Klänningen & Skorna ♥

jag är verkligen supernöjd med både skorna och klänningen, inget dumt köp alls ;)

Skorna
149kr


Klänningen
249kr


jag undrar lite om det kanska är för sent att ha på sej en sådan här klänning när man går ut...Kanske kan ta och köpa ett annat bälte och sätta i midjan så känns den inte så sommrig! ;)

Imorgon börjar jag inte förens klockan 13 och det ska blil såå skönt, tösen ahr inte somant än och förhoppningsvis så kommer hon sova ett tag imorgon, man kanske har turen att få sova ut! Nu ska jag iaf försöka få i mej ngt, är rätt så mörbultad i kroppen nu men kanske inte så konstigt ..det var rätt så skönt att köra ur kroppen idag trots att jag körde Pumpen igår ;)

Vad har ni gjort idag då?

Puss virre ♥


090930

Hejsan ;)
Nu blire snart att dra sej mot gymmet, gah vilken mör kropp jag har..Kanske inte är så snällt att börja att köra varje dag efter ett längre uppehåll! :) Får se vad jag orkar idag det är iaf tänkt att det ska vara HIP & Core så får se vad jag tycker om det sedan! ♥

idag kom min beställning från Nelly! Tönkte jag tar kort på det sedan, så får ni säga vad ni tycker!

Höres senare puss virre  ♥

:)

Nu har jag slutat jobbet, och nu väntar jag på att träningen skall köra igång.. Skall nog hinna slänga upp en tvätt på torkvindan :) Så jag slipper göra de sen!

Måste kolla vad ja ska packa ner i väskan också. Jag åker ju ner till Älsklingen i helgen! Ska bli såååå skoj och mysigt. Har inte sett hur han har det där nere så de ska bli hur mysigt som helst!

Nej nu skall jag fixa och dola! :) Mer Inlägg får ni ikväll!

Puss Saraah ♥


Hej alla söta!

Jag hade ingen ork igår att uppdatera bloggen, ikväll kommer ni få en uppdatering från mig, men nu måste jag skynda mig.

:) Hur ser eran dag ut? skicka gärna komentarer till oss!

Puss Saraah♥

Nu blire natten ;)

Åh jag e trött i både armar och ben, körde första passet på nya BP idag, tyckte mkt mera om det som är nu än det förra! Skönt för då blir jag mera peppad av att träna ;) Nu ska jag bara sätta mej och göra ett armband, kom på hur jag vill ha ett så är tvungen annars kan det lätt försvinna !! haha...
Imorgon börjar jag 7.45 och jobbar 7 timmar, sedan så har jag inte planerat ngt under dagen, så det blir att ta det lugnt antagligen så blir det att handla en hel del, kylen börjar bli tom! :) Sedan blire HIP och Core tror jag det var som Sarah ville ha med mej på! :)

Hur har eran dag varit ??

Puss virre ♥

Strax åker jag in till Usö!

börjar bli lite nervös, me vet inte varför direkt men. Hoppas de gör något så jag får reda på vad det är! Ska jag vara ärlig så kommer jag bara få prata med dem sedan en tid för att göra e undersökning..

Håll tummara för mig!!

Jaja nu skall ja gå på toan och kläpå mig de sista! Vi hörs senare idag!

Puss♥
Saraah

Blev ingen rolig start på dagen..

Gah de va såå kallt när jag satte foten utanför dörren i morse så jag hade bra lust att vända och gå in igen. Jobbet kallar dock så det var bara att ge sej iväg, när jag gick nedför trappan och insåg att det var så kallt att jag i 5 minuter var tvungen att skrapa rutorna på bilen, insåg jag att varför bor jag inte närmare jobbet??!! Det får ta o tänkas på ! Sambon fick vänligt ta cykeln, för trots att är det inte jag som köpte huset och bestämmde vart vi skulle bo från början! ;)

Dagen i dag
är fullproppad av saker att göra, kommer jag inte somna tidigt inatt så kommer jag aldrig att kunna somna i tid!

> Jobba till 13.00
> Hämta Ebba 13.30 lämna henne hos lillasyster
> Klippa mej 14.00
> Hämta Ebba skjutsa lillasyster till K-hamn
> Laga mat
> Ebba simskola 18.00
> Träna BP 19.55

Ngn som vill byta??
Vet inte hur jag ska hinna allt, helst skulle jag ha träffat en kompis på badet vid halv tre, men får be henne komma förbi salongen en sväng innan hon ska iväg. På Torsdag blir det att träna med Sarah efter jobbet och sedan gå och äta ngn stans, sedan åker hon till Johan på Gredag och jag åker till Turkiet på LÖrdagen så vi träffas inte förens 2 veckor senare... Om det blir som planerat så åker jag ju till Kristianstad Tisdag-Torsdag vecken efter att jag kommer hem från utlandet! ;)

Åh jag har lite ångest, erdan nu känns dagen lååång!!

puss virre ♥


090929 R.I.P Ulf Larsson

Godmorgon! ♥

Det är med sorg i hjärtat,
Ulf Larsson har avlidit endast 53 år gammal...




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5872634.ab

Ni kan läsa hela artikeln ovan..

Jag satt just för tillfället och bara tittade igenom lite sidor nu på jobbet, och stannade naturligtvis på aftonbladet. Såg denna artikel och blev helt ställd!

Kram virre ♥


Grattis! ♥

Grattis på din födelsedag Morfar. Hade du funnits idag hade du fått en varm grattis kram och en blomma! Det jag kan göra nu är att skicka en tanke och skriva en hälsning till dig. Jag hoppas du ser mig och alla andra här.

Vi alla saknar dig! Älskar dig morfar!
Kramar Saraah ♥


Vad kan felet vara??

Kroppen skriker efter sängen, men jag vill inte riktigt lägga mej, har disken kvar men jag tror den får vänta tills imorgon..

Har lagat mat och hängt en tvätt mycket mer orkar inte korppen med. Körde två pass på gymmet, och är helt slut! Imorgon blir de mer tvätt och disken så klart:) Ett Pumps pass skall kroppen vara med på! :)

Imorgon skall jag upp tidigt för pappa hämtar mig vid 08 och då åker vi in till örebro lasarett, Usö. Fick min remiss in dit och imorgon är de dags, hoppas verkligen ja får reda på nu vad det är för fel på mig! Ja ber till gud att ni har svaret där inne i örebro!

Nu skall ja titta på tv och prata med Älsklingen, vi höres imorgon :)
Puss & Kram♥

Saraah

090928.... Armband&Väst

Denna måndag, har verkliegn bara rusat iväg, jag har inte ens tänkt på bloggen :S Ledsen.... Tog iaf precis ut en plåt med kladdkakemuffins ur ugnen! *Mums* ;) Igår var jag ju på Stadium Outlet med sambon och jag kom hem med en väst rikare! Jag kunde inte bara låta bli, och när sambon öppna plånboken kunde jag inte tacka nej ;) !



Denna blev min igår,tyckte faktiskt att färgen är mkt finare på än när den ligger på golvet :)





Dessa har jag roat mej med att göra oxå!
Börjar få lite noja på att göra armband :) Jag har sam sagt en hel del nu tycker bara att det blir roligare o roligare :)

Puss virre ♥

Måndag, nya veckan är igång!

Sitter här på sängkante och är hur trött som helst. Även om jag somnade strax efter ensam mamma söker, vakade vid tio kanske. Gjorde mig klar för sängen och slocknade på en gång så innan tolv låg jag och sov. Annars brukar det vara rint 01, 02 som jag brukar somna när jag har jobbat natt. Men nu är jag sjukt trött och vet inte när jag ska bli människa... Men men!

Nu skall jobbkläderna på och sedan sminket! Jag kommer inte ihåg om jag hade någon kund såhär direkt på morgonen men de får jag reda på när ja kommer till salongen.

Efter jobbet blir det ett dubbel pass på lagret! BC & Core, de ska bli ku att köra slut på kroppen ikväll! :) Har kommit in i en bra period nu, då jag verkligen har energi till allt tror jag :) Hoppas de håller i sig nu ända tills kortet har gått ut! Efter de blir det nog att köpa 3 månadskort. Men är inte helt 100. De får vi se ;) Det beror lite på min Älskade Pojke! Bara 4 dagar kvat tills vi ses nu! :) Längtar!!

Vad gör ni idag?

Puss Saraah♥

Dax att skutta i säng!

Tusan vad fort helgen har gått och inget speciellt har jag gjort, var inne till Örebro idag en sväng, tvingade sambon att följa med och betala litte som jag behövde :) Konstigt nog så var det inga problem denna gång, riktigt förvånad, för det mesta jag tycker att jag behöver tycker han är onödigt! Igår när sambon och Ebba sov så bestämmde jag mej för att göra några armband, emn systemkamrean fick någe spel så fick bara fram ett kort ! Säg gärna vad ni tycker :)



Själv blev jag riktigt nöjd med detta :) imorgon börjar träningen får köra hårt den här veckan när jag åker nästa Lördag !! Så det blir iaf BC & Core imorgon, är jag värd..mår lite bättre är jag kan gp iväg och fokusera lite på mej själv !!

Så vad tycker ni om armbandet??

Puss virre ♥

Snart en ny vecka!

Sitter och tittar på tv :) kollade nyss på ensam mamma söker.. Behöver jag säga något? Nej, tänkte väl de;) haha

När ja var på gymmet idag så fick jag enorma tankar och ideer här framöver. Jag fylldes av energi och en massa vilja! Detta kommer bli så bra! Kommer köra stenhårt nu ! Wiiiie! :)

Snart är de jag som drar till Jönköping, ska bli så underbart och skoj!! :)

Nej nu bir de tv o slappa innan ja inntar säg läge! :)
Puss
Saraah

Ge mig ork!

Att ta tag i röran här hemma :P haha nu blir de att sätta på lite bra musik och inta köket;) Sedan åker jag bort till gymmet tror jag och tar en rejäl runda på löpbandet. Struntade i mrl o pump, kroppen orkar inte med de idag känner jag! Imorgon blir de nya tag! ;) Läängtar!

Vi hörs senare!
Puss
Saraah

Vaken, mätt & trött..

Vaknade vid kanske tjugo i två, tror ja klockan var. Sedan har jag ätit! Men käner mig typ bakfull, trött o vill bara ligga i soffan! :P

Jag avbokar nog dagens 2 pass. Jag åker dit och ställer mig på ett band med en mp3 i örat! Det är inga fel de heller.. 

Skall nog följa med Syrrn till Willys o handla sen. :) Efter de intar jag soffläge hela kvällen :)



Puss!

Saraah

090927

Känns som om dagarna går i repris de bara rullar på, det ända som är, är söndag o torsdag! Igår for jag iväg och hyrde film, så tittade på dom halva natten, men tyckte att alla var tummen upp! :)

Har ni sett ngn utav dom??

Måste ju säga att jag ♥ wallander filmer,
det finns inte en enda som jag inte har sett, i oktober kommer en somheter "prästen" ut oxå, så det blir bara att titta :) 17 again var helt oki oxå, men jag hade inte tänkt mej att den skulle varasom den var riktigt, men han är ju bra fin Zac Efron! En shopaholics bekännelser tyckte jag var riktigt rolig, antar att jag ä rden sista i sverige som ser den. Om det nu fins ngn där ute som inte sett den! SÅ HYR DEN!! ;)


Vad gör ni en dag som denna?
Det är ju trots allt Söndag!!


Puss virre ♥



♥ Saknar dig!

Pratade med Johan förut i mobilen. Jag saknar honom bara ännu mer nu. Jag längtar bara så himla mycket efter att få bo tillsammans med dig igen. Men jag tror jag kommer stanna året ut här hemma i Karlskoga. Sedan får vi se om jag rör på mig, eller om Älsklingen kommer hem. Jag håller mina tummar hårt för att du skall klara dina tentor som kommer komma upp strax!

I december har vi varit tillsammans i 4½ år. Jag trodde inte att de skulle hålla så här långt som det har gjort! Jag är hur lycklig som helst som får ha dig tillsammans med mig! Hoppas även att de blir livet ut, och att du har samma känsla ♥

Jag minns den sommaren vi träffades, när du låg inne i Lumpen på A9 i Kristinehamn. Vi hade det så himla roligt den sommaren! Åkte ut till Jim, spelade upp en massa muik videos på hans tv. Spelade kubb, vilket har lite roliga stories omkring sig men dom behöver vi inte prata om. Men jag fuskade inte, de var det någon annan som gjorde! När jag Dateáde dig, träffade din mamma som jag kände igen så himla väl. När jag träffade din bror blev nästan som en chock för mig. Eftersom vi hade umgåts när vi var små hehe. När jag sov över hos dig dom första gångerna. När jag mötte upp dig vid geologen när du slutade från ditt jobb. :) Den första sommaren vi vart tillsammans, då jag skulle åka till Öland. Jag vägrade nästan att åka med för att jag hade det så skoj med dig, er här hemma! Den gången du skulle komma hem till mig och sova ett par timmar innan vi skulle åka på semester. Då du kastade i stenar i mitt rum, för att jag skulle vakna. Du hade skickat sms och ringt men jag hade inte hört något, så du åkte hem efter många försök. :) Tyckte det var konstigt när jag vaknade o de låg lite stenar i sängen, hehe!

vi har många fina minnen. Dagen du skulle åka till Jönköping, kändes så himla overklig på nått sätt. Den här dagen hade kommit så fort. Men jag har nästan förberätt mig i 4 år att du skulle börja studera igen. Men nu tyckte ja att de gick för fort. Dagen kom och de var nog den jobbigaste dagen på länge. Det är fortfarande jobbigt att säga de där hejdåét. Fy, lika jobbigt varje gång.

Detta inlägg kan göras en mil lång om inte 3 mil långt. Men det är inte roligt för er att läsa en massa babbel. Men ville bara skriva utav mig denna känsla ja har. Det vi pratade om ikväll/Natt är något jag vill och längtar efter!


Älskar dig så fruktansvärt mycket! ♥
Kram &Puss
Saraah

 


Lite lugnare :)

Nu är lobbyn tom och ja sitter här och fryser som bara den! =/ Ang träningen imorgon vet jag inte hur de kommer att bli men ja vet att tränar ja inte så kommer ångesten fram :P haha

Är sugen på en riktig slapp dag imorgon, skall plocka upp i köket och fixa till lite så de e klart. Blir nog att köpa hem mat imorgon också:) mumms så gott, de är jag såå värd efter denna vecka! På tisdag kommer ja tvätta kläder så de står de härliga till haha

Hur har eran lördag varit? :)

Kram Saraah

ojojoj!

Jag har lite svårt med vissa människor från vissa länder.. Att vissa inte fattar att men kanske pratar liiiite för HÖGT?! De är sjukt. Så överröstar alla alla.. Men men hoppas dom lägger sig strax. Vilket ja bara kan glömma :S 

Yeah right! Se u later! 

Saraah 

@ WORK

Nu har ja intagit min plats på jobbet inatt igen! De är lungt faktiskt men de är lite folk som springer hit och dit. Fick nyss höra att dom var norskar. Då är det något med race fest på värdshuset. Så det är lite musik och folk där inne. Lite skönt att de är folk omkring sig. Har även besök av Madde här :) Var hemma hos hennes föräldrar och åt lite mat och bara umgicks med våra föräldrar.

Jag hör av mig lite senare, ska vara lite social mot madde :)

Puss ♥
Saraah


Det är så man längtar lite faktiskt! ;)

Jo det är klart att det ska bli skönt att komma iväg en vecka, få det lite varmt och skönt runt omkring sej, och bara njuta av att man är ledig. Hoppas att det blir en lyckad resa, jag med min tur brukar alltid råka ut för ngt, visserligen har jag aldrig gjort mej illa, men det brkar allt saknas ett och ett annat bagage när man kommer hem! vi hoppas på att alla kommer med ner och att alla kommer oskadda hem! :) Lillasyster och hennes kille ska bo här hemma hos oss, för att ta hand om Grizzly medans vi är borta! Väldigt tacksam för det!!

Vem skulle tacka nej till detta??

Nu är jag iaf färdigstädad, struken och dammad =)! Det var behövligt, man kan ju hoppas på att man hela tiden ska behöva göra det själv!! Tråk göra är vad det är, men det är ju ett måste!!

puss virre ♥


FY FAN!

Nu är kroppen helt slut körd kan jag lova er! Vill berömma min vän Madde som var med för första gången på BP. Du va jätte duktig! :) hoppas de blir fler gånger! Vet inte om ja kommer orka morgon dagens pump pass eller Mrl. Men de får vi se imorgon hur taggad jag är då ;) hihi Har kommit in i ett bra tempo nu, och vill fortsätta ha kvar de! :)

Nu Skriker magen mer än någonsin efter mat! Så nu skall ja fixa till mig och sedan vila innan vi ska åka iväg till maddes föräldrar:)

Vad har ni gjort idag?:)

Puss Saraah♥

Har 1 miljon!

Om det ändå var så väl att det handlade om pengar! Nej nej, verkligen inte tyvärr! Jag har en miljon saker att göra hemma, tre av dom är att städa, tvätta & stryka! Jippi!! INTE ALLS! Blir att dra på litte bra musik och köra ett race! Åh vad jag hade velat köra Pump!! Ebba växer ;) Snart e de min tur!!



puss virre ♥

090926

Det är Lördag ngn som har missat?? ;) Är lite sur idag, sambon drog till sthlm i morse, han skulle ju dock åka och titta på en kompis som skulle köra. Han blev sjuk men de åker ändå, så jag är lite off idag, tyckte han hade kunnat stanna hemma ist då..men men..
Ensam känner jag mej iaf!



puss virre ♥

Längtar hem till min stora säng..

Jaa de ska bli så skönt! Längtar hem nu till min säng! :)

Hoppas jag fattade rätt att frukosten serverades som vanligt, och det är väl från 08 - 10 va? haha

Nu blir de att skriva ut raporter osv.
Vi höres senare sen idag, klockan 14.00 blir de ett pump pass så efter de får ni mer uppdatering från mig :)!

Hoppas ni sover gott! ♥

 

Ps: I love you darling, so so so much! 6 dagar kvar tills jag får hålla om dig igen!

/Saraah


Underbara rosa!


Köpte denna mobil för inte så länge sedan. Jag är verkligen hur nöjd som helst! :) Tack! Jag är ju svag för just färgen rosa! Skulle ja kunna leva så skulle allt vara rosa och vitt! :) Älskar färgen ROSA!

Vilken färg på eran mobil har ni?

Saraah♥

Nu har ni er chans!?

Vad vill ni läsa om här i bloggen? Vad är ni intresserade utav? Ge mig/oss tips!?  :)

Kram Saraah

Tack för ditt sällskap!

Har haft Veronica här hos mig sedan kvart i tolv kanske. Hur mysigt som helst. Tiden går så mycket fortare och de blir inte så ensamt som de brukar vara. Tack ialla fall! Ja tycker vi bör börja umgås mycket mer än vad vi gör.. :) Hoppas du kan komma med på Pumpen imorgon! Har saknat ditt sällskap så mkt! ♥

Kramar Saraah♥


Strax för Jobb 2

Nu sitter jag här hemma och väntar på att få komma till mitt andra jobb.. Hoppas det blir en lugn och bra natt! :) Ni kommer få ett X antal inlägg idag :) Är riktigt bloggsugen faktiskt! Skall börja med en ny grej här i bloggen har jag tänkt mig så vi får se :) Men vi höres senare skall packa er datorn och så vidare:)

Puss♥
Saraah

Påväg hem till mej ♥

Japp skräll att jag har klickat hem kläder, men jag kände att jag bara var tvungen!! :) nu är det bara för Veronica att köra hårt på gymmet så hon vågar visa sej i det !!

Detta då är påväg hem till mej =)..

Klänningen gav jag 249kr för

Skorna gav jag 149kr för

Nelly

 


Nu börjar det ju bli gråkallt oxå så jag hittade dom här på Nelly, de kostar 199kr/st

 

 

Riktigt fina oxå, känns som om man kanske skulle ha lagt pengar på dessa ist men jag ville verkliegn ha skorna och klänningen, så jag får väl frysa i vinter!! haha jag fick lite varor idag men är inte nöjd med vissa så får se vad det blir om jag skickar tillbaka eller om jag ksa behällat !! ;)

Puss virre ♥


Full rulle hela dagen!

Har farit och flängt hela dagen känns det som, om man nu uttrycker sig så? Nu har jag kommit hem efter ett jobbigt men så grymt Body pump pass! Me like! Skall strax iväg till min mormor och fira henne på hennes 71 års dag :) Sedan efter de skall jag åka ner till kronhallen eller någon annan affär som har godis. Ska köpa mig en FET godis påse tills inatt då ja ska jobba! :)

Är hungrig :( Blir de ingen mat hos mormor måste ja nog åka ner o köpa mig något snabbt sedan efter vi har varit hos henne. De mi mage har fått i sig idag är en chokladboll och en cola på stan. Fikade med Jennie en snabbis. Så min mage skriker nu :P hehe

Vi höres senare sen eller så ses vi i natt ;)

Puss♥
Saraah


090925 Fredag

Tjho bra med alla er? Idag är det Fredagsmys eller vad säger ni? ;) Ska hämta ut lite paket sedan har fått både från Panduro och H&M så det blir att packa upp och testa, sätta sej att göra lite armband som man kanske ger bort till ngn eller :)

Imorgon är jag själv hela dagen, kanske blir att börja packa väska för resan om en vecka, känns lite konstigt att jag ska åka IGEN :) Undrar lite avd man ska ha med sej? Undrar hur kallt det kan vara på kvällen, kanske ska ta med sej varma kläder, hm jag som aldrig varit utomlands förutom en gång dåra till Sydafrika fast det var ett tag sedan, men ajg har aldrig åkt i Oktober ngn gång, men lite sol ska man väl kunna få på sej... Annars vet jag inte vad jag gör, får hitta solarium ngn stans!! :)

Hade mera än gärna tränat med Sarah idag men sitter fast på jobbet till sex iaf, så det går inte surt de! Efter det så ska jag ta hand om min tös oxå sambon jobbar ju till elva, men det blir att dra igång nästa vecka, dags att ta sej upp från det djupa träsket nu!! SKÄRPNING!

Puss virre ♥


Sticker ner på stan en sväg!

Tjohooo!
Sov bra i natt!! :)

Men nu ska ja iväg ner på stan en sväng! :) sätta in pengar osv fixa present osv:) Kanske vi ses där;)!

Ha en bra dag så länge!

Puss♥
Saraah




Nu säger jag godnatt!

Jag klarade 03 slaget och en bit över 04. Nu vill inte mina ögon vara med mer, tycker de får räcka för dagen! Vi hörs imorgon!

Godnatt!
Puss Saraah♥


Haha Jag är knäpp ibland!

Är man träningsnarkoman om man känner sug efter ett body pump pass när klockan är 02.03?

Ibland är ja inte riktigt klok!

/Saraah♥

Back home alone again!

Nu har jag kommit hem från idol och mys kvällen hos Sanna! Hur bra och mysigt som helst! De måste göras om tycker jag :) Och du sanna jag ringer då du ska sitta här i min soffa men du får inte säga nått, bara sitta där, Haha! :) Har alltid så otroligt skoj skrattar och flummar runt! :P Så de ska vara lixom!

Har sagt åt mig själv att inte innan 03 får ja sova.. Men de får vi se med den saken ja sitter redan nu och gäspar. Jag lovar och håller inget. Blir de en tidig natt så blir de att försöka sova länge imorgon!

Imorgon har jag lite planer inplanerat:) Förresten så är det LÖÖÖÖNING imorgon :) Jiipiii!!! Skall åka och fixa en present. Sedan iväg och träna och efter de när mamma och syrran har slutat jobbet skall jag knalla upp till min mormor, hon fyller nämligen år eller ja gjorde igår :) Grattis min underbara goa Mormor!♥ Efter det skall jag bara ta de lungt sova någon timma och sedan dra till jobbet på Hotellet! :)

Men nu blir de att ta de lungt titta på tv och försöka hålla mig vaken så länge som det går:) Är de någon utav er som är vakna??

Puss Saraah ♥

Torsdag kväll :)

Ikväll blir de Idol mys hemma hos Sanna, med kladdkaka och godsaker :) De har ja längtat efter! Dessa idol kvällarna som vi hade förra året hur mysiga som helst!

Har precis ätit lite ska byta om och sedan lägga mig ca 1 timma. Skall vara vaken sent i natt, måste vänta om på dygnet. Skall jobba natt i helgen. Så de blir att dygna i natt eller ja iaf lägga mig sent :)

Hinner inte blogga sådär jätte mycket men kommer bli något inlägg i natt :)

Vi hörs sen!

Pusss ♥

Saraah

Torsdag fortfarande!

Känn som om den här dagen aldrig komemr att ta slut! jag är verkligen helt off i huvudet, skulle bara vilja dra täcket över huvudet och aldrig vakna någe mera! Ibland så känns allt så himla meningslöst, man kan inte prata om det för man vet verkligen inte vad det handlar om innerst inne... Jag fattar inte  varför jag bara int ekan ta ett beslut! att allt ska kännas så tungt ibland, och ibland har varit fruktnasvärt ofta nu för tiden!!

kram virre ♥

Vad tycker ni??

Åh va ute på Nelly nu och hittade ngt som jag verkligen vill klicka hem ;) Måste dock ha lite hjälp! Jag vet inte riktigt vad jag tycker...


Jag är lite smpkär i den svart/vit randiga dessa kostar bara!! 199kr :)
Så jag tror att det blir att klicka hem en utav desa och jag känner att det lutar me den svart/vita..


Denna tycker jag oxå är söt, skulle kanske passa till klänningen ! denna kommer oxå från Nelly och ligegr på 395kr

Gah jag hatar när beslutsångesten rullar in ! Tusan! Klänningen tror jag att jag vill ha iaf, herreghud vilka problem man kan ha ;)

puss virre ♥

090924

Hej! alla fina ;) Sitter här hemma och bara känner mej nere, vill ut och spendera pengar..haha Nu är det Tosdag IGEN! För mej känns det som om det bara är Torsdagar. Igår spenderade jag 2tim & 4min på denna film..


Kommer du ihåg den där snygga killen som sa att han
skulle ringa, men inte gjorde det? Kanske tappade han
bort ditt  nummer, kanske ligger han inne på sjukhus eller
kanske han är helt ovetandes om din charm och din
framgång. Eller är han bara inte intresserad av dig...
Huvudrollerna spelas av Ben Affleck, Jennifer Ansiton,
Drew Berrrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connelly,
Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlet Johansson
och Justin Long. Dumpa honom är en charmig, sexig och
helrätt film, som bygger på bästsäljaren "Dumpa honom!
Han vill faktiskt inte ha dej" av Sex and the City-
manusförfattarna Greg Behrendt och Liz Tuccillo.


Jag blev faktikst
lite besviken, den var inte riktigt vad jag hade tänkt mej! Iof vet jag inte riktigt vad det var jag hade tänkt mej heller :) Det var iaf en helt oki film, men inte mera än så ...

Vad gör ni denna fina dag??

puss virre ♥

Ingen bra natt.. :(

Vaknade vid 04.57 utav att ja drömde en mardröm, jag vaknade och var jätte ledsen.. Hatar verkligen när jag vaknar upp mitt i natten och är jätte ledsen.. :(



Så jag har inte sovit någe bra i natt.. Hoppas bättre idag natt när jag skall gå till sängs..

Nu måste jag skynda mig att fixa iordning mig innan ja börjar jobbet :)

Vad drömde du i natt??

/Saraah♥


Bedtime!

Nu är de snart läggdax. Kroppen är helt slut körd och de känns verkligen helt underbart:) Älskar den här känslan!:) Imorgon blir de en vilodag, men på fredag blir de Pump igen! ;) ME LIKE!

Nej nu blir de tv och sedan sova, måste komma i säng i tid, är så fruktansvärt trött på morgonen när ja vaknar! Blää! Hatar det verkigen, så imorgon ska ja upp senast 08, haha men vet att de inte kommer gå;P haha men försöka ska man alltid göra :)



Saknar dig darling! Nu är det snart bara en vecka kvar tills jag åker till dig.. Längtar ihjäl mig efter dig. Att ha dig så långt borta gillar jag verkligen inte, och kommer nog aldrig vänja mig heller.. :( Älskar dig! ♥

Sov gott!
/ Saraah  


Sarah titta på dessa ;)

Jag har hittat ngt som du kommer älska ;)


Dessa finns att klicka hem från Nelly ;)
De kostar 149kr
Sedan hittade jag det här det ligger på 199kr och kommer från samma ställe..


Jag vet hur mkt du gillar diadem :)
Så jag kunde ju inte annat än låta bli att visa dej vbad det har kommit in den rosa "blomman" tyckte jag verkligen bara var du!! Den sista är oxå riktigt söt tycker jag..

Vad tycker ni??

Puss virre ♥

21.00 Onsdag



Japps det är dax, nu är det efterlyst..kan ju inte bara låta bli och titta när det handlar om så kallade "nya haga-mannen" som härjar i Karlstad, det är ju inte jätte långt härifrån. Så man kan ju inte annat än att fundera på vad det kan vara för person! Efter att ha tittat på idol så känner jag att det vore så skönt att gå ut och springa, men nu har ju solen en tendens att försvinna direkt efter jobbet känns det som, så det kan man ju bara glömma...Jag är verkligen fruktansvärt rädd för mörker och kan inte tänka mej att vara ute och gå när det är så mörkt som det är nu. Det blir att man små springer bara man ska hämta en sak i bilen!! haha ;)

Vad tittar ni på?
puss virre ♥

19.50 Träning!

Sitter just nu o väntar på att tiden skall gå. Är jätte peppad för dagens dubbel pass! HIP och Core :) Är lite hungrig men jag vet att äter ja nu så kommer jag inte orka med Hip. Så mat blir de efter sedan. Pytt i panna och rödbeter:) Mumms!

Vad ska ni göra idag, ikväll?

/Saraah♥

Onsdagen rullar på..

Jag vill inget annat än komma igång med träningen! Jag vill verkligen men det är lite svårt att hitta tid just när sombon jobbar som han gör, och att jag har tösen varje eftermiddag så är det inte så himla lätt..man ska ju inte gnälla jag har ju själv satt mej i sittsen!

Detta är även en låt som jag bara älskar! På fredag är det lön och jag hade hoppats på att hitta på någe kul, dock så ska sambon iväg till stockholm på lördagen, fast att det från början var en dag vi skulle umgås..helgen därpå flyger vi mot förhoppningsvis varmare breddgrader ;) Jag bad min systers kille titta på min telefon men han trodde inte att det skulle gå att laga den :( Sånt man får acceptera anatr jag, lite surt men sådant är livet!

Jobbet rullade på som vanligt idag, imrogon ska jag iväg tidigt så får se vad som händer på kvällen, vad jag känner att jag orkar, kanske blir att bara ta det lugt...ännu har jag inte tänkt så långt, orkar inte just nu heller för den delen heller! 13-15 oktober åker jag till Kristianstad för utbildning, så kan man ju hoppa på att den leder ngn rolig stans ;)

puss virre ♥

Onsdag :)

Godmorgon!

Idag har jag igen träningsvärk än efter gårdagens pump pass. Men jag ska kanske inte säga något än. Antingen kommer de under dagen eller imorgon:) Jag längtar redan tills på fredag då nästa pass skall köras! Ang träningen idag så skall jag på Hip och Core :) ska bli skoj faktiskt, har aldrig kört Hip men såg när dom körde de passet förra veckan :) Så idag skall ja köra slut på mig själv! :)

Ang jobbet så har ja lite kunder inbokat vilket ja tycker är kul och hur bra som helst! Igår hade ja bara 1 kund på hela dagen, blääää !! Så idag blir de en bättre dag :)

Nu skall ja fixa till mig lite så hörs vi senare sen! Vad har ni för planer idag??

Puss Saraah♥


090923

Godmorgon, min rumpa är på jobbet, som vanligt :) Trött någe så grymt, herregud när försvinner tröttheten? HUr länge orkar man, det var ett himla tjat, men jag förstår inte! Varje morgon känns det som om man går in i en vägg, och vaknar aldrig! Sitter och kliar mej i huvudet, för jag vill bara vakna upp NU! Kanske inte handlar om att jag inte sover så bra, utan det ligger säkert djupare..

Vad händer för er idag? Det känns som om min dag kommer att gå segt, för jag har verkligen inget inplanerat! Så jag vet inte hur segt dagen kommer att gå!! Jag återkommer senare sedan, dagen här är rätt så död så man kanske ska ta sej neråt gymmet, men inte det lättaste!!

puss virre ♥


Natti Natti..

Nu skall ja sova, är trött o kroppen bör vila efter dagens pass, imorgon väntas HIP och CORE ! yeey!! Men vi hörs imorgon!

Virre jag älskar dig vännen och du måste komma igång o träna nu! Ja kör hårt med dig nästa vecka de lovar jag!! :) ♥

Godnatt sov gott!

Saknar dig Johan!! :(

Puss o Kram
Saraah

Ska strax sussa!

Eller försöka iaf, har lite svårt att komma till ro, man vet ju att man ska upp och jobba imorgon, och somvanligt så känns det tungt! Undrar när det ska ge sej? ;) Jag har fått lite noja på en låt och kan verkliegn int elägga den på hyllan, för mej är den en utav de bästa Magnus Uggla låtarna någonsin..



Kan tänka mej att det kanske finns ngn mera som tycker att den här är het oki?? Eller har jag FEL?? :)

Tror
det blir soffan ikväll, orkar inte gå in i sängen är bänkad vid datorn en stund till sedan blire att dra på en film och försöka att slumra till, inan det är dax att gå upp igen...Snacka om att man har kommit in i vardagen, emn den känns tung! Jag har börjat tända en hel del värmeljus bara för att känna det "mysiga", men ist blir det riktigt varmt så man håller på o dö!! haha...vilka problem saker kan leda till! :) ♥

Jag
är så glad att jag har mina vänner, just nu så vet jag inte vart jag har mej själv, och tycker det är skönt att jag vet att de finns där om jag vill prata!! Man klarar sej inte UTAN vänner!!

Sov sött puss virre

Body Pump 71 ressension!

Jag vill för det första säga att detta är ett grymt program! Ett utav de ja gillar bäst!

Här kommer min egna ressension på body pump 71!

Uppvärmningslåten va en jätte skön låt som man verkligen kom i bra takt till musiken om man lyssnade! Ben låten var jag lite skeptisk mot men den funkade jätte bra, denna ben övning måste nog ha varit den jobbigaste ja kört på ett body pump pass. Men guud så ja älskart! Kommer bara längta tills nästa gång! Bröst var jobbigare än förra gångens pass. Inte alls lång vila. Det är det inte i någon utav låtarna.. Själva låten var jag trött på sedan tidigare så vi får se hur det blir dessa tre månaderna. En utav de bästa låtarna var rygg låten. Hur underbar att köra till som helst! Våran kära cascada! Frivändningarna kommer nog bli jobbigare än tidigare, det är inge rodd imellan utan fyra frivändnigar på raken.. Triceps var med ståg och en lös viktplatta.  Jag gillar triceps övnigen mer nu än de förra passet!  Helt grymt! Biceps var en helt sjukt bra också! Jag orkade igenom hela och lade till och med på! GRYM! Utfallen var mycket roligare och bättre än det förra passet. Man fick verkligen pina sig igenom förra. Men nu gud ja älskar utfallen! Axlarna är också helt underbart! Mycke jobbigare med stången men helt grymt! Magen känns kortare än förra passet men känns mycket mer nu tyckte jag! Självklart får vi inte missa våran allra mest älskade donna, Pink! Hon har vi på avslappningen!

Detta är ett pass ni kommer älska och få en rejäl träningsvärk utav! Här nedan ser ni låtarna som är på diverse övningar.

Warm up: Magnetized (Original Mix) – James Sampson
Squats: Summer of 69 (Picco, Jens O & Maddin Original Mix)– Mega-mania
Chest: Right Round – Flo Rida
Back: When love becomes a lie (Cascada Remix) – Liz Kay
Triceps: Black Fingernails, Red Wine – Eskimo Joe
Biceps: What I’ve Done – Hiroshi Free
Lunges: Doesn’t Matter – Mamad Voltek
Shoulders: Operation Blade 09 – Public Domain
Abs: Circus – Britney Spears
Cooldown: Sober – Pink

Har någon kört de nya passet? Vad tycker ni?

/Saraah♥


Idol fast hellre PB 71

Nu blir det att bänka sej framför


Det kan ju var kul att följa,
finns ju hur många duktiga som helst med i år.. Fast nu hade jag hellre varit på lagret och kört nya BP passet! Tusan att man ska känna sej så peppad lite försent!



Jag gillar verkligen LesMills pass, dock så vet jag hur svårt det kan vara, jag vet vad som krävs för en instruktös i dessa pass. jag beundrar verkliegn folket som sätter sej in, och tycker att det är superkul! Det måste verkligen stämma både i huvudet och sedan få ut det helt rätt sedan, det kan bara inte vara så himla lätt!!
Jag som alltid har superångest när jag ska göra nya pass, och dessa människor måste var 3:e månad göra ett nytt pass!!!! Ni är duktiga! RIKTIGT DUKTIGA!!

Puss virre ♥

Release!

Idag är de release på de nya body pump passet! Ska bli sjukt kul och få känna på det! Nya låtar och nya övnigar me like! Nu dessa 3 månader framöver äre jag som skall köra hårt!! :) Har kommit igång med träningen bra nu och bara hoppas de håller i sig :)

Ni får en ressension på de nya Body pump passet 71 senare ikväll!  Nu skall jag göra mig klar och hinna få i mig en macka innan jag börjar!

/Saraah ♥


090922 Seg & trötter

Hej sötisar! Hoppas att allt är bra med er! Själv är jag supertrött benen orkar knappt bära mej, vet inte riktigt vad det är, om det är för att jag började tidigt i morse eller om jag bara är trött för tillfället. I sånna fall kan man ju undra när man kommer upp ifrån det!!

Hade ju tänkt att jag skulle köra pumpen idag, men jag känner att kroppen verkliegn int efunkar som den ska, och jag fick reda på idag att nya pump passet är ett syra pass, så jag väljer därför att ta en hemma kväll, om benen inte bär mej efter jobbet så lär jag inte orka dra mej hemåt ikväll!! ;)

Nej det blir att starta det "nya" livet, nästa vecka!! haha nejdå ska väl försöka att ta tag i mitt liv så snart som min hjärna hänger med på noterna! Det är ju inte alltid kroppen pallar vad knoppen vill, så enkelt kan det vara eller åt det andra hållet !

puss virre ♥

Godmorgon alla läsare!

Om alla ni blir medlemmar här! Så kommer de komma upp en tävling i helgen! :) Hur skoj vore inte det??

http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=34617

Nu skall jag jobba, skriv gärna era kommentarer samt bli medlem på den sidan! De går jätte fort! TACK!

Ha en bra dag vänner och läsare!

Puss&Kram Saraah♥

Sängen viskar mitt namn..

Kanske dags att lägga sig men jag sitter fast här i soffan. Pratar med några underbara vänner! haha Omg! Världen är bara såå jaa vad ska man säga? oförsägsbar, saker ma aldrig trodde skulle hända, verkligen händer! haha

Sitter också och tänker på Älsklingen här med.. Att ta förväl till någon man älskar är fruktansvärt! Alla dessa förväl är precis LIKA jobbiga. Om de inte blir värre! De tar kol på mig.. Att sitta i denna lägehet själv är något jag inte tänker göra så länge till. Tur att jag har börjat med tränigen, annars skulle jag nog deppa ihop totalt! De är något jag inte vill, för jag är inte så som person! Saknar dig! ♥

Vill också tacka alla som var här hemma hos mig i lördags! Ni gjorde min kväl oförglömligt! Gamla som nya vänner! Fick ett par fina ord från en ny vän. De gjorde mig så fruktansvärt glad så du vet inte! Jag växte som person så enormt! Alla har fördommar, även jag. Men du har en grym personlighet! Tack!
Vi får göra om den lördagen snart igen! :)

Nu skall jag avsluta det här och maila en vän!:) Vi hörs imorgon vänner!

Godnatt, sov gott!

Puss&Kram Saraah

Svenska hollywoodfruar!

Det är en serie som man bara måste se!! Haha ja sitter och garvar åt dom. Såå himla kul att se på!

Vad tycker ni om den serien?

/
Saraah♥

Vad gör ni?? ;)

Dåligt med komentarer här idag :( Älskar när folk skriver vad de tycker och har ngn trevlig komentar att skriva ;) Nu så blir det iaf för mej att titta på kanal 5 ;)



Färjan 3 !! :)

Den 10oktober kiommer mina arbetskamrater att åka med denna båt, själv sp skippar jag resan, landar på Arlanda lördag morgon så jag känner inte för att vänta på arbetskamraterna i Sthlm..men visst har man ett sug ;) Tösen fyller ju 4:a de 11 så jag känner att det kan vara bra om man är hemem för hennes skull oxå! Man kan ju inte bara tänka på sej själv! Det 13oktober bär det av mot Kristianstad för utbildning, så jag kommer att avra borta en hel del i oktober! vilket verkliegn känns toppen, hösten blir inte lika lång om det händer ngt hela tiden !! haha

Puss virre ♥

Duktig Kille!!



Jag kan inget annat än tycka att han har en riktigt bra röst...tror verkligen att årets idol kommer bli riktigt bra!!!

puss virre ♥

Lite har kommit ;)

Japps idag har lite utav det jag beställde från H&M kommit ;) Mestadels var det tösens kläder som hade kommit, jag fick alla kläder till ett riktigt bra pris...första gången jag gör fynd!! haha


Tösen kläder..Allt är nästan Hello Kitty!! ;) MEn jag gav inte mer än 65kr/st för tröjorna så hon fick en hel HÖG!!


Här kommer det jag beställde eller iaf lite utav det ;) En kofta, armband och två par trosor ! Sånt som bara behövs!

Vad har ni gjort en dag som denna??

Puss virre ♥

Hemma, strax blir de träning!

Iväg ska jag om en liten stund på Core! Hoppade över Bc idag, just för att jag har så mkt att göra här hmma och att ja ska känna att jag hinner med att äta. Skulle ja köra båda passen idag så hade ja vart hemma vid ca halv tio. plus att ja skulle hinna städa och få någon ordning i köket för att sedan laga mat. NEJ TACK! Jag tar ett pass idag! :) Fanny hjärtat är inte bra idag så jag får ta mig ut till lagret själv.

Imorgon väntas de nya Bp passet! jag är sååååå nyfiken!! :D Ska bli så skoj, nya övningar och nya låtar hoppas dom är bra! :)

Vi hörs senare! :)

Puss Saraah♥

En lååång dag..

Har min dagliga lunch just nu, tog en macka med ost och ett ägg till de. Har två kunder inbokade idag. känns jätte trist och jag hoppas de här med "krisen" släpper snart...

Annars så laddar ja hårt för dagens träning som består av ett dubbelpass, Body combat och efter Core! :) härligt!hoppad de ger något resultat.. Skall komma igång nu hårt hade ja tänkt mig! :) hehe Ska bli mer serigös med de här med bloggningen också mer träningstips o om kosten :)

Nää nu ska ja ta 5 min i soffan, vi hörs senare när jag har kommit hem från jobbet eller från trningen!
Har fortfarande inte fått en ända kommentar idag?! Come on! :)

/ Saraah♥

090921

Jag är verkligen trött i hela kroppen! Jag orkar ingenting..har ingen lust med någonting heller, vet inte riktigt vad det är !! Idag hoppas jag att det kommer lite paket i postlådan jag bara hoppas på att dety ska dimpa ner en hel del :) Sarah frågade mej om träning idag jag har tösen så jag kan inte ikväll, som vanligt jag börjar vänjamej vid att hålla mej hemma om kvällarna, och det stör mej för jag vill verkligen träna!! Ska ner till jobbet vid elva, för vi sk aha APT möte, så hela dagen blev jag inte ledig så får se hur jag ska fylla i det på Ps sen ;)

Vad gör ni en dag som denna??

Puss virre ♥

Måndag den 21 september 2009!

För det första vill jag säga, Grattis Älskling på våran 51 månaders dag idag, Älskar dig! ♥

Nu strax ska jag iväg till jobbet, har inte sådär jätte mkt idag vad jag har för mig när jag gick i fredags.. Hoppas på en bra och härlig måndag.

Idag är de bara 8 dagar kvar tills jag skall in till örebro, till usö. Hoppas dom vet vad de är jag är allergisk mot eller om ja är sjuk. Hoppas!!

Snart skall jag åka och hälsa på min underbaraste i Jönköping. De ska bli roligt och mysigt! Gå ut och äta o bara få vara där, hoppas de blir bra väder också! Skall nog lämna lite Cv´n där också hade jag väl tänkt mig. :) Men mesta dels av tiden skall jag vara fast klistrad vid hans sida.. ;) hihi

Nu måste jag kila! Vi höres ikväll sötisar! Vad ska ni göra idag?

/
Saraah♥

Blöööt & Trött! ;)

Hemma från träningen och vädret var inte alls roligt när ja gick dit och speciellt inte när ja gick hem! Regnit och jävligt! Jag tog sällskap med Fanny till lagret, vi körde hårt på Pumpen, det var de sista passet för denna gång! Alltså de ja menar är att dom byter pass imorgon! Ska bli spännande och se vad de kan vara för något:)

Helgens partaj vart jätte lyckat, de var super skoj! Massa söta och hur trevliga flickor var hemma hos mig :) Hoppas de blir fler gånger!! :)

nu blir de att äta lite och sedan plocka o städa lite.. Vi hörs lite senare...

/Saraah♥


Vad blire nu?? Vad e klockan?? ;) ♥

Dags att kolla in Ensam mamma söker!



klockan är ju åtta, så dags att kolla in tjejerna, men som sagt har jag lite svårt för vissa situationer och vissa saker de säger så jag håller kudden nära! Ensam mamma Helena är ju från Karlskoga..

Så det blir att krypa upp i soffan och titta :) Sedan hade jag velat ha hem en film, men den var uthyrd så det var bara att vänta till en annan dag, när man nu har lust att titta på film! Jag har haft en mysig dag tillsammans med min tös, har suttit på nålar under matchen mellan Bofors o Leksand, så jag har haft en riktigt goo dag :)

Puss Virre ♥

Uppdatering Bofors - Leksand

Äntligen!! Bofors besegrade Leksand på hemmaplan med 4-3 efter straffar! Från min sida så tyckte jag verkliegn det var rättvist, skottstatistiken Bofors 53 & Leksand 30... Kan tänka mej att det säger lite om vilka som ÄGDE matchen!!! ;)

Puss Virre ♥

Bofors - Leksand

3-3


Pengar, pengar & mera pengar!!

Gha snart rullar lönen in och det slår ju inte fel!! Strax dax att packa väskan igen oxå ;) Jag har verkligen velat fram och tillbaka om jag verkliegn vill åka, men som det känns nu idag så känner jag attd et ska bli så otroligt skönt att komma från hela Karlskoga och Sverige för den delen en vecka!! Jag är så less på allt just nu och har en del att styra upp med mej själv, och det börjar ordentligt på Torsdag! Jag gör vad jag BEHÖVER för att må bra!!

Puss virre ♥

Bofors - Leksand

A ni får ursäkta ibland kan man inget annat vara än idrottsnörd!! :) Vårt Bofors möter Leksand idag just nu efter 7 minuter in på 3:e perioden så står det 2-2...de är riktigt duktiga våra spelare!! Det brukar ju inte gå Bofors väg direkt, och det återstår ju o se om det gör det den här gången...Kan ju hålla tummarna!! Det skulle ju vara rätt bra för deras självförtroende om inte annat.  YES!!!! Bofors gör 3-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Duktiga grabbar KOM IGEN!!!

KOM IGEN GRABBAR!!!

 

Sokm sagt ni får ursäkta, men ibland kan man inte annat än att hålla på de lag som finns i närheten!! haha ;)

 

Puss Virre ♥


Söndag, Ensam..

Japps nu är det den där jobbiga söndagen igen.. Ångest för att man inte hunnit med så mkt under helgen och att de är jobb imorgon.. Plus att johan åkte nyss tillbaka till jönköping :( Känns jätte jobbigt och hur tråkigt som helst..

Tänkte inte cykla iväg till lagret för att köra pump, men här vill ja inte vara själv hela kvällen så de blir att köra iväg till Lagret sen iaf! =)

Vi hörs senare sen!

/Saraah

090920 Söndag

Igår var en toppen kväll, dock har jag endast två bilder från festen inan vi gick ut, så det blir inga bilder från igår ;) Trött är jag men imorgon börjar det nya livet !! haha undrar hur många som sägwer så varje måndag!? :)

Måste bara! Riktigt duktig kille, kan tänka mej att han kommer gå långt!!! Skulle förvåna mej annars..

Som sagt en toppen kväll igår, dansade och hade som vanligt riktigt ont i fötterna när jag begav mej hemåt! Förstår inte att det alltid ska vara så..♥ Ska koll alite andra bloggar nu, spå höres vi senare!

 

Vad gör ni en dag som denna??

puss virre


Hej hej hallå dagboken!





HEEEEJ!! Nu ni kära goda vänner har ni en gästboggare här på bloggen, the place to be ;). Här kommer mitt första blogginlägg nånsin, och tro mig, jag är inte nykter... Har druckit en 3,5a, och då, lär ju ni som läser, veta att det börjar hända grejer. Anledningen till att jag skriver är att vi, med beteckning på mig och Molgan, vill att läsarsiffrorna ska stiga på den här bloggen (the place to be, som sagt). Jag har ett krav med att bogga här, det är att jag ska få en fin kommentaar (helst på min och Sarahs oerhört läckra bild). JAG VET att DU Sarah läser det här, och DU med Virre, och DU med Alexandra, och DU med Sanna, och DU med Annelie, och DU med Dick, och DU med Anki, och DU med Lizette, och DU med, och DU, och DU, och DU. Okej, vi gör så här. Ge mig 5 kommentarer så kommer det upp en sexig nakenbild på mig (dock utan stora pattar, för det äger jag inte). Gu vad kul det är att blogga, får jag 10 kommentarer så kommer jag börja blogga själv, med nakenbilder och allt vad det innebär ;). Är ni på så vet ni vad som gäller, come on karlskoga lets have some fun! Ska återgå till öldrickande med fina nakna brudar, (det är det som säljer vet ni) PUSS&LOVE alla eran Fanny, the one to be

Heeeeeeej!!

Nu sitter vi hemma på gustavG !! de får prata för sig själv!  haha!!

Alla fliickor är verkligen samlade !! ♥

Hur kul som helst!

Sanna alex virre fanny anna petra sarah annele! thatrs our gang! i love you" ♥
Vi shoooootar i fulla drag!! Girls for live!!
ni är alt i mitt liv!! klarar inte untan er!!:)

Älskar er!!!!!!

/SARAH''''



Ska bara ner!!

Nu är det dags att ta tag i livet!! Nu måsta jag bestämma mej för hur jag vill leva mitt liv, och inte är det att se ut såhär iaf!! Jag bara ska ner nu, så det blir att köra mkt kondition och tänka på vad jag äter!! Dags att skärpa sej Veronica!!


Jag har iof aldrig varit vän med en sådan ovan! Om jag ska var aärlig så har jag intes tällt mej på en på hur länge som helst, jag vill iaf se en förändring eller snarare känna en förändring på mej själv! Så det blir väl att ta tag i sitt liv imorgon, för ikväll ska jag ut med tjejerna :) Det blir att ta ngn cider och bara umgås, gå ut och dans och bara ha det gött!!

puss virre ♥

Lunch:)

Nu har ja ätit lite lunch och nu väntar jobbet strax igen. Sedan äre bara o jobba jobba o jobba, så ja kommer hem fort som attans! :)

I helgen ska de bli såå mysigt! HA dig nära min älskade sak! :)

Efter jobbet skall ja hem fort för att göra mig klar för middag hemma hos killens föräldrar som ja skrev i ett annat inlägg:)

Ännu hara de inte trillat in någon kommentar :P ? Vad är de med er läsare?? haha :)

Ne nu ska ja bara ta de lungt, slappa de sista minuterna innan ja blir tvungen att gå ner till jobbet igen!
Vi höres senare:)

/Saraah

Strax klar för jobbet!

Nu är jag strax helt klar med allt inför jobbet.. Just nu känner ja inte för att gå till jobbet men de är ett måste. Har nog tappat jobblusten nu. Eller har haft den känslan hela veckan.. Jag trivs inte utan min älskade Baby! Men men jobbet är något man måste sköta!

Snart om drygt en timma slutar älsklingen sin skola och skall åka hem hit till stan! Wiiie! Hoppas han är hemma till senast kvart i två! Då hinner jag ge honom massa kramar och pussar! :) Märks de att ja saknar min underbara pojkvän? :)

Vad har ni för planer idag ? Voreroligt om de skulle komma in lite mer kommentarer än vad de gör! :)

Nu blir de att skynda sig! Hörs!

/Saraah

Tråkar i kassan..

Ja vad gör man en sådan här dag?? Min rumpa har varit plaserad på den här platsen till och från nu i snart 3 timmar, gah vad dagen går sakta! Hoppas att den kan dra på lite i tempo snart! Känns som om ni ska ta och vakna lite nu, klockan är ju ändå snart 9 :) Är verkligen helt överlycklig av att linnet hade kommit in på hm, då var min dag räddad, får se vad som händer för roligt resten av dagen..Undrar lite vad man kan ha till det linnet, tror kanske det skulle passa med att par svarta blanka leggins, kanske! Eller vad tror ni? Till en utekväll, med ett par fina skor till, såg föresten att Nelly hade sänkt priser på en massa skor, och mina favvisar var nedsatta från 499 till 349...så det kanske blir ett par svarta här framöver ;) Kan önska mej det av lillasyster i försenad födelsedagspresent !! haha

 

  
De bruna är det jag har, som sagt så är jag bra sugen på de svarta nu ;)

Som sagt de kostar nu 349kr

Puss virre ♥

 


Godmorgon!

Nu e ja vaken och har varit de till o från nu den senaste timmen.. Har en del att göra idag på jobbet! Skönt för då går dagen fort! :)

Fanny, ang den kommentaren som du skrev. Vad jag är alergisk mot. De kan vara Tomat, avokado och alla gröna råa frukter som tex Gröna äpplen, kivi, gröna vindruvor och päron osv.. De som känns mest tråkigt är faktiskt alla dessa frukter, något ja älskar är ju gröna vindruvor! Sedan Ketchup? De finns ju i typ allt! På pizza, hamburgare, i lasagne, köttfärssås och spagetti. På pasta, till pommes? Typ allt! =/ JA kan äta de men då får jag skylla mig själv.. Men detta r inte helt hundra! Men de finns en poäng i de hela!

Idagkommer älsklingen hem! ska bli skönt att träffa honom! Saknat han såå! Efter jobbet skall vi till hans föräldrar tillsammans med mina föräldrar. Deär väl ändå på tiden att dom träffas och umgås! :P

Nej nu blir de dusch och frulle! Vi hörs senare idag!<3

/Saraah

På väg hem till mej ;)

Gick in på H&M nu på morgonen!! , gissa vad som fanns!! Jo det linent jag ville ha, så det blev en liten beställning, och ni som vill ha ett likadant, passa på de finns i alla stl!! ♥ Jag la även en beställning på västen & en fin väska!!

  

Detta är då påväg hem till mej, dock fick jag inte upp ngn bra bild på väskan, men den får ni se sen när jag hämtat ut paketet!!

Västen kosta 499kr & Linnet 299kr

puss virre ♥


Godmorgon ♥ 090918

 Japp godmorgon, en trött Veronica sitter på jobbet och strax öppnar dörrarna så jag måste, jag var tvungen att ta en paus, det kom folk...Vi har ju öppnat nu :) Lite seg är jag allt men det funkar! Trodde nästan att jag skulle stanna hemma idag, emn kände mej bättre igår kväll..men nu känns det som om febern kryper på mej, eller så är det bara för att det är fruktansvärt varmt här inne!! Det kommer faktiskt en hel del hurtiga männsikor, jag har nog inte den funktionen i min kropp att gå upp och träa så här tidigt!! :) Vi är bortbjudna ikväll, med det återstår och se vad jag känner när jag kommer hem för det!!

 

Är ni vakna?? Eller har ni sovmorgon??

puss virre ♥


No Titel!

Ang mitt sista inlägg, att något var så typiskt mig. Var attjag köpte bussbiljetter till Jönköping i går morse tror ja det var. Sedan på kvällen pratade ja med min vän Fanny. Hon skulle tydligen dit. Kunde åka med henne redan på torsdag kvällen då :( Då ja igentligen ville! Men ja kanske kan byta helg med alex eller så får de helt enkelt bli en annan helg..  aja vi får se !

Sedan kan jag har fått svar på mitt elände ja har ikroppen.. Hoppas faktiskt att de är helt hundra! Men ändå inte för vet ej hur ja ska kunna klara mig utan dessa saker som jag inte tål :/ Men men Äter ja de så får ja skylla mig själv :)

Åh ja måste verkligen få ett jobb, ett svar från Jönköping! Känner verkligen att det är en stad ja vill till, och sedan till min älskling! <3


/Saraah

♥ BSB ♥



Me like :)

Funderar på att göra en utav min abästa vänner sällskap på Bsb konserten som är i Globen tror jag det var i December, eller vad säger du Anna?? Bara kul att komma hemifrån och få hälsa på dej skulle vara toppen, dags att bestämma!! ;)

puss virre ♥

090917 Torsdag

Sitter här vid datorn det händer inte mkt, har slumrat en stund på soffan och sedan vaknat helt förstörd, en dröm som tur var! Ebba tösan är hos sin mormor en stund idag, sambon är och tränar..som vanligt! Det här med förhållanden, vet inte ens vart jag ska börja, och jag vet inte hur det slutar :) nej det blir att strukturera upp livet lite, ta lite saker på mera allvar och inse att det livet man lever är sitt eget det är verkligen ingen annan som ska bestämma hur du ska leva ditt liv! Är du inte 18 så naturligtvis har dina föräldrar saker att säga till om, men efter det så har du verkliegn rätten att ta hand om dej själv utan att de behövber lägga sej i! ;) dock är det ju alltid bra att ha god kontakt om inte med båda så iaf med en utav sina föräldrar!

Jag kan bara se till mej själv, jag flyttade hemifrån när jag var sexton skulle fylla sjutton, det kan jag känna att jag ångrar lite idag, jag hade verkligen behövt vara "liten" lite längre! Jag är ju samtidigt väldigt tacksam över att jag har båda mina föräldrar hos mej och att de ställer upp så mkt som jag behöver, jag har sagt det tusen gånger förut, men man är inte mera än människa man orkar inte allt hela tiden, så det är ju bra att det finns någon vid ens sida!! Älskar mina föräldrar av hela mitt hjärta!!

kram veronica ♥

Jag hoppas!!

Åh vad jag vill ha en sådan här! Dock så finns de inte i min stl, och jag blir ledsen i ögat :( Anatar attt det bara är att hålla utkik!!


Dessa kommer från H&M och kostar 299kr

Så det blir verkligen att hålla koll varje dag!! Jag bara SKA ha en sådan här helst i båda färgerna!! Vaddå girig!! haha, men finns de så bara ska jag ah!!!

puss virre ♥

Sjuk??

Gick hem från jobbet efter att ha varit där i två timmar ca, jag brukar verkligen känna efter en gång till innan jag går hem! idag dock så kände jag redan när jag kom dit att min hals inte kändes som den ska göra, så bestämmde mej för att återvända hem! Så nu har jag gjort mej en varm kopp med citronvatten och en massa mera mys, och ska strax krypa under en filt i soffan! Det jobbigaste med att känna sej såhör är att ingen vill vara i närheten av mej. Konstigt nog Eller?? haha ;) Så nu får vi se hur min helg blir, kanske en helg under en filt i soffan och tv vem vet!!



puss virre ♥

Såå typiskt !

Ja självklart är det Saraah Eriksson som har världens otur! Så typiskt.. =/

/Saraah

ORM!!!! ;)

När jag kom hem från jobbet, så fort sambon och tösen ut i skogen en sväng för att rensa bort lite grejer från trailtävlingen dom hade här för några helger sedan. Ebba var verkligen jätte trött efter att ha gått blad sten och mossa i en timme, ändå så kom hon in och bara skrek, MAMMA MAMMA!! Jag har sett en orm.. Hur glad som helst, och stolt när hon visade upp kortet som togs på den! :)



Ngn som vet vad det är för slags orm??

Jag har verkligen inget emot ormar, men de får gärna hållas ej på avstånd..tycker dock verkligen inte om hur denna orm bara kollar in en !! Trött ikroppen någe så grymt, jag har iof inte ätit som jag ska överhuvudtaget i några dagar nu så jag mår väl som jag förtjänar! Hade mera än gärna följt med Sarah och tränat idag iaf, emn sambon var bara tvungen att åka på hockey Bofors-Örebro spelar, så det kan jag väl iof förstå en riktig hat match! Nu myser min tös i soffanm så jag ska göra henne sällskap, tänker dock inte slå på någe Idol idag, är verkligen inte peppad för att titta på folk som gör bort sej!!

puss virre ♥

Hemma från jobbet, sen Core!

Är hemma nu från jobbet. Var en ganska bra dag ialla fall. :) Nu väntar ja bara på att klockan ska gå så jag får gå iväg till lagret och köra Core! :) ska bli skönt, dock inte den biten de är dit och speciellt inte sen vid 21 då det är mörkt ute=/ Men jag får dra på mig mp3 och gå itakt till mitt nya favvo band! The Veronicas, hur bra som helst! :)
Imorgon blir det en vilodag för min del eller nej ja ska iaf ut och gå en promenad efter jobbet! Sedan hem och städa de sista, dvs dammsuga och damma :P Imorgon skall jag köpa en ny mobil för en billig penning :) Kul för den som jag har nu går inte att ha :P Den är inte min heller så jag ska ha en egen nu :) En rosa! wiiie!

Sedan är de snart fredag, då kommer älsklingen hem!! Ska bli sååååå skönt! Saknar han som skrutt nu! Vill verkligen bara vara i hans armar nu! krama och bara få vara! Älskar dig my love ♥

Nu åker träningskläderna på och bra pepp musik! En macka på dehär kommer det också att bli! :)

/Saraah♥

11.38

Jag vet inte ens vart jag ska börja, det finns ingen början eller jo, men det var längesedan det började.. jag vet verkligeni nte vad jag ska gör eller vad jag förväntas göra! Trött är jag och jag har faktiskt en anledning varför jag är som jag är, dock tänker jag inte ta upp det här! Vad är det fär fel på att vara ledsen, alla har vi väl känslor ?? Hatar att det ska kännas så tungt!!

puss virre ♥


090916 Onsdag..

Trött! Hur som jobbigt som helst, kom ner till jobbet en kvart sen och kände att nu borde jag sätta fart o ta en dusch innan barnen kommer..då kommer chefen och talar om att klordoseringen har stannat så det var bara att vända ut från duschen och ta tag i att ringa de skolor som skulle hit idag..Systemet ligger ju inte nere hela dagen utan nu måste det handdoseras för att värdet ska komma ut o bli bra i bassängerna ;) Vid 10.30 kommer iaf allt att vara igång, då är det ju vattengymnastik och livräddningar så det ärbäst att det är fart på systemet då !!

puss virre ♥


Helt slut!

Nu är jag helt slut i kroppen efter ett body pump pass! :) Hur härligt som helst! Imorgon blir de Core som står på schemat ska bli gött de med!

Fanny och jag satt o pratade mat innan vi började pumpen, vi båda kom fram till att de blir en fet pizza i helgen! Mumma! haha inga fel alls!

Nej nu orkar ja inte spriva mer ni får nog ett inägg till innan ja kryper ner i sängen! :)

/ Saraah ♥

Jag vill bara ha!! Vad tycker ni??

Jag är i ett stort behov uatv hjälp!! Jag vill veta vad ni tycker om detta som jag verkligen ser som ett nödvändigt ont i höst, och så kallt som det var i morse så skulle jag mer än gärna dra på mej detta!!! Kolla in & säg vad ni tycker! PLZ! ;)



Skorna kommer från BIANCO & kostar 750kr

Västen kommer från H&M & kostar 499kr

Har riktigt mkt ångest över dessa så hjälp mej snälla !! ;)

puss virre ♥


090915 Tisdag..

Japps idag är det Tisdag, ingen kan ju ha missat ;) Nu har jag äntligen fått tillbaka min kamera! Snarare så att sambon såg till att den kom hem från hans jobb, så jag kunde ta kort på det jag har roat mej med de senaste dagarna :) Ni får mera än gärna skriva vad ni tycker!!

1

2


3


4


& så alla 4a


Ska väl ärligt säga att jag är rätt så nöjd, hoppas bara på att det finns några därute som tycker samma sak..
Jag har handlat lite mera saker till att göra fler och lite andra, så jag funderar på att sätta mej en stund, eller så ska jag vänta tills min beställning har kommit hem!, har beställt en hel del pärlor och andra roliga saker, det kasnke är till&med att man kan få en slant för ngt armband?? ;)

puss virre ♥

Pepp inför träning!

Yes nu blir de att svida om till träningskläderna : ) Ska vara ute vid lagret vid 18.40. Vi ska köra Bp idag, wiie! De är något jag verkligen älskar! Så nej nu ska ja byta om och bara ta de lungt :) Vi höres efter träningen..

/Saraah♥

Lunch med flickorna!

Japps nu väntar jag på att Jennie ska komma till mig, vi ska ner och möta annelie för att ta en lunch på stan! Sedan vid 3 kommer fanny och joinar oss med en fika! :) ååh gud va ja e glad att jag har alla mina vänner omkring mig! Älskar er!

Vi ses senare! ♥

/Saraah


Almost there!

Yes nu har jag plockat och städat en hel del. Har bara tvätten kvar och sedan damma o dammsuga men de är ju sååå tråkigt! Tvätten fixar ja idag men de andra tar jag imorgon eller på torsdag. Men de ska vara gjort innan helgen! :)

Någon promenix blev de inte. Vaknade vid 06 o var hur pigg som helst. Blev lite besviken att ja inte gick upp då och gick men kände att ja behövde sova.. Men ja gick upp då love skickade ett sms och skrev Godmorgon! vid halv nio :) Jag får ta min promenad ut till lagret ist ikväll :) Nej nu får de bli ett glas juice och en hårdis :)

/S ♥

Sängen..

Nu blir de snart att lägga si, dock har ja suttit i sängen hela kvällen. Skulle ha tvättat men de struntade jag i :)

Imorgon har jag en massa saker för mig! Promenad på morgonen, tvätta, luncha med Fanny, träna, och sedan städa så mkt jag hinner.. Älskling skulle väcka mig vid a så ska ja upp då! :) Försöka kan man alltid göra, eller äre självdiciplinen man ska lägga fram? Självkart:) Nu ska ja komma igång och köra på träningen hårt, promenadet och bra kost! GO!!

Nej nu blire sängen sötisar..

Sov gott ♥

Älskar dig my love ! Saknar dig massor med för den delen.. Du är mitt allt Johan! ♥

/Saraah

Svenska hollywoodfruar 21.00

Är de fler än jag som bara måste se detta program som börjar idag! HAHA Detta ska bara bli så skoj att se. Har man sett reklam för de programmet så blir man ju helt ja, man skakar bara på huvudet och säger herregud! ;)



Vi hörs senare ;)

Puss ♥

Saraah

090914 Måndag..

Sitter här en sväng och bara skriver lite, ska strax iväg och ha mitt först vattengympa pass för denna termin, jag är nervös och jag hoppas att det blir som jag har tänkt mej! Usch jag får verkligen ångest! Å det stör mej, jag vet att det bara är att köra men ändå så blir jag helt kluven och har ingen aning om vad jag har gjort! Hoppas bara på att det funkar som jag vill!! Lägger upp minam låtar senare om jag nu blir nöjd :S

puss virre ♥

Måndag:)

Nu är det måndag igen och jobbet rullar på, dock finns det inte så mycket att göra så ni som läser denna blogg och bor i närheten KOM O KLIPP ER!! hehe

Nu har jag lunch så ja ska väl ta mig något att äta kanske :) sedan blir de en powernap känner jag. Jag är hur trött som helst men kanske inte så konstigt efter helgens natt jobb.

Vi höres senare ikväll :) Puss! ♥

Saraah

En Ny Favorit!!

Åh jag blir verkligen glad utav The veronicas musik! De två tjejerna är så jädra grymma! :)
Lyssna på deras låtar på youtube så förstår ni nog mig! :)

Förövrigt sitter jag ock kollar på buss/tåg biljetter.. Jag bara suckar och pustar! Tror ja har hittat något iaf.. känns som om ja ska åka imorgon, kanske mest för att jag bara vill träffa min Johan nu..

/S♥

Ja ni....

Sitter här lite småsur för sambon la kvar kameran på jobbet, jag hade verkliegn velat haft den hem idag...har pysslat ihop en hel del armband idag och är faktiskt riktigt nöjd, men som sagt så ligger kameran kvar på hans jobba så inga bilder kan jag ta! Tusan de när man väl har gjort någe man vill visa! det får bli imorgon! Just de imorgon är det återigen Måndag, väldigt vad de dagarna komemr tätt..ngn mer än jag som tycker det??
Ska iaf upp tidigt imorgon, vi ska sitta på ett 8 timmars långt möte, som jag inte riktigt vet vad jag känner för, det känns som om det mesta är löst...mend et återstår ju o se, alla taggar utåt eller vara vänlig?? det är frågan, haha ;) Känner inte som om jag är på världens bästa humör, känner mej hur ful som helst och vet inrtev ar jag ska gömma mej! Usch vad jag hatar när det känns såhär, att man ens vågar titta på sej själv i spegeln!!

Äh får göra någe åt de, frågan är bara hur!!??

Puss virre ♥

Åh va fina mina naglar blev!

Jaa nu känner jag mig fin igen :) hehe nu är dom perfekta! Me like!!♥

Nu pallar ja inte att sitta här mer.. Såå tråkigt..

Jag åker hem till mina kära föräldrar! tack för att dom finns! ♥

Saraah

En sten har lätta från min hjärta!

A det jag var tvungen till att göra är nu gjort och det känns skönt, hatar att man lägger undan saker till sista sekund, men det är likt mej. Som när jag skulle packa för tejresan till Turkiet så gjorde jag ju inte de förens natten till den sagen vi skulle åka.. :) Nu blir det iaf mys med tösen framför TV4 film !!

De visar båda Madicken filmerna efter varandra! ;) Nog för att man sett dom några gånger med det gör inget!

 

Undrar om det någonsin mera kommer att komma en sådan underbar författare som ASTRID LINDGREN! Jag kan verkliegn inte förstå hur man kan komma på alla dessa roliga historier, och ett plus är ju att de finns på film, det finns nog inte en enda svensk som inte har vuxit upp med Astrid Lindgren filmer!!

Jag älska dem iaf! Vad tycker ni??

 

Puss virre ♥


090913 Söndag.. Jag fortsätter min jakt!!

Hej alla sötisar, har fortsatt att glo runt lite på nätet och hittade en hel del saker som jag kan tänka mej från http://www.chique.se Hittade en hel del men dessa två blev mina favoriter!


Armband 299kr Det som känns är att man vill ha lite fler i olika former ;)


Detta halsband var på rean kostar 199kr
tyckte det var fint älskar guld och svart! ♥

Hoppas att Sarah sover gott än! själv gick man upp strax efter sju, tösen vaknade så hade ju knappast någe val, sambon är ju iväg och tävlar och jag har verkligen ingen aning om när han kommer hem, han visste inte heller när han skulle vara påväg hemåt!..Jag har saker som jag måste göra, men jag drar mej för att göra sakerna..inte bra jag vet! Orkar bara inte tänka på morgondagen!! :(

Vad gör ni en Söndag som denna??

Puss virre ♥

Sådär :P

Nu var frullen klar! :) Åh snart får jag åka hem och sooova! wiie! Dick blir de inte någon längre sovmorgon som det blev idag, vaknade 15.41 :P haha för klockan 14 ska jag vara hos min mormor och äta mat! Sedan vid 16 skall jag få mina naglar fixade :) Ska bli roligt att se lite fräshare ut. Fast dom har hållt faktiskt jätte bra mot vad dom brukar göra:)

46 minuter kvar tills ja slutar mitt shifft! :P gött!!!!

/Saraah ♥

Förberedelser :)

Äntligen kan jag börja smått med frukosten!  :) Detta är vad ja skall göra innan klockan slår 06.00!

- Tina bröd
- Koka ägg
- Skära gränsaker
- Tabort allt plast osv inne i matsalen

Jag hinner nog med ett till inlägg innan jag slutar mitt skift! :)

♥ Saraah


Natta mat eller Frukost?

Ja nu blev jag sugen på fil och flingor :) Så de blir nog en tallrik med de! Sedan runt klockan 5 blir de att köra igång med frukosten :)

Längtar tills jag vaknar imorgon! Då ska jag hem till min kära mormor. Blev bjuden på mat hos henne imorgon:) Lax och potatis, hur underbart låter inte de då? De är typ de godaste jag vet!!!! Tack mormor! :)

/Saraah ♥

a phonecall!

Pratade nyss med min älskling! ♥

Åååh vad jag saknar honom mycket.. Hoppas denna vecka går fort! :) Synd att man inte får åka med han på jobbet. Då hade ja mer än gärna gjort de de extra pass han tog.. Vill ju inte lämna dig en ända sekund när du är hemma. Knappt så du får vara själv på toaletten;) haha skoja!

Älskar dig♥

/Saraah

Suck och stön!

Nu sitter jag här med Annelie. Ändå har ja de så tråkigt, eller inte utav hennes sällskap. Men dessa timmar är fruktansvärda ibland=/

Har kikat runt lite på Facebook.. kollat bloggar... pratat med people på msn.. så jaa vad ska jag göra?? :P

Tips någon??

/Saraah♥

Kan verkligen inte...

Nepps, jag kan verkligen inte somna, ligger och tittar på film efter film, kan verkligen inte bara sluta ögonen och bara slappna av och somna..undrar lite varför.. Så jag har tittat runt lite, som jag gjorde förut och har verkliegn fastnat för lite kläder på http://chapnlle.com/ De har faktiskt helt oki priser, och söker man fina skor finns det verkligen här!!!

Detta hittade jag som verkligen får komma hem till mej när det nu vill!! ;)



Dessa två underbaringar ligegr endast på 399kr Fina eller vad?? ♥

Och sedan DESSA!!



Och dessa två par ligger på 799&899kr

Tror att jag ska slå på en svensk film nu, vet inte vad det är som gör det men jag somnar oftast lättare till en sådan än en engelsk :) Jag är verkligen inte trött men jag vet att det kan vara bra att sova strax för jag vet vad som kommer upp imorgon bitti!! ;) Tänk om en månad så fyller min tös 4år oj vad tiden rinner iväg!! Älskar min TÖS!! Hu rmkt som helst, det blir kanske att ta en sväng in till ÖRebro imorgon bara för att fördriva tiden, sambon ska iväg på tävling IGEN! Så det blir ännu en dag som jag inte har någe sällskap här hemma! Vi firar 9år ihop imorgon, har iaf bestämt att vi ska ta en helgdag tillsammans och gå på bio och unna oss lite! Man kan ju bara hoppas på att det händer, jag vet hur det brukar bli med våra planer!!

Nej nu får ni sova gott, så ses vi imrogon!!

puss virre ♥

Back to work..

Nu har jag landat på jobbet, bytte av min kära vän Jenny :) Jag blir bara så glad utav att se henne! Vi borde ses oftare baby!

Väntar på de 3 sista gästerna sedan är de jätte lungt! Så i natt blire ett jädra bloggande! :) någon som är med mig??

/Saraah♥

Vaken och hungrig!

Nu har jag vaknat och duschat! Magen kurrar och skriker som aldrig förr tror jag. Fast jag åt frukost imorse, iof så var klockan 05 då :P hehe Har messat och frågat typ hundra personer om någon inte har ätit men verkar som om alla har gjort det :( Trååååkigt!!

Men nu ska jag försöka komma igång. Sätta p mig kläder borsta håret och smika mig. Sedan har ja liite disk som ja måste ta hand om innan Madde kommer hit:) Hoppas Alexandra också kommer hit!

Nej men vi hörs lite senare sen sötisar! :)

Puss och kram
Saraah ♥

Städar & funderar...

Har tagit en liten paus från städandet och sitter här och tittar olika bloggar ;) Försöker att hitta ngt bra ställe att handla fina saker ifrån och tog mej en sväng förbi http://mihi.se



TYcker verkliegn om det rosa rosett halbandet ovan!! ;) Så får se om man kanske klickar hem ett sådant =)...ska söka litte annat nu och får se vad jag hittar, vill ha lite fina "hemma" prylar...

Ngn som har några bra sidor??

puss virre ♥


Jag älskar!

Armband från chapnlle.com dessa ligger på 147kr

Tycker verkligen dessa är fina känns som om man inte kan få nog utav armband! chapnlle sidan har hur mkt fina armband som helst + att det är helt oki priser på deras varor..

Dessa är oxå fina ♥ dessa ligger på ca 250kr

TYcker även dessa är fina men när man ska beställa så känns det som om man vill handla en hel del ist för att bara köpa någe litet ;) Så tänker jag iof jämt!! haha

 

Nu ska jag städa lite inte det roligaste men det behövs verkliegn för här hemma ser det ut som en bomb har gått ner, dock skulle jag aldrig kunna stöka till det så som vissa andra bloggar kan göra hemma i deras rum, om jag var dom så skulle jag iaf försöka att vara ett gott exepmel på hur man kan hålla reda på runt omkring sej!!

Puss virre ♥

 



090912 Lördag ;)

Man kan ju hoppas på att den här helgen inte rusar för fort förbi!! Jag vill verkligen känna att man har varit ledig när Måndagen kommer! Det var ett tag sedan man kände det så skulle vara på tiden! ;) Var en sväng hos Sarah igår, när jag kom hem från henne så var Ebba vaken och hätte pigg så det var bara att slå på en film och hoppas på att hon skulle somna om efter en stund! Det gjorde hon efter mkt om och men!!
Har suttit här och beställt en del från H&M som borde dyka upp i mitten av nästa vecka!, jag har små handlat lite sånt man behöver, haha....jag har mest handlat till Ebba faktiskt, det går ju åt en hel del kläder nu när hon är på dagis!

Det är inte lång tid kvar förens jag sitter på ett plan neråt världen igen ! jag vet inte riktigt vad jag har för kännsolr för det som vanligt, samtidigt som jag känner att jag tycker det är skönt att ha lite semester så vet jag inte vad jag känner för att åka neråt samma land för tionde gången!! Nej men de ska väll bli skönt! Kan ju inte säga annat, ska bli skönt att komma från jobbet och denna höst!

Nu blir det att kolla Buskis och laga litte mat!

Vad gör ni en lördag som denna??

puss virre

Strax läggdax!

ååh vad jag längtar tills jag får åka hem och soooooova! Tror ja kommer sova ganska bra, jag känner det på mig. Funderar på att slå utav mobilen också så slipper jag bli störd om de skulle vara så att det är någon som vill mig något:) Har ju inte lyckats sovit sådär jätte bra de senaste nätterna, pga min förkylning och hosta.. Men nu vill ja sova gott!  :)

Fötterna är fortfarande svullna och gör jätte ont. Det är ett under att jag har hållt ut =/ Det gör verkligen jätte jätte ont! Jag vill inte ens stö på dem för att de kliar svider sticks är varma som tusan och svullna som jag vet inte vad.. Om man skulle kunna ge någon en smärta, så skulle jag vilja ge er dessa "problem" för en dag. Så ni får se och känna hur de känns. Inget illa menat men bara så ni får känna denna smärta=( Jag hoppas denna läkaren som ja ska till kan säga vad det är som är fel på mig. Skall skriva ut bilderna imorgon också så han kan titta på dem. För jag kommer säkerligen INTE ha någon symptom när ja träffar läkaren. Det brukar ialla fall vara så :(

Nu om cirka 8 minuter får jag sova:) ska bli sååå skönt!

/Saraah

seegt..

Nu börjar de bli segt.. :( Vill hem och sova känner jag :)

Ska börja smått med frullen om ca en timma.. så då blir de lite att göra men innan dess vad ska ja sysselsätta mig med då??

Något bra tips någon??

Kram Saraah

vad äre som händer?

Fick ett samtal utav min käresta, poliserna i stan står ute tydligen med vapen och grejer ? :S Varför drama när det är mina jobbhelger.. Låste iaf dörren.. Han frågade om jag vart nervös, Nej det är jag inte. Förhoppningsvis händer det inget, och de ska INTE hända något.. :)

Saknar dig gos! Fick en flash back förut... Tänkte att du var hemma i vår lägenhet här istan... Men neej de är du ju inte :( Du kan kännas så fruktansvärt nära ibland, de är äckligt när ja får den känslan. Plus att ja blir fruktansvärt ledsen :( Men nu är det bara 7 dagar kvar tills vi ses igen älskling! :) <3 ååh vad jag längtar!

Tack Veronica för sällskapet :) Förstår du hur jag hart nu alla dessa helger som är lugna? haha <3

/Saraah


This is me!

Japps såhär ser jag ut denna fredag : )



Inte så tillgjord men har vågat mitt hår lite grann och har en svart skjorta till mina svarta byxor :)


/Saraa


TRÄNINGSPEPP!!

Jag vill komma igång nu nu NU!!!

Jag har ju varit förkyld sedan i onsdags tror jag.. Jag vill köra på hårt nu som tusan ! :D

Hittade en passande låt! Lägger in den senare då jag har en större bild skärm så ska ni få höra! Att spela den i sin ipod/Mp3 på hög och då menar jag HÖG volym gör en så peppad och maxar allt vad man har!! :)

Nu ska ja fixa mitt hår:) Vi ses senare !
Pusss <3

S

Vackert väder + musik!

Sitter i mitt rum hemma hos mamma och pappa, humöret är nästan på topp. Felet just nu är förkylningen. De är jobbigt att snyta sig, har hostat så jag har träningsvärk i både mage och rygg. Annars så mår jag bara fnt! :) poppar musik så de bara skriker om det! Älskar hög husik! :D Jag blir glad utav det..

Vädret är hur vackert som helst idag! :) Själv ska jag snart hoppa in i duschen och känna mig lika vacker so vädret, efter att jag har fått på mig lite make up :)

Fick remissen till örebro idag med :D den 29/9 -09 klockan 09.00 :) wieeeee :) äntligen blir det något utav detta! Hoppas pappa kan följa med mig, han var med till den förra läkaren så jag hoppas han vill följa med och vara mitt stöd denna gång med! :)

Men nej nu blir de duschen :) lägger in en bild sedan hur slut resultatet blir : )

Vad ska ni göra en fredag som denna??

Puss o kram
Saraah

11 september 2009

Idag är det 8 år sedan World Trace Center försvann..



I denna händelse så dog totalt cirka 2595 människor.. Under dessa attaket så befann sig cirka 1700 i World Trade Center. Cirka 265 flygpassagerare dog under alla dessa flygattaket. Av de totala antalet döda var ca 343 brandmän, 60 poliser och resterande 2193 var civila..







Jag sitter nästan gråt färdig när jag tittar på alla de bilder och videos på youtube.. Jag fattar inte hur man kan ha mage till att skapa en sådan här fruktansvärt, sinnessjuk händelse. Att ha ihjäl flera tusentals oskylldiga människor.. Plus att första för deras anhöriga, dom kommer må dålig hela livet för något sådant här!

Sjuka människor finns det gott om vissa är värre än dom andra! Jag glömmer adrig den tysta minuten vi hade på skolgården 2001.

En säktig till mig skulle kunna ha varit flygvärdinna på ett utav de där planen men den dagen var hon inte det. Tacka gudarna för det. Jag sörjer verkligen med alla er som har någon anknytning till denna händelse!! <3

Saraah


090911 Fredag

Hur mår ni idag??

Själv så är det lite som igår
men känns som om det håller på att bli snäppet värre, ont i öronen har jag och tung i huvudet känner ja...Helgen skulle jag ha jobbat men har bytt lite så jag jobbar inte, kommer inte att jobba helg förens i november, känns riktigt gött det faktiskt!! Ikväll tänker jag besöka SAarh på hennes jobb en stund så slipper hon vara själv hela kvällen! Ska strax dra mej iväg till jobbet, känner att det kan bli tungjobbat idag, men huvudvärk och trötthet i kroppen, men som sagt det är Fredag så det går bra att dra sej en sista dag ne

Nej måste verkligen dra lite smink i ansiktet nu, känner mej inte alls på topp!!

puss virre

En fruktansvärt låång torsdag..

Idag har de inte hänt så värst mkt.. På jobbet var de jätte lungt.. Tråkigt för då blir dagen så fruktansvärt låång.. Allergin släppte i halsen men vandrade runt lite i kroppen, så just nu har jag de under fötterna och på ena hälen.. Undra va de kan vara ? =/

När ja kom hem var de tänkt att ja skulle sova en stund för att orka vara uppe nu i natt.. Men nej de hade jag ingen ro för, så jag hängde tvätt och handlade lite mat ist.. Sedasn blev de idol och nu sitter jag och kollar på lite Gossip girl avsnitt på tv´n  :)

Pratade nyss med Johan i telefonen :( bröt ihop och sa att jag tyckte de va jätte jobbigt att var ifrån honom.. Har jag inga saker för mig om kvällarna så blir det såhär.. Längtar tills jag blir friskt igen så jag kan ta mig bort till gymmet.. Snart hoppas jag att vi ses.. Älskar dig <3

Nu blir de mer Gossip.
Det blir något inlägg till sedan :)

Puss o Kram Saraah

090910 Torsdag..IGEN!!

Ännu en Torsdag & jag jobbar till halv tio ikväll....inget som jag längtar till direkt, snorig o dann som jag är, får se hur det blir på jobbet bara!! Måste se till så att jag planerar in lite saker med Sarah! Tycker synd om henne att hon e själv, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra henne glad riktigt..får se till att göra henne lite sällskap på hennes jobb i helgen..Det blir nog en sväng till IKEA på Lördag, jag är ledig men samkbon jobbar så jag måste ju hitta på någe! Kan ju inte bara vara hemma hela tiden. vill ha en helfigursspegel och det kan nog vara dax att skaffa sej en nu!

Ilväll, blir det att prata lite med sambon har en sådan jobbig period nu känner jag att jag har ingen aning om vad jag vill!! =( som vanligt då vill säga!

Puss virre

Bad day x 10 tror jag!

Jag kan säga att jag typ inte sov en gnutta i natt.. för att jag har snytit mig tusentals gånger hostat lite och vridit o vänt på mig.. De har varit för varmt, och för kallt.. BLÄ!

Tror ja måste ringa lasarettet idag också.. Tror ja kan ha fått ner min allergi eller vad de är i halsen.. Kan inte svälja normalt, och de är inte som de brukar vara när man sväljer.. svårt att förklara men..

ÅÅH!!!

Saraah

No title..

Att från att ha bott ihop med en person som man älskar och till att bo helt själv så blir de en jätte stor ändring i livet.. Man växer enormt mycket när man blir och är själv.. Jag känner mig mycket ensam men ändå så enormt stark samtidigt.. Att få bo helst själv stärker en själv så enomrt mycket, jag kan faktiskt råda alla par att bo helt själva ett tag själv innan man flyttar ihop tillsammans med någon. Få hålla koll på ekonomin,  hur hushållet skall skötas, händer det något så får man fixa det själv.. Visst har man vänner och familj omkring sig men när man växer upp skall man försöka fixa allt de där själv..

När de gäller ekonomin, så har jag faktiskt blivit lite snål mot vad jag var för några månader sedan. Men det är bara bra för mig själv.. Att spara sina pengar ist för att köpa de där klädesplagget som man har 3 st andra som liknar de som man tänkt köpa, de är lite oödigt. Att köpa ett par till skor? Det är också onödigt när man har en full garderob med skor.. Jag kan säga att jag inte har mycket pengar att röra mig med varje månad. Men det är tillräkligt för att jag klarar mig, och kan ägga undan en summa varje månad. :)

Var till banken idag och skulle höra lite löst om de va möjligt att kunna ta ett lån. Om de blir som det är tänkt. Alltså att jag kommer flytta från Karlskoga till Jönköping. Fick lite papper och pratade lite med en trevlig karl. De ska nog gå bra. Så nu får vi bara ha lite is i magen jag och älskling. Han med sina studier, och jag med mitt jobb sökande. Vill verkligen bo där du bor! :( Att bo såhär långt ifrån dig tar kol på mig. Nätterna blir så enorma långa och så himla svarta och tomma.. Denna lägenhet är inte alls rolig att vara själv i. Jag vet inte varför men den är hemsk att bo själv i.. Så de ända jag önskar nu är att jag skall hitta ett jobb i jönköping så jag kan vara nära dig hela tiden. Spelar lixom ingen roll om du sitter där och pluggar eller vad du än gör. Bara jag har dig omkring mig. Så skulle de kännas såå mycket bättre! Älskar dig!

Detta gör ju inte saker direkt bättre att jag har blivit förkyld och ite kan gå iväg till gymmet. För har jag saker att göra så går kvällarna och timmarna så himla mycket fortare! Hoppas jag blir frisk snart!

Nu skall jag krypa ner till sängs snart.
Hoppas de är bra med er!
Kram Saraah


Lite nytt från Nelly =)

 

Fina skor nu när det börjar gå mot hösen! Kostar endast 399kr

 

Sedan skulle iaf jag tycka att det inte var någe fel med att ta på sej en utan dessa morgonrockar, så frågan är om man inte ska inhandla sej en sådan :) Tycker verkligen att dessa två verkar riltigt mysiga!!

Frågan är bara!! Vilken färg ska man ha!?

Dessa kostar 799kr & märket är Friis&Company

 

Jag har verkligen lite svårt att välja färg här och har alltid varit verkliegn emot ljusa färger tycker verkligen att det är jätte fint men jag kan verkligen inte hålla något ljust plagg rent mer än 10 minuter!! Så det ultimata är ju klart då att ta och välja att klicka hem den gråa! Många frågor här MEN, de kanske kommer flera färger?? Hm undrar vad jag ska göra ;) Vilka I-lands problem!!

;) puss virre ;)


Typiskt!

Har gått och blivit förkyld :( Hatar de här, när jag välska börja och köra igång så skall detta tråkiga hindra mig.. =/ Blir nog hemma idag med får se om jag pallar mig iväg imorgon.. =)

Igår var de ingen rolig kväll, jag var helt ensam och kollade på idol.. Sedan ringde älsklingen och vi skulle säga godnatt, efter vi hade lagt på bröt jag fullständigt ihop! :( Vill inte vara ifrån honom! <3 Suck, Saknar dig sjukt mkt!

Nu måste jag skynda mig till jobbet. Vi hörs senare sen!
Puss
Saraah

090909 Onsdag

Det var ett tag sedan, har inte mått sådär jäte prima, så därför har jag hållit mej ifrån bloggandet en stund... Nu är det dags att dra sej mot jobbet och senare ska jag göra en hel del saker, kasnke skulle man ha varit hemma idag mår inte alls bra men har som sgat en hel del att göra senare idag som jag verkliegn måste göra så det går inte! Blir strax hämtad här iaf så är det dags att åka till jobbet o hoppa i badet!!

Puss virre

Aj, Aj, och ännu mer AJ!

Idag känns det som om jag har blivit överkörd av ett tåg!  Så det blir en vilodag för min del :) Men nu måste jag skynda mig och fixa till mig, de går i slowmotion för mig idag känner jag ! HAHA inte alls bra :P

Vad gör ni idag?

Puss o Kram
Saraah

Redo för dagens träning !

DAx för att strax knalla bort till Lagret och köra Core, direkt efter så blir de body Combat : ) Ska bli riktigt skoj att börja köra på hårt igen! De kommer få mina dagar att bli mkt kortare och mycket bättre! : )

Nu skall ja få ner något snabbt att äta innan ja ska iväg :) Vi höres efter träningen!

PussoKram
Saraah

seeegt..

herregud va segt de e, kroppen ömmar efter gårdagens body pump pass :P men nu måste jag gå upp ur sängen!!

Hatar o vara seg på morgonen =/ men men man är inte mer än männsklig eller hur?

vad gör ni idag?

puss o kram
S

Söndags ångest!

Ja det är väl som vanligt? Att man alltid ska ha ångest på sina söndagar.. Denna helg har gått så enormt fort tycker jag. För fort!! Han ju knappt träffa dig kändes det som.  : (

Träningen - Body Pump stod på schemat. Herrejävlar säger jag! förlåt för svordommen! Men tusan va jobbigt de var, fick ju tusan mjölksyra i benen på uppvärmningslåten nästan ju! Galet! Men så sjukt skönt efteråt! Känns väldigt skönt att komma igång faktiskt med träningen! : )

Helgen har varit bra, Vi var ute på Björn Rosenström, De va väldigt lyckat, träffade mkt trevliga människor! : )

Nu har jag ätit och kollat på ensam mamma öker. Jag satt för de mesta och skratta hela tiden.. HERREGUD!! Vad tyckte ni om programmet??

Saknar dig Darling.. De är så ledsamt och tråkigt att lämna dig.. Men efter ocktober får vi se om jag flyttar ner till dig! För att bo så här vill jag sbolut inte göra! De tänker jag inte. Älskar dig! Jag älskar dig bara mer och mer för de dagar som går.. Helt sjukt men så är det faktiskt, jag har blivit kär på nytt sedan du flyttade faktiskt. Jag har alltid älskat dig massor men de känns nästan som att man är nykär nu när vi väl ses. Hur mysigt som helst! <3 Älskar dig massor, massor!! <3

Nu blir de film och sedan en dusch och läggdax! :)

Berätta om eran söndag!! : )

PussoKram
Saraah

Hemma & Kär ;)

Haha skulle inte tro det sista i rubriken...Eller jo kanske men jag är kär i dessa ;)


Riktigt mysiga tröjor ! Kommer från Nelly.com och märket är SVEA! 799:-/st

TYckte den gula vbar riktigt fin känslan kanske är att den blir lite för skrikig! Eller vad tycker ni??

puss virre

;) 090904 Fredag ;)

Sitter på jobbet har blivit satt i kassan för en stund, rätt skönt här kan man andas! Det är verkligen hur varmt som helst inne i simhallen, fattar inte varför..Här ute sitter man vid en fläkt och tycker att livet känns helt oki!, idag jobbar jag som sagt till klockan 18, efter det så ska jag köpa biljett till imorgon! ;) Man hoppas på en lyckad kväll!! Kan ju inte bli annat när det ör jag o SArah som ska ut o ha kul ihop!! haha eller vad säger du tjejen!?
Var hos Sarah igår och fixade håret, blir alltid lika nöjd efter att jag har varit hos henne, jag är verkligen ovan att vara blond men jú flera dagar som går desto bättre känns det !! :) Nu är bara frågan vad i tusan man ska ha på sej när man ska ut imorgon !! Jag har alltid samma problem! Igår hade jag verkliegn ingen bra dag i mitt liv..känns somom allt kan kvitta ibland, men som jag har sagt förut så är man ju människa o konstigt vore ju om allt var bra hela tiden!

Vi höres när jag har slutat!! 3timmar kvar!! ;)

puss virre


Sorry!

Skrev fel datum på det förra inägget ;) Ligger nu med den lilla dator i sängen och har det mysigt för mej själv, det går runt mkt tankar i huvudet just nu så jag är rätt så dålig på o blogga! Kan be om ursäkt för det, orkar int eprata om det heller utan håller det för mej själv!
Åh vad jag vill ha bikinin som jag bloggad eom häromdagen, men den verkar inte komma in i min stl :( Varför ska man ha tur här i livet??!! Imorgon blir det iaf att köpa biljett till Lördagens roligheter !! tycker det ska bli kul, men just nu har ja ingent sug alls, men hoppas att det ändrar sej!

Lovar att uppdatera mer imorgon, jobbar dock 10-18 men lovar att försöka uppdatera på jobbet kunde inte det dock idag för nätet strulade i kga kommun idag ;)

puss virre

090904 Torsdag

En Torsadg osm nblev lite som jag inte hade tänkt mej, skulle ha varit på jobbet nu men ist blev det att vara hemma med tösen, jag skulle ha jobbat till halv tio och sambon till tio, men vi hade problem med barnvakt idag så det blev att hämta henne på dagis och dra sej hemåt tidagare än vad jag hade tänkt mej som sagt! Har precis lagat mat & ätit. Så ska fixa o dola litte här hemm nu men skriver lite senare!!

puss virre

Ingen rubrik..

Jag har inte heller bloggad sådär speciellt mycket, vilket beror på att jag har haft de ganska jobbigt här hemma.. De har varit massa med jobb i jönköping. Tankar som flyger runt i huvudet hela tiden.. Jag blir helt förvirrad utav allt. =/

Berättar allt ikväll.
Ska iväg till jobbet strax, vi hörs!

Saknar dig johan! Vill ha dig här:(

Puss o Kram
Saraah

Förlåt!

Har verkligen varit riktigt usel på att uppdatera idag men har haft fullt upp med en massa saker, är inte riktigt vän med mitt vattengympapass osm jag ska ha imorgon kväll, så det känns sådär...bara hoppas på att det känns bättre när jag står där o får komma igång! jag får mer o mer ångest över att jag ska fara utomlands en gång till, jag hoppas bara på att jag kommer känna att jag har semester och bara ta det lungt o njuta, vet inte riktigt vad det är med mej men just nu och för ett tag har jag verkligen inte känt för att åka ngn stans, bara vara hemma komma igång med livet som det brukar vaar...jag vill träna men det fuunkar int eo jag är verkligen inte glad på mej själv, jag vet att det handlar om självdiceplin men jag har riktigt svårt för det nu, unnar mej gärna ngt då o då..

Dock har jag riktig ångest
och måste verkliegn börja tänka på vad jag stoppar i mej!! Jag vill verkligen ha denna bikini på mej om 4 veckor och som det känns nu så kan jag utesluta det!! SUCK!!



Tycker verkliegn jätte mkt om denna!
Dock kan jag tycka att tjejen på bilden inte ser riktigt klok ut!!

Eller vad tycker ni ??

Det blir att hoppa i säng nu iaf!, behöver sova ska till Sarah o fixa håret imorgon min utväxt är inte att leka med!! Skojar inte!! haha

puss på er kram virre

090902 Onsdag..

Ännu en Onsdag som jag hoppas ska dra på rätt så fort! Slutar kvart i tre idag och sedan ska jag träna en hoppar tjej, Tösen saka få vara hos en arbetskamrat, hon har två barn som precis fyllt så Ebba ska få vara med lite på kalas =)

Måste rusa, vad gör ni en dag som denna, skola el jobb??

puss virre


Onsdag den andra september..

Idag har jag liite att göra, jag skall fixa mina slut betyg och sedan blir de hem ikväll och kika om man skulle kunna hitta en lägenhet i Jönköping.. Hitta en lösning som funkar i 6månader och efter de om de går som planerat : )

Skall gå till Frisörskolan idag och hämta mina slutbetyg och hälsa på mina gamla lärare : ) Ska bli skoj att träffa dom :) Sedan kanske man kan få lite tips och hjälp ang jönköping : ) 

Undra om jag har fullt idag eller hur de ser ut på jobbet, liite jobbigt när ja inte vet hur de ser ut : ) Men men! De får vi vänta o se hehe

Skriv en kommentar om vad ni ska göra idag ?

Puss O Kram
Saraah

En person sa..

Ett par bra ord som jag kommer att tänka på då de känns lite jobbigt.. Tack!

Livets hemlighet: allt kommer att bli bra!


/Saraah


So you think you can dance?!

Jag har inte följt denna säsong men ett framförande som har fångat mej är detta!

När jag såg det första gången kunde jag inte annat än att fälla x-antal tårar, tänk om man kunde dansa som de!! Tycker verkligen det är såå himla fint och som sagt detta har fångat mej iaf!

Kan nog inte bli så mkt finare!! Romantiskt! Eller vad tycker ni??

puss virre


;)

Just det har varit på glasbanken idag oxå ;) handlade lite som jag e sugen på till helgen ! Tösen är alltid lika lycklig över de fina ROSA flaskorna som pryder en del hyllor där inne!!

puss virre

090901 Tisdag

Hejsan ! ;)

En dag som har gått fort
känner inte att jag hänger med riktigt. Snart e de dax att åka flyg igen och komma bort en stund, jag har varit emot det ett tag men ju närmre man kommer desto skönare känns det! Kanske inte är så konstigt, vem vill inte komma bort??

Det blir en sväng till detta land IGEN!! haha


Yes Yes, jag blev övertalad! Att åka till Turkland ännu en gång detta år, jag som var hur sugen som helst på Egypten. Tydligen får man ge med sej ibland ;) Nej men det ska bli gött med lite sol o bad, och äta gott, njuta av livet komma ifrån vardagen ännu en gång och bara känna att man har semester! Ngt som är skönt är att vi flger en Lördag och naturligtvis då kommer vi hem en Lördag och sedan är jag ledig både söndag o måndag ;) Äntligen ngt som går åt mitt håll ;) Brukar inet ha sån tur att det faller in saker på min helg annars ! 

Ska titta till sötisen en sväng nu :) Åh jag har sånt sug efter att shoppa men känner inte att jag har pengarna till det just nu, det är alldeles för mkt som står på listan över vad jag behöver!! hahaListan har verkliegn en förmåga att växa sej större och större ;) haha

puss virre

Blir lite nervös..

Jaaa faktiskt så blir jag liite nervös faktiskt, när jag väl tänker på hur mitt liv kommer att se ut om ett par månader om de blir som det är tänkt..

De far runt en massa tankar i mitt huvud just nu.. Men det är det här jag vill, jag vill flytta ner till Johan! Se mig omkring, nya vänner.. nya möjligheter, ja ALLT! ( inte för att jag inte tycker om mina vänner, jag älskar de tjejerna ja har omkring mig!) Att man kan känna sig så himla vuxen på något sätt?

Hoppas de här blir bra! : )

PussoKram
Saraah

Nu är hon vaken!

Yes box nu sitter jag här nyvaken (10.30) och skall ta itu med röran här, eller iaf tvätta de andra ser bra ut : )

Nej nu blir de att ta breda på tvätten och bädda sängen vi hörs senare sen
Puss o kram Saraah


Speciellt!

Jag saknar tiden i Alanya tjejer!!



Eller vad säger ni??

Ni är dom bästa tjejerna som finns.. Att vi kunde ha så skoj i 1 vecka ihop var helt underbart! Jag hoppas att detta INTE var sista gången..

Sitter här och pratar med Veronica på msn och lyssnar på massa musik, tankarna flyger tillbaka till de varma underbara turkiet.. :( Får lite ont i magen då ja tänker tillbaka. Allt var verkligen bra!



Varmt även när solen håller på att gå ner. Dessa kvällar var helt underbart fina.. Ni kan inte tänka er..



Ingen kan slå denna vänskap som vi har.. Vi är som natt och dag den ena följer den andra på nått sätt. Lika som bär till tycke och sätt. Vi kan varandra utan till.. Inte så svårt när vi är så lika varandra som vi är, att hitta sin andra hälft - vänskap! Är något som alla vill. Veronica är den andra hälft som jag har letat efter och som äntligen finns där. Den ultimata bästa tjejkompisen man kan ha!

Dessa tjejer betyder massor för mig också! Glad att jag har er tjejer!



Våran alanya resa var redan bokad den 15 november 2008, och nu är det en månad sedan 2 utav oss åkte hem till sverigen! Fy va tiden springer iväg!

SAKNAR VÄRMEN!

<3 PUSS

Saraah

Jag vill ha LÖRDAG idag!! haha



Haha jag o Sarah sitter o peppar med låtar dyng laddade för LÖRDAG!! haha vilka problem man kan ha!!

Har stängt in mej i sovrumet, för att få vara själv en stund o lyssna på det jag vill lyssna på, det blir nog att somna tii Jeff Dunham sen, haha. De somnade jag till varje kväll när vi var i Turket! Åh jag vill tillbak, gu va skönt det var att bara ro om sej själv inte behöva tänka på ngn annan!!

Nej en tjejresa till om ett år eller vad säger ni?? haha

puss virre

RSS 2.0