick inte ut så ; )


Kram Saraah

Hoppas att garantin gäller!

Min laddare till datorn har gett sig typ, nu ligger sladden på ett speciellt sätt. Ändrar den läge börjar ja fasen gråta! Jag som hade tänkt att blogga en hel del ikväll :( Men men ja gör väl så mycket ja kan så länge datorn är i liv så att säga :)

Vad beroende man är egentligen med sin dator :P Är ni beroende av datorn ibland?

Kram Saraah

Tänk om man kunde vara morgonpigg!!

   Finns inte en chans på denna jord att jag orkar gå upp när jag borde! Det finns verkligen inte...har inte det i mej, det är skönt och ligga och dra sej en stund till jämt!! Måste vara nere i en svacka nu! Ska strax platta håret och sedan lämna tösen hos mamma o pappa för hon vill inte gå till dagis idag!..  Åh gah jag bara måste göra ngt åt mitt hår, såhär kan det bara inte vara! Usch fy hemskt! Har faktiskt ingen träningsvärk idag och har inte ont i ryggen heller så träningen igår gjorde susen! Känns riktigt bra att jag inte behöver tänka på att det kan göra ont...

   Nej jag ska resa mej från soffan dra plattången genom håret sätta på mej lite kläder och dra till jobbet blir nog att handla med sej en slalad dit oxå om jag känner mej själv rätt! Tänkte faktiskt igår att nu ska jag verkliegn försöka sluta med mitt godisätande...se där nu börjar man prata om vikten igen, men som sagt har jag hamnat i en grop och får se nör jag tar mej upp från den! Saken är den att jag går sällan och ställer mej på vågen, det är något som jag inte gillar! Huvudsaken är att att jag känner mej någorlunda fin! Men nu är det inte så och jag ser inga resultat och jag blir lite störd, träningen har sjunkit en hel del har ju varit sjuk till och från, men samtidigt har jag inte alls suget nu och det stör mej!!

Ngn som har ngt tips på hur man får tillbaka det roliga att träna???

puss virre

Back home from the gym ;D

Ujuj så skönt de var att knalla bort dit och köra för sig själv! : ) Hade på mp3 i bött i örat o sedan var de bara att pumpa: ) Jag bara älskart! <3 Hann precis hem innan de började regna, ibland ska man ha tur eller vad säger ni? :P

Nepp nu blir de hänga tvätt och sedan duscha : )
Vi hörs senare.
Puss o kram Saraah

Godmorgon : )

"wake up happy" haha eller vad säger ni flickor? ; )

Nu är jag påklädd och skall gå ut och gå i ca 30 min i ett högt tempo, sedan till gymmet för att köra lite där. Sedan hem och hänga tvätten och köra en ny. Sedan duscha och göra mig klar inför dagens planer : )

Vad har ni för planer?

Puss&Kram Saraah

Saknad <3

Idag kom vovven hem igen, fast som ett minne. Hans aska<3 Jag läste min lillasysters blogg och såg bara bilden. Då kom de självklart tårar, jag stängde ner bloggen på en gång och bad henne att skicka över bilderna. Jag ville inte läsa, jag vill ju vara stark. Men det är svårt. Han var så älskad! Vi saknar dig Max!  <3



Kram Sarah

*Älskad*



virre

090603

   Ännu en dag har gått fattar verkligen inte vart dagarna tar vägen! Var iväg förut och körde pump med Sarah. Kändes bra i ryggen jag som var rädd för att köra igång och träna...Känns skönt nu när jag vet att det är oki att köra och att jag inte behöver vara rädd. Man kan ju ta det lite lugt behöver ju int eköra på som en tok för det!! Imorgon är det torsdag! Min syster dyller imorgon och har bjudit dit oss på kvällen men jag jobbar till nio så det blir lite svårt att hinna! Sedan har jag funderat på en present men har inte skickat efter den ännu, så jag har inte riktigt bestämmt mej för vad det ska bli! Så stackarn får vänta en stund på sin present!

   Tösen ska dit med mormor och morfar eftersom jag jobbar och min mamma är ledig denna vecka så ska hon och min pappa ta hand om Ebba medans sambon åker trail..Som ni märker säkert så är jag där igen med att jag inte tycker det är en bar idé att räna på torsdagar när jag jobbar kväll!!! Samtidigt så har jag satt ner foten för att jag inte tänker ringa om han behöver ha barnvakt när jag jobbar! För det är ngt som jag får ordna själv om han jobbar och jag vill göra ngt!! Sedan hur mkt han lyssnar på vad jag säger är ju en annan sak!!

Blir snurrig uí huvudet av allt som bara häder runt om mej! Har verkligen ingen aning om hur framtiden ser ut från ngt håll, jag vet int ehur mitt förhållade kommer att vara. Hur han vill att det ska var och jag vet int ehur jag kommer att ha det med jobb framöver!! Om man bara kunde veta vart det lutar åt!
För ett tag sedan satt jag här och skrev samma sak, men jag har verkligen ingen aning om vilket håll det lutar nu. Kommer jag att få ha kvar jobbet det handlar ju en hel del om hur mkt kommunen ska spara, och vad det nu ska sparas på! Men jag hatar verkligen denna väntan....hoppas på mera info om allt den 15juni och det känns ju sådär när man ska gå på semeser då snart!!

puss virre

Jag mår faktiskt j*vligt bra!

Ja det är så härligt. Jag mår hur bra som helst! Mitt liv rullar på bra & jag trivs med mig själv. Mitt självförtroende är bra nu, mycket bättre än vad de har varit! Man får helt enkelt lära sig att tycka om sig själv. Jag håller nog på att bli vuxen, mognar till som människa. Jag är ju trotts allt 21 år snart.

Jag trivs med mina kompisar otroligt bra nu! Förr vart de lite mycket tjaffs & bråk för något som är så barnsligt. Det tar kol på en, man mår inte bra utav de! Kompisar har ett stort inflytande på en själv, vilket man kanske inte tror men så är det! Visst finns det tråkigheteri livet som gör att man mår dåligt och blir deprimerad och ledsen. Men det finns alltid en ljus sida någonstans : )  Men nu känner jag mig väldigt glad och lycklig! De kanske har med att sommaren är här?

Träningen har trappats ner en hel del vilket jag är lite besviken på men har man inte tid så har man bara inte det. Så enkelt är det. På måndag måste jag komma igång med promenaderna igen, jag kom igång med de veckan då det var valborg men sedan blev jag jätte sjuk så jag fick lägga av med träningen ett tag, samt att jag åkte till Mallorca. : )

Jag kände bara att jag ville berätta och skriva av mig lite, att berätta att jag mår jätte bra! Jag hoppas alla våra läsare också mår bra! På söndag kommer det bli skit kul rent ut sagt! Men jag berättar lite om det i helgen. Så ni får vara nyfikna ett tag till! Klarar ni det? ; ) hihi

Puss&Kram
Saraah

Hur härligt som helst!

Äntligen!!! Jag körde på grymt mycket på benen idag, vilket jag gillade grymt mycket! Att känna benen bränna riktigt mycket är som en drog för mig! Resultaten börjar ta sig! :) :) :) Ett härligt pass var det med andra ord! Jag har även gått ner 1kg till :)

Nej nu måste magen få lite mat i sig sen blir det en hel del bloggande för min del! Vi hörs senare!
Puss & Kram
Saraah

Veronica kan inte motstå!!



   Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt hur man kan få för sej att blanda Marabou med jordgubbar, men som vanligt kan ju inte jag låta bli att prova!! Ni som bara älskar Marabou och jordgubbar i vanliga fall bara måste smaka på denna, helt underbar!! Gaah vad good!! Tur att det är en llimited edition så den kanske inte satnnar så länge! En riktigt fälla!! =)

   Idag blir det att
träna har bokat pass, men jag vet inte riktigt hur jag känner det med ryggen just nu så käns det helt oki, men samtidigt är jag lite rädd att jag ska ha ont imorgon! Men får ta det lite försiktigt, ska hämta Sarah efter att hon har slutat! Så är det dags för pump 18.40.. ska hämta sambon på jobbet vid 16..Annars häder det inte så mkt just nu!

Hur ser eran lillördag ut?? =)

puss virre

Lunch time!

Haha jag såg mitt andra inlägg som jag skrev i morse, jag var nog lite stressad ämdå! haha "Onsdag den 13 juni"  haha det är ju bara den tredje idag! hehe knasfia här!

Nu siter jag och äter iaf i lugn och ro idag! Tacoköttfärs och ris, hur gott som helst! :) Så nu är magen mätt och belåten : ) Skall lägga mig en sväng på soffan och vila lite, skall göra en baluppsättning nu vid 14 när ja börjar igen! Fast de är bara provomgång! ska bli skoj!

Tar nog lite bilder, som ni får se sen : ) Vi hörs!
Puss&Kram
Saraah

Onsdag den 3 Juni

Idag på förmiddagen har jag bara 2 kunder, vilket är skönt. Får jag stressa så som jag gjorde igår så dör jag! Jag vill ialla fall ha minst 40 min lunch, men jag får bara skylla mig själv :P

Igår fick jag lite bilder från Mallorca resan som jag kanske kan visa, om det fanns någon bild på mig dvs. Det var oftast jag som tog bilder: )

Nej nu måste ja rusa! Vi höres vid 13 Puss & Kram Saraah

Sweet dreams : )

Nu skall jag krypa ner under täcket och sova. Dagen har varit stressigt men har slutat bra. Har pratat med en gammal vän till mig. Vi har säkert haft kontakt i ca 5 - 8 år skulle jag tro. Men har inte pratat på jätte länge, så nu har vi pratat ett par timmar. Hur skoj och trevligt som helst! För det var ett tag sedan vi pratade. Vi kunde prata om allt mellan himmel och jord! Tråkigt när man tappar lite kontakt men det skall vi ändra på! : ) eller hur?

Hoppas att jag kommer iväg och kör ett Body pump pass imorgon. Är grymt taggad nu, måste köra hårdare och mer.
Desutom har jag gått ner till där jag slutade förr, så nu börjar de se ljust ut igen. Har som mål att gå ner max 3 kilo innan turkiet, kommer jag lyckas? Gör jag de blir jag hur glad som helst! För det är mitt mål med allt! Sedan äre bara att bygga massor med muskler: ) hihi! Har ni några mål med eran träning?

Nej hoppas ni sover gott inatt för de har jag tänkt att försöka med!
Godnatt alla vänner
Puss&Kram
Saraah

Mina nya klackar!

Lovade att lägga in en bild på mina nya klackar : ) Dom är Höga! haha men helt underbart snygga! Eller vad tycker ni?



Kram Saraah


Äntligen!

Nu har jag kommit hem från jobbet! Blev övertid, men vad gör man inte för sina kunder? ;) Heladagen har varit stressigt, fick 15 min lunch idag vilket jag märker nu. usch de var en jobbig dag idag! hoppas dagen imorgon blir bättre : )

Nu blir de att laga lite mat, skriver snart igen :)
puss o kram
Saraah

Fan!!

Fick precis ett telefonsamtal från Ulrika Knape...skulle int edu komma idag. Vet inte hur länge jag tänkte på vad det nu var jag hade glömt bort!! Jo vi skulle hem till henne och prata om den tiden som har varit nu till sommaren och vilka som har tänkt sej att fortsätt amed att vara tränare efter sommaren...men som sagt jag hade helt glömt bort det! Känner mej som en stor skit! Nu är ju inte sambon hemma heller så jag kommer ju inte härifrån! Tusan oxå att jag glämde det känner mej som en stor SKIT!
Får ju inte tag i honom heller....hm...ska iaf hoppa in och ta en snabb duscch nu om han skulle komma, man vet ju aldrig för i sånna fall får de bli en snabbis till mötet...bättre sent än aldrig kanske =)

kram virre

Irriterad

Jag har fått sitta inne hela dagen med tösen och inte kunnat gjort mkt eftersom himlen bestämmde sej för att öppna sej ordentligt idag! Jag hade iaf velat iväg och kört ett pass, men det har jag ingen möjlighet till eftersom sambon fick för sej att köra sin trail direkt efter jobbet...det innebär att han åker ungefär i 3-4timmar! Min fråga är! : Hur kan man tycka jag är borta för länge om jag kör ett pass och är borta i 1½ timme?? Jag fattar verkligen ingenting!! Säger verkligen inte att han inte får träna men som sagt jag har varit hemma hela dagen med tösen och kanske behöver ut en sväng för att andas lite...men jag räknas liksom inte...av ngn konstig anledning!!

Usch märker på mej själv att jag inte är någe rolig att ha och göra med just nu!! Ska nu ner i tvättstugan och hämta lite tvätt som jag ska försöka locka till att hänga sej själv!! =) haha...om den bara kunde det!! Träna träna träna det är vad jag vill just nu! Om man bara kunde vara så duktig att ta sej ett varv på barkbanan istället, men jag har inte ngn som helst lust med et! Springa är nog inte min grej!

Ngn som har någe bra tips på hur man får upp flåset??

Kram Virre

 

Robin Söderling & Hello Kitty glass

Japps ligger här i sängen äter Hello Kitty glass som jag verkligen inte tyckte va ngn hitt, är väll för att locka mammor till att handla till sina barn!!



Som sagt ingen hitt! El vad tycker ni??

Sedan så är de tennis på eurosport som man bara inte kan missa
om man nu är ett idrottsfreak som jag...har alltid tyckt det varit roligt att titta på sport! Tennis är roligt men jag vet inte riktigt varför..en fruktansvärt spännande sport om inte annat! Kan vända fram och tillbaka mest hela tiden! Nu så spelar ju Robin och hoppas at det kan gå bra för honom! Ingen har väl inte sett att han slog ut Nadal!!



HEJA ROBIN!!!!


Virre



Dagen går segt!

Jag har tråkigt fruktnsvärt tråkigt! Tur att denna blogg finns vad skulle ajg annars göra?? Vet att jag har en hel del som måste göras men iblamd orkar jag bara inte med dessa måsten! Kan inte alltid göra allt, har ingen som helst lust att stryka tvätt och damsuga fast jag vet att jag borde! Dagen går segt sitter här och tösen är uppkrupen i soffan och tittar playhouse disney! Hon bara älskar den kanalen...Nu när vädret har bestämt sej för att vara mulet och regna från och till så finns det inget mysigare än att krypa under en filt och bara mysa framför teven =)

Men jag blir verkligen fruktansvärt seg utav och sitta såhär då det blir nog att masa sej upp och göra ngt vettigt alldeles strax! Tänk om man hade ngn som städade åt en?! fast samtidigt så skulle int ejag vilja att någon annan tar hand om mitt hem...vet inte riktigt men det är ju faktiskt mitt, så kan tycka att det är min sak att göra.. TA EGET ANSVAR =)

Nu är den 50 dagar kvar tjejer!

Kram virre

Strax jobb.

Sitter jag här med en handduk på huvudet och inget smink. Jag har ca 10 min på mig att få ordning på håret samt att få på mig lite smink. hehe Men de blir inga problem.

Idag har jag istortsett fullt. Permanent nu på morgon vid 10.00, sedan efter lunch har jag en vän till mig som skall göra lite slingor och klippa sig : )  Vi kommer även ha en prao-elev hos oss idag. Det är lite skoj at ha de men de är lite svårt att veta vad man ska hitta på de finns inte sådär jätte mycket att göra direkt.. sopa hår typ?

Vart har du praktiserat när du gick iskolan?

Nej nu blir de att rusa, vi hörs senare sen.
Ha en bra dag, fast att de regnar! ; )

Puss&Kram Saraah

Lite smått & gott från igår =)

   Dagen igår var full med en massa bus från Ebbas sida + tjejmiddag =) En mysig och treblig dag! Dagen började såklart med att jag jobbade + var iväg till doktorn med min rygg och fick lite tabletter! Sedan hämtade jag Ebba på dagis och då åkte vi till Sarah och Alex jobb. Där blev det en del gympa övningar från tösens sida =) Fick oss ett gott skratt!! Sedan blev det ivg och storhandla inte det roligaste att gör men det måstes gör så e de ju bara om det ska kunna bki ngn mat på bordet här hemma!



Upp&Ner =)


   Sedan bar det av mot tjejmiddan och en himmel som varit helt moln fri i tre dagar börjar bli full med moln. Kan bara vntas regn denna dag! Ska bara säga att det verkligen öser ner just nu, tösen och jag befinner oss hemma! Hon har feber och vill int ehon ska bli ordentligt sjuk så vi håller oss hemma idag! Kan vara skönt med en mysdag hemma i soffan när man inte riktigt känner sig pigg! Syns på hela henne att dagis idag inte var ngt allternativ!



Fina tjejr!! =) <3



Det börjar krypa på...



Den inte fullt så blåa himlen!!


Nu ska tösen och jag mysa sedan blir det lite mera inlägg
     puss virre                                           


Trött men ändå inte

Ja hur skall man nu titta på saken, är jag verkligen trött eller är jag pigg? Känner att jag inte har direkt ro ikroppen att lägga mig, jag har precis eller ja för någon minut sedan slängt i en massa tvätt i maskinen som jag ska hänga imorgon. Plockat in all disk som Darlingen hade diskat upp. Plockat undan lite i hallen och en del i V-rummet.  Skall titta igenom reklamen som låg i hallen nu men sedan får det nog bli sängen för min del. Fast först vill jag bjuda er på en bild från partajet jag var på i lördags. hehe Okej, ja bilden blev lite suddig :P Men jag var lika glad ialla fall! + vädret var helt underbart! synd att inte mina fina 11cm klackar var med i bild. Lägger in en bild imorgon på dom super snygga skorna!



Nu blir det nog natten för min del, vilket är tidigt. Jag börjar lägga mig runt 24 - 01. När lägger du dig på en vardag?

Godnatt
Puss&Kram
Saraah

Mysig tjejkväll

   Vilken mysig tjejkväll det blev tog en del kort hemma hos Sanna som jag tänkte dela med mej utav imorgon, får se hur jag gör med mrgondagen! Min rygg r inte vad den borde vara, ller så struntar jag i att jag har ont och gör det jag har tänkt mej i vilket fall som helst! Blir så arg när människor inte kan acceptera att man kanske inte mår så jätte bra utan man får nästan en utskällning bara för att man håller sej hemma en dag!! Som om jorden går under??? Hålla jga är inte mera än människa!

   Fan allt kan inte vara perfekt och det har börjat störa mej på att man hela tiden ska bli kollad vad man gör vem man ringer och vad man spenderar sina pengar på! Ngn gång får det fan vara nog!! Vart drar man gränsen?? Känne rinte alls för att skriva en massa skit u bloggen! Men hur länge står man ut att bara få ta en massa skit?? Är någonting bra man gör? Vad räknas??? Är man bara en dålig mamma??

Sov gott nu jag sk aiaf lägga mej med en bok en stund med uppbullade kuddar bakom ryggen och försöka att inte störa mej allt för mkt, det kanske bir en bra film i stället för en bok återstår att se!!
Sov gott nu alla iaf '
Puss Virre

Mätt och belåten x 4

Nu är vi fyra mätta flickor. Massa tacos och en massa gott efteråt. Vindruvor o lite gotti gott!.

Sedan efter maten satt vi och kollade på alla bilder som tog på Jonathans fest i lördags. haha 172 bilder rättare sagt! Undra hur de kommer bli i turkiet? med 4 kameror! haha Virre gick nyss runt och klicka lite kort på oss. Men när man själv sticker fram kameran framför henne så skickar hon upp sin hand ; ) De går de inte att göra på lördag eller söndag gumman ! : ) hihi De ska bli så skoj att komma ner till studion.

nepp nu skall jag försöka komma ifrån datorn och vara social mot flickorna här. Vi hörs sen sötisar!

Vad gör ni ikväll?

Puss&Kram Saraah

Tjej-middag!

Nu skall jag byta om och sedan ringa tjejerna för att vi ska åka o handla lite. Det blir tacos ikväll, kan de bli nått godare? Ja klart de finns mat som är gott men tacos är underbart gott och samtidigt som det är otroligt lätt lagat och går fort!

Nej nu blir de att skynda sig. : ) Vi får höras senare vänner!

påtal om kvälls middag, vad ska ni äta för något gott?

Kram Saraah

Ibland önskar man..

.. att man har ett jobb utomhus! Salongen är jätte varm på sommrarna. Usch! Men man ska inte klaga på värmen när den äntligen är här. Imorgon säger en del att de kommer vända, vilket jag inte hoppas för nu är de verkligen skönt med värme!

Sitter hemma på lunchen, har precis gjort iordning en skål med sallad, här är resultatet : ) Ser de gott ut? Hur ser din lunch sallad ut om du gör någon sådan ?


( Isbergssallad, tomat, paprika, gurka, kyckling, rödlök, soltorkade tomater & feta ost )


Jag börjar jobbet igen vid 14.00 Innan de skall jag och syrran gå in på Kronhallen och köpa oss en glass tror jag : )  Glassen är aldrig så god som den är på sommaren tycker jag! Älskar att sitta ute i solen och ta en glass!

Vid 15.00 kommer Sanna till mig, idag skall jag göra hennes utväxt och sedan toppa hennes hår. Det är så skoj när hon är hos mig. De är alltid skoj när de är några vänner till mig som kommer. Absolut gillar jag mina andra kunder också SJÄLVKLART! Senare ikväll blir de en tjejmiddag hemma hos Sanna : ) Så jag får skippa träningen idag :( lite tråkigt men får köra riktigt hårt resten utav veckan! ; )

Nepp nu blir de att ta de lite lungt innan jag skall gå. Göra mig klar för jobbet igen. Vi hörs ikväll!

Vad skall ni hitta på idag?

Puss&Kram
Saraah

RSS 2.0