Hej alla VSPE läsare!

Jag tänkte bara slänga in en mening och säga att jag kommer förtillfället sluta blogga helt här.

Ni hittar mig (Saraah) på den här
bloggen!

Ha en bra dag!


Vinnaren i Tävlingen!

Är Malin m

virre ♥

091122 Söndag



Tävlingen är avslutad !

Vinnaren i tävlingen kommer att meddelas efter klockan 20 ikväll!

puss virre ♥

091121

??

Nu vet jag vilka som finns för mej!!!

virre

Saturday..

:) Har vaknat och hunnit att plockat lite här hemma nu. Strax skall jag ner och tvätta. BLÄ! Någon som har lust att göra de åt mig? ;) HAHA

Jag blev jätte sugen på att träna, och vilken otur så är ju gymme inte öppet idag! Imorgon blir det PUMP!! 
Ny vecka och de blir en massa massa träning, nu kör vi så de ryyyyyker! Visst?? ;)

Ha en kanon bra lördag friends!
/ Saraah

Lääängtar!

Ååh vad jag längtar tills jag får sluta om ca: 55 minuter. Då ska ja hem och sooooova :)

Satt och kikade förut på lite nyårs klänningar, men hittade ingen speciellt snygg. Men snart kanske de är dax att hitta något fint tills jag fyller :) Det blir att fundera på vad man skall ha på sig då!

5 December is the shit!

Sov gott!
/ Saraah

091120 Fredags Myys!



Hemma från Pumpen och jag vet verkligen inte om jag har ngn som helst lust att köra på Söndag! Usch jag döör när jag hela tiden ska utmana mej själv! Iof är väl det bra, men inte alltid!! Och idag var det en sådan dag.. Nu blir det iaf att ta sej en dusch och sedan blir det teve! Idol naturligtvis!!

puss virre ♥

Smart ass Saraah!

Det är de jag säger ge mig aldrig lösa pengar! Har lyckats tappat 300 :- Sååå typiskt :( Hoppas den som hittade de 300 blev lycklig:) haha

Vad gör ni idag? Blir det fredags myyyyyys för er? Det kommer det absolut att bli för mig!! :) Älsklingen är snart hemma! M m m! Me like a lot! :)

/Saraah

Body Pump 16.30 ;)



Inte ens en timme kvar!! Är taggad till tusen, men huvudet känns lite sådär lite yr, men förhoppningsvis går det över snart! Trycka i sej lite c-vitamin så hoppas jag på bättre huvud!! haha Ngn mera som kör någe roligt pass idag??

puss virre ♥

Nytt i garderoben!



Dessa två godingar för endast 99kr st. Kolla in mkt fina nyheter här. ;)

Nu sitter jag i soffan med lilltösen precis fått i oss lite mat. Tankarna börjar rulla iväg på om jag kanske ska åka iväg och köra pump sen! Men just  nu så vet jag inte riktigt vad jag känner, plus att jag inte har en aning om när tösens pappa kommer att kliva innanför dörren. Var och hämtade ut en overall till tösen nyss och såg att bensinen i bilen börjar tryta oxå, bilen piper och har sej så det vore på tiden att fylla upp den!! haha

puss virre ♥


Då fick man vara hemma med lilltösen..



Feber idag biverkningen av sprutan sa doktorn så det är bara att ta en dag med mys i soffan och en massa sova för hennes del. Hon vaknade för en halvtimme sedan och nu är hon i sovand tillstånd igen! Så speciellt pigg är hon ju inte! Stackars tös, märkte det redan på henne igår helt röd i ansiktet men inte jätte varm i pannan, emn idag är det värre hoppas att det inte håller i sej alldeles för länge!!

Vad gör ni  idag?

puss virre ♥

GLÖM INTE!!!

Ni får ju inte glömma att delta i tävlingen om ni vill vara med och vinna ett av dessa armband!

1.



2.



För att delta:

- Välj mellan armband 1 el 2

- Skriv en komentar till detta inlägg GLÖM inte mail. eller bloggadress

TÄVLINGEN AVSLUTAS:

22 November


puss virre ♥

Sitter här på jobbet..

Som jag sagt förut så ska man nog var glad att man har ett jobb, men ibland så skulle det vara riktigt skönt om kalendern innehöll lite flera röda dagar! jag evt verkligen inte nör jag var såhär trött senast och så himla länge. Känn som om det aldrig vänder till det bättre!!

Idag är det iaf vuxensim här i badet som innebär att från kloockan 17-19.30 så är det inga barn som gäller i bassängen! Och det leder till att när det är så här mökt ute så kommer det fram mys med levande ljus och musik i högtalarna. När det börjar närma sej Jul så är det verklligen hur mycsigt som helst att jobba kväll på Torsdagar då kommer julstämningen!

Vad gör ni en dag som denna?

puss virre ♥


:) Snart sängen!

Nu har jag varit duktig idag! :) Så nu är jag värd att bara ta de lungt! Man blir så slut i hela kroppen efter en städning! Men bra blev det! haha

Har skickat iväg en ansökan till en salong nu ikväll:) Så nu väntar jag bara på ett svar, eller ett samtal :) Nästa gång jag åker ner blir de en tripp på stan för min del ;)

Men nu skall jag krypa ner i sängen och bänka mig framför Paradise Hotell :)

Vi höres imorgon :)

/ Saraah :)

En kick?!



En mental uppiggare som är perfekt att inta innan träningen. Red Kick innehåller en blandning av guarana och koffein som stimulerar fettförbränningen och är uppiggande. Red Kick 500 ml är speciellt framtagen för dig som tränar. Fri från taurin och är ej kolsyrad.


Jag provade för första gången denna! kan ju inte riktigt påstå att det var det godaste jag har druckit! Fy!! MEn kände att den verkligen hjälpte iaf, så jag rekomenderar att ni provar den om ni känner att ni behöver en extra kick innan träning.

puss virre ♥

Musik + städning ;)

Nu börjar det se beboligt ut här inne :P haha Det är faktiskt mycket bättre att ha de städat hela tiden, men ibland orkar jag bara inte ta reda på efter mig :P haha

Fanny snart tar jag plåten ;) haha

Idag gjorde jag Sanna fin i håret också:) Alltid skoj att träffa henne, var ett tag sedan nu. Måste ses oftare tycker jag! Saknar dig vännen♥ Men vi ses nästa onsdag :) Hoppas du får en mysig helg i Kalmar!

Nu skall jag göra mig lite mat och sedan bara ta de lungt :), måste köra en maskin tvätt känner jag, men de får vänta tills imorgon tror jag :)

Hörs kanske senare sen eller imorgon! ;)

/ Saraah

091118 Onsdag

Dagen bara rusar iväg har jobbat klart och är nu hemma efter att lillskrutt har tagit svinsprutan! Duktiga tjejen blev lite förbarmad bara och kröp närmre mej i knät men gav båda doktorerna en varsin kram! Duktiga Duktiga tjejen!



Om en timme är det sadg för mej att dra mej mot träningslagret!
Känner mej sådär peppad men jag vet att det känns bättre när jag komemr dit. Det är ju inte så att man blir super peppad av vädret ute heller! Regnet står som spön i backen och man vill inget hellre än att krypa upp i soffan med en mjukis filt!!



Vad har ni gjort eller gör en dag som denna???

puss virre ♥

Onsdag =/

Hejsan alla läsare!

Just nu har jag lunch skall strax vila en liten stund. Idag blir de nog ingen träning heller, pga att jag känner mig inte sådär jätte frisk, halsen och bihålorna e inte helt hundra.. Sedan BÖR jag få någon ordning här i lägenheten :) Så mitt träningspass blir en rejäl städning ;) haha

Nu blir de mat och sedan vila!
Hörs maybe i kväll!

/Saraah

Hello Hello!

Uj vad denna kväll har gått fort. Slutade jobbet, och sedan tog jag en promenix med Fanny :) Efter det lagade vi pasta och köttfärsås :P Mumma!

Satt mig ner och skulle se Paradise Hotel, men icke sa nicke, det var inte idag nej, utan det är imorgon! :) Så då är jag bänkad! Imorgon skall jag träna också, har blivit lite seg med det, men nu blir de bättre:)  Annars imorgon måste jag städa så mkt som jag hinner, men jag kanske drar på de som alla andra dagar ? haha

Gillar ni att städa?? :)

Nu blir de strax sängen för min del, börjar sova sämre igen så jag måste lägga mig i tid på kvällarna..

Godnatt :)
Pussss Saraah

Tävling hos fokis.se ;)

En tävling hos Fokis.se


& detta skydd ;)


Med lite blommor på. Fastnade föär det direkt!! Tryck på bilden för att komma till sidan ;)

puss virre ♥

091117

Jag känner mej helt död! HElt sjukt tänk om man bara kunde få lägg asej ner och sova tills man vaknar, kroppen behöver sova. Eller iaf vila så ingen träning för mej idag jag kör imorgon ist, kan ju vara bra om vilandet kommer oxå. Så jag inte bara kör kör och kör hela tiden!

Föresten ngn som har provat dessa??


Skulle vara kul och veta hur de smakar!!

GLÖM INTE!

Tävlingen om ett av dessa armband avslutass på Söndag!



Klickar du på ngn utav bilderna så kommer du till tävlingen! LYCKA TILL!!

puss virre ♥

Tisdag..

Jag undrar hur denna dag kommer sluta.. Sov inte alls bra i natt.. Vaknade med svidande hals och täppta bihålor.. KUL!

Nu skall jag iväg till jobbet. Hoppas dagen går fort.. Har absolut ingen ork och lust att jobba, vill bara krypa ner i sängen och sova bort dagarna.. Längtar faktiskt till helgen nu! Skall jobba natt på hotellet, ska bli skönt att få sitta där och bara vara.

Nä nu skall jag iväg. Hörs kanske ikväll..

/ Saraah

Verkar som att de är bestämt nu..

Yes, efter nyår kommer det nog inte dröja länge innan jag drar mig mot Jönköping. Hoppas jag ialla fall. Älsklingen och jag har pratat lite, och de blir nog så att han blir kvar där i 3 år. Så jag får röra lite på mig. Vilket jag inte alls ser som ett hinder! Utan det ska bli faktiskt jätte skoj och helt underbart. Jag längtar redan!

Sedan har jag bestämt mig för att börja blogga lite i min gamla blogg. Men kommer fortfarande att blogga lite här:) Ni som vill kika på den kan klicka här!

Annars ikväll så har jag inte gjort mycket alls. Bara suttit här, tränat ite och sedan handlat, och snart blir de att krypa ner i sängen tror jag. :) Vad har ni gjort idag?

Bjuder också på en bild här nedan. Bilden är tagen utav Johan, när jag fixar mitt hår en kväll innan jobbet. Sådär lagomt söt ;) visst? haha

Kram Saraah♥


Träning på G

Yes, nu har jag bytt om till träningsoutfitten! ;) *tummen upp* Nu väntar jag bara på att Veronica skall höra av sig.

Sedan blir de lite mat tillsammans med Fäni! :)

Vi hörs sen!

Kram Saraah

Back home!

Nu är jag tillbaka istan.. Det var tråkigt att åka ifrån johan.. =/ Men jag måste ju komma hem och jobba och få ihop pengar..

Ikväll så kom Virre fanny och jennie på besök! Jätte trevligt faktiskt! Alltid skoj när man är med dessa flickor!

Nu blir det att fixa sig, de blir en date med sängen strax..  Hoppas ni har haft en bra och kanon helg, för det har jag haft:)

Puss Saraah♥

TÄVLING ;)

Så nu är jag med :) Tänkte ju som sagt lägga upp en tävling!

1.



2.



För att delta:

- Välj mellan armband 1 el 2

- Skriv en komentar till detta inlägg GLÖM inte mail. eller bloggadress

TÄVLINGEN AVSLUTAS:

22 November


puss virre ♥

Love Letter ;)

Hejsan alla söta ;) Hoppas ni sovit gott och hade en trevlig kväll igår! I efetrmiddag kommer det upp ännu en tävling här på bloggen där man kan vinna ett armband som jag har gjort! Så håll ögonen öppna!

Lite seg som jag är sitter jag nu vid datorn och tittade på lite sidor, denna hittade jag ett hur sött halsband på som helst! Titta in det bara!



Tyckte verkligen det var riktigt riktigt gulligt, de har en massa fin där. Så det blir iaf att beställa lite leggins från denna sidan när lönen kommer in på kontot!
Vad gör ni en dag som denna??

puss virre ♥

Godnatt! ♥

Imorgon kommer det upp en ny tävling om ett fint armband så håll utkik!!

puss virre ♥

Nyhandlat :)



Var en sväng till Marieberg idag =) Hittade lite som jag tyclte jag behövde ha !!

Väst - Vila
Armband - Vero Moda
Linne - Ginatricot
T-shirt - Ginatricot

Svängde även förbi IKEA där blev det lite värmeljus, lita ndra sorter av ljus ett överkast och lite annat smått o gott! :) Stövlarna som jag tänkte inhandla får vänta tills lön! MEn jag är verkligen helt såld på dem, ett par DNA stövlar!! :)

Nu blir det att slå på ngn bra film, så kommer Sarah hem imorgon kväll!! :) Saknar dej tjejen! Hon ska hjälpa mej med mitt hår ngn dag till veckan dags att göra ngt åt det kan jag lova! Imorgon står det Body Pump på träningschemat! Nu är jag taggad hoppas verkligen att det håller i sej tills imorgon 18.55 haha!

puss virre ♥

091114

Idag är det Lördag för er som inte vet :) Jag hoppas till veckan att mina kläder från H&M dyker upp !! Vad har ni för planer en Lördag som denna? Själv så blir det en sväng mot Örebro senare i eftermiddag, måste köpa litte ljus och små saker på IKEA ;) Sedan har jag ju hittat ett par stövlar som jag vill ha, så får se om jag får med mej dem hem !!

Höres senare
puss virre ♥

Fredag den 13:e

Vid tio fick jag dessa till jobbet!



Ngn som har dåligt samvete??


puss virre ♥

Fredag & mitt morgonbad

A sitter här nu skulle ha varit här vid strax före klockan 6 men jag lev väckt av arbetskamraten vid halv sju, se där ja! Veronica försov sej som skrutt, ändå hade hon stått utanför och tutat jag hade inte ens hört klockan ringa, så då har man sovit djupt! Hon ringde iaf vid halv sju, jag var här vid tjugo i inte alls i piggt tillstånd men det funkade ändå! ;) Så nu kommer jag att sitta här till klockan halv två.



Vid 16.30 ÄR det dags för ännu ett pass Body Pump, min kropp vet jag inte riktigt om det kommer att fungera jag har verkligen träningsvärk och jag brukar inte få det, men med tanke på att jag inte tränat på ett tag så var det väl bara ett faktum! :) Så vi får se hur mkt jag lägger på eller snarare tar av idag !! haha Huvudsaken är ja att jag kommer iväg, känns riktigt skönt i kroppen att jag trots motig känsla tar tag i att åka och köra ett pass!!

Vad gör ni idag??

puss virre ♥


Nyårs plagg!

A ännu en gång har jag fastnat för en klänning! Önskar mej allt den i julklapp! Den och tio tusen andra saker! haha. Nejdå ;)



Denna iaf! Kolla in den här!

Just nu sitter jag bänkad här framför samtidigt som jag tittar åt sidan på teven. 3an är påslagen! Ojojoj kan jag bara säga fy tusan för att sätta sej i en sådan sits som de har gjort! Jag tycker att det är riktigt modigt att gå ut i teve med sina problem. Jag kan förstå att man kan hamna i en sådan sits spela med pengar kan vara en riktigt stor bov i det hela! Inte lätt att vara männsika iband!

puss virre ♥

Ännu ett! ;)

Vad tycker ni om detta??

 

puss virre ♥


Har verkligen fastnat!

Kan bara inte sluta lyssna på denna goa låt. Och den blir ju verkligen tio gånger bättre när han sjunger den!

 



Denna låt sjunger denna kille på ett helt underbart sätt. Varje Torsdags kväll här på badet så finns den på den skiva vi spelar. Det är nästan så jag måste köpa EMD:s julskiva. Tykcer verkligen att dessa killar är helt otroliga på det de gör!

puss virre ♥


Funderar!

A jag funderar på det här med julen! Tror att det blir en sväng till detta varuhus för att inhandla diverse saker.



det var ett år sedan som jag var där så det skulle inte skada att åka ner en sväng för att se vad för roligt julpynt plus lite andra saker de har! Jag brukar alltid fastna för diverse inredningssaker, det är ju inte direkt så svårt..Men dock så tar det ju sin tid att åka ner men nu känner jag att adfet är dags att unna sej en resa neråt!!

puss virre ♥

Dax för jobb :(

Påväg hem till mej..

Bestämde mej häromdagen att ta hem lite saker från H&M så dettta blev resultatet



Detta klickade jag hem ;)

Tröjan bler ju perfekt till ett par lack leggins! Och lite snygga ringar så är man klar för utgång senare !! haha

puss virre ♥

Dagen drar sej mot sitt slut..

Imorgon jobbar jag inte förens 13-21.30..ska bli skönt att få sova litte,s edan måste jag en sväng till jobbet, inna jag börjar tror jeg eller så kan jag ta det precis innan :)

Idag stod det Pump på listan!
Men fy f*n vad jobbigt det var, jag märker att jag inte är helt hundra i kroppen helt slut, trött som skrutt! Jag var helt peppad från början men resultatet var jag inte alls nöjd med! Det blir iaf att gå och lägga sej snart !

Tänkte jag skulle lägga upp en tävling om ett nytt armband, så den kommer upp här antingen på fredag eller under helgen!

puss virre ♥

Bloggtorka.. ?

Jag har inte orkat blogga nu på två dagar och tänker heller inte blogga förens i helgen eller efter helgen. Vi får se när det blir av. Är lite less på saker som händer runt om kring mig.. Men men thats life..

Vi höres om ett par dagar!

Hej hopp!
Saraah

091111 Onsdag

A sitter nu här på jobbet. Kommer att var här till kvart i tre. Sedan blir det hem och hämta tösen lämna henne hos mamma o pappa, sedan drar jag till läkaren. Får se vad han har att säga! jag är såå sugen på att dra in till IKEA och köpa den där sängen, men jag vet precis hur jag vill rummet ska se ut som den ska vara i och den passar inte in just nu så det käns lite surt! Jag vill inte ställa in sen i rummet somd et ser ut nu utan jag skulle verkligen vilja ha ett vitt rum.. Känns som om jag kan glömma det just nu :(

Puss virre ♥


Drömmer mej bort

Sitter prcis och tittar på Äntligen hemma, vill verkligen ha ett mysigt sovrum! Och det som han inreder idag skulle jag absolut kunna tänka mej! Inte riktigt de färgerna och så vidare men själva sängen och sedan det som hänger ovanför sängen sedan, det skulle jag vilja ha!!

Så dessa saker är vad jag funderar på!


3295kr
åh vad jag vill ha!!!!!!!!


Hylla 599kr & Korg 99

Jag skulle lätt kunna tänka mej att hämta hem det här redan nu, men jag tror att måtet på sängen inte fungerar i huset! Det är alldeles för lågt i tak :) Allt detta är naturligtvis från IKEA =)

Nu till ngt annat

Det som hände i helgen vet jag har berört mina vänner till högsta grad. Jag vet ärligt intevad jag ska säga, förlåt! Jga vet inte vad jag ska göra, jag vet intehur jag ska bära mej åt. Det känns som om jag verkligen är helt låst i det jag har och jag vet inte hur jag ska göra! Det är lätt att säga saker men sedan att komma till den punkt att man faktiskt gör saker är helt annan.
Jag vet vad folk tycker, det vet jag. Och jag vet vad jag känner! MEn jag förstår inte varför det ska vara så svårt! Det är så fruktansvärt frustrarande att inte bara kunna lägga allt bakom sej och börja om från ruta ett. Det handlar mest om mej själv hur jag mår! OCh det är klart att det ska handla om mej, det är ju hur jag vill leva mitt liv! Det är jag som bestämmer! Så enkelt ska det ju vara!!

puss virre ♥

Helt genomtrött...

A jag förstår ju varför, jag mpste verkligen vända tillbaka dygnet NU! Det här går ju inte, jag har legat o sovit i soffan tillsammans med tösen. Sover verkligen som en stock när jag har henna sovandes bredvid mej. Frågan är nu om hon kommer forstätta sova om jag lyfter henne till sängen eller om hon vaknar och inte somnar förens i natt ngn gång! Ska nog ta och testa iaf!

Precis så här har jeg sett ut de senaste 3 timmarna! Hur kommer jag kunna somna ikväll nu då? Jag soms ka upp och jobba imorgon! Sov bara en timme lite drygt i natt för att jag gjorde precis samma sak igår. Somnade på soffan!!!!

Hur många timmar sover ni om nätterna??

puss virre ♥

Hotel Room Service TACK!

Ja a du detta skulle bli min städ dag. Så jag slapp göra allt i sista stunden. Men men jag prioriterade att sova så länge ja kunde, och de gick ju bra? Vaknade vid 02.. sedan var de ju kört, lyckades nog sova drygt 2 timmar i sträck nu på morgonen. Skönt! Hängde nyss en tvätt och plockade lite. Nu då? Ja ja sitter på sängen och bara sitter, orkar inte göra nått:P haha Torsdag blir en hård dag att göra klart allt plus packa inför helgen. Denna gång skall jag INTE ha den stora svarta väskan. De orkar jag bara inte :P

wiiiiii nu vaknade Fäääny! :) Kanske det blir en fika eller nått beror på vad vi orkar! men nu skall kläderna åka på och fixa håret + smink.

Se u later!

Pussss Saraah♥

Perfect Home Party!

Min vän Alexandra ska ha ett sådant på Torsadg, men jag jobbar ju kvällen så jag kan ju tyvärr inte dyka upp på det. Har dock kollat in hemsidan och bestämt vad jag vill handla :) Åh dom har såå mycket fint! Klicka här så kommer ni till sidan !!

Dessa saker har iaf jag fastnat för och tänker låta komma hem till mej!



Dessa två underbaringar 798kr



Denna fina 398kr

Jag är verkligen ute nu efetr att få ett mysigt hem,
det blir att tänka lite men jag vet att jag vill ha dessa, sedan blir det säkert någe mera den har en del erbjudanden på sidan oxå, så spana in dem!!

puss virre ♥

Dom hade tydligen rätt!

Ni kommer kanske ihåg de inlägget jag skrev för ett antal månader sedan om något konstigt som rörde sig i kroppen på mig. Lite svullnader här och vart, som bara kom utan att jag visste vad det var, när det kom och vad de berodde på..

Jag har fått svar på det nu efter cirka 1½ -2år. Jag fick en remiss till örebro för inga läkare här i stan kunde få fram något som var fel på mig. Det tyckte jag var såå himla konstigt. För såg man ut så som jag gjorde när jag väl fick en "symtom" så såg man INTE frisk ut kan jag lova. Man ville inte gå ut bland människor när man fick det i ansiktet, och fick man de under fötterna så var de så illa att man inte kunde gå. Doktorn som jag fick inne i Örebro, sa att han hade haft samma problem. YES!!! Tänkte jag för mig själv, äntligen får jag någon som har samma problem som jag och har blivit fri från det! MEN, fick inte de svar jag ville ha direkt.. Det här "problem" har ett namn, ett latinskt namn som jag inte hann lägga på minnet. "Problemet" är heller inget farligt. Det är ingen allergi som vi trodde först att det var. Han berättade att det finns inge botemedel till detta, finns ingen läkare i hela världen som vet VARFÖR detta sker? VAD detta beror på? De ända dom visste var att de är inte farligt och att de kommer försvinna men när har de ingen aning om. Så Jag får helt enkelt acceptera detta vilket jag vill eller ej. Tråkigt och fortfarande så fruktansvärt frustrerande. Men jag kanske få be vårdcentralen om ursäkt. Iaf i mina tankar, för jag har tyckt dem har varit borta, och sagt att "Nej men du Sarah är helt friskt, det finns inga fel på dig. Vi har tagit jätte många prover och vi hittar inget" Jahaa tänkte jag och suckade. Min läkare där inne avslutade med att titta mig i halsen, och sedan fick jag en remiss till operation, borttagning utav jätte jätte stora halsmandlar. Han sa att han inte sett så stora halsmandlar förut. haha Vadå tänkte jag så ska han få se när jag är förkyld och är svullen i halsen. Men en remiss fick jag ialla fall :)

Fick en kallelse till lasarettet idag 09.10. Vad som skulle göras där stod de inte på lappen jag fick hem. Jag är alltid nervös för lasaretts- miljön. Han pratade om vad de stod i min jornal och vad doktorn inne i örebro hade sagt. Stälde en massa frågor och jag svarade, Jag kommer att få opereras någon gång efter jul. Doktorn inne i örebro hade skrivit att borttagningen utav halsmandlarna skulle ske med laser, för att de var mindre smärtsamt. Fick jag med laser? Nej.. Då försvinner inte hela halsmandlarna påstod läkaren som skall göra de på mig. Jag litade på onom och sa att dom fick göra den metod som var bäst. Fick en lapp jag sulle fylla i om diverse sjukdommar eller besvär jag hadde, alla de kryss jag gjorde var i nej rutan :P haha såg rätt roligt ut. sedan skulle jag mätas och vägas. Även där så tänkte ja nej va jobbigt, men de var bättre än vad ja hade förväntat mig.. Hon som hjälpte mig med de gav mig också lite mer information om operationen och gav mig en hög med lappar osv. När hon sa att jag kommer vara inlagd 1 natt på lasarettet, ååh nej tänkte jag inte ett dygn.. Det var många tankar flög runt i huvudet på mig där. Desto mer ja tänkte på allt desto mer nervös blev jag. Jag har aldrig opereras förut.. Tycker de är lite läskigt att bli nersövd och sedan vakna upp.. Jag vill absolut INTE somna själv eller vakna ensam.. Alla säger att det är en väldig smärtsam operation, man kommer ha jätte ont efter operationen. De skrämmer mig lite med.. Men jag kommer få smärtstillande osv. De blir nog bra tillslut. Ska försöka att inte tänka så mycket på de. Efter sedan blir jag sjukskriver i minst 1 vecka, får ej träna på 2 - 3 veckor efter operationen. Suck..
Jag önskade att Johan kunde vara med mig den dagen ja skall läggas in.. Ni får tycka ja e fjantig som skall göra en liten operation men jag hatar verkligen miljön.. Det är en fobi jag har...

Men men såhär ligger det ialla fall till. Jag är fullt frisk och de tackar jag gudarna för! Men ja ber förlivet att detta "problem" försvinner så fort de går!

/ Saraah

Hej på er!

Har inte bloggat på ett par dagar nu. Har hänt en hel del käns det som :) Både bra saker och lite mindra bra saker.
I helgen så jobbade jag, de gick bra på fredagen men lördagen var de mindre roligt.. Dock berörde de inte på mitt jobb, utan en utav de bästa vännerna i mitt liv. Men jag tänker absolut inte gå in på några detaljer och berätta något här på bloggen, mer än att jag är jävligt rädd om henne och att jag stöttar henne till hundra! Händer det något sådant här igen tänker jag inte hålla käften och bara vara. Jag tänker ta till mig det som behövs för att hon skall slippa det igen! Älskar dig!! ♥
I söndags så var jag, Fanny och Alexandra in till Kristinehamn och tatuerade oss:) Gud vilken dag! Nerverna spred sig och vi blev jätte fnittriga och helt till oss. Men den där dagen kommer vara ett minne! Känns så himla kul och otroligt underbart att jag har fått tillbaka den kontakt jag en gång hade med Fanny! I love you girl!♥
Här kommer ialla fall en bild på min tatuering som jag gjorde:)

 

Sedan när vi kom hem så var det inte mycket till liv i  mig, jag hade bara fått sovit max 2 timmar den morgonen efter jag slutade jobbet vid 07.00. Mamma och alla tyckte jag såg rätt sliten ut. Vilket jag också var. Jag somnade nästan ståendes kändes det som. Deckade när jag kom hem:) Dess mindre roligare var de på natten då jag vaknade runt 03 och kunde inte somna tills jag skulle upp vid 07.30. Men detta blev min ststa tatuering jag gjorde. De ända jag skall göra någon gång senare är att fylla i mitt namn som jag gjorde när jag var i Kroatien. And thats it! :)

Idag har jag varit på lasarettet och sedan jobbat :) Men skall berätta allt för er i ett annat inlägg mer om mitt besök på lasarettet och allt de konstiga jag har i kroppen. Har inte berättat sedan jag var inne på Usö. Åt lite kvällsmat tillsammans med Fanny innan hon skulle börja jobbet. Hur mysigt som helst! :) Tack ännu en gång för maten babe!  

Hoppas att ni har haft en kanon dag idag! :)
Puss Saraah♥


091109 Måndag = LEDIG

Japps en ledig Måndag! Gött de och jag som har lovat tösen att dra till Gustavsvik, så det blir att dra sej ditåt, sedan blire en sväng till IKEA! Det behöver jag !! haha



Ngn som varit i detta Upplevelsebad??

Jag återkommer senar, får se om det blir någon träning för mej idag, men kan ju hoppas iaf! Skulel behöva komma igång NU! För att slippa tänka så jävla mkt... Det har hänt saker, jag har fått en konstig syn på vissa personer!

virre ♥

Det har hänt en del....

jag orkar inte ens skriva om det, så jag tar ochi nte skriver ngt ist! Ngt jag inte orkar är iaf att folk inte litar på mej! Klarar inte av att känna som jag gör, dags att göra ngt åt detta!! Ta mej i kragen!!

puss virre ♥


Lördag den 7 novemver!

Idag är det EXAKT 1 månad kvar tills jag fyller 21år! :) Så den 5e december blir de lite partaj, de gillar vi! Träffa alla mina vänner som man inte träffar så ofta nu förtiden men hoppas alla kommer som kkommer få en inbjudan!.
Nu har jag duschat och satt på skön musik. Så nu är jag på bättre humör, raderade de förra inlägget jag skrev. Jag tyckte de vart för mycket bara. Vet inte vad de beror på men men. Nu är det mycket bättre ialla fall:)

Pirret börjar krypa närmare nu, imorgon 12.00 skall jag och 3 tjejer till iväg och tatuera oss:) wiiiiih! Kameran följer med så ni kommer få lite bilder på våran dag!

Nu skall jag strax åka hem till mamis och papis. Vi skall äta planka! Hur gott är inte det?? Jag bara älskar det! Kolla bara på bilden här nedanför. Det bara vattnas i munnen på mig ju ! När är det mat pappa?? ;) haha



Jag tror jag skall slänga mig in i affären för att se om de finns något gott. Men vet inte bara vad jag är sugen på.. Får se vad jag hittar.. Eller så skiter ja i de och bara dricker en cola ikväll när jag jobbar. De brukar funka bra det med!

Nu skall resten utav kläderna på och sedan åka till mamma och pappa. ska se om jag ska svänga förbi och ta ut lite pengar också innan..

Blir lite bloggande från deras hus!
Hörs strax, Ciao!
Saraah

Virre dissar!



Ärligt!

Sprang in i sista minut och hitta en trja jag ville ha ikväll,
dock fans den inte i min stl.. MEn det hängde en i skyltfönstret som var min stl! Så jag bad lite snällt om man kunde få köpa den..Och fick ett NEJ!! Dom fick inte gå in i skylten på helgerna fick jag som svar..Jag fattar ingenting, det fans andra stl så varför junde man bara inte ha hängt en sådan där och sålt rätt stl till mej???

Detta får mej att börja fundera!!
Frågan jag fick tillbaka var, om jag skulle ha den idag??
Annars hade jag väl för i tusan inte frågat!!!!

SKIT STÄLLE!!!!!

virre ♥

Boring!

Ja ni var ju allt roliga!! haha SÖMNTUTOR! ;)

Nu skall jag göra frukost till mina gäster. Sedan blir de att åka hem och sova när mitt pass är över, bara 2 timmar och 15 min kvar! Jipiii! Är trött så jag längtar tills jag får krypa ner i sängen:)

Puss Saraah♥

Någon som är vaken?

Hoho, är det någon som är vaken ??  :)

/Saraah

Tanken på att jobba om 8 timmar får mej att vilja kräkas!

A har verkligen ingen lust! Men man har ju inge val..Är det en tjej syndrom att tänka så mkt som jag gör! Har blivit tillsagt minst 100 gånger för att folk tycker att jag tänker mkt, men tänk om man är så som person ska man ändra på sej bara för att andra vill det? Ska man behöva ta svåra beslut och ändå behöva undra vad folk tycker och tänker? Jag har nog kommit till insikt lite grann om vad som är bäst för mej själv. Det finns ingen annan som har någon som helst rättighet att bestämma över dej! Det finns ju undantag naturligtvis..Men så länge du är myndig, inte bor hemma så har du dej själv att ta hand om !

Och det finns ingen som ska behöva ha kontrollen över dej förutom du själv! Eller? Det är ju vi som bestämmer vad vi vill ingen kan bestämma hur vi känner ingen kan kontrollera våra känslor till deras fördel! Jag hoppas verkligen att vi tjejer kan ta tag lite i oss själva och inte acceptera att bli trampade på, vi är världa det vi vill ha! Det är inte acceptabelt att såra folk, det kan hända man är inte mer än männsika! Men det finns gränser! De gränserna för mej är PRIVATLIV, klart jag måste få ha ett sådant fast att jag är i ett förhållande, jag ska kunna skriva dagbok utan att ngn läser den! Jag ska kuna ha en mobil utan att ngn går igenom den. Och man ska kunna lita på den man lever ihop med så mkt att det som handlar om oss det stannar där!

Eller har jag helt fel i det jag skriver??

Jag kan bara inte få stopp på dessa tårar! Jag vet inte vad jag ska göra, känns som om jag har gjort allt jag har kunnat. Litar man inte på varandra vad finns det då för mening med att man tillbrinngar sitt liv tillsammans?? Jag ställer bara frågan, och jag hoppas att det finns ngn som har ett svar! Svaret kanske är en självklarhet för er som sitter och läser detta! Men jag kan inte vara ensam i det jag skriver, det måste finnas ngn mer som har ungefär samma känsla..

Puss virre ♥


@ Work!

Det är inte mkt här som rör sig inte! Men snart kommer Fääni och Systeryster på besök, alltid lika skoj de! :)
Virre kanske tittar in hit imorgon hos mig :)

Tog nya kort på alla mina armband också idag. Jag tänkte lägga upp alla de nya bilderna istället för de gamla. och fortsätta uppdatera  på ett och samma inlägg. Kanske är bäst? Eller vad vet jag?

Mailade också iväg min och syrrans tatuering som skall göras på söndag :) iiiih, är lite nervös faktiskt. Det är nog vi alla som ska göra på söndag haha! Jag kommer nog bli den lycklige att börja, menman får väl offra sig för sina flickor. Eller? Next time its you my dear! Mahaha! ;)

/Saraah♥


Inte rättvist!



Första gången jag hörde denna röst! han är så duktig vad jag tycker, jag hoppas verkligen att rätt person vinner detta program nu. jag hade ju hoppats på att han hade fått stannat ikväll, tyckte verkligen att han gjorde riktigt bra ifrån sej idag, till skillnad från vissa andra! Men man kan ju tydligen inte få hur man vill hela tiden! Själv röstade jag 5 gånger! :) Kan inte säga mer än att han har berört mitt hjärta iaf!! Sedan kan jag ju inte låta bli att gråta vem som än åker ut, sån är jag!! haha Eller jo två som är kvar skulle jag inte gråta över om de fick lämna!!

puss virre ♥

091106

En fredag..

Jag jobbar helgen! Ingen höjdare men e skönt och vara ledig på måndag! Ska iof ändå ner och prata med "the boss" ;) Imorgon börjar jag inte förens tio så får kanske sova en stund! Sedan blir det saker som händer senare på kvällen kan inte avslöja ngt nu kan inte riskera ngt!!

Tankarna far fortfarande runt i mitt huvuf, men jag blir mer och mer säker på mej själv! Övningen jag fick när jag var och pratade sist har jag inte skött, av en anledning att jag inte tycker att det har passat sej att säga de orden jag ska säga helst flera gånger om dagen!

Var hos Sarah en sväng igår, får se om jag svänger förbio henne på jobbet senare, men kanske en liten stund! Har ju inte så stor möjlighet att umgås på dagarna :(

Älskar dej tjejen!!

puss virre ♥

Vissa jobbar helger..

Jag är en utav de som gör det nu i helgen! :) Jobbar någon läsare i helgen??

Puss Saraah♥


Nu är jag upp-pumpad!

Haha känns gött att ha tränat idag. Var inte sådär jätte sugen men ja blev de när jag väl kom till salen! :) Jag körde som vanligt och de känns verkligen hur bra som helst! De är inte lika stor utmaning längre med vikterna, om någon månad eller om några veckor skall jag allt utmana mig själv lite mer tror jag :) Vill känna utav träningsvärken mer än vad jag gör! Då är de bara att jobba på hårdare;) Mahaha! Bra jobbat flickor!! Ni som var med idag :)

Nu skall jag packa väskan och ta med mig datorn till mami och papi! :) Jag skall käka med dom ikväll, men ni kommer få ett och annat inlägg ialla fall innan jag börjar jobba!

Vi hörs strax! :)
Puss Saraah♥

Training comming up son!

;) Yes, nu jädrar skall de köras pump som aldrig förr ;) haha eller?!

Nu sitter jag och peppar mig själv till Jordins låt Battlefield! Hur bra som helst! ;)



Se u later dudessssssssssssssssssssss!

/Saraah

Nyvaken..



Nu har jag precis vaknat. Vilket ja inte förstår, jag somnade halv 5 i morse.. haha! Virre var på besök fram till typ 2 -3 :) Guuu va vi skrattade och bara snackade!

Nu tänkte ja slänga in mig i duschen och göra mig klar för en fika på stan och packa väskan för ett pump pass halv fem. De är nice de, me like!!

Hur ser eran fredag ut?

Puss Saraah♥

Vill någon skänka detta till oss?

För att klicka hem detta så klicka här!

Vi blev helt frälsta i detta armband! Någon snäll skäl som vill skänka detta till oss? ;) hihi
/Saraah & Veronica ♥

Knäpp eller vadå? :P

Sååå typiskt. Jag blev såå sugen på att träna! Hade jag haft keycard har jag tagit cykeln och cyklat till lagret! Lyssnar just nu på Body Pumpens uppvärmningslåt. Hur bra som helst! Den låten får mig på bättre humör på en gång när jag sätter på den :) Ska se om jag kan lägga upp den här på bloggen om jag hittar den på youtube:)



Är de någon mer som läser denna blogg som är ett litet tränings freak som jag? ;)

Puss Saraah♥

Made by S



Lila pärla med 2 svart Agat pärlor. (Svart agat sägs ge frid och verkar igångsättande. Den ger insperation och handlingskraft samt hjälper dig att planera dina önskemål och drömmar och förverkliga dem. Kan vara bra för att skapa förbättringar till de positiva i ditt liv.)


 



En grå/silver pärla med 2 Rosenkvarts pärlor. (Rosenkvarts sägs ge kärlek, ro och harmoni och vara en sten som lär oss att förlåta. Den ger trygghet och är bra mot skadlig strålpåverkan. Den stärker kärlekskraften i ditt liv och främjar harmoni och balans samt verkar lugnande.)


 En rosa pärla med 2 svart Agat pärlor. (Svart agat sägs ge frid och verkar igångsättande. Den ger insperation och handlingskraft samt hjälper dig att planera dina önskemål och drömmar och förverkliga dem. Kan vara bra för att skapa förbättringar till de positiva i ditt liv.)

/Saraah♥


Gulligt ;)



puss virre ♥

Många tankar...

Detta kommer bli ett långt inlägg känner jag på mig men behöver bara skriva ut allt jag får upp i huvudet nu.. För de första vill jag bara flytta nu till Johan. Men de är ju inte så himla lätt. De är massvis som skall fixas innan. Då menar jag verkligen MASSVIS! Det är inte bara att dra som många tror.. För de andra måste jag hitta ett jobb i Jönköping. (Så finns de någon jönköpingsbo som läser detta hojta om ni vet något kul och bra jobb) För de tredje måste vi få denna lägenhet såld. Fjärde, hitta en lägenhet i jönköping och få lån. Säga upp älsklingens lägenhet, den som han har nu i jönköping. Jaaa de är hur mycket som helst. Vet inte i vilken ordning man ska ta allt. Ibland känner jag bara för att flytta hem till mamma o pappa sälja denna lägenhet och dra! Vill inte vara själv mera.. Känns inte som om jag har något liv direkt. Jag vill Flytta till jönköping nu! Min vardag ser ut såhär.. Jobba från 09.30 - 18.00 Vid cirka halv åtta, vissa dagar från 19.00 är jag på gymmet tills de stänger vid 21.00. Efter de är de hem äta och sedan sova. Känns inte sådär jätte kul.. Vart tar dagarna vägen? Jag älskar att träna det gör jag verkligen.. De är bara dessa nätter som är hemska..

Jag får inte någon sömn längre.. Antingen så är de mardrömmar eller så kan jag bara inte somna. Spelar ingen roll hur länge ja ligger i sängen och försöker. I går lade ja mig vid strax efter elva, och låg vaken, vred och vände på mig tills klockan var tjugo över två. Johan ringde vi pratade en stund och sedan låg ja minst 1-2 timmar och vred o vände på mig. Ingen var bra.. Drack vatten gick på toan men neeej! Inte skulle jag få sova inte! Jag vill bara sova tillsammans med älsklingen, då sover jag som bäst.

Jag vill inte verka deppig, inte alls. Jag är inte en sådan person längre. Jag vill alltid se den ljusa sidan utav allt. Skrattar och ler så mycket jag kan. Umgås med vännerna så ofta jag kan. Vi äter ihop, tränar ihop, festar ihop, bara umgås på kvällarna.. Ni är underbara. Har man inte vänner omkring sig så mår man lätt dåligt tror jag. Man måste ta vara på dem man älskar! ♥

Nu måste jag nog gå och laga lite mat, jag har inte ätit sedan lunch idag. Men har ingen direkt hunger men lite måste jag ialla fall peta i mig. Kvällens måltid blir en pasta carbonara a´la Saraah! :) Hur smarrigt som helst! Efter maten har jag lyxat till det med ett glas cola och en skål popkorn!

Vi hörs senare! Då får ni se mina 3 nya armband..

Puss och Kram
Saraah

Hittade lite smått & gott!

Allt detta kommer från nuknuk.se


Armband med rosett 59kr
Nitarmband 79kr
Halsband 79kr




Väska 369kr


Jag är iaf riktigt sugen på att ta hem de tre smyckena :) Man kan aldrig få för mkt armband !!

Ledsen om jag varit lite störd med uppdateringen men är verkligen på ett uselt humör, och vet inte riktigt vad jag ska göra för att vända på det heller!

puss virre ♥

Äntligen är kvällen!

Jaaa nu har jag slutat jobbet och skall snart börja städa denna lägenhet, behövligt!! jag har bara dragit ut de nu=/ Sååå bra!! NOT! Så jag får skylla mig själv faktiskt! Så nu åker musiken på och mysis brallorna och nu jädrar skall de röjjas! :)

Ikväll/Natt blir de massa bloggande ska ni se;) Men vi höres lite senare! :)

Puss Saraah♥

Åt vissa människor kommer vi aldrig att duga! Bara att inse och acceptera..

virre ♥

Ännu en lunch på jobbet är avklarat!

Min mormor bjöd oss på lunch idag. De blev plättar sylt och glass:) De va jätte gott, Tack mormor! ♥

Idag blir de ingen träning för mig, iaf inte borta på gymmet. Men om de blir någon övning hemma de kan ja inte säga.. :P haha Men ni vte ju hur jag är, men på torsdagar brukar ja inte åka till gymmet. Så idag blir de att sätta på pepp musik och sedan ta ett rejält ryck med städningen hemma :)

Nu blir de strax jobb igen och har lite jobb nu i eftermiddag, skoj för då går de fort. Jag vill bara hem och hinna få de fint innan helgen! :) Vi höres senare sen!

 

Puss o kram
Saraah♥


3 Timmars sömn...



Herregud.. Var de fullmåne igår eller vad äre? Jag sov max 3 - 4 timmar i natt.. Jag förstår bara inte.. Denna natt drömde jag inte några mardrömmar utan jag bara inte kunde somna :S Låg och vred och vände på mig.. De är hemskt.. När man vill somna och så bara går det inte.. Hoppas ni sov gott i natt ialla fall:)

Men nu skall jag sätta på mig lite make up och sedan om 20 min gå ner till jobbet.. Vi höres senare sen!

Puss o Kram
Saraah♥


Mätt och belåten :)

Nu är jag mätt och belåten :) Jag är så himla frusen utav mig nu förtiden, idag har ja tyckt att de är svinkallt överallt. Så nu tände ja minsan upp lägenheten med värmeljus, plus att för någon vecka sedan satt ja på elementet vid sängen förförsta gången sedan vi flyttade hit typ:) Vi har en sådan himla varm lägenhet så de är nog sjukt! Fast de är bara när de är varmt som de är dubbelt så varmt och när man vill att de ska vara varmt så är de inte de:P haha

Idag har de kommit ner en hel del snö faktiskt! De hade ja mina känningar utav när ja gick till jobbet imorse.. Brrr såååå Kallt! Men jag gillar snön de blir så fint överallt:) Bara de inte blir slask såklart de gillas inte!

Snart om exakt en månad imorgon skall jag och systeryster ha 21års fest :) Hur skoj som helst kommer de bli! Massa massa underbara vänner som är just där för min och alexandras skull! Hur underbart är inte det?? :D

3 Dagar kvar tills jag blir gaddad igen :) Ska bli hur skoj som helst! Ja gör de tillsammans med antingen 4 eller 3 utav mina närmsta vänner :) Ett minne förlivet :) haha  Jag har bestämnt mig för att göra denna!



Vad tror ni om denna?? Kanske inte riktigt så tjocka linjer men den i övrigt?:) Skicka gärna en komentar och säg vad ni tycker:)

Puss Saraah♥

Armband på tradera :)





Klicka på respektive bild för att komma till annonsen på tradera! Där kan ni köpa mina armband just nu är det dessa två som ligger uppe!

puss virre ♥

Klar för middag ute!

Nu är jag klar för middag ute, jag tränade idag fast de inte var tänkt:) haha så de kan bli hörni!? Ja börjar bli lite utav ett träningsfreak! Älskar att träna, de gör jag om jag är glad, ledsen, arg, förbannad. Ja när som helst rent ut sagt. :)

Men imorgon skall jag INTE träna, då ska ja städa och fixa här i lägenheten:) Och sedan skall jag försöka dygna, eller ja dygna o dygna jag skall vara vaken till minst 03 :) De är min jobbhelg så de blir att jobba till helgen..

Nej nu ni läsare och nära o kära! Nu skall jag dra mej iväg till alex med madde. Vi ska vänta på Annelie och Sanna där, sedan blir till Jacks eller nått:)

Hörs sen!
Puss Saraah♥

Ett armband som betyder MEJ just nu..



Vad tycker ni om detta??

Humöret går lite upp och ner just nu så hittade en massa mörka färger som jag bara kände för att använda! Mina pärlor från England kom idag oxå så det blir en hel del till! Skulle dock behöva sälja iväg några börjar bli mång i högen nu! Så är ni intresserade så får ni gärna kolla igenom alla armband som både jag och Sarah har gjort!

puss virre ♥


Himmel vad det snöar!!!

Snön ligger kvar på marken, och man kan ju hoppas på att den nu få rligga kvar så det inte kommer regn på det här, för det värsta jag vet är tusan när det är slask!! Försöker få en bra bild från trädgården lite problem nu dock med kameran men strax ska ni få se! Tycker faktiskt om vintern åka upp till Sälen och åka bräda!




Snön ligger på marken =) Fick absolut ingen bra bild på när snön faller !!

puss virre ♥

Träning och en ute middag med flickorna!

Ska bliiiii så himla mysigt! :) Synd att inte några utav oss kunde följa med:(

Nu sitter jag och taggar till en grym låt och skall köra easyline med Fanny:) Nu jävlar! ;)

Nää nu har ja inte tid att blogga mer. Vi höres senare sen eller imorgon, då ni kommer jag blogga så mina fingrar blöder:) Fler armband komer upp och en massa skojsigt! :D Kanske en tävling till? Om de är några som är sugna på de förstårs;) Eller??

Puss på er!
Saraah♥ 


Trött & Ledsen ♥

Har sovit länge idag ändå så känns det inte osmo m jag har gjort det! Är så trött i kroppen så jag vet inte vad, känns som om man skulle behöva ha någe uppiggande! Men jag vet inte vad :) Riktigt så illa är det väl inte men det skulle inte sitta dumt med en frukost buffé!! haha Ngn som har lust att duka upp en??



Det blir att lägga sej i soffan och dra en filt över huvudet och hoppas på att man piggnar till snart!!

Samtidigt som jag är trött så rinner tårarna jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Man ska följa sitt hjärta det säger alla, men jag vet inte riktigt vad mitt hjärta vill just nu! Jag vet verkliegn inte, men samtidigt så vet jag vad jag inte vill. Hur svårt kan det vara att bara bestämma sej en gång för alla???



Jag vill verkligen inte såra!! Det är det sista jag vill, men jag måste verkligen tänka på vad JAG vill, för just nu handlar det bara om MEJ!
Klart jag har andra runt om mej som det oxå måste handla om, min underbara dotter hamnar ju mitt bland allt detta oxå! Så klart att jag mpste tänka på henne. Annars vore man ju inte helt frisk! Men så länge hon ser sin mamma glad och att jag kan visa henne den kärlek som jag har för henne så gör jag vad som helst för att den mamman ska finnas i hennes närhet hela tiden! Jag vill verkligen inte att hon ska känna av att jag är ledsen! Nu vet jag att hon gör det! Så det är bara att ta sej i kragen och göra ngt åt hur man mår!!!
MEN VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT??

virre ♥

A new day today!

:) Nu är jag strax klar för att gå till jobbet. :) Ska bara fixa håret och tänderna sedan är jag redo för jobbet.

Idag blir det vila för min del. Jag har en hel del att göra här hemma. Ska ta reda på ren tvätt och min väska som jag hade med mig till johan och tvätta en tvätt om jag hinner.

Senare sen skall jag ut och äta med flickorna! De ska bli skoj! :)

Men nu måste jag rusa! Vi hörs!
Puss Saraah♥

Depp inlägg...

Varför??
Jag kan bara inte ändra på hur jag är för din skull, jag har redan gjort det. Men nu finns det int emkt mera osm jag kan göra åt saken!
När man känner att man inte klarar en sak så måste man ju ta sej ur det, el? Jag klarar inte utav att må dåligt längre, jag skylelr inte enbart på dej, problemet ligger hos MEJ!
Jag har verkliegn försökt att få dej att förstå, du förstår till viss del. Och jag kan förstå att vissa saker vill man bara inte förstå!
Jag är ledsen! Tycker om dej men jag vet att det inte är hållbart, du litar inte på mej!



Jag vet inte vad jag ska säga....

virre ♥



Det blir ingen pump för mej idag!

Nepps och det suuuger!!!! Men jag har legat deckad hela dan så jag tror inte det är ngn bra idé! Men tror att det blir en sväng dit imorgon, måste iaf förbi sedan och lämna in papper om mitt kort! Så att de kan lösa det! Så är det bara för mej att köra sen!!

puss virre ♥

Lite nya godingar!!

Kerri Hilson

 

&

Black Eyed Peas

 

& så denna

Rihanna

 

Dessa gillar jag! Har suttit här och lyssnat ett tag nu, har sovit hur länge som helst känns det som men ändå är jag såå himla trött! Ngt stämmer ju inte då! Jag vet varflr men jag vet inte hur jag ska lösa saker! Vad är det JAG vill!

puss virre ♥


Godmorgon! :)

Nu har jag klätt mig och skall borsta tänderna och håret! Sedan blir de att knalla ner till salongen. Idag är det jag och Mami som jobbar, syrran är ledig idag.

Jag gjorde lite tonade slingor i mitt hår igår, för att dämpa min utväxt. De blev faktiskt bra, vilket ja inte trodde är livrädd att de ska bli matt och grönt. Men de blev de icke :) Thanx sis!

Idag skall madde få se mina armband:) Jag gjorde 3 st igår kväll som ni kommer få se ikväll:)

Men nu måste jag kila, annars blir ja så himla stressad, vilket ja redan är ! =/ HUA!

Puss och Kram !
Saraah♥


Vill tillbaka till värmen!! (Alanya 2009)


Sängen kallar!

Nu har jag tränat 2 pass, ätit kvällsmat, hunnit göra 3 nya armband. :P Inte illa pinkat utav mig, fast ja skulle ju gärna hunnit med mycket mer, för de ser ut som en bomb har sagit ner här. Ren tvätt som hänger. Sedan disken måste ja ta tag i innan de blir ett berg:P haha

Jag mailar just med tjejen som vann våran tävling. Såå typiskt att hon bor (eller ja bor och bor) i jönköping. Hennes föräldrar bor tydligen där och hon själv bor i Italien! :) Hur skoj som helst! Men hade ju varit lite skoj att kanske få lite mer kontakt med den tjejen. Eftersom jag troligtvis kommer ge mig ut i de långa landet och ta mig ner till Jönköping :) Ja tyckte detta var såå himla skoj:) så komiskt! hehe

Nu skall jag plocka ihop lite här och ta mig till sängen.
Ni får sova så gott!
Puss Saraah♥

Tv sedan sova!

A ni jag som var såå peppad för att träna, kroppen ville inite riktigt som jag ville idag och jag hoppas på att det blir bättre imorgon! ;) Jag vet att jag inte kommer kunna somna än på ett tag så jag kurar ihop mej framför teven! :) Jag har verkliegn en ny favorit blan teve kanalerna!

 

Jag är ju fruktansvärd svag för svenska filmer, så denna kanal är ju den bästa om det är de man är ute efter! Kan bara säga att jag verkligen är hel nöjd!!

Vad ska ni göra imorgon?

puss virre ♥


Tagg tagg tagg!

Nu sitter jag här i soffan och bara väntar på att få ett sms utav Virre. Skall åka med henne till träningen sen:) Idag är det body combat och core på shemat! ;) Gissa om jag är taggad?? JAAAAA!! Sitter med spotify i högsta hugg och poppar just nu Jordin - battlefield! Grym låt! :D

Nää nu skall jag klä på mig mina träningskläder och bara ta de lungt ett par minuter..

Puss Saraah♥

Nu får jag f*n sluta! ;)

A ärligt det har nog gått mej lite åt huvudet det här! Armabnd a jag har suttit och fått iho sex st till idag, ville göra lite enklare så tyckte de blev riktigt söta!

Svart med silver & Brun med guld !




Rosa/svart roset, grå/svart rosett & creme/svart rosett !




Sedan ett som känns lite "juligt" Röda & vita sötvattenspärlor med svart rosett!



Vad tycker ni??

Om en timme är det bra om jag är på lagret ska fixa kortet idag , så kan vara bra att vara där i tid! :) Känns faktiskt riktigt bra att köpa sej ett kort nu, så man vet att det bara är att gå iväg, uatn att behöva ta ut pengar så fort man får för sej att träna! Och nu har jag ju kommit in i ett stim och bara vill träna hela tiden så man kan ju hoppas på att det sitter i sej!! ;)

puss virre ♥



Lovely :P



Jag har oxå fastnat för denna!! Peppad som skrutt för träning!! Åh!!!

puss virre ♥

Söta :)

Var inne och tittade lite på mihi.se och hittade två saker som mer än gärna får komma att dimpa enr i min brevlåda! Kasnke blir att ta hem dessa när pengarna kommmer in på kontot!! haha



Amband 249kr



Halsband 169kr

Jag har verkligen funderat på vad jag ska köpa för träningskort!
Det lutar åt att jag väljer ett helår nu faktiskt, har suttit och räknat lite och det känns som om det är det bästa! Då vet jag att jag kommer att träna! Sedan så är det ju mkt lättare att de dra pengar i slutet av månaden ist för att man ska ha med sej hela tiden! ;) Så jag ska prata med dom när jag kommer dit idag, så hoppas jag att det inte är några problem att börja redan idag!!

Det händer en del saker i huvudet på mej som jag inte riktigt vet vad jag ska göra åt, beslut är svåra att ta. Men det kan ju faktiskt vara dax att göra det nu!!

puss virre ♥

Vinnaren är...

Vinnaren på våran tävling är: Cecilia!

Här är hennes svar och motivering.

"Ni fotades 2009-06-06, på Sveriges nationaldag..och min födelsedag.;) Jag skulle vilja vinna det söta, prinsesslika armbandet därför att jag inte har något armband fint nog att använda. Skulle gärna vilja känna mig lite som en prinsessa trots att den mörka årstiden närmar sig och depressionen väntar bakom hörnet för att hoppa på en.. Ni har en otroligt fin blogg tjejer! Stor kram!"

Jag vill att du mailar din Hemadress till min mail, [email protected]  

Grattis Grattis Grattis!! :)



/Saraah♥


091102 Vabbar idag..

Vaknade i lite panik för en stund sedan, en mycket ledsen tös som det inte gick att få stopp på blev en hemma dag, varm som en kamis och nerbäddad i soffan! Lille tösen, inte lätt att vara liten! ♥ Så det händer väl inte så mkt idag då, jag har ingen aning om jag ska ge mej iväg och träna senare heller, jag vet int evad jag ska köpa för träningskort, i-landsproblem, jag vet! Men det känns som om jag måste köpa ett snart iaf för att stå och betala för varje känns lite sådär måste jag säga! Blir ju inte direkt billigt i längden! Tösen ropar mamma nu och vill ha mej upp i soffan!! Vad händer för er idag då?

puss virre ♥

Tävlingen är avslutad!!


Vinnaren pressenteras imorgon :)
Puss Saraah♥


Massor av fina armband!

Här Kommer ett gäng söta fina armband :) Dessa går självklart att köpa, skicka bara en kommentar om ni är intresserade!



Svart hjärthänge med gråapärlor.





Ljusgörna pärlor med strasspärlor.





Rosapärlor med strasspärlor.





Mörkblå med en stor strasspärla.





Grå+rosapärlor med ett hjärthänge i silver.




Rosapärlor med ett fjärilshänge.




/ Saraah♥


Hemma i Karlskoga igen..

De känns inte sådär jätte skoj. Idag var de inte lika jobbigt att säga hejdå. Men när man väl kom till Stationen så vart de massvis med tårar =(

Nu har jag hunnit äta och bara sitter i soffan :) Skall lägga in mina armband som jag gjorde igår:) De blev hela 6st :) Jätte fina och söta:)

Nu blir de en popkorn påse och en kopp te tror ja :) hihi!

Puss Saraah♥

ojojoj

A ni har legat i soffan HELA dan! Veronica har lovat sej själv att inte drick på ett tag nu, man kan ju ta ngn öl men sedan får det tusan räcka! Har legat deckad hela dan! Så det blir lite mera inlägg senare när jag vaknat mer till liv!!

puss virre ♥

Idag avslutas tävlingen vid 00.00 !!

Nu har ni några timmar kvar tills tävlingen avslutas :)
Klicka på länken nedan för att komma till tävlingen!

http://vspe.blogg.se/2009/october/tavling.html

Fortsätt att skicka in era svar så kommer vi dra en vinnare imorgon!!
Lycka till!!

Puss Saraah♥


RSS 2.0